Tęsiame diskusijas
Kad neliktume be namučių
Tęsiame diskusijas
Ar dar i baltus kas nesenai pradejo lankyti?
Na as siandien uzsirasiau i Amazon Gym. Pirkau is karto 2 menesiams, tai gaunasi pigiau, plius nemokama trenerio konsultacija, 10 min soliariume, 7 dienu stabdymas. nu super. Administratore labai maloni pasirode. Pradedu kita savaite, jau laukiu nesulaukiu
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 19, 20:44) Na as siandien uzsirasiau i Amazon Gym. Pirkau is karto 2 menesiams, tai gaunasi pigiau, plius nemokama trenerio konsultacija, 10 min soliariume, 7 dienu stabdymas. nu super. Administratore labai maloni pasirode. Pradedu kita savaite, jau laukiu nesulaukiu Čia akcija kokia, ar tu tokį rinkinį pati pasidarei?
As taip pat vel pradejau sportuoti, lankausi Antikos sporto klube Kalnieciuose, tokiam rusy, moku 60lt. Vis dar susidarineju nuomone apie kluba ir trenerius..
labas rytas sportininkes
ar niekas nelnakote sporto klubo "kronas" Akademijoje? gal yra norinčių pradėti
sveikos, mamytes. saunu, kad sportuojat ar bent jau mastot apie sporta. va as ir jau gera menesiuka svarscius kilnoju. jegos sporte. patinka man ten, ir treneriai geri, tik va tu musulmonu daug.
Na va, vakar buvau pirmoj treniruotėj AmazonGym, tai super, treneris labai fainas, viska aiškina, viską parodo, man labai patiko, sudarė asmeninę programą, stebėjo ko man reikia, išsiklausinėjo ko noriu, parinko man tinkamą krūvį, tai dabar sportuosiu
O as va tikrai galiu pagirti sporto kluba "Fankas"! Super klubas, super treneriai ir labai puiki aplinka
QUOTE(sunshine_ @ 2009 03 26, 17:41) O as va tikrai galiu pagirti sporto kluba "Fankas"! Super klubas, super treneriai ir labai puiki aplinka O kaip su žmonių srautu ten dabar? Ir pas kokį trenerį lankai? QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 27, 12:55) Na, zmoniu skaicius pavasari tai tikrai zymiai padidejes, bet visi telpam
Mergaites, o einate pirmadieniais 10val ryte i Akela sportuoti? Noriu as ryt, bet dabar galvoju, ar visad susirenka bent 4 mergaites?
QUOTE(vigai @ 2009 03 27, 12:08) Na, as jau 3-cia savaite kaip lankausi. Esu patenkinta treneriu-savininku, tikrai ismanantis sporta zmogus, kiek zinau jis kazkurios sporto federacijos pirmininkas. Kadangi einu per pietus (12h), tai zmoniu nebuna perdaug, bet vakare susirenka boksininkai ir kiti sportuojantys, tai jau reikia pasistumdyti.
As lankausi LInijoj, treneriai super, aplinka irgi, ir siulyciau isbandyti grupines treniruotes jos nerealios
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 25, 13:51) na juk atvykę į Lietuvą mokytis visokie libaniečiai ir pakistaniečiai irgi nori pasportuot nesivelsiu į nacionalistines kalbas, bet tikiuosi jie bent nesikabinėja kol sportuoja na nors tiek gerai, kad nesikabineja. bet jau apziures visas moteris, kurios sportuos. kartais kai isispoksos, kad tikrai nelbai malonu. na bet ka padarysi.. QUOTE(Umbrella @ 2009 03 31, 17:59) na nors tiek gerai, kad nesikabineja. bet jau apziures visas moteris, kurios sportuos. kartais kai isispoksos, kad tikrai nelbai malonu. na bet ka padarysi.. O kai lietuvaičiai spokso, tai jau malonu ar čia kaip? gal kas nors žinot apie naują klubą Taikos pr.? Stikliniame pastate naujame netoli TEO? QUOTE(Krissstina @ 2009 03 31, 22:59) O kai lietuvaičiai spokso, tai jau malonu ar čia kaip? gal kas nors žinot apie naują klubą Taikos pr.? Stikliniame pastate naujame netoli TEO? Lietuvaičiui gali akį išdurti, o va kokiam juodaš***** tai iškart apkaltins kokiu nacionalizmu Nemačiau dar to klubo, nepakeliui jis mano lakstyme po Kauną, bet reiks pasidomėt
[quote=Loli_judo,2009 03 31, 23:58]
Lietuvaičiui gali akį išdurti, o va kokiam juodaš***** tai iškart apkaltins kokiu nacionalizmu QUOTE(Krissstina @ 2009 03 31, 20:59) O kai lietuvaičiai spokso, tai jau malonu ar čia kaip? gal kas nors žinot apie naują klubą Taikos pr.? Stikliniame pastate naujame netoli TEO? Man atrodo, dar neatidarytas jis, ar ne?
jau visa menesi uzsikabinau Akeloj, negaliu paleisti
Mystic, i vakarais vyksiancias treniruotes nereik keduku QUOTE(Sandruciux @ 2009 03 29, 16:15) Mergaites, o einate pirmadieniais 10val ryte i Akela sportuoti? Noriu as ryt, bet dabar galvoju, ar visad susirenka bent 4 mergaites? Nebijok, šiuo metu bet kada į Akelą susirenka daugiau nei keturi žmonės QUOTE(ingira @ 2009 04 01, 23:45) jau visa menesi uzsikabinau Akeloj, negaliu paleisti Mystic, i vakarais vyksiancias treniruotes nereik keduku Saunuole QUOTE(Džovaita @ 2009 04 02, 20:16) Nebijok, šiuo metu bet kada į Akelą susirenka daugiau nei keturi žmonės Ahaaa... Siandien paklausiau administratores ar susirenka rytais grupes visad? Sako oi net PERSIRENKA O kaip smagu, Akeloj padare ir dienine penktadiene trefke-seniai apie ja svajojau! QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 19, 21:44) Na as siandien uzsirasiau i Amazon Gym. Pirkau is karto 2 menesiams, tai gaunasi pigiau, plius nemokama trenerio konsultacija, 10 min soliariume, 7 dienu stabdymas. nu super. Administratore labai maloni pasirode. Pradedu kita savaite, jau laukiu nesulaukiu Sveikute, O kia kainyte gavosi, tiem 2 menesiukam? Dekui. QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 02, 19:38) Saunuole Ahaaa... Siandien paklausiau administratores ar susirenka rytais grupes visad? Sako oi net PERSIRENKA Aš ir šįryt buvau rytinėje treniruotėje QUOTE(Džovaita @ 2009 04 02, 22:14) Aš ir šįryt buvau rytinėje treniruotėje Ne, gi sakau, kad administratore pasake
as irgi einu i Akela-super klubas
As taip pat vis dar renkuosi sporto kluba
QUOTE(Krissstina @ 2009 03 31, 22:59) O kai lietuvaičiai spokso, tai jau malonu ar čia kaip? gal kas nors žinot apie naują klubą Taikos pr.? Stikliniame pastate naujame netoli TEO? Lietuvaiciai ne taip ikiriai spokso. na man nemalonu tarp tu tamsiaodziu, gal rasiste esu,bet nesijauciu tarp ju saugiai. QUOTE(Umbrella @ 2009 04 06, 12:50) Lietuvaiciai ne taip ikiriai spokso. na man nemalonu tarp tu tamsiaodziu, gal rasiste esu,bet nesijauciu tarp ju saugiai. as irgi nesijaučiu maloniai, tuo labiau žinant jų tikėjimą ir papročius.. juk jie žiūrį kaip į daiktą.. Aš ne rasistė, bet tokių nemėgstu žiauriai QUOTE(Didele_meile @ 2009 04 05, 21:20) As taip pat vis dar renkuosi sporto kluba Saulėteky yra Body house
Sveikos, sportininkes,
gal kuri ka nors zino apie ta nauja kluba - Moteru ekspresa, Raudondvario pl? QUOTE(Umbrella @ 2009 04 06, 11:50) Lietuvaiciai ne taip ikiriai spokso. na man nemalonu tarp tu tamsiaodziu, gal rasiste esu,bet nesijauciu tarp ju saugiai. Aš kasdien su jais universitete būnu ir saugiai jaučiuos. Ir nespokso įkyriai, ir šiaip žmonės kaip žmonės. Visi mes vienodi, koks skirtumas, kieno kokia odos spalva P.S. Pasisakiau visai ne apie sportą, bet kažkaip labai tie rasistiniai komentarai (ypač apie juodaš...) užkliuvo Nesusilaikiau QUOTE(Netikra @ 2009 04 06, 20:34) Sveikos, sportininkes, gal kuri ka nors zino apie ta nauja kluba - Moteru ekspresa, Raudondvario pl? Mamos bendradarbės sportuoja ten aerobiką, moka po 75Lt, kadangi eina trise, šiaip kainuoja brangiau. Bet mane labai nustebino, kad aerobikos treniruotės trunka 30min., neįsivaizduoju ką galima nuveikt per tiek laiko
[quote=Finna,2009 04 07, 23:15]
Aš kasdien su jais universitete būnu ir saugiai jaučiuos. Ir nespokso įkyriai, ir šiaip žmonės kaip žmonės. Visi mes vienodi, koks skirtumas, kieno kokia odos spalva P.S. Pasisakiau visai ne apie sportą, bet kažkaip labai tie rasistiniai komentarai (ypač apie juodaš...) užkliuvo Nesusilaikiau Būtent, maniau, bandom visi pasiekti tokį lygį, kai nebeskirstom žmonių pagal spalvą, tikėjimą ir pan. O čia QUOTE(Finna @ 2009 04 07, 23:15) Būtent, maniau, bandom visi pasiekti tokį lygį, kai nebeskirstom žmonių pagal spalvą, tikėjimą ir pan. O čia Prie ko čia lygis ir rasizmas? Nuomones merginos pasako, kam patinka, kam nepatinka.. skonio reikalas.. Aš nieko prieš neturiu nei prieš vieną kitatautį, tik nepriimtina man musulmonų ideologija.. Pas juos baisiausia nuodėmė yra užjausti moterį, jai padėti Na bet kalbant į temą, tai gal kas buvot Ąžuolyno sporto centre po remonto? Ar kokių naujienų ir įspūdžių yra?
Sveikos. Mačiau jau Minotauras prie telekomo atsidarė. Gal kas į žvalgybą eis ?Parašykit
Taip jis jau nuo vakar veikti pradejo....buvau nubegus paziureti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 04 08, 12:45) Prie ko čia lygis ir rasizmas? Nuomones merginos pasako, kam patinka, kam nepatinka.. skonio reikalas.. Aš nieko prieš neturiu nei prieš vieną kitatautį, tik nepriimtina man musulmonų ideologija.. Pas juos baisiausia nuodėmė yra užjausti moterį, jai padėti Na bet kalbant į temą, tai gal kas buvot Ąžuolyno sporto centre po remonto? Ar kokių naujienų ir įspūdžių yra? nu ok, nėra čia dėl ko ginčytis, tik kaip visada užnervino komentarai tokie. ne kiekvienas "musulmonas" yra aklai tikintis, kaip ir katalikas. be to korano interpretacijų yra daugybė, kaip ir musulmonų pakraipų. kai kurie musulmonai gyvena taip pat moderniai kaip ir katalikai, jei ne moderniau. nesigilinsiu toliau, nes nervina nesupratimas ir nezinojimas. o i tema: Azuolyne buvau po atnaujinimo, daugybe zmoniu is ten islakste po pirties panaikinimo.
Buvau jau Minotaure apsiziureti - kol kas tvarkinga, svaru, treniruokliai paprasti, daug ju, veidrodziai dideli, langai iki zemes, sviesu. Persirengimo kambariukas mazytis, dusine irgi nediduke. Soliariumas prie isejimo, tad su ranksluosciu nenubegsi pasideginti.
Klube zmoniu visai nebuvo, nors po darbo buvau, du treneriai tik ir administratore. Kaina 110 Lt (ieina programos sudarymo kaina). Pirties nera :s. Siaip klubas atitinkantis kaina, nieko prasmatnaus, paprasta. |