DaliaMa
2009 03 18, 21:09
Laba diena. Labai tikiuosi jūsų pagalbos - taip protingai diskutuojat apie įvairius atskirus modelius, bet vis nerandu atsakymo į savo suformuluotą reikiamą (idealų ?) derinį - ieškau vežimėlio, kuris būtų: 1) lengvas (nes nusimato kasdienis tampymas į 4 aukštą) 2) nuo gimimo, t.y. su lopšiu 3) nesvarbu 3 ar 4, bet bent du dideli (pripučiami) ratai (pirmosios dukrytės buvo būtent toks, t.y. su 4 storais ratais, tai labai džiaugiaus galėdama važinėti drąsiai ir žiemą parke po sniegą, ir per smėlį prie jūros..., tiesa, jis buvo ne firminis, nelengvas, visgi nepaisant to, ji pavogė  , tai dabar galiu tik geru žodžiu prisiminti Būsiu dėkinga už patarimus ir jūsų patirtį.
Matote po zodziu lengvas geriausiai parasyt kilogramine israiska , nes cia labai salyginis dydis . Tada galeciau parasyt ar tokie buna ir jei buna kokiu firmu Lopsys kietas ar minkstas ?
DaliaMa
2009 03 18, 22:02
Apie svorį - manau, jei pavyktų rasti <10 kg, jau būtų gerai, o lopšys jau ne taip svarbu, tik tie plastmasiniai (berods PegPrerego) man ne visai prie sirdies, bet čia jau ne esmė. Kažkodėl aš labiausiai dėl svorio ir ratų pergyvenu...
pasidomek teutonia vezimeliais,mes toki turim,labai patenkinti.laukiu pavasario,kad sportinuka isbandyciau.
DaliaMa
2009 03 23, 12:49
Aciu uz patarima. Radau ju firmos pulsapi. Vezimeliai verti demesio, kiek supratau lenkiskai/vokiskai, lengviausi ju vezimeliai butu Teutonia fun system, bet nepavyko rasti kainu  , be to. LT jie kiek supratau atstovu neturi O kur jus pirkot savaji?
Raganaa999
2009 03 23, 15:48
Tutis Trio sveria 11 kg. Dabar naujieji modeliai yra su dviem gale pripuciamais ratais o priekiniai nepripuciami, dideli, sukineja. Nors gal kai pripuciami ratai ir svoris padidejo? Pasidomekit. Mes turim senesni modeli, rema palieku bagazineje, lopsi uzsinesu
Tutikutė
2009 03 23, 16:25
Yra toks vienas stebuklingas vezimelis  as i ji laaaabai isiziurejus tik kaina biski "kanda"...Tai Bugaboo Camelion. Sveria jis tik 9kg lopsio gulimos dalies ilgis net 90cm  ir turi pripuciamus guolinius ratus  Maza to, tie ratai yra keiciami: t.y. galiniai visada dideli ir pripuciami, o priekiniai vasariniai maziukai, o ziemai vietoje ju uzsideda zieminiai dideli pripuciami  Ant to vezimo tvirtinasi Maxi Cosi kedute kuri automobilyje tvirtinasi ant spec. paduko ir nereikia kiekviena karta segioti dirzais  Zodziu tai mano svajone, kuri kainuoja apie 4000lt....
dia.dia
2009 03 23, 18:04
QUOTE(Tomy @ 2009 03 23, 18:51) Nevertas sis vezimelis 4000 tukstanciu
O cia mamyte butinai nori to "tikrojo" lopsio? Nes lengvesni pvz buna transformeriai vezimai... Ir jie ilgiau naudojami... Man irgi reikejo lengvo ir butinai norejau 4 dideliais ratais... tai pasirinkom hoco firmo vazima.
Tutikutė
2009 03 23, 21:38
QUOTE(dia.dia @ 2009 03 23, 19:04) Nevertas sis vezimelis 4000 tukstanciu  Kam vertas, o kam ne  as kai "gyvai" ji maciau, tai galiu drasiai sakyt, kad vertas  o ir pazystama turiu kuri su juo vezioja vaikiuka ir vargo nemato ir sako, kad i nieka kita nekeistu  be to cia kaina jau parasiau su Maxi Cosi kedute ir Iso Fix padu i automobili, o tai kainuoja netoli ~1000lt
Pretori
2009 03 24, 08:22
QUOTE(DaliaMa @ 2009 03 23, 13:49) Aciu uz patarima. Radau ju firmos pulsapi. Vezimeliai verti demesio, kiek supratau lenkiskai/vokiskai, lengviausi ju vezimeliai butu Teutonia fun system, bet nepavyko rasti kainu  , be to. LT jie kiek supratau atstovu neturi O kur jus pirkot savaji? Pasidomėk Karolyje
QUOTE(DaliaMa @ 2009 03 18, 21:09) Laba diena. Labai tikiuosi jūsų pagalbos - taip protingai diskutuojat apie įvairius atskirus modelius, bet vis nerandu atsakymo į savo suformuluotą reikiamą (idealų ?) derinį - ieškau vežimėlio, kuris būtų: 1) lengvas (nes nusimato kasdienis tampymas į 4 aukštą) 2) nuo gimimo, t.y. su lopšiu 3) nesvarbu 3 ar 4, bet bent du dideli (pripučiami) ratai (pirmosios dukrytės buvo būtent toks, t.y. su 4 storais ratais, tai labai džiaugiaus galėdama važinėti drąsiai ir žiemą parke po sniegą, ir per smėlį prie jūros..., tiesa, jis buvo ne firminis, nelengvas, visgi nepaisant to, ji pavogė  , tai dabar galiu tik geru žodžiu prisiminti Būsiu dėkinga už patarimus ir jūsų patirtį. Pats paprasčiausias, lengvas ir pigus - Nakko Stanley.  Nešiojau iš trečio aukšto ir po cezario pjūvio - sunku tikrai nebuvo  Net nusinešdavau žemyn vienoje rankoje rėmą, kitoje rankoje lopšį su vaiku ;0)Tik jis triratis. Kol su lopšiu važinėjom, buvo gerai. Man tik sportinė dalis jau nebepatiko. Bet dabar žiūriu iš kito taško (kai pakeičiau vežimą), kad gal ir visai nieko ta sportinė dalis buvo. Vaikui patogi labai, labiau mamai čia gal nepatiko  Jei dar aktualu, galėčiau net foto atsiųsti, kaip jis atrodė realiai. Nes kur vaikutis.lt tinklapyje sudėtos, tai baisios foto  tik rašyk tuomet į až
QUOTE(DaliaMa @ 2009 03 23, 12:49) Aciu uz patarima. Radau ju firmos pulsapi. Vezimeliai verti demesio, kiek supratau lenkiskai/vokiskai, lengviausi ju vezimeliai butu Teutonia fun system, bet nepavyko rasti kainu  , be to. LT jie kiek supratau atstovu neturi O kur jus pirkot savaji? Turi Teutonia atstovus: Teutonia Lietuvojeir dar kokius>>>>
Tutikutė
2009 03 28, 14:49
QUOTE(joljo @ 2009 03 28, 13:42) Turi Teutonia atstovus: Teutonia Lietuvojeir dar kokius>>>>  Bet sis vezimelis vien sportinukas sveria 15kg  o temos autore aiskiai raso, kad teks tampyti i 4 auksta, taigi......pati gyvenu 4 aukste, nors ir nesu visiska slabake, bet su vaiku as tokio vezimo neuznesu Manyciau reiktu zvalgytis i vezimukus iki 10kg., tik va Lietuvoje su ziburiu tokiu ieskoti reikia.......
DaliaMa
2009 04 02, 13:38
Aciu visoms uz patarimus. Is visa ko (o ir siaip po aprasymys vezimeliu palandzioju) supratau, kad tokiu vezimeliu esama (kad ir Bagaboo ar kai kurie BabyWelt ar Jane), bet jie ne mano kisenei... Taip kad saugant pinigine teks augintis raumenis Be to, sikart nusprendziau pirkti naudota vezimeli, tai irgi teks taikytis prie pasiulos. Paskutinis nusiziuretas variantas - ConecoV3 (aisku jo svoris su lopsiu iseina 13kg...  ) , bet paziuresiu gyvai, jei patiks - imsiu.
QUOTE(DaliaMa @ 2009 04 02, 13:38) Aciu visoms uz patarimus. Is visa ko (o ir siaip po aprasymys vezimeliu palandzioju) supratau, kad tokiu vezimeliu esama (kad ir Bagaboo ar kai kurie BabyWelt ar Jane), bet jie ne mano kisenei... Taip kad saugant pinigine teks augintis raumenis Be to, sikart nusprendziau pirkti naudota vezimeli, tai irgi teks taikytis prie pasiulos. Paskutinis nusiziuretas variantas - ConecoV3 (aisku jo svoris su lopsiu iseina 13kg...  ) , bet paziuresiu gyvai, jei patiks - imsiu. Tai kad dabar Jane akcija: 2008 metu ispardavimastai naudokis proga,,,
As Jane Nomad pagirsiu - pasirinkus, galiniai ratai pripuciami, priekiniai - sukinejasi 360, bet ir ju dydis nemazas. Su vezimu gali sukinteis apie savo asi - toks manevringas. Lengvas - remas 6,5 kg, susideda patogiai, uzsimetus ant peties laiptinej nekliuva, galima rema ir tempti laiptais. Lopsiuka siulyciau Capazo. Man aktualu - ilgas vazinejimas masina. O sitas lopsiukas tam nepamainomas. Beje, as uzsisakiau vezima is vok. e-parduotuves, sutaupiau 25 proc. kainos Lietuvoje (ir cia su siuntimo kastais)... www.o-baby.de
jaukuciukas
2009 04 21, 23:39
mes turim nakko stanley, lopsys lengvas galima nestis rankose be to jis kietas montuojasi ant remo, o sportine dalis irgi liuks, erdvi vaikui sedet patogi. manevringas vezimaitis nes triratis stabilus. vezimo svoris plius minus 10 kg su lopsiu, o jei turi masina rema galima jame palikt ir nesiotis tik lopsi. o ir kaina nesikandzioja, mes naudojames jau virs metu siuo vezimu ir esam labai patenkintos kainos ir kokybes santykiu. ratai dideli pripuciami su amortizatoriais, rankena reguliuojasi pagal auksti, zodziu mums liuks vezimaitis.
dia.dia
2009 05 16, 17:33
QUOTE(Divi @ 2009 03 24, 15:04) Pats paprasčiausias, lengvas ir pigus - Nakko Stanley.  Nešiojau iš trečio aukšto ir po cezario pjūvio - sunku tikrai nebuvo  Net nusinešdavau žemyn vienoje rankoje rėmą, kitoje rankoje lopšį su vaiku ;0)Tik jis triratis. Kol su lopšiu važinėjom, buvo gerai. Man tik sportinė dalis jau nebepatiko. Bet dabar žiūriu iš kito taško (kai pakeičiau vežimą), kad gal ir visai nieko ta sportinė dalis buvo. Vaikui patogi labai, labiau mamai čia gal nepatiko  Jei dar aktualu, galėčiau net foto atsiųsti, kaip jis atrodė realiai. Nes kur vaikutis.lt tinklapyje sudėtos, tai baisios foto  tik rašyk tuomet į až  Koks sio vezimelio svoris?
dia.dia
2009 05 16, 18:03
Radau svori - apie 10 kg. Skaiciau, kad sio vezimelio pakojelis nepasikelia. Turetu buti nepatogu vaikui miegoti  Kaip Jus manot?
giliuxe
2009 05 22, 10:18
Sveikos mamos, Mano reikalavimai irgi labai panasus kaip ir kitos mamos, todel prisijungsiu ir as pries sios temos ir paprasysiu jusu pagalbos. Kadangi labai daznai internetiniuose puslapiuose ir parduotuveje pateikima ne visa informacija, pasakykit jus koki vezimuko modeli man patartumet pirkti ir atitinka mano reikalbimus. Vezimuko (klaisikinis kietas lopsys +sportine dalis) kaina neturetu virsyti 1500 Lt. Labai noreciau, kad: -vezimukas butu lengvas; -turetu dideli lopsi; -butu patogus sulankstyti ir nereiketu kiekviena karta dedant i masinos bagazine nuimineti ratu ir keiktis -sportine dalis turetu visiskai gulima padeti; -butu patogus vaziuoti ne tiek saligatviais, tiek visokiais duobetais keliais ir takeliais; - ratai nebutinai pripuciami, bet geriau didesni. -Beje, vezimukas turetu buti tik 4ratis; Gyvename miesto pakrasty, o netoliese yra grazus parkas, taciau takeliai paprasti, zvyruoti. O be to vaikiukas gims 08 men tad lopsio prireiks per visa ziema, o kazkaip nesinori tiek investavus vel ieskoti sportinuko... Prasau jusu mamos pagalbos isirenkant vezimuka. Parasykit komentarus is savo puses.
Na,gal ne visai as cia padesiu mamytej,kuri nori vezimo su klasikiniu lopsiu. Bet visa kita musu buves vezimukas tikrai atitinka,ir dar yra tikrai pigesnis nei 1500,ir turi dar kelis privalumus. pabandysiu ikelti foto,tik nelabai gal ji kokybiska. vezimuko modelis Hoco "striker"
Na va iskrapsciau kas nori lengvo ir stilingo negalvojau kad lietuvoje imanoma ir uz tokia kaina http://www.skelbiu.lt/mamas-and-papas-ziko...nd-6173046.html P.S cia ne mano todel detalesnes info tikrai nezinau .
QUOTE(renax @ 2009 05 25, 07:32) Na va iskrapsciau kas nori lengvo ir stilingo negalvojau kad lietuvoje imanoma ir uz tokia kaina http://www.skelbiu.lt/mamas-and-papas-ziko...nd-6173046.html P.S cia ne mano todel detalesnes info tikrai nezinau . aha, dailiai atrodo. Bet uzejau i pirma pasitaikiusi uzsienietiska psl kur vartotojai atsiliepimus surase, tai kazkaip labai jau neigiami atsiliepimai, gal cia ir priezastis zemos kainos? be abejo, reikia kontaktuoti su pardaveja, nenoriu savo trigrasio kisti, kaip sakoma
giliuxe
2009 05 25, 12:43
QUOTE(renax @ 2009 05 25, 08:32) Na va iskrapsciau kas nori lengvo ir stilingo negalvojau kad lietuvoje imanoma ir uz tokia kaina http://www.skelbiu.lt/mamas-and-papas-ziko...nd-6173046.html P.S cia ne mano todel detalesnes info tikrai nezinau . Dekui uz pasiulyma, taciau sito vezimelio sportine dalis yra kaip Quinny (atrodo taip parasiau), o jis neturi gulimos padeties, t.y. vaiko nepaguldysi ant soniuko ar ant pilvo...
dia.dia
2009 05 25, 16:38
QUOTE(giliuxe @ 2009 05 25, 14:43) Dekui uz pasiulyma, taciau sito vezimelio sportine dalis yra kaip Quinny (atrodo taip parasiau), o jis neturi gulimos padeties, t.y. vaiko nepaguldysi ant soniuko ar ant pilvo... Butent tokio modelio sportinukai ir man nepatinka. Mano nuomone, geriausi tradiciniai, kai reguliuojasi nugareles ir pakojelio padetys.
giliuxe
2009 05 25, 17:59
QUOTE(dia.dia @ 2009 05 25, 17:38) Butent tokio modelio sportinukai ir man nepatinka. Mano nuomone, geriausi tradiciniai, kai reguliuojasi nugareles ir pakojelio padetys. Tai vat vat, kad atrodo tie reikalavimai gana paprasti, taciau tokie vezimeliai arba labai brangus arba lengvai luztantys, t.y. konstrukcija buna nepritaikyta svoriui. Na kol kas esu issirinkusi 3 modelius, t.y. Delti Puma, Baby Confort Trophy (jeigu spesiu i akcija) ir Espiro Vector 4 Lite, tik vat lieka neaisku ar pastarasis turi pilnai gulima padeti ir siaip kaip juo sekasi naudotis.
varlius
2010 01 26, 13:39
Sveikos, mielosios supermamytės Labai reikia Jūsų patarimų Šiuo metu mūsų sūnelis yra dar pakankamai mažiukas, dar nevaikšto. Turime Emmaljunga universalų vežimą ir tarsi esame juo patenkinti... Tačiau susiklostė tokia situacija, kad tenka ieškoti kito vežimo... Neseniai sužinojom, kad turėsime sesutę arba broliuką  Taigi, man negalima kilnoti didelių svorių... O, kaip žinia, mūsų Emmukas yra gana sunkus... O į lauką vaikštom 2-3 kartus per dieną  Nors name yra liftas - vis viena tenka vežimėlį kiek panešėti (na, aš jo nenešu, bet ridenu laiptais... tokia techniką atidirbus turiu  tačiau visviena tenka panaudoti jėgą). Taigi dabar renkamės sportinį vežimuką. Gal tiktų ir skėtukas, bet labai norėtųsi, kad vežimuko ratai būtų didesni (vaikutis nemėgsta kratymo). Taigi, gal galėtumėte suteikti kokios nors info apie lengvą (kiek tai įmanoma), didesniais ratais, siaura važiuokle (iki kokių 70 cm) sportinį vežimaitį? Ir dar reikia, kad būtų pilnai gulima padėtis... Iš anksto dėkoju už informaciją
dia.dia
2010 01 26, 14:18
QUOTE(varlius @ 2010 01 26, 15:39) Sveikos, mielosios supermamytės Labai reikia Jūsų patarimų Šiuo metu mūsų sūnelis yra dar pakankamai mažiukas, dar nevaikšto. Turime Emmaljunga universalų vežimą ir tarsi esame juo patenkinti... Tačiau susiklostė tokia situacija, kad tenka ieškoti kito vežimo... Neseniai sužinojom, kad turėsime sesutę arba broliuką  Taigi, man negalima kilnoti didelių svorių... O, kaip žinia, mūsų Emmukas yra gana sunkus... O į lauką vaikštom 2-3 kartus per dieną  Nors name yra liftas - vis viena tenka vežimėlį kiek panešėti (na, aš jo nenešu, bet ridenu laiptais... tokia techniką atidirbus turiu  tačiau visviena tenka panaudoti jėgą). Taigi dabar renkamės sportinį vežimuką. Gal tiktų ir skėtukas, bet labai norėtųsi, kad vežimuko ratai būtų didesni (vaikutis nemėgsta kratymo). Taigi, gal galėtumėte suteikti kokios nors info apie lengvą (kiek tai įmanoma), didesniais ratais, siaura važiuokle (iki kokių 70 cm) sportinį vežimaitį? Ir dar reikia, kad būtų pilnai gulima padėtis... Iš anksto dėkoju už informaciją  Labai lengvas - Jane Nomad (http://kaunascity.olx.lt/naujas-jane-nomad-vezimelis-su-matrix-lopsiuku-automobiline-kedute-iid-56081487) Gal pardavėjas parduoda be lopšio.Taip pat nesunkus sportinukas - Capella https://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.3080
varlius
2010 01 26, 14:23
QUOTE(dia.dia @ 2010 01 26, 15:18) Labai lengvas - Jane Nomad (http://kaunascity.olx.lt/naujas-jane-nomad-vezimelis-su-matrix-lopsiuku-automobiline-kedute-iid-56081487) Gal pardavėjas parduoda be lopšio.Taip pat nesunkus sportinukas - Capella https://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.3080Aciu  Vis dar labai labai labai laukiu, jusu patarimu mielos mamytes
Tai tas pas Tutis Zippy lengvas tik 11 kg. Aisku jei reikia tik vienos dalies, t.y. sportinuko, jauciu, kad atskirai neparduos, o gal?
muminukas
2010 01 28, 11:44
varliau, sakyčiau, žiūrėk iš karto pametinukų vežimukus
varlius
2010 01 28, 12:56
QUOTE(muminukas @ 2010 01 28, 12:44) varliau, sakyčiau, žiūrėk iš karto pametinukų vežimukus  Ir sito turbut prireiks... bet iki nestumo pabaigos labai man bus sudetinga su dabartiniu sunkiu tampytis  Jis sveria 17 kg  Tai labai noreciau iki kokiu 9 kg. Jau tiek vosokiu variantu paziurejau, bet jei jau lengvas - tada ratukai bais mazi... O kleckius kratymo nemegsta... Bet, matyt, teks priprast...
As labai patenkinta buvau Maclaren XT. Lengvas, ilga gulima padetis, man jis buvo pats geriausias variantas, ypac kelionese  Siuo metu mazoji , ir vazinejasi su Emmaljunga, taciau pavasari ,tolimesnem isvykom naudosim Maclaren XT  Paziurekit, gal ir jums jis patiks
dia.dia
2010 01 28, 14:26
tindiriushka
2010 03 11, 10:02
norėčiau padiskutuoti šia tema, kolkas kiek matau lengviausias vėžimas yra jane Nomad. Ar gal kas naujo yra? Lengvesnio?
egllute
2010 05 20, 11:00
Jane Nomad nera sunkus, bet as issirinkau Akjax Viking nes mazylis pirmaisiais menesiais nesikratys kiap Jane vezimelyje ir jis patogus nestis be to kai kelnojau Jane man jis pasirode sunkesnis o gal nepatogesnis. Kadangi gyvenu aukstai be lifto ir masinos kieme, todel sis vezimelis atitiko visus reikalavimus
Lolitusik
2010 05 29, 21:28
Iš lengvų radau tik galinius didelius ratus, o priekiniai mažesni. 1. Emmuljanga OZONE CITY - 11,6 kg (kaina nemaza) 2. GIORDANI universalus vežimėlis ETHOS 3*1 - 11 kg (pliusas kad rankena keičia kryptį) 3. COLETTO MATTEO - beveik 12kg (pliusas kad rankena keičia kryptį) 4. Delti Emu - 11 kg (mazas lopsys) 5. JANE Nomad - 11,5 kg Bandysiu rinktis is siu vezimu. Mazylis gimti turetu gruodi, tad vezimelio su lopsiu reikes ziemai. Pas mane pirmas kriterijus tai svoris, nes vezima reikes tampyti paciai. Gal kas turi pastabu ar papildymu del lengvo vezimuko, kuri ziema butu galima naudoti?
del lengvumo negaliu atsidziaugti savo Emmaljunga Nitro city. Svoris su lopsiu 10,6 kg.r siaip puikus vezimas - manevringas, kompaktiskas, o lopsys didesnis nei daugelio vezimeliu  . Minusas - kaina Beja, as ji tampausi i 4 auksta, tai reik pasakyti, kad tokiam tampymui lengvo vezimo nera  Prakaituoju ir su savo Nitro
Lolitusik
2010 05 30, 10:15
QUOTE(June24 @ 2010 05 30, 00:04) Prakaituoju ir su savo Nitro  Bet jei svoris butu 20 kg, manau prakaituoti tektu dar daugiau  arba isvis nedanesti - ko as ir bijau. Nes yra draugiu kurie nepaziurejo i svori, o po to nejo su vaikais vienos pasivaikscioti, tik savaitgaliais, kai vyras budavo namie. Emmuljanga OZONE CITY ir Emmaljunga Nitro city tas pats remas, tik sedima dalis skiriasi. I sarasa dar itrauksiu Emmaljunga Nitro city.
tindiriushka
2010 05 30, 20:23
QUOTE(Lolitusik @ 2010 05 29, 22:28) Iš lengvų radau tik galinius didelius ratus, o priekiniai mažesni. 1. Emmuljanga OZONE CITY - 11,6 kg (kaina nemaza) 2. GIORDANI universalus vežimėlis ETHOS 3*1 - 11 kg (pliusas kad rankena keičia kryptį) 3. COLETTO MATTEO - beveik 12kg (pliusas kad rankena keičia kryptį) 4. Delti Emu - 11 kg (mazas lopsys) 5. JANE Nomad - 11,5 kg Bandysiu rinktis is siu vezimu. Mazylis gimti turetu gruodi, tad vezimelio su lopsiu reikes ziemai. Pas mane pirmas kriterijus tai svoris, nes vezima reikes tampyti paciai. Gal kas turi pastabu ar papildymu del lengvo vezimuko, kuri ziema butu galima naudoti?  einu apžiūrėti visų
Lolitusik
2010 05 30, 20:39
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 30, 21:23) einu apžiūrėti visų  Gal po to pasakysi, kuris labiau patiko
tindiriushka
2010 05 30, 21:17
QUOTE(Lolitusik @ 2010 05 30, 21:39) Gal po to pasakysi, kuris labiau patiko  patiko emaljunga, bet daugumos priekiniai atai man per maži.. aš iš viso dabar galvoju apie x-lander xa. Apžiūrėjom, man patiko. Tik minusas, kad sunkesnis ir rankena nepersimeta Papildyta: štai kokia važiuoklė, čia 2010 m. modeliukas
Lolitusik
2010 05 30, 21:59
Bet X Lander sunkus  man netinka....
tindiriushka
2010 05 30, 22:42
QUOTE(Lolitusik @ 2010 05 30, 22:59) Bet X Lander sunkus  man netinka.... tai va, kad tas svoris.. bet sakiau palikinėsiu ratus mašinoje, nes kiti variantai manęs netenkina
gitulia
2010 05 30, 22:55
Pries pirkadami butinai pabandykit ideti vaziuokle i masina. X-landeris gana nekompaktiskai lankstosi, i mazesnes masinas gali netilpti. O siaip man 10 m. spalvos/medziagos patinka, nepalyginsi su ankstesniais modeliais
|
|