Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Kaune - V tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Loli_judo
Kad neliktume be namučių 4u.gif
Tęsiame diskusijas mirksiukas.gif
user posted image
Gerbera
Ar dar i baltus kas nesenai pradejo lankyti?
xxevuxx
Na as siandien uzsirasiau i Amazon Gym. Pirkau is karto 2 menesiams, tai gaunasi pigiau, plius nemokama trenerio konsultacija, 10 min soliariume, 7 dienu stabdymas. nu super. Administratore labai maloni pasirode. Pradedu kita savaite, jau laukiu nesulaukiu lotuliukas.gif smile.gif
Loli_judo
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 19, 20:44)
Na as siandien uzsirasiau i Amazon Gym. Pirkau is karto 2 menesiams, tai gaunasi pigiau, plius nemokama trenerio konsultacija, 10 min soliariume, 7 dienu stabdymas. nu super. Administratore labai maloni pasirode. Pradedu kita savaite, jau laukiu nesulaukiu    lotuliukas.gif  smile.gif
*

Čia akcija kokia, ar tu tokį rinkinį pati pasidarei?
xxevuxx
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 19, 23:41)
Čia akcija kokia, ar tu tokį rinkinį pati pasidarei?
*

Akcija, ir tik iki sio menesio galo, tai jei kas ruosiates, tai paskubekit smile.gif
be*starlet
As taip pat vel pradejau sportuoti, lankausi Antikos sporto klube Kalnieciuose, tokiam rusy, moku 60lt. Vis dar susidarineju nuomone apie kluba ir trenerius..
Loli_judo
QUOTE(be*starlet @ 2009 03 20, 11:02)
As taip pat vel pradejau sportuoti, lankausi Antikos sporto klube Kalnieciuose, tokiam rusy, moku 60lt. Vis dar susidarineju nuomone apie kluba ir trenerius..
*

Papasakok, kai susidarysi mirksiukas.gif
vaivullka
labas rytas sportininkes 4u.gif
Loli_judo
QUOTE(vaivullka @ 2009 03 24, 10:00)
labas rytas sportininkes  4u.gif
*

Labas, kas naujo Kauno klubuose? Kas papasakos? Gal per krizę kainos krenta?
trupinelis
ar niekas nelnakote sporto klubo "kronas" Akademijoje? gal yra norinčių pradėti mirksiukas.gif
Umbrella
sveikos, mamytes. saunu, kad sportuojat ar bent jau mastot apie sporta. va as ir jau gera menesiuka svarscius kilnoju. jegos sporte. patinka man ten, ir treneriai geri, tik va tu musulmonu daug.
mylimukeA
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 25, 11:41)
sveikos, mamytes. saunu, kad sportuojat ar bent jau mastot apie sporta. va as ir jau gera menesiuka svarscius kilnoju. jegos sporte. patinka man ten, ir treneriai geri, tik va tu musulmonu daug.
*

Ar teisingai supratau? Musulmonų? blink.gif
Loli_judo
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 25, 12:45)
Ar teisingai supratau? Musulmonų?  blink.gif
*

na juk atvykę į Lietuvą mokytis visokie libaniečiai ir pakistaniečiai irgi nori pasportuot lotuliukas.gif
nesivelsiu į nacionalistines kalbas, bet tikiuosi jie bent nesikabinėja kol sportuoja lotuliukas.gif
xxevuxx
Na va, vakar buvau pirmoj treniruotėj AmazonGym, tai super, treneris labai fainas, viska aiškina, viską parodo, man labai patiko, sudarė asmeninę programą, stebėjo ko man reikia, išsiklausinėjo ko noriu, parinko man tinkamą krūvį, tai dabar sportuosiu smile.gif
thumbup.gif
LINUTE24
QUOTE(trupinelis @ 2009 03 25, 08:28)
ar niekas nelnakote sporto klubo "kronas" Akademijoje? gal yra norinčių pradėti mirksiukas.gif
*

Labas,

Pasiskaiciau apie ta kluba, gal ir visai idomu butu? O tu nelankai jo? dar tik planuoji?
sunshine_
O as va tikrai galiu pagirti sporto kluba "Fankas"! Super klubas, super treneriai ir labai puiki aplinka thumbup.gif lankau jau beveik metus laiko, tai visada po treniruociu vos kojas pavelku, bet iseinu su tokia gera nuotaika! thumbup.gif o ir rezultatai ispudingi, tad tikrai esu laaabai patenkinta siuo sporto klubu ir nekeisciau ji i joki kita thumbup.gif
mylimukeA
QUOTE(sunshine_ @ 2009 03 26, 17:41)
O as va tikrai galiu pagirti sporto kluba "Fankas"! Super klubas, super treneriai  ir labai puiki aplinka thumbup.gif  lankau jau beveik metus laiko, tai visada po treniruociu vos kojas pavelku, bet iseinu su tokia gera nuotaika!  thumbup.gif  o ir rezultatai ispudingi, tad tikrai esu laaabai patenkinta siuo sporto klubu ir nekeisciau ji i joki kita thumbup.gif
*

O kaip su žmonių srautu ten dabar? Ir pas kokį trenerį lankai? 4u.gif
vigai
QUOTE(be*starlet @ 2009 03 20, 12:02)
*

Aš ten lankiau, bet labai daug žmonių būdavo vakarais. O kaip dabar ? Norėčiau grižti...
sunshine_
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 27, 12:55)
O kaip su žmonių srautu ten dabar? Ir pas kokį trenerį lankai?  4u.gif
*

Na, zmoniu skaicius pavasari tai tikrai zymiai padidejes, bet visi telpam smile.gif o pas trenerius tai einu visus. Ant treniuokliu retai kada lankausi, einu i visu rusiu aerobika, tai pabunu ir pas trenerius visus, bet visi jie labai saunus, linksmi ir tikrai matosi, kad ismanantys savo darba thumbup.gif as tai negaliu atsidziaugt siuo sporto klubu thumbup.gif
Avocado
Mergaites, o einate pirmadieniais 10val ryte i Akela sportuoti? Noriu as ryt, bet dabar galvoju, ar visad susirenka bent 4 mergaites? g.gif Ot tai butu abydna, jei atvaziuociau ir likciau nieko nepesus doh.gif
be*starlet
QUOTE(vigai @ 2009 03 27, 12:08)
Aš ten lankiau, bet labai daug žmonių būdavo vakarais. O kaip dabar ? Norėčiau grižti...
*

Na, as jau 3-cia savaite kaip lankausi. Esu patenkinta treneriu-savininku, tikrai ismanantis sporta zmogus, kiek zinau jis kazkurios sporto federacijos pirmininkas. Kadangi einu per pietus (12h), tai zmoniu nebuna perdaug, bet vakare susirenka boksininkai ir kiti sportuojantys, tai jau reikia pasistumdyti.
emula
As lankausi LInijoj, treneriai super, aplinka irgi, ir siulyciau isbandyti grupines treniruotes jos nerealios smile.gif
Umbrella
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 25, 13:51)
na juk atvykę į Lietuvą mokytis visokie libaniečiai ir pakistaniečiai irgi nori pasportuot lotuliukas.gif
nesivelsiu į nacionalistines kalbas, bet tikiuosi jie bent nesikabinėja kol sportuoja lotuliukas.gif
*

na nors tiek gerai, kad nesikabineja. bet jau apziures visas moteris, kurios sportuos. kartais kai isispoksos, kad tikrai nelbai malonu. na bet ka padarysi..
Krissstina
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 31, 17:59)
na nors tiek gerai, kad nesikabineja. bet jau apziures visas moteris, kurios sportuos. kartais kai isispoksos, kad tikrai nelbai malonu. na bet ka padarysi..
*

O kai lietuvaičiai spokso, tai jau malonu g.gif ?
ar čia kaip?

gal kas nors žinot apie naują klubą Taikos pr.? Stikliniame pastate naujame netoli TEO?
Loli_judo
QUOTE(Krissstina @ 2009 03 31, 22:59)
ar čia kaip?

gal kas nors žinot apie naują klubą Taikos pr.? Stikliniame pastate naujame netoli TEO?
*

Lietuvaičiui gali akį išdurti, o va kokiam juodaš***** tai iškart apkaltins kokiu nacionalizmu lotuliukas.gif ar jų religijos įžeidinėjimu doh.gif

Nemačiau dar to klubo, nepakeliui jis mano lakstyme po Kauną, bet reiks pasidomėt g.gif
Krissstina
[quote=Loli_judo,2009 03 31, 23:58]
Lietuvaičiui gali akį išdurti, o va kokiam juodaš***** tai iškart apkaltins kokiu nacionalizmu lotuliukas.gif ar jų religijos įžeidinėjimu doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
mylimukeA
QUOTE(Krissstina @ 2009 03 31, 20:59)
ar čia kaip?

*

Man atrodo, dar neatidarytas jis, ar ne? g.gif Tikrai įdomu koks ten klubas bus, man visai patogu būtų ax.gif Aš vis neišsirenku kur eiti į aerobiką.. blush2.gif
Intrinsa
jau visa menesi uzsikabinau Akeloj, negaliu paleisti thumbup.gif tikrai super treniruotes, jau matos rezultatai, sutvirtejo kunas, lankau saziningai 3k per sav, vienintelis minusas- daug panu vakarais reik registruotis is anksto doh.gif
Mystic, i vakarais vyksiancias treniruotes nereik keduku mirksiukas.gif
Krissstina
QUOTE(mylimukeA @ 2009 04 01, 12:58)
Man atrodo, dar neatidarytas jis, ar ne?  g.gif Tikrai įdomu koks ten klubas bus, man visai patogu būtų  ax.gif  Aš vis neišsirenku kur eiti į aerobiką..  blush2.gif
*

už dvieju savaičių atidaromas, Minotauras g.gif pavadinimas.
Aerobikos man rodos ten nebus, tik treniruokliai.
Liebchen
QUOTE(Sandruciux @ 2009 03 29, 16:15)
Mergaites, o einate pirmadieniais 10val ryte i Akela sportuoti? Noriu as ryt, bet dabar galvoju, ar visad susirenka bent 4 mergaites? g.gif Ot tai butu abydna, jei atvaziuociau ir likciau nieko nepesus doh.gif
*

Nebijok, šiuo metu bet kada į Akelą susirenka daugiau nei keturi žmonės lotuliukas.gif . Neišimtis ir pirmadienio rytinė treniruotė mirksiukas.gif
Avocado
QUOTE(ingira @ 2009 04 01, 23:45)
jau visa menesi uzsikabinau Akeloj, negaliu paleisti  thumbup.gif  tikrai super treniruotes, jau matos rezultatai, sutvirtejo kunas, lankau saziningai 3k per sav, vienintelis minusas- daug panu vakarais reik registruotis is anksto doh.gif
Mystic, i vakarais vyksiancias treniruotes nereik keduku mirksiukas.gif
*

Saunuole thumbup.gif Mane ir ''Akela'' labai kabina! Prisiruost eit sunku, bet kai ten nueinu, tai treneres nerealiai uzveda ir noris dar dar biggrin.gif

QUOTE(Džovaita @ 2009 04 02, 20:16)
Nebijok, šiuo metu bet kada į Akelą susirenka daugiau nei keturi žmonės lotuliukas.gif . Neišimtis ir pirmadienio rytinė treniruotė mirksiukas.gif
*

Ahaaa... Siandien paklausiau administratores ar susirenka rytais grupes visad? Sako oi net PERSIRENKA lotuliukas.gif siandienineje rytineje trefkeje sake buvo 26 panos blink.gif

O kaip smagu, Akeloj padare ir dienine penktadiene trefke-seniai apie ja svajojau! thumbup.gif
Dar nemama86
QUOTE(xxevuxx @ 2009 03 19, 21:44)
Na as siandien uzsirasiau i Amazon Gym. Pirkau is karto 2 menesiams, tai gaunasi pigiau, plius nemokama trenerio konsultacija, 10 min soliariume, 7 dienu stabdymas. nu super. Administratore labai maloni pasirode. Pradedu kita savaite, jau laukiu nesulaukiu    lotuliukas.gif  smile.gif
*

Sveikute, O kia kainyte gavosi, tiem 2 menesiukam? Dekui.
Liebchen
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 02, 19:38)
Saunuole thumbup.gif Mane ir ''Akela'' labai kabina! Prisiruost eit sunku, bet kai ten nueinu, tai treneres nerealiai uzveda ir noris dar dar biggrin.gif
Ahaaa... Siandien paklausiau administratores ar susirenka rytais grupes visad? Sako oi net PERSIRENKA lotuliukas.gif siandienineje rytineje trefkeje sake buvo 26 panos blink.gif
*

Aš ir šįryt buvau rytinėje treniruotėje biggrin.gif . Skaičiavai, kiek panų susirinko lotuliukas.gif ? Na ten dabar nerealus populiarumas to klubo lotuliukas.gif
Avocado
QUOTE(Džovaita @ 2009 04 02, 22:14)
Aš ir šįryt buvau rytinėje treniruotėje biggrin.gif . Skaičiavai, kiek panų susirinko lotuliukas.gif ? Na ten dabar nerealus populiarumas to klubo lotuliukas.gif
*

Ne, gi sakau, kad administratore pasake biggrin.gif Dar paciai skaiciuot niekad neteko biggrin.gif Jooo, itartinai populiarus lotuliukas.gif Vos speju ateit, o per kelias min stepai arba kilimeliai isnyksta lotuliukas.gif
egliukas28
as irgi einu i Akela-super klubas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Didele_meile
As taip pat vis dar renkuosi sporto kluba g.gif Labai noreciau eiti i linija, bet palyginus brangoka g.gif Gal zinote kas sauleteky yra? Buvo jegos sportas, dabar lyg bjega, ten lyg aerobika buvo g.gif O gal noretu kas nors dar i linija, grupelems gal galetume gauti pigiau rolleyes.gif
vigai
QUOTE(egliukas28 @ 2009 04 05, 11:06)
as irgi einu i Akela-super klubas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Užkniso Akelos šiknatrynis ir nebeinu...
Papildyta:
QUOTE(Krissstina @ 2009 04 02, 18:40)
už dvieju savaičių atidaromas, Minotauras g.gif pavadinimas.
Aerobikos man rodos ten nebus, tik treniruokliai.
*

Atidarys trečiadienį kaina 110 lt
Umbrella
QUOTE(Krissstina @ 2009 03 31, 22:59)
ar čia kaip?

*

Lietuvaiciai ne taip ikiriai spokso. na man nemalonu tarp tu tamsiaodziu, gal rasiste esu,bet nesijauciu tarp ju saugiai.
Loli_judo
QUOTE(Umbrella @ 2009 04 06, 12:50)
Lietuvaiciai ne taip ikiriai spokso. na man nemalonu tarp tu tamsiaodziu, gal rasiste esu,bet nesijauciu tarp ju saugiai.
*

as irgi nesijaučiu maloniai, tuo labiau žinant jų tikėjimą ir papročius.. juk jie žiūrį kaip į daiktą..
Aš ne rasistė, bet tokių nemėgstu žiauriai doh.gif
dontstop
QUOTE(Didele_meile @ 2009 04 05, 21:20)
As taip pat vis dar renkuosi sporto kluba  g.gif  Labai noreciau eiti i linija, bet palyginus brangoka  g.gif  Gal zinote kas sauleteky yra? Buvo jegos sportas, dabar lyg bjega, ten lyg aerobika buvo  g.gif  O gal noretu kas nors dar i linija, grupelems gal galetume gauti pigiau  rolleyes.gif
*

Saulėteky yra Body house 4u.gif Po JS pasikeitė tik pavadinimas. Trenerės, treniruotės tos pačios mirksiukas.gif
Avocado
QUOTE(vigai @ 2009 04 06, 12:43)
Užkniso Akelos šiknatrynis ir nebeinu...
*

Tas tai tikrai be galo erzina...
Didele_meile
QUOTE(dontstop @ 2009 04 06, 14:11)
Saulėteky yra Body house  4u.gif  Po JS pasikeitė tik pavadinimas. Trenerės, treniruotės tos pačios  mirksiukas.gif
*

O kaip ten aerobika?
Netikra
Sveikos, sportininkes, 4u.gif
gal kuri ka nors zino apie ta nauja kluba - Moteru ekspresa, Raudondvario pl?
Finna
QUOTE(Umbrella @ 2009 04 06, 11:50)
*

Aš kasdien su jais universitete būnu ir saugiai jaučiuos. Ir nespokso įkyriai, ir šiaip žmonės kaip žmonės. Visi mes vienodi, koks skirtumas, kieno kokia odos spalva doh.gif O lietuvaičiai kartais tikrai būna gerokai įkyresni ir įžūlesni, visokių žmonių visur pasitaiko smile.gif
P.S. Pasisakiau visai ne apie sportą, bet kažkaip labai tie rasistiniai komentarai (ypač apie juodaš...) užkliuvo blink.gif
Nesusilaikiau cool.gif

QUOTE(Netikra @ 2009 04 06, 20:34)
Sveikos, sportininkes,  4u.gif
gal kuri ka nors zino apie ta nauja kluba - Moteru ekspresa, Raudondvario pl?
*

Mamos bendradarbės sportuoja ten aerobiką, moka po 75Lt, kadangi eina trise, šiaip kainuoja brangiau. Bet mane labai nustebino, kad aerobikos treniruotės trunka 30min., neįsivaizduoju ką galima nuveikt per tiek laiko g.gif Jau vien apšilimas pradžioj ir visokie tempimo pratimai pabaigoj treniruotės daugiau nei pusę to laiko turėtų užimt unsure.gif
Krissstina
[quote=Finna,2009 04 07, 23:15]
Aš kasdien su jais universitete būnu ir saugiai jaučiuos. Ir nespokso įkyriai, ir šiaip žmonės kaip žmonės. Visi mes vienodi, koks skirtumas, kieno kokia odos spalva doh.gif O lietuvaičiai kartais tikrai būna gerokai įkyresni ir įžūlesni, visokių žmonių visur pasitaiko smile.gif
P.S. Pasisakiau visai ne apie sportą, bet kažkaip labai tie rasistiniai komentarai (ypač apie juodaš...) užkliuvo blink.gif
Nesusilaikiau cool.gif

Būtent, maniau, bandom visi pasiekti tokį lygį, kai nebeskirstom žmonių pagal spalvą, tikėjimą ir pan. O čia doh.gif net forume apie sportą pasireiškia rasizmas...

Loli_judo

QUOTE(Finna @ 2009 04 07, 23:15)
Būtent, maniau, bandom visi pasiekti tokį lygį, kai nebeskirstom žmonių pagal spalvą, tikėjimą ir pan. O čia  doh.gif net forume apie sportą pasireiškia rasizmas...
*

Prie ko čia lygis ir rasizmas? g.gif
Nuomones merginos pasako, kam patinka, kam nepatinka.. skonio reikalas.. Aš nieko prieš neturiu nei prieš vieną kitatautį, tik nepriimtina man musulmonų ideologija.. Pas juos baisiausia nuodėmė yra užjausti moterį, jai padėti doh.gif Tai kai parašė kažkuri, kad jie spokso, tai pagalvojau, o ką jie darytų, jei kokia štanga užkristų ant panelės? Gi negalima užjaust ir padėt, jaučiu tik žiūrėtū.. Moterys pas juos tik daiktas toks ūkio reikmėms doh.gif

Na bet kalbant į temą, tai gal kas buvot Ąžuolyno sporto centre po remonto? Ar kokių naujienų ir įspūdžių yra?
vigai
Sveikos. Mačiau jau Minotauras prie telekomo atsidarė. Gal kas į žvalgybą eis ?Parašykit
metas burtams
Taip jis jau nuo vakar veikti pradejo....buvau nubegus paziureti smile.gif kaina 110 lt...yra soliariumas .....visai neblogai atrodo...eisiu thumbup.gif
Krissstina
QUOTE(Loli_judo @ 2009 04 08, 12:45)
Prie ko čia lygis ir rasizmas? g.gif
Nuomones merginos pasako, kam patinka, kam nepatinka.. skonio reikalas.. Aš nieko prieš neturiu nei prieš vieną kitatautį, tik nepriimtina man musulmonų ideologija.. Pas juos baisiausia nuodėmė yra užjausti moterį, jai padėti doh.gif  Tai kai parašė kažkuri, kad jie spokso, tai pagalvojau, o ką jie darytų, jei kokia štanga užkristų ant panelės? Gi negalima užjaust ir padėt, jaučiu tik žiūrėtū.. Moterys pas juos tik daiktas toks ūkio reikmėms doh.gif

Na bet kalbant į temą, tai gal kas buvot Ąžuolyno sporto centre po remonto? Ar kokių naujienų ir įspūdžių yra?
*

nu ok, nėra čia dėl ko ginčytis, tik kaip visada užnervino komentarai tokie.
ne kiekvienas "musulmonas" yra aklai tikintis, kaip ir katalikas. be to korano interpretacijų yra daugybė, kaip ir musulmonų pakraipų. kai kurie musulmonai gyvena taip pat moderniai kaip ir katalikai, jei ne moderniau. nesigilinsiu toliau, nes nervina nesupratimas ir nezinojimas.

o i tema: Azuolyne buvau po atnaujinimo, daugybe zmoniu is ten islakste po pirties panaikinimo.

Krissstina
Buvau jau Minotaure apsiziureti - kol kas tvarkinga, svaru, treniruokliai paprasti, daug ju, veidrodziai dideli, langai iki zemes, sviesu. Persirengimo kambariukas mazytis, dusine irgi nediduke. Soliariumas prie isejimo, tad su ranksluosciu nenubegsi pasideginti.
Klube zmoniu visai nebuvo, nors po darbo buvau, du treneriai tik ir administratore.
Kaina 110 Lt (ieina programos sudarymo kaina).
Pirties nera :s.
Siaip klubas atitinkantis kaina, nieko prasmatnaus, paprasta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.