Loli_judo
2009 04 08, 21:04
QUOTE(metas burtams @ 2009 04 08, 16:05) Taip jis jau nuo vakar veikti pradejo....buvau nubegus paziureti  kaina 110 lt...yra soliariumas .....visai neblogai atrodo...eisiu  atrodo tai tikrai neblogai, bent jau iš lauko, pralekiau šiandien pro šalį QUOTE(Krissstina @ 2009 04 08, 20:13) Buvau jau Minotaure apsiziureti - kol kas tvarkinga, svaru, treniruokliai paprasti, daug ju, veidrodziai dideli, langai iki zemes, sviesu. Persirengimo kambariukas mazytis, dusine irgi nediduke. Soliariumas prie isejimo, tad su ranksluosciu nenubegsi pasideginti. Ten tik treniruokliai? Toks atrodo didelis pastatas  O aerobikos salė ar dar kas yra? Ar tik treniruokliai ir viskas? Kad pirties nėra tai irgi ne kas
Krissstina
2009 04 09, 09:27
Ten tik treniruokliai? Toks atrodo didelis pastatas  O aerobikos salė ar dar kas yra? Ar tik treniruokliai ir viskas? Kad pirties nėra tai irgi ne kas  [/quote] Treniruokliai tik, del pirties sutinku, kad ne kas...
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 19, 19:44) Na as siandien uzsirasiau i Amazon Gym. Pirkau is karto 2 menesiams, tai gaunasi pigiau, plius nemokama trenerio konsultacija, 10 min soliariume, 7 dienu stabdymas. nu super. Administratore labai maloni pasirode. Pradedu kita savaite, jau laukiu nesulaukiu  Iki keliu dirba, ar daug zmoniu vakare buna?
NebeInga
2009 04 10, 22:56
QUOTE(_Kere_ @ 2009 04 10, 17:50) Iki keliu dirba, ar daug zmoniu vakare buna?  Dirba I-IV 8-21.30 (iejimas iki 20.30), V 8-20.30 (iejimas iki 19.30), VI-VII 10-15 (iejimas iki 14). O vakarais tikrai nemazai buna:)
marmaliade
2009 04 14, 12:56
Tai ka vel Amazon'e grudalyne  Kaip dabar su zmoniu kiekiu?
Arvile'
2009 04 15, 10:38
[quote=Krissstina,2009 04 09, 10:27] Ten tik treniruokliai? Toks atrodo didelis pastatas  O aerobikos salė ar dar kas yra? Ar tik treniruokliai ir viskas? Kad pirties nėra tai irgi ne kas  [/quote] Treniruokliai tik, del pirties sutinku, kad ne kas... [/quote] Ar lankotes dar kas nors tam naujam klube Minotauras?  kaip ten zmoniu vakarais, kaip treneriai? Labai idomu butu isgirsti nuomone
Gal kuri lankotes klube 'Izide',Vilijampolej?Noreciau eiti i Pilates.Tinka grafikas.Idomu butu atsiliepimus isgirsti
Emanuela
2009 04 15, 16:11
Sveikos, pasakysiu savo nuomone apie viena sporto kluba Body house arba Jegos sportas, Sauletekyje. Lankiau aerobika, tai ten siaubas persirengimas nedidukas, kai slapiau tai gerokai pritrypta, spinteles tokios mazos, kad batai netelpa, du dusai i kuriuos aisku neimanoma nueit, nes turi lekt nuo puses treniruotes, kad nusimaudyt. Sale mazyte, o renkasi daug panu, tai kvepuot nera kuo ir daznai neuztenka stepu ar dar ko. Nu zodziu sakiau gyvenime i toki bomzklubi neisiu! Tik treniruokliu sale visai nieko, nedaug renkas
dontstop
2009 04 16, 09:18
QUOTE(Emanuela @ 2009 04 15, 17:11) Sveikos, pasakysiu savo nuomone apie viena sporto kluba Body house arba Jegos sportas, Sauletekyje. Lankiau aerobika, tai ten siaubas persirengimas nedidukas, kai slapiau tai gerokai pritrypta, spinteles tokios mazos, kad batai netelpa, du dusai i kuriuos aisku neimanoma nueit, nes turi lekt nuo puses treniruotes, kad nusimaudyt. Sale mazyte, o renkasi daug panu, tai kvepuot nera kuo ir daznai neuztenka stepu ar dar ko. Nu zodziu sakiau gyvenime i toki bomzklubi neisiu! Tik treniruokliu sale visai nieko, nedaug renkas  Aš ten pat lankau ir man viskas patinka  Kiek žmonių, tiek ir nuomonių  Bet į spinteles batai tai telpa, baikit juokaut  Dabar jau normaliai žmonių būna, visko užtenka  O daug žmonių vakarais, manau, visuose sporto klubuose susirenka
Sveikutes, netoli nuo telekomo salia Versmes mokyklos pamaciau sporto klubo Ideja reklama. Kas nors gal jau yra jame sportave, kokiu atsiliepimu turit?  Internete radau ju psl, kaip visada nuotraukos tik graziausios, o kaip is tikruju..?
QUOTE(indrae @ 2009 04 15, 14:58) Gal kuri lankotes klube 'Izide',Vilijampolej?Noreciau eiti i Pilates.Tinka grafikas.Idomu butu atsiliepimus isgirsti  Kadangi parašei į a.ž., ten pat ir atsakiau
o kokie būtų komentarai apie "Oazę"
QUOTE(zykina @ 2009 04 18, 17:59) o kokie būtų komentarai apie "Oazę"  paieskojus rasi atskira tema
QUOTE(Loli_judo @ 2009 04 08, 12:45) Na bet kalbant į temą, tai gal kas buvot Ąžuolyno sporto centre po remonto? Ar kokių naujienų ir įspūdžių yra? Aš sportuoju Ąžuolyne ir geresnio sporto klubo man nėra! Puikūs treneriai, patogi ir erdvi rūbinė, dušai, nereikia trintis užpakaliais nei aerobikoj, nei trenoruoklių salėj, puikus automobilio parkavimas, šalia spa centras, gerbiami klientai. Labai profesionaliai visi dirba. Komfortas!
Arvile'
2009 04 18, 21:14
QUOTE(zykina @ 2009 04 18, 17:59) o kokie būtų komentarai apie "Oazę"  man ten nelabai... pradedant administratorem, treneriais ir baigiant publika...
Sveikutes Ir as noriu lankyti koki nors sporto kluba aerobika, tik nzn ir neapsisprendziu kur jauciu reikes i fanka eiti Gal kuri taip pat noretu eiti, butu drasiau
Krissstina
2009 04 19, 13:05
QUOTE(Cuba @ 2009 04 18, 21:21) Aš sportuoju Ąžuolyne ir geresnio sporto klubo man nėra! Puikūs treneriai, patogi ir erdvi rūbinė, dušai, nereikia trintis užpakaliais nei aerobikoj, nei trenoruoklių salėj, puikus automobilio parkavimas, šalia spa centras, gerbiami klientai. Labai profesionaliai visi dirba. Komfortas! As ten sportavau kelis metus nuo pat atidarymo, atsibodo nesirupinantys kaip sportuoja zmones treneriai, tik ir trokstantys pinigu uz asmenines treniruotes. po sio klubo iskeliavau i gelezinius zmones, kur paaiskejo, jog puse azuolyno treneriu rodytu pratimu dariau neteisingai ir del to rezultatai buvo ne tokie, kaip tikejausi. Del visu kitu klubo privalumu puikiausiai sutinku  . Bet sportuoti tai dazniausiai einama kuno tobulinti, o ne geretis graziais vaizdais pro langus...
QUOTE(Kadra @ 2009 04 18, 22:14) man ten nelabai... pradedant administratorem, treneriais ir baigiant publika...  galima daugiau apie publika
QUOTE(soera @ 2009 04 19, 19:18) galima daugiau apie publika  Normali ta publika  Kaip visada visokiu ir visur buna, bet siaip tai zmones kaip zmones  Tiek salej, tiek aerobikoj... Lankausi ten jau daugiau kaip 3 metus. Dar nuo "Oazes" laiku. Per tiek laiko ir mergaites registraturoj pasikeite, ir treneriu dauguma. Tik man kazkaip nei vienas neuzkliuna per daug. Zmones - yra ir nauju veidu, yra ir senu  Gal priklauso kuriuo laiku ateini... Jei apie 16val, kartais erzina labai jauni veidai, kurie ateina pasilinksmint po pamoku. Vakarais tiesiog zmones po darbu ir tiek. Tik is patirties galiu pasakyt, nereikia kreipt demesio i visus. Ateinat juk pasportuot  Dazniausie tie "erzinantys" pasimakaluoja salej maksimum menesi O siaip, man atrodo kaip mes "einam" i zmones, taip ir jie i mus  arba kaip sauksi, taip atsilieps... Sekmes sportuose
Arvile'
2009 04 20, 08:55
QUOTE(soera @ 2009 04 19, 20:18) galima daugiau apie publika  hm, na man pasirode, kad labai daug fyfu...  o ir diena kelis kartus teko tokiu kvadratiniu vyruku matyti, kad is kart kyla mintis, jog is nusikalteliu pasaulio  Pritariu Europai, kad zmoniu visokiu visur yra ir, kad einam sportuoti,o ne i zmones ziureti... Bet mane vistiek veikia publika, kai kokia fyfa nuziurineja nuo galvos iki koju arba staiposi nuoga pries veidrodi ir negali savim atsigrozeti  Nesu as kazkokia davatka, bet man publika mielesne, kad ir Amazon Gym. O treneriai Oazej, bent jau vienas, tai irgi megejas paspoksoti, bet gal nieko nuostabaus, kai publika tokia... Tai tik mano nuomone
Deborah
2009 04 20, 11:59
QUOTE(Cuba @ 2009 04 18, 21:21) Aš sportuoju Ąžuolyne ir geresnio sporto klubo man nėra! Puikūs treneriai, patogi ir erdvi rūbinė, dušai, nereikia trintis užpakaliais nei aerobikoj, nei trenoruoklių salėj, puikus automobilio parkavimas, šalia spa centras, gerbiami klientai. Labai profesionaliai visi dirba. Komfortas! As taip pat sportuoju assc  Labai patinka  labai liudna tik del jaccuzi ir pirteles kad ju nebera  kartais po sunkios treniruotes budavo tiesiog smagu pasedet 15 min jaccuzi
Arvile'
2009 04 20, 13:15
QUOTE(Deborah @ 2009 04 20, 12:59) As taip pat sportuoju assc  Labai patinka  labai liudna tik del jaccuzi ir pirteles kad ju nebera  kartais po sunkios treniruotes budavo tiesiog smagu pasedet 15 min jaccuzi  ach, s kaip noreciau eiti sportuoti i assc  man visai prie namu, bet, kad brangu blemba  palyginus su kitais sporto klubais, tai dvigubai beveik
Didele_meile
2009 04 20, 20:54
Bet galima imti kolektyvine naryste, kainos bet kokiu atveju turetu buti mazesnes. Reikia bent 5 zmoniu.
Arvile'
2009 04 21, 08:05
QUOTE(Didele_meile @ 2009 04 20, 21:54) Bet galima imti kolektyvine naryste, kainos bet kokiu atveju turetu buti mazesnes. Reikia bent 5 zmoniu. aha, radau sita informacija ir sukuriau tema net, kad mergaites, kurios nori sportuoti Azulyno sporto centre, galetume susiburti i grupe ir gauti nuolaidas  kaip suprantu as ir tu jau esame, reikia dar triju merginu  Galvoju nusipirkti pradzioj gal ta bandomaji abonementa uz 160 lt, o tada gal jau atsiras daugiau norinciu ir gautume nuolaida O tu sportavus ten kada nors?
Didele_meile
2009 04 21, 08:41
Ne
raimaza
2009 04 21, 12:58
sveikos sportuojančios noriu paklausti gal kuri einat į kalniečių sveikatingumo centrą aerobiką pastraksėt  Norėčiau atsiliepimų
Ingucia.
2009 04 22, 11:23
QUOTE(xsena @ 2009 04 19, 13:54) Sveikutes Ir as noriu lankyti koki nors sporto kluba aerobika, tik nzn ir neapsisprendziu kur jauciu reikes i fanka eiti Gal kuri taip pat noretu eiti, butu drasiau  ateik, as jau daugiau nei metus sportuoju, viena irgi
QUOTE(Krissstina @ 2009 04 19, 14:05) As ten sportavau kelis metus nuo pat atidarymo, atsibodo nesirupinantys kaip sportuoja zmones treneriai, tik ir trokstantys pinigu uz asmenines treniruotes. po sio klubo iskeliavau i gelezinius zmones, kur paaiskejo, jog puse azuolyno treneriu rodytu pratimu dariau neteisingai ir del to rezultatai buvo ne tokie, kaip tikejausi. Del visu kitu klubo privalumu puikiausiai sutinku  . Bet sportuoti tai dazniausiai einama kuno tobulinti, o ne geretis graziais vaizdais pro langus... Na matai, kaip skiriasi mūsų nuomonės! Aš kaip tik esu nustebinta tuo, kad Ąžuolyne visuomet prieis ir parodys, jei ką ne taip darai. Buvau pasiėmusi asmeninę treniruotę programai sudaryti, tai tikrai buvo super! Ir dabar trenerė prieina, papildomų pratimų parodo, pataria ir dėl mitybos. Tikrai nejaučiu spaudimo papildomai mokėti. Ir mano rezultatai jau labai akivaizdūs po kelių mėn sporto. Aš tiesiog manau, kad klientai taip pat turi rodyti iniciatyvą ir klausti trenerių patarimų, informacijos. O ne sėdėti ant treniruoklio abejingu ar net piktu veidu ir tikėtis, kad treneris išdrįs užkalbinti.  Juk treneriai irgi žmonės, bijo jie tų piktų klientų! Aš sportuoti einu taip pat su tikslu patobulinti kūną, bet jei galiu rinkti tarp rūsio ir puikaus vaizdo, renkuosi pastarąjį  . O "geležinius žmones" taip pat lankiau. Bet žiauriai nervino, kai kardiotreniruokliai (abu dviračiai) buvo sulūžę ir jų niekas netaisė, o ant vieno eliptinio apšilimui visi sportuojantys netilpom  . Treneriai ten pataria puikiai, bet man svarbu ir turėti elementarią kokybę..
QUOTE(Kadra @ 2009 04 20, 09:55) hm, na man pasirode, kad labai daug fyfu...  o ir diena kelis kartus teko tokiu kvadratiniu vyruku matyti, kad is kart kyla mintis, jog is nusikalteliu pasaulio  Pritariu Europai, kad zmoniu visokiu visur yra ir, kad einam sportuoti,o ne i zmones ziureti... Bet mane vistiek veikia publika, kai kokia fyfa nuziurineja nuo galvos iki koju arba staiposi nuoga pries veidrodi ir negali savim atsigrozeti  Nesu as kazkokia davatka, bet man publika mielesne, kad ir Amazon Gym. O treneriai Oazej, bent jau vienas, tai irgi megejas paspoksoti, bet gal nieko nuostabaus, kai publika tokia... Tai tik mano nuomone  na kuriozu ir isimciu visokiu buna, tikrai yra net keletas mergaiciu tik del "kliovo" ateinanciu, bet as tai tiesiog nekreipiu demesio...yra ir labai maloniu merginu, su kuriomis apie daug ka galima pasikalbeti o treneriai jau kita istorija...
Krissstina
2009 04 28, 08:22
QUOTE(Cuba @ 2009 04 26, 19:19) Na matai, kaip skiriasi mūsų nuomonės! Aš kaip tik esu nustebinta tuo, kad Ąžuolyne visuomet prieis ir parodys, jei ką ne taip darai. Buvau pasiėmusi asmeninę treniruotę programai sudaryti, tai tikrai buvo super! Ir dabar trenerė prieina, papildomų pratimų parodo, pataria ir dėl mitybos. Tikrai nejaučiu spaudimo papildomai mokėti. Ir mano rezultatai jau labai akivaizdūs po kelių mėn sporto. Aš tiesiog manau, kad klientai taip pat turi rodyti iniciatyvą ir klausti trenerių patarimų, informacijos. O ne sėdėti ant treniruoklio abejingu ar net piktu veidu ir tikėtis, kad treneris išdrįs užkalbinti.  Juk treneriai irgi žmonės, bijo jie tų piktų klientų! Aš sportuoti einu taip pat su tikslu patobulinti kūną, bet jei galiu rinkti tarp rūsio ir puikaus vaizdo, renkuosi pastarąjį  . O "geležinius žmones" taip pat lankiau. Bet žiauriai nervino, kai kardiotreniruokliai (abu dviračiai) buvo sulūžę ir jų niekas netaisė, o ant vieno eliptinio apšilimui visi sportuojantys netilpom  . Treneriai ten pataria puikiai, bet man svarbu ir turėti elementarią kokybę.. Manau, gal krizės metu treneriai stengiasi labiau, nes ilgus metus dauguma net pašaukti nenoriai ateidavo. O apie patarimus dėl mitybos, tai čia iš viso stebuklas Kai susimokejau už asmenines treniruotes, tada gavau viska, ko norėjau, bet vėliau, kai nebemokėjau  ... Žodžiu, jei dabar to dėmesio klube daugiau, tai tada super.
dukterėčia
2009 04 30, 09:28
Sveikos, norėčiau pereit į "Minotaurą" sportuot, man patogiau būtų ir arčiau ten  . Gal kas jau eina ir papasakotų, ar gerai prižiūri treneriai? Nes aš turiu problemų su nugara, tai reikėtų, kad neatsisakytų dėmesio skirt  . Gal žinot, kiek studentams ten kainuoja?
Krissstina
2009 04 30, 19:39
QUOTE(drebučiai @ 2009 04 30, 10:28) Sveikos, norėčiau pereit į "Minotaurą" sportuot, man patogiau būtų ir arčiau ten  . Gal kas jau eina ir papasakotų, ar gerai prižiūri treneriai? Nes aš turiu problemų su nugara, tai reikėtų, kad neatsisakytų dėmesio skirt  . Gal žinot, kiek studentams ten kainuoja? As ten sportuoju. Treneriai tikrai labai priziuri, gal labiausiai is visu lankytu sporto klubu (hermis, azuolyno kl, geleziniai zm., jegos sp). kainos studentams nezinau, siaip 110lt.
Arvile'
2009 05 01, 11:02
QUOTE(Krissstina @ 2009 04 30, 20:39) As ten sportuoju. Treneriai tikrai labai priziuri, gal labiausiai is visu lankytu sporto klubu (hermis, azuolyno kl, geleziniai zm., jegos sp). kainos studentams nezinau, siaip 110lt. o labai daug zmoniu vakarais? reikia laukti eiles prie treniruokliu?
Benukas
2009 05 02, 23:04
Galiu ir as cia savo nuomone pasakyt apie "Azuolyna". Sesuo ikalbejo prisijungt prie ju grupes, tai ir as bandau cia kelis kart pasportuot. Kiek buvau aerobikoj - baisu ziuret, daro kas ka nori ir kaip nori, aisku isskyrus keleta merginu. Niekad nei vienas treneris nepriejo ir nepataise, nepamokino nugaros taisyklingai laikyt ir pan. Aciu dievui, nuo senu laiku gavau gerus pagrindus KKI kazkada buvusi kluba lankydama, tai zinau, kaip stovet, svareli ar stanga kelt, kitaip -  . Kiek maciau naujokiu, kurios aerobikoj ateje nepataiko i takta (ypac stepe) ir apsisuke iseina, nes treneriui visiskai vienodai, jokio paaiskinimo, jokios pagalbos. As cia daugiausiai pas Dariu buvau. Taip jis malonus, visad sypsosi ir taip  rodo, bet ... cia aisku mano asmenine nuomone. As ateinu pajudet, nenoriu susizeist, pasitempt ko nors, bet is jo nesulauksi patarimo koki raumeni itempt, kaip koja laikyt, ka turi jaust darydamas pratima ir t.t.
freimule
2009 05 03, 17:36
QUOTE(soera @ 2009 04 26, 20:57) na kuriozu ir isimciu visokiu buna, tikrai yra net keletas mergaiciu tik del "kliovo" ateinanciu, bet as tai tiesiog nekreipiu demesio...yra ir labai maloniu merginu, su kuriomis apie daug ka galima pasikalbeti o treneriai jau kita istorija... O aš noriu pavaikščiot į dviračių aerobiką oazėj, gal kas prisijungtų?
Krissstina
2009 05 03, 21:32
QUOTE(Kadra @ 2009 05 01, 12:02) o labai daug zmoniu vakarais? reikia laukti eiles prie treniruokliu? zmoniu vakarais nelabai daug, laukti niekada nelaukiau eileje. bet kasdien ju vis daugeja, manau, kuo toliau, tuo daugiau ju bus
Loli_judo
2009 05 04, 08:17
QUOTE(freimule @ 2009 05 03, 18:36) Aš retsykiais užtaikau, nes labai toks laikas - kažkaip vis pavėluoju
freimule
2009 05 04, 11:38
QUOTE(Loli_judo @ 2009 05 04, 09:17) Aš retsykiais užtaikau, nes labai toks laikas - kažkaip vis pavėluoju  tai būna arba rytais anksti, nuo 8 val, arba jau vakarop, kai daug prisirenka. O ten lygtais nebegalima užsiregistruoti? Anksčiau tai duodavo tokią galimybę...
Loli_judo
2009 05 04, 13:09
QUOTE(freimule @ 2009 05 04, 12:38) tai būna arba rytais anksti, nuo 8 val, arba jau vakarop, kai daug prisirenka. O ten lygtais nebegalima užsiregistruoti? Anksčiau tai duodavo tokią galimybę... Anksčiau netilpdavo visi norintys, o kai paskutinį kartą buvau vakare, tai net pavėlavusieji dviračius gavo (o treniruotė jau buvo prasidėjus).. Nėra jau tiek daug žmonių.. gal kad krizė?  O gal, kad oras geras? Daug kas lauke laksto ar su savo dviračiais važinėja
freimule
2009 05 04, 16:39
O man trenerė sakė, kad pas ją kaip tik paskutinį kartą labai daug prisirinko, netilpo visi... Tai aš šį trečiadienį jau eisiu pabandyt
Loli_judo
2009 05 04, 19:04
QUOTE(freimule @ 2009 05 04, 17:39) O man trenerė sakė, kad pas ją kaip tik paskutinį kartą labai daug prisirinko, netilpo visi... Tai aš šį trečiadienį jau eisiu pabandyt  o pas kurią tu buvai? Simona?
freimule
2009 05 04, 21:15
Aš nebuvau dar Bet pas Simoną noriu
MAMarija
2009 05 05, 11:10
Visą gyvenimą sportavau "Geležinėje ledi" pas Simoną Misevičienę. Labiausiai patiko tai, kad tai buvo moterų sporto klubas. Tačiau po to, kai užsidarė jos salonas, perėjau pas jos uošvį Saulių Misevičių į "Geležinius žmones". Kokybė tikrai gera, netgi lenkiu galvą prieš 30 m. darbo patirtį turintį žmogų ir mano manymu, esančiu vienu geriausių Lietuvoje profesionalų. Kiek girdėjau Simona dabar dirba Ąžuolyne trenere - ją ten pasikvietė jos klientė, nusipirkusi šį sporto kompleksą.
vaiddaa
2009 05 05, 11:39
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 05, 12:10) Visą gyvenimą sportavau "Geležinėje ledi" pas Simoną Misevičienę. Labiausiai patiko tai, kad tai buvo moterų sporto klubas. Tačiau po to, kai užsidarė jos salonas, perėjau pas jos uošvį Saulių Misevičių į "Geležinius žmones". Kokybė tikrai gera, netgi lenkiu galvą prieš 30 m. darbo patirtį turintį žmogų ir mano manymu, esančiu vienu geriausių Lietuvoje profesionalų. Kiek girdėjau Simona dabar dirba Ąžuolyne trenere - ją ten pasikvietė jos klientė, nusipirkusi šį sporto kompleksą. As irgi lankiau "Gelezine ledi". Labai patiko tas klubas, labai gaila, kad uzsidare  Dabar lankau "Fanka"
gal kuriai teko lankyt jėgos sporto klubą Šilainiose Šarkuvos gatvei? kokie atsiliepimai? ar brangu? ačiū.
be*starlet
2009 05 05, 18:28
Biski off topic padarysiu. Persiskrausciau is Silainiu ir liko abonementas dar 1 menuo is 3 i "Baltus" ant treniruokliu, tad perleidziu uz sutartine kaina. Abonemento dar like iki 06.06, gal kam aktualu, tai susitartume per AZ.
Erika007
2009 05 05, 23:30
Labutis  as turiu toki pasiulyma gal kas noretu nuo birzelio pradeti lankyti aerobikos treniruotes me gustoj ? kazkaip as kaune mazai ka pazystu ir vienaj nelabai norisi eiti  ten 13 kartu i menesi 70lt o studentem ir moksleivem 60lt keturi kartai i savaite
mezgimas.virbalais
2009 05 07, 15:53
Ačiū už info
QUOTE(Erika007 @ 2009 05 05, 23:30) Labutis  as turiu toki pasiulyma gal kas noretu nuo birzelio pradeti lankyti aerobikos treniruotes me gustoj ? kazkaip as kaune mazai ka pazystu ir vienaj nelabai norisi eiti  ten 13 kartu i menesi 70lt o studentem ir moksleivem 60lt keturi kartai i savaite  O čia sporto klubas ar kas? Pirmą kartą girdžiu
freimule
2009 05 07, 16:31
QUOTE(Finna @ 2009 05 07, 17:00) O čia sporto klubas ar kas? Pirmą kartą girdžiu  šokių studija  bet jie ten viskuo užsiima www.megusta.lt
|
|