Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Projektas „Gender Loops“!
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Pages: 1, 2
Ramunita
Na,manau,kad šito projekto Lietuvoj nebus šio projekto wink.gif IŠgirdus pasaką aš irgi sureagavau blink.gif blink.gif blink.gif Kažkaip net nežinau... nu nemalonu ax.gif
Bet...pagalvojau-gal vaikams tos pasakos ne taip užsifiksuoja kaip mums? Gal jie pasiklauso ir per daug nesigilina,na,nesigilina taip,kad juos paveiktų ir jie neva taptų gėjai ir pan?
O kalbant apie iškrypimus,tai... Kad ir mūsų pasakose visokių pilna ax.gif
Va,pvz. Eglė žalčių karalienė:
1. Mergina (žmuogus) susidėjo su žalčiu, kuris tik jūros dugne pavirsdavo žmogumi smile.gif Na,bent jau aš taip įsivaizuoju,nors realiai tai niekur nėra pasakoma,kad Žilvinas tapa žmogum smile.gif
2. Eglė išteka per prievartą-ją prieš jos valią išsiveža tas pats žaltys.
3. Eglė su šeima gyvena jūros dunge (žmogui tai juk neįmanoma)
4. Vyras neišlaidžia žmonos pas tėvus,liepia jai nudirbti sunkius darbus. eglė ir dirba-nesipriešina.
5. Eglės broliai Joninių naktį į mišką vedas vaikus ir grasindmi baubais iš mažiausios dukrelės ištraukia paslaptį. Broliai atsilaiko
6. Galiausiai broliai nužudo Žilviną. Sukapoja....
7. Eglė,sužinojus,kad dukra išdavė paslaptį ją prakeikia.
8. Galiausiai medžiais paverčia vaikus,priversadma juos nuolat budėti prie jūros....

Kaip manot-tai normali pasaka?
1.Juk žmogus+žaltys (gyvatė) tai zoofilija.
2,4. Norėtumėt,kad jūsų vaikai paimtų pavydį iš Žilvino ir būtų despotai vyraiir nuolankios žmonos.
3. Nebijot,kad jūsų vaikas gali nuskęst,bandydanas surast Eglėss ir Žilvino rūmus?
5. Kažkoks siaubo filmas-vaikus,naktį į mišką....
6. Tų brolių niekas nenubaudžia nei už vaikų gazdnimus,nei uz Žilvino sukapojimą.
7. Motina prakeikia dukterį,dėl vyro... Vargšė ta Drebulėlė...Šioj vietoj vėl įžiūriu vyro kultą...
8. Motina pasegia savavališkai,net neklausė vaikų kaip jie nori gyventi,pavertė visus medžiais ir kvit...

Tai koks šios pasakos moralas? Bet kai pagalvoji,nu kai buau vaika nesigilinau pernelyg,kad čia žiauru ar dar ką-tiesiog taip turėjo būt ir viskas rolleyes.gif
Tavo_Mano
Pedofilo auka šalo suaugusiųjų akivaizdoje

Nevisai i tema, taciau ir sis projektas jei nebutu pakeltas vejas galejo pridariti nemazai zalos..
6 mete iszagino 12 metis.......
Salsa
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 04 03, 12:10)

6 mete iszagino 12 metis.......
*

Na kad ir kaip nepritariu tam "Gender loops", vis dėlto neįkertu - o ką tai turi bendro su tokiais atvejais???
Gi čia niekas nė neketino aiškinti darželinukams apie seksą doh.gif
Viso labo norėta parodyti, kad šeimą gali kurti ir tos pačios lyties asmenys ir esą tai yra normalu. Tik tiek. Nieko bendro su pedofilais, prievartavimais, žiauriu elgesiu ir pan.

Aš pati nepritariu tik tam "normalu" ir nenoriu, kad tos pačios lyties asmenų šeimą būtų laikoma norma.
Bet vis dėlto gal nereikėtų ant to projekto sukarti visų šunų?
Kiek supratau, ko jau ko, bet žiauraus elgesio tai jis tikrai neskatino - netgi atvirkščiai.
Sanita
QUOTE(Akasha @ 2009 04 06, 10:27)

Siaubaaaas swoon.gif
Mano manymu vaikucius reikia mokynti elementariu dalyku ir mokslo ziniu o visa kita ir pats suspes susirinkt .. ax.gif
O ko ko sekso mokynti nieko nereikia ir tegu nieks muilo burbulu nepucia apie senoves laikus kad to nezinojo ar tai to biggrin.gif vien vaiku skaicius seimoje bylojo kad gamta motule mus visus taip sutvarkius kad tokiu dalykeliu mokynt-propoguot kaip ir nereikia.
Cia tik pinigeliu plovimas grazei paslifuotais zodziais.. nail.gif
paradiso
Sveikos mamytes,

Perskaiciusi sia tema noreciau kai ka pridurti:

1. Homoseksualumas yra liga, kuria serga apie 3% homoseksualu. Like 97% yra patraukti arba neapsisprende del savo seksualines tapatybes.
2. Si programa buvo skirta Lietuvai ir Turkijai.
3. Jos remejai - Vokietija, Danija, Ispanija.
4. Kiekviename programos lape geriau isiskaicius rasite tik po 1-2 sakinius, kaip suvienodinti lyciu skirtumus, o kitkas bus labai pedagogiskai korektiska.
5. Padarius eksperimenta paaiskejo, kad jau trimeciai skiria savo lyti, tai jie nusprende, kad reikia pradeti dirbti su dvimeciais.
6. Programa daugiau orientuota i berniukus.

Padiskutavus su Vilniaus Pedagoginio Universiteto destytojais paaiskejo, kad bent jau siame universitete nebuvo jokiu sios programos uzuomazgu. Galbut buvo taikyta i mazesniu miestu universitetus ir kolegijas.

Manau, kad toms aukletojoms, kurioms buvo pravesti mokymai, si programa buvo pristatoma kaip europine ir atitinkanti siandienos realijas, nes juk patys zinote, kad itaigos budu galima apdumti akis net ir issilavinusiems zmonems.

Taip pat man labai patiko poziuris i darzelio aukletojas Svedijoje, kur si specialybe laikoma prestizine ir yra dideli konkursai stojantiems. Manau, kad alga atitinkama, bet ir aukletoju lygis gerokai aukstesnis.

Aciu
dianita
QUOTE(Sanita @ 2009 04 06, 14:18)
Siaubaaaas  swoon.gif
Mano manymu vaikucius reikia mokynti elementariu dalyku ir mokslo ziniu o visa kita ir pats suspes susirinkt ..  ax.gif
O ko ko sekso mokynti nieko nereikia ir tegu nieks muilo burbulu nepucia apie senoves laikus kad to nezinojo ar tai to  biggrin.gif  vien vaiku skaicius seimoje bylojo kad gamta motule mus visus taip sutvarkius kad tokiu dalykeliu mokynt-propoguot kaip ir nereikia.
Cia tik pinigeliu plovimas grazei paslifuotais zodziais..  nail.gif
*

o kas jums sake, kad tai mokoma darzeliuose?? negi jus tikit tokiomis nesamonemis?? jei tai butu daroma, jau visi tevai seniai butu zinoje ir aukletojai jau butu galvas ant esafoto padeje... uzsakytas straipsnis ir net nesusijes su gender loops.. bet kazkam naudinga bauginti toliau zmones.. kam naudinga.. jau ir taip aisku, kas nori isplaukti kaip kastytis baltalytis, tautos herojus ir gelbetojas.. kaip slykstu blink.gif
S.B.M.
QUOTE(dianita @ 2009 04 07, 14:31)
o kas jums sake, kad tai mokoma darzeliuose?? negi jus tikit tokiomis nesamonemis?? jei tai butu daroma, jau visi tevai seniai butu zinoje ir aukletojai jau butu galvas ant esafoto padeje... uzsakytas straipsnis ir net nesusijes su gender loops.. bet kazkam naudinga bauginti toliau zmones.. kam naudinga.. jau ir taip aisku, kas nori isplaukti kaip kastytis baltalytis, tautos herojus ir gelbetojas.. kaip slykstu  blink.gif
*

Atsiprasau, kad kisuosi i Jusu minciu srauta, bet kaip bebutu Jus kartojates..... Issaketa savo nuomone viena karta, kam vel kartotis... Cia siame forume, kaip matau tik jums atrodo, kad tai totalus smeiztas, ropaganda ir to negali buti smile.gif Keistas Jus zmogus vienok......
nep
QUOTE(Akasha @ 2009 04 06, 09:27)

istikruju baisu blink.gif kyla klausimas, kad toks vaiku "lavinimas" gali buti kazkam naudingas.
dianita
Na galit baigti bereikalingas diskusijas smile.gif) Dagiui jau turetu buti geda, gal kas pagaliau prades pries ji interpeliacija:

http://www3.lrs.lt/docs2/WMMGPXEH.PDF

viskas, dabar reiketu pradeti kazka daryti pries dezinformatorius.. oi butu fainai smile.gif)
damselfly
Cia ziuriu daug kas homoseksualistus ligoniais ir pan vadina. Siaip tai netiesa, jie ligoti del to, kad ju visuomene nepriima.
Ir cia ne sio amziaus problema, ir senoveje taip buvo. Ir tarp kitko dar neaisku, ar su sia lytine orientacija gimstama ar tampama. Niekas dar neissiaiskino tikruju priezasciu. Ir tie kontraceptikai, hormonai ar psichologine aplinka augant yra tik prielaidos. Parodykit man bent viena mokslini straipsni kur butu aiskiai parasyta. Visur tik prielaidos ir hipotezes.

As zinoma nenoreciau kad mano vaikui homoseksualumas butu pristatomas kaip NORMALUS reiskinys. Tai nenormalu, bet egzistuoja.
saulės spindulėlis
QUOTE(damselfly @ 2009 05 06, 13:48)
Cia ziuriu daug kas homoseksualistus ligoniais ir pan vadina. Siaip tai netiesa, jie ligoti del to, kad ju visuomene nepriima.
Ir cia ne sio amziaus problema, ir senoveje taip buvo. Ir tarp kitko dar neaisku, ar su sia lytine orientacija gimstama ar tampama. Niekas dar neissiaiskino tikruju priezasciu. Ir tie kontraceptikai, hormonai ar psichologine aplinka augant yra tik prielaidos. Parodykit man bent viena mokslini straipsni kur butu aiskiai parasyta. Visur tik prielaidos ir hipotezes.

As zinoma nenoreciau kad mano vaikui homoseksualumas butu pristatomas kaip NORMALUS reiskinys. Tai nenormalu, bet egzistuoja.
*

sutinku mirksiukas.gif as taip pat tikrai nenoreciau, kad mano vaikui butu aiskinama, jog santuoka vyras su vyru ir pan yra visiskai normalu schmoll.gif , bet tokiu zmoniu nesmerkiu, manau, jei jie per daug nesiskelbia, tai yra, savo oreantacija nesistengia sulaukti daugiau demesio, jie man visiskai netrukdo. tegul jie gyvena savo gyvenima, bet to neafisuoja mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.