Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur sutikote savo antrą vyrą?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
bedugne
Tai nuo drauges kadra numusei, taip sakant? tongue.gif
Grazi istorija... smile.gif
Nakviša
QUOTE(Die @ 2005 10 03, 14:49)
Tai nuo drauges kadra numusei, taip sakant? tongue.gif
Grazi istorija... smile.gif
*

Na... kad ne ax.gif Kiek su ja kalbėjausi (vėliau ji išpaskos kraustėsi į sostinę ir kada ji gyveno su mumis kartu), jo ji nematė kaip būsimo savo širdies draugo.
Ir šiaip, aš nekalta... aš tik pro šalį ėjau blush2.gif

biggrin.gif
arden
QUOTE(Nakvisha @ 2005 10 03, 14:42)
Nelabai jaukiai jaučiausi, kažkaip iš kažkur įsiminiau (berods buvęs sugebėjo įteigti), kad su vaiku esu nurašyta kaip moteris, kaip būsima kažkieno mylimoji. Nors tiek draugai, tiek artimieji palaikė ir pastoviai kurstė, visiškai nebetikėjau jų tvirtinimais, kad moteris su vaiku dar nėra mirusi, kaip moteris.

*

vat būtent ir man taip teigė, mol kam tu būsi reikalinga su vaiku biggrin.gif nors aplinkiniai labai palaiko ir nors dar niekam taip ir neužsireikėjo, bet savęs nenurašau ir tikiu, kad ir aš kur nors sutiksiu savo antrą puselę mirksiukas.gif
bedugne
Teisingai mirksiukas.gif
Ir as tikiuosi 4u.gif
ziv
QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40)
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?Turiu porą porų, kurios būtent taip susipažino.Ir gyvena ne vienus metus. O internetu nežinau...Gal kokių puslapiukų išduokit, kur galima ką nors bandyti ieškoti. smile.gif
*

Mane butent is ten ir susirado, ir dar uz mano telefono numeri 8 Lt teko sumoketi. smile.gif As manau, kad randa tos, kurios eisko. Zinoma, buna atsitiktinumu, bet as manau, kad sau tinkancio ir patinkancio vyro kaip ir gero darbo reikia ieskoti, o ne laukti princo ant balto zirgo, nes princai ne pas visas atjoja.
Reima
Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis.
O tu tiesiai rašei ,kad nori rimtai draugystei,ar šeip susirašinėjimui?
ziv
Reima,

Mano bendradarbe butent is interneto pazinciu klubo savaji istrauke. Turbut geriau parasyti, kad nori rimtai draugystei, tada atkris visokie nezinantys, ko patys nori. Ir dar: ji buvo idejus labai grazia nuotrauka. Ejo i pasimatymus su visais, kuriu laiskeliai patiko. Susitikus labai greitai atsisijojo jai nepatinkantys. Neprisimenu visu savo reikalavimu, bet mano vienas is kriteriju buvo issilavines, nerukantis, nes as nerukau ir dar del amziaus. Neslepiau, kad turiu vaika. Issirinkti labai sunku nebuvo: jeigu telefonu suprasdavau, kad bendrauju su "dunduku", mandagiai pasakydavau, kad jau turiu drauga ir daugiau nebeskambindavo.
Paskui draugo klausiau, kodel butent man paskambino. Paaiskejo, kad pagal amziu daugiau niekas netiko, tik mano skelbimas. Nekreipk demesio i pazystamu nuomone. Kodel turi saipytis? Gal kaip tik sakys saunuole, grazia nuotrauka idejai, idomiai prisistatei ar pan. Yra tavo gyvenimas, ir jei nori surasti saves verta vyra, dedi pastangas, o pazystamu nuomone yra ju paciu reikalas.
*fėja*
QUOTE(Reima @ 2005 10 06, 07:38)
Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis.
O tu tiesiai rašei ,kad nori rimtai draugystei,ar šeip susirašinėjimui?
*

Saipysis ? O ka jie patys tuose klubuose veikia, jei tavo fotke rado mirksiukas.gif ?
ziv
Nu, merginos, cia truputi ne i tema, bet tas vyriskis, kuri radau per skelbima dabar elektroniniu pastu (nes siuo metu yra uz 1500 km) pasipirso wub.gif

Feja labai teisingai pastebejo thumbup.gif
Kenga
QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40)
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?
*

Mano mama su savo antruoju vyru taip susipažino. Šauniai kartu gyvena, šaunios vestuvės buvo thumbup.gif
O aš su savo antruoju susipažinau firmos vasaros šventės antrą dieną. Nenorėjau važiuoti, bet draugė, dirbanti toje firmoje, mane "v dobrovol'no prinuditel'nom poriadke" ištempė; sakė "pabūsi su savo dukryte prie ežero, geras oras, vaikams atrakcionų yra..."
Ir tarp kitko, nuo pat pirmos mūsų bendravimo minutės jaučiau, kad tai TAS ŽMOGUS. Negalėčiau paaiškinti šito jausmo, bet atrodė, lyg būtume seniai pažįstami, tik ilgai nesimatę.
Be to, reakcija į tai, kad turiu dukrelę, buvo labai normali. Na, čia taip, aišku, sunku apibrėžti tą reakcijos normalumą rolleyes.gif , bet nespiegė kaip Homer'is Simpson'as, o tiesiog paklausė, kodėl mes be tėčio tokį gražų savaitgalį (nu, kažkaip panašiai; juk nebegaliu tiksliai prisiminti penkių suvirš metų istorijos doh.gif ).
P.S. Paskui, po kelių mėnesių prisipažino, kad labai bijojo išgirsti atsakymą, kad tėtis su mumis ar laukia namie
Tarena
Kenga, labai grazi istorija. Tokia teikianti vilties, jog ne tik filmuose taip buna,
Reima
[quote=ziv,2005 10 06, 15:51]
Nu, merginos, cia truputi ne i tema, bet tas vyriskis, kuri radau per skelbima dabar elektroniniu pastu (nes siuo metu yra uz 1500 km) pasipirso wub.gif

Tai ar sveikinti?Koks bus atsakymas?Kažkoks tai nedrąsus jis pas tave,jei el.p. peršasi .Ech pavydžiu nerealiai,gal reiks visgi pabandyt tuos skelbimus
ax.gif
ziv
Reima,

Gali sveikinti, pavasari vestuves. Drasa cia ne prie ko, nes pagyvenus kartu mazdaug 2 metus jis isvaziavo metams i komandiruote ir siuo metu dar negrizes. Prizadejo atvykti specialiai tam, kad padetu man organizuoti vestuves.

Skelbimus ir interneto pazinciu klubus butinai pabandyk, gal ir surasi svo pusele.
jurave
Tai kad nieko gero ten.Jau kiek bandziau visur ieskotis,tai tik visokie lochai prisikabina arba melagiai.Gal cia tik man taip nesiseka. g.gif
*fėja*
QUOTE(jurave @ 2005 10 07, 23:06)
Tai kad nieko gero ten.Jau kiek bandziau visur ieskotis,tai tik visokie lochai prisikabina arba melagiai.Gal cia tik man taip nesiseka. g.gif
*

thumbup.gif dziaugiusi, kad savo veiksmus nukreipei teisinga linkme!
biggrin.gif kas iesko-tas randa. Neviskas is karto.
Bet as kazkaip linkusi manyti, kad dazniausiai tos antros puses atsiranda tada, kai tu nieko nesitiki ir neieskai...bent jau man taip buna.. Mano dabartinis draugas-man turbut is dangaus nukrito smile.gif
Reima

Mano dabartinis draugas-man turbut is dangaus nukrito smile.gif
*

[/quote]

Aha,nereik per lietų vaikščioti su skėčiu,nežinai kada kas gali nukristi biggrin.gif
arden
QUOTE(jurave @ 2005 10 07, 23:06)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man tas pats, parašau, kad ieškau žmogaus rimtai draugystei, tai būtinai atsiliepę vedę su min 2 vaikais cry.gif
ziv
Gelmyte,

Tai Tu pridek, kad vede nerasytu
bedugne

Va vaziavau cia kazkuria diena masina, kamsty stovejau, o priesais-tokia Audine.As paskui ja ilgai vaziavau.Ir is kamscio istrukus kazkaip vis ta pacia kryptim vaziavom.Prie sviesoforo susigretinom, ogi toj Audinej visai nieko veikejas sedi blush2.gif .Ir kad spokso i mane issiviepes blush2.gif .O as emiau ir uzsisukau isdidziai schmoll.gif .Dabar galvoju, nu gi kodel as taip padariau? unsure.gif Tikrai nieko vyriskis buvo... doh.gif Gi reikejo ir man nusisypsoti laugh.gif
Gal praleidau savo sansa susipazinti su tikru vyru?mirksiukas.gif ...
cry.gif
jurave
Na tikrai,reikejo kabinti;mirkt mirkt akutem. tongue.gif
Sig
QUOTE(jurave @ 2005 10 08, 00:06)
*

Kažkuriame žurnale , nepamenu, g.gif buvo straipsnis apie laisvas, darančias karjerą moteris ir visai nenorinčias/norinčias ištekėt, tai viena dizainerė visai teisingai prakomentavo sekso ir miesto herojes smile.gif Tipo bepigu joms ten Niujorke, dar yra ką gaudyti ir kabint, o čia - be šansų...
p. Kikimora
QUOTE(jurave @ 2005 10 12, 01:21)
Na tikrai,reikejo kabinti;mirkt mirkt akutem. tongue.gif
*

arba į šoną, atsargiai įvažiuoti... wink.gif pažintis - garantuota.. drinks_cheers.gif
bedugne
QUOTE(Azalija @ 2005 10 13, 11:51)
arba į šoną, atsargiai įvažiuoti... wink.gif pažintis - garantuota..  drinks_cheers.gif
*

Kita karta ( jei toks bus ax.gif ), taip ir padarysiu laugh.gif
saugerda
Aš irgi siūlyčiau internete, iš pradžių maniau,kad tai nesąmonę, bet mano draugė šią vasarą apsiženijo, o susipažino jie per internetą, ir tikrai labai faini žmonės. Mums kažkodėl atrodo,kad internete gali susipažinti tik beviltiški žmonės, tačiau įsitikinau,kad ne.
Dar lieka darbas, kavinės, pajūrys, ir visai netyčiukai,kurie dažniausiai ir pasitaiko biggrin.gif mūsų kelyje
Aura_G
As sutikau savo antraji oficialu vyra ... lifte smile.gif rimtai. Pakviete kavos, is pradziu rezgeme darbinius santykius: jam reiketojo darbuotojos, man papildomo uzdarbio, jis tuo metu turejo drauge, as blaskiausi tarp gerbeju. Po keliu menesiu santykiai tapo nebe darbiniai, bet istekejau uz jo tik tada, kai musu bendram vaikui jau buvo 1,5 metuku. Karta nusvilus nebesinorejo nudegti antra karta. Jau 7 metai kartu. Tiek truko ir mano pirmoji santuoka...
bedugne
Faina... 4u.gif
Fire
Kai susipažinom, mano mielojo klausimas buvo "o kodėl tokia žavi mergina yra viena?" blush2.gif (čia ne pirmasis klausimas buvo) atsakiau, kad gal dėl to, kad esu išsiskyrusi ir turiu vaiką. Nuostaba buvo tik dėl to, kad labai jaunai atrodau (tuomet iš vis vos ne kaip moksleivė). Vaikas jam neatrodo problema. Tikrasis tėvas 5m. akių nerodo, o mano draugas mano sūnum rūpinasi, lauktuves veža, moko, va, pasiūlė vaikui gimtadieniui dovaną nupirkti, kokios aš pati tikrai neįstengčiau...

Beje, jo dvynys brolis dar vienišas ir (drįstu manyt, susipažinęs su manimi laugh.gif blush2.gif ) visai nesibaido susipažinti su vieniša mama mirksiukas.gif . Tik viena labai jau įtari buvo, o kita paaiškėjo, tebemyli buvusį vyrą... unsure.gif g.gif
bedugne
Na, tai kokiam mieste tas dvynys brolis gyvena ir kiek jam metu? biggrin.gif mirksiukas.gif g.gif
arden
vat vat ir aš norėjau paklaust biggrin.gif
bedugne
As pirma! box.gif

laugh.gif
arden
QUOTE(Die @ 2005 10 26, 11:55)
As pirma! box.gif

laugh.gif
*

ok, nusileidžiu wub.gif

nagi, mamulkos, neslepiam neslepiam vienišų giminaičių mirksiukas.gif laugh.gif
Fire
Miestas - Vilnius, 28 m. ką tik suėjo...
Šiaip labai labai šaunus vaikinas, simpatiškas, nerūko, pareigingas, atsakingas, labai sąžiningas, linksmas, be to - profesionalus sportininkas (o dar ir dirba kitą darbą) thumbup.gif Tik manau, tas sportas jam koją ir pakiša draugę susirasti g.gif doh.gif , nes labai jau nedaug laisvo laiko pasimatymams lieka... Man su jo broliu (jie kartu sportuoja) ta pati problema cry.gif
bedugne
Gelmyte, perleidziu...Jaunesnis siek tiek uz mane(o man gi vyresnio reikia g.gif ) ir neruko, o as rukau ax.gif
Ale toks visoks geras, nu idomu....gal susitikim su juo visos, ten vietoj ir paziuresim, kuriai tiks mirksiukas.gif ir kuri tiks brunette.gif
arden
QUOTE(Die @ 2005 10 26, 13:22)
Gelmyte, perleidziu...Jaunesnis siek tiek uz mane(o man gi vyresnio reikia g.gif ) ir neruko, o as rukau ax.gif

*

pasirašau po viskuo, viskas atitinka drinks_cheers.gif
vadinas ir man netinka schmoll.gif
nuodeme
Tada aš imu tongue.gif Man tinka. Man šiaip jaunesnio reikia, bet tiks ir vyresnis, aš taigi neišranki kaip kažin ką...
arden
nu va, nors vieną gal pavyks prastumt laugh.gif
Fire
Nu bet kaip gi jus abu suvesti g.gif g.gif g.gif
Baisiai nenoriu lyg kokia piršlienė būti... gal nuodėmę už draugę "pakišt"? rolleyes.gif laugh.gif
Pirma, man regis, reikia gal nuotraukytėm apsimainyt g.gif ir šiaip daugiau info... O ką, jei jūs visai skirtingų polių, taip sakant rolleyes.gif

Ir gerai pagalvok ar susitaikytum su tuo, kad dirba daug (ne darboholikas, bet kaip sakiau, pareigingas labai) ir sportuoja daug (po 2 val. kasdien + į varžybas išvažiuoja).

Šaunus tikrai, bet visi turim ir trūkumų (nekaltas, aplinka kalta laugh.gif)
nuodeme
Hm... g.gif Pagalvojau, jei tikrai toks geras vyrukas, kam jam tokią nelaimę - mane - ant kaklo užkart... Taigi nieko jis blogo tau nepadarė, kad tu jam šitaip mirksiukas.gif
Fire
O kodėl Tu esi nelaimė? blink.gif blink.gif
Šiaip tai aš jam linkiu visko geriausio, nes jį labai myliu (kaip brolį) ir nenoriu kad būtų vienišas ax.gif
Tiesa, dar jo būsimai draugei reiks susitaikyti su tuo, kad vis šalia jų bus ir brolis (be to, dar ir aš "priedas"), nes dvyniai gi visada artimi būna. Kaip teko vienam žurnale skaityt: "jūs manote, kad esate jo "antroji pusė"? Klystat -dvynio tikra "antroji pusė" visada bus jo brolis/sesuo" laugh.gif
bedugne
QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 14:53)
Nu bet kaip gi jus abu suvesti  g.gif  g.gif  g.gif
Baisiai nenoriu lyg kokia piršlienė būti...  gal nuodėmę už draugę "pakišt"?  rolleyes.gif  laugh.gif
Pirma, man regis, reikia gal nuotraukytėm apsimainyt  g.gif  ir šiaip daugiau info... O ką, jei jūs visai skirtingų polių, taip sakant  rolleyes.gif

Ir gerai pagalvok ar susitaikytum su tuo, kad dirba daug (ne darboholikas, bet kaip sakiau, pareigingas labai) ir sportuoja daug (po 2 val. kasdien + į varžybas išvažiuoja).

Šaunus tikrai, bet visi turim ir trūkumų (nekaltas, aplinka kalta laugh.gif)
*

Na, tai kuri imat?

bedugne
QUOTE(nuodeme @ 2005 10 26, 14:57)
Hm... g.gif Pagalvojau, jei tikrai toks geras vyrukas, kam jam tokią nelaimę - mane - ant kaklo užkart... Taigi nieko jis blogo tau nepadarė, kad tu jam šitaip mirksiukas.gif
*

Nu, nuodeme...
Gal tu jam busi didziausia laime, iskritus kada nors per jo 28 metus ant jo galvos? mirksiukas.gif laugh.gif
Jojo mama
net pavydu s kam gi jis atiteks? skaityt apie toki vyriski... gal sudalyvavus konkurse.. bet jis kiek jaunesnis... ech...
bedugne
QUOTE(Jojo mama @ 2005 10 26, 16:13)
net pavydu s kam gi jis atiteks? skaityt apie toki vyriski... gal sudalyvavus konkurse.. bet jis kiek jaunesnis... ech...
*

O tikrai, surenkim konkursa clap.gif clap.gif clap.gif
Naaaaa....kuri kuo galetu ta pareiginga sportininka suzaveti ir apkereti? Nagi?
arden
žinotų vyrukas, kiokios diskusijos ir varžytuvės vyksta tongue.gif megalol.gif
Fire
Jazau, ką darau doh.gif Tik nepagalvokit, kad noriu kam nors "iškišti" doh.gif

Šiaip aš esu įsitikinusi, kad dažniausiai taip būna - kai neieškai, kažko nesitiki ir nerymai laukdama, tada ir sutinki TĄ, tik tau skirtą žmogų. Tada visi stereotipai, nusiteikimai ("nieko man nereik ir vienai gerai" ar "aš tokia niekam nereikalinga, brokuota" ir pan.) išgaruoja. Pati tai patyriau mirksiukas.gif
Tik kiekvienam skirtingas laikas skirtas. Labai gerą mintį apie tai esu skaičius. tiksliai neatkartosiu, bet maždaug, kažkur (gal danguje) įrašyta ta valanda ir ji tikrai ateis, tačiau... kiek bemaldautum, verktum ar prašytum, ji neateis nė sekundės anksčiau ar vėliau nei tau paskirta...
bedugne
QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 16:28)
Jazau, ką darau  doh.gif Tik nepagalvokit, kad noriu kam nors "iškišti"  doh.gif

Šiaip aš esu įsitikinusi, kad dažniausiai taip būna - kai neieškai, kažko nesitiki ir nerymai laukdama, tada ir sutinki TĄ, tik tau skirtą žmogų. Tada visi stereotipai, nusiteikimai ("nieko man nereik ir vienai gerai" ar "aš tokia niekam nereikalinga, brokuota" ir pan.) išgaruoja. Pati tai patyriau  mirksiukas.gif
Tik kiekvienam skirtingas laikas skirtas. Labai gerą mintį apie tai esu skaičius. tiksliai neatkartosiu, bet maždaug, kažkur (gal danguje) įrašyta ta valanda ir ji tikrai ateis, tačiau... kiek bemaldautum, verktum ar prašytum, ji neateis nė sekundės anksčiau ar vėliau nei tau paskirta...
*

Idomu...Mano ta valanda neateis kartu su mano paskutiniaja valanda?Na, gal kiek anksciau..tikiuosi, sulauksiu laugh.gif cray.gif
nuodeme
QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 14:33)
O kodėl Tu esi nelaimė?  blink.gif  blink.gif
Šiaip tai aš jam linkiu visko geriausio, nes jį labai myliu (kaip brolį) ir nenoriu kad būtų vienišas  ax.gif 
Tiesa, dar jo būsimai draugei reiks susitaikyti su tuo, kad vis šalia jų bus ir brolis (be to, dar ir aš "priedas"), nes dvyniai gi visada artimi būna. Kaip teko vienam žurnale skaityt: "jūs manote, kad esate jo "antroji pusė"? Klystat -dvynio tikra "antroji pusė" visada bus jo brolis/sesuo"  laugh.gif
*

Nius aš čia taip nekaltai atsifutbolint bandau tongue.gif Kažkaip susinepatoginau blush2.gif Va, sugalvojau, kad ir labai gera esu, ir atleisčiau, kad vyresnis, ir kad nerūko, bet jei balto žirgo neturi - netinka tada schmoll.gif
Fire
Aha, supratau daba blush2.gif
Aš ir pati susinepatoginau, kad tema per mane pavirto į "siūlau draugo brolį" doh.gif
O tik norėjau pasakyti, kad tikrai tikiu, kad sutiksit savęs vertus vyrus. Tikrai tvirtai tikiu mirksiukas.gif Nes yra tų vyrų, šaunių, gerų ir laisvų. Pati pažįstu. Ir net ne vieną mirksiukas.gif Kartais yra priežasčių, kodėl tie vyrai dar vieni (kartai gi jau vieni) mirksiukas.gif
Jojo mama
reik eit ieskoti vertuju...
o kol kas reik pupa migdyt... rolleyes.gif smile.gif
Reima
QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 17:02)
Aha, supratau daba  blush2.gif
Aš ir pati susinepatoginau, kad tema per mane pavirto į "siūlau draugo brolį"  doh.gif
O tik norėjau pasakyti, kad tikrai tikiu, kad sutiksit savęs vertus vyrus. Tikrai tvirtai tikiu  mirksiukas.gif  Nes yra tų vyrų, šaunių, gerų ir laisvų. Pati pažįstu. Ir net ne vieną  mirksiukas.gif Kartais yra priežasčių, kodėl tie vyrai dar vieni (kartai gi jau vieni)  mirksiukas.gif
*

Jei pažįsti šaunių gerų ir laisvų nuo 30 iki 40m,pasirašau be jokių svaičiojimų.Baisiai reikia ,būsiu gera,pažadu 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.