Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žaislas-draugas, be kurio mažius neužmiega
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
JDA
daug literaturoj rasoma, kad vaikas turi tureti zaisla-drauga, su kuriuo nesiskiria net eidamas i lauka ir miegoti, jei ji paliko pas seneliu, vienam is tevu komanda duota ji atvezt, nes jis negali but be jo
ar jusu mazyliai turi ta pati pati...
maniskis, tai visai nesidomi, jam paduodi koki meskiuka palaiko ir numeta, gal dar per mazas g.gif

jis net be merliuko augo, nuo pat pirmu dienu, jam jo nereikejo, mano mama stebejosi, kaip cia dabar taip, tu gi be jo neuzmygdavai
Vilika
Na mano mergaitei jau du metai, bet tokio žaislo vis dar neturi. Jei gauna kokį naują žaisliuką, tai pasinešioja kokią dieną ir užmiega su juo, bet kitą dieną jis jau nereikalingas. Einant vakare miegoti reikalingiausia yra mama smile.gif Atsigulame abi į lovą, tada ji mane stipriai apkabina, pabučiuoja ir labanakt biggrin.gif wub.gif Gal dėl to ji ir neprisiriša prie žaislų, nes aš kiekvieną dieną ją migdau, nors tiesą sakant jau pradeda atsibosti unsure.gif Skaičiau, kad vaikai prisiriša prie žaislų, išgyvendami išsiskyrimo jausmą.
Paja
Maniškė irgi dar neturi mylimiausio žaislo be kurio neužmigtų. Nors, visada šalia savęs pasideda čiulptuką, matyt, jaučia, kad artėja atsisveikinimas. ax.gif Ji dar miega su mumis kartu, tai ir poreikio žaislams didelio nėra. smile.gif
Ija
Mes turim Super Karve, ji geriausia mano dukrytes drauge, o ypac reikalinga kai eina miegoti. Tik pasakai kad einam miegelio, tuoj klausia " kuj mu"? O prisiriso prie to zaislo, nes ta karve labai labai faina ir eidami miegoti su ja zaisdavom.
Vilika
QUOTE(Ija @ 2005 08 23, 00:11)
Mes turim Super Karve, ji geriausia mano dukrytes drauge, o ypac reikalinga kai eina miegoti. Tik pasakai kad einam miegelio, tuoj klausia " kuj mu"?  O prisiriso prie to zaislo, nes ta karve labai labai faina ir eidami miegoti su ja zaisdavom.
*

Mes ir bandėme prieš miegą pažaisti su kokiu žaisliuku, pasiimti jį į lovą, bet mergytė tik dar labiau blaškydavosi ir vis tiek tekdavo jį numesti ir užmigti be jo.
Ambro
Mažylis turi tokį žaislą - labai gražų pliušinį peliuką su kepuryte, miegantis ant pagalvėlės thumbup.gif Visad randu miegantį vaikinuką, apsikabinusį šį žaislą biggrin.gif
ALMUKAS
O mes tokio neturim ax.gif , o ir nereikia.. kadangi mergytės miega savo kambary, tai jas lovose apkloju, paskui pasibučiuojam, pasakom atia ir pamojuojam rankom... biggrin.gif
alex
Pas mus meskiukai wub.gif -viena dukra turi Panda,o kita paprasta meskiuka smile.gif .Be ju miegot schmoll.gif biggrin.gif
linaj
kai mano princese buvo mazesne, eidavo miegoti su marliniu vystiklu. Jei jau ji pasiemusi marle, reiskia nori miegelio angel.gif O siuo metu miega tik su meska, be jos schmoll.gif
Odi
o musu mazylis ne zingsnio be pagalveles.
Kaip nupirkom viena karta - taip ir tamposi visur. Kartais jau net "juoda" nuo to tampimo visur kur blink.gif
I lopsy - su pagalvele, i svecius - su pagalvele, i miesa - su pagalvele - zodziu visur visur blink.gif
apie miega be pagalveles net kalbos nera blink.gif
skalbiu ja tik tada kai jis uzmiega ir iskarto dziovinu, kad ryte rastu salia.
Visai nesenei isvezem suneli su mociute pailseti ir per ta skubejima palikom lopsy pagalvele - tai net neisivaizduojate kokio koncerto cry.gif teko isklausyti ...
Ir galop mes ta pagalvele supakavom i deze ir i siuntu skyriu - tada buvo ramu visiems mirksiukas.gif
Tai va, tokia tat istorija.
bet kas svarbiausia - kazkaip jis atskiria savo pagalvele - jau esam pripirke tuzina panasiu, bet vistiek nei viena netinka - reikia butent tos ir ne kitos rolleyes.gif
neues
pati vaikiuku dar neturiu, bet mano sunenas ( siuo metu- 11 metu) vis dar miega su meskute Berta. Berta atsirado jo pirmojo gimtadienio proga... 4u.gif Zinokit kartais net graudu pasidaro, kada vyriukas savo nutampiota murzilka "podruzke" svelniai kalbina pries miegeli ( blush2.gif zinoma, jis nemano, kad kas nors tuo metu girdi). Ir nepaisant sveiko vaikisko padukimo+ netvarkingumo Berta visada ryte sedi ant pagalves (ko nepasakytum apie kitus daiktus - zaislus, kuriu daaauuug ir jie metos bet kur); prafilaktiskai drauge yra maudoma (niekada i skalbykle!!!!! schmoll.gif ). kartais juokaujame, kad su tokia meile meskutei uzauginsime Mr. Byna tongue.gif

Beje, berniukas naslaitelis nuo kudikystes. Paseles labai. Bet jautrus irgi nemenkai... g.gif gal ir tiesa, kad zaislas "mylimukas" kompensuoja koki tai trukuma? (nors siaip tikrai mylimas ir mamos ir seneliu, as irgi wub.gif wub.gif wub.gif )
dopa
Maniskis tai jokiu zaislu nepripazysta isskyrus merliuka, ji vadina - apapa. Bandziau siulyti zaisla, bet netiko, tik blaske miega. Gerai yra bent tai, kad merliuku gali buti bet kokia medziagele, tad jei uzmirstam, tai pas mociute einant miegoti gelbsti ir didesne nosinaite.
gedminiukai
Musu dukryte tai neuzmiega be savo suniuko vardu Laris biggrin.gif ,sake kad jis saugo ja nuo visokiu babauziuku thumbup.gif
inkunai
Mano Meritas irgi turi du šuniukus, kuriuos tempiasi su savim į lovą biggrin.gif . Bet šiandien atsitiko toks liūdnas ir pamokantis dalykas cry.gif . Prieš pietų miegelį palikau jį lovytėje su meškiuku, kurio viduje yra tokių karoliukų (žaislai, kurie mieli ne tik vaikams, bet ir suaugusiems blush2.gif ). Kadangi mano mažasis prieš užmigdamas ilgokai vartosi, tai į tylų bambėjimą visai nekreipiau dėmesio, o kai pasidarė visiškai tylu, galvodama, kad jis miega, užėjau apkloti. Ir paaiškėjo, kad mažasis miegotojas prasiardė šuniuką blink.gif , išsitraukė maišelį su karoliukais blink.gif , kurį irgi sugebėjo išardyti, ir buvo nusiteikęs visus juos paragauti doh.gif , vis tik nematytas daiktas. Gerokai išsigandau, bet atrodo nė vieno neprarijo. Pasirodo, kartais nemalonumų gali pridaryti ir mielas meškiukas sad.gif
jolciukas
Mano dukrytė turi mylimą skudurinę lėlytę, tikslai jau tris lygiai tokias pačias blush2.gif Pirmąją gavo dovanų būdama maždaug pusės metukų, bet iš karto nelabai ja domėjosi, meislė atsirado kokių dešimties mėnesių. Gal tikrai ta meilė kompensavo mamos trūkumą, nes kaip tik maždaug tuo metu aš pradėjau dirbti, ir mažoji liko su baba. Tai nuo tada ta lėlytė lydi mus visur: į lauką, į svečius, į lopšelį, į lovą. O kiek ašarų būna, kai reikia išskalbti, tenka įrodinėti, kad lėlytė šypsosi, vadinasi jai smagu. Jos net ir "serga" kartu, ir vaistukus geria ir pan. Aisku lėlytės nuo tokio pastovaus tampymo susidėvi, tai tenka sukt galvą, kur nusipirkti tokią pačią, nes kitokios netinka cry.gif
Nedo mama
Mano mažyliui, kol miegodavo su soske, jokių žaislų nereikedavo. Dabar nebeturim soskės tai miegoti eina su mašinyte arba su pliušine karve. biggrin.gif
Prikolnaja
QUOTE(Veite @ 2005 12 20, 17:12)
mes tokio, be kurio neuzmigtumem dar neturim smile.gif Matyt, dar per mazytes  blush2.gif
*

ne,paprasciausiai dar jusu namuose neapsigiveno tas pats,paciausias wub.gif mes kai ta skuduryne lele pirkom,net negalvojom kad bus tokia jam meile wub.gif kainavo 3lt,maximoi doh.gif thumbup.gif
matuko mamyte
ax.gif mes irgi turim mylimuosius be kuriu nemiegam.tigriuka ir eziene thumbup.gif draugai, kuriu niekada nepamirsta mazasis 000054.gif
PaMeL
na mano mazylis taip pat be merliuko savo milimiausio miegelio schmoll.gif turi duot kazka panasaus kad vaikas galetu ramiai sau eiti liulio wub.gif wub.gif jei jau nori liuliuko pasiima merliuka vaiksto apsikabines arba eina i lovyte ir niuniuoja sau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif ir turbut dar ilgai mes su juo draugausim wub.gif
ausrama
Manasis niekada nemiegojo nei su soske,nei su merliuku,nei su žaisliuku.Prieš mėn,einant miegoti padaviau žaisliuką patikrinti gal jau reikia.Ką tu mama miegok tu pati su žaislu,kai metė į lovelėa galą.Ną ir ką pasakyt
saullute
O mano nuo kokiu triju metu su teletabiu Po miega... Aisku tas zaislas jau atrodo tai doh.gif . Siuliau nupirkti nauja, tai nesutinka. O kai mazas buvo tai turejo toki suniuka, jo uodega i ausi susikisdavo ir uzmigdavo smile.gif.
O kai pamete tai buvo vargo...
Valkirija
Maniškis kol visai mažiukas buvo, tai nieko nereikėjo, bet nuo kokių 1 metų pradėjo draugaut su minkštu šuneliu. Draugystė užsimezgė nuo tada, kai pradėjo pratintis vienas savo lovelėj užmigti, be mūsų kompanijos. Apsikabindavo savo šuniuką ir migdydavosi rolleyes.gif Labai "draugas" pravertė ir pradėjus į darželį lankyti - vis drąsiau su savo įprastu mylimu žaisliuku. Tik tiek, kad tas šuniukas baltas, tai skalbti tenka dažnai doh.gif Dabar mažius mokina jį ant puoduko sėdėti, ir vaistukais pagirdo, ir į lovytę pamiegoti paguldo lotuliukas.gif Reikia draugu pasirūpint...
doma_
Maniškis tai nesiskiria su briedžiuku doh.gif jis toks su batarkėm buvo, šokantis ir dainuojantis, bet dabar jau nebesilanksto ir nebedainuoja doh.gif bet vistiek niekur be jo... Visur vežamės, miegam tik su juo, maitinu ir vaiką ir briedy biggrin.gif Žodžiu turiu 2 vaikus lotuliukas.gif
gri36
Mes irgi turim tokį "gyvenimo draugą". Katytę... ir miega, ir valgo, ir į lauką eina, ir į svečius... O jau atrodo ta mūsų "atytė" doh.gif Numylėta, nuskalbta (valgo mat dažnokai biggrin.gif ), nuvelta... Kitą nupirkom- netiko, paduodu naują, sako: duok ir kitą katytę. Tada tempiasi dvi doh.gif Tai dabar tos naujosios net nebesiūlau...
Natalie
Mes tokio žaisliuko neturime, nors minkštų žaislų pakankamai, bandėm kokį kartu migdyti, bet kažkaip vaikas nesusidomėjo, jam svarbiausia, kad aš atsigulčiau, pradeda rankyte mane glostyti, mano naktinius marškinėlius čiupinėja, ir taip užmiega. Miega kartu su mumis, aš pripratinau, nes vyras grįžta tik savaitgaliai, o lova didelė ir patogiau man taip ax.gif Bet va kaip reikės jį atpratinti kartu miegoti....? g.gif
astamax
mes miegam su šuniuku, jau kai ateina miegelio laikas ar pietu ar vakare tai pati pasiema tą šuniuką ir glaudžiasi nešiojasi, tai neužilgo ir gulamės ax.gif kažkaip po 1 gimtadienio tas šuniukas labai patapo geras miegelio draugas , iki tol voliojosi kartu su kitais minkštais žaislais tongue.gif
*DAIVA*
Mes turim doh.gif tokį peliuką su kuriuo aš ir mano puzbrolis užaugom. Ir niekaip priekito nepripratom
Meka
mano vaikutis irgi turi meskuti.. o jis pas mus atsirado kai vaika atidaviau i darzeli unsure.gif niekur be jo neina nie ko be jo nedaro... kai viena nakti palikom darzelyje tai vaikas net per miegus sokinejo ir sauke ne mama bet "didi"- taip jis meskuti savovadina.. ir joks kitas nepraeina .. o jis jau toks nusliures nuskalbtas.... visi pridovanoje tu meskiuku nes galvojo ismainyt i ta senaji bet jis nea... man del tokio jo prisirisimo tai neramu.. nejauku kai vaikas taip jautriai reaguoja ir prisirisa prie zaisliuko... verysad.gif
Rencike
O mano sūnus neseniai pats pasiprašė mėgstamo draugo teletabio, prašė, kad nupirktume. Tai dabar kiekvieną naktį su juo miega, netgi, jei atbėga pas mus iš kito kambario naktį, jį atsineša. Nors anksčiau tokio draugo neturėjo.
Leilla
QUOTE(Natalie @ 2006 02 15, 00:02)
Mes tokio žaisliuko neturime, nors minkštų žaislų pakankamai, bandėm kokį kartu migdyti, bet kažkaip vaikas nesusidomėjo, jam svarbiausia, kad aš atsigulčiau, pradeda rankyte mane glostyti, mano naktinius marškinėlius čiupinėja, ir taip užmiega. Miega kartu su mumis, aš pripratinau, nes vyras grįžta tik savaitgaliai, o lova didelė ir patogiau man taip ax.gif Bet va kaip reikės jį atpratinti kartu miegoti....? g.gif
*

pradzioje ir mano vyresnelis jokio zaisliuko nenoredavo miegui, bet mes toki zuikuti vis duodavom ir duodavom, kol priprato, dabar be jo nesiskiria ir i lova kartu su juo ir i darzeli, nupirkom dar viena toki kad nereiketu nesioti i darzeli pirmyn atgal, tai dabar isvis su abiem miega lotuliukas.gif
Kaliteja
Ir mes turime tokią avytę,nors dabar tai ji labai apgailėtinai atrodo.Kaip ji atsirado nė nepamenu,turėjom seniai,bet vieną dieną prireikė ir dabar be jos miegelio tai schmoll.gif ,ji tokia mažyte gal 10cm. tai ir myli,o didesni nepatinka,nes buvom pametę tai kol radome buvo vargo.Gerai kad dar sutariam į darželį nesinešti,pasiemė kitą,bet ir vėl mažą šuniuką.O į lauką ar šiaip kur tai nereikia,tik miegelio.
stebukliuke
Enytei labai patinka miegoti su senelio dovanota žirafa smile.gif labai mėgsta įsikniaubti į jos snukutį arba dieną pasidaryti jaukų šešėlį, kad saulytė nešviestų. Dukrytei dabar 6 mėnesiai, bet į tą žirafą ji reaguoja ypatingai, net dieną parodžius žaislą tiesia rankytes ir apsikabina wub.gif wub.gif O lauke užmiega ir be žaislo, bent jau kol kas. dabar, kai atpratinu nuo žinduko, žirafa tikras išsigelbėjimas smile.gif
Gulka
Gavo dovanų avytę grojančią tai be jos niekur. Vadinam "mylu-mylu" wub.gif Ir kai dar mažesnė buvo išploviau aš ją, bo jau prekinę išvaizdą nuo tampymo buvo praradus, tai kiek ašarų ir ieškojimo buvo "kur mylu-mylu" ir viskas, kol nepamtė lauke džiūnančios, teko nešt namo visą šlapią ir miegojo su ja tokia doh.gif wub.gif
Pastaba
Mazius paveldejo is brolio toki medziagini suniuka ilgom ausim. Vyresnelis su juo miegodavo, o dabar ir mazius. Tik jau vienos ausies nebeliko. Nuciupinejo visiskai biggrin.gif
O darzely su teletabiu miega.
Ramaškė
Mano mažoji visiškai nesidomėjo minkštais žaisliukais, kol nepradėjo eiti į darželį. Iš didelio jų būrio išsirinko meškiuką su tokia išsigandusia veido išraiška. Matyt pati taip pat jautėsi.Labai sunkiai pratinosi prie darželio, tai to meškio nepaleisdavo iš rankų net namo parėjus, nekalbant apie miegojimą kartu.Po kelių mėnesių prie meškio prisijungė ir zuikutis, jau trise ėjo į darželį. Dabar į darželį eina noriai ir vieną dieną paliko savo draugus namuose, kaip aš sakau "išėjo į pensiją" lotuliukas.gif .O miegoti kasvakar išsirenka kitą pukuotuką.
Vate

Mano dukra prisirisusi prie pagalveles, kuria as nusipirkau, kai laukiausi, ir miegodama pasidedavau po pilvu, nuo 11 men pradejo ta pagalve nesiotis ir gulineti, kai noredavo miego, o dabar tai iki tokio lygio, kad jei kur vaziuojam ar i parduotuve ar i svecius, visur ta pagalve kartu, isskalbti neleidzia, nes tada visa diena neturi pagalves doh.gif ir dar dabar pamate, kad kamputis jau praplyses, tai pasake, kad negalima skalbti, nes pagalve suplys nuo skalbimo doh.gif
lotta
Maniskis iki 2 metuku tokio zaislo irgi neturejo. Man per gimtadieni padovanojo nerealu meskina, tai sunus nuo to karto jo nepaleidzia...Keliasi su juo, uzmiega su juo, valgo kartu, sedasi ant puoduko kartu thumbup.gif
Neseniai kazkaip nepagalvojusi idejau musu MESKI iskalbimo masina. Tai vaika pravirkdziau nerealiai. Oi doh.gif kiek ismones reikejo surasti, kad paaiskinti dvimeciui pypliui, kodel meskis prausiasi ne vonioje o skalbenkeje doh.gif
Ta vakar 2 valandas neuzmigome...O ryte pirmas zodis buvo ne mama, o MESKIS doh.gif
Ciki
Manishke irgi ilgai neturejo jokio mylimo zaislo, bet apie 2.5 m netiketai pamylo viena meshkina biggrin.gif ir dabar kiekviena vakara be jo neuzmiega wub.gif
cameja
..vyresnelis iki 7 metu miegodavo apsikabines savo suniuka,o mazoji neuzmiega be savo mylimiausio zuikiuko smile.gif
Paranormali
g.gif Mano Justas nemego niekada miegoti su kokiu zaislu...O Skirmantas miega su meskuciu, tokis jis svelnutis su lopu ant ausytes, tai jis visad sako jog eina pas meskuti i lova blush2.gif Svarbu manau jog zaislas su kuriuo vaikas miega butu skalbiamas...... nors asru buvo kai skalbem meskuti, neleido uz ausu dziauti doh.gif
dzindzilia
Mano vaikas turi tokią skudurinę lėlytę, be jos miegoti neina. Tik kad bėda, kad baigiame nuskalbti, o antros tokios pačios nerandame pirkti...
azen
Mano mergaite, tai kai mazyte buvo tai jai jokiu ten merliu nereikejo. bet 2m. proga gavo toki katina pliusini, dovanu, ir iskart ji labai pamilo. tai ir i lova atsikrauste zaislas. po to atsirado nosine lovoj kazkaip, dar po to skudurine lele, ir peliukas. tai yra dalykai be kuriu negali miegot. o siaip dar nuo nuotaikos tai kartais ir daugiau zaislu aplink lovyte atsiranda.
Mano vaikas turi tokią skudurinę lėlytę, be jos miegoti neina. Tik kad bėda, kad baigiame nuskalbti, o antros tokios pačios nerandame pirkti...

Musu skudurine lelyte irgi baisiai nusidevejo. o mociute netycia parduotuvej rado beveik tokia pacia. Mazosios lele buvo su oranzine suknele ir melynais plaukais, o mociute nauja nupirko su oranziniais plaukais ir melyna suknele. tai paemem ta sena paslepem ir padejom nauja. mazoji pamate, sako kas cia dabar? Cia ne mano LInute(toks leles vardas)!!!! o mes jai sakom, tavo tavo, tik nusidaze plaukus ir nusipirko nauja suknele. Na ji pagalvojo pagalvojo, sako kaip mama (nes ne karta mate kaip as dazau plaukus, ir po to pasikeicia ju spalva)?? nu taip sakom kaip mama. lotuliukas.gif ir patikejo. ir dar visiems sveciams rode ir pasakojo, ka jos Lina pasidare lotuliukas.gif
Kačia
Vyresnelis nuo 1,5 metu turi l. grazu suniuka su kuriuo miega, visur vezasi, labai saugo nuo broliuko. Net ir dabar budamas pirmokas su juo nesiskiria smile.gif
Mazajam jokiu minkstu zaislu nereikia. Uzmiega abiejose rankose laikydamas Lego Duplo plasmasines zmogeliuku figuras (kures paskui paimu) doh.gif
Žana B
mes turim toki skuduriuka meskiuka ir labai skaniai miegam kai jis salia, ir miegot be jo neeinam labai jau nervuojames kai jo nerando
o siaip as labai patenkinta kad vaikas turi toki miego drauga
inginė
Mano saulytė neužmiega be Rudžio (pliušinio šuniuko). Anksčiau buvo katinų mylėtoja, susikraudavo į lovytę visus pliušinius kačiukus, net pačiai vietos nelikdavo biggrin.gif , o vėliau pamilo Rudį ir nesiskiria su juo
=maza=
maniskis nuo gimimo neeme soskes, jam ja atstodavo - merlyte. iki 3 metu su ja miegojo ir visur ejo. dabar jau jis sako - as didelis vyras, man nereikia juos !, biggrin.gif
iskeite merlyte i minksta suniuka. ax.gif
*Svajone*
Kaip faina kurie vaikučiai turi mėgstamus žaisliukus rolleyes.gif pas mane nė vienas neturi mėgstamo žaislo schmoll.gif tiesiog pažaidžia ir numeta irnesakyk.gif o jau tiek visokiausių turi meškučių zuikučių mašinyčių bet nereikia unsure.gif nežinau gal dar ateis laikas kai turės savajį žaisliuką g.gif bet kur tau jau vyriausiam aštuoneri tai jau jis tik apie kompus šneka ir mobiliakus doh.gif tai nemanau kad kokį meškį pamils wub.gif nebent mažesnieji oi kaip noriu ir laukiu šio momento blush2.gif
=maza=
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 16, 16:02)
Kaip faina kurie vaikučiai turi mėgstamus žaisliukus  rolleyes.gif  pas mane nė vienas neturi mėgstamo žaislo  schmoll.gif  tiesiog pažaidžia ir numeta  irnesakyk.gif o jau tiek visokiausių turi meškučių zuikučių mašinyčių bet nereikia  unsure.gif  nežinau gal dar ateis laikas kai turės savajį žaisliuką  g.gif  bet kur tau jau vyriausiam aštuoneri tai jau jis tik apie kompus šneka ir mobiliakus  doh.gif tai nemanau kad kokį meškį pamils  wub.gif  nebent mažesnieji oi kaip noriu ir laukiu šio momento  blush2.gif
*

maniskiui 3,6m, jau sedi prie kompo, doh.gif zaidzia DXBAL 2 , varo geriau uz mane. zinau,kad per anksti leist prie kompo, bet trumpam leidziu pasidziaugt .
*Svajone*
QUOTE(=maza= @ 2007 03 16, 17:37)
maniskiui 3,6m, jau sedi prie kompo,  doh.gif  zaidzia DXBAL 2 , varo geriau uz mane. zinau,kad per anksti leist prie kompo, bet trumpam leidziu pasidziaugt .
*

Aš tikiu nes mano ir ketverių metukų vaikas pasėdi ir mažiausias kuriam dar nėra dviejų doh.gif žinau kad nesveika prie to kompo,bet irgi leidžiu trumpai bet kur tau kai pasakau išjungt tai atsako mama dabar reikia nugalėti bosą tai taip ir praeina kokia valandėlė lotuliukas.gif tai juokiamės su vyru ir sakom kad pamperse dar šūd........................o jau ant kompo maigo mygtukus lotuliukas.gif turbūt jiems ir bus pats mėgstamiausias žaislas kompas bigsmile.gif o visgi galėtų būti koks meškiukas blush2.gif
=maza=
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 16, 17:01)
Aš tikiu nes mano ir ketverių metukų vaikas pasėdi ir mažiausias kuriam dar nėra dviejų  doh.gif  žinau kad nesveika prie to kompo,bet irgi leidžiu trumpai bet kur tau kai pasakau išjungt tai atsako mama dabar reikia nugalėti bosą tai taip ir praeina kokia valandėlė  lotuliukas.gif  tai juokiamės su vyru ir sakom kad pamperse dar šūd........................o jau ant kompo maigo mygtukus  lotuliukas.gif  turbūt jiems ir bus pats mėgstamiausias žaislas kompas  bigsmile.gif o visgi galėtų būti koks meškiukas  blush2.gif
*

maniskis irgi randa pasiteisinima, kad tik ilgiau pasidet prie kompo. ax.gif as jo metu ir aplamai iki paauglystes nzn kas tas kompas ir kaip su juo elgtis, o dabartiniams vaikams ziuriu idomiau pasedet pre kompo, negu su lelem ar masinelem pazaist. doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.