Meilemm
2009 03 21, 20:28
Sveikos  ar imanoma namu salygomis pasigaminti cukraus pudros? aciu jums labai! laukiu atsakymu
Juodoji Fėja
2009 03 21, 21:29
AŠ susimalu su paprasčiausia kavamale ir gaunas ne ką prastesnė pudra nei pirktinė  tik ar dėl šio klausimo vertėjo kurti naują temą...
@adrij@
2009 03 23, 00:00
Jokiu būdu nepadarysite tokios pudros kokia yra Dan Cuker  .....tai auščiausios klasės pudra , joje dar ir krakmolas dėtas , ko nėra Lietuviškose , o jis duodą elastingumą ir bent gėlėms masę padaro ne tokią biria ir be galo lygią .....Norfoje ji kainuoja 2,99 , o visose kitose 3,99.....ar verta vargti ????
QUOTE(rembiene @ 2009 03 21, 21:29) AŠ susimalu su paprasčiausia kavamale ir gaunas ne ką prastesnė pudra nei pirktinė Aš taip pat
celesta
2009 03 23, 18:33
QUOTE(rembiene @ 2009 03 21, 22:29) AŠ susimalu su paprasčiausia kavamale ir gaunas ne ką prastesnė pudra nei pirktinė  tik ar dėl šio klausimo vertėjo kurti naują temą... senas ir išbandytas būdas
duokanka
2009 03 24, 18:54
As irgi visą gyvenimą pudrą maliau su kavamale. Bet kai persikrausciau pas vyrą, kavamalė liko pas mamą, tai teko pirkti naują. Gerai, kad naują iš karto išbandžiau, nes pasirodė brokuota, visas cukrus i kavamalės vidų subyrėjo  Nunešiau į garantinį remontą, o ten kai pasakiau ką maliau, mane tokia .... palaikė, tipo "kavamalė tik kavai malti, o ne cukrui!" O tai su kuo tada cukrų?
@adrij@
2009 03 24, 23:43
Kiek žinau , tai tokio aparato dar niekas neišrado .......o ir būtinumo jokio nėra
irmulia
2010 05 08, 23:44
| i |
| PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:
1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.
3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.
4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.
6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.
7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Sveiki, gal kas žinote, kur būtų galima gauti/susimalti/pasidaryti tokios šaltos cukraus pudros - ji būna pavyzdžiui, ant (vokiško) kalėdinio pyrago (toks su džiovintais vaisiais, migdolais, kuris gaminamas prieš porą mėnesių  ). Kokių idėjų? Bandžiau kažkada į malamą cukrų Minton pastilę įmesti - neišdegė Kas dar sukuria šaltumo įspūdį? Mama minėjo, kad senais laikais būdavo tokios pudros pirkti.
|
|