pinciuke
2009 03 19, 16:46
Ačiū Pinčiuke -  Ir baik vienąkart savo šedevrus vadinti niekučiais. Man iki tokių niekučių - kaip iki Mėnulio. Vaivos juosta, nuotraukoje tu ten kairėje, pasislėpus? Nu, tokia jauna ir graži? Kažkaip įdomiai jūs ten sustojot tamsiaplaukės į vieną pusę, šviesiaplaukės į kitą Ružava, ar buvo pas jus šiandien apskritis?
klopedija
2009 03 19, 21:45
Sveikos! Sukūriau albumą Public Home - viešos foto, kur galime dėti priemonių, kabinetų vaizdų foto su trumpais aprašais. Private Home - galima kurti albumėlius su savo foto; peržiūrėti tik prisijungus su slaptažodžiu. "Rekvizitus" tuoj išsiuntinėsiu.  Tik nepykit, kas negaus iškart, "minkit" ant kulnų  .
kristute123
2009 03 19, 22:02
QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 22:45) Sveikos! Sukūriau albumą Public Home - viešos foto, kur galime dėti priemonių, kabinetų vaizdų foto su trumpais aprašais. Private Home - galima kurti albumėlius su savo foto; peržiūrėti tik prisijungus su slaptažodžiu. "Rekvizitus" tuoj išsiuntinėsiu.  Tik nepykit, kas negaus iškart, "minkit" ant kulnų  .  labutis visoms, kurios peržengė naujų namučių slenkstį  vaišinu Jus visas išties puiki mintis buvo sukurti mūsų albumą, bet kaip juo reiks naudotis  aš tokia adaptuota toje vietoje  beje, dėl amžiaus- man 32  gal yra baigusių ŠU 1999 metais?
klopedija
2009 03 19, 22:06
QUOTE(kristute123 @ 2009 03 19, 22:02) išties puiki mintis buvo sukurti mūsų albumą, bet kaip juo reiks naudotis  aš tokia adaptuota toje vietoje  beje, dėl amžiaus- man 32  gal yra baigusių ŠU 1999 metais? Nieko, pritempsim! Jei kas nesusigaudys naujame albume, galėsiu truputį "pamoderuot", t.y., perkelt foto, sukurt albumą ir panašiai. Aišku, autorėms neprieštaraujant  .
QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 20:21) Ružava, ar turėjot šiandien svečių iš apskrities? nea, šiandien dar dėl pavaduotojų atestacijos knisosi, apskritis rytoj QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 21:45) Sveikos! Sukūriau albumą Public Home - viešos foto, kur galime dėti priemonių, kabinetų vaizdų foto su trumpais aprašais. Private Home - galima kurti albumėlius su savo foto; peržiūrėti tik prisijungus su slaptažodžiu. "Rekvizitus" tuoj išsiuntinėsiu.  Tik nepykit, kas negaus iškart, "minkit" ant kulnų  . nu aš dar daug nesigilinau ten, bet ir rekvizitų negavau o ten atsidarius iškart į viešą erdvę patenki? nu, kur tavo kabinetas yra?
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 19, 21:53) &joy - gal lengvabūdė  Beveik pataikei  Niekaip dar nesusikaupiu pradėt rimtai dirbt  Pas Light blue irgi niekaip neprisiruošiu į svečius, o reiktų labai. Kažkaip sunkiai adaptuojuosi naujam darbe, nežinau kaip kompleksus savo durnus įveikt  Bet vis tikiuosi, kad viskas bus gerai Aš negavau kodukų
klopedija
2009 03 19, 22:34
QUOTE(&joy @ 2009 03 19, 22:16) Aš negavau kodukų  Išsiunčiau! Turėjai gaut a.ž.
 sveikinuosi ir aš naujuose namučiuose  Labai gera mintis dėl albumėlio ir pašto.Norėčiau ir aš rekvizitų
Ačiū Klopedijai už albumėlį, kuris ne toks viešas, kaip SM. Pinčiuke, ačiū už apibūdinimą. Iš tiesų tai aš norėčiau būti nepriklausoma ir tvirta. Bet tai dažnai būna tik svajonėse  . Mano nikas nuo mergautinės pavardės. Studijų laikais lankėmės tuometiniame Leningrade, susipažinome su juodos spalvos studentais iš Gvinėjos Bisau. Tai, išgirdęs mano pavardę, vienas studentas ją išvertė būtent taip. Nuo to laiko studijų draugams egzistavau šia pravarde. Kai reikėjo prisiregistruoti SM, pasirinkau šį slapyvardį. ŠPI baigiau 1985 metais, man jau 46-eri. Taip, kad aš vyriausia iš jūsų  . O čia visoms įkurtuvėms:
Man 36, o apibūdinimas - kaip tik man. ačiū, Klopedija, už AŽ
klopedija
2009 03 19, 23:03
QUOTE(Žemaika @ 2009 03 19, 22:57) Taip, kad aš vyriausia iš jūsų  . Manai?
light blue
2009 03 20, 08:07
QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 21:21) Man light blue - tai pirmiausia kvepalai  Dešimtukas  nicas tą ir reiškė, kai jį rinkausi  Dabar jau kitaips kvepiu, bet nico nekeisiu  NOrs vien dėl seklių būtų nebolgai. Laba čia ir albume. Palikius pėdsaką ten gal po pietų
niu va, įmečiau ir aš savo veidelį į fotki, visa kita vėliau, nes kitos nuotraukos namie Klopedija, tavo amžius nenusakomas
pinciuke
2009 03 20, 09:57
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 10:38) niu va, įmečiau ir aš savo veidelį į fotki, visa kita vėliau, nes kitos nuotraukos namie Klopedija, tavo amžius nenusakomas  nu kaip faina  mesiu ir aš savo fizionomiją, žiauriai smalsu ir smagu. jaučiuosi, kaip vaikas gavęs saldainį Papildyta:QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 21:57) na, jei masinės gamybos nėra - tai tik niekučiai bet paraše tai juos jau padidinau. ačiū už įvertinimą Papildyta:QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 09:57) pildysim būtinai
vaivos juosta
2009 03 20, 10:06
QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 19:57) Vaivos juosta, nuotraukoje tu ten kairėje, pasislėpus? Nu, tokia jauna ir graži? Kažkaip įdomiai jūs ten sustojot tamsiaplaukės į vieną pusę, šviesiaplaukės į kitą Aha, slėpiausi. Vakarykščiui vestuves savas švenčiau  , tai nemigus ( ale bile laiminga)  .
QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 23:34) Išsiunčiau! Turėjai gaut a.ž.  Gavau, ačiū
sirgalė
2009 03 20, 12:46
[quote=&joy,2009 03 19, 23:16] O kurioje gr. mokėtės &joy,aš tai antroje ketvirtam pogrupy seniūnė Linutė iš Šiaulių buvo Papildyta:Ir aš nieko negavau
QUOTE(sirgalė @ 2009 03 20, 12:46) Ir aš nieko negavau  išsiunčiau
sirgalė
2009 03 20, 13:57
diasaja
2009 03 20, 14:52
Na ir šaunuolės  . Kiek priplepėjote ir gerų darbų nudirbote.Aš buvau pradingusi, nes turėjau "priverstines" atostogas  ligoninėje. Ir dar norėčiau pasidalinti vienu nemalonumu, kurį patyriau  . Jeigu, kuri prie interneto jungiatės per Omni Connect, perspėju dėl virusų, kurių pagalba galima prisijungti prie jūsų numerio (connect'o) ir prakalbėti tarptautiniais pokalbiais. Taip mūsų šeimos biudžetas neteko 650 litų Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrelio  (laukiu duomenų - d.logopede@gmail.com).
light blue
2009 03 20, 15:13
SPECIUKE, nieko sau istorija  O ką Omnitelis į tai? Turiu ir aš tą conectą, tik nenaudoju, nes kartą pavėlavau sumokėti vasarą (buvom išvykę), tai atjungė. Grįžusi sumokėjau ir pajungimo neprašiau, nes man nereikia jo, pirkom dėl kompo. Tai antstoliams perdavė mus  Paskambinu, sakau, gi sumokėta. Atsakė, matom, kad sumokėta ir kad permokėta, bet nenaudojat ineto  Dešimt virš metų buvau Omnitel naudotoja, bet po tokių bajerių, dar po to asmeninio plano įdiegimo klizmos būdu supykau ir išmyniau į bitę  O dabar einu savo feiso ieškoti ir įdėsiu į fotki  Komentarai įdomu labai, kaip asociacijas atitiksiu ar ne  Šitas žaidimas ir mane užkalbiavo, nors jau senokai užsiminusi buvau, kad pabenraukim ne sausai Papildyta:dar korupcijos noriu  Gal galite už mano krikšto vaiką pabalsuoti  : http://www.milupa.lt/?module=action&object_id=4523Įvesti vardą Mantė B. Papildyta:kodėl jokių veidų nerandu albume? Papildyta:kiba įdėjot ir išsitrynėt?
sirgalė
2009 03 20, 15:23
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 14:47) išsiunčiau  Kažkaip pavyko įlįst į fotki Fainai jūs ten,tik niekaip nesugebu iki tos pašto dėžutės prisikast
light blue
2009 03 20, 15:27
Sirgale, o ką albume matai? Aš matau Klopedijos ir Pncikes kabinetus, daugiau nieko  Ir neduoda man patalpinti savo foto  Pašto duomenis man irgi meskit į AŽ Papildyta:pagaliau prisiloginau iš naujo ir duoda bent foto dėti.
sanmara
2009 03 20, 15:37
Na nauja temelė liuks  www.fotki.lt rekvizitų negavau:( light blue - balsavau už tavo krikšto dukrytę, labai graži mergytė
sirgalė
2009 03 20, 15:49
QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 16:27) Sirgale, o ką albume matai? Aš matau Klopedijos ir Pncikes kabinetus, daugiau nieko  Ir neduoda man patalpinti savo foto  Pašto duomenis man irgi meskit į AŽ Papildyta:pagaliau prisiloginau iš naujo ir duoda bent foto dėti. Matau linksmuolę ruzavą ,pašelusią pinciukę ir protingąją klopediją Papildyta:[quote=sanmara,2009 03 20, 16:37] Na nauja temelė liuks  www.fotki.lt rekvizitų negavau:( įmečiau rekvizitus į a.ž Papildyta:QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 16:27) Sirgale, o ką albume matai? Aš matau Klopedijos ir Pncikes kabinetus, daugiau nieko  Ir neduoda man patalpinti savo foto  Pašto duomenis man irgi meskit į AŽ Papildyta:pagaliau prisiloginau iš naujo ir duoda bent foto dėti. Žinai,prapuolė kažkur visos,ir aš nieko išskyrus kabinetus nebematau
light blue
2009 03 20, 15:50
Sanmara, mano pačios dar gražesnė  Dėkui. Bet kodėl nematau koležankų
sanmara
2009 03 20, 15:57
QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 17:50) Sanmara, mano pačios dar gražesnė  Dėkui. Bet kodėl nematau koležankų   tikiu aš albumiuke irgi matau tik kabinetus:( o čia kiekviena asmeniškai susikuria savo albumiuką ir ten deda viską nuo A iki Z ką nori? taip supratau?  va dabar jau matau visas  reikia eiti į Private Home:) Aš kaip supratau Public Home dedame šeip nuotraukytes, o Private Home dedame visos savo:ax: ta prasme asmenines, ne visada darbo:)
light blue
2009 03 20, 16:09
na einu ir aš mėginti pamatyti  Kurti gal kiekvienai nebūtina  gal mesti viską į tą paskutinę albumą logoklubas
sirgalė
2009 03 20, 16:15
QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 16:27) Sirgale, o ką albume matai? Aš matau Klopedijos ir Pncikes kabinetus, daugiau nieko  Ir neduoda man patalpinti savo foto  Pašto duomenis man irgi meskit į AŽ Papildyta:pagaliau prisiloginau iš naujo ir duoda bent foto dėti. Įėjau į Mano fotki kur žvaigždute pažymėta ir visos atsiradot  Va,ką reiškia per iigai atostogaut,taip ir rankioju grybus internete
light blue
2009 03 20, 16:32
viską mačiau Ruzavai labai kaspinas tinka  Sanmara tokia lyriška, Klopedija užkreizėjo  , Pinciukei nicas net LABAI tinka
Jūs visos ... na, tiesiog gražios moterys. Rimtai. Nors man nuo vaikystės visos pažįstamos logopedės buvo labai gražios (kabinete pas jas nesilankiau). Ir išvis idealizavau šią specialybę - pusiau daktaras, pusiau mokytojas. Tinka labai kultūringoms, išmintingoms, kantrioms ir intelektualioms asmenybėms... Oi, kokių keistų minčių čia man sukėlė jūsų nuotraukos Savo ruožtu prižadu kada nors išmokti įmesti ten nuotraukas Ružava, prašytume pašto duomenų
klopedija
2009 03 20, 17:31
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 07:57) (ar reikia jau kreiptis Jūs? )Papildyta:Merginos, sukūriau ir mūsų bendrą paštuką
www.gmail.com naudotojo vardas ir slaptažodis- tokie patys, kaip ir Klopedijos sukurtame fotki albumėlyje, kur keisimės vaizdine informacija O nuo kiek reikia sakyti "jūs"? Puiku! Niekada nesusipainiosim!
QUOTE(speciuke @ 2009 03 20, 14:52) Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrelio  (laukiu duomenų - d.logopede@gmail.com). Nusiunčiau a.ž. QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 15:13) kodėl jokių veidų nerandu albume? Matau, kad jau viską išsiaiškinai QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 15:27) Pašto duomenis man irgi meskit į AŽ Tokie patys, kaip "fotki" QUOTE(sanmara @ 2009 03 20, 15:57) va dabar jau matau visas reikia eiti į Private Home:)Aš kaip supratau Public Home dedame šeip nuotraukytes, o Private Home dedame visos savo Taip, taip! Taip, taip! QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 16:09) na einu ir aš mėginti pamatyti  Kurti gal kiekvienai nebūtina  gal mesti viską į tą paskutinę albumą logoklubas Na, maniau, kad į tą "mano kabinetas" visos kraus savo kabinetų foto, bet jei jau kuriat atskirus albumus, tai tebunie  . O tą "logoklubas" gal pervadint "priemonės" ir kelt priemonių foto su trumpais aprašais? QUOTE(vardė @ 2009 03 20, 16:53) Ir išvis idealizavau šią specialybę - pusiau daktaras, pusiau mokytojas. Važiuoju vieną vakarą viešu transportu, prisiknisa gerokai pritempęs inteligentas ir bando pakabint  . Aš nelabai leidžiuosi į kalbas. Jis ir klausia: "Jūs daktarė?" Ką gi daugiau atsakysi? "Daktarė aš, daktarė..."
light blue
2009 03 20, 17:36
o kur tas paštas? adreso tai nežinau
klopedija
2009 03 20, 17:44
QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 17:36) o kur tas paštas? adreso tai nežinau  Taigi gmail.com
sirgalė
2009 03 20, 18:24
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 18:44) Niekaip nerandu,išmeta mano dėžutę ir tiek
diasaja
2009 03 20, 18:40
reikia atsijungti nuo savo asmeninio el.pašto
pinciuke
2009 03 20, 18:52
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 19:44) o iš ten labai patogu persiųsti į savąjį  ačiū, kad greitai čia apsisukote su tuo sukūrimu abidvi o kitos - šaunuolės, nes labai organizuotos ir greitos
[quote=sirgalė,2009 03 20, 13:46] [quote=&joy,2009 03 19, 23:16] O kurioje gr. mokėtės &joy,aš tai antroje ketvirtam pogrupy seniūnė Linutė iš Šiaulių buvo [/quote] Aš 3-ioj grupėj, 5 pogrupy. Mano kambariokė ir dabar labai gera draugė kartu su tavim mokėsi. Parašysiu į až tiksliau viską (ir dar: nesikeipkit į mane niekas "jūs", nu net nupurto kaip nepatinka )
sanmara
2009 03 20, 19:06
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 19:31) Na, maniau, kad į tą "mano kabinetas" visos kraus savo kabinetų foto, bet jei jau kuriat atskirus albumus, tai tebunie  . O tą "logoklubas" gal pervadint "priemonės" ir kelt priemonių foto su trumpais aprašais? Mano nuomone irgi būtų geriau, kad į "mano kabinetas" dėdumėm visos savo kabinetų nuotraukas, o į "logo klubas" keistumėm pavadinimą į "priemonės" ir dėtumėm savo priemones:)
pinciuke
2009 03 20, 19:20
QUOTE(sanmara @ 2009 03 20, 21:06) Mano nuomone irgi būtų geriau, kad į "mano kabinetas" dėdumėm visos savo kabinetų nuotraukas, o į "logo klubas" keistumėm pavadinimą į "priemonės" ir dėtumėm savo priemones:) gerai - tuoj permesiu. o šiaip, manau būtų tikslinga sutarti, kad administruos šitą puslapiuką klopedija. nes ne visos esame "kompiuteristės", gali pasitaikyti kokių netikslumų, chaoso. taigi jei kas - bent jau aš nepyksiu, jei bus patvarkoma už mane
 sveikutės,norėčiau ir aš prisijungti,gal galit ir man atsiųst albumėlio ir pašto slaptažodį
diasaja
2009 03 20, 19:51
merginos  , gmail'e adresų knygoje įveskite savo nik'ą ir el.paštą.Bus patogiau, jeigu norėsime kam asmeniškai parašyti
klopedija
2009 03 20, 19:54
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 20, 19:20) o šiaip, manau būtų tikslinga sutari, kad administruos šitą puslapiuką klopedija. Galiu  . Greitai visos perpras sistemą ir nieko nebereiks kaitaliot  . Taigi, Public Home gali būti du albumai: Mano kabinetas, kur visos dedam savo kabinetų foto ir Priemonės, kur dedam priemonių foto su trumpais aprašais. Private Home kuriam savo asmeninius albumus ir keliam savo foto. Čia taip pat galime kurti ir kokių meetukų, jei tik susiorganizuosim, foto albumus  .
pinciuke
2009 03 20, 19:58
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 21:54) Galiu  . Greitai visos perpras sistemą ir nieko nebereiks kaitaliot  . Taigi, Public Home gali būti du albumai: Mano kabinetas, kur visos dedam savo kabinetų foto ir Priemonės, kur dedam priemonių foto su trumpais parašais. Private Home kuriam savo asmeninius albumus ir kelias savo foto. Čia taip pat galime kurti ir kokių meetukų, jei tik susiorganizuosim, foto  . dar galėtume dėti naujus dokumentus, kurie išei ar neseniai išėjo, kad visoms būtų patogu greitai susirasti. taigi siūlau - dar viebą albumą tema "mūsų įstatymai" ar "teisės aktai" meetu albuma irgi galesime sukurti, kai koks nors įvyks  galėtų būti atskiras....prie private.
oho, kiek naujienų logo pokalbiuose! Jei būtų galima ir aš to albumo kodukų norečiau...
klopedija
2009 03 20, 20:05
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 20, 19:58) dar galėtume dėti naujus dokumentus, kurie išei ar neseniai išėjo, kad visoms būtų patogu greitai susirasti. taigi siūlau - dar viebą albumą tema "mūsų įstatymai" ar "teisės aktai" meetu albuma irgi galesime sukurti, kai koks nors įvyks  galėtų būti atskiras....prie private. Galai žino...  Gal dokumentams ir nuorodoms užtektų mūsų dabartinio SM LOGO klubo?  Tam tikslui būtų parankesnis gmail-as  .
|
|