Grazi istorija...
Tai nuo drauges kadra numusei, taip sakant?
Grazi istorija... QUOTE(Nakvisha @ 2005 10 03, 14:42) Nelabai jaukiai jaučiausi, kažkaip iš kažkur įsiminiau (berods buvęs sugebėjo įteigti), kad su vaiku esu nurašyta kaip moteris, kaip būsima kažkieno mylimoji. Nors tiek draugai, tiek artimieji palaikė ir pastoviai kurstė, visiškai nebetikėjau jų tvirtinimais, kad moteris su vaiku dar nėra mirusi, kaip moteris. vat būtent ir man taip teigė, mol kam tu būsi reikalinga su vaiku
Teisingai
Ir as tikiuosi QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40) O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?Turiu porą porų, kurios būtent taip susipažino.Ir gyvena ne vienus metus. O internetu nežinau...Gal kokių puslapiukų išduokit, kur galima ką nors bandyti ieškoti. Mane butent is ten ir susirado, ir dar uz mano telefono numeri 8 Lt teko sumoketi.
Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis.
O tu tiesiai rašei ,kad nori rimtai draugystei,ar šeip susirašinėjimui?
Reima,
Mano bendradarbe butent is interneto pazinciu klubo savaji istrauke. Turbut geriau parasyti, kad nori rimtai draugystei, tada atkris visokie nezinantys, ko patys nori. Ir dar: ji buvo idejus labai grazia nuotrauka. Ejo i pasimatymus su visais, kuriu laiskeliai patiko. Susitikus labai greitai atsisijojo jai nepatinkantys. Neprisimenu visu savo reikalavimu, bet mano vienas is kriteriju buvo issilavines, nerukantis, nes as nerukau ir dar del amziaus. Neslepiau, kad turiu vaika. Issirinkti labai sunku nebuvo: jeigu telefonu suprasdavau, kad bendrauju su "dunduku", mandagiai pasakydavau, kad jau turiu drauga ir daugiau nebeskambindavo. Paskui draugo klausiau, kodel butent man paskambino. Paaiskejo, kad pagal amziu daugiau niekas netiko, tik mano skelbimas. Nekreipk demesio i pazystamu nuomone. Kodel turi saipytis? Gal kaip tik sakys saunuole, grazia nuotrauka idejai, idomiai prisistatei ar pan. Yra tavo gyvenimas, ir jei nori surasti saves verta vyra, dedi pastangas, o pazystamu nuomone yra ju paciu reikalas. QUOTE(Reima @ 2005 10 06, 07:38) Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis. O tu tiesiai rašei ,kad nori rimtai draugystei,ar šeip susirašinėjimui? Saipysis ? O ka jie patys tuose klubuose veikia, jei tavo fotke rado
Nu, merginos, cia truputi ne i tema, bet tas vyriskis, kuri radau per skelbima dabar elektroniniu pastu (nes siuo metu yra uz 1500 km) pasipirso
Feja labai teisingai pastebejo QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40) Mano mama su savo antruoju vyru taip susipažino. Šauniai kartu gyvena, šaunios vestuvės buvo O aš su savo antruoju susipažinau firmos vasaros šventės antrą dieną. Nenorėjau važiuoti, bet draugė, dirbanti toje firmoje, mane "v dobrovol'no prinuditel'nom poriadke" ištempė; sakė "pabūsi su savo dukryte prie ežero, geras oras, vaikams atrakcionų yra..." Ir tarp kitko, nuo pat pirmos mūsų bendravimo minutės jaučiau, kad tai TAS ŽMOGUS. Negalėčiau paaiškinti šito jausmo, bet atrodė, lyg būtume seniai pažįstami, tik ilgai nesimatę. Be to, reakcija į tai, kad turiu dukrelę, buvo labai normali. Na, čia taip, aišku, sunku apibrėžti tą reakcijos normalumą P.S. Paskui, po kelių mėnesių prisipažino, kad labai bijojo išgirsti atsakymą, kad tėtis su mumis ar laukia namie
Kenga, labai grazi istorija. Tokia teikianti vilties, jog ne tik filmuose taip buna,
[quote=ziv,2005 10 06, 15:51]
Nu, merginos, cia truputi ne i tema, bet tas vyriskis, kuri radau per skelbima dabar elektroniniu pastu (nes siuo metu yra uz 1500 km) pasipirso Tai ar sveikinti?Koks bus atsakymas?Kažkoks tai nedrąsus jis pas tave,jei el.p. peršasi .Ech pavydžiu nerealiai,gal reiks visgi pabandyt tuos skelbimus
Reima,
Gali sveikinti, pavasari vestuves. Drasa cia ne prie ko, nes pagyvenus kartu mazdaug 2 metus jis isvaziavo metams i komandiruote ir siuo metu dar negrizes. Prizadejo atvykti specialiai tam, kad padetu man organizuoti vestuves. Skelbimus ir interneto pazinciu klubus butinai pabandyk, gal ir surasi svo pusele.
Tai kad nieko gero ten.Jau kiek bandziau visur ieskotis,tai tik visokie lochai prisikabina arba melagiai.Gal cia tik man taip nesiseka.
QUOTE(jurave @ 2005 10 07, 23:06) Tai kad nieko gero ten.Jau kiek bandziau visur ieskotis,tai tik visokie lochai prisikabina arba melagiai.Gal cia tik man taip nesiseka. Bet as kazkaip linkusi manyti, kad dazniausiai tos antros puses atsiranda tada, kai tu nieko nesitiki ir neieskai...bent jau man taip buna.. Mano dabartinis draugas-man turbut is dangaus nukrito
Gelmyte,
Tai Tu pridek, kad vede nerasytu Va vaziavau cia kazkuria diena masina, kamsty stovejau, o priesais-tokia Audine.As paskui ja ilgai vaziavau.Ir is kamscio istrukus kazkaip vis ta pacia kryptim vaziavom.Prie sviesoforo susigretinom, ogi toj Audinej visai nieko veikejas sedi Gal praleidau savo sansa susipazinti su tikru vyru?
Na tikrai,reikejo kabinti;mirkt mirkt akutem.
QUOTE(jurave @ 2005 10 08, 00:06) Tai kad nieko gero ten.Jau kiek bandziau visur ieskotis,tai tik visokie lochai prisikabina arba melagiai.Gal cia tik man taip nesiseka. Kažkuriame žurnale , nepamenu,
Aš irgi siūlyčiau internete, iš pradžių maniau,kad tai nesąmonę, bet mano draugė šią vasarą apsiženijo, o susipažino jie per internetą, ir tikrai labai faini žmonės. Mums kažkodėl atrodo,kad internete gali susipažinti tik beviltiški žmonės, tačiau įsitikinau,kad ne.
Dar lieka darbas, kavinės, pajūrys, ir visai netyčiukai,kurie dažniausiai ir pasitaiko
As sutikau savo antraji oficialu vyra ... lifte
Faina...
Kai susipažinom, mano mielojo klausimas buvo "o kodėl tokia žavi mergina yra viena?"
Beje, jo dvynys brolis dar vienišas ir (drįstu manyt, susipažinęs su manimi
Na, tai kokiam mieste tas dvynys brolis gyvena ir kiek jam metu?
vat vat ir aš norėjau paklaust
As pirma!
Miestas - Vilnius, 28 m. ką tik suėjo...
Šiaip labai labai šaunus vaikinas, simpatiškas, nerūko, pareigingas, atsakingas, labai sąžiningas, linksmas, be to - profesionalus sportininkas (o dar ir dirba kitą darbą)
Gelmyte, perleidziu...Jaunesnis siek tiek uz mane(o man gi vyresnio reikia
Ale toks visoks geras, nu idomu....gal susitikim su juo visos, ten vietoj ir paziuresim, kuriai tiks
Tada aš imu
nu va, nors vieną gal pavyks prastumt
Nu bet kaip gi jus abu suvesti
Baisiai nenoriu lyg kokia piršlienė būti... gal nuodėmę už draugę "pakišt"? Pirma, man regis, reikia gal nuotraukytėm apsimainyt Ir gerai pagalvok ar susitaikytum su tuo, kad dirba daug (ne darboholikas, bet kaip sakiau, pareigingas labai) ir sportuoja daug (po 2 val. kasdien + į varžybas išvažiuoja). Šaunus tikrai, bet visi turim ir trūkumų (nekaltas, aplinka kalta
Hm...
O kodėl Tu esi nelaimė?
Šiaip tai aš jam linkiu visko geriausio, nes jį labai myliu (kaip brolį) ir nenoriu kad būtų vienišas Tiesa, dar jo būsimai draugei reiks susitaikyti su tuo, kad vis šalia jų bus ir brolis (be to, dar ir aš "priedas"), nes dvyniai gi visada artimi būna. Kaip teko vienam žurnale skaityt: "jūs manote, kad esate jo "antroji pusė"? Klystat -dvynio tikra "antroji pusė" visada bus jo brolis/sesuo" QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 14:53) Nu bet kaip gi jus abu suvesti Baisiai nenoriu lyg kokia piršlienė būti... gal nuodėmę už draugę "pakišt"? Pirma, man regis, reikia gal nuotraukytėm apsimainyt Ir gerai pagalvok ar susitaikytum su tuo, kad dirba daug (ne darboholikas, bet kaip sakiau, pareigingas labai) ir sportuoja daug (po 2 val. kasdien + į varžybas išvažiuoja). Šaunus tikrai, bet visi turim ir trūkumų (nekaltas, aplinka kalta Na, tai kuri imat?
net pavydu s kam gi jis atiteks? skaityt apie toki vyriski... gal sudalyvavus konkurse.. bet jis kiek jaunesnis... ech...
žinotų vyrukas, kiokios diskusijos ir varžytuvės vyksta
Jazau, ką darau
Šiaip aš esu įsitikinusi, kad dažniausiai taip būna - kai neieškai, kažko nesitiki ir nerymai laukdama, tada ir sutinki TĄ, tik tau skirtą žmogų. Tada visi stereotipai, nusiteikimai ("nieko man nereik ir vienai gerai" ar "aš tokia niekam nereikalinga, brokuota" ir pan.) išgaruoja. Pati tai patyriau Tik kiekvienam skirtingas laikas skirtas. Labai gerą mintį apie tai esu skaičius. tiksliai neatkartosiu, bet maždaug, kažkur (gal danguje) įrašyta ta valanda ir ji tikrai ateis, tačiau... kiek bemaldautum, verktum ar prašytum, ji neateis nė sekundės anksčiau ar vėliau nei tau paskirta... QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 16:28) Jazau, ką darau Šiaip aš esu įsitikinusi, kad dažniausiai taip būna - kai neieškai, kažko nesitiki ir nerymai laukdama, tada ir sutinki TĄ, tik tau skirtą žmogų. Tada visi stereotipai, nusiteikimai ("nieko man nereik ir vienai gerai" ar "aš tokia niekam nereikalinga, brokuota" ir pan.) išgaruoja. Pati tai patyriau Tik kiekvienam skirtingas laikas skirtas. Labai gerą mintį apie tai esu skaičius. tiksliai neatkartosiu, bet maždaug, kažkur (gal danguje) įrašyta ta valanda ir ji tikrai ateis, tačiau... kiek bemaldautum, verktum ar prašytum, ji neateis nė sekundės anksčiau ar vėliau nei tau paskirta... Idomu...Mano ta valanda neateis kartu su mano paskutiniaja valanda?Na, gal kiek anksciau..tikiuosi, sulauksiu QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 14:33) O kodėl Tu esi nelaimė? Šiaip tai aš jam linkiu visko geriausio, nes jį labai myliu (kaip brolį) ir nenoriu kad būtų vienišas Tiesa, dar jo būsimai draugei reiks susitaikyti su tuo, kad vis šalia jų bus ir brolis (be to, dar ir aš "priedas"), nes dvyniai gi visada artimi būna. Kaip teko vienam žurnale skaityt: "jūs manote, kad esate jo "antroji pusė"? Klystat -dvynio tikra "antroji pusė" visada bus jo brolis/sesuo" Nius aš čia taip nekaltai atsifutbolint bandau
Aha, supratau daba
Aš ir pati susinepatoginau, kad tema per mane pavirto į "siūlau draugo brolį" O tik norėjau pasakyti, kad tikrai tikiu, kad sutiksit savęs vertus vyrus. Tikrai tvirtai tikiu
reik eit ieskoti vertuju...
o kol kas reik pupa migdyt... QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 17:02) Aha, supratau daba Aš ir pati susinepatoginau, kad tema per mane pavirto į "siūlau draugo brolį" O tik norėjau pasakyti, kad tikrai tikiu, kad sutiksit savęs vertus vyrus. Tikrai tvirtai tikiu Jei pažįsti šaunių gerų ir laisvų nuo 30 iki 40m,pasirašau be jokių svaičiojimų.Baisiai reikia ,būsiu gera,pažadu |