2004 03 "Editos" zurnalas raso apie tai, kad akupresura padeda suliekneti. ypac tuomet, kai svorio priaugta del blogu mitybos iprociu, sutrikus hormonu pusiausvyrai... ka apie tai manote?
ar galima editos zurnala perzvelgti internete??
nezinau, as tai si zurnala perskaiciau kirpykloj, o kai straipsnis sudomino, pirkau
Neduoda inete skaityti "Editos",tik temu pavadinimai ir viskas,del straipsniu reik pirktis..
Ar kas praktikuojate Akupresura? As dar tik pradedu. Butu idomu pasidalint patirtim
Negi niekas nesidomite?
QUOTE(arpos @ 2008 08 11, 15:59) Aš dar tik mokysiuos, jei tik susirinks grupė. Mane daugiau domina šiatsu. Manai, kad galima savarankiškai išmokti? Kokiu būdu tai darai? Renku info, nagrineju, pasikonsultuoju su seserim (mokesi akupunktura). Akupresura yra paprastesne, nes nereik naudot irankiu kaipakupunkturoj. Idomu, kur butent planuojate mokytis?
Sveiki!
Noriu pasidalinti savo sukaupta medžiaga apie akupresūroje masažuojamus taškus, poveikį. Tai aišku kol kas tik maža dalis. Pvz., kasmet mane kankina šienligė ir šiemet išbandžiau akupresūrą. Man sueikė Lentelėje rasite masažuojamus taškus kai užpuola depresija, migrena, nugaros skausmai, xtresas, šienligė, virškinimo sutrikimai. Taip pat imuninės sistemos stiprinimas. Kraujospūdžio normalizavimas. Atsisiusti tekstini faila:
Aciu Pliushke. Labai vertinga informacija. Ar tau tikrai padejo masazas nuo sienlinges? Kiek laiko darei masaza?
Sveiki, noreciau paklausti
girdejau toki dalyka ,kad akupunkturos budu galima atsikratyti priklausomybes alkoholiui. ar tai gali buti tiesa? aciu. |