pvz., jei šaltinis nepavedė, įdomus E. Jackaitės pasirinkimas - Elijas.
Jau ir šiemet nemažai įvairaus rango žvaigždžių ir žvaigždučių susilaukė kūdikėlių: Jackaitė, Šiškauskas, Javtokas... man visada labai smalsu, kaip pavadina savo mažylius. kviečiu aptarti, per daug nekandant
pvz., jei šaltinis nepavedė, įdomus E. Jackaitės pasirinkimas - Elijas. QUOTE(muminukas @ 2009 03 20, 22:39) Jau ir šiemet nemažai įvairaus rango žvaigždžių ir žvaigždučių susilaukė kūdikėlių: Jackaitė, Šiškauskas, Javtokas... man visada labai smalsu, kaip pavadina savo mažylius. kviečiu aptarti, per daug nekandant pvz., jei šaltinis nepavedė, įdomus E. Jackaitės pasirinkimas - Elijas. Ne šiumetinis ir nekandant. Karolio Sakalausko sūnelis Ajus QUOTE(muminukas @ 2009 03 20, 21:39) Jau ir šiemet nemažai įvairaus rango žvaigždžių ir žvaigždučių susilaukė kūdikėlių: Jackaitė, Šiškauskas, Javtokas... man visada labai smalsu, kaip pavadina savo mažylius. kviečiu aptarti, per daug nekandant pvz., jei šaltinis nepavedė, įdomus E. Jackaitės pasirinkimas - Elijas. Ganetinai grazus ir idomus! QUOTE(muminukas @ 2009 03 20, 21:39) Jau ir šiemet nemažai įvairaus rango žvaigždžių ir žvaigždučių susilaukė kūdikėlių: Jackaitė, Šiškauskas, Javtokas... man visada labai smalsu, kaip pavadina savo mažylius. kviečiu aptarti, per daug nekandant pvz., jei šaltinis nepavedė, įdomus E. Jackaitės pasirinkimas - Elijas. Ui ne, man nepatinka QUOTE(muminukas @ 2009 03 23, 11:33) Ko taip galvelę purtai?
O man nepatinka Jurgos sunelio vardas Adas
Dar istrigo mazosios zvaigzdutes Vytės (is Nekviestos meiles) sesytes vardas Nuatė
man ši tema iškart primena Jovitos Valeikaitės dukrelę Indiją Mariją...........
Adas, Elijas man labai gražūs, tvirtai skambantys vardukai.
Nuatė tai kažkoks naujadaras Arnė, na tai pagal tėtį, bet skamba neblogai, geriau nei koki Algirdė, Aušrys ar Aldonis
Nei Ajus, Elijas, Arnė nepatinka
Tarasovų Gabrielė- per daug dažnas ...prisiminiau Šiogolovaitės Adomas man patinka Koks vardas Erikos iš Skamp ir Jurgio vaiko?
Paksaitės dukra Estela
ne Pranas Emanuelis Didžiulis?
QUOTE(ciuke @ 2009 03 23, 12:57) Ir man Adas nelabai patinka, dar nepatinka Gabijos Vitkeviciutes Meja Ly, Reditos Dominaitytes Upe, Geltonos Lela, Arne Klivecku irgi nelabai. Bandau prisiminti bent viena grazu izymybiu vaiku varda, bet kol kas sunkiai sekasi Papildyta: Va, Vaivos Mainelytes anukai Motiejus ir Jokubas. Man grazu
Dizainerės Daivos Urbanavičiūtės sūnelis Pranciškus Antanas, Jurgitos Tvarijonaitės - Tomas Juozapas. O va Pušas ir Sandra Chlevickaitė savo vaikui vardą rinko tris mėnesius, kad būtų labai vyriškas ir derėtų prie pavardės. Emilis
Pagalvojau sau, kad įžymybių renkami vardai vaikams netgi labai atspindi visuomenės bendras tendencijas
Agnės Armoškaitės ir Deivydo Šemberų sūnus- Garbielius
Rolando Džiaukšto vaikai - Vėjunė ir Ąžuolas Deivido ir Vaidos Česnaukių sūnus - Deividas Arvydo Sabonio vaikai Domantas, Tautvydas, Žygimantas ir Aušrinė Šarūno arčiuliono vaikai Kristina. Augustas ir Urtė Marija. Rimo Valeikio sūnus Paulius Vaidos Genytės sūnus - Ainius Daug tų žinomų žmonių
Su Didziuliu seimos maziuku tai tikrai kazkokia klaida, as skaiciau ju interviu, tikrai ne Emilijus buvo
Tokios zvaigzdes Psicho dukrele Mira QUOTE(Ramunita @ 2009 03 24, 00:44) Agnės Armoškaitės ir Deivydo Šemberų sūnus- Garbielius Rolando Džiaukšto vaikai - Vėjunė ir Ąžuolas Deivido ir Vaidos Česnaukių sūnus - Deividas Arvydo Sabonio vaikai Domantas, Tautvydas, Žygimantas ir Aušrinė Šarūno arčiuliono vaikai Kristina. Augustas ir Urtė Marija. Rimo Valeikio sūnus Paulius Vaidos Genytės sūnus - Ainius Paryškintieji be galo gražūs Ericos ir Jurgio pasisakymas QUOTE(GiedrėM @ 2009 03 23, 22:14) Pagalvojau sau, kad įžymybių renkami vardai vaikams netgi labai atspindi visuomenės bendras tendencijas iš dalies pagalvojau, kad Artūro Baublio (s. Kristupas), V. Baublienės (s. Argaudas) ir aktoriaus D. Mertino (Dominykas, Mykolas, Laima) vaikų vardai savo laiku buo tikrai iškrentantys iš tendencijų ------------- Sabonių šeimos vardai apskirtai "superiniai", na, turint omenyje tautiškumą, patriotiškumą ir pan. vaikams gal jau ir sunkiau su lietuvių kalba, bet iš vardų ir pavardės jau gali save tapatinti su lietuviu, nors ir negyvena tėvų šalyje. QUOTE(JurgaSim @ 2009 03 23, 17:20) * nepatinka Gabijos Vitkeviciutes Meja Ly, Reditos Geltonos Lela, ** Va, Vaivos Mainelytes anukai Motiejus ir Jokubas. Man grazu * man irgi ** Motiejus ir Jokūbas gražu QUOTE(GiedrėM @ 2009 03 23, 22:14) Dizainerės Daivos Urbanavičiūtės sūnelis Pranciškus Antanas, Jurgitos Tvarijonaitės - Tomas Juozapas. labai gražūs vardai ** Agnės Armoškaitės ir Deivydo Šemberų sūnus- Garbielius - nepatinka Rolando Džiaukšto vaikai - Vėjunė ir Ąžuolas- patinka Deivido ir Vaidos Česnaukių sūnus - Deividas- labai nepatinka Arvydo Sabonio vaikai Domantas, Tautvydas, Žygimantas ir Aušrinė- visi patinka Šarūno arčiuliono vaikai Kristina. Augustas ir Urtė Marija.- tik Kristina nepatinka Rimo Valeikio sūnus Paulius- gražu Vaidos Genytės sūnus - Ainius- super QUOTE(ciuke @ 2009 03 24, 08:03) keistas
Mano geriausia draugė buvo - Mira (tik tarėm MYRA). Tiesa ji MIROSLAVA - bet niekur nenaudodavo tikro vardo
Radau dar kelis: Sati sūnūs yra Arijas ir Ąžuolas;
Liepa Kiauleikytė turi Rojų ir ką tik antrą pasigimdė.
niu, įdomu, ką prie Rojaus priderins...
QUOTE(JurgaSim @ 2009 03 23, 18:20) Ir man Adas nelabai patinka, dar nepatinka Gabijos Vitkeviciutes Meja Ly, Reditos Dominaitytes Upe, Geltonos Lela, Arne Klivecku irgi nelabai. Bandau prisiminti bent viena grazu izymybiu vaiku varda, bet kol kas sunkiai sekasi Va, Vaivos Mainelytes anukai Motiejus ir Jokubas. Man grazu O man labai gražus Atlantos dukrytės vardukas Saulė... Kiek skaičiau, tai rodos neaptikau paminėtos Lauros Čepukaitės dukrelės Patricijos... Tokį patį varduką turi ir Rositos Čivilytės jaunesnioji dukra. Egidijaus Dragūno berniukas Deividas. Donaldos Meiželytės dukra Juta. Jurgita ir Kristupas Krivickai augina Atėnę ir Eladą
Dar prisiminiau, kad Robertas Javtokas turi dukrytę Gretą, o nesenai gimė ir sūnelis, tik vardas dar neaiškus
Virgilijaus Aleknos Martynas, Mykolas ir Gabrielė Atlikėjos Tajos berniukai Nedas ir Domas
Nomedos Marčėnaitės Dovas(kiek girdėjau vis taip trumpina, bet pilnas vardas lyg Dovilas ar Dovydas), Titas ir Ūla
69 danguje narės Ingridos Martinkėnaitės dukra Marija
Livijos Gradauskienės Liepa ir Andrius Simonas Giedriaus ir Astos Masalskių Emilis ir Danielius
Rūtos Grinevičiūtės dukrele Ulijona
Beatos Nicholson - Isabella Meilė ir Jurgis George.
Beatos labai gudrus sprendimas
Lino Karaliaus (eks Mažeikos) ir jo eks žmonos Raimondos sūnus - VĖJAS
Gabijos Vitkevičutes pirmoji dukra DITĖ
Manto Jankavičiaus sūnus - Benas
Prodiuserio Lauryno Šeškaus dukra - Mėta
pagalvojau,kad dar galima įtraukt ir politikus
Viktoras Uspaskichas - Laura, Justė, Edvardas, Julija. Man gražus - Julija,kiti tokie...tipo normalūs) Andrius Kubilius - Vytautas ir Andrius . Vytautas man Zigmas Vaišvila - Jūratė ir Vaiva. Abu Asta Baukutė- Gintarė Marija, Vakaris, Rapolas. Rapolas man užteks tų politikų
Lavastės sūnus Ginas
|