Laba diena. Pradejau vartoti KT Lindynette20. po kiek laiko jau saugu myletis?
Pirma tema.
Pati neseniai pradejau naudoti sias tabletes, bet gydytoja sake, kad papildomai reikia saugotis pirmus tris menesius.
Dar norejau pasiteirauti jau patirti turinciu geriant sians KT. Ar nuo ju neauga svoris? Ir ar nepatyret kitu salutiniu poveikiu??? Aciu
Na nežinau kuri daktarė pasakoja, kad papildomai reikia saugotis dar 3 mėn.
siaip del tu 3 menesiu papildomos apsaugos yra visiska nesamone, gal nesupratai gydytojos,netikiu,kad gali sneket tokias nesamones. Geriu jau apie 6men. nei karto nesisaugojau papildomai. siaip oda pasidare veido lygesne,maziau spuogu, PMS labai lengvi
Na siaip pirmus tris menesius organizmas bando prisitaikyti prie KT jei niekad nesi ju vartoju... Bent taip man sake gydytoja.
O kad isgerei tablete, tai nereiksia kad ta diena esi Jau saugi. Pvz, juk net pamrsus viena tablete
Sveikos mielosios mamytes.As cia gal ir ne i tema,bet labai noreciau paklausti:Pradejau gerti LINDYNETTE30(jos isvis man pirmos)bet isgerus pirma tablete kita diena dingo menesines(vakar geriau antraja tablete)siandien menesines yra bet kazkokios tai neaiskios,ne tokios kaip visuomet.Tad noreciau zinoti ar tai normalu,ar nereikia kreiptis pas gydytoja.Nestumo negali buti 100&.Aciu uz atsakymus
Sveika
[quote=metta,2006 02 25, 04:15]
Na siaip pirmus tris menesius organizmas bando prisitaikyti prie KT jei niekad nesi ju vartoju... Bent taip man sake gydytoja. Eik jau... Aš kažkur skaičiau, kad pirmą tabletę išgėrus (pirmą mėnesinių dieną), tai savaitę reik saugotis, o kaip iš tikro nežinau. Aš tai gal po 10 d pasimylėjau kai pradėjau gert ir viskas čiki Tik va nežinau, kai baigiu plošktelę, padarau pertrauką ir po 7 d vėl pradedu gert, tai reik kažkiek saugotis ar tą pačią diena galiu mylėtis... QUOTE(metta @ 2006 02 25, 04:15) Na siaip pirmus tris menesius organizmas bando prisitaikyti prie KT jei niekad nesi ju vartoju... Bent taip man sake gydytoja. O kad isgerei tablete, tai nereiksia kad ta diena esi Jau saugi. Pvz, juk net pamrsus viena tablete Kazka netaip supratai,saugotis reikia apie 7 dienas,del sventos ramybes gali pora savaiciu,bet tikrai ne 3men.TRos septynios dienos yra tam,kad organizmas gautu pakankama kieki hormonu ir jie pradetu veikti.O de jai viena tablete paveluosi isgert ir prisiminus per 12 val isgersi tai maza tikimybe,kad pastosi.O tu triju menesiu gali prireikti,kad aplamai viskas susireguliuotu ir nebutu salutinio poveikio.
o gal kasnors žino atsakymą į mano klausimą? jei baigiu ploštelę vieną, na 28 tabletes, padarau pertrauką ir po 7 d vėl pradedu gert, tai reik kažkiek saugotis ar tą pačią diena galiu mylėtis?
Kai isgeri visas tabletes ir darai pertrauka esi visiskai saugi,net ir pertraukos metu
QUOTE(astor @ 2008 03 11, 23:02) Jo, aš šitą žinau, kad ir per pertrauką saugu mylėtis, bet pradėjus kitą pakuotę iškart galima? QUOTE(Ramintukė @ 2008 03 12, 20:53) Jo, aš šitą žinau, kad ir per pertrauką saugu mylėtis, bet pradėjus kitą pakuotę iškart galima? po pertraukos papildomai saugotis jau nebereikia o jei pakuoteje 28 tabletes tai man atrodo kad paskutines 7 yra "tuscios" ir jas geri tik tam kad nesusimaisytum kada pradeti gerti nauja pakuote.pertrauka reikia daryti jei pakuoteje yra 21 tablete QUOTE(vicule @ 2008 03 12, 22:33) po pertraukos papildomai saugotis jau nebereikia o jei pakuoteje 28 tabletes tai man atrodo kad paskutines 7 yra "tuscios" ir jas geri tik tam kad nesusimaisytum kada pradeti gerti nauja pakuote.pertrauka reikia daryti jei pakuoteje yra 21 tablete "tuscios"? Ta prasme?
Gal blogai tabletes paskaiciavai?As tikrai zinau,kad Lindynette kaip ir visose yra 21 tablete.O tusciu nebuna gali gerti betkuria betkokia diena,taciau jos suzymetos tam,kad nesusimaisytume.
lindynette20 tikrai turi 21 tablete,ir jas geriant reikia daryti pertrauka.
ramintuke,ka tiksliai geri?kazkodel ir man kyla itarimas,kad neteisingai suskaiciavai tabletes o kai buna 28 tabletes pakuoteje,pertraukos daryti nereikia,nes paskutines 7 buna "tuscios" kaip ir be hormonu,jos kaip ir minejau yra tik tam kad nepasimestum dienelese
As lyndenette30,kaip pirmas KT.Bet man jos tikrai netiko,nes pora men istisai tepliojimas ir siaip galvos skausmai,stresas,nuotaikos nebuvimas
aš ir vartoju LINDYNETTE30, bet man su menesinėm tvarkoj, bet jau antras mėnuo karts nuo karto prieš mmm labai pamaudžia krūtis, gal yra kam nors taip?
Vartoju beveik dvejus metus šias tabletes. Jos man buvo pirmosios. Pirmuosius mėnesius prieš mėnesines mausdavo krūtinę, kelis kartus tikrai stipriai. Ir krūtinė tokia padidėjusi labai būdavo tas dienas kai mausdavo. Sergant viskas susinormalizuodavo. Šiuo metu kolkas kada ne kada pamaudžia tiek krūtinę tiek pilvuko apačią. Bet labai nestipriai. Net džiaugiuos kad taip. Tai man signalas kad tikrai sirgsiu
O anzamix kuo jos tau atrodo tokios na kitokios? man jos labai sutrumpėjo. nuo maždaug 6 dienų iki 3 maximum. tik vėliau dar dieną kitą pateplioja. Ir labai labai negausios. Kartais pagalvoju jog dienai užtektų vieno įkloto, keičiu tik dėl higienos. Dėl nervų sunku komentuoti. visad buvau labai jautri ir irzli. Tai net nežinau ar pradėjus vartoti paūmėjo kažkiek.
turiu pakuote lindynete 20.tab,truksta 2 pirmu tableciu.atiduodu.
QUOTE(Evelina_99 @ 2006 02 23, 00:45) po 3-4 dienu.bent jau man taip buwo Papildyta: QUOTE(MiKaSe @ 2006 02 24, 10:55) siaip del tu 3 menesiu papildomos apsaugos yra visiska nesamone, gal nesupratai gydytojos,netikiu,kad gali sneket tokias nesamones. Geriu jau apie 6men. nei karto nesisaugojau papildomai. siaip oda pasidare veido lygesne,maziau spuogu, PMS labai lengvi o cia nuo KT..o ne nuo sedimo darbo
Galiu paklaust,as geriau dvi pakuotes be pertraukos,jau trecia diena pertraukos,o mm nera, taip neramu
as jau pati saves nebesuprantu
dar be visu tu mmm isbere spuogais , nors as ju visada siek tiek turejau, bet dabar QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 18:41) Galiu paklaust,as geriau dvi pakuotes be pertraukos,jau trecia diena pertraukos,o mm nera, taip neramu Man buvo, kad po dviejų mėnesių vartojimo be pertraukos mėnesinės prasidėjo tik 4 ar 5 dieną. Dar pora dienelių palaukite, jei neramu - pasidarykite NT. Papildyta: QUOTE(nareta20 @ 2009 03 24, 11:55) as jau pati saves nebesuprantu dar be visu tu mmm isbere spuogais , nors as ju visada siek tiek turejau, bet dabar Adaptacinis periodas - 3 mėnesiai.Per juos gali visko būti.Jei dar tik pradėjote - praktiškai normalu tai, kas jums darosi.Bet, jei neramu, visada pravartu pasikonsultuoti su gydytoju.
Lindynete 30 geriau apie 3,5 metu ir jauciausi super galima sakyti skraidziau kaip ant sparnu
na sios mm jau nebe tokios gausios.. bet prasidejo nepasibaigus 21 tabl ir skausmingos...
Aš šias tabletes geriu dagiau nei 3 metai, neturiu jokių nusiskundimų
Išrašė man Lindynette 20, tai kaip suprantu reikės vartoti nuo pirmos mm dienos?
dvi dienas naudoju šiuos kntrcp, organizmas puikiai toleruoja, o maniau bus tai bus
Kokių teigiamų poveikių susilaukėt pradėjusios vartoti Lindynette? Ar nesumažėjo libido?
As geriu jau antra menesi sias KT, jei ne kartais pasireiskiantis galvos skausmas,ypac geriant pirmaja savaite, tai viskas butu ciki piki,
QUOTE(jukraa @ 2009 04 10, 10:37) As geriu jau antra menesi sias KT, jei ne kartais pasireiskiantis galvos skausmas,ypac geriant pirmaja savaite, tai viskas butu ciki piki, Galbūt atsipalaidavai, nebegalvoji, kad gali pastoti, todėl ir padidėjo Aš va buvau pas ginę prieš porą dienų, išrašė man receptuką, dabar lauksiu mmm ir pradėsiu gerti Lindynette 30 QUOTE(mylimuke @ 2009 04 10, 11:04) Na matai as Kt pradejau gert tik todel kad mmm susireguliuotu,
As geriau lindynette 30.
Siaip viskas su jomis gerai. Pradzioje ir man buvo noras santykiauti padidejes, bet ilgaainiui tapau visiskai apatiska O_o O dabar nustojus gerti - laaabaaai beria Kazkaip, kuo toliau, tuo labiau as isitikinu vienu dalyku - kt nera labai jau geras ir sveikas dalykas..
Geriau jas apie 4m. mazdaug. Viskas lyg ir gerai buvo. Ir dabar jau norim
Sveiki
Man išrašė lindynette 20 Tai kuo skiraisi lindynette 30 kas geriau QUOTE(morphine @ 2009 04 12, 12:35) As geriau lindynette 30. Siaip viskas su jomis gerai. Pradzioje ir man buvo noras santykiauti padidejes, bet ilgaainiui tapau visiskai apatiska O_o O dabar nustojus gerti - laaabaaai beria Kazkaip, kuo toliau, tuo labiau as isitikinu vienu dalyku - kt nera labai jau geras ir sveikas dalykas.. ziuriu tikrai visokkiu atsiliepimu apie tas KT yra... man tai vis dar noro "0" , daznai svaigsta galva, svorio per 3 men irgi jau kazkiek priaugo (sprendziu pagal rubus), bijau svertis
kankinausi 4 mėn.
Minusai: Dingo aistra, kelis kartus alpau, nuotaikų kaitos, verkdavau beveik kasdien, irzlumas didelis, prasidėjo pykčiai su mylimuoju. Pliusai: reguliariosir lengvos m., svoris nepriaugo. Rezultatas: kam jas gert, kai nenori mylėtis ir sugadina nuotaiką bei savijautą.
Nesuprantu, ar čia saviitaiga (šįkart kažko bijojau, kad sumažės labai noras
Ar jums sumažėjo gausumas? Nuo kelinto mėn? QUOTE(mylimuke @ 2009 04 23, 14:07) Nesuprantu, ar čia saviitaiga (šįkart kažko bijojau, kad sumažės labai noras Ar jums sumažėjo gausumas? Nuo kelinto mėn? na man mm tikrai kraujavimas sumazejo, nors anksciau pries kt vartojima irgi nesiskundziau gausumu, bet dabar isvis kad tik pateplioja, bet as tuo tik dziaugiuosiu
man tai jau antrą mėnesį sumažėjo gausumas
Man tai jau po pirmojo lapelio gaunumas sumazejo ir ilgumas sutrumpejo
As vartojau Lindynette 20, virs pusantru metu, bet pries pora menesiu nusprendziau mesti, nes daug minusu turejo KT, ir dar kai prisiskaiciau kokios gali buti pasekmes, pamaniau kad geriau naturaliai gyvensiu
Labai dziaugiuosi kad meciau, jauciuosi daug laimingesne, nuotaika super, o ir menesines reguliarios, ir spuogiuku beveik nera, tik mazi inkstiriukai!
Lindynette 20 vartoju jau 4 metai, viskas yra normalu, jokiu salutiniu poveikiu, svorio buvau priaugus tik pirma menesi, o veliau susireguliavo.. Labai didelis pliusas, jog visada zinai kada laukti m., esu jas rekomendavusi keletui draugiu, vienom labai tiko, o kitom priesingai - visiskai ne. Man asmeniskai labai tinka... Tad mano nuomone, jei pasireiskia kazkoks salutinis poveikis, reikia keisti, aisku pries tai pasitarus su ginekologe
|