Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MACLAREN vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
LigiBunga
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 04 02, 23:18)
Labas vakaras,
ek, gaila, kad tik dabar prisijungėt.. Būč kompaniją palaikiusi  ax.gif
*

O jus jau buvot gal? isigijot?

As randu trijose parduotuvese, siaip tai ir atsiustu, bet uz siuntima 400-500 zl nori, tai tas pats iseina, jei vaziuot paciai. Dar be to ir maxi cosi kede nusipirkciau. babycenter labai jau lupa, kaip ir Kotryna doh.gif
in vino
4u.gif Sveikos mamytės, jungsiuos ir aš į jūsų būrį - noooriu XT vežimaičio... Niekas daugiau man nepatinka, tik va galvoju iš kur pirkti... g.gif
Egliene77
QUOTE(jurstai @ 2009 04 03, 14:58)
4u.gif  Sveikos mamytės, jungsiuos ir aš į jūsų būrį - noooriu XT vežimaičio... Niekas daugiau man nepatinka, tik va galvoju iš kur pirkti... g.gif
*

sveika, siulau pasiskaityti ikelta senaja tema, ten daug mamyciu pasakoja kaip kur ir kada pirko:) ir aisku uz kiek;) 4u.gif
dar yra e-bay, mothercare puslapis ( imetu nuoroda)

http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-...31&mcb=core

o siaip, jei LT, tai yra Kotryna, Mothercare parduotuve Panoramoj ir www.babymarket.lt

ir dar - jei tik mamai patinka, dar nereiskia, kad mazgiui/mazgei patiks, BUTINAI pasimatuokit;) bigsmile.gif

sekmes!
gineituke
Sveikos, mamytes 4u.gif
siandien parduotuvej apziurejau Maclaren XLR ir viskas noooriu, nebgaliu biggrin.gif
Tik va internete apziurejau, kad XT pigesnis. Gal galit pasakyti, kuo jie skiriasi, nes vizualiai labai panasus, o parduotuvej (Panoramoj) nebuvo XT modelio. Man labai aktualu, kad rankenos pasiilgintu, nes vyras labai aukstas ir jam kitaip nepatogu vezioti.
astaend
QUOTE(LigiBunga @ 2009 04 02, 22:51)
Sveikos, as irgi ieskau XT arba XLR. Randu Varsuvoj neblogu variantu, gal po Velyku pavaziuot... g.gif
*

Sveikos,
as jau visa savaite internete ieskau. Radau ebay, bet niekada is ten nepirkau - baugoka, ar is US atvez? Mathercare kainos aukstokos, del to vargo, geriau jau is LT parduotuves pirkti - sutaupai tik kokius 200 lt

O ar Varsuvoj daug pigiau gaunasi? Gal ir as prisijungciau- vis pigiau kuras kainuotu:) O ir automobilines kedutes man reikia ...

Parasykit smulkiau - labai jau ta Lenkija viliot pradejo smile.gif
Papildyta:
Tarp kitko,
gal jau kas deveta Maclaren parduodate? Pamastykit, gal jau mazyliai senai isaugo smile.gif Laaaaabai reikia 4u.gif
Tiktu varijantai Techno XT, XLR arba Quest
Egliene77
QUOTE(gineituke @ 2009 04 03, 23:45)
Sveikos, mamytes 4u.gif
siandien parduotuvej apziurejau Maclaren XLR ir viskas noooriu, nebgaliu  biggrin.gif
Tik va internete apziurejau, kad XT pigesnis. Gal galit pasakyti, kuo jie skiriasi, nes vizualiai labai panasus, o parduotuvej (Panoramoj) nebuvo XT modelio. Man labai aktualu, kad rankenos pasiilgintu, nes vyras labai aukstas ir jam kitaip nepatogu vezioti.
*

labas rytas, nueik i youtube.com ir irasyk XLR bei XT - ten yra filmuotu medziagu, pamatysi, kuo skiriasi ir kaip atrodo:) realiai ir senojoje temoje yra pakalbeta apie skirtumus, na jie tikrai nera zymus.
XT yra kazkiek siauresnis ir kokiu kilu lengvesnis, XLR turi daugiau priedu ir del to yra sunkesnis, mano XLR rankenos prasiilgina, del XT ne nezinau:) manau irgi, bet tu dar paziurek vaizdo medziaga! g.gif

ir kiek, jei ne paslaptis, panoramoj dabar XLR kainuoja? nes jie katik 30 proc. kainas uzsikele ( cia mamytes taip kalbejo) schmoll.gif
Verdaina
QUOTE(gineituke @ 2009 04 03, 23:45)
Sveikos, mamytes 4u.gif
siandien parduotuvej apziurejau Maclaren XLR ir viskas noooriu, nebgaliu  biggrin.gif
*

Pagrindiniai skirtumai:

1. Ant XLR gali montuotis auto kėdutė, ant XT - ne.
2. XLR komplekte jau yra kojų užklotas, XT modeliui jį galima įsigyti papildomai.
3. XLR sėdimoji dalis 4cm platesnė.
4. XT sveria 6,8kg, XLR 7,5kg.
5. Amerikiečių rinkai gamintas XLR tinka iki 29,5kg svoriui. Europos rinkai XLR iki 15kg. XT tinka iki 15kg.

Rankenos tikrai pasiilgina ir XT, ir XLR modelių. wink.gif
gineituke
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 04, 09:52)
labas rytas, nueik i youtube.com ir irasyk XLR bei XT - ten yra filmuotu medziagu, pamatysi, kuo skiriasi ir kaip atrodo:) realiai ir senojoje temoje yra pakalbeta apie skirtumus, na jie tikrai nera zymus.
XT yra kazkiek siauresnis ir kokiu kilu lengvesnis, XLR turi daugiau priedu ir del to yra sunkesnis, mano XLR rankenos prasiilgina, del XT ne nezinau:) manau irgi, bet tu dar paziurek vaizdo medziaga! g.gif

ir kiek, jei ne paslaptis, panoramoj dabar XLR kainuoja? nes jie katik 30 proc. kainas uzsikele ( cia mamytes taip kalbejo) schmoll.gif
*

Aciu uz atsakyma. Reikes paziureti. g.gif
O Panoramoj XLR kainuoja 1265 Lt. doh.gif

QUOTE(Verdaina @ 2009 04 04, 19:41)
Pagrindiniai skirtumai:

1. Ant XLR gali montuotis auto kėdutė, ant XT - ne.
2. XLR komplekte jau yra kojų užklotas, XT modeliui jį galima įsigyti papildomai.
3. XLR sėdimoji dalis 4cm platesnė.
4. XT sveria 6,8kg, XLR 7,5kg.
5. Amerikiečių rinkai gamintas XLR tinka iki 29,5kg svoriui. Europos rinkai XLR iki 15kg. XT tinka iki 15kg.

Rankenos tikrai pasiilgina ir XT, ir XLR modelių. wink.gif
*

Aisku. Ziuresiu, koks kainos skirtumas bus. Bandysiu prasyt, kad is Anglijos atveztu.
Del koju uzkloto, tai rudeni ir ziema turbut praverstu. g.gif
Egliene77
[quote=gineituke,2009 04 04, 23:32]
Aciu uz atsakyma. Reikes paziureti. g.gif
O Panoramoj XLR kainuoja 1265 Lt. doh.gif
dar pamirsau toki puslapi parasyt, babymarket.lt, ten pamenu XT kainavo 999 lt.
bet jei tik turi galimybiu, AISKU siuskis:)
kolei kas koju uzkloto nepirk, nes gi nezinai, ar tavo vaikis neisaugs jo:) kol ateis ruduo, gal jau pats vezimeli stums;)
sekmes!
Fox_lady
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 05, 10:20)
dar pamirsau toki puslapi parasyt, babymarket.lt, ten pamenu XT kainavo 999 lt.
bet jei tik turi galimybiu, AISKU siuskis:)
kolei kas koju uzkloto nepirk, nes gi nezinai, ar tavo vaikis neisaugs jo:) kol ateis ruduo, gal jau pats vezimeli stums;)
sekmes!
*

Sveikos 4u.gif
Aš irgi svajoju apie maclareną savo sūnučiui, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius. smile.gif
Babymarket yra tos pačios Kotrynos tinklo internetinė parduotuvė. smile.gif Kadangi tokių parduotuvių išlaikymas pigesnis nei realių, tai ir prekės truputį pigesnės. Sakyčiau, visai nedaug, nes Kauno Kotrynoj XT kainuoja 1159 lt, tai dar pritaikius 5 proc. nuolaidą gaunasi 100 lt brangiau nei per babymarket užsisakinėt. Bet vistiek brangu, todėl irgi ieškau variantų, kaip parsisiųsti pigiau....

o dėl užkloto, apšvieskit, o tai jis toks šiltas, kad vasarą vėsesniu oru netiktų? blush2.gif

aš pati mėtausi tarp XT ir XLR. XT imponuoja, kad pigesnis ir lengvesnis. Kita vertus, ar mes jame tilptume žiemą su kombinezonu ir vokeliu? Jaučiu, sunkiai? g.gif
Egliene77
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 05, 11:18)
Sveikos  4u.gif
Aš irgi svajoju apie maclareną savo sūnučiui, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius. smile.gif
Babymarket yra tos pačios Kotrynos tinklo internetinė parduotuvė. smile.gif Kadangi tokių parduotuvių išlaikymas pigesnis nei realių, tai ir prekės truputį pigesnės. Sakyčiau, visai nedaug, nes Kauno Kotrynoj XT kainuoja 1159 lt, tai dar pritaikius 5 proc. nuolaidą gaunasi 100 lt brangiau nei per babymarket užsisakinėt. Bet vistiek brangu, todėl irgi ieškau variantų, kaip parsisiųsti pigiau....

o dėl užkloto, apšvieskit, o tai jis toks šiltas, kad vasarą vėsesniu oru netiktų?  blush2.gif

aš pati mėtausi tarp XT ir XLR. XT imponuoja, kad pigesnis ir lengvesnis. Kita vertus, ar mes jame tilptume žiemą su kombinezonu ir vokeliu? Jaučiu, sunkiai?  g.gif
*

na jei jau musu dickis ( 10 menesiu, 13 kg,78 cm), tilpo i XLR su kombinezonu, tai manau ir taviskis tilps;) tik XLR yra ne vokelis, o toks kaip prisegamas prie priedo reikalas, na reikia pamatyti, nes i vokeli kailini Maclareno musiskis tai vos vos jau tilpo, kita ziema pardavinesim ta siluma teikianti daikta:)
Fox_lady
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 06, 08:48)
na jei jau musu dickis ( 10 menesiu, 13 kg,78 cm), tilpo i XLR su kombinezonu, tai manau ir taviskis tilps;) tik XLR yra ne vokelis, o toks kaip prisegamas prie priedo reikalas, na reikia pamatyti, nes i vokeli kailini Maclareno musiskis tai vos vos jau tilpo, kita ziema pardavinesim ta siluma teikianti daikta:)
*

labas rytas 4u.gif
tai į XLR aš tikiu, kad tilptų, bet klausiau apie XT.. rolleyes.gif
mmuliukas
sveikos
mes isigijom MC TRIUPMF ,esam patenkinti biggrin.gif pirkom deveta cool.gif
estetė
Gal kas zadate pardavineti rudeniop universalu pilkos spalvos vokeli? Mes rezervuotumemes is karto, jei kaina tiktu rolleyes.gif
Laukiam savojo quest sport is Anglijos wub.gif
ssauleno
QUOTE(estetė @ 2009 03 31, 07:51)
Na stai, uzsisakem quest sport is Mothercare, lauksim. Bet uzsirezervavo tik 1 svara kol kas... gal tikrino kortele  g.gif
*

kaip jums pavyko? ne i lietuva siuntet?
man raso *** We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***
verysad.gif
estetė
QUOTE(ssauleno @ 2009 04 06, 10:52)
kaip jums pavyko? ne i lietuva siuntet?
man raso *** We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***
verysad.gif
*

Mes is pradziu i Anglija pas draugus nusiuntem, is ten paims ir atves smile.gif
ssauleno
QUOTE(estetė @ 2009 04 06, 10:27)
Mes is pradziu i Anglija pas draugus nusiuntem, is ten paims ir atves  smile.gif
*

aisku...tada mums tex tarpininkam moket doh.gif
samilte
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 06, 08:48)
10 menesiu, 13 kg,78 cm

koks burbuliukas wub.gif
Egliene77
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 06, 08:53)
labas rytas  4u.gif
tai į XLR aš tikiu, kad tilptų, bet klausiau apie XT..  rolleyes.gif
*

na, zinok cia jau nieks negarantuoja....ir didenis vaikiai juk daznai pavaiksto:), ne visad sedi:)
maniskis siandien pavyzdziui praverke pusvalandi, kol issireikalavo islipti ( pats dar nevaiksto), tai teko vezima tempti ir vaiki da tapu tapu paskui:))) blink.gif
Papildyta:
QUOTE(samilte @ 2009 04 06, 10:54)
koks burbuliukas  wub.gif
*

na jau jis toks, kaip paritus, taip pastacius smile.gif tetis jo toks vaikystej buva, na ir as ne kuda........ ax.gif
gineituke
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 06, 11:57)
na, zinok cia jau nieks negarantuoja....ir didenis vaikiai juk daznai pavaiksto:), ne visad sedi:)
maniskis siandien pavyzdziui praverke pusvalandi, kol issireikalavo islipti ( pats dar nevaiksto), tai teko vezima tempti ir vaiki da tapu tapu paskui:))) blink.gif
Papildyta:

na jau jis toks, kaip paritus, taip pastacius  smile.gif  tetis jo toks vaikystej buva, na ir as ne kuda........ ax.gif
*

Sveikos, mamytes,
mano burbulis irgi: tuoj 5 men., o sveria 9,5 kg. biggrin.gif
Visa vakara suku galva koki pirkt ar XT, ar XLR. doh.gif
XLR man toks grazus, ypac tas juodas su sampano spalva. thumbup.gif
O XT lengvesnis, kai vaikas paaugs, bus praktiskiau. Vienu zodziu, nieks vietoj manes nenuspres. g.gif
Egliene77
QUOTE(gineituke @ 2009 04 07, 23:33)
Sveikos, mamytes,
mano burbulis irgi: tuoj 5 men., o sveria 9,5 kg.  biggrin.gif
Visa vakara suku galva koki pirkt ar XT, ar XLR.  doh.gif
XLR man toks grazus, ypac tas juodas su sampano spalva.  thumbup.gif
O XT lengvesnis, kai vaikas paaugs, bus praktiskiau. Vienu zodziu, nieks vietoj manes nenuspres.  g.gif
*

Labas, burbuliuko mama:) 4u.gif
nesimetyk:), pirk XLR, tas kilogramo svoris, kai vaikas paaugs iki 12-13 kg, zinok nesijaus net:) nes realiai rudeni/ziema juk su kombinezonu sodinsi i ratukus, tai reikia "apsidrausti", kad tilptu, ar ne? bigsmile.gif
Jasper
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 07:33)
Labas, burbuliuko mama:) 4u.gif
nesimetyk:), pirk XLR, tas kilogramo svoris, kai vaikas paaugs iki 12-13 kg, zinok nesijaus net:) nes realiai rudeni/ziema juk su kombinezonu sodinsi i ratukus, tai reikia "apsidrausti", kad tilptu, ar ne? bigsmile.gif
*

Labas rytas 4u.gif
Visiškai pritariu. Rekomenduoju XLR.
Egliene77
o as vakar net nuliudau...is PANORAMOC PC yra pozemine pereja, tai nusileidom normaliai su MCLR, bet uzkilt - niekaip...per siauri ratukai, klypsta:( teko tysti vezimuka su vaikiu rankose:( blink.gif nu bet kas per apskaiciavimai/ismatavimai nestandartiniai doh.gif
Papildyta:
pasitaisau, PANORAMOS:)
estetė
Labukas smile.gif
Mūsų quest sport jau pas draugus Anglijoje, beliko parsigabenti rolleyes.gif
Tikiuosi greitai turėsim ilgai lauktą transporto priemonę ir galėsim lėkti su vėjeliu rolleyes.gif
Egliene77
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;hl=maclaren

yra parduodanciu MCLR Quest, Estete, ar tik ne toki, kokio lauki?
Fox_lady
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 09:32)
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;hl=maclaren

yra parduodanciu MCLR Quest, Estete, ar tik ne toki, kokio lauki?
*

ale žiūriu, brangiai nori, 650. Naujas babymarkete 715 lt. (pilkas su oranžiniu)
Egliene77
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 08, 09:37)
ale žiūriu, brangiai nori, 650. Naujas babymarkete 715 lt. (pilkas su oranžiniu)
*

na, gal cia irgi naujas, be to gal galima ir padereti:) kam reikia, tai tam ir 100 lt manau "susitaupo" - siaip, pamaciau ir imeciau nuoroda:) tikrai nereklamuoju:)
galvoju, gal cia kas nors jau bizniuka pradeda daryti MCLR pardavinedamas lotuliukas.gif
Fox_lady
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 09:40)
na, gal cia irgi naujas, be to gal galima ir padereti:) kam reikia, tai tam ir 100 lt manau "susitaupo" - siaip, pamaciau ir imeciau nuoroda:) tikrai nereklamuoju:)
galvoju, gal cia kas nors jau bizniuka pradeda daryti MCLR pardavinedamas lotuliukas.gif
*

tai jo, suprantu smile.gif Aš irgi tik šiaip, garsiai nusistebėjau, kad mažai nuleidžia, jeigu ten nenaujas (jau tingiu žiūrėt vėl, kad pasitikslint, tuo labiau kad pati ieškau XT).
estetė
Toks, tik pas mus pilkas ir mokėsim už naują ~500Lt, o čia dėvėtas, nes rašo, kad būklė gera rolleyes.gif
astaend
Sveikutes,
Va ir man brangokai pasirode, bet pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti mirksiukas.gif
Ir nusipirkau thumbup.gif
Naudotas vezimaitis, tikrai ne naujas. Suderejom pirkinio verta kaina.
Nusivaleme dulkes, siek tiek patepeme girgzdukus ir vaziuosime. Tikiuosi problemu jokiu neiskils. Tik gaila nuo lietaus uzdangalo nera. Gal zinot, ar galima toki isigyti, o gal visai jis nebutinas?
Verdaina
QUOTE(astaend @ 2009 04 08, 23:30)
Sveikutes,
Va ir man brangokai pasirode, bet  pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti mirksiukas.gif
Ir nusipirkau  thumbup.gif
Nusivaleme dulkes, siek tiek patepeme girgzdukus ir vaziuosime. Tikiuosi problemu jokiu neiskils. Tik gaila nuo lietaus uzdangalo nera. Gal zinot, ar galima toki isigyti, o gal visai jis nebutinas?
*

Tai sveikinam su puikiu pasirinkimu. thumbup.gif Aš vis dar neatsidžiaugiu saviškiu - vakar važinėjomės po miškelį - be jokių problemų kuo lengviausiai per šakas, samanas blink.gif, net su dičkiu Xlanderiu sunkiau būdavo, nes anas sunkus ir jį pastumti jėgos reikia biggrin.gif Pririnkom tėtukui žibučių wub.gif
Egliene77
QUOTE(astaend @ 2009 04 08, 23:30)
Sveikutes,
Va ir man brangokai pasirode, bet  pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti mirksiukas.gif
Ir nusipirkau  thumbup.gif
*

sveikinu su geru pirkiniu 4u.gif dziugu, kad pasiderejot ir nepermokejot drinks_cheers.gif
siaip per e-bay buna tu apsaugeliu nuo lietaus arba mothercare, kiddicare tinklapyje.
jei turi pazystamu JAV, tai paprasyk, nupirks ir kaip dovana atsius smile.gif
samilte
O seip lietaus apsaugele manau ir universalia galima pritaikyti, kuriu buna pirkti kokiam Vaiku mieste uz gerokai mazesne suma. Tik jis kiek kitaip uzsidengia - t.y. per visa vezima. Maclarenu uzdangalas man smirda ta plastmase lotuliukas.gif

Ne i tema.... kai pirkau twoleftfeet.... ana bankrutuoja. Vartotoju teises atrase.... pranes apie bankroto administratoriu... o seip anie byla nutraukia. Ir bai bai pinigeliai jau tikrai. verysad.gif
samilte
Geguzes 19 jau arteja ax.gif Primenu, kad planuojamas Maclaren klubo suvaziavimas Viniuje bigsmile.gif

mmuliukas
o klaipedoje niekas neorganizuoja susitikimu? ax.gif
Lejla
Sveikos Maclarenu turetojos 4u.gif

As taip pat susizavejau siuo "mersedesu" ax.gif Noreciau isigyti Maclaren XT rolleyes.gif jei kas turit pasiulyti, lauksiu ziniu i AZ 4u.gif
Nada...
sveikos,
ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09 modelis, kas man, aisku, tas pats biggrin.gif maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot lotuliukas.gif
Egliene77
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 12:31)
sveikos,
ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09  modelis, kas man, aisku, tas pats biggrin.gif  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury  ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot lotuliukas.gif
*

laba, su sventemis:)
tai sveikinam sveikinam:) biggrin.gif
na, gal naujesnis tavo jau? beje, a tai senuosius ratus pardavinesi jau dabar? mirksiukas.gif aukciona gali skelbti, ziurek, kiek norinciu 4u.gif

o i lauka reikia isriedeti, ypatingai per toki grazu ora su tokiu graziu vezimaiciu thumbup.gif
gineituke
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 11:31)
sveikos,
ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09  modelis, kas man, aisku, tas pats biggrin.gif  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury  ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot lotuliukas.gif
*

Sveikos,

sveikinu su pirkiniu. 4u.gif
noriu dar pasitikrinti, ar tikrai XT modeliuko ir naujesnio ir senesnio rankenos pasiilgina? Mane Kotrynoj visai supainiojo, sake, kad ne. O apziureti taip ir neradau niekur.
Beje, kokia spalva isirinkai?
Sjonas
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 12:31)
sveikos,
*

Cia 2009 metu modeliukas thumbup.gif . Pas mane toks.
Idomiausia, kad pvz UK psl raso, kad vezimas yra 2009 m modelio, o foto kaip 2008, net paciam malaren puslapyje, jei pasirinktum pilka spalva apziureti, rodo senesni modeli, idomu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gineituke @ 2009 04 13, 23:30)
noriu dar pasitikrinti, ar tikrai XT modeliuko ir naujesnio ir senesnio rankenos pasiilgina? Mane Kotrynoj visai supainiojo, sake, kad ne.
*

Pasiilgina abieju, jei abejoji, atsiversk www.maclarenbaby.com ten yra palyginimu lentele ir viska rasi smile.gif
O Kotrynoj ar vaiku mieste geriau nieko neklausti, as pamenu nemokejau suskleisti vezimo, tai atsiverciau Youtube filmuka, kur pristato vezima ir aisku pasidare. Cia informacijos gausi daugiau nei kokioj parduotuveje, tik ten buna ir senesni ir naujesni modeliukai pristatomi smile.gif Ivesk pavadinima i paieska ir ismes, sekmes smile.gif
julietta
Sveiki 4u.gif

Va ir mes siandien jau nusipirkome Maclaren techno XT is ebay. Dabar laukiam bigsmile.gif gausim, papasakosiu ir as savo ispudzius biggrin.gif
Egliene77
QUOTE(julietta @ 2009 04 15, 00:12)
Sveiki  4u.gif

Va ir mes siandien jau nusipirkome Maclaren techno XT is ebay. Dabar laukiam  bigsmile.gif  gausim, papasakosiu  ir as savo ispudzius biggrin.gif
*

sveika, ir kokia kaina buvo ten? pasiseke:) na, tikimes greitai sulauksi ir lakstysit su suneliu:) 4u.gif
jolitag
sveikos.Mes ieskom skecio nuo saules Maclarenui XT.Gal zinot kur gaut?
julietta
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 15, 07:46)
sveika, ir kokia kaina buvo ten? pasiseke:) na, tikimes greitai sulauksi ir lakstysit su suneliu:) 4u.gif
*

Naujas su siuntimu i LT mums gavosi apie 750 lt... siuntimas gavos nebrangiai, nes ten gyvenantys draugai suorganizavo pigesni atvezima thumbup.gif na turint omeny kad tarkim babymarket jie kainuoja 1000 lt, tai manau visai pigiai cia gavom ax.gif
Fox_lady
matėt?
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry26053383
maclareniuką parduoda gražų.
mes tai XT ieškom, bet gal kas tokio norėsit? net nžn koks čia modelis.
mmuliukas
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 15, 15:39)
matėt?
*

griebkit,gaila kai ieskojome nebuvo skelbimu tokiu vezimu unsure.gif
Lejla
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 15, 14:39)
matėt?
*

wub.gif laaabai grazus ir kaina liuks thumbup.gif Cia modeliukas Quest, tik mum butinai reikia su pilnai gulima padetim, kurios sis modelis neturi mastau.gif
Egliene77
QUOTE(julietta @ 2009 04 15, 14:55)
Naujas su siuntimu i LT mums gavosi apie 750 lt... siuntimas gavos nebrangiai, nes ten gyvenantys draugai suorganizavo pigesni atvezima  thumbup.gif  na turint omeny kad tarkim babymarket jie kainuoja 1000 lt, tai manau visai pigiai cia gavom ax.gif
*

na vis i kisene gi, jei tiek susitaupo drinks_cheers.gif
Fox_lady
QUOTE(Lejla @ 2009 04 15, 17:05)
wub.gif  laaabai grazus ir kaina liuks  thumbup.gif  Cia modeliukas Quest, tik mum butinai reikia su pilnai gulima padetim, kurios sis modelis neturi  mastau.gif
*

tai va ir mums. smile.gif. plius čia modelis, mano nuomone, mergaitei tinkamas, o pas mus sūnelis. smile.gif
Egliene77
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 15, 18:12)
tai va ir mums. smile.gif. plius čia modelis, mano nuomone, mergaitei tinkamas, o pas mus sūnelis.  smile.gif
*

del gulimos padeties - visiskai gulima tai didesniems leliams nelabai ir reikalinga, na bent man taip atrodo, o spalvos - ai, as savaji pirma su roziniais atspalviais uzauginau:)) ir nieko:) pilkas, rudas ir zalias aisku tinkamesnes spalvos, bet sitame pasiulyme spalva tai nelabai aisku, ar tokia ryski?? kaina tikrai super bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.