Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Kaune - V tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
linanil
QUOTE(tanneraz @ 2009 11 09, 23:03)
Kalnieciu antikoj labiau vyriska atmosfera vyrauja new_russian.gif Nelabai tas klubas moterim skirtas,mano akim ziurint cool.gif
*

Vat vat, tinkamai pastebėta rolleyes.gif
zzzara
rasau jau jau ne pirma zinute, bet kazkodel jos nerodo... tai nenustebkit jei ji pasikartos....
kur sportuojat GArliavos merginos?
tanneraz
QUOTE(zzzara @ 2009 11 10, 11:13)
rasau jau  jau ne pirma zinute, bet kazkodel jos nerodo... tai nenustebkit jei ji pasikartos....
kur sportuojat GArliavos merginos?
*

Kad reklama uzsiiminejat,del to ir nerodo spam.gif
zzzara
QUOTE(tanneraz @ 2009 11 10, 12:44)
Kad reklama uzsiiminejat,del to ir nerodo spam.gif
*

ir ka gi as reklamuoju???
tiesiog nerandu jokio sporto klubo Garliavoj.
ir manau , kad butu tiesiog puiku jei kas nors imtusi iniciatyvos ji isteigti...
Kaifux
Sveiki, visi,

smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kune sveika, sveika siela
O aš turiu geru naujienu. Galiu bet kuriam norinciam pasiulyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todel, jog renku grupe, kuri jau sekmingai sportuoja ketvirta menesi iš eiles ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siusti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais budais galima susisiekti).
zzzara
QUOTE(Kaifux @ 2009 11 13, 10:40)
Sveiki, visi,

smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kune sveika, sveika siela
O aš turiu geru naujienu. Galiu bet kuriam norinciam pasiulyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todel, jog renku grupe, kuri jau sekmingai sportuoja ketvirta menesi iš eiles ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siusti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais budais galima susisiekti).
*

o kokiam klube?
giedruze
sveikos gal galit pasakyti kokia kaina izidej? kur dar kaune vyksta aerobika? rolleyes.gif
ziuriu svetaine sutvarke izide thumbup.gif
zzzara
gal kas ka zinot? "jegos sportas" jau baige savo darbus? nes jau ju svetaine neveikia, o turejo bent 4 kaune klubus?
Ciupse
kiek zinau tai dar lyg silainiuose dar dirba bet sauletekyje ir pasimatyme tai jau nebe
Kiek zinau sauletekyje naujai atsidare ir kiek zinau visiems labai ten patinka
Kaifux
QUOTE(zzzara @ 2009 11 13, 15:05)
o kokiam klube?
*

"Impuls" sporto klube
pauksciukas
QUOTE(zzzara @ 2009 11 13, 17:03)
gal kas ka zinot? "jegos sportas" jau baige savo darbus? nes jau ju svetaine neveikia, o turejo bent 4 kaune klubus?
*

Dabar visų klubų nauji savininkai, Šilainių Bodyhause (www.bodyhouse.lt), Garliavoj Fitness factory -gym (www.factory-gym.lt) kitur kiti pavadinimai.
lyrika
sveikos,

numeciau beveik 20 kg, tai noreciau eit pasportuot kazkur. tik noretusi kazkokio nediduko klubo, kur nebutu zmoniu misraines. gali but kad ir kokios mokyklos sporto saleje. idealiausia kokiuose silainiuose, sargenuose, domeikavoj ar vilijampolej.

gal zinot ka nors?
monika29
QUOTE(lyrika @ 2009 11 21, 12:57)
sveikos,

numeciau beveik 20 kg, tai noreciau eit pasportuot kazkur. tik noretusi kazkokio nediduko klubo, kur nebutu zmoniu misraines. gali but kad ir kokios mokyklos sporto saleje. idealiausia kokiuose silainiuose, sargenuose, domeikavoj ar vilijampolej.

gal zinot ka nors?
*

Laba, as ir ieskojau aplinkos, o geriausiai tai moteriskos. Pati lankau Moteru a Raudondvario plente, smagus ir moteriskas kolektyvas ir daug naujoviu bei motyvacijos. Silainiuose yra mokykloje aerobika, tik negaliu pasakyti kur tiksliai, ir yra vilijampoleje Izide, tik man asmeniskai nepatiko del labai formalios aplinkos.
monncius
Sveikos mergaites,
jau menuo, kai sportuoju Kauno klube "Fankas". padarysiu dbr jiems reklama turbut, bet jie tikrai to verti.

visu pirma renkasi paprasti zmones (moksleiviai, studentai, moterys 30-50).
antra personalas mandagus kaip reta. sveikinasi, padeda daryt pratimus saleje, aerobikoj pastebi kiekvienos daromas klaidas ir pataiso.
aerobikos uzsiemimu gausa tai tiesiog stebina!! nuo stepo iki pilvo preso pratimu, celiulito treniruociu, jogos ir bokso.
o saleje visada sudarys tau normalia programa pagal tavo trukumus ir norimas patoblinti vietas.
nu atradau ta vieta, kur norisi sugrysti smile.gif) o patikekit, ir pati esu dirbusi vienam Kauno "prestiziniame" sporto klube ir lankiusi ivairiuose kituose po koki menesi ir niekaip savo vietos nerasdavau, nes tai fyfu ir seniu prisirinkdavo, kur ateina saves parodyti, pakabinti ar paplepeti su treneriu, arba personalo saltumas ir abejingumas budavo zudantis.
taip kad, kuriai tinka zaliakalnio rajonas strategiskai, uzbekit bent viena karta ir gal uzkabins smile.gif drinks_cheers.gif
augustielee
perzvelgiau apie fanka internete, gal ir susigundziau, tik man kaip studentei kaina didoka... gal zinot kur Kaune vyksta aerobika kur nors mokyklose ar pan?
vesela
jaunimo mokykloj priesais oranzini pasaza, pasiles g. aerobika vyksta, kaina 35 lt 4u.gif pirmadieniais treciadieniais atrodo smile.gif 19:30 val 4u.gif
Sarmute
KVIECIAME VISAS MOTERIS, MERGINAS IR MERGAITES SPORTUOTI NAUJAI ATSIDARIUSIAME SPORTO KLUBE LADYLINE FITNESS STUDIO(MOTERU SPORTO KLUBE) , KURIS RANDASI ZALIAKALNYJE, NETOLI SAVANORIU PR, J ZEMGULIO GATVEJE . SALE IRENGTA PUIKIAI, YRA VISAS INVENTORIUS, STEP PLATFORMOS.
KAINOS YPAC PATRAUKLIOS.!!!!!!!!!!!!!
STUDENTAMS MENESINIS 3KART/SAVAITEJE – 60LT
SUAUGUSIEMS 3 KART / SAVAITEJE – 70LT
MOKSLEIVEMS 3 KART /SAVAITEJE – 50LT
PLANUOJAMOS TRENIRUOTES 1DIENIAIS, 3DIENIAIS IR 5DIENIAIS NUO 18 H
SUSIDOMEJUSIOS DEL PIRMOS TRENIRUOTES REGISTRUOJASI TELEFONU +37060373413
vesela
QUOTE(Sarmute @ 2009 11 26, 16:10)
KVIECIAME VISAS MOTERIS, MERGINAS IR MERGAITES SPORTUOTI NAUJAI ATSIDARIUSIAME SPORTO KLUBE LADYLINE FITNESS STUDIO(MOTERU SPORTO KLUBE) , KURIS RANDASI ZALIAKALNYJE, NETOLI SAVANORIU PR, J ZEMGULIO GATVEJE . SALE IRENGTA PUIKIAI, YRA VISAS INVENTORIUS, STEP PLATFORMOS.
*

idomu idomu g.gif o treniruotes vyks tik vakarais? treniruokliu nera? nuo kada prasideda treniruotes? 4u.gif
Anglis
QUOTE(Gabe @ 2009 10 27, 23:57)
vis tik apmasciau ramiai savaite ir nusprendziau, kad labai jau prie Sauliaus (Geleziniai zmones) derintis reikia, turint maza vaika + kitus i m-kla veziojant tas tikrai sudetinga, o ir pastaruoju metu labai daug laiko prarandu laukdama treniruoklio, zmoniu minia, o man laikas tiksi ir nervinuos vis, Vilijampolej pas ji man per brangu (kai dviese vaikstom, tai jau nemaza suma gaunasi)  blush2.gif  paskaiciau tavo atsiliepimus kelis kart net ir nuvaziavom su MB pas Rolanda (Sauletekio) apsizvalgyt  blush2.gif  kaip ir minejai - pasitiko maloniai, viska aprode, paaiskino. Privalumai man:
1. Kaina 100Lt/men., vaiksciojimu kiekis neribojamas. Eini kiek nori ir kada nori, dirba iki 22val.
2. Didele sale, daug treniruokliu geru.
3. Vakare nebuvo daug sportuojanciu, nereikejo uzpakaliais trintis ar laukt issiziojus eilej prie treniruoklio vis ziurint i laikrodi, jog laikas bega.
4. Persirengimo kambarys nemazas, dusai, net fenai yra  bigsmile.gif
5. Treneris Rolandas buna kasdien 13-22val., visada prilekia pakoreguot jei nusigrybauji  biggrin.gif nereikia issiziojus laukt ar ieskot - pats atlekia jei mato, kad pertraukele padarei  smile.gif
6. Pratima pirmiausia parodo pats normaliai, o tada jau bandai pakartot ka rode, pakoreguoja jei reikia.

labai aciu tau uz atsiliepimus  4u.gif nesitikejau tiek komforto uz tokia kaina.

zodziu uz tokia kaina tikrai super  thumbup.gif
*

ne i tema klausimas:
o kaip atrodo tas treneris Rolandas?
gal toks vyresnis? neaukstas?
kiek kainuoja sauleteky?
murka22
Sveikos, kita menesi kraustausi i nauja buta Eiguliu raj. Skirpos gatvej, gal kas zinot aplink sporto klubu, bet butinai su aerobika??? iki siol sportavau Fanke, labai patiko, bet kad dabar ir darbas, ir namai bus kitam gale doh.gif
solitude
Pradėjau lankyti "Savą", kol kas esu patenkinta thumbup.gif tiesa, studentams galėtų didesnės nuolaidos būti blush2.gif
o šiaip girdėjau labai gerų atsiliepimų apie Kalniečių sveikatingumo centrą ax.gif
Brilliant
Sveikos, gal kokių atsiliepimų turite apie XXL sporto klubą? 4u.gif Visą temukę perskaičiau, nieko, internete taip pat informacijos neradau, net jų tinklalapio doh.gif O taip būtų idealu prie pat namučių Taikos pr.32 wub.gif
vesela
QUOTE(Brilliant @ 2009 12 02, 19:07)
Sveikos, gal kokių atsiliepimų turite apie XXL sporto klubą?  4u.gif  Visą temukę perskaičiau, nieko, internete taip pat informacijos neradau, net jų tinklalapio doh.gif  O taip būtų idealu prie pat namučių Taikos pr.32 wub.gif
*

kazkur senose temose buvo mineta apie si sporto kluba, tai kiek pamenu, nebuvo nei labai geru nei labai blogu atsiliepimu 4u.gif bet ten tik treniruokliai, o kaip kainos nezinote?
o kodel nenorit i si sporto kluba? jis irgi netoli XXL smile.gif

QUOTE(Sarmute @ 2009 11 26, 16:10)

*

Sagittarius
QUOTE(solitude @ 2009 12 01, 13:20)
Pradėjau lankyti "Savą", kol kas esu patenkinta thumbup.gif tiesa, studentams galėtų didesnės nuolaidos būti blush2.gif
o šiaip girdėjau labai gerų atsiliepimų apie Kalniečių sveikatingumo centrą ax.gif
*

4u.gif norejau pasiteirauti, o kokios ten kainos? nes tinklalapi nieko neraso
Brilliant
Ačiū už pasiūlymą, Vesela 4u.gif Iš tikrųjų aš neapsisprendusi dar nebūtinai į XXL noriu.. Reikės ir šitu klubu pasidomėti Ladyline Fitness Studio, nes ir kaina viliojanti, taip pat man patinka, kad čia moterų klubas, o ne bendras, ir arti, bigsmile.gif Tik dėl tvarkaraščio keblumų iškiltų jeigu tik šitomis dienomis ir šitu laiku...Penktadieniai man visiškai netinka g.gif Nu, o gal dar keis tą treniruočių grafiką, visgi nuo Naujų metų pradėti žadu eiti į sporto klubą, nuo sausio, bet jau tvirtai pasiryžau cool.gif
vesela
QUOTE(Sagittarius @ 2009 12 02, 20:33)
4u.gif  norejau pasiteirauti, o kokios ten kainos? nes tinklalapi nieko neraso
*

na, mergaites, nepatingekit pasiskaityti pora puslapiu atgal, diskutuota apie "SAVA" 4u.gif

QUOTE(Brilliant @ 2009 12 02, 20:43)
Ačiū už pasiūlymą, Vesela 4u.gif  Iš tikrųjų aš neapsisprendusi dar nebūtinai į XXL noriu.. Reikės ir šitu klubu pasidomėti Ladyline Fitness Studio, nes ir kaina viliojanti, taip pat man patinka, kad čia moterų klubas, o ne bendras, ir arti, bigsmile.gif  Tik dėl tvarkaraščio keblumų iškiltų jeigu tik šitomis dienomis ir šitu laiku...Penktadieniai man visiškai netinka g.gif  Nu, o gal dar keis tą treniruočių grafiką, visgi nuo Naujų metų pradėti žadu eiti į sporto klubą, nuo sausio, bet jau tvirtai pasiryžau cool.gif
*

Va, su laiku man irgi nelabai tinka jei treniruotes 18 val g.gif tai laukiu kada pilnai irengs treniruokliu sale 4u.gif manau po nauju metu eisiu butent ten smile.gif nors irgi dar neapsisprendus g.gif
ASN
Kas galit placiau papasakot apie sauletekio ta sporto kluba?Kaip ten kas yra smile.gif
PUPA13
O as buvau nusivylus pasimatymo sporto klubu,bet ziuriu kuo toliau tuo geriau.Gal kiek esu prisirisusi prie vietos,bet ir aplinka ir treneriai tikrai geri.Visada prieis ir pataisys jei ka ne taip darai.Esu lankiusi pries kelis metus tikrai prestizini sporto kluba,bet tokios prieziuros nebuvo.Pagal ta prieziura reikejo samdyti ASMENINI TRENERI.Taip ,kad jei tinka vieta tai tikrai rekomenduoju,nors pries kelis men,jau ruosiausi keliausti i sauletekio sporto kluba.
Vaida_Valaitiene
sveikos 4u.gif

QUOTE(monika29 @ 2009 11 24, 08:20)
Laba, as ir ieskojau aplinkos, o geriausiai tai moteriskos. Pati lankau Moteru a Raudondvario plente, smagus ir moteriskas kolektyvas ir daug naujoviu bei motyvacijos. Silainiuose yra mokykloje aerobika, tik negaliu pasakyti kur tiksliai, ir yra vilijampoleje Izide, tik man asmeniskai nepatiko del labai formalios aplinkos.
*

o kurioj vietoj tam Raudondvario pl?
monika29
QUOTE(Vaida_Valaitiene @ 2009 12 09, 21:23)
sveikos  4u.gif
o kurioj vietoj tam Raudondvario pl?
*

Laba, jei zinai buvusi Vilko fabrika, tai ju teritorijoje, iskaba yra ant tvoros prie ivaziavimo. Dar tiksliau raudondvario pl. 101. Jie dar turi tinklapi, bet nepabaigta, bet ten gali rasti kontaktus ir pasiskambinti, jei reikia, www.moteruekspresas.lt
fortoona
QUOTE(ASN @ 2009 12 04, 18:57)
Kas galit placiau papasakot apie sauletekio ta sporto kluba?Kaip ten kas yra smile.gif
*

na,as lankausi sauletekyje,ir tikrai ten verta eiti,siaip pirma karta pradejau eiti y kluba,bet ne kiek nenusivyliau,treneris tikrai labai fainas,kaina taip pat-uz 100lt gali eiti kada nori ir kiek nori per savaite,viskas sutvarkyta,visus planiukus sudaro,tikrai labai dziaugiuosi;)
tigraja
sweikutes,

nuo sausio planuoju pradet lankyti kluba Savas, jei arciau nieko nerasiu . Gal bus norinciu kartu nueiti:)?
CinnamonQueen
Sveikos newyear.gif newyear.gif newyear.gif

Ar nei viena nelanket aerobikos Me Gustoj? bigsmile.gif
Vilcinsk
Sveikos merginos. Perskaičiau temele ir pasimečiau iš vis kur čia geriau tą eorobika lankyti. Norėtusi, kad būtu ir kokybiška ir kaina priimtina.
Sąraše turiu šiuos klubus:
FANKAS 90Lt/mėn. neribotas laikas;
AKELA 6k - 60; 12k - 85Lt
ME GUSTA 8k - 50Lt; 13 k - 70 Lt (bet trūksta atsiliepimų apie šį klubą, bijau kad jausiuosi tetula tarp vaikų) blush2.gif
EDITA STŠUDIO - lyg ir neblogi atsiliepimai, o kokia aerobikos kaina mėnesinė nežinau.
Ažiuolyno, geležinius žmonės, savas, impulsas, linija sporto klubų abonimentai nuo 100Lt šiek tiek krizės laikotarpiu per brangu.

JAu susivėliau merginos, nebežinau kurį klubą pasirinkti doh.gif
leone
Fanke, jei imi abonentini uz 90lt/men tai uz kiekviena atejima moki po 2lt, tai iseina virs 100lt mirksiukas.gif
Sirmina
QUOTE(Ciupse @ 2009 10 30, 13:53)
Sveikos paneles,
Sportuoju sporto klube sauleteky ir tikrai nesiskundziu. Dabar naujas seimininkas-treneris prieziura super siulau ir jums isbandyti tikrai nesigailesite. thumbup.gif  thumbup.gif
*

Koks trenerio vardas? Ar jis ten vienas dirba? g.gif
Feltri
merginos ar yra kas eina i pasimatyme antram aukste esanti sporto kluba? anksciau ten buvo jegos sportas, labai man ten patigdavo. va ir dabar jau reik sportuot susigrazint formas po gimdymo, bet girdejau kad ten pasikeite savininkai. kas dabar ten per situacija, kokios kainos
Brilliant
Sveikos 4u.gif Ojojoj kaip man reikia susigriebti po švenčių: visokių kepsniukų, užkepėlių, mišrainių, pyragėlių... unsure.gif Nauji metai- nauji pažadai, vienas iš mano pažadų pradėti sportuoti ax.gif Taigi jau reikės bandyti skambintis į Lady Fitness klubą, kur pasiūlė Vesela, pasiteirauti ar vis dar siūlo pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais, nes man penktadieniai niekaip netinka schmoll.gif O jeigu ne, tai tada reikės kur Kalniečiuose bandyti eiti arba į XXL sporto klubą užsukti, bet ten tikiuosi ne tik XXL išmieras nešiojantiems, nes aš S lotuliukas.gif

Beje merginos, jūs pvz sporto klube būtinai prašote, kad jums sudarytų programą ar pačios savo galva sportuojate? ax.gif Aš kai pradedančioji, galvoju be programos specialiai sudarytos, man niekaip neišeitų ten susigaudyti blush2.gif Taigi čia daugumoje klubų ją sudaro, nekyla problemų dėl to? g.gif
Heleniux
O gal kuri lankete Amazon Gym ir Fanka bei galetumete juos palyginti? Kaip aerobikos treniruotes ir treniruokliai? Ar treniruokliu saleje visada buna priziurintis treneris? Ar sudaroma asmenine programa? Ar tenka laukti eiles prie treniruokliu? Ir dar kiti asmeniniai jusu pastebejimai smile.gif
Tekilla19
sveikos,

perskaiciau visa temele ir nustebau kad FANKAS minimas vos kelis kartus smile.gif nejaugi, ten niekas nesportuoja? ax.gif
milabra
Sveikos sportininkės smile.gif Skaitinėjau jūsų įspūdžius, nes jau sveikata ir kg pradeda reikalauti sporto. Bet va, kas užkliuvo:

QUOTE(Brilliant @ 2010 01 02, 20:55)
bet ten tikiuosi ne tik XXL išmieras nešiojantiems, nes aš S lotuliukas.gif
*

Niekad neinu į sporto klubus būtent dėl tokios nuomonės, nes kiek matau pravažiuodama pro langus, kad ten kūdenos treniruojasi unsure.gif
Pasakykit man nuoširdžiai tos, kurios lankot - koks maždaug procentas lieknų ir tų XXL-inių? Ar labai šaipotės iš tų stambių? unsure.gif
Arvile'
QUOTE(milabra @ 2010 01 03, 01:08)
Sveikos sportininkės smile.gif Skaitinėjau jūsų įspūdžius, nes jau sveikata ir kg pradeda reikalauti sporto. Bet va, kas užkliuvo:
Niekad neinu į sporto klubus būtent dėl tokios nuomonės, nes kiek matau pravažiuodama pro langus, kad ten kūdenos treniruojasi  unsure.gif
Pasakykit man nuoširdžiai tos, kurios lankot - koks maždaug procentas lieknų ir tų XXL-inių? Ar labai šaipotės iš tų stambių?  unsure.gif
*

nu jau... tik neprisigalvok nesamoniu. Man kaip tik visada pagarba zmogui atsiranda, kad sportuoja, kad rupinasi savo sveikata ir kazka daro,o ne guli ant sofos ir tik dejuoja. schmoll.gif Man pavz. nepatiko Impuls klube, nes tikrai kartais atrodydavo, kad kaikurios ir kaikurie ateina tik saves parodyti,o sportas maziausiai rupi... Bet Amazonej tikrai ateina ir vyresniu zmoniu... Pati dabar galvoju pradet eiti i Minotaura, tai po kiek laiko galesiu pasakyti savo atsiliepimus mirksiukas.gif Bet as kadangi einu sportuoti i kluba,o ne bernu medzioti tongue.gif , tai man dzin kas ten kur ziuri... man atrodo daug kvailiau atrodo kokia fyfa su priklijuotais nagais ir ilgais palaidais plaukais treniruokliu salej, nei stambus zmogus, nuosirdziai sportuojantis 4u.gif
Brilliant
Milabra, atleiskite, jeigu mano pasisakymas dėl XXL dydžių jus įžeidė 4u.gif Tikrai nenorėjau, niekada neskirstau žmonių į lieknus ir stambius ir pati sporto klube noriu sustiprinti kūną, atsipalaiduoti, kad raumenukai labiau išryškėtų ax.gif Ir gerbiu žmones, kurie sportuoja, netingi, pritariu Kadrai, kad nepasirodyti klube svarbiausiai, todėl labiausiai ir norėčiau lankyti sporto klubą, kur būtų moteriškas kolektyvas, klubas, nebūtų paničkų, kurių pagr. tikslas ne sportas. ax.gif Tikrai ateikite, sportuoti, jeigu norite, nėra čia ko toms kūdenoms pasiduoti 4u.gif Man būtų smagu matyti aplink save geranoriškus , besišypsančius žmones sporto klube, nepaisant kūno sudėjimo ar kt. drinks_cheers.gif
Feltri
QUOTE(Kadra @ 2010 01 03, 11:44)
nu jau... tik neprisigalvok nesamoniu. Man kaip tik visada pagarba zmogui atsiranda, kad sportuoja, kad rupinasi savo sveikata ir kazka daro,o ne guli ant sofos ir tik dejuoja.  schmoll.gif Man pavz. nepatiko Impuls klube, nes tikrai kartais atrodydavo, kad kaikurios ir kaikurie ateina tik saves parodyti,o sportas maziausiai rupi... Bet Amazonej tikrai ateina ir vyresniu zmoniu... Pati dabar galvoju pradet eiti i Minotaura, tai po kiek laiko galesiu pasakyti savo atsiliepimus  mirksiukas.gif  Bet as kadangi einu sportuoti i kluba,o ne bernu medzioti  tongue.gif , tai man dzin kas ten kur ziuri... man atrodo daug kvailiau atrodo kokia fyfa su priklijuotais nagais ir ilgais palaidais plaukais treniruokliu salej, nei stambus zmogus, nuosirdziai sportuojantis  4u.gif
*

va va as ir ta pati impulse pastebejau, kad ateina labai daug personu kurie tik save nori parodyt doh.gif o kai ateina zmones savo figuros ir sveikatos pataisyt tai tokiais zvilgsniais nuziuri doh.gif mazdaug jei tu nenesioji s ar xs tai jau tu nebezmogus lotuliukas.gif
milabra
Ačiū už padrasinimus 4u.gif Jau beveik ir išsirinkau 2 klubus, kuriuos reiks apsvarstyti - tiesiog jie man pakeliui iš darbo smile.gif Bet nesakysiu į kuriuos biggrin.gif Iš viso niekam nesakau kad tokią mintį audžiu, nors yra tokių, kurios ir čia mane suseks ax.gif
Dar kartą dėkui smile.gif
Loli_judo
QUOTE(millamia @ 2010 01 03, 13:05)
va va as ir ta pati impulse pastebejau, kad ateina labai daug personu kurie tik save nori parodyt  doh.gif o kai ateina zmones savo figuros ir sveikatos pataisyt tai tokiais zvilgsniais nuziuri  doh.gif mazdaug jei tu nenesioji s ar xs tai jau tu nebezmogus  lotuliukas.gif
*

aš sportuoju Impulse antrus metus jau (su pertraukom), bet tikrai tokio dalyko nepastebėjau, kad jau taip masiškai vyktų... Tokių norinčių save parodyti yra kiekviename klube, bet kad tai būtų daroma kažkaip nepriimtinai, tai nežinau, čia tikriausiai kiekvieno vaizduotės reikalas.. Na, gal aš nepapuolu tuo laiku, kai susirenka visos save parodyt ir kitus žvilgsniais pasmerkti..
Aš vadovaujuosi tokia nuomone,m kad devyniems iš dešimties aplinkinių tai tikrai mes nerūpime, o tas vienas, kuriam rūpime, dažniausdiai mūsų šeimos narys..
Žodžiu, jei norit sportuot, tai neieškokit priežasčių dėl ko tai atidėliot, rinkitės klubą kuris arčiau, patogiau, pigiau ar dar su kokiais reikalavimais. Niekas už jus nepasportuos, o ką kiti galvoja, čia jau jų asmeninės problemos mirksiukas.gif
Arvile'
QUOTE(millamia @ 2010 01 03, 12:05)
va va as ir ta pati impulse pastebejau, kad ateina labai daug personu kurie tik save nori parodyt  doh.gif o kai ateina zmones savo figuros ir sveikatos pataisyt tai tokiais zvilgsniais nuziuri  doh.gif mazdaug jei tu nenesioji s ar xs tai jau tu nebezmogus  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(milabra @ 2010 01 03, 13:34)
Ačiū už padrasinimus  4u.gif Jau beveik ir išsirinkau 2 klubus, kuriuos reiks apsvarstyti - tiesiog jie man pakeliui iš darbo smile.gif Bet nesakysiu į kuriuos  biggrin.gif Iš viso niekam nesakau kad tokią mintį audžiu, nors yra tokių, kurios ir čia mane suseks  ax.gif
Dar kartą dėkui smile.gif
*

nu ir saunuole mirksiukas.gif
QUOTE(Loli_judo @ 2010 01 03, 14:26)
Aš vadovaujuosi tokia nuomone,m kad devyniems iš dešimties aplinkinių tai tikrai mes nerūpime, o tas vienas, kuriam rūpime, dažniausdiai mūsų šeimos narys..
Žodžiu, jei norit sportuot, tai neieškokit priežasčių dėl ko tai atidėliot, rinkitės klubą kuris arčiau, patogiau, pigiau ar dar su kokiais reikalavimais. Niekas už jus nepasportuos, o ką kiti galvoja, čia jau jų asmeninės problemos  mirksiukas.gif
*

super thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
vesela
QUOTE(Brilliant @ 2010 01 02, 20:55)
Sveikos 4u.gif  Ojojoj kaip man reikia susigriebti po švenčių: visokių kepsniukų, užkepėlių, mišrainių, pyragėlių... unsure.gif  Nauji metai- nauji pažadai, vienas iš mano pažadų pradėti sportuoti ax.gif  Taigi jau reikės bandyti skambintis į Lady Fitness klubą, kur pasiūlė Vesela, pasiteirauti ar vis dar siūlo pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais, nes man penktadieniai niekaip netinka schmoll.gif
*

nagi nagi, ar jau skambinotes y lady fitness? ar jau yra sporto sale? ir ka gero suzinojote? 4u.gif
Ingucia.
QUOTE(Tekilla19 @ 2010 01 03, 03:04)
sveikos,

perskaiciau visa temele ir nustebau kad FANKAS minimas vos kelis kartus smile.gif nejaugi, ten niekas nesportuoja? ax.gif
*

sportuojam sportuojam drinks_cheers.gif as lankau jau kelis metus ji biggrin.gif labai labai patinka, nekeisciau i joki kita kluba smile.gif ypac aerobika ir trenere Agne super biggrin.gif
Tekilla19
na kadangi mano drauge jau supasavo tai reikia man pasiryzt vienai i fanka eit sportuot:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.