1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ reikia dėti visuokius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrežti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprasymą iš ko padaryti tie papuošimai (beze, saldainių masė ir t.t.) ir kas tai per tortas. Taip pat nepamirstam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-e barbi ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jus esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Cia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomes, konsultuojames ir sememes patirties viena is kitos. Dėl to mes taip greitai tobulejam. Paplepeti renkames CIA
cha cha, aš pirma
Žvilgtelėjau google su žodžiais "easter cake decorating".  Patiko šitos idėjos (sausainių, kur šonuose kiškiai yra receptas):
kersiene
2009 03 21, 13:13
sveikos, aciu uz nauja temele  perskaiciau ana temele,kol pupiai leido  tai esu apakus nuo groziu,kada ir as taip mokesiu  dariau broliu net 3 tortus  is meducio 30,ir sautuva ir paprastai puost "nevezi"visi receptai Cipciuko,aciu Jums!!!!!!puosti su beze nepavyko,nesigavo jis man  odar kart jua neturejau laiko,nes sirguliuoja mano kleckai.Tai puosiau paprastai grietinele+dazai.tai turbut skaiciau ir net neverta det,kazkas 50 buvo ideja,tai maniskis 30 nublanksta,o suatuva pameginsiu veliau ikelti.meginau Meain patarimais naudotis,nelabai pavyko,bet jai laabai aciu!!! o del 36proc grietineles,silainiu turgui vienam kioskeli,jos yra pilstomos,man net skanesne nei Zemaitijos pieno,isisplaka kuo puikiauisiai be jokiu standikliu ir isigeria ir forma laiko,tai tiek siam kartui
greit pasirodai  nublanksta matai, o pastangos  nešk čia greitai ir šautuvą ir 30-tuką, na jei medutis, tai į medaus temą, bet nedrįsk nuslėpti
Mergaites, ateinu su tortuku Draugei 35 metu proga. Dovanu paprase perlo papuosalu Tai vat ir nesu jai perlus    Nelabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow
O Marija aukštielninka, Inočka, trūkstu žodžių, o čia tai perlas, tau šiandien 100 balų su pliusu  na ir pasistengei
rugiagele26
2009 03 21, 15:35
QUOTE(Inočka @ 2009 03 21, 15:21) Mergaites, ateinu su tortuku Draugei 35 metu proga. Dovanu paprase perlo papuosalu Tai vat ir nesu jai perlus elabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow  ir kriaukles, ir perlai kaip tikri....  nu auksciausias lygis!!!
dabar aišku, kam perlamutrinių dažų reikėjo
daividija
2009 03 21, 15:44
rugiagele26
2009 03 21, 15:48
QUOTE(daividija @ 2009 03 21, 15:44) Ale ar nepagalvos kad ten tikri perlai ta drauge
QUOTE(kersiene @ 2009 03 21, 14:13) sveikos, aciu uz nauja temele  perskaiciau ana temele,kol pupiai leido  tai esu apakus nuo groziu,kada ir as taip mokesiu  dariau broliu net 3 tortus  is meducio 30,ir sautuva ir paprastai puost "nevezi"visi receptai Cipciuko,aciu Jums!!!!!!puosti su beze nepavyko,nesigavo jis man  odar kart jua neturejau laiko,nes sirguliuoja mano kleckai.Tai puosiau paprastai grietinele+dazai.tai turbut skaiciau ir net neverta det,kazkas 50 buvo ideja,tai maniskis 30 nublanksta,o suatuva pameginsiu veliau ikelti.meginau Meain patarimais naudotis,nelabai pavyko,bet jai laabai aciu!!! o del 36proc grietineles,silainiu turgui vienam kioskeli,jos yra pilstomos,man net skanesne nei Zemaitijos pieno,isisplaka kuo puikiauisiai be jokiu standikliu ir isigeria ir forma laiko,tai tiek siam kartui  o ta pilstoma grietinėlė ne Žemaitijos pieno, nes aš ir ten perku tai žinau, kad Žemaitijos pieno. Inočka nu tortas tai pasakiškas, tikrai draugė gali pagalvot, kad perlai ir kriauklė tikri
laurindre
2009 03 21, 17:17
Labai subtilus torciukas
daividija
2009 03 21, 17:30
Mergaites,radau savo papuosimu knygutej velykini torciuka,toks kuklus,bet man jis grazus  Nuskaninau ir jums parodyt...
negaliu akiu atitrauk kokie grazus papuosimai, bandziau ir as ka nors nuveik tik gelyciu tesla gavosi trapi kodel taip galejo nutikti
Inočka, tavo tortas nuostabus, o perlai, kaip tikri. O čia dar vienas tortukas mano dukros gimtadieniui. Tai Baltas tortas su persikais (Inočka). Labai skanus tortas Puošta plakta grietinėle, gėlytės iš Cipciuko masės torto dengimui Masė tortui dengti ir gėlytėms lipdytiViduriukas su šešetuku pirktas Lenkijoje ( mokėjau 5 zlotus)
laurindre
2009 03 21, 19:16
Ne, klausykit, jus pavarot  Vienas uz kita grazesnis  Jus visos mane stebinat
QUOTE(pirasa @ 2009 03 21, 20:12) O čia dar vienas tortukas mano dukros gimtadieniui.  nuostabu cia dukrytei  toks tradicinis
Aciu, mergaites, uz ivertinima. Draugei pasakem, kad reiktu su sepeciu nuplauti perlus nuo kremo, kad neprarastu blizgesio. Tai pradzioje patikejo, kad tikri, tik paskui geriau isiziurejo pirasaLabai grazus vaikiskas tortukas
QUOTE(Inočka @ 2009 03 21, 15:21) Mergaites, ateinu su tortuku Draugei 35 metu proga. Dovanu paprase perlo papuosalu Tai vat ir nesu jai perlus Nelabai lygus, man su kremo kol kas prastai sekasi. Ir kaip visada nesugebejau igyvendinti to ko norejau. Vat Viduje jogurtinis tortas su persikais ir ananasais, papuostas grietinele, kriaukle is sokolado, kiti papuosimai is saldainiu marshmelow  nu as be zodziu pasakyk gi tu man taip tu taip lygiai sugebi aptepti kremu  nu man tai aukstasis pilotazas man ketvirtadieniui reikia iskepti torta tevelio 50-meciui  ir dar nestis i darba o darbas tai toks solidus sakyciau, is tu aukstesniu instanciju  nori kokio kuklaus ale nieko neismastau, ot sunki uzduotis
Griuk negyvas!!!!!!!!!!Inocka ir Pirasa as be zodziu nuo jusu tortu grazumo  abiem po pirma vieta.
o spalvos, o dzibukai  griauk devynios, toli man iki Jūsų ir akcijinis kremas pavedė, bet ką tik baigiau daryti Juodąjį mišką mano mažylio pusmetuko svečiams rytdienai, geltonas dengimas - grietinėlė, rudas kur visai nelaikė formos - kremas iš pakelių, kad jį kur galas, bet vis tiek suvalgysim
JOLKA999
2009 03 22, 00:28
olesta,kaip tu rasai tai griuk devynios  tortas nera ka pridurt SAUNUOLE!!!!
QUOTE(Olesta @ 2009 03 22, 00:24) o spalvos, o dzibukai  griauk devynios, toli man iki Jūsų ir akcijinis kremas pavedė, bet ką tik baigiau daryti Juodąjį mišką mano mažylio pusmetuko svečiams rytdienai, geltonas dengimas - grietinėlė, rudas kur visai nelaikė formos - kremas iš pakelių, kad jį kur galas, bet vis tiek suvalgysim Puikus meškis  . O į kremą iš pokelių reikėjo dėti daugiau sviesto nei parašyta ir būtų puikiai laikęsi.
@adrij@
2009 03 22, 09:20
Nebūk tik vieną dieną....ir iš koto galima čia iškrist......  nu visos šaunuolės,nebėra ką ir pridūrt Inočka,tie perliukai iš ko?
Olesta, tu jau nesikuklis. Labai puikus meskinas, galima ideja pavogt? QUOTE(dute_a @ 2009 03 21, 23:06)  nu as be zodziu pasakyk gi tu man taip tu taip lygiai sugebi aptepti kremu  nu man tai aukstasis pilotazas Nelabai ten aisku ir lygus tas tortas, ypac sonai. As aptepu torta grietinele, stengiuosi kuo lygiau, paskui dedu i saldytuva kokiom15 minutem, geriau aisku kokiai valandai, bet pas man vis laiko truksta. Paskui, paimu lopetele arba peili, ji siek tiek ikisu i karsta vandeni, istraukiu ir nusausinu, ir jau ta torta po saldytuvo palyginu. Gaunasi labai gerai, tik man dar patirties truksta, kad visur jis butu lygus. Tik reikia tai daryti labai greitai, nes kitaip gali grietinele pageltonot. Nezinau, ar suprantomai parasiau. Reiktu gal Pirasos paklaust, kaip ji daro, nes pas ja tai tiek sonai, tiek virsus labai lygus QUOTE(zebra @ 2009 03 22, 09:43) Inočka,tie perliukai iš ko? Zebra, jie is saldainiu marshmelow mases. Emiau mases gabaliuka ir kociojau toki rutuliuka, dariau beveik pries savaite. Paskui palikau isdziuti, bet is tos mases nebuna kaip akmuo. Kai isdziuvo, po keliu dienu, suveriau ant siulo, padariau karolius. Paskui padaziau perlamutriniais maistiniais dazais.
prašom, man negaila  juo labiau, kad pati nubeždžioniavau iš rusaičių forumo
QUOTE(Inočka @ 2009 03 22, 10:42) Olesta, tu jau nesikuklis. Labai puikus meskinas, galima ideja pavogt? Reiktu gal Pirasos paklaust, kaip ji daro, nes pas ja tai tiek sonai, tiek virsus labai lygus Aš tai paprastai su dideliu peiliu palyginu, bet irgi pas mane ten neidealiai
jo, karštu peiliu tai liuks, bandžiau ir likau labai patenkinta
QUOTE(Olesta @ 2009 03 22, 01:24) Gal padeti?
pagalbos tikrai prireiks, bet sukviesim giminiečius ir sukaposim, nes sveria 3256 g  nu padėkliukui numeskim tuos 256 g. tai vis tiek 3 kg
neramuole
2009 03 22, 12:08
ir cia kiek naujienu uzderejo  ,meskiuka ir as nusikopinau  o tortuko su sesetuku kokia spalvyte simpatiska  PIRASA kokiam lenkijos mieste ir kokioi pardei radai tokiu papuosimu, as irgi planuoju kelione i lenkija irgi noreciau kakzka panasaus nusipirkt
QUOTE(neramuole @ 2009 03 22, 12:08) ir cia kiek naujienu uzderejo  ,meskiuka ir as nusikopinau  o tortuko su sesetuku kokia spalvyte simpatiska  PIRASA kokiam lenkijos mieste ir kokioi pardei radai tokiu papuosimu, as irgi planuoju kelione i lenkija irgi noreciau kakzka panasaus nusipirkt  Suvalkuose, turguj yra toks kioskelis. Ten prekiauja įvairiais saldumynais ir tokiais jau padarytais papuošimais. Per langą matosi jie, turėtum atkreipti dėmesį. Ten yra visokių gėlyčių, lapelių, tokių jau padarytų kompozicijų su skaičiukais. Taip pat ten kartais būna ir dažų (pirkau miltelių pavidale, 50g dėžutė, kainavo apie 30 zlotų, bet jų ten tiek daug, kad užteks ir mano vaikams), flamasterių rašymui, įvairių kremų ir t.t. Bet kremų ten pirkti neapsimoka, Kauflende jie pigesni.
Ninkasi
2009 03 22, 13:47
Eina sau mergaitės  niu ir grazumu cia jūs pridarot, reiks velykom ką sugalvot  ir pasiskolint is jūsų
rugiagele26
2009 03 22, 13:48
QUOTE(pirasa @ 2009 03 21, 19:12) O čia dar vienas tortukas mano dukros gimtadieniui. Viduriukas su šešetuku pirktas Lenkijoje ( mokėjau 5 zlotus) Labai grazu!!! Toks lygut lygutelis! Olesta, meskiukas fainuolis koks!!!
QUOTE(Inočka @ 2009 03 22, 10:42) Zebra, jie is saldainiu marshmelow mases. Emiau mases gabaliuka ir kociojau toki rutuliuka, dariau beveik pries savaite. Paskui palikau isdziuti, bet is tos mases nebuna kaip akmuo. Kai isdziuvo, po keliu dienu, suveriau ant siulo, padariau karolius. Paskui padaziau perlamutriniais maistiniais dazais. Aha,supratau.O kodėl grietinėlė gali pageltonuot,kaip rašei? noriu visą info susirinkt
spanguolia :)
2009 03 22, 14:00
Labutis  Ir aš atnešiau savo torčiuką Pirmą kartą puošiau taip rimčiau, bet .... šonų saldainine mase daugiau nepuošiu - tiesiog neskanu, negražiai pjaunasi tortas, na nebent gerai "atmuščiau" rankelę su ta technika gėlytės iš tos pačios saldaininės masės, tai čia jau kitas reikalas - lengvai darėsi, gerai laikė formą, vaikų nebuvo, tai nebuvo kam skanaut didžiausias nusivylimas tai su sviestiniu kremu - kai išplakiau buvo labai gera masė, pasibandžiau spausti papuošimus, tai labai gerai laikė formą, viskas čiki, bet ... prireikė dukrytei manęs ir įdėjau aš tą kremą į šaldytuvą  kai ištraukiau - kremas kietas, o išmaišius sušoko į burbuliukus. Neturėjau kitos išeities, teko kraut jį ant torto ir kaip matot - jis ištižo  Vežiausi pas draugus, tai jie tik džiaugiasi kad skanu, į varveklius nekreipė dėmesio Tortas buvo pagal cipciuką su aguonomis ir mėlynėmis, tik pertepimą dariau su jogurtu, maskarpone ir grietinėlę. Pirmas blynas - ištižęs
@adrij@
2009 03 22, 14:08
Spanguolia ...blynas liuksiškas  ir nesikuklink , labai dailus
 +2009 03 22, 14:00--> QUOTE(spanguolia  @ 2009 03 22, 14:00) Labutis  Ir aš atnešiau savo torčiuką labai dailus tortukas
QUOTE(zebra @ 2009 03 22, 13:51) Aha,supratau.O kodėl grietinėlė gali pageltonuot,kaip rašei? noriu visą info susirinkt  Grietinele geltonuoja nuo karscio. Reikia peili/lopeta tik ikisti ir istraukti, bei nebraukyti daug kartu toje pacioje vietoje. Jeigu pries tai buvo gerai islygintas tortas, tai su karstu kai praeini, tai pavirsius tampa kaip stiklas lygus. O del to geltonavimo, tai man jau taip buvo, praeitoje temoj, kur rasiau, kad torta perdariau. Tai lyginau, lyginau ir nusilyginau, teko viska nukrapstyt. spanguolia  dailus tortukas, bet man irgi prastai sekasi su sviestiniu kremu
Spanguolia liuks tortukas
Krisitnaa&
2009 03 22, 17:12
As noriu paklausti del sokoladiniu papuosimu  va cia http://www.youtube.com/watch?v=d51dYnPUKdk&NR=1 mmatosi kad tirpina sokolada, bandziau tirpdyti plytinius sokoladus ir daryti papuosimus, ilgai dziuvo ir nesigavo  tai reiskias cia tik konditerinis sokoladas tinka?
Povila$
2009 03 22, 17:19
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 03 22, 18:12) As noriu paklausti del sokoladiniu papuosimu  va cia http://www.youtube.com/watch?v=d51dYnPUKdk&NR=1 mmatosi kad tirpina sokolada, bandziau tirpdyti plytinius sokoladus ir daryti papuosimus, ilgai dziuvo ir nesigavo  tai reiskias cia tik konditerinis sokoladas tinka? Tavo duotoje nuorodoje niekur nerodo kaip šokoladą tirpina
|
|