Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laparoskopija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Duniu
GREITESNIS KELIAS IKI TIKSLO - nestuke.gif

STARTUOJA:
Kutosas kovo 19 d., Lazdynuose1 kartas
Loriuxas kovo 23 i jurininkus1 kartas
Skorpione20 kovo 25 BAK 1 kartas
Duniu kovo 25 KMUK 2 kartas
Saule3 balandzio 6d. KGN pas gyd. Vanaga (2 kartas + histeroskopija)...
Ausraa14 balandzio 8 d. KMUK 1kartas
So Lucky balandzio 21d. Klaipėdoj KAL.1 kartas

RUOŠIASI:
Nurija kovo men??? Ligonine??? 1kartas
Gretchene ??? men??? Ligonine??? 1kartas
Atlanta123 kovo men??? Ligonine??? 1kartas
Reginiuka.uk kovo men??? Ligonine??? 1kartas
Ambrela geguzes men??? KUL 1kartas

GRĮŽO NAMO IR RUOŠIASI nestuke.gif:
Braškiux Laparoskopijos data (diagnostine)-2009-03-18klp jurininkuos 1 kartas
Sella Laparoskopijos data (Endo zid.)-2009-03-17Italija 2 kartas
Maggy Laparoskopijos data (diagnostine)-2009-03-16 pnvz 1 kartas
cyplius Laparoskopijos data (kiausidziu drilingas)-2009-03-13 Santariškėse 1 kartas
dendule Laparoskopijos data (Endo cistuke)-2009-03-10 KMUK 1 kartas
vitalyte25 Laparoskopijos data (3 Endo st.)-2009-03-06 klp jurininkuos 1 kartas
Kirmeliukas 87 Laparoskopijos data (kiaus.nepr.,saaugos)-2009-03-06 Norvegija 1 kartas
JurgitaL Laparoskopijos data (diagnostine)-2009-03-04 Santariškėse1 kartas
cold Laparoskopijos data (diagnostine) -2009-03-02 Antakalnis, 1 kartas
Lawrutia Laparoskopijos data (2 Endo st.)-2009-01-28 1 kartas
sara Laparoskopijos data (diagnostine) -2008-12-12 d. KMUK 1 kartas

MŪSŲ nestuke.gif KURIOMS PAVYKO 2.gif:
Ineza Laparoskopijos data (Endo II st.)-2008-11-05 d. nestuke.gif data - 2009-01-12 d.
Busiukas Laparoskopijos data 2008-09-08d. nestuke.gif data - 2008-10-09 d.
Spalgena Laparoskopijos data 2008-04 men nestuke.gif data - 2008-08 men
Erode Laparoskopijos data 2005-12-21d. nestuke.gif data - 2006-08-26(29)d.
Nireglina Laparoskopijos data 2003-04-02d. nestuke.gif data - 2003 birzelio men.

Mergaites, kurios laukiasi arba jau turi savo leliukus, ir mano, kad laparoskopija padejo nestuke.gif prasome registruotis 4u.gif
Mums, kurios ruosiasi operacijai( arba jau po) tai labai gera butu motyvacija wub.gif Labai tikiuosi, kad bus didelis didelis sarasiukas tu kurioms pavyko nestuke.gif

REKOMENDUOJAMŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS (Vykstant į ligoninę)
1.Chalatas
2. Higienos priemones(iskaitant paketukus+ vienkartines serveteles)
3. Vanduo negazuotas (+ klizmom su milteliais 2*1 litrai)
4. Du vokeliai
5. Naktinukai ( geriau nei pizama)
6. Tapkes
7. Knyga- zurnalas
8. Ranksluostukas
9. Siltos kojines

Pasiruosimas pries:
1. Tyrimai
2. Depiliacija
3. Visu aksesuaru saugus pasidejimas namie
skorpione20
QUOTE(Duniu @ 2009 03 19, 17:01)
GREITESNIS KELIAS IKI TIKSLO - nestuke.gif

]

[
*

Duniu, ir as sukuriau tema. Buvau rasiusi, kad kai baigsim tema, as uzvesiu, kad 5 vienodu nebutu blush2.gif
Gal prasyt admin., kad pasalintu viena, ka?

Duniu
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 19, 18:37)
Duniu, ir as sukuriau tema. Buvau rasiusi, kad kai baigsim tema, as uzvesiu, kad 5 vienodu nebutu  blush2.gif
Gal prasyt admin., kad pasalintu viena, ka?
*

neperskaiciau matyt 4u.gif tai be problemu galim keltis i tavo temele smile.gif
Nereikia prasyt, ne savaime i archyva nusikels ta tema,kai niekas nerasys.....
skorpione20
QUOTE(Duniu @ 2009 03 19, 17:11)
neperskaiciau matyt 4u.gif tai be problemu galim keltis i tavo temele smile.gif
Nereikia prasyt, ne savaime i archyva nusikels ta tema,kai niekas nerasys.....
*

Tai davai pasiliekam tavo, gal nerasys i mano niekas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 19, 17:14)
Tai davai pasiliekam tavo, gal nerasys i mano niekas  smile.gif
*

Duniuk, biski nesupratau, tai tu sakei, kad BAK darysiesi laparoskopija, o pasirasius parasiuke KMUK.
Nieko nebesuprantu.
Nes KMUK tai - Kauno Medicinos Universiteto Klinikos kaip suprantu, ar ne? g.gif

Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 19, 17:23)

Papildyta:
Duniuk, biski nesupratau, tai tu sakei, kad BAK darysiesi laparoskopija, o pasirasius parasiuke KMUK.
Nieko nebesuprantu.
Nes KMUK tai - Kauno Medicinos Universiteto Klinikos kaip suprantu, ar ne?  g.gif
*

Ar as tave ne taip supratau? Tu gal sakei, kad ta pacia diena su manim darysiesi, o ne BAK, ane? doh.gif
dendule
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 19, 16:24)

Papildyta:
Nieko nebesuprantu.
Nes KMUK tai - Kauno Medicinos Universiteto Klinikos kaip suprantu, ar ne?  g.gif

Papildyta:
Ar as tave ne taip supratau? Tu gal sakei, kad ta pacia diena su manim darysiesi, o ne BAK, ane?  doh.gif
*

skorpione ji niekada nesake taip biggrin.gif mes dar kalbejom kad gal kartu pavyks susitikti KMUK smile.gif
skorpione20
QUOTE(dendule @ 2009 03 19, 17:26)
skorpione ji niekada nesake taip biggrin.gif mes dar kalbejom kad gal kartu pavyks susitikti KMUK smile.gif
*

Tai sakau, ciuju man susisuko smegeneles, tai kas bus kai narkoziku duos lotuliukas.gif
Ji jauciu mna vakar rase, kad ji 24 d. kaip ir as eina pas gine ir 25 d., kaip ir as laparoskopija daros.
O kad BAK darosi, stopudovai nerase lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aisku, as matyt labai jau draugiu ten BAK susirasti norejau, todel ir prisivaigau, kad cia visos dabar BAK'e darysis doh.gif

Papildyta:
Kazin, kiap musu Kutosui sekasi.
Siandien operuojasi.
Ir kas svarbiausia salia mano darbo, toje VGPU ligonineje, as dirbu koki 150 m. nuo ten. gal eit aplankyt, bet, akd nezinau, kaip ji atrodo.
Nu laukiam jos su gerom ziniom, tikiuosi nenukankins ten jos ir nieko blogo neras.

Laikom kumscius uz KUTOSIU

user posted image
Duniu
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 19, 19:11)
Ji jauciu mna vakar rase, kad ji 24 d. kaip ir as eina pas gine ir 25 d., kaip ir as laparoskopija daros.
*

taip 4u.gif rasiau,kad mes su tavim datos seses smile.gif bliamba,gaila,kad jau neber laiko, buciau i BAK persivedus,jei draugiu ten tau truksta biggrin.gif

P.S. Skorpionuk biggrin.gif turiu pasakyti lotuliukas.gif kumstukas tavo nerealus lotuliukas.gif kaip mums, gal tik pirstai biski per daug plaukuoti, matosi ten ir ant rankos plauku nemazai (depiliacijos kumstukui reikia) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet toks tvirtas kumstukas (labiau net kumstis biggrin.gif ) ir pavadinimas susigalvojo ziurint - SMUGIS (NOKAUTAS) LIGOM LAPAROSKOPIJOS PAGALBA biggrin.gif
-(cia pasiulymas ,kai kita temele atidarysi , ideti ta paveiksliuka su tekstu smile.gif )
dendule
QUOTE(Duniu @ 2009 03 19, 17:37)
taip 4u.gif rasiau,kad mes su tavim datos seses  smile.gif bliamba,gaila,kad jau neber laiko, buciau i BAK persivedus,jei draugiu ten tau truksta biggrin.gif

P.S. Skorpionuk biggrin.gif turiu pasakyti lotuliukas.gif kumstukas tavo nerealus lotuliukas.gif kaip mums, gal tik pirstai biski per daug plaukuoti, matosi ten ir ant rankos plauku nemazai (depiliacijos kumstukui reikia) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet toks tvirtas kumstukas (labiau net kumstis biggrin.gif ) ir pavadinimas susigalvojo ziurint - SMUGIS (NOKAUTAS) LIGOM LAPAROSKOPIJOS PAGALBA biggrin.gif
-(cia pasiulymas ,kai kita temele atidarysi , ideti ta paveiksliuka su tekstu smile.gif )
*

Aga jega tikrai kumstukas... smile.gif thumbup.gif
Siandien mane uzpuole depresija ir nezinojimas ko noriu valgyt. Vyras pasieme marinuotus agurkelius, tai man jie skanus smile.gif net skystima geriau idomios reakcijos cia mane po operacijos.

Dubce dar vis skauda..nesuprantu kada pabaigs...ten ileido beveik prie kaulo gal delto sad.gif
skorpione20
QUOTE(Duniu @ 2009 03 19, 18:37)
taip 4u.gif rasiau,kad mes su tavim datos seses  smile.gif bliamba,gaila,kad jau neber laiko, buciau i BAK persivedus,jei draugiu ten tau truksta biggrin.gif

P.S. Skorpionuk biggrin.gif turiu pasakyti lotuliukas.gif kumstukas tavo nerealus lotuliukas.gif kaip mums, gal tik pirstai biski per daug plaukuoti, matosi ten ir ant rankos plauku nemazai (depiliacijos kumstukui reikia) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Duniu, nepatikesi. Zinok, kai dejau si kumsti, taip ir pagalvojau, kad mes nebutume moterys, kad nepastebetume, jog sis kumstis yra vyro. lotuliukas.gif
Nu bet mergytes, juk jis toks stiprus, toks palaikantis lotuliukas.gif kodel tada moters kumscio niekur nerandu google? doh.gif
Nesvarbu, tik noriu, kad visoms mums pasisektu ir nesvarbu, kad tas kumstis nedepiliuotas, matyt moteris apsileidus buvo 4u.gif
dendule
Labas rytas mergytes 4u.gif
Ineza
L a b a s
r y t a s !
wub.gif
dendule
QUOTE(Ineza @ 2009 03 20, 08:18)
L a b a s   
r y t a s !
  wub.gif
*

Kazko liudna temele aprimus nauja smile.gif
Idomu kaip kutosui sekesi..tikekimes gerai
skorpione20
Labas rytas mergytes!

Kazko siandien man rytas sunkus...vermuto vakar geriau su sese, tai biski pachmieliukas dabar alc.gif
skorpione20
Eiiii!!! Kur jus visos dinge??? ploja.gif
Jauciuos kavailai, kai cia viena snekuosi ir sukauju assa.gif

dendule
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 20, 09:53)
Eiiii!!! Kur jus visos dinge???  ploja.gif
Jauciuos kavailai, kai cia viena snekuosi ir sukauju assa.gif
*

Oj mergyte negrazu... smile.gifsmile.gif gerti vermutuka smile.gif xixixi blush2.gif
As irgi ryte atejau kazkaip aptilo mergytes gal narkoze taip veikia. Vakar as is proto krausciaus nezinojau kas darosi... aptrankiau su rankom kompa tai siandien vos velkasi... smile.gif blush2.gif
Duniu
Sveikutes 4u.gif
Labai idomu,ar tos mergaites, kur ruosiasi daryti operacija,bet nezinojo datos,vis dar nezino g.gif Laukiam patikslintos info is:
Nurija, Gretchene, Atlanta123, Reginiuka.uk, Ambrela ax.gif
dendule
QUOTE(Duniu @ 2009 03 20, 10:50)
Sveikutes 4u.gif
Labai idomu,ar tos mergaites, kur ruosiasi daryti operacija,bet nezinojo datos,vis dar nezino g.gif Laukiam patikslintos info is:
*

Sveikute Duniu,

Jauciu jau lauki nesulauki.... 4u.gif

As galvoju gal reiketu kada kai visos atsigaus po operaciju padaryt susibegima smile.gif
mumi abiem pvz tiktu Kaunas ane... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
nurija
QUOTE(Duniu @ 2009 03 20, 09:50)
Sveikutes 4u.gif
*

labukas.
patikslinu operacijos data, planuojam kovo 26 arba 27d, tikslia data bandysiu suzinot siandien, nes kol kas laukiu gydytojo skambucio. operuos Traku ligonineje.
skorpione20
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 10:59)
Oj mergyte negrazu... smile.gifsmile.gif gerti vermutuka smile.gif xixixi  blush2.gif
As irgi ryte atejau kazkaip aptilo mergytes gal narkoze taip veikia. Vakar as is proto krausciaus nezinojau kas darosi... aptrankiau su rankom kompa tai siandien vos velkasi... smile.gif blush2.gif
*

Dendule? Tai kam dabar ta kompa trankei? Kuo jis nusidejo tau? aaa? lotuliukas.gif
O man pachmielas. Atrodo nedaug geriau, bet man, kaip vaikui reikia matyt doh.gif
dendule
QUOTE(skorpione20 @ 2009 03 20, 12:46)
Dendule? Tai kam dabar ta kompa trankei? Kuo jis nusidejo tau? aaa?  lotuliukas.gif
O man pachmielas. Atrodo nedaug geriau, bet man, kaip vaikui reikia matyt  doh.gif
*

Xixix... kalbejom su vyru per gmail ir mane issiutino (kazkas man pasidare taip jautriai reaguoju blush2.gif ) ir per notbook klaviatura gerokai padauziau smile.gif

As tai kai gerdavau vermuta tai maisydavau su greifruktu sultimis niam niam
Ineza
book.gif
Ka veikiat mergaites?..
Kristepala
Sveikutes 4u.gif . O galite mane prirasyti prie besirengianciu Lap. geguzes men.? blush2.gif
dendule
QUOTE(Ineza @ 2009 03 20, 14:03)
book.gif
Ka veikiat mergaites?..
*

As vis paziuriu mergytes aprime todel kad penktadienis gi daugelis dirba ir ruosiasi kuo greiciau darbo pabaigai smile.gif
As tai skaitau gimdymo istorijas l.grazios smile.gif
Beje Ineza kaip tavo pilvukas ar matosi kazkiek jau? Ar tave pykina.

Kristepala, Duniu butinai tave irasys 4u.gif
ely
Labukas,

Man tas kumštis ir labai patiko biggrin.gif Labai gerai, kad ir vyrai už mus kumsčius laiko thumbup.gif Laikykis, Kutose 4u.gif

Nors man ši operacija visai nebaisi schmoll.gif Šiandien siūliukus ištraukė - viskas gražiai gyja. daktarytė sakė, kad šiandien jau šlapint galėsiu, o savaitgalį kitą galėsiu ir pasipirtint. Tikiuos, kad neužilgo ir sportuot normaliai galėsiu blush2.gif
Mane įdomiai ta krizė veikia, norisi pirkti, pirkti ir pirkti doh.gif Šian visus pinigus prapirkau, dar 10 lt pritrūkau, tai variau namo - gerai, kad prie pat namai biggrin.gif O kad kortelėje yra pinigų, tai visai pamiršus buvau biggrin.gif Žodžiu, išleidau visus pinigus - ramu dabar, galėsiu algos ramiai laukti lotuliukas.gif

Dendule, prajuokinai su tuo kompu lotuliukas.gif O nuotaikas blogas vuk šalin 4u.gif Šian jau ir oras koks pavasariškas, jei saulutė dar šviestų tai išvis būtų pasaka, bet ir be jos oras šiandien wub.gif
skorpione20
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 14:25)
Xixix... kalbejom su vyru per gmail ir mane issiutino (kazkas man pasidare taip jautriai reaguoju  blush2.gif ) ir per notbook klaviatura gerokai padauziau smile.gif

As tai kai gerdavau vermuta tai maisydavau su greifruktu sultimis niam niam
*

O mes gerem su ledukais ir citrina. lotuliukas.gif
dendule
QUOTE(ely @ 2009 03 20, 14:29)
Labukas,

Man tas kumštis ir labai patiko biggrin.gif Labai gerai, kad ir vyrai už mus kumsčius laiko thumbup.gif Laikykis, Kutose 4u.gif

Nors man ši operacija visai nebaisi schmoll.gif Šiandien siūliukus ištraukė - viskas gražiai gyja. daktarytė sakė, kad šiandien jau šlapint galėsiu, o savaitgalį kitą galėsiu ir pasipirtint. Tikiuos, kad neužilgo ir sportuot normaliai galėsiu blush2.gif
Mane įdomiai ta krizė veikia, norisi pirkti, pirkti ir pirkti doh.gif Šian visus pinigus prapirkau, dar 10 lt pritrūkau, tai variau namo - gerai, kad prie pat namai biggrin.gif O kad kortelėje yra pinigų, tai visai pamiršus buvau biggrin.gif Žodžiu, išleidau visus pinigus - ramu dabar,  galėsiu algos ramiai laukti lotuliukas.gif

Dendule, prajuokinai su tuo kompu lotuliukas.gif O nuotaikas blogas vuk šalin 4u.gif Šian  jau ir oras koks pavasariškas, jei saulutė dar šviestų tai išvis būtų pasaka, bet ir be jos oras šiandien wub.gif
*

Ely 4u.gif

man tai sake kad galiu pries siulu isemimus maudytis, taip ir padariau diena pries vakare issimaudziau pasikeiciau pleistrus o ant rytojaus iseme siulus. Tai dar viena dienele su pleistrais pabuvau dabar jau be:) ziurineju savo zaizdeles, ta kairej pusej negrazi... bus duobute ant pilvo smile.gif paciupinau po apacia kieta, prisigalvoju nesamoniu smile.gif.

Idomu kada mano dubce baigs skaudet skauda ten grynai beveik prie dubens kaulo nes ten turbut ileido.... jau virs savaites o skauda smile.gif

kompa tai vakar neblogai patrankiau ranka skaudejo net blush2.gif blush2.gif
vitalyte25
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 17:49)
Ely  4u.gif

man tai sake kad galiu pries siulu isemimus maudytis, taip ir padariau diena pries vakare issimaudziau pasikeiciau pleistrus o ant rytojaus iseme siulus. Tai dar viena dienele su pleistrais pabuvau dabar jau be:) ziurineju savo zaizdeles, ta kairej pusej negrazi... bus duobute ant pilvo smile.gif paciupinau po apacia kieta, prisigalvoju nesamoniu smile.gif.

Idomu kada mano dubce baigs skaudet skauda ten grynai beveik prie dubens kaulo nes ten turbut ileido.... jau virs savaites o skauda smile.gif
kompa tai vakar neblogai patrankiau ranka skaudejo net  blush2.gif  blush2.gif
*

labas dienas moterys nail.gif
kaip laikotes?
ka tau vargsas kompas padare ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o dupce zinok ir man skauda g.gif as galvojau kad cia gal nuo tinginiavimo ? thumbup.gif
Sella
Sveikutės 4u.gif Kaip šiandien dar blogai jaučiuosi: svaigsta galvą, suka vidurius, bendras silpnumas... unsure.gif Juk man su laparo padarė ir histeroskopiją.

ely, praleidau, kaip tau operacija praėjo, ką rado?
dendule
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 20, 16:03)
labas dienas moterys  nail.gif
kaip laikotes? 
ka tau vargsas kompas padare ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
o dupce zinok ir man skauda  g.gif  as galvojau kad cia gal nuo tinginiavimo ?  thumbup.gif
*

Kompas siunte zinutes is vyro smile.gif ant vargso issiliejau smile.gif blush2.gif blush2.gif
et man dubce skauda tai grynai kur vaistus leido, vyrui skundziuosi paziuri sako viskas grazu nieko nera... smile.gif sako grazus uzpakaliukas... smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2009 03 20, 16:35)
Sveikutės  4u.gif  Kaip šiandien dar blogai jaučiuosi: svaigsta galvą, suka vidurius, bendras silpnumas... unsure.gif  Juk man su laparo padarė ir histeroskopiją.

*

Sella, zinai man svaigo galva kai as norejau kuo ilgiau gulet. Kai tik pradedavau judet man tikrai daug geriau budavo ir to silpnumo nebudavo, dabar mane cia tokios lovos nuotaikos puola ir salta labai nors kambaryje 23laipsniai smile.gif
Beje histeroskopija tai gimda kazkaip ziurejo ane?
vitalyte25
QUOTE(Sella @ 2009 03 20, 18:35)
Sveikutės  4u.gif  Kaip šiandien dar blogai jaučiuosi: svaigsta galvą, suka vidurius, bendras silpnumas... unsure.gif  Juk man su laparo padarė ir histeroskopiją.

*

sveika 4u.gif man irgi biski svaigdavo.. iki nualpimo paskutini karta, bet tik tada kai duse maudausi.. smile.gif buvo prastai bet nieko va praejo dabar thumbup.gif
o man irgi dare histeroskopija 4u.gif ten ziuri kas gimdos viduj, man ziurejo kodel gleivine neauga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 18:43)
Kompas siunte zinutes is vyro smile.gif ant vargso issiliejau smile.gif  blush2.gif  blush2.gif
et man dubce skauda tai grynai kur vaistus leido, vyrui skundziuosi paziuri sako viskas grazu nieko nera... smile.gif sako grazus uzpakaliukas... smile.gif  blush2.gif
Papildyta:
Sella, zinai man svaigo galva kai as norejau kuo ilgiau gulet. Kai tik pradedavau judet man tikrai daug geriau budavo ir to silpnumo nebudavo, dabar mane cia tokios lovos nuotaikos puola ir salta labai nors kambaryje 23laipsniai smile.gif
Beje histeroskopija tai gimda kazkaip ziurejo ane?
*

man tada skauda nuo gulejimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes man i dupce jokiu vaistu nedure lotuliukas.gif
dendule
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 20, 16:53)
sveika  4u.gif  man irgi biski svaigdavo.. iki nualpimo paskutini karta, bet tik tada kai duse maudausi..  smile.gif  buvo prastai bet nieko va praejo dabar  thumbup.gif 
o man irgi dare histeroskopija  4u.gif  ten ziuri kas gimdos viduj, man ziurejo kodel gleivine neauga  4u.gif
Papildyta:

man tada skauda nuo gulejimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nes man i dupce jokiu vaistu nedure  lotuliukas.gif
*

et as taip bandziau isvengti tu vaistu nes neskaudejo galejau miegot, bet... leido nes C buvo 37.7 tai ...kad geirau butu...

Man tai nedare tik lapo
vitalyte25
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 19:02)
et as taip bandziau isvengti tu vaistu nes neskaudejo galejau miegot, bet... leido nes C buvo 37.7 tai ...kad geirau butu...

Man tai nedare tik lapo
*

man dare del to kad ieskojo nepastojimo priezasciu mirksiukas.gif o tau nereikejo matyt smile.gif as isvengiau tu visu duriu lotuliukas.gif nes labai jau bijau tu adatu.. lotuliukas.gif
Ambrela
QUOTE(Duniu @ 2009 03 20, 12:50)
Sveikutes 4u.gif
*

Labas pleputės, vos speju skaityti bigsmile.gif
Man operacija dar neaišku kada, planuoju gegužės gale, nes dabar turiu pasidaryti hormoninius tyrimu, po to į sesija išvaziuoju trim sav., tai jau kai grišiu tada ir darysiuos. O tai bus gegės vidurys, o kadangi daro ciklo pradžioje, tai ateis it galas gegužės doh.gif

Aš dar taip tikiuosi, kad pastosiu ankščiau laiko ir nereikės tos lapor.darytis. nes taip nenoriu tos narkozės schmoll.gif
vitalyte25
QUOTE(Ambrela @ 2009 03 20, 19:36)
Labas pleputės, vos speju skaityti  bigsmile.gif
Man operacija dar neaišku kada, planuoju gegužės gale, nes dabar turiu pasidaryti hormoninius tyrimu, po to į sesija išvaziuoju trim sav., tai jau kai grišiu tada ir darysiuos.  O tai bus gegės vidurys, o kadangi daro ciklo pradžioje, tai ateis it galas gegužės  doh.gif

Aš dar taip tikiuosi, kad pastosiu ankščiau laiko ir nereikės tos lapor.darytis. nes taip nenoriu tos narkozės  schmoll.gif
*

nu linkiu kad tik nereiktu tau tos narkozes o nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ir kuo greiciau.. ar senei planuojat? o siaip pas ka gydaisi? VK ? pas ka planuoji daryt operacija?
dendule
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 20, 17:14)
man dare del to kad ieskojo nepastojimo priezasciu  mirksiukas.gif  o tau nereikejo matyt  smile.gif  as isvengiau tu visu duriu  lotuliukas.gif  nes labai jau bijau tu adatu..  lotuliukas.gif
*

Taip taip... operavo man del cistos tos... bet galvoju vienu reisiu galejo viska padaryt biggrin.gif biggrin.gif

Et issimaudziau po dusiuku tai net akyse sviesiau atlikau grozio proceduru tai atsigavau, buciau diena zinojus kad taip paveiks tai buciau iskart lekus i dusa. Stengiuosi daznai nemirkti kad zaizdos nemirktu....
kaip tu vitalyte?
Et ileido man ten beveik i kaula ta adata tai skauda sad.gif . Beje zinok sitie nuskausminamiejie nereliai skausmingai leidziasi. Jausmas kad vitamina C smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ambrela @ 2009 03 20, 17:36)
Labas pleputės, vos speju skaityti  bigsmile.gif
Man operacija dar neaišku kada, planuoju gegužės gale, nes dabar turiu pasidaryti hormoninius tyrimu, po to į sesija išvaziuoju trim sav., tai jau kai grišiu tada ir darysiuos.  O tai bus gegės vidurys, o kadangi daro ciklo pradžioje, tai ateis it galas gegužės  doh.gif

Aš dar taip tikiuosi, kad pastosiu ankščiau laiko ir nereikės tos lapor.darytis. nes taip nenoriu tos narkozės  schmoll.gif
*

As tau labai nuosirdziai linkiu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Na bet jei nepavyks labai nenusimink istosi i 2-3 skyluciu kluba, priimsime tave 4u.gif
nurija
susisiekiau su gydytoju kuris mane operuos ir dabar galiu tiksliai pasakyti operacijos data kovo 26d, bet paguldys is vakaro.
vitalyte25
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 20:04)
Taip taip... operavo man del cistos tos... bet galvoju vienu reisiu galejo viska padaryt biggrin.gif biggrin.gif

Et issimaudziau po dusiuku tai net akyse sviesiau atlikau grozio proceduru tai atsigavau, buciau diena zinojus kad taip paveiks tai buciau iskart lekus i dusa. Stengiuosi daznai nemirkti kad zaizdos nemirktu....
kaip tu vitalyte?
Et ileido man ten beveik i kaula ta adata tai skauda sad.gif . Beje zinok sitie nuskausminamiejie nereliai skausmingai leidziasi. Jausmas kad vitamina C smile.gif
*

as va lovoj guliu dabar blush2.gif laukiu MB thumbup.gif man jau net sasiukai nukrito, prie bambos beveik nieko neliko, biskiuka dar matosi kazkas, bet nezymiai. auskariuko dar nedesiu, kazkaip bijau blush2.gif kad gali skaudet jei prispausiu blush2.gif skauda siand man visi sonai nuo stimuliacijos.. greiciau rytojus steitu, vaziuosiu pasirodyt savo derliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
knopke26
Laba diena visoms,

noriu kad itrauktumet mane i sarasiuka bigsmile.gif

Man laparoskopija daryta 2008 04 11 o nestuke.gif tapau 2008 06 08 . Operacijos metu buvo rasta I stadija endo. Ir jau ant dienu tureciau supuoti savo dukryte wub.gif Operacija daryta siauliu gimdymo namuose.

Taip kad visos turekit vilties, kad ir jums pavyks, nes as nesitikejau, o va kaip viskas gerai gavosi.

wub.gif

Ps. pastojau naturaliai
vitalyte25
QUOTE(knopke26 @ 2009 03 20, 20:15)
Laba diena visoms,
noriu kad itrauktumet mane i sarasiuka  bigsmile.gif

Man laparoskopija daryta 2008 04 11 o  nestuke.gif tapau 2008 06 08 . Operacijos metu buvo rasta I stadija endo. Ir jau ant dienu tureciau supuoti savo dukryte  wub.gif Operacija daryta siauliu gimdymo namuose.

Taip kad visos turekit vilties, kad ir jums pavyks, nes as nesitikejau, o va kaip viskas gerai gavosi.

wub.gif

Ps. pastojau naturaliai
*

kaip miela 4u.gif susigraudinau net blush2.gif
o pries tai naturaliai neiseidavo pastot? stimuliavaisi?
kaip miela dukryte 4u.gif
dendule
QUOTE(knopke26 @ 2009 03 20, 18:15)
Laba diena visoms,
noriu kad itrauktumet mane i sarasiuka  bigsmile.gif

Man laparoskopija daryta 2008 04 11 o  nestuke.gif tapau 2008 06 08 . Operacijos metu buvo rasta I stadija endo. Ir jau ant dienu tureciau supuoti savo dukryte  wub.gif Operacija daryta siauliu gimdymo namuose.

wub.gif

Ps. pastojau naturaliai
*

Kaip miela.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu lengvo gimdymo ir aukite sveikutes!!!!!

Duniu atsiras daug darbo cia jai bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nurija @ 2009 03 20, 18:07)
susisiekiau su gydytoju kuris mane operuos ir dabar galiu tiksliai pasakyti operacijos data kovo 26d, bet paguldys is vakaro.
*

Nava kiek daug mergyciu ta pacia diena operuos.

4u.gif
O kur operuoja nemaisau KMUK?
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 20, 18:08)
as va lovoj guliu dabar  blush2.gif  laukiu MB  thumbup.gif  man jau net sasiukai nukrito, prie bambos beveik nieko neliko, biskiuka dar matosi kazkas, bet nezymiai. auskariuko dar nedesiu, kazkaip bijau  blush2.gif  kad gali skaudet jei prispausiu  blush2.gif  skauda siand man visi  sonai nuo stimuliacijos.. greiciau rytojus steitu, vaziuosiu pasirodyt savo derliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

O mano brangusis jau laiptais lipa smile.gif
et tau gerai pas mane dar sasiukai vietose... tik desinej pusej beveik nieko nera jauciu ir randukas bus toks kad nesimatys, bambute tai prikepe dar kraujo yra krapstyt nenoriu, nes ten pas mane sesute spaude kad iseitu nes buvo melyne smile.gif
knopke26
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 20, 20:21)
kaip miela  4u.gif  susigraudinau net  blush2.gif 
o pries tai naturaliai neiseidavo pastot?  stimuliavaisi?
kaip miela dukryte  4u.gif
*

Pries tai metus bandziau naturaliai. Kai nieko nesigavo kreipiausi i specialistus Kaune: tai prasidejo tyrimai, gimdos foto, kuri parode, kad vienas kiausintakis visai nepraeinamas, o kitas vos vos pratekamas. Labai nustebino mane tokia diagnoze, nes jokiu lligu ar traumu nesu turejusi. Ir tada gavau siuntima laparoskopijai:kurios metu rasta I stadija endo, o kiausintakiai kuo puikiausiai abu pratekami ax.gif
Dar kaip dabar prisimenu, kai po operacijos atejo i palata mane operaves gyd ir sako: as nezinau del ko jus nepastojat, nes pas jus viskas gerai g.gif tai tada tuo momentu nezinojau kaip jaustis ir kas geriau:ar kai randa priezasti del ko nepastoji ar kai jos nera ir lieki nezinioje verysad.gif
Bet praejus 2 men as netiketai pasijutau nestuke.gif tai buvo tikras stebuklas.
Taip kad mano nevaisingumo stazas 2 metai. Manau operacijos metu tiesiog praplove kiausintakius, gal buvo koks gleiviu kamstis ar pan.
vitalyte25
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 20:29)
Kaip miela....  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Linkiu lengvo gimdymo ir aukite sveikutes!!!!!

Duniu atsiras daug darbo cia jai bus smile.gif
Papildyta:

Nava kiek daug mergyciu ta pacia diena operuos.

4u.gif
O kur operuoja nemaisau KMUK?
Papildyta:

O mano brangusis jau laiptais lipa smile.gif
et tau gerai pas mane dar sasiukai vietose... tik desinej pusej beveik nieko nera jauciu ir randukas bus toks kad nesimatys, bambute tai prikepe dar kraujo yra krapstyt nenoriu, nes ten pas mane sesute spaude kad iseitu nes buvo melyne smile.gif
*

galvojau, kad ir mano parbega, bet ne... g.gif kazkur jis uzstrigo su ta vadybininke siand lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man nebuvo melyna, o kodel tau sesute spaude? man net nebuvo jokia prisilietus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke26 @ 2009 03 20, 20:32)
Pries tai metus bandziau naturaliai. Kai nieko nesigavo kreipiausi i specialistus Kaune: tai prasidejo tyrimai, gimdos foto, kuri parode, kad vienas kiausintakis visai nepraeinamas, o kitas vos vos pratekamas. Labai nustebino mane tokia diagnoze, nes jokiu lligu ar traumu nesu turejusi.  Ir tada gavau siuntima laparoskopijai:kurios metu rasta I stadija endo, o kiausintakiai kuo puikiausiai abu pratekami  ax.gif
Dar kaip dabar prisimenu, kai po operacijos atejo i palata mane operaves gyd ir sako: as nezinau del ko jus nepastojat, nes pas jus viskas gerai  g.gif tai tada tuo momentu nezinojau kaip jaustis ir kas geriau:ar kai randa priezasti del ko nepastoji ar kai jos nera ir lieki nezinioje  verysad.gif
Bet praejus 2 men as netiketai pasijutau  nestuke.gif tai buvo tikras stebuklas.
Taip kad mano nevaisingumo stazas 2 metai. Manau operacijos metu tiesiog praplove kiausintakius, gal buvo koks gleiviu kamstis ar pan.
*

nu labai smagu giorset tokias grazias istorijas nestuke.gif tai gal ir man pasiseks po tos laparoskopijos... ????? ex , kad taip butu...
Ambrela
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 03 20, 19:46)
nu linkiu kad tik nereiktu tau tos narkozes o  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  ir kuo greiciau.. ar senei planuojat? o siaip pas ka gydaisi? VK ? pas ka planuoji daryt operacija?
*

Ačiū mergaitės už palinkėjimus, oh kad jie išsipildytų thumbup.gif

planuojam jau 2,5metu, nuo planavimo pradžios po 9mėn. pastojau, bet leliukas mus paliko (buvo 6sav.) cray.gif nėštumas. Paskui tris mėnesius saugojomės ir vėl pradėjom planuoti, taip ir iki šios dienos nesiseka. esam viska išsityrę praeitais metais, viskas pas mus gerai, tačiau rezultatų nėra verysad.gif

Gydausi pas Diržauska universitetinėje ligoninėje, jis ten dirba. Čia to Diržausko, kuris dirba Jūrininkų lig. ir VK sūnus.
vitalyte25
QUOTE(Ambrela @ 2009 03 20, 22:06)
Ačiū mergaitės už palinkėjimus, oh kad jie išsipildytų  thumbup.gif 

planuojam jau 2,5metu, nuo planavimo pradžios po 9mėn. pastojau, bet leliukas mus paliko (buvo 6sav.) cray.gif  nėštumas. Paskui tris mėnesius saugojomės ir vėl pradėjom planuoti, taip ir iki šios dienos nesiseka. esam viska išsityrę praeitais metais, viskas pas mus gerai, tačiau rezultatų nėra  verysad.gif 

Gydausi pas Diržauska universitetinėje ligoninėje, jis ten dirba. Čia to Diržausko, kuris dirba Jūrininkų lig. ir VK sūnus.
*

as pas jo teva thumbup.gif thumbup.gif

svarbu kad buvai pastojusi, ir zinai kad gali pastot... o pastosi tai tikrai smile.gif pamatysi,,, ziurejau foto tai tu man labai pazystama g.gif tik nepamenu is kur? g.gif
Madissa
labas, turiu klauima skarpionei 20 smile.gif
Kiek BAKe kainuoja laparaskopija? kazkaip nebuvau girdejus kad ten daro, tai idomu kiek pinigeliu iseina ir pas ka BAKe lankaisi? As galvoju pereiti is VK i BAKa ir noreciau pasidaryti laparaskopija.
Duniu
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 13:40)
Sveikute Duniu,

Jauciu jau lauki nesulauki....  4u.gif

As galvoju gal reiketu kada kai visos atsigaus po operaciju padaryt susibegima smile.gif
mumi abiem pvz tiktu Kaunas ane...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

biski baliuka turejau ,todel buvau nerysi...
Net nezinau g.gif kartais net pamirstu,kad jau antradieni vaziuoju...kai pagalvoji,greitai tas laikas bega...
as UZ tongue.gif ,Kaunas tiktu,nors man ir reikia pavaziuoti 60 km smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kristepala @ 2009 03 20, 16:45)
Sveikutes 4u.gif . O galite mane prirasyti prie besirengianciu Lap. geguzes men.? blush2.gif
*

Labukas 4u.gif mielu noru smile.gif tik kai zinosi patikslink data ir ligonine:)
Ineza
QUOTE(dendule @ 2009 03 20, 15:26)
As vis paziuriu mergytes aprime todel kad penktadienis gi daugelis dirba ir ruosiasi kuo greiciau darbo pabaigai smile.gif
As tai skaitau gimdymo istorijas l.grazios smile.gif
Beje Ineza kaip tavo pilvukas ar matosi kazkiek jau? Ar tave pykina.

Kristepala, Duniu butinai tave irasys  4u.gif
*

Sveikos mergaites... 4u.gif

Kaip leisit savaitgali, ka veiksit??? mirksiukas.gif

Dendule,mano pilvukas laikosi gerai.. nestuke.gif
Augam, augam, siandien mums 10 savaiteliu.. thumbup.gif
Kazkiek matosi, bet neypatingai... biggrin.gif Dabar nepykina, man kazkaip ziauriai buvo pirmosiomis savaitems, ryte nerealiai ir vakare bloga budavo... rolleyes.gif
Is pat ryto nieko valgyti negaledavau, o dabar kaip ir viskas normaliai, buna, kad uzeina, bet zymiai reciau... mirksiukas.gif

Antradieni einam pas gine, tikiuosi viskas bus gerai, kaip ir anakart.. ax.gif
kutosas
Sveikos mergaites 4u.gif labai aciu visoms uz palaikyma - taip nuotaika pakele, kai sian perskaiciau tiek siltu zinuciu. O dar tas kumstis lotuliukas.gif

Grizau as vakar, bet kazkaip dar neturejau jegu prie kompo sest. Tai va, pasirodo, pas mane vienas kiausintakis buvo visai nepraeinamas, bet jam kazka padare, tai israse parasyta, kad praeinamas labai vangiai. Kitas kiausintakis - ilgas ir vingiuotas, ir irgi labai vangiai praeinamas verysad.gif Be to rado daug saaugu, kurias isskirste. O ovuliacija pasirodo vyksta. Po operacijos gydytoja pasake, kad jei dar kuri laika nepastosiu, reikia galvoti apie dirbtini apvaisinima verysad.gif Tai taip nuverkiau keleta posmu.. Bet dabar stengiuosi kazkaip pozityviau nusiteikt ir viliuosi, kad pakaks ir to "vangaus praeinamumo". Ziuresiu dar, ka mano gyd pasakys.

Ir dar, buvau tokia pikta po operacijos ant savo gino, pas kuri pries tai lankiausi, ir kuris, isgirdes kad neiseina patapt nestuke.gif del kazkokiu priezasciu (tiksliau, kaip suprantu del pinigu), pradejo mane gydyti, nors tikrai nera tos srities specas. Jis tikrino praeinamuma, pasake, kad viskas su kiausintakiais tvarkoj, tik ovuliacija nevyksta, tai stimuliavo keturis ciklus schmoll.gif pasirodo visai be reikalo... Visa laime, kad pabegau is jo ir nebesistimulaivau, nes jis buvo nusteikes iki spalio mane stimuliuot su pertraukom blink.gif

O siaip jauciuosi neblogai. Kol guliu, atrodo ir jegu turiu, tik kai pakrutu, dar ne kas. Bet per daug ir ne pergyvenu - visai smagu kartais pabut ligoniu lotuliukas.gif
Sella
Sveika sugrįžus, kutosas! 4u.gif Kaip tave suprantu, ir aš dar karts nuo karto paverkiu cray.gif Ir tas bendras silpnumas nepraeina, va dar lovoj guliu. unsure.gif

Šalia manęs palatoj gulėjo viena moteris, jai įvyko persileidimas.Tai su vyru verkė taip graudžiai, nors jau turi du vaikus.Labai norėjo to trečio vaikučio.Tai ką daryti man bevaikei? verysad.gif Nors imk ir pasi... verysad.gif
ely
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Kiek žinau, po lap dažnai pastoja, net tas prapūtimas kiaušintakių padeda. Manau, jums tikrai turėtų būt lengviau, ypač tom, kur rado priežastis ir jas pašalino - žiūrėkit, kiek daug gyvų pavyzdžių mirksiukas.gif Kai po pirmos lap man pasakė, kad viskas gerai buvo, nežinojau ar džiaugtis ar verkt - tikėjaus, kad operacijos metu pašalins priežastis ir aš pastosiu, o kai nieko nerado, supratau, kad mano kančios į tikslą tik prasidėjo 4u.gif
Sella, man nieko nerado (kiap ir tikėjaus), tik patvirtino, kad esu sveika ir man gimdyt ir gimdyt biggrin.gif ech, kad viskas būtų taip paprasta... smile.gif
Gal ir po operacijos taip greit atsigavau užtat?
Tiesa, kada jums visiškai dingo tas įsipūtęs pilvukas, nes va, man jau šešta diena, o dar tokį pūziką kietą turiu doh.gif

Dendule, kaip suprantu, esi labai kūdutė, tai, matyt, todėl tiek ilgai ir skauda tą dūrį smile.gif Man po poros dienų praėjo - mat, turiu truputį atsargos biggrin.gif

Ineza, tai su tom 10 savaitėlių drinks_cheers.gif wub.gif Ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Tiesa, Vitalyte, tu geri stimuliatorius kažkokius? jaučiu, ir man reiks 4u.gif O kokia savijauta nuo jų? Ar svoris neauga? 4u.gif

Geros dienos, mergaitės smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.