QUOTE(tanneraz @ 2009 11 09, 23:03)
Kalnieciu antikoj labiau vyriska atmosfera vyrauja
Nelabai tas klubas moterim skirtas,mano akim ziurint 
Vat vat, tinkamai pastebėta
rasau jau jau ne pirma zinute, bet kazkodel jos nerodo... tai nenustebkit jei ji pasikartos....
kur sportuojat GArliavos merginos?
Sveiki, visi,
smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kune sveika, sveika siela O aš turiu geru naujienu. Galiu bet kuriam norinciam pasiulyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todel, jog renku grupe, kuri jau sekmingai sportuoja ketvirta menesi iš eiles ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siusti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais budais galima susisiekti). QUOTE(Kaifux @ 2009 11 13, 10:40) Sveiki, visi, smagu, kad sportuojate. Juk sveikam kune sveika, sveika siela O aš turiu geru naujienu. Galiu bet kuriam norinciam pasiulyti sportuoti 20% pigiau! Taip yra todel, jog renku grupe, kuri jau sekmingai sportuoja ketvirta menesi iš eiles ir sportuos dar ilgai. Taigi visi norintys gali man siusti asmenines žinutes ar dar kaip sukontaktuoti (esu naujokas šiame forume, tai nežinau kokiais budais galima susisiekti). o kokiam klube?
sveikos gal galit pasakyti kokia kaina izidej? kur dar kaune vyksta aerobika?
ziuriu svetaine sutvarke izide
gal kas ka zinot? "jegos sportas" jau baige savo darbus? nes jau ju svetaine neveikia, o turejo bent 4 kaune klubus?
kiek zinau tai dar lyg silainiuose dar dirba bet sauletekyje ir pasimatyme tai jau nebe
Kiek zinau sauletekyje naujai atsidare ir kiek zinau visiems labai ten patinka
sveikos,
numeciau beveik 20 kg, tai noreciau eit pasportuot kazkur. tik noretusi kazkokio nediduko klubo, kur nebutu zmoniu misraines. gali but kad ir kokios mokyklos sporto saleje. idealiausia kokiuose silainiuose, sargenuose, domeikavoj ar vilijampolej. gal zinot ka nors? QUOTE(lyrika @ 2009 11 21, 12:57) sveikos, numeciau beveik 20 kg, tai noreciau eit pasportuot kazkur. tik noretusi kazkokio nediduko klubo, kur nebutu zmoniu misraines. gali but kad ir kokios mokyklos sporto saleje. idealiausia kokiuose silainiuose, sargenuose, domeikavoj ar vilijampolej. gal zinot ka nors? Laba, as ir ieskojau aplinkos, o geriausiai tai moteriskos. Pati lankau Moteru a Raudondvario plente, smagus ir moteriskas kolektyvas ir daug naujoviu bei motyvacijos. Silainiuose yra mokykloje aerobika, tik negaliu pasakyti kur tiksliai, ir yra vilijampoleje Izide, tik man asmeniskai nepatiko del labai formalios aplinkos.
Sveikos mergaites,
jau menuo, kai sportuoju Kauno klube "Fankas". padarysiu dbr jiems reklama turbut, bet jie tikrai to verti. visu pirma renkasi paprasti zmones (moksleiviai, studentai, moterys 30-50). antra personalas mandagus kaip reta. sveikinasi, padeda daryt pratimus saleje, aerobikoj pastebi kiekvienos daromas klaidas ir pataiso. aerobikos uzsiemimu gausa tai tiesiog stebina!! nuo stepo iki pilvo preso pratimu, celiulito treniruociu, jogos ir bokso. o saleje visada sudarys tau normalia programa pagal tavo trukumus ir norimas patoblinti vietas. nu atradau ta vieta, kur norisi sugrysti taip kad, kuriai tinka zaliakalnio rajonas strategiskai, uzbekit bent viena karta ir gal uzkabins
perzvelgiau apie fanka internete, gal ir susigundziau, tik man kaip studentei kaina didoka... gal zinot kur Kaune vyksta aerobika kur nors mokyklose ar pan?
jaunimo mokykloj priesais oranzini pasaza, pasiles g. aerobika vyksta, kaina 35 lt
KVIECIAME VISAS MOTERIS, MERGINAS IR MERGAITES SPORTUOTI NAUJAI ATSIDARIUSIAME SPORTO KLUBE LADYLINE FITNESS STUDIO(MOTERU SPORTO KLUBE) , KURIS RANDASI ZALIAKALNYJE, NETOLI SAVANORIU PR, J ZEMGULIO GATVEJE . SALE IRENGTA PUIKIAI, YRA VISAS INVENTORIUS, STEP PLATFORMOS.
KAINOS YPAC PATRAUKLIOS.!!!!!!!!!!!!! STUDENTAMS MENESINIS 3KART/SAVAITEJE 60LT SUAUGUSIEMS 3 KART / SAVAITEJE 70LT MOKSLEIVEMS 3 KART /SAVAITEJE 50LT PLANUOJAMOS TRENIRUOTES 1DIENIAIS, 3DIENIAIS IR 5DIENIAIS NUO 18 H SUSIDOMEJUSIOS DEL PIRMOS TRENIRUOTES REGISTRUOJASI TELEFONU +37060373413 QUOTE(Sarmute @ 2009 11 26, 16:10) KVIECIAME VISAS MOTERIS, MERGINAS IR MERGAITES SPORTUOTI NAUJAI ATSIDARIUSIAME SPORTO KLUBE LADYLINE FITNESS STUDIO(MOTERU SPORTO KLUBE) , KURIS RANDASI ZALIAKALNYJE, NETOLI SAVANORIU PR, J ZEMGULIO GATVEJE . SALE IRENGTA PUIKIAI, YRA VISAS INVENTORIUS, STEP PLATFORMOS. KAINOS YPAC PATRAUKLIOS.!!!!!!!!!!!!! STUDENTAMS MENESINIS 3KART/SAVAITEJE 60LT SUAUGUSIEMS 3 KART / SAVAITEJE 70LT MOKSLEIVEMS 3 KART /SAVAITEJE 50LT PLANUOJAMOS TRENIRUOTES 1DIENIAIS, 3DIENIAIS IR 5DIENIAIS NUO 18 H SUSIDOMEJUSIOS DEL PIRMOS TRENIRUOTES REGISTRUOJASI TELEFONU +37060373413 idomu idomu QUOTE(Gabe @ 2009 10 27, 23:57) vis tik apmasciau ramiai savaite ir nusprendziau, kad labai jau prie Sauliaus (Geleziniai zmones) derintis reikia, turint maza vaika + kitus i m-kla veziojant tas tikrai sudetinga, o ir pastaruoju metu labai daug laiko prarandu laukdama treniruoklio, zmoniu minia, o man laikas tiksi ir nervinuos vis, Vilijampolej pas ji man per brangu (kai dviese vaikstom, tai jau nemaza suma gaunasi) 1. Kaina 100Lt/men., vaiksciojimu kiekis neribojamas. Eini kiek nori ir kada nori, dirba iki 22val. 2. Didele sale, daug treniruokliu geru. 3. Vakare nebuvo daug sportuojanciu, nereikejo uzpakaliais trintis ar laukt issiziojus eilej prie treniruoklio vis ziurint i laikrodi, jog laikas bega. 4. Persirengimo kambarys nemazas, dusai, net fenai yra 5. Treneris Rolandas buna kasdien 13-22val., visada prilekia pakoreguot jei nusigrybauji 6. Pratima pirmiausia parodo pats normaliai, o tada jau bandai pakartot ka rode, pakoreguoja jei reikia. labai aciu tau uz atsiliepimus zodziu uz tokia kaina tikrai super ne i tema klausimas: o kaip atrodo tas treneris Rolandas? gal toks vyresnis? neaukstas? kiek kainuoja sauleteky?
Sveikos, kita menesi kraustausi i nauja buta Eiguliu raj. Skirpos gatvej, gal kas zinot aplink sporto klubu, bet butinai su aerobika??? iki siol sportavau Fanke, labai patiko, bet kad dabar ir darbas, ir namai bus kitam gale
Pradėjau lankyti "Savą", kol kas esu patenkinta
o šiaip girdėjau labai gerų atsiliepimų apie Kalniečių sveikatingumo centrą
Sveikos, gal kokių atsiliepimų turite apie XXL sporto klubą?
QUOTE(Brilliant @ 2009 12 02, 19:07) Sveikos, gal kokių atsiliepimų turite apie XXL sporto klubą? kazkur senose temose buvo mineta apie si sporto kluba, tai kiek pamenu, nebuvo nei labai geru nei labai blogu atsiliepimu o kodel nenorit i si sporto kluba? jis irgi netoli XXL QUOTE(Sarmute @ 2009 11 26, 16:10) KVIECIAME VISAS MOTERIS, MERGINAS IR MERGAITES SPORTUOTI NAUJAI ATSIDARIUSIAME SPORTO KLUBE LADYLINE FITNESS STUDIO(MOTERU SPORTO KLUBE) , KURIS RANDASI ZALIAKALNYJE, NETOLI SAVANORIU PR, J ZEMGULIO GATVEJE . SALE IRENGTA PUIKIAI, YRA VISAS INVENTORIUS, STEP PLATFORMOS.
KAINOS YPAC PATRAUKLIOS.!!!!!!!!!!!!! STUDENTAMS MENESINIS 3KART/SAVAITEJE 60LT SUAUGUSIEMS 3 KART / SAVAITEJE 70LT MOKSLEIVEMS 3 KART /SAVAITEJE 50LT PLANUOJAMOS TRENIRUOTES 1DIENIAIS, 3DIENIAIS IR 5DIENIAIS NUO 18 H SUSIDOMEJUSIOS DEL PIRMOS TRENIRUOTES REGISTRUOJASI TELEFONU +37060373413
Ačiū už pasiūlymą, Vesela
QUOTE(Sagittarius @ 2009 12 02, 20:33) na, mergaites, nepatingekit pasiskaityti pora puslapiu atgal, diskutuota apie "SAVA" QUOTE(Brilliant @ 2009 12 02, 20:43) Ačiū už pasiūlymą, Vesela Va, su laiku man irgi nelabai tinka jei treniruotes 18 val
Kas galit placiau papasakot apie sauletekio ta sporto kluba?Kaip ten kas yra
O as buvau nusivylus pasimatymo sporto klubu,bet ziuriu kuo toliau tuo geriau.Gal kiek esu prisirisusi prie vietos,bet ir aplinka ir treneriai tikrai geri.Visada prieis ir pataisys jei ka ne taip darai.Esu lankiusi pries kelis metus tikrai prestizini sporto kluba,bet tokios prieziuros nebuvo.Pagal ta prieziura reikejo samdyti ASMENINI TRENERI.Taip ,kad jei tinka vieta tai tikrai rekomenduoju,nors pries kelis men,jau ruosiausi keliausti i sauletekio sporto kluba.
sveikos
QUOTE(monika29 @ 2009 11 24, 08:20) Laba, as ir ieskojau aplinkos, o geriausiai tai moteriskos. Pati lankau Moteru a Raudondvario plente, smagus ir moteriskas kolektyvas ir daug naujoviu bei motyvacijos. Silainiuose yra mokykloje aerobika, tik negaliu pasakyti kur tiksliai, ir yra vilijampoleje Izide, tik man asmeniskai nepatiko del labai formalios aplinkos. o kurioj vietoj tam Raudondvario pl? QUOTE(Vaida_Valaitiene @ 2009 12 09, 21:23) Laba, jei zinai buvusi Vilko fabrika, tai ju teritorijoje, iskaba yra ant tvoros prie ivaziavimo. Dar tiksliau raudondvario pl. 101. Jie dar turi tinklapi, bet nepabaigta, bet ten gali rasti kontaktus ir pasiskambinti, jei reikia, www.moteruekspresas.lt QUOTE(ASN @ 2009 12 04, 18:57) na,as lankausi sauletekyje,ir tikrai ten verta eiti,siaip pirma karta pradejau eiti y kluba,bet ne kiek nenusivyliau,treneris tikrai labai fainas,kaina taip pat-uz 100lt gali eiti kada nori ir kiek nori per savaite,viskas sutvarkyta,visus planiukus sudaro,tikrai labai dziaugiuosi;)
sweikutes,
nuo sausio planuoju pradet lankyti kluba Savas, jei arciau nieko nerasiu . Gal bus norinciu kartu nueiti:)?
Sveikos
Ar nei viena nelanket aerobikos Me Gustoj?
Sveikos merginos. Perskaičiau temele ir pasimečiau iš vis kur čia geriau tą eorobika lankyti. Norėtusi, kad būtu ir kokybiška ir kaina priimtina.
Sąraše turiu šiuos klubus: FANKAS 90Lt/mėn. neribotas laikas; AKELA 6k - 60; 12k - 85Lt ME GUSTA 8k - 50Lt; 13 k - 70 Lt (bet trūksta atsiliepimų apie šį klubą, bijau kad jausiuosi tetula tarp vaikų) EDITA STŠUDIO - lyg ir neblogi atsiliepimai, o kokia aerobikos kaina mėnesinė nežinau. Ažiuolyno, geležinius žmonės, savas, impulsas, linija sporto klubų abonimentai nuo 100Lt šiek tiek krizės laikotarpiu per brangu. JAu susivėliau merginos, nebežinau kurį klubą pasirinkti
Fanke, jei imi abonentini uz 90lt/men tai uz kiekviena atejima moki po 2lt, tai iseina virs 100lt
merginos ar yra kas eina i pasimatyme antram aukste esanti sporto kluba? anksciau ten buvo jegos sportas, labai man ten patigdavo. va ir dabar jau reik sportuot susigrazint formas po gimdymo, bet girdejau kad ten pasikeite savininkai. kas dabar ten per situacija, kokios kainos
Sveikos
Beje merginos, jūs pvz sporto klube būtinai prašote, kad jums sudarytų programą ar pačios savo galva sportuojate?
O gal kuri lankete Amazon Gym ir Fanka bei galetumete juos palyginti? Kaip aerobikos treniruotes ir treniruokliai? Ar treniruokliu saleje visada buna priziurintis treneris? Ar sudaroma asmenine programa? Ar tenka laukti eiles prie treniruokliu? Ir dar kiti asmeniniai jusu pastebejimai
sveikos,
perskaiciau visa temele ir nustebau kad FANKAS minimas vos kelis kartus
Sveikos sportininkės
QUOTE(Brilliant @ 2010 01 02, 20:55) Niekad neinu į sporto klubus būtent dėl tokios nuomonės, nes kiek matau pravažiuodama pro langus, kad ten kūdenos treniruojasi Pasakykit man nuoširdžiai tos, kurios lankot - koks maždaug procentas lieknų ir tų XXL-inių? Ar labai šaipotės iš tų stambių? QUOTE(milabra @ 2010 01 03, 01:08) Sveikos sportininkės Niekad neinu į sporto klubus būtent dėl tokios nuomonės, nes kiek matau pravažiuodama pro langus, kad ten kūdenos treniruojasi Pasakykit man nuoširdžiai tos, kurios lankot - koks maždaug procentas lieknų ir tų XXL-inių? Ar labai šaipotės iš tų stambių? nu jau... tik neprisigalvok nesamoniu. Man kaip tik visada pagarba zmogui atsiranda, kad sportuoja, kad rupinasi savo sveikata ir kazka daro,o ne guli ant sofos ir tik dejuoja.
Milabra, atleiskite, jeigu mano pasisakymas dėl XXL dydžių jus įžeidė
QUOTE(Kadra @ 2010 01 03, 11:44) nu jau... tik neprisigalvok nesamoniu. Man kaip tik visada pagarba zmogui atsiranda, kad sportuoja, kad rupinasi savo sveikata ir kazka daro,o ne guli ant sofos ir tik dejuoja. va va as ir ta pati impulse pastebejau, kad ateina labai daug personu kurie tik save nori parodyt
Ačiū už padrasinimus
Dar kartą dėkui QUOTE(millamia @ 2010 01 03, 13:05) va va as ir ta pati impulse pastebejau, kad ateina labai daug personu kurie tik save nori parodyt aš sportuoju Impulse antrus metus jau (su pertraukom), bet tikrai tokio dalyko nepastebėjau, kad jau taip masiškai vyktų... Tokių norinčių save parodyti yra kiekviename klube, bet kad tai būtų daroma kažkaip nepriimtinai, tai nežinau, čia tikriausiai kiekvieno vaizduotės reikalas.. Na, gal aš nepapuolu tuo laiku, kai susirenka visos save parodyt ir kitus žvilgsniais pasmerkti.. Aš vadovaujuosi tokia nuomone,m kad devyniems iš dešimties aplinkinių tai tikrai mes nerūpime, o tas vienas, kuriam rūpime, dažniausdiai mūsų šeimos narys.. Žodžiu, jei norit sportuot, tai neieškokit priežasčių dėl ko tai atidėliot, rinkitės klubą kuris arčiau, patogiau, pigiau ar dar su kokiais reikalavimais. Niekas už jus nepasportuos, o ką kiti galvoja, čia jau jų asmeninės problemos QUOTE(millamia @ 2010 01 03, 12:05) va va as ir ta pati impulse pastebejau, kad ateina labai daug personu kurie tik save nori parodyt QUOTE(milabra @ 2010 01 03, 13:34) Ačiū už padrasinimus Dar kartą dėkui nu ir saunuole QUOTE(Loli_judo @ 2010 01 03, 14:26) Aš vadovaujuosi tokia nuomone,m kad devyniems iš dešimties aplinkinių tai tikrai mes nerūpime, o tas vienas, kuriam rūpime, dažniausdiai mūsų šeimos narys.. Žodžiu, jei norit sportuot, tai neieškokit priežasčių dėl ko tai atidėliot, rinkitės klubą kuris arčiau, patogiau, pigiau ar dar su kokiais reikalavimais. Niekas už jus nepasportuos, o ką kiti galvoja, čia jau jų asmeninės problemos super QUOTE(Brilliant @ 2010 01 02, 20:55) Sveikos nagi nagi, ar jau skambinotes y lady fitness? ar jau yra sporto sale? ir ka gero suzinojote?
na kadangi mano drauge jau supasavo tai reikia man pasiryzt vienai i fanka eit sportuot:)
|