Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur sutikote savo antrą vyrą?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
meskute
Dabar kaip gyvenu viena su vaikais ir kaip jau pradėjusi gyventi iš pradžių,
tai pasidarė labai įdomu kur kitos mamkos sutiko antrą ar ...kelioliktąjį, bet paskutinį savo antrąją puselę. rolleyes.gif
Nes pagalvoju kad po klubus man nepatinka schmoll.gif tai ne mano pasilinskminimo veita., gal kur nors kelionėse ar šiaip kur parduotuvėje.
Paatviraukite mamkos ax.gif
Labai jau įdomu gossip.gif :
*Fortūna*
QUOTE(meskute @ 2005 08 18, 10:41)

tai pasidarė labai įdomu kur kitos mamkos sutiko antrą ar ...kelioliktąjį, bet paskutinį savo antrąją puselę.  rolleyes.gif
*

smile.gif nu tu ir pasakei...kad šitas paskutinis, tai galėsim patvirtinti tik prieš mirtį... rolleyes.gif
meskute
Aš čia norėjau pabrėžti šiai dienai paskutinis, kad va jau kartu gyvena gal jau ir sumainę žiedus drinks_cheers.gif Ir kaip nereikia kito rolleyes.gif
*Fortūna*
QUOTE(meskute @ 2005 08 18, 11:16)
Aš čia norėjau pabrėžti šiai dienai paskutinis, kad va jau kartu gyvena gal jau ir sumainę žiedus drinks_cheers.gif Ir kaip nereikia kito rolleyes.gif
*

smile.gif dabar supratau. Nežinau, man kažkaip kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad taip nebus niekada. Labai jau sudėtinga viskas tampa, kai tau ne n-iolika, kai esi kentėjusi gyvenime nemažai, kai auga vaikai...ai, šiuo metu esu nusivylusi ir nemanau, kad tai įmanoma..
meskute
Nashle, nekalbėk taip, aš esu optimistė ir galvoju kad bus geriau, tik šiuo metu širdelę sopa, bet kaip išgis manau ir sutiksiu, su kuriuo galėčiau būti laiminga.
verysad.gif
Nusivylimas kaip ligą galima išgydyti. mirksiukas.gif tik visiškai neįsiaudrink be galvodama kokia tu nusivylusi. rolleyes.gif
aysel
QUOTE(meskute @ 2005 08 18, 09:41)
tai pasidarė labai įdomu kur kitos mamkos sutiko antrą ar ...kelioliktąjį, bet paskutinį savo antrąją puselę.  rolleyes.gif
*

Darbe.
*Fortūna*
QUOTE(meskute @ 2005 08 18, 12:29)
Nashle, nekalbėk taip, aš esu optimistė ir galvoju kad bus geriau, tik šiuo metu širdelę sopa, bet kaip išgis manau ir sutiksiu, su kuriuo galėčiau būti laiminga.
verysad.gif
Nusivylimas kaip ligą galima išgydyti.  mirksiukas.gif tik visiškai neįsiaudrink be galvodama kokia tu nusivylusi. rolleyes.gif
*

Sakai? unsure.gif Na, matai, vyras šalia tai tikrai nėra problema...bet va, kaip tu sakai, tas vienintelis kad būtų, tai čia jau sunkiau...nes kažkaip vienam to trūksta, kitam ano...va, kur problema doh.gif
JurgaA
Dabar kaip gyvenu viena su vaikais ir kaip jau pradėjusi gyventi iš pradžių,
Nes pagalvoju kad po klubus man nepatinka  schmoll.gif tai ne mano pasilinskminimo veita., gal kur nors kelionėse ar šiaip kur parduotuvėje.
Paatviraukite mamkos ax.gif
Labai jau įdomu gossip.gif  :
*

Darbe.Visai tada nelaukiau nieko ir negalvojau biggrin.gif Kartu jau 8,5 metų thumbup.gif
Po klubus ir aš nebuvau megėja vaikščioti biggrin.gif
meskute
smile.gif JurgaA tai jūs kartu dirbote, ar tiesiog atėjo kaip klientas ar kitokių tikslų vesdamas.
Labai džiugu vat vieną dieną ėmė ir atėjo jis pas tave niekur net ir nereikėjo eiti pačiai. mirksiukas.gif
Žydriausia
Internete doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif niekada tokio bendravimo nesupratau ir visada labai jau itartinai ziurejau i internetines pazintis. Bet... ne veltui sako nespjauk i vandeni, nes teks isgerti. kazkodel visad maniau, kad ten zmones su kokiais tai trukumais g.gif bet va, norejau tik pralinksminti savo vienisus vakarus, bet gavosi taip, kaip gavosi tongue.gif wub.gif
meskute
Žydraiusia ir kiek laiko jūs jau kartu? smile.gif
Elina
Maniškis atėjo pagal užsakymą blush2.gif . Naujas duris butui užsisakiau, o jis buvo stalius biggrin.gif , kuris turėjo tas duris įstatyti cool.gif
JurgaA
QUOTE(meskute @ 2005 08 18, 12:50)
smile.gif JurgaA tai jūs kartu dirbote, ar tiesiog atėjo kaip klientas ar kitokių tikslų vesdamas.
Labai džiugu vat vieną dieną ėmė ir atėjo jis pas tave niekur net ir nereikėjo eiti pačiai. mirksiukas.gif
*

Kartu nedirbome biggrin.gif Atėjo,kaip klientas.O išėjome kartu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
meskute
Tai įsivaizduoju, kad kažko nerealaus pasiūlei jam tongue.gif
Žydriausia
QUOTE(meskute @ 2005 08 18, 12:58)
Žydraiusia ir kiek laiko jūs jau kartu? smile.gif
*

jau daugiau kaip metai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Bent jau siuo metu atrodo, kad jis kaip tik ta antra mano pusele wub.gif tongue.gif
meskute
Sakoma negali pavydėti kitoms laimės, bet gal ir pas mus užsuks kas nors, nesvarbu pro internetą ar pro duris ar pro langą... blush2.gif
SMV
As jau viena 8 metai. To vienintelio taip ir nesutikau. Bent jau dar su niekuo negyvenu, tai ir negaliu vadinti paskutiniu doh.gif
Bet del pazinciu, tai buvo visokiu ir visur. Ne karta buvo taip, kad draugai pirsliaudavo (bet jiems jau nusibodo, nes vis ne tas ir ne tas), buvo pazintis kelioneje, internete, bet visgi dazniausiai sansu pasitaiko darbe. Bendradarbis vienas kadrino, paskui per klientus ar tiekejus daug zmoniu pazistai, tai ir ima kazkas megztis...
Riva
Sutikau internete... buvo visko, bet kuo toliau tuo geriau, o dabar jau 5 metai kartu. Niekad nežinai kur tavasis laukia. Būk atidi, kad nepražiopsotum :-)
Elig
Praejo 4.5 metų kaip gyvenu viena.Tris metus po skyrybų negalėjau net žiūrėti į vyrišką giminę.Jokių minčių nebuvo, kad galėtų būt kitaip.Sakiau sau niekada... joks vyras neperzengs mano namų slenkscio..Bet yra sakoma- niekada nesakyk niekada.. schmoll.gif Ir ką, perzengė.. tik oi nezinau ar tai yra mano antroji puselė. g.gif Labai bijau vėl nusivilti. O susipazinome internete wub.gif wub.gif
SMV
Na, tikrai keista, bet teks atsiprasyti internetiniu vyruku, nes visus juos buvau nurasiusi doh.gif Pasirodo, tik man pasiseke visokius D uzkabinti doh.gif
mamaRama
faina temele smile.gif suteikianti vilties... Nors, nezinau, ar turesiu jegu ir pasitikejimo kada nors pamilti. Niekada nebuvau pavirsutinisku nuotykiu megeja, todel kai jau vienasyk tekejau - tai amziams, o gavosi doh.gif
Bet labai smagu, kad yra mamyciu, is naujo sukurusiu laimingus santykius. Linkiu pacios geriausios kloties ir toliau 4u.gif
meskute
turiu vieną gerą draugę, kuri antrą kartą vedė ir tokia dabar laiminga. Laimės jau daug daug... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Išsiskyrė ji su vyru ir po 1,5 m. vienam turistiniam sezono uždaryme (ji pramoginių šokių vadovė) susimirksėjo su vienu vyru iš savo grupės jis tą kartą buvo be savo žmonos, jie prašnekėjo visą naktį ir ką jis po kelių dienelių jie jau kartu jis paliko savo žmoną (nu aš čia stabtelsiu g.gif ji pati neskyrė jų jis pasirinko tokį sprendimą pats, taip kd smerkt ar ne nežinau schmoll.gif ), bet esmė ta kad jie laimingi apsivedė tikrai netradiciškai net Muzikiniam teatre, susilaukė ir savo dukters 2.gif ji turėjo pirmą sūnų žodžiu atrodo pas juos viskas thumbup.gif
Vyras milionierius, labai myli ją visur keliauja, žodžiu dabar nieko ir netrūksta.smile.gif
Žodžiu reikia tikėti.
Žydriausia
vat vat, reikia tiketi, kad manau, kad nereikia prievartaut likimo. Tiesiog tas zmiogus atsiranda, kai maziausiai to tikiesi. Nu as noriu pasakyt, kad nereikia to zmogaus ieksot, netreikia i kieviena demesi parodziusi vyra ziuret kaip i potencialu gyvenimo drauga tongue.gif tiesiog, manau, kad zmogus atsiranda tada, kai jo neieskai, kazkaip ypatingai nelauki ir kai maziausiai to tikieis.
taigi, meskute, viskas dar pries akis biggrin.gif 4u.gif
pavasare
QUOTE(Žydriausia @ 2005 08 19, 09:58)
vat vat, reikia tiketi, kad manau, kad nereikia  prievartaut likimo. Tiesiog tas zmiogus atsiranda, kai maziausiai to tikiesi. Nu as noriu pasakyt, kad nereikia to zmogaus ieksot, netreikia i kieviena demesi parodziusi vyra ziuret kaip i potencialu gyvenimo drauga  tongue.gif  tiesiog, manau, kad zmogus atsiranda tada, kai jo neieskai, kazkaip ypatingai nelauki ir kai maziausiai to tikieis.
taigi, meskute, viskas dar pries akis  biggrin.gif  4u.gif
*

100% Pritariu biggrin.gif
Ir dar - reikia skirti du dalykus: vieną, kai moteris neturėdama ką veikti pliurpa su diedais inete ir netyčia sutinka tą išrinktąjį wub.gif ; ir antrą - kai moteriškės karštligiškai ieško, kiekvienam sutiktajam puola ant kaklo ir kiekvienas išėjimas į žmones ar prisedimas prie kompo yra vedamas tik vieno didžiojo tikslo - surasti jį. schmoll.gif
ernoja
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?Turiu porą porų, kurios būtent taip susipažino.Ir gyvena ne vienus metus. O internetu nežinau...Gal kokių puslapiukų išduokit, kur galima ką nors bandyti ieškoti. smile.gif
Fire
Nes pagalvoju kad po klubus man nepatinka  schmoll.gif tai ne mano pasilinskminimo veita., gal kur nors kelionėse ar šiaip kur parduotuvėje.

O aš, praėjus metams po skyrybų, pirmą kartą gyvenime nuėjau į klubą (buvau jau 23 m.) ir ten sutikau saviškį wub.gif
Įdomiausia, kad eiti visai nenorėjau, tiesiog lydėjau draugę, kuri nenorėjo eiti viena, o aš jau mąsčiau, gal ką sumelavus, kad nereikėtų eiti... blush2.gif
O jis į klubą atėjo, nes buvo nusiminęs, su draugais kažkoks nesusipratimas buvo. Žiūrėjom, žiūrėjom vienas į kitą ir susižiūrėjom wub.gif
Kartu esam 4,5 m., norėtumėm šeimą kurti, tik vis su gyvenamuoju plotu sunkumai verysad.gif
Bet tikimės per šiuos metus išspręsti ir šią problemą...
Taigi, net klube galima kažką gero rasti mirksiukas.gif Tiesa, po to patys stebėjomės, kaip čia taip nutiko. O labiausiai buvo priblokšta mano draugė, kuri sakė: " 5 metai vaikštau į klubus po porą kartų per savaitę ir nieko, o čia - še tau, tik nuėjo ir akių viens nuo kito neatplėšia" biggrin.gif
avei
Aš saviškį sutikau labai netikėtai, kada to visai nesitikėjau. Buvau su riebaluota galva, nesidažius ir baisaus migrenos priepolio kankinama. Taip skaudėjo galvą, kad net akyse mirgėjo. Man atrodo, kad tada buvau labai baisi tongue.gif Nors maniškis sako, kad buvau pati gražiausia pasaulyje mirksiukas.gif Nu va, dabar jau 5 metai kartu. Turim butą, auginam mano sūnų, kurį jis labai myli, ir labai norim mažo lialiuko wub.gif
ernoja
[quote=Fire,2005 08 22, 12:46]
O aš, praėjus metams po skyrybų, pirmą kartą gyvenime nuėjau į klubą (buvau jau 23 m.) ir ten sutikau saviškį wub.gif
O KĄ DARYTI, KAI METŲ VIRŠ 30 IR Į KLUBĄ EITI KAŽKAIP... blush2.gif
Fire
Čia tik kaip pvz. buvo, kad tau skirtą žmogų gali rasti visur, nebūtinai "tinkamose" vietose ax.gif Tarkim, mano draugė sau skirtąjį sutiko prie ežero, kita - vokiečių k. kursuose, o viena artima pažįstama - banke (jie jau ruošiasi tuoktis).
Aišku, populiariausios vietos yra darbas, universitetas (ar pan.), susitikimai pas draugus. Bet mano atveju mokslai jau baigti, visi draugai ir draugės - su porom, dirbame trise ir su klientais tenka retai bendrauti (be to, tai dažniausiai šeimos).
Beje, manau, kad kažkokie kursai - labai nebloga vieta susipažinti (aišku, jeigu ne mezgimo biggrin.gif ) tuo pačiu galima ir ko nors naudingo išmokti mirksiukas.gif
Minerva
Cha, maniskis pats atejo! smile.gif Buvau jau 1.5 metu kaip issiskyrusi ir visa ta laika i vyru puse net paziureti negalejau. O kai kadaise buvusi pirmoji meile draugiskai paskambina, tai kazkaip susigundziau su juo nekaltai draugiskai kavos isgerti...

...Taip ir geriame ta kava kiekviena ryta jau 2 metai:)

Raganėlė
Pritariu, kad specialiai ieškoti nereikia,bet naudotis pasitaikiusioms progoms kur nors viešumoje rodytis - būtina ir privaloma. hi.gif na nebent dažnai keisti langus, duris ar kitaip remontuotis butą, kad į nmus ateitu smile.gif.
o kai aš būnų rimtai supykusi ant savo vaikino su kuriuo man dažnai atrodo, kad nepakeliu, pagalvoju, kad reikia į kokią politinę partiją įstoti, ten ir veiklos bus, o vyrų daug tai nors komplimentų pasiklausyti tongue.gif . o kas ten žino ką tau likimas skirs wub.gif
meskute
Raganėle siūlau į DArbo partiją, ten visi milionieriai, nu kimba ant jaunų, nu vat kaip Antaniukas susimetė su jauna megina. blink.gif
*fėja*
As sutikau darbe. Praejus keturiems menesiams po to kai vyras paliko g.gif biggrin.gif Nieko labai nesitikejau, bet pakviete, tai nuejau i pasimatyma. Galvojau, o kas man smile.gif dar drauge, pastume-eik eik...
Taip ir draugaujam jau virs dvieju metu. Savaitgaliaujam ir koki karta i savaite susimatom. O ar paskutinis, dar paziuresim. Kaip tais su tom zenatvem nelabai skubu... gal kvaila 4u.gif ? reikia griebti biggrin.gif g.gif
Nu bet, kad taip gerai taip kaip yra.... mirksiukas.gif
As siuo klasimu labai didele optimiste..
pokemonas
QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40)
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?Turiu porą porų, kurios būtent taip susipažino.Ir gyvena ne vienus metus. O internetu nežinau...Gal kokių puslapiukų išduokit, kur galima ką nors bandyti ieškoti. smile.gif
*

Pažistu vieną kadrą, kuris jau dvidešimt metų gyvena pas moteris, kurias susiranda pagal skelbimus. Pats tikrai ne dievo dovana - paprastas stalius su užgėrimais, o jau moterys tai kaip dievą myliu, visos rinktinės nė vienos lachmotės susivėlusios nematėm. Jo reikalavimai ne šiaip sau: aukštasis, liekna, graži, gera šeimininkė, su butu (bo jis vadala savo kampo neturi). Karočė, visada sutvarkytas, nupraustas, sušuokuotas, papenėtas ir didelis ponas namuose. Jeigu išrinktoji pradeda rodyti kaprizus jis visai bjaurybė į galvą neįma - tėškia, kad tokių kaip tu pilni skelbimai, ir per duris. Ir kaip bebūtų baisu labai greitai jau kitą moterį išnaudoja...
Reima
Labai panašu į mano ex biggrin.gif
Vicci
Su pirmu vyru išsituokiau po 5 metų bendro gyvenimo ir beveik 9 metus pragyvenau viena. Tačiau, kažkaip netikėtai pradėjau bendrauti su klasioku (po 13 metu mokyklos baigimo) ir po gero pusmečio susituokėm.
Būna ir taip....
Kozete
QUOTE(mamairute @ 2005 08 30, 12:44)
Pažistu vieną kadrą, kuris jau dvidešimt metų gyvena pas moteris, kurias susiranda pagal skelbimus. Pats tikrai ne dievo dovana - paprastas stalius su užgėrimais, o jau moterys tai kaip dievą myliu, visos rinktinės nė vienos lachmotės susivėlusios nematėm. Jo reikalavimai ne šiaip sau: aukštasis, liekna, graži, gera šeimininkė, su butu (bo jis vadala savo kampo neturi). Karočė, visada sutvarkytas, nupraustas, sušuokuotas, papenėtas ir didelis ponas namuose. Jeigu išrinktoji pradeda rodyti kaprizus jis visai bjaurybė į galvą neįma - tėškia, kad tokių kaip tu pilni skelbimai, ir per duris. Ir kaip bebūtų baisu labai greitai jau kitą moterį išnaudoja...
*

Vat šitokių aš nesuprantu labiausiai. Ką tie Babausiai padaro moterims, kad jos tirpsta dėl jų. Niekaip man nedaiena. g.gif
bedugne
Gal turi kelnese stebuklinga lazdele? blush2.gif g.gif
Kozete
Ydomu būtu tą stebuklą išbandyti. biggrin.gif
bedugne
Reikia su mamairute tartis, kad supazindintu mirksiukas.gif
Manes tai babausiai nevilioja..Nors ta lazdele tai tikrai idomu.... biggrin.gif mirksiukas.gif
arden
tokie babašiai turi liežuvį be kaulo, pripudrina smegenis, o jei moteris užsivienišėjus, ima ir patiki
bedugne
QUOTE(gelmytė @ 2005 09 29, 17:05)
tokie babašiai turi liežuvį be kaulo, pripudrina smegenis, o jei moteris užsivienišėjus, ima ir patiki
*

Vat vat, tas uzsivienisejimas-labai blogas dalykas unsure.gif , uzsivienisejus per ilgai ir babausiai princais ima atrodyti..... cry.gif
Atakapa
Em..O aš čia taip, truputį ne į temą, norėjau paklausti, kaip tie nauji draugai reaguoja į tai, jog jau turite vaikų/vaiką? Ar iškart jiems pasakot, ar neatšala noras bendrauti, o vėliau "sumetus skudurus", ar gerai elgiasi su vaikiukais? ne šiaip smalsauju, tikrai reiktų žinoti, kaip ten būna? Ar jeigu lieki viena su vaiku- tai jau esi su defektu, ar vyrams dzin? Kaip yra?
pavasare
QUOTE(Atakapa @ 2005 09 30, 21:42)
Em..O aš čia taip, truputį ne į temą, norėjau paklausti, kaip tie nauji draugai reaguoja į tai, jog jau turite vaikų/vaiką? Ar iškart jiems pasakot, ar neatšala noras bendrauti, o vėliau "sumetus skudurus", ar gerai elgiasi su vaikiukais? ne šiaip smalsauju, tikrai reiktų žinoti, kaip ten būna? Ar jeigu lieki viena su vaiku- tai jau esi su defektu, ar vyrams dzin? Kaip yra?
*

Dabar bendrauju su amerikonu blush2.gif Tai jis reagavo taip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na o lietuvių veidai dažnai būdavo tokie unsure.gif g.gif mega_shok.gif stupid.gif
Enija
QUOTE(Atakapa @ 2005 09 30, 22:42)
Em..O aš čia taip, truputį ne į temą, norėjau paklausti, kaip tie nauji draugai reaguoja į tai, jog jau turite vaikų/vaiką?
*

Jei tavęs reikia- vaikas ne kliūtis. Kai norėjau išbandyti savo būsimąjį, pamelavau, kad turiu vaiką. Sako: gerai, kartu auginsim. Sakau pamelavau- va tada apsidžiaugė- mamai nereiks aiškintis del "nefasono"
Atakapa
Hm...Tai matomai vaikas atbaido visokius nevykėlius ar nerimtuolius? g.gif
pavasare
QUOTE(Atakapa @ 2005 10 01, 15:37)
Hm...Tai matomai vaikas atbaido visokius nevykėlius ar nerimtuolius? g.gif
*

Optimistės taip ir mano mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet aš visad jaučiuosi nejaukiai kai reikia patinkančiam bičui pasakyti, jog esu išsiskyrus ir turiu vaiką unsure.gif
Reima
Aš tai iškarto informuoju,kad turiu nuostabų sūnų.Reakcijos skirtingos,jei viriškis vyresnis reaguoja normaliai,jei jaunesnis-apgailestauja. unsure.gif ohmy.gif
SMV
Yra ir tokiu, kurie sureaguoja "pagal etiketa" - mol supranta, klausineja, kaks vaiko vardas, dedasi super rupestingais, o is tiesu jiems vienisa moteriske - lengvas grobis, tad ismoke savo "gailescio" maldele pudrina smegenis. Is karto nenuosirdumas jauciasi mirksiukas.gif
Nakviša
Išsiskyriau su pirmu vyru kai sūnui sukako 6 mėnesiai. Išsiskyrėm - išsibegiojom į visas puses. Nelabai jaukiai jaučiausi, kažkaip iš kažkur įsiminiau (berods buvęs sugebėjo įteigti), kad su vaiku esu nurašyta kaip moteris, kaip būsima kažkieno mylimoji. Nors tiek draugai, tiek artimieji palaikė ir pastoviai kurstė, visiškai nebetikėjau jų tvirtinimais, kad moteris su vaiku dar nėra mirusi, kaip moteris.
Išsikrausčiau iš gimtojo miesto, išvažiavau laimės ieškoti kitur. Kaip įsikūriau sostinėje, ne už ilgo laiko (prabėgo maždaug nuo skyrybų 3 metai) pas mane į svečius atvyko draugė, kuri karštai troško susipažinti su vienu vyriškiu. Ir mane draugiškai nusitempė, taip sakant "ant drąsos". Draugė tada kažkur labai skubėjo, o aš surizikavau ir pasilikau su tuo jos naujai keptu pažįstamu. Nusitempė jis mane tada į "Tango" berods toks klubas buvo... g.gif Išgėrem po vyno taurę, o kiek man tereikia? blush2.gif Na vat ir pabėgau po pirmųjų bučinių, pabėgau tiesiogine to žodžio prasme. O jis mane po kelių dienų susirado ... ir susirado ilgam, 6 metai kaip kartu, o šiais metais gegužę ir vestuves atšokom smile.gif
Myliu aš tą vyrą be proto ir tikiuosi, kad nepasibaigs tuo mūsų gyvenimo pasaka wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.