Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Kaune - V tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Giedrė T.J.
norėjau paklausti o Moterų ekprese tik treniruokliai ar yra ir kokia kalanetika ar dar kas nors? blush2.gif
monika29
QUOTE(giedretu @ 2010 01 19, 15:35)
norėjau paklausti o Moterų ekprese tik treniruokliai ar yra ir kokia kalanetika ar dar kas nors? blush2.gif
*

Ne, bet naujos idejos. Viskas vyksta ratu, groja muzika ir kartu vyriskas balsas sako "keisk vieta", o tai reiskia, kad darome pratima treniruoklyje is pradziu, o poto darome aerobini pratima ir taip judam ratu keisdamos vietas. Ir treniruotes yra ten visokiu rusiu. Labai nenuobodu ir idomu is tiesu. Nueikit pabandyti, juolab, kad pirmas kartas pas juos nemokamas.
jhomka
''Akelai'' 10 balų thumbup.gif Ten treniruotes lankau beveik nuo klubo įsikūrimo. Labai viskas patinka. O prie tos grūsties pripratau blush2.gif
Vilcinsk
Pritariu tau. Aš Akeloje naujokė, bet man ten patiko, salė gal ir nėra didelė, bet vietos užtenka. Šiaip jaukus klubiukas ir adminė maloni.. Na kolkas nieko, žiūrėsiu kaip toliau man seksis.. mirksiukas.gif
gintaryte1
varysiu i hermi thumbup.gif nuo vasario men savo lasinius tirpint smile.gif tai papasakosiu kas ir kaip ten
moteru ekspresas
SVEIKOS MAMYTĖS IR JŲ VAIKUČIAI. PASINAUDODAMI PROGA, NORĖTUME PRISTATYTI MŪSŲ MOTERŲ SPORTO KLUBO NAUJIENĄ. RENKAME MAMYČIŲ IR JŲ VAIKUČIŲ NUO 1 IKI 3 METUKŲ GRUPĘ SPORTUOTI IR LINKSMAI PRALEISTI LAIKĄ. JŪS, MAMYTĖS, SPORTUOJAT SU KVALIFIKUOTA INSTRUKTORE, JŪSŲ VAIKUČIUS PRIŽIŪRI BEI SU JAIS MANKŠTINASI KVALIFIKUOTA KINEZIOTERAPEUTĖ. JEI SUSIDOMĖJOTE, PRAŠOME SKAMBINTI TELEFONAIS: 837262093 ir 867195897, adresu Raudondvario pl. 101(buvusi AB Vilko teritorijoje), atsiprašome, kol kas mūsų tinklapis nesutvarkytas, bet dviejų savaičių bėgyje turėtų veikti. Iki malonaus
ievaite
QUOTE(brendule @ 2010 01 11, 17:19)
laba, as mielai prisijungciau svarmenis pakilnot  smile.gif bet is pradziu ir noreciau suzinot atsiliepimus apie si sporto kluba. man tai rupi ar sudaro treneriai programa, ar parodo ir pataiso jei ka blogai darai  g.gif

nu va, pasiskaiciau daugiau apie si sporto kluba. atsiliepimai visi geri. tai kaip ir galetume pradeti  4u.gif
*

sveika.biski buvau dingus blush2.gif . jau lankeisi sauletekio klube ar visdar planuoji? ka gero perskaitei apie si sporto kluba?
as-madam
QUOTE(moteru ekspresas @ 2010 01 21, 15:37)
SVEIKOS MAMYTĖS IR JŲ VAIKUČIAI. PASINAUDODAMI PROGA, NORĖTUME PRISTATYTI MŪSŲ MOTERŲ SPORTO KLUBO NAUJIENĄ. RENKAME MAMYČIŲ IR JŲ VAIKUČIŲ NUO 1 IKI 3 METUKŲ GRUPĘ SPORTUOTI IR LINKSMAI PRALEISTI LAIKĄ. JŪS, MAMYTĖS, SPORTUOJAT SU KVALIFIKUOTA INSTRUKTORE, JŪSŲ VAIKUČIUS PRIŽIŪRI BEI SU JAIS MANKŠTINASI KVALIFIKUOTA KINEZIOTERAPEUTĖ. JEI SUSIDOMĖJOTE, PRAŠOME SKAMBINTI TELEFONAIS: 837262093 ir 867195897, adresu Raudondvario pl. 101(buvusi AB Vilko teritorijoje), atsiprašome, kol kas mūsų tinklapis nesutvarkytas, bet dviejų savaičių bėgyje turėtų veikti. Iki malonaus
*

Aciu. Butinai apsilankysime.
moteru ekspresas
Sveikos merginos, visas maloniai kvieciame uzsukti i musu uzbaigta svetaine: www.moteruekspresas.lt
Gerbera
sveikos.

pigiai atiduodu baltu sporto klubo abonenta aerobik +pirtis (www.baltai.net) 5 kartai galioja iki vasario 3d galima eit bet kokiu metu. Tarkim 5lt kartas, nes skubiai gavau atostogu ir isvykstu i uzsieni, taigalit kas pasibandyti smile.gif rasykite i az. atiduot galiu tik rytoj t.y. sausio 26d.
Bananamio
Sveikos kaunietės, gal jau žinot Kuršių gatvėj, Šilainiuose, kur atsidarys aerobika, kokios ten rūšys bus ir kada atsidarys? 4u.gif
PUPA13
Gal kas zinote kada tiksliai atsidarys Dainavos turguj sporto klubas?Labai domina kas ir kaip blush2.gif
mama_Kristina
QUOTE(Vanilka @ 2010 01 16, 01:11)
vat mane ir baido ta kaina truputi... ypac jei nepatiks kazkas, o tokius pinigelius susimokejus  g.gif
siaip treniruokliu as nemegstu - kiek kartu bandziau pradet - tiek kartu meciau  doh.gif  blush2.gif  ax.gif todel nepergyvenu labai del tu programu sudarymo. eiciau i grupines treniruotes ir baseine pasitiurkst.
vienintelis dalykas, kuris mane vilioja Linijoj - baseinas. Impulsas tolokai, bijau kad patingesiu vazinet... Hermis neapsakomai brangus. Tai lieka Linija... Gal yra dabar ten sportuojanciu? Ar nesigailit? Ar patinka?
*

as sportuoju grupinese treniruotese, man labai patinka wub.gif kazkur kazkas rase, kad vien ponai sportuoja, tai tikrai netiesa. bent jau man po Impulso, tai kaip tik atrodo, kad cia labai paprasti zmones renkasi sportuot, o ne savo mandru treningu parodyt lotuliukas.gif jeigu nuspresi sportuot, junkis! 4u.gif

pabandymui issipirk vienkartini apsilankyma
Filoteja
QUOTE(Bananamio @ 2010 01 26, 15:45)
Sveikos kaunietės, gal jau žinot Kuršių gatvėj, Šilainiuose, kur atsidarys aerobika, kokios ten rūšys bus ir kada atsidarys?  4u.gif
*

jau atsidare sia savaite
visa info rasi cia www.leta.lt
jkaralius
Sveiki, gal kas turit patirties su sporto klubais Zaliakalnyje? Nelabai randu is ko rinktis doh.gif
Future-bride
laba, noriu paklausti ar impulse vyksta vandens aerobika dar? kokia kaina? gal dar kur vyksta? g.gif
raskila75
Neseniai pradejau sportuoti Kalnieciu sveikatingumo centre, viskas butu labai gerai, tik grupiniuose uzsiemimuose labai jau daug merginu buna, galima su alkune sumusti kaimyne. blink.gif
Ir dar girdejau, kad Siaures sporto klube nuo siandien prasidejo aerobikos, pilateso ir jogos treniruotes. Anksciau ten buvo galima tik su treniruokliais padirbeti. Idomu, is kur ten atsirado naujos patalpos? g.gif Gal kas nors jau uzsiraset?
Arvile'
QUOTE(jkaralius @ 2010 01 29, 11:42)
Sveiki, gal kas turit patirties su sporto klubais Zaliakalnyje? Nelabai randu is ko rinktis  doh.gif
*

kiek domejausi tai Zaliakalnyje yra: Azuolyno sporto klubas, Linija, Minotauras, dar Kuno kulturos akademijoje berods yra... Dar Sabonio sporto centras, jei ji galima priskirti Zaliakalniui smile.gif
Siaip as irgi niekaip neissirenku doh.gif
Akrilik
QUOTE(raskila75 @ 2010 01 29, 17:38)
Ir dar girdejau, kad Siaures sporto klube nuo siandien prasidejo aerobikos, pilateso ir jogos treniruotes. Anksciau ten buvo galima tik su treniruokliais padirbeti. Idomu, is kur ten atsirado naujos patalpos? g.gif  Gal kas nors jau uzsiraset?
*

Anksčiau ten buvo soliariumas ir vietoj jo įrengė salytę 4u.gif Be to, šiandien buvo tik pirmoji aerobikos treniruotė, viskas realiai prasidės nuo vasario 1 mirksiukas.gif
linanil
QUOTE(Akrilik @ 2010 01 29, 20:34)
Anksčiau ten buvo soliariumas ir vietoj jo įrengė salytę  4u.gif Be to, šiandien buvo tik pirmoji aerobikos treniruotė, viskas realiai prasidės nuo vasario 1  mirksiukas.gif
*

O gal taip netyčia žinot kas tą aerobiką veda-ves? mirksiukas.gif
Akrilik
QUOTE(linanil @ 2010 01 29, 22:37)
O gal taip netyčia žinot kas tą aerobiką veda-ves?  mirksiukas.gif
*

Aš jau šiandien gana nuodugniai išsinagrinėjau, tai galiu pakonsultuot hihihi.gif
Jų tinklalapy http://www.siauresklubas.lt/aerobika yra visi treneriai atskirai ir jogos, pilateso, aerobikos 4u.gif
Tikrai nereklamuoju, o apskritai sakau - imkit gerą nuotaiką, baikit tuos begalinius ieškojimus ir bėgom į arčiausiai namų esantį sporto klubą! 4u.gif 4u.gif
ambriu
Norėčiau išgirsti nuomonę buvusių sporto klube IDĖJA..Butrimonių gatvėj 9. Aš pati planuoju nulėkt kitą savaitę ten pamėginimui.
Gal yra lankiusių? Kaip treneriai?? smile.gif)
liija
labas merginos gal kas petrasiunuose lankot? kaip ten kaineles? aciu.
trupinelis
gal yra kas sportuojate moterų eksprese? kaip atsiliepimai? kokia ten mėnesinio abonimento kaina?
neapsisprendžiu dėl šių klubų į aerobiką:
moterų ekspresas
lėta
baltai
gal kurį galite parekomenduoti? 4u.gif
monika29
QUOTE(trupinelis @ 2010 01 31, 21:35)
gal yra kas sportuojate moterų eksprese? kaip atsiliepimai? kokia ten mėnesinio abonimento kaina?
neapsisprendžiu dėl šių klubų į aerobiką:
moterų ekspresas
lėta
baltai
gal kurį galite parekomenduoti? 4u.gif
*

Laba, as jau esu rasiusi ankstesniuose puslapiuose apie moteru ekspresa, o dabar kaip maciau, jie pasireklamavo, kad ir tinklapi susitvarke.
Zodziu, ne taip seniai vel sugryzau i ta kluba po pertraukos, uzsitingejau pati, ne klubas kaltas, nes ten motivacijos tikrai netruksta, nera kada tingeti. Ideja ten puiki, tik reikia ateiti pabandyti, nes ir as nieko nesupratau telefonu, kai teiravausi. O pirmas kartas nemokamas, tad gali nueti pabandyti. O moku as 105lt neribotam lankymui menesiui, kitu mokejimu nezinau.
Mandra Sandra
ar veikia jau saulėteky bodyhaus???
gal jogos pradeda grupę rinkti naują?
Zyzzla
Kas lankosi Lady fitnes? Kokie atsiliepimai?

Gal žinote sauletekio sporto klubo tel., kazin ar ten vyksta aerobika? Kiek žinau pries rekonstrukcija neblogos treniruotes buvo.

Gal galit parekomenduoti gera aerobikos kluba netoli Girstucio, Dainavoje? (Akeloje man per daug zmoniu)
solitude
Gal kuri lankėtės klube "Didysis grifas"? 4u.gif
tigraja
QUOTE(naujute @ 2010 01 29, 16:37)
laba, noriu paklausti ar impulse vyksta vandens aerobika dar? kokia kaina? gal dar kur vyksta?  g.gif
*

aerobika vandenyje vyksta Misko gt mokyklos baseine, kaina anksciau budavo 10Lt uz 45 min, pirmad, treciad.

o as pradejau lankyt kluba Savas, man patiko.
gintaryte1
na va pradejau sportuoti hermyje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na super klubelis, patiko viskas wub.gif
sportavau treniruokliuose, nes aerobika man nlb. tai treneris tikrai profesionalus ir gerai ismanantis savo darba, viska rodo, aiskina, pasakoja, nebaisu paklausti, visada mielai atsako ir padeda, jei mato, kad ne taip ka darai. pirys, baseinas, sukurine vonia... na pasaka, ko daugiau reik wub.gif ir chlorkiu kvapas nlb ten jauciasi, nes nuo chloro mane pykina, bet ten viskas super duper, zodziu verta ten lankytis. uzskaitau sita vieta wub.gif thumbup.gif
Arvile'
Sveiki,

o apie Lady Line fitness studio nieko nebegirdeti? g.gif internete info nera, tai nesuprantu ar jie ten dirba ar nedirba smile.gif
Saule26
QUOTE(Kadra @ 2010 02 05, 13:48)
Sveiki,

o apie Lady Line fitness studio nieko nebegirdeti?  g.gif internete info nera, tai nesuprantu ar jie ten dirba ar nedirba smile.gif
*

Lady Line fitness studio - jau pradejo veikti. Treciadieni buvau pirmoje treniruoteje smile.gif
Arvile'
QUOTE(Saule26 @ 2010 02 05, 13:57)
Lady Line fitness studio  - jau pradejo veikti. Treciadieni buvau pirmoje treniruoteje smile.gif
*

ooo bigsmile.gif na ir kaip? kurioj vietoj tiksliau randasi? Kiek kainuoja? ax.gif kokios treniruotes yra? Ar tik aerobika? viskas labai idomu biggrin.gif
Saule26
QUOTE(Kadra @ 2010 02 05, 15:12)
ooo  bigsmile.gif  na ir kaip? kurioj vietoj tiksliau randasi? Kiek kainuoja?  ax.gif kokios treniruotes yra? Ar tik aerobika? viskas labai idomu  biggrin.gif
*

Buvau jau ir vakar antroje treniruoteje. Vakar jau buvo daugiau mergaiciu smile.gif Visaij patiko smile.gif

Apie kluba tai yra parasyta internete:

Visas mergaites, merginas ir moteris sportuoti aerobika "Ladyline fitness
studio " moteru sporto klube , kuris randasi Zaliakalnyje netoli savanoriu
pr. Zemgulio g.7 , Kaune.
1dieniais, 3dieniais, 5 dieniais - 19h.
Kainos: 60 lt - studentams, moksleiviams. 70 lt - suaugusiems.
Vienkartinis apsilankymas -10 Lt.
Del pirmos treniruotes teirautis ir registruotis siuo telefonu : 860373413

Jei zinai kur yra Zemgulio g. tai ten yra iskaba netoli kur Vainetos sandeliai, ten toliau gilyn reikia eiti. Treniruotes is pradziu 30 min intensyviau vyksta, (treciadieni buvo stepai), o paskui apie 15 min. letesni pratimai. Bet dauguma pratimu yra kojoms, slaunims, kas man labai patinka smile.gif

Siaip kaip ir parasyta, vyksta 3 dienas po viena treniruote.

Arvile'
QUOTE(Saule26 @ 2010 02 09, 10:40)
Buvau jau ir vakar antroje treniruoteje. Vakar jau buvo daugiau mergaiciu smile.gif Visaij patiko smile.gif

Jei zinai kur yra Zemgulio g. tai ten yra iskaba netoli kur Vainetos sandeliai, ten toliau gilyn reikia eiti. Treniruotes is pradziu 30 min intensyviau vyksta, (treciadieni buvo stepai), o paskui apie 15 min. letesni pratimai. Bet dauguma pratimu yra kojoms, slaunims, kas man labai patinka smile.gif

*

aciu 4u.gif kaip supratau treniruokliu ten dar nera ax.gif
Chardonnay
QUOTE(Saule26 @ 2010 02 09, 11:40)

*

O kaip klubo aplinka, jauki? Normali ventiliacija? Nebaugu vaikščioti vakare ten? ax.gif
Saule26
QUOTE(Kadra @ 2010 02 09, 11:54)
aciu  4u.gif  kaip supratau treniruokliu ten dar nera  ax.gif
*

Na yra ten treniruokliai bet nera trenerio. Ten kaip ir naujai irengtas klubas, bet erdves nera daug, persirengimo kabinu irgi nera. Ten trenere atrakina duris, pasportuojam ir vel iseina, uzrakina. Pastoviai ten niekas nebuna nors ant duru yra iskabintas darbo laikas, parasyta kad yra soliarumas, treniruokliai... gal kada ir veiks. Na as neinu i treniruoklius tai nesidomejau.
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2010 02 09, 13:28)
O kaip klubo aplinka, jauki? Normali ventiliacija? Nebaugu vaikščioti vakare ten? ax.gif
*

Na man kzkaip nebuvo baisu, merginos ten su masina prie pat klubo privaziuoja.
Na klubas toks nedidelis, matyt anksciau kazkokios kitos patalpos buve, ten siaurais laiptais reikia lipti i antra auksta, sale irgi nera didele. Del ventiliacijos, tai manau kad jos nera, bet ten ir nereik, nes ir taip vesu yra, tikrai nekarsta smile.gif Na uz tokia kaina nereikia kazko daug noreti.
mama_Kristina
QUOTE(gintaryte1 @ 2010 02 04, 10:48)
na va pradejau sportuoti hermyje thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  na super klubelis, patiko viskas wub.gif
sportavau treniruokliuose, nes aerobika man nlb. tai treneris tikrai profesionalus ir gerai ismanantis savo darba, viska rodo, aiskina, pasakoja, nebaisu paklausti, visada mielai atsako ir padeda, jei mato, kad ne taip ka darai. pirys, baseinas, sukurine vonia... na pasaka, ko daugiau reik wub.gif  ir chlorkiu kvapas nlb ten jauciasi, nes nuo chloro mane pykina, bet ten viskas super duper, zodziu verta ten lankytis. uzskaitau sita vieta wub.gif  thumbup.gif
*

Tai taip ir turetu viskas buti viename is brangiausiu Kauno klubu smile.gif Net draugiskai pavydziu, kad ten sportuojat blush2.gif
meskius_0417
Gal kas gali patarti kur galima sportuoti Aukštuose Šančiuose, esu visiškai naujokė šiame reikale. unsure.gif
solitude
QUOTE(solitude @ 2010 02 03, 13:28)
Gal kuri lankėtės klube "Didysis grifas"? 4u.gif
*

ax.gif niekas nieko nežino apie šį klubą? 4u.gif
Jarida
sveiki,
jei ka žinote kas ar lankote aerobiką vandenyje, brukštelėkite man, nes labai ir aš norėčiau lankyti smile.gif aišku už prieinamą kainą blush2.gif
milabra
QUOTE(meskius_0417 @ 2010 02 17, 20:44)
Gal kas gali patarti kur galima sportuoti Aukštuose Šančiuose, esu visiškai naujokė šiame reikale. unsure.gif
*

Aš einu į Žalgirio sporto klubą, prie Molo smile.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.