Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO klubas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vardė
Ačiū Pinčiuke - 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir baik vienąkart savo šedevrus vadinti niekučiais. Man iki tokių niekučių - kaip iki Mėnulio. blush2.gif

Vaivos juosta, nuotraukoje tu ten kairėje, pasislėpus? Nu, tokia jauna ir graži? biggrin.gif
Kažkaip įdomiai jūs ten sustojot tamsiaplaukės į vieną pusę, šviesiaplaukės į kitą smile.gif

Ružava, ar buvo pas jus šiandien apskritis?
klopedija
Sveikos! 4u.gif

Sukūriau albumą mirksiukas.gif

Public Home - viešos foto, kur galime dėti priemonių, kabinetų vaizdų foto su trumpais aprašais.
Private Home - galima kurti albumėlius su savo foto; peržiūrėti tik prisijungus su slaptažodžiu.
"Rekvizitus" tuoj išsiuntinėsiu. mirksiukas.gif Tik nepykit, kas negaus iškart, "minkit" ant kulnų mirksiukas.gif .
kristute123
QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 22:45)
Sveikos!  4u.gif

Sukūriau albumą  mirksiukas.gif

Public Home - viešos foto, kur galime dėti priemonių, kabinetų vaizdų foto su trumpais aprašais.
Private Home - galima kurti albumėlius su savo foto; peržiūrėti tik prisijungus su slaptažodžiu.
"Rekvizitus" tuoj išsiuntinėsiu.  mirksiukas.gif  Tik nepykit, kas negaus iškart, "minkit" ant kulnų  mirksiukas.gif .
*

mirksiukas.gif labutis visoms, kurios peržengė naujų namučių slenkstį 4u.gif vaišinu Jus visas birthday.gif
išties puiki mintis buvo sukurti mūsų albumą, bet kaip juo reiks naudotis g.gif aš tokia adaptuota toje vietoje lotuliukas.gif beje, dėl amžiaus- man 32 mirksiukas.gif gal yra baigusių ŠU 1999 metais?
klopedija
QUOTE(kristute123 @ 2009 03 19, 22:02)
išties puiki mintis buvo sukurti mūsų albumą, bet kaip juo reiks naudotis g.gif  aš tokia adaptuota toje vietoje lotuliukas.gif  beje, dėl amžiaus- man 32  mirksiukas.gif  gal yra baigusių ŠU 1999 metais?
*
Nieko, pritempsim! mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Jei kas nesusigaudys naujame albume, galėsiu truputį "pamoderuot", t.y., perkelt foto, sukurt albumą ir panašiai. Aišku, autorėms neprieštaraujant mirksiukas.gif .
ruzava
QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 20:21)
Ružava, ar turėjot šiandien svečių iš apskrities?
*

nea, šiandien dar dėl pavaduotojų atestacijos knisosi, apskritis rytoj unsure.gif

QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 21:45)
Sveikos!  4u.gif

Sukūriau albumą  mirksiukas.gif

"Rekvizitus" tuoj išsiuntinėsiu.  mirksiukas.gif  Tik nepykit, kas negaus iškart, "minkit" ant kulnų  mirksiukas.gif .
*

nu aš dar daug nesigilinau ten, bet ir rekvizitų negavau blush2.gif
o ten atsidarius iškart į viešą erdvę patenki? nu, kur tavo kabinetas yra?
&joy
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 19, 21:53)

&joy - gal lengvabūdė biggrin.gif
*

Beveik pataikei biggrin.gif Niekaip dar nesusikaupiu pradėt rimtai dirbt blush2.gif Pas Light blue irgi niekaip neprisiruošiu į svečius, o reiktų labai. Kažkaip sunkiai adaptuojuosi naujam darbe, nežinau kaip kompleksus savo durnus įveikt doh.gif Bet vis tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif

Aš negavau kodukų ax.gif
ruzava
Klopedija, ačiū ačiū ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
klopedija
QUOTE(&joy @ 2009 03 19, 22:16)

Aš negavau kodukų ax.gif
*
Išsiunčiau! Turėjai gaut a.ž. mirksiukas.gif
sončik
4u.gif sveikinuosi ir aš naujuose namučiuose smile.gif Labai gera mintis dėl albumėlio ir pašto.Norėčiau ir aš rekvizitų ax.gif
Vėta
Ačiū Klopedijai už albumėlį, kuris ne toks viešas, kaip SM. Pinčiuke, ačiū už apibūdinimą. Iš tiesų tai aš norėčiau būti nepriklausoma ir tvirta. Bet tai dažnai būna tik svajonėse doh.gif . Mano nikas nuo mergautinės pavardės. Studijų laikais lankėmės tuometiniame Leningrade, susipažinome su juodos spalvos studentais iš Gvinėjos Bisau. Tai, išgirdęs mano pavardę, vienas studentas ją išvertė būtent taip. Nuo to laiko studijų draugams egzistavau šia pravarde. Kai reikėjo prisiregistruoti SM, pasirinkau šį slapyvardį. ŠPI baigiau 1985 metais, man jau 46-eri. Taip, kad aš vyriausia iš jūsų blush2.gif . O čia visoms įkurtuvėms:
user posted image
Mil@na
Man 36, o apibūdinimas - kaip tik man. ačiū, Klopedija, už AŽ
klopedija
QUOTE(Žemaika @ 2009 03 19, 22:57)
Taip, kad aš vyriausia iš jūsų blush2.gif .
*
Manai? g.gif hihihi.gif
Vėta
biggrin.gif 4u.gif
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 23:03)
Manai?  g.gif  hihihi.gif
*

o tai kiek gi tau? blush2.gif (ar reikia jau kreiptis Jūs? hihihi.gif)
Papildyta:
Merginos, sukūriau ir mūsų bendrą paštuką mirksiukas.gif

www.gmail.com
naudotojo vardas ir slaptažodis- tokie patys, kaip ir Klopedijos sukurtame fotki albumėlyje, kur keisimės vaizdine informacija bigsmile.gif
light blue
QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 21:21)
Man light blue - tai pirmiausia kvepalai nail.gif
*

Dešimtukas smile.gif nicas tą ir reiškė, kai jį rinkausi smile.gif Dabar jau kitaips kvepiu, bet nico nekeisiu schmoll.gif NOrs vien dėl seklių būtų nebolgai.

Laba čia ir albume. Palikius pėdsaką ten gal po pietų smile.gif
ruzava
niu va, įmečiau ir aš savo veidelį į fotki, visa kita vėliau, nes kitos nuotraukos namie bigsmile.gif

Klopedija, tavo amžius nenusakomas biggrin.gif
pinciuke
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 10:38)
niu va, įmečiau ir aš savo veidelį į fotki, visa kita vėliau, nes kitos nuotraukos namie bigsmile.gif

Klopedija, tavo amžius nenusakomas  biggrin.gif
*

nu kaip faina smile.gif mesiu ir aš savo fizionomiją, žiauriai smalsu ir smagu. jaučiuosi, kaip vaikas gavęs saldainį thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 21:57)
Ačiū Pinčiuke -  4u.gif  4u.gif  4u.gif Ir baik vienąkart savo šedevrus vadinti niekučiais. Man iki tokių niekučių - kaip iki Mėnulio. blush2.gif

na, jei masinės gamybos nėra - tai tik niekučiai smile.gif tongue.gif
bet paraše tai juos jau padidinau. ačiū už įvertinimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 09:57)
o tai kiek gi tau? blush2.gif  (ar reikia jau kreiptis Jūs? hihihi.gif)
Papildyta:
Merginos, sukūriau ir mūsų bendrą paštuką  mirksiukas.gif

www.gmail.com
naudotojo vardas ir slaptažodis- tokie patys, kaip ir Klopedijos sukurtame fotki albumėlyje, kur keisimės vaizdine informacija  bigsmile.gif

*

pildysim būtinai smile.gif
vaivos juosta
QUOTE(vardė @ 2009 03 19, 19:57)
Vaivos juosta, nuotraukoje tu ten kairėje, pasislėpus? Nu, tokia jauna ir graži? biggrin.gif
Kažkaip įdomiai jūs ten sustojot tamsiaplaukės į vieną pusę, šviesiaplaukės į kitą smile.gif

*

Aha, slėpiausi. Vakarykščiui vestuves savas švenčiau biggrin.gif , tai nemigus ( ale bile laiminga) tongue.gif .
&joy
QUOTE(klopedija @ 2009 03 19, 23:34)
Išsiunčiau! Turėjai gaut a.ž.  mirksiukas.gif
*

Gavau, ačiū 4u.gif
sirgalė
[quote=&joy,2009 03 19, 23:16]
O kurioje gr. mokėtės &joy,aš tai antroje ketvirtam pogrupy seniūnė Linutė iš Šiaulių buvo bigsmile.gif

Papildyta:
Ir aš nieko negavau blush2.gif
ruzava
QUOTE(sirgalė @ 2009 03 20, 12:46)
Ir aš nieko negavau blush2.gif
*

išsiunčiau mirksiukas.gif
sirgalė
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 14:47)
išsiunčiau  mirksiukas.gif
*

AČIUKAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
diasaja
Na ir šaunuolės biggrin.gif. Kiek priplepėjote ir gerų darbų nudirbote.Aš buvau pradingusi, nes turėjau "priverstines" atostogas nestuke.gif ligoninėje. Ir dar norėčiau pasidalinti vienu nemalonumu, kurį patyriau blink.gif . Jeigu, kuri prie interneto jungiatės per Omni Connect, perspėju dėl virusų, kurių pagalba galima prisijungti prie jūsų numerio (connect'o) ir prakalbėti tarptautiniais pokalbiais. Taip mūsų šeimos biudžetas neteko 650 litų verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrelio 4u.gif (laukiu duomenų - d.logopede@gmail.com).
light blue
SPECIUKE, nieko sau istorija blink.gif O ką Omnitelis į tai? Turiu ir aš tą conectą, tik nenaudoju, nes kartą pavėlavau sumokėti vasarą (buvom išvykę), tai atjungė. Grįžusi sumokėjau ir pajungimo neprašiau, nes man nereikia jo, pirkom dėl kompo. Tai antstoliams perdavė mus blink.gif Paskambinu, sakau, gi sumokėta. Atsakė, matom, kad sumokėta ir kad permokėta, bet nenaudojat ineto doh.gif Dešimt virš metų buvau Omnitel naudotoja, bet po tokių bajerių, dar po to asmeninio plano įdiegimo klizmos būdu supykau ir išmyniau į bitę schmoll.gif
O dabar einu savo feiso ieškoti ir įdėsiu į fotki biggrin.gif Komentarai įdomu labai, kaip asociacijas atitiksiu ar ne biggrin.gif Šitas žaidimas ir mane užkalbiavo, nors jau senokai užsiminusi buvau, kad pabenraukim ne sausai wink.gif
Papildyta:
dar korupcijos noriu ax.gif Gal galite už mano krikšto vaiką pabalsuoti blush-anim-cl.gif:

http://www.milupa.lt/?module=action&object_id=4523
Įvesti vardą Mantė B. 4u.gif
Papildyta:
kodėl jokių veidų nerandu albume? lens.gif
Papildyta:
kiba įdėjot ir išsitrynėt? sad.gif
sirgalė
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 14:47)
išsiunčiau  mirksiukas.gif
*

Kažkaip pavyko įlįst į fotki Fainai jūs ten,tik niekaip nesugebu iki tos pašto dėžutės prisikast blush2.gif
light blue
Sirgale, o ką albume matai? Aš matau Klopedijos ir Pncikes kabinetus, daugiau nieko g.gif Ir neduoda man patalpinti savo foto g.gif
Pašto duomenis man irgi meskit į AŽ wink.gif
Papildyta:
pagaliau prisiloginau iš naujo ir duoda bent foto dėti.
sanmara
Na nauja temelė liuks thumbup.gif www.fotki.lt rekvizitų negavau:(
light blue - balsavau už tavo krikšto dukrytę, labai graži mergytė wub.gif
sirgalė
QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 16:27)
Sirgale, o ką albume matai? Aš matau Klopedijos ir Pncikes kabinetus, daugiau nieko g.gif Ir neduoda man patalpinti savo foto g.gif
Papildyta:
*

Matau linksmuolę ruzavą ,pašelusią pinciukę ir protingąją klopediją smile.gif blink.gif
Papildyta:
[quote=sanmara,2009 03 20, 16:37]
Na nauja temelė liuks thumbup.gif www.fotki.lt rekvizitų negavau:(
įmečiau rekvizitus į a.ž ax.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
Papildyta:
*

Žinai,prapuolė kažkur visos,ir aš nieko išskyrus kabinetus nebematau verysad.gif verysad.gif
light blue
Sanmara, mano pačios dar gražesnė lotuliukas.gif tongue.gif Dėkui. Bet kodėl nematau koležankų g.gif
sanmara
QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 17:50)
Sanmara, mano pačios dar gražesnė  lotuliukas.gif  tongue.gif Dėkui. Bet kodėl nematau koležankų  g.gif
*

thumbup.gif tikiu thumbup.gif
aš albumiuke irgi matau tik kabinetus:(
o čia kiekviena asmeniškai susikuria savo albumiuką ir ten deda viską nuo A iki Z ką nori? taip supratau? ax.gif blush2.gif
va dabar jau matau visas 4u.gif thumbup.gif reikia eiti į Private Home:)
Aš kaip supratau Public Home dedame šeip nuotraukytes, o Private Home dedame visos savo:ax: ta prasme asmenines, ne visada darbo:)
light blue
na einu ir aš mėginti pamatyti biggrin.gif Kurti gal kiekvienai nebūtina g.gif gal mesti viską į tą paskutinę albumą logoklubas g.gif
sirgalė
Papildyta:
*

Įėjau į Mano fotki kur žvaigždute pažymėta ir visos atsiradot bigsmile.gif Va,ką reiškia per iigai atostogaut,taip ir rankioju grybus internete blush2.gif blush2.gif
light blue
viską mačiau biggrin.gif
Ruzavai labai kaspinas tinka biggrin.gif Sanmara tokia lyriška, Klopedija užkreizėjo lotuliukas.gif, Pinciukei nicas net LABAI tinka biggrin.gif
vardė
Jūs visos ... na, tiesiog gražios moterys. Rimtai. Nors man nuo vaikystės visos pažįstamos logopedės buvo labai gražios (kabinete pas jas nesilankiau). Ir išvis idealizavau šią specialybę - pusiau daktaras, pusiau mokytojas. Tinka labai kultūringoms, išmintingoms, kantrioms ir intelektualioms asmenybėms... Oi, kokių keistų minčių čia man sukėlė jūsų nuotraukos smile.gif

Savo ruožtu prižadu kada nors išmokti įmesti ten nuotraukas pioneer.gif

Ružava, prašytume pašto duomenų mirksiukas.gif
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2009 03 20, 07:57)
(ar reikia jau kreiptis Jūs? hihihi.gif)
Papildyta:
Merginos, sukūriau ir mūsų bendrą paštuką  mirksiukas.gif

www.gmail.com
naudotojo vardas ir slaptažodis- tokie patys, kaip ir Klopedijos sukurtame fotki albumėlyje, kur keisimės vaizdine informacija 

*
O nuo kiek reikia sakyti "jūs"? lotuliukas.gif

Puiku! Niekada nesusipainiosim! mirksiukas.gif

QUOTE(speciuke @ 2009 03 20, 14:52)
Norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų būrelio 4u.gif  (laukiu duomenų - d.logopede@gmail.com).
*
Nusiunčiau a.ž.

QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 15:13)
kodėl jokių veidų nerandu albume?
*
Matau, kad jau viską išsiaiškinai mirksiukas.gif

QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 15:27)
Pašto duomenis man irgi meskit į AŽ
*
Tokie patys, kaip "fotki" mirksiukas.gif

QUOTE(sanmara @ 2009 03 20, 15:57)
va dabar jau matau visas reikia eiti į Private Home:)

Aš kaip supratau Public Home dedame šeip nuotraukytes, o Private Home dedame visos savo
*
Taip, taip! mirksiukas.gif
Taip, taip! mirksiukas.gif

QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 16:09)
na einu ir aš mėginti pamatyti biggrin.gif Kurti gal kiekvienai nebūtina  g.gif gal mesti viską į tą paskutinę albumą logoklubas
*
Na, maniau, kad į tą "mano kabinetas" visos kraus savo kabinetų foto, bet jei jau kuriat atskirus albumus, tai tebunie mirksiukas.gif .
O tą "logoklubas" gal pervadint "priemonės" ir kelt priemonių foto su trumpais aprašais? mirksiukas.gif

QUOTE(vardė @ 2009 03 20, 16:53)
Ir išvis idealizavau šią specialybę - pusiau daktaras, pusiau mokytojas.
*
Važiuoju vieną vakarą viešu transportu, prisiknisa gerokai pritempęs inteligentas ir bando pakabint lotuliukas.gif . Aš nelabai leidžiuosi į kalbas. Jis ir klausia: "Jūs daktarė?" Ką gi daugiau atsakysi? "Daktarė aš, daktarė..." irnesakyk.gif lotuliukas.gif
light blue
o kur tas paštas? adreso tai nežinau g.gif
klopedija
QUOTE(light blue @ 2009 03 20, 17:36)
o kur tas paštas? adreso tai nežinau g.gif
*
Taigi gmail.com mirksiukas.gif
sirgalė
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 18:44)
Taigi gmail.com  mirksiukas.gif
*

Niekaip nerandu,išmeta mano dėžutę ir tiek g.gif
diasaja
reikia atsijungti nuo savo asmeninio el.pašto smile.gif
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 19:44)
Taigi gmail.com  mirksiukas.gif
*

o iš ten labai patogu persiųsti į savąjį smile.gif
ačiū, kad greitai čia apsisukote su tuo sukūrimu abidvi hi.gif
o kitos - šaunuolės, nes labai organizuotos ir greitos pioneers.gif
&joy
[quote=sirgalė,2009 03 20, 13:46]
[quote=&joy,2009 03 19, 23:16]
O kurioje gr. mokėtės &joy,aš tai antroje ketvirtam pogrupy seniūnė Linutė iš Šiaulių buvo bigsmile.gif
*

[/quote]

Aš 3-ioj grupėj, 5 pogrupy. Mano kambariokė ir dabar labai gera draugė kartu su tavim mokėsi. Parašysiu į až tiksliau viską mirksiukas.gif (ir dar: nesikeipkit į mane niekas "jūs", nu net nupurto kaip nepatinka blush2.gif )
sanmara
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 19:31)
Na, maniau, kad į tą "mano kabinetas" visos kraus savo kabinetų foto, bet jei jau kuriat atskirus albumus, tai tebunie  mirksiukas.gif .
O tą "logoklubas" gal pervadint "priemonės" ir kelt priemonių foto su trumpais aprašais?  mirksiukas.gif

*

Mano nuomone irgi būtų geriau, kad į "mano kabinetas" dėdumėm visos savo kabinetų nuotraukas, o į "logo klubas" keistumėm pavadinimą į "priemonės" ir dėtumėm savo priemones:)
pinciuke
QUOTE(sanmara @ 2009 03 20, 21:06)
Mano nuomone irgi būtų geriau, kad į "mano kabinetas" dėdumėm visos savo kabinetų nuotraukas, o į "logo klubas" keistumėm pavadinimą į "priemonės" ir dėtumėm savo priemones:)
*

gerai - tuoj permesiu. o šiaip, manau būtų tikslinga sutarti, kad administruos šitą puslapiuką klopedija.
nes ne visos esame "kompiuteristės", gali pasitaikyti kokių netikslumų, chaoso. taigi jei kas - bent jau aš nepyksiu, jei bus patvarkoma už mane tongue.gif
sončik
4u.gif sveikutės,norėčiau ir aš prisijungti,gal galit ir man atsiųst albumėlio ir pašto slaptažodį smile.gif
diasaja
merginos smile.gif , gmail'e adresų knygoje įveskite savo nik'ą ir el.paštą.Bus patogiau, jeigu norėsime kam asmeniškai parašyti biggrin.gif
klopedija
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 20, 19:20)
o šiaip, manau būtų tikslinga sutari, kad administruos šitą puslapiuką klopedija.
*
Galiu biggrin.gif .
Greitai visos perpras sistemą ir nieko nebereiks kaitaliot mirksiukas.gif .

Taigi, Public Home gali būti du albumai:
Mano kabinetas, kur visos dedam savo kabinetų foto ir
Priemonės, kur dedam priemonių foto su trumpais aprašais.

Private Home kuriam savo asmeninius albumus ir keliam savo foto.
Čia taip pat galime kurti ir kokių meetukų, jei tik susiorganizuosim, foto albumus mirksiukas.gif .
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2009 03 20, 21:54)
Galiu  biggrin.gif .
Greitai visos perpras sistemą ir nieko nebereiks kaitaliot  mirksiukas.gif .

Taigi, Public Home gali būti du albumai:
Mano kabinetas, kur visos dedam savo kabinetų foto ir
Priemonės, kur dedam priemonių foto su trumpais parašais.

Private Home kuriam savo asmeninius albumus ir kelias savo foto. Čia taip pat galime kurti ir kokių meetukų, jei tik susiorganizuosim, foto  mirksiukas.gif .
*

dar galėtume dėti naujus dokumentus, kurie išei ar neseniai išėjo, kad visoms būtų patogu greitai susirasti.
taigi siūlau - dar viebą albumą tema "mūsų įstatymai" ar "teisės aktai"
meetu albuma irgi galesime sukurti, kai koks nors įvyks smile.gif galėtų būti atskiras....prie private.
Tijute
oho, kiek naujienų logo pokalbiuose! Jei būtų galima ir aš to albumo kodukų norečiau... 4u.gif
klopedija
QUOTE(pinciuke @ 2009 03 20, 19:58)
dar galėtume dėti naujus dokumentus, kurie išei ar neseniai išėjo, kad visoms būtų patogu greitai susirasti.
taigi  siūlau - dar viebą albumą tema "mūsų įstatymai" ar "teisės aktai"
meetu albuma irgi galesime sukurti, kai koks nors įvyks smile.gif galėtų būti atskiras....prie private.
*
Galai žino... g.gif Gal dokumentams ir nuorodoms užtektų mūsų dabartinio SM LOGO klubo? mirksiukas.gif Tam tikslui būtų parankesnis gmail-as mirksiukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.