Maniškis vyresnėlis tai su jokiais žaislais nėjo miegot
Geriausiai miegasi su mama prie šono ir čiulptuku, su kuriuo galima įvairių žaidimų prisigalvot, kai nesimiega
Na maniškis užmiega su didelia kompanija,6-7 minkšti žaislai,na ir ....mama
Kai atisakem ciulptuko, tai is daugybes pliusiniu zaislu isirinko viena suniuka, su kuriuo miega po siai dienai. Smagiasia, kad jis dar i gimdymo namus atnese mano brolis, busimas kriksto tetis. Dabar suniukas vardu "ciuce" butinas miegojimo atributas
Kai ejom i darzeli ir nusinesem kitoki suniuka zaisliuka, irgi tik miegui
Maniškiui tuoj trys metukai bus, o jis iki šiol dar be soskės, merliuko ir pliušinio zebriuko neina miegot
reikalingas tiutukas ir as, mama, daugiay nieko jam nereikia
kaip įpratinsi, taip turėsi
jau mėnuo prižiūriu sesers dukrą, ji be savo ponio arkliuko net pietų miego neina...
Mano dickis turi 2 miego meskiukus, vienas nakties miego, kuris tik patalyneje, o kitas dienos miego. Pastaraji tekdavo visur veztis, jei kur reikedavo miegoti pietu miega. Karta pamirsome ir nieko...Po to karto niekur nebesivezam miego meskiuku, bet namie niekada nepamirsta eidamas miegoti prisiglausti.
O mazius miega su merliuku ir soske, nors salia guli meskiukas, bet dar nelabai reikalingas
Maniskis dabar neuzmiega be leap frog drambliuko, labai grazios muzikeles, ypac miegelio
Vaikui turbūt ramiau, kai turi miego draugą. Mūsų miega su pliušiniu zebriuku. Dar visai nesenai vaiką tekdavo nešioti ir sūpuoti, kad užmigtų. O dabar vien įdavūs į glėbį zebriuką supranta, kad laikas miegoti.
Mazas pliusinis suniukas. Ji padovanojo aukle, kai pirma karta atejo pas mus
O mano pupa taip pat nepripazista jokio zaislo miegant, kol uzmiega, viska ismeto is lovytes
jau koks mėnuo, kai dukrytė ir miega ir keliasi su pliušiniu šuniuku
reiktu ir mano maziui kokio miego draugo, gal geriau uzmigtu
Mum ir reiktu kokio zaislo -draugo.Nu bet jam mieliau su masinom zaisti.O minkstu zaislu
Maniskis irgi be merliuko ir be jokio zaislo uzmigdavo, o kai buvo apie metuku amziaus as jam nupirkau toki miela minksta suniuka ir laikydavau ji lovoj, dabar jis jau labai meiliai su juo miega, vakare nunesu i lova paguldau, jis ji apsikabina ir miega. net nezinau ar jam butu labai sunku miegot su juo, bet jei vaziuojam kur su nakvyne mes ji pasiimam, mano nuomone jam jaukiau su juo
Maniškė gavo gimtadienio proga nuo krikštotėvų pliušinį tokioms liudnom akim asiliuką, tai su juo visur ir darzelyje ir namuose, ir miega ir zaidzia. Megstamiausias zaislas
Maniskis tai su masinom miega,anksciau be teletabio ir katytes neuzmigdavo
turim visokiu zaisliukiu,m ir tabius, ir BC minkstu zaisliuku, maniau bus kaip migdukas, bet kazkaip neturime to kas padeda uzmigt, uzmiegam paprastai be zaislu ir didesniu problemu
Maniškiai turi "etatinius lovinius" žaisliukus
Jeigu pamiršta pasiimt į lovą, rėkia, kad atneštumėm arba pati eina ieškot. Tai lėlė ir nemaža. Jai ir metų nemažai, viso labo tik apie 20 metukų.
Lėlė išsaugota dar mano, mano vaikystės, pamenu kaip pati su ja žaidžiau. O vat 2 metukų proga nupirkom naujoviškesnę, tai tos nė į rankas, nei tuo labiau į lovą miegot neima. O vat mano - visada. Be jos negali. O mažajai dar neįdomu, jai svarbu merliukas, kad po nosim būtų ir tiūtė burnytėj
Mano sūneliui nei čiulptuko nei merliuko nereikėjo. Tik maždaug nuo 1m pradėjo su pliušiniu zuikiu miegoti-o dabar neišskiriami draugai visur ir visada
Mano vaikio miego zaislai keitesi su amziumi.Iki metu nereikejo absoliuciai nieko.Nupirkau migiuka pliusini-vienodai sviete.Nuo metu atrado visus metus voliota pliusine zirafa.Be jos ne i lova.Paskui i lova dar atkeliavo maziausiai 3 pliusiniai zaislai ir kaip karalaitis jais apsikroves miegojo.Paskui zaislus pakeite dvi masinytes,kietos gumos virsum.Kuri laika be ju nemiegodavo.O va paskutinem savaitem butinas reikalas yra svieciantis migdukas,likes nuo kudikystes laiku.Jis turi grazia spalvota projekcija i lubas,tai paleidziu muzikyte,isjungiu sviesa ir vaikas megaujasi
Mano mergyte "Paslapciu sodo" gerbeja. Isimylejus buvo to multiko veikeja - zydra skudurine lele Igli Pigli be proto. Norejau nupirkt is parduotuves ta zaisla - bet ten apie 20 cm pliusinis zaisliukas su irasytais garsais apie 70 Lt kainavo
maniske turi numyleta pliusini meskiuka, su juo nesiskyria, nesas i darzeli, su juo miega.
QUOTE(Hastalavista @ 2009 10 15, 15:43) Mano mergyte "Paslapciu sodo" gerbeja. Isimylejus buvo to multiko veikeja - zydra skudurine lele Igli Pigli be proto. Norejau nupirkt is parduotuves ta zaisla - bet ten apie 20 cm pliusinis zaisliukas su irasytais garsais apie 70 Lt kainavo Kokia puiki mintis
sveikos mamytes.pas mane du vaikuciai ir abu turi savo mylimukus be kuriu negalim
maniskei labai padeda uzmigti sviestuvas- migdukas boruzele, kuri sviecia ivairiomis spalvomis, o ant lubu projektuoja zvaigzdyna
žaisliuko mėgstamo neturim su kuriuo vaikas miegotų, bet be merliuko nė žingsnio i lovytę
Ir maniškė tik su merliuku ir čiupltuku eina miegot, neiškiriami draugai
saunuoles mamos,kad sumastet pacios pagamint vaikams zailsiukus-o svarbiausia,kad vaikui tai pats pats paciausias zaisliukas
o va as neatsimenu jau su kuo miegojo maze iki vieneriu,paskui iki dvieju metu buvo ivairiu pliusiniu ir merliukas,o paskui viskas pasikeite-atrado viena meskiuka,paskui kiski,o dabar-per sias sventes is giminaiciu mano parsivezem didziuli balta ruoni-jis beveik su maniske lygus,ji vos pakelia
Na mano sūnukas iki kalėdų tai miegojo su Mikės draugu tigriuku, toki 30cm turi... o per kalėdas gavo dovanų ta lietuviuka šuniuką, nu tai viskas, neišskiriami draugai
Maniškis neina miegoti be kompakto...
Miegoti eina tik su savo šuniuku lietuviuku
su šildoma baružyte
Maniskis(vidurinis) be tevo niekur
Su šilduku - šuniuku miega
QUOTE(brasta @ 2010 02 13, 16:16) Maniškis neina miegoti be kompakto... Ta prasme, be CD? QUOTE(gingizė @ 2010 02 21, 14:54) Čia irgi geras Dičkis, tai turi visą kolekciją savo lovoje, minkštų žaislų: visko ten yra Mažasis pastoviai miega su aviuku Timiu, ir šildomu žaisliuku. Bet, neypač jam jie svarbūs. O, kas vakarą pasirenka ką nors kito: tai traukinį, tai kaladėlę, tai Bob the builder mašiną, tai dar kažką, kas jam tą diena bais brangu buvo
manoji prie migduko ir soskytes turbut sunkiai uzmigtu
Vienintelis zaislas, be kurio mano mazius negali uzmigt - tai as.
Na kokisu 6men buvo Upse Daise dabar ziuriu visus 4 taletabius nesasi
maniskis didelis berniukas jau, bet bet sildomo meskucio Grikio nemiega
mano dickis sunus tai labai istikimas savo miego draugams - per visus 10 metu buvo tik du minksti zaislai, susijes su kelionemis - viena tetis is kazkur parveze, o kitas is Austrijos slidinejimo (pramintas meskiu Austru), o dabar daznai irgi megsta pasisildyti su katinu Ciobreliu. tik jau praeina poreikis kazka butinai nestis i lova. mazoji tai miego skuduriuka turi, bet dar nereiskia pretenziju, tai mamos norus vykdo
7 metu mergaite niekaip be savo ilgai myleto ir visdar mylimo, viso (tikraja to zodzio prasme) apskurusio ir apyplysusio, nes jau nebeimanoma sulopyti
Mano nemiega be didelio meskino ir dar triju mazesniu (2 meskiuku ir katino)
Maniskis miega su tokiu senu kazkieno atiduotu zuikiu,nu tokiu "tarybinio"tipo, viena akis jau balta, bet be jo negali uzmigt. Diena jo kaip ir nereikia, tik pries miegeli. Ilgai neturejo jokio tokio megiamo miegelio zaisliuko, daug kas pridovanojo visokiausiu nauju minkstu meskiu, bet ne vienas neitiko. O sitas zuikis kazkaip atsitiktinai papuole i lova ir viskas
be meskiuko Teddy
|