LigiBunga
2009 04 03, 12:28
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 04 02, 23:18) Labas vakaras, ek, gaila, kad tik dabar prisijungėt.. Būč kompaniją palaikiusi  O jus jau buvot gal? isigijot? As randu trijose parduotuvese, siaip tai ir atsiustu, bet uz siuntima 400-500 zl nori, tai tas pats iseina, jei vaziuot paciai. Dar be to ir maxi cosi kede nusipirkciau. babycenter labai jau lupa, kaip ir Kotryna
in vino
2009 04 03, 13:58
 Sveikos mamytės, jungsiuos ir aš į jūsų būrį - noooriu XT vežimaičio... Niekas daugiau man nepatinka, tik va galvoju iš kur pirkti...
Egliene77
2009 04 03, 21:31
QUOTE(jurstai @ 2009 04 03, 14:58)  Sveikos mamytės, jungsiuos ir aš į jūsų būrį - noooriu XT vežimaičio... Niekas daugiau man nepatinka, tik va galvoju iš kur pirkti...  sveika, siulau pasiskaityti ikelta senaja tema, ten daug mamyciu pasakoja kaip kur ir kada pirko:) ir aisku uz kiek;) dar yra e-bay, mothercare puslapis ( imetu nuoroda) http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-...31&mcb=coreo siaip, jei LT, tai yra Kotryna, Mothercare parduotuve Panoramoj ir www.babymarket.lt ir dar - jei tik mamai patinka, dar nereiskia, kad mazgiui/mazgei patiks, BUTINAI pasimatuokit;) sekmes!
gineituke
2009 04 03, 22:45
Sveikos, mamytes siandien parduotuvej apziurejau Maclaren XLR ir viskas noooriu, nebgaliu Tik va internete apziurejau, kad XT pigesnis. Gal galit pasakyti, kuo jie skiriasi, nes vizualiai labai panasus, o parduotuvej (Panoramoj) nebuvo XT modelio. Man labai aktualu, kad rankenos pasiilgintu, nes vyras labai aukstas ir jam kitaip nepatogu vezioti.
astaend
2009 04 03, 23:12
QUOTE(LigiBunga @ 2009 04 02, 22:51) Sveikos, as irgi ieskau XT arba XLR. Randu Varsuvoj neblogu variantu, gal po Velyku pavaziuot...  Sveikos, as jau visa savaite internete ieskau. Radau ebay, bet niekada is ten nepirkau - baugoka, ar is US atvez? Mathercare kainos aukstokos, del to vargo, geriau jau is LT parduotuves pirkti - sutaupai tik kokius 200 lt O ar Varsuvoj daug pigiau gaunasi? Gal ir as prisijungciau- vis pigiau kuras kainuotu:) O ir automobilines kedutes man reikia ... Parasykit smulkiau - labai jau ta Lenkija viliot pradejo Papildyta:Tarp kitko, gal jau kas deveta Maclaren parduodate? Pamastykit, gal jau mazyliai senai isaugo  Laaaaabai reikia Tiktu varijantai Techno XT, XLR arba Quest
Egliene77
2009 04 04, 09:52
QUOTE(gineituke @ 2009 04 03, 23:45) Sveikos, mamytes siandien parduotuvej apziurejau Maclaren XLR ir viskas noooriu, nebgaliu Tik va internete apziurejau, kad XT pigesnis. Gal galit pasakyti, kuo jie skiriasi, nes vizualiai labai panasus, o parduotuvej (Panoramoj) nebuvo XT modelio. Man labai aktualu, kad rankenos pasiilgintu, nes vyras labai aukstas ir jam kitaip nepatogu vezioti. labas rytas, nueik i youtube.com ir irasyk XLR bei XT - ten yra filmuotu medziagu, pamatysi, kuo skiriasi ir kaip atrodo:) realiai ir senojoje temoje yra pakalbeta apie skirtumus, na jie tikrai nera zymus. XT yra kazkiek siauresnis ir kokiu kilu lengvesnis, XLR turi daugiau priedu ir del to yra sunkesnis, mano XLR rankenos prasiilgina, del XT ne nezinau:) manau irgi, bet tu dar paziurek vaizdo medziaga! ir kiek, jei ne paslaptis, panoramoj dabar XLR kainuoja? nes jie katik 30 proc. kainas uzsikele ( cia mamytes taip kalbejo)
Verdaina
2009 04 04, 19:41
QUOTE(gineituke @ 2009 04 03, 23:45) Sveikos, mamytes siandien parduotuvej apziurejau Maclaren XLR ir viskas noooriu, nebgaliu Tik va internete apziurejau, kad XT pigesnis. Gal galit pasakyti, kuo jie skiriasi, nes vizualiai labai panasus, o parduotuvej (Panoramoj) nebuvo XT modelio. Man labai aktualu, kad rankenos pasiilgintu, nes vyras labai aukstas ir jam kitaip nepatogu vezioti. Pagrindiniai skirtumai: 1. Ant XLR gali montuotis auto kėdutė, ant XT - ne. 2. XLR komplekte jau yra kojų užklotas, XT modeliui jį galima įsigyti papildomai. 3. XLR sėdimoji dalis 4cm platesnė. 4. XT sveria 6,8kg, XLR 7,5kg. 5. Amerikiečių rinkai gamintas XLR tinka iki 29,5kg svoriui. Europos rinkai XLR iki 15kg. XT tinka iki 15kg. Rankenos tikrai pasiilgina ir XT, ir XLR modelių.
gineituke
2009 04 04, 22:32
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 04, 09:52) labas rytas, nueik i youtube.com ir irasyk XLR bei XT - ten yra filmuotu medziagu, pamatysi, kuo skiriasi ir kaip atrodo:) realiai ir senojoje temoje yra pakalbeta apie skirtumus, na jie tikrai nera zymus. XT yra kazkiek siauresnis ir kokiu kilu lengvesnis, XLR turi daugiau priedu ir del to yra sunkesnis, mano XLR rankenos prasiilgina, del XT ne nezinau:) manau irgi, bet tu dar paziurek vaizdo medziaga! ir kiek, jei ne paslaptis, panoramoj dabar XLR kainuoja? nes jie katik 30 proc. kainas uzsikele ( cia mamytes taip kalbejo)  Aciu uz atsakyma. Reikes paziureti. O Panoramoj XLR kainuoja 1265 Lt. QUOTE(Verdaina @ 2009 04 04, 19:41) Pagrindiniai skirtumai: 1. Ant XLR gali montuotis auto kėdutė, ant XT - ne. 2. XLR komplekte jau yra kojų užklotas, XT modeliui jį galima įsigyti papildomai. 3. XLR sėdimoji dalis 4cm platesnė. 4. XT sveria 6,8kg, XLR 7,5kg. 5. Amerikiečių rinkai gamintas XLR tinka iki 29,5kg svoriui. Europos rinkai XLR iki 15kg. XT tinka iki 15kg. Rankenos tikrai pasiilgina ir XT, ir XLR modelių.  Aisku. Ziuresiu, koks kainos skirtumas bus. Bandysiu prasyt, kad is Anglijos atveztu. Del koju uzkloto, tai rudeni ir ziema turbut praverstu.
Egliene77
2009 04 05, 09:20
[quote=gineituke,2009 04 04, 23:32] Aciu uz atsakyma. Reikes paziureti. O Panoramoj XLR kainuoja 1265 Lt. dar pamirsau toki puslapi parasyt, babymarket.lt, ten pamenu XT kainavo 999 lt. bet jei tik turi galimybiu, AISKU siuskis:) kolei kas koju uzkloto nepirk, nes gi nezinai, ar tavo vaikis neisaugs jo:) kol ateis ruduo, gal jau pats vezimeli stums;) sekmes!
Fox_lady
2009 04 05, 10:18
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 05, 10:20) dar pamirsau toki puslapi parasyt, babymarket.lt, ten pamenu XT kainavo 999 lt. bet jei tik turi galimybiu, AISKU siuskis:) kolei kas koju uzkloto nepirk, nes gi nezinai, ar tavo vaikis neisaugs jo:) kol ateis ruduo, gal jau pats vezimeli stums;) sekmes! Sveikos Aš irgi svajoju apie maclareną savo sūnučiui, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius.  Babymarket yra tos pačios Kotrynos tinklo internetinė parduotuvė.  Kadangi tokių parduotuvių išlaikymas pigesnis nei realių, tai ir prekės truputį pigesnės. Sakyčiau, visai nedaug, nes Kauno Kotrynoj XT kainuoja 1159 lt, tai dar pritaikius 5 proc. nuolaidą gaunasi 100 lt brangiau nei per babymarket užsisakinėt. Bet vistiek brangu, todėl irgi ieškau variantų, kaip parsisiųsti pigiau.... o dėl užkloto, apšvieskit, o tai jis toks šiltas, kad vasarą vėsesniu oru netiktų? aš pati mėtausi tarp XT ir XLR. XT imponuoja, kad pigesnis ir lengvesnis. Kita vertus, ar mes jame tilptume žiemą su kombinezonu ir vokeliu? Jaučiu, sunkiai?
Egliene77
2009 04 06, 07:48
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 05, 11:18) Sveikos Aš irgi svajoju apie maclareną savo sūnučiui, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius.  Babymarket yra tos pačios Kotrynos tinklo internetinė parduotuvė.  Kadangi tokių parduotuvių išlaikymas pigesnis nei realių, tai ir prekės truputį pigesnės. Sakyčiau, visai nedaug, nes Kauno Kotrynoj XT kainuoja 1159 lt, tai dar pritaikius 5 proc. nuolaidą gaunasi 100 lt brangiau nei per babymarket užsisakinėt. Bet vistiek brangu, todėl irgi ieškau variantų, kaip parsisiųsti pigiau.... o dėl užkloto, apšvieskit, o tai jis toks šiltas, kad vasarą vėsesniu oru netiktų? aš pati mėtausi tarp XT ir XLR. XT imponuoja, kad pigesnis ir lengvesnis. Kita vertus, ar mes jame tilptume žiemą su kombinezonu ir vokeliu? Jaučiu, sunkiai?  na jei jau musu dickis ( 10 menesiu, 13 kg,78 cm), tilpo i XLR su kombinezonu, tai manau ir taviskis tilps;) tik XLR yra ne vokelis, o toks kaip prisegamas prie priedo reikalas, na reikia pamatyti, nes i vokeli kailini Maclareno musiskis tai vos vos jau tilpo, kita ziema pardavinesim ta siluma teikianti daikta:)
Fox_lady
2009 04 06, 07:53
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 06, 08:48) na jei jau musu dickis ( 10 menesiu, 13 kg,78 cm), tilpo i XLR su kombinezonu, tai manau ir taviskis tilps;) tik XLR yra ne vokelis, o toks kaip prisegamas prie priedo reikalas, na reikia pamatyti, nes i vokeli kailini Maclareno musiskis tai vos vos jau tilpo, kita ziema pardavinesim ta siluma teikianti daikta:) labas rytas tai į XLR aš tikiu, kad tilptų, bet klausiau apie XT..
mmuliukas
2009 04 06, 07:57
sveikos mes isigijom MC TRIUPMF ,esam patenkinti  pirkom deveta
Gal kas zadate pardavineti rudeniop universalu pilkos spalvos vokeli? Mes rezervuotumemes is karto, jei kaina tiktu Laukiam savojo quest sport is Anglijos
ssauleno
2009 04 06, 08:52
QUOTE(estetė @ 2009 03 31, 07:51) Na stai, uzsisakem quest sport is Mothercare, lauksim. Bet uzsirezervavo tik 1 svara kol kas... gal tikrino kortele  kaip jums pavyko? ne i lietuva siuntet? man raso *** We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***
QUOTE(ssauleno @ 2009 04 06, 10:52) kaip jums pavyko? ne i lietuva siuntet? man raso *** We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***  Mes is pradziu i Anglija pas draugus nusiuntem, is ten paims ir atves
ssauleno
2009 04 06, 09:34
QUOTE(estetė @ 2009 04 06, 10:27) Mes is pradziu i Anglija pas draugus nusiuntem, is ten paims ir atves  aisku...tada mums tex tarpininkam moket
samilte
2009 04 06, 09:54
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 06, 08:48) 10 menesiu, 13 kg,78 cm
koks burbuliukas
Egliene77
2009 04 06, 11:57
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 06, 08:53) labas rytas tai į XLR aš tikiu, kad tilptų, bet klausiau apie XT..  na, zinok cia jau nieks negarantuoja....ir didenis vaikiai juk daznai pavaiksto:), ne visad sedi:) maniskis siandien pavyzdziui praverke pusvalandi, kol issireikalavo islipti ( pats dar nevaiksto), tai teko vezima tempti ir vaiki da tapu tapu paskui:))) Papildyta:QUOTE(samilte @ 2009 04 06, 10:54) koks burbuliukas  na jau jis toks, kaip paritus, taip pastacius  tetis jo toks vaikystej buva, na ir as ne kuda........
gineituke
2009 04 07, 22:33
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 06, 11:57) na, zinok cia jau nieks negarantuoja....ir didenis vaikiai juk daznai pavaiksto:), ne visad sedi:) maniskis siandien pavyzdziui praverke pusvalandi, kol issireikalavo islipti ( pats dar nevaiksto), tai teko vezima tempti ir vaiki da tapu tapu paskui:))) Papildyta:na jau jis toks, kaip paritus, taip pastacius  tetis jo toks vaikystej buva, na ir as ne kuda........  Sveikos, mamytes, mano burbulis irgi: tuoj 5 men., o sveria 9,5 kg. Visa vakara suku galva koki pirkt ar XT, ar XLR. XLR man toks grazus, ypac tas juodas su sampano spalva. O XT lengvesnis, kai vaikas paaugs, bus praktiskiau. Vienu zodziu, nieks vietoj manes nenuspres.
Egliene77
2009 04 08, 07:33
QUOTE(gineituke @ 2009 04 07, 23:33) Sveikos, mamytes, mano burbulis irgi: tuoj 5 men., o sveria 9,5 kg. Visa vakara suku galva koki pirkt ar XT, ar XLR. XLR man toks grazus, ypac tas juodas su sampano spalva. O XT lengvesnis, kai vaikas paaugs, bus praktiskiau. Vienu zodziu, nieks vietoj manes nenuspres.  Labas, burbuliuko mama:) nesimetyk:), pirk XLR, tas kilogramo svoris, kai vaikas paaugs iki 12-13 kg, zinok nesijaus net:) nes realiai rudeni/ziema juk su kombinezonu sodinsi i ratukus, tai reikia "apsidrausti", kad tilptu, ar ne?
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 07:33) Labas, burbuliuko mama:) nesimetyk:), pirk XLR, tas kilogramo svoris, kai vaikas paaugs iki 12-13 kg, zinok nesijaus net:) nes realiai rudeni/ziema juk su kombinezonu sodinsi i ratukus, tai reikia "apsidrausti", kad tilptu, ar ne?  Labas rytas Visiškai pritariu. Rekomenduoju XLR.
Egliene77
2009 04 08, 08:18
o as vakar net nuliudau...is PANORAMOC PC yra pozemine pereja, tai nusileidom normaliai su MCLR, bet uzkilt - niekaip...per siauri ratukai, klypsta:( teko tysti vezimuka su vaikiu rankose:(  nu bet kas per apskaiciavimai/ismatavimai nestandartiniai Papildyta:pasitaisau, PANORAMOS:)
Labukas Mūsų quest sport jau pas draugus Anglijoje, beliko parsigabenti Tikiuosi greitai turėsim ilgai lauktą transporto priemonę ir galėsim lėkti su vėjeliu
Egliene77
2009 04 08, 08:32
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;hl=maclarenyra parduodanciu MCLR Quest, Estete, ar tik ne toki, kokio lauki?
Fox_lady
2009 04 08, 08:37
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 09:32) http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;hl=maclarenyra parduodanciu MCLR Quest, Estete, ar tik ne toki, kokio lauki? ale žiūriu, brangiai nori, 650. Naujas babymarkete 715 lt. (pilkas su oranžiniu)
Egliene77
2009 04 08, 08:40
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 08, 09:37) ale žiūriu, brangiai nori, 650. Naujas babymarkete 715 lt. (pilkas su oranžiniu) na, gal cia irgi naujas, be to gal galima ir padereti:) kam reikia, tai tam ir 100 lt manau "susitaupo" - siaip, pamaciau ir imeciau nuoroda:) tikrai nereklamuoju:) galvoju, gal cia kas nors jau bizniuka pradeda daryti MCLR pardavinedamas
Fox_lady
2009 04 08, 08:44
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 09:40) na, gal cia irgi naujas, be to gal galima ir padereti:) kam reikia, tai tam ir 100 lt manau "susitaupo" - siaip, pamaciau ir imeciau nuoroda:) tikrai nereklamuoju:) galvoju, gal cia kas nors jau bizniuka pradeda daryti MCLR pardavinedamas  tai jo, suprantu  Aš irgi tik šiaip, garsiai nusistebėjau, kad mažai nuleidžia, jeigu ten nenaujas (jau tingiu žiūrėt vėl, kad pasitikslint, tuo labiau kad pati ieškau XT).
Toks, tik pas mus pilkas ir mokėsim už naują ~500Lt, o čia dėvėtas, nes rašo, kad būklė gera
astaend
2009 04 08, 22:30
Sveikutes, Va ir man brangokai pasirode, bet pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti Ir nusipirkau Naudotas vezimaitis, tikrai ne naujas. Suderejom pirkinio verta kaina. Nusivaleme dulkes, siek tiek patepeme girgzdukus ir vaziuosime. Tikiuosi problemu jokiu neiskils. Tik gaila nuo lietaus uzdangalo nera. Gal zinot, ar galima toki isigyti, o gal visai jis nebutinas?
Verdaina
2009 04 09, 07:12
QUOTE(astaend @ 2009 04 08, 23:30) Sveikutes, Va ir man brangokai pasirode, bet pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti Ir nusipirkau Naudotas vezimaitis, tikrai ne naujas. Suderejom pirkinio verta kaina. Nusivaleme dulkes, siek tiek patepeme girgzdukus ir vaziuosime. Tikiuosi problemu jokiu neiskils. Tik gaila nuo lietaus uzdangalo nera. Gal zinot, ar galima toki isigyti, o gal visai jis nebutinas? Tai sveikinam su puikiu pasirinkimu.  Aš vis dar neatsidžiaugiu saviškiu - vakar važinėjomės po miškelį - be jokių problemų kuo lengviausiai per šakas, samanas  , net su dičkiu Xlanderiu sunkiau būdavo, nes anas sunkus ir jį pastumti jėgos reikia  Pririnkom tėtukui žibučių
Egliene77
2009 04 09, 08:28
QUOTE(astaend @ 2009 04 08, 23:30) Sveikutes, Va ir man brangokai pasirode, bet pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti Ir nusipirkau Naudotas vezimaitis, tikrai ne naujas. Suderejom pirkinio verta kaina. Nusivaleme dulkes, siek tiek patepeme girgzdukus ir vaziuosime. Tikiuosi problemu jokiu neiskils. Tik gaila nuo lietaus uzdangalo nera. Gal zinot, ar galima toki isigyti, o gal visai jis nebutinas? sveikinu su geru pirkiniu  dziugu, kad pasiderejot ir nepermokejot siaip per e-bay buna tu apsaugeliu nuo lietaus arba mothercare, kiddicare tinklapyje. jei turi pazystamu JAV, tai paprasyk, nupirks ir kaip dovana atsius
samilte
2009 04 09, 09:38
O seip lietaus apsaugele manau ir universalia galima pritaikyti, kuriu buna pirkti kokiam Vaiku mieste uz gerokai mazesne suma. Tik jis kiek kitaip uzsidengia - t.y. per visa vezima. Maclarenu uzdangalas man smirda ta plastmase Ne i tema.... kai pirkau twoleftfeet.... ana bankrutuoja. Vartotoju teises atrase.... pranes apie bankroto administratoriu... o seip anie byla nutraukia. Ir bai bai pinigeliai jau tikrai.
samilte
2009 04 10, 14:56
Geguzes 19 jau arteja  Primenu, kad planuojamas Maclaren klubo suvaziavimas Viniuje
mmuliukas
2009 04 10, 17:54
o klaipedoje niekas neorganizuoja susitikimu?
Sveikos Maclarenu turetojos As taip pat susizavejau siuo "mersedesu"  Noreciau isigyti Maclaren XT  jei kas turit pasiulyti, lauksiu ziniu i AZ
Nada...
2009 04 13, 11:31
sveikos, ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09 modelis, kas man, aisku, tas pats  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot
Egliene77
2009 04 13, 17:41
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 12:31) sveikos, ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09 modelis, kas man, aisku, tas pats  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot  laba, su sventemis:) tai sveikinam sveikinam:) na, gal naujesnis tavo jau? beje, a tai senuosius ratus pardavinesi jau dabar?  aukciona gali skelbti, ziurek, kiek norinciu o i lauka reikia isriedeti, ypatingai per toki grazu ora su tokiu graziu vezimaiciu
gineituke
2009 04 13, 22:30
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 11:31) sveikos, ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09 modelis, kas man, aisku, tas pats  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot  Sveikos, sveikinu su pirkiniu. noriu dar pasitikrinti, ar tikrai XT modeliuko ir naujesnio ir senesnio rankenos pasiilgina? Mane Kotrynoj visai supainiojo, sake, kad ne. O apziureti taip ir neradau niekur. Beje, kokia spalva isirinkai?
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 12:31) sveikos, ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09 modelis, kas man, aisku, tas pats  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot  Cia 2009 metu modeliukas  . Pas mane toks. Idomiausia, kad pvz UK psl raso, kad vezimas yra 2009 m modelio, o foto kaip 2008, net paciam malaren puslapyje, jei pasirinktum pilka spalva apziureti, rodo senesni modeli, idomu Papildyta:QUOTE(gineituke @ 2009 04 13, 23:30) noriu dar pasitikrinti, ar tikrai XT modeliuko ir naujesnio ir senesnio rankenos pasiilgina? Mane Kotrynoj visai supainiojo, sake, kad ne. Pasiilgina abieju, jei abejoji, atsiversk www.maclarenbaby.com ten yra palyginimu lentele ir viska rasi O Kotrynoj ar vaiku mieste geriau nieko neklausti, as pamenu nemokejau suskleisti vezimo, tai atsiverciau Youtube filmuka, kur pristato vezima ir aisku pasidare. Cia informacijos gausi daugiau nei kokioj parduotuveje, tik ten buna ir senesni ir naujesni modeliukai pristatomi  Ivesk pavadinima i paieska ir ismes, sekmes
julietta
2009 04 14, 23:12
Sveiki Va ir mes siandien jau nusipirkome Maclaren techno XT is ebay. Dabar laukiam  gausim, papasakosiu ir as savo ispudzius
Egliene77
2009 04 15, 07:46
QUOTE(julietta @ 2009 04 15, 00:12) Sveiki Va ir mes siandien jau nusipirkome Maclaren techno XT is ebay. Dabar laukiam  gausim, papasakosiu ir as savo ispudzius  sveika, ir kokia kaina buvo ten? pasiseke:) na, tikimes greitai sulauksi ir lakstysit su suneliu:)
jolitag
2009 04 15, 13:39
sveikos.Mes ieskom skecio nuo saules Maclarenui XT.Gal zinot kur gaut?
julietta
2009 04 15, 13:55
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 15, 07:46) sveika, ir kokia kaina buvo ten? pasiseke:) na, tikimes greitai sulauksi ir lakstysit su suneliu:)  Naujas su siuntimu i LT mums gavosi apie 750 lt... siuntimas gavos nebrangiai, nes ten gyvenantys draugai suorganizavo pigesni atvezima  na turint omeny kad tarkim babymarket jie kainuoja 1000 lt, tai manau visai pigiai cia gavom
Fox_lady
2009 04 15, 14:39
matėt? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry26053383maclareniuką parduoda gražų. mes tai XT ieškom, bet gal kas tokio norėsit? net nžn koks čia modelis.
mmuliukas
2009 04 15, 14:52
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 15, 15:39) matėt? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry26053383maclareniuką parduoda gražų. mes tai XT ieškom, bet gal kas tokio norėsit? net nžn koks čia modelis. griebkit,gaila kai ieskojome nebuvo skelbimu tokiu vezimu
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 15, 14:39) matėt? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry26053383maclareniuką parduoda gražų. mes tai XT ieškom, bet gal kas tokio norėsit? net nžn koks čia modelis.  laaabai grazus ir kaina liuks  Cia modeliukas Quest, tik mum butinai reikia su pilnai gulima padetim, kurios sis modelis neturi
Egliene77
2009 04 15, 16:50
QUOTE(julietta @ 2009 04 15, 14:55) Naujas su siuntimu i LT mums gavosi apie 750 lt... siuntimas gavos nebrangiai, nes ten gyvenantys draugai suorganizavo pigesni atvezima  na turint omeny kad tarkim babymarket jie kainuoja 1000 lt, tai manau visai pigiai cia gavom  na vis i kisene gi, jei tiek susitaupo
Fox_lady
2009 04 15, 17:12
QUOTE(Lejla @ 2009 04 15, 17:05)  laaabai grazus ir kaina liuks  Cia modeliukas Quest, tik mum butinai reikia su pilnai gulima padetim, kurios sis modelis neturi  tai va ir mums.  . plius čia modelis, mano nuomone, mergaitei tinkamas, o pas mus sūnelis.
Egliene77
2009 04 15, 20:25
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 15, 18:12) tai va ir mums.  . plius čia modelis, mano nuomone, mergaitei tinkamas, o pas mus sūnelis.  del gulimos padeties - visiskai gulima tai didesniems leliams nelabai ir reikalinga, na bent man taip atrodo, o spalvos - ai, as savaji pirma su roziniais atspalviais uzauginau:)) ir nieko:) pilkas, rudas ir zalias aisku tinkamesnes spalvos, bet sitame pasiulyme spalva tai nelabai aisku, ar tokia ryski?? kaina tikrai super
|
|