Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kraujavimas po abrazijos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
akiv0414
Laba diena,
Jau pavargau ir nebezinau ka ir bedaryti,vasario men pastojau,iskart pradejau kraujuoti pirmiausiai tepliojau,nulekiau pas ginekologe,pasake,kad nepilnavertis pastojimas,bet dar palaukem,kraujavimas nenustojo,kovo 7 padare abrazija,kraujavimas nesustojo. verysad.gif
Kiek skaiciau ,daugumai kraujavimas prasideda po men.Mmm visada nereguliarios.Kontraceptikus vartojau 8 m ,jau 8 men kaip bandau pastoti.
Gine israse Oxitocin ampules .5dienas leidausi ,kraujavimas nesustojo, verysad.gif
Vaistineje pasiule Docynone kurios kraujavima pristabde,dabar tik teplioju,jau kovo 22,nebezinau ir ka daryti,gine atostogauja,ja pasitikiu,gera labai,bet gal kam buvo panasiai,jauciuosi gerai niekur neskauda
dezma
QUOTE(akiv0414 @ 2009 03 22, 14:42)
Laba diena,
Jau pavargau ir nebezinau ka ir bedaryti,vasario men pastojau,iskart pradejau kraujuoti pirmiausiai tepliojau,nulekiau pas ginekologe,pasake,kad nepilnavertis pastojimas,bet dar palaukem,kraujavimas nenustojo,kovo 7 padare abrazija,kraujavimas nesustojo. verysad.gif
Kiek skaiciau ,daugumai kraujavimas prasideda po men.Mmm visada nereguliarios.Kontraceptikus vartojau 8 m ,jau 8 men kaip bandau pastoti.
Gine israse Oxitocin ampules .5dienas leidausi ,kraujavimas nesustojo, verysad.gif
Vaistineje pasiule Docynone kurios kraujavima pristabde,dabar tik teplioju,jau kovo 22,nebezinau ir ka daryti,gine atostogauja,ja pasitikiu,gera labai,bet gal kam buvo panasiai,jauciuosi gerai niekur neskauda
*

po abrazijos dar pakraujuojama, nes vistik ten viska isdrasko, turejau dvi, bet praeina, nesijaudink, viskas bus gerai 4u.gif
akiv0414
QUOTE(dezma @ 2009 03 22, 17:23)
po abrazijos dar pakraujuojama, nes vistik ten viska isdrasko, turejau dvi, bet praeina, nesijaudink, viskas bus gerai 4u.gif
*

aciu labai uz palaikyma wub.gif ,bet tas kraujavimas nepanasus i kraujavima po abrazijos,pati turejau dar viena abrazija ir po jos kraujavau tik kelias dienas,o dabar dvi savaites po abrazijos ir pries ja menuo verysad.gif
Užsispyrėlė
QUOTE(akiv0414 @ 2009 03 23, 10:04)
aciu labai uz palaikyma wub.gif ,bet tas kraujavimas nepanasus i kraujavima po abrazijos,pati turejau dar viena abrazija ir po jos kraujavau tik kelias dienas,o dabar dvi savaites po abrazijos ir pries ja menuo verysad.gif
*

Siūlau pasirodyti kitai ginei. Nes taip nuspręst kodėl kraujuoji, neįmanoma. Pati po abrazijos kraujavau apie 5-7d
akiv0414
Mane jau apziurejo dvi gines ir jos abi buvo vienos nuomones,kad kraujavimas turi liautis,bet kaip kraujuoju,taip ir kraujuoju.Nors jauciuosi puikiai,niekur neskauda.Bet tas kraujavimas veda is proto,labai norim antro leliuko .
Ryt vel eisiu pas gine,gal po abziuros kas paaiskes verysad.gif
MildaCe
Man abrazija daryta kovo 10, o aš dar kraujuoju, žinoma negausiai, bet dvi daktarės sakė kad normalu, aš ir nesijaudinu. Man vieną sykį darė valyma būtent dėl nenustojančio kraujavimo, tai tada berots baigiau greitai kraujuoti, bet tada ir vaistukais kitokiais maitino, o dabar po nesivystančio, tai tik antibiotikai, tai ir manau kad normalu ilgai kraujuoti. g.gif
akiv0414
na va buvau pas gine ir vel kontraceptikus israse verysad.gif o as ju taip nenoriu,bet sake,kad kitaip nesustabdys kraujavimo
menesiai eina,o taip norim leliuko 2.gif
MildaCe
QUOTE(akiv0414 @ 2009 03 24, 19:35)
na va buvau pas gine ir vel kontraceptikus israse verysad.gif o as ju taip nenoriu,bet sake,kad kitaip nesustabdys kraujavimo
menesiai eina,o taip norim leliuko 2.gif
*

o tu iki pastojimo geriai kontraceptikus? nes man tai daktarė sakė tik jokiu būdu nebegerk KT, ir ta kuri valymą darė sakė kad gali būti kad dėl to kad iškart nutraukus KT pastojau nesivystantis atsitiko..aš tai tau siūlyčiau negerti KT, palaukt dar truputy bent, žinoma jeigu tas kraujavimas nėra labai gausus, ir jeigu tau negresia nukraujuoti.
akiv0414
as pastojau po 10men kai nutraukiau KT,o kraujavimas tikrai gausus ir kitaip nesustabdo verysad.gif
Dabar geriu KT gine sake tik viena men,o poto iskart pastosiu (aisku tai tik didelis noras) Tikejimas ,kad bent jau galiu pastoti ramina sunglasses2.gif
MildaCe
Aišku, jeigu gausus tai jau geriau KT negu abrazija, nes man jaunystej ir KT nepadėjo nustot kraujuot, ir labai tuo metu stiprius KT išrašė, kuriuos aš paskui dauug metų vartojau, dabar daug silpnesnės ir "draugiškesnės" KT būna, Linkiu kad nustotų ir linkiu po mėnesio nestuke.gif nors gal dar anksti būtų? man tai ginė liepė 3 mėnesius laukt iki nestuke.gif , bet aš visgi manau kad jei gerai jausiuos tai taip ilgai nelauksiu, tai ir sau linkiu nestuke.gif o dar klausimukas, tu tuos 10 mėn specialiai laukei? ar nepavyko jums?
akiv0414
mes su vyru pries 10 men pradejom planuoti,nusprendem,kad uzteks vienturte auginti biggrin.gif .Bet deje visus 10 men nepavyko verysad.gif .tik,vat kada pastojau,bet ir tai nepilnavertis pastojimas,lauksim dabar .Gine sake,kad laukti nieko nereiks iskart kai susitvarkys mmm tada gales stenktis tapti nestuke.gif
MildaCe
Tai ash taip irgi suprantu, kad tas laikas reikalingas ne kamnors siaip, o kad organizmas atsistotų į vėžes, tai ir atsispindės per mmm reguliarumą, o jos tikriausiai per kokius tris mėnesius ir susitvarkys, o gal ir greičiau smile.gif linkiu tau kuom greičiau nestuke.gif
akiv0414
Nezinau isvis kas darosi,pradejau hormonus gerti,bet po triju dienu vel pradejau kraujuoti verysad.gif jau pavargau,noriu ramiai gyventi verysad.gif
MildaCe
Pažystamas jausmas..o tau neskyrė taip vadinamo smūginio efekto? ta prasme pirma dieną 4 KT tabletes, antrą - 3 ir t.t. Man tai seniau taip stabdė
akiv0414
aciu uz palinkejimus,norisi kuo greiciau blush2.gif
bet ,kad tik viskas butu gerai mirksiukas.gif
akiv0414
butent taip ir skyre gine pirma 4 kt poto 3 kt,lygtai ir nustojau,bet jau bijau ka nors ir sakyti,dar neaisku ka pasakys po apziuros,gal dar men reiks gerti kt mad.gif
o laukti neber nervu,jau laukiam 11 men verysad.gif
MildaCe
Nė nežinau kaip ir paguost, tikrai tave suprantu, bet tiktai nepasiduok, ir tikrai sulauksi leliaus 4u.gif o tu bandei kokiai kitai ginei rodytis?
akiv0414
labai gera zinoti,kai kazkas tave supranta ir uzjaucia 4u.gif
kaip ir minejau anksciau mane apziurejo dvi gines ir lygiai ta pati pasake,tai reikia tik islaukti verysad.gif .bet tas laukimas zudo
akiv0414
Pabaigiau vaistukus gerti dabar reikia laukti MMM,o po ju vel bandyti nestuke.gif ,bet bijau,kad nepradeciau vel kraujuoti be sustojimo verysad.gif
akiv0414
na va sulaukiau MMM,skausmas zveriskas,sedziu darbe ir turiu sypsotis verysad.gif
O pjauna ziauriai,kazi kiek tai truks ar istemsiu iki 21 val cry.gif
MildaCe
Visada skausmingos mmm būdavo? ar čia tik dabar? gal tik pirmoji diena sunki, toliau gal nebus skausmingos 4u.gif aš tai jau beveik baigiau savo pirmasias mm smile.gif
akiv0414
Seip iki pirmo nestumo tai be greitosios ir stipriu nuskausminamuju ,net is lovos neislipdavau,po gimdymo tas pats skausmas(o sake pagimdysi praeis),tai predejau vartoti KT ir pamirsau kas per skausmas MMM,kai nutraukiau KT nebuvo tokio baisaus,bet po abrazijos ir KT vakar pirmos.Ziauru koks skausmas,tai katanovo dvi tabletes,kad iki darbo pabaigos istemciau verysad.gif
Bet vat snd as vel gyva,tik pilu kazkaip per daug,anksciau visada negausios budavo,ir bijau,kad vel nesustosiu kraujuoti g.gif
June24
Sveikos merginos,
del nesivystancio abrazija man padare kovo 7. Liudesys baisus buvo. Na, jus mane suprantate tikrai. Bet dabar dar pradejau nervintis kad nesulaukiu mmm. Gydytojas sake, kad turetu buti mazdaug po sesiu saviciu, tai lyg ir nedaug veluoja, bet vistiek g.gif Va, likimo drauge akiv jau sulauke mmm, o kur manosios ???? unsure.gif Sakykit, merginos, kiek ilgai teko laukti tu nelaimingu mmm?
MildaCe
Sveikia, 4u.gif aš laukiau mėnesį, abrazija kovo 10, o mm balandžio 15, ir vis dar tęsiasi, skaičiau kad kai kurios laukia ir 60 dienų ir daugiau
akiv0414
QUOTE(June24 @ 2009 04 22, 11:36)
Sveikos merginos,
del nesivystancio abrazija man padare kovo 7. Liudesys baisus buvo. Na, jus mane suprantate tikrai.  Bet dabar dar pradejau nervintis kad nesulaukiu mmm. Gydytojas sake, kad turetu buti mazdaug po sesiu saviciu, tai lyg ir nedaug veluoja, bet vistiek  g.gif  Va, likimo drauge akiv jau sulauke mmm, o kur manosios ???? unsure.gif  Sakykit, merginos, kiek ilgai teko laukti tu nelaimingu mmm?
*

Labutis tikrai tavo skausma suprantu 4u.gif
Man matai ,buvo truputi kitaip po abrazijos as karaujavau dar beveik men,kol neisrase KT tada ir nustojau ,panaudojus KT sulaukiau MMM,bet labai bijojau,kad vel be sustojimo kraujuosiu,nors ir MMM neiprastios,nes pyliau baisiai.Bet kaip sako ir blogiems dalykams ateina galas bigsmile.gif
Ir jau praejo MMM ir vel pradedam planuoti leliuka nestuke.gif
Ir tu nepergyvenk,blogas laikas kazkada baigesi mirksiukas.gif sulauksi MMM ir vel bandysi nestuke.gif ir pavyks bigsmile.gif
dezma
Man taip pat buvo israsyti KT, paskui susitvarke po truputuka, reikia nesijaudinti ir tiketi savimi. 4u.gif
akiv0414
QUOTE(dezma @ 2009 04 26, 09:04)
Man taip pat buvo israsyti KT, paskui susitvarke po truputuka, reikia nesijaudinti ir tiketi savimi. 4u.gif
*

jo pasitikejimas labai svarbu 4u.gif
liola
tik po 2 savaiciu po abrazijos pradejaut stipriai kraujuoti, bet ir labai skauda pilvo apacia. Ar cia taip turi buti? verysad.gif
akiv0414
kiekvienai indvidualiai,ka galiu patarti ar paguosti,skausmas gal ir turi buti,kol susitvarkys ten vidui viskas,as tai kraujavau pries abrazija ir po jos ir gan ilgai verysad.gif
damora
Man menesiniu beveik 2 men, nebuvo. Nesinervuok, hormonai turi sugryzti i savo vieta, viskas susitvarkys. 4u.gif
akiv0414
QUOTE(liola @ 2009 04 28, 14:48)
tik po 2 savaiciu po abrazijos pradejaut stipriai kraujuoti, bet ir labai skauda pilvo apacia. Ar cia taip turi buti?  verysad.gif
*

Kaip jautiesi,gal jau susitvarke viskas??? 4u.gif
liola
QUOTE(akiv0414 @ 2009 05 07, 10:13)
Kaip jautiesi,gal jau susitvarke viskas??? 4u.gif
*

Aciu 4u.gif , jau tikrai susitvarke. smile.gif . Tik tai nori pasakyti kitoms, kad labai reikia del gydytojaus ziureti, kas daro valyma. Nes man dare tokia jauna, ir tikrai labai blogai isvale doh.gif , kai po 2 savaiciu prasidejo kraujavimas, tai as pamaciau savo gemaliuka (kiausinio dydzio) verysad.gif . Tai nelabai suprantu, ka ji man ten dare?
akiv0414
QUOTE(liola @ 2009 05 07, 22:46)
Aciu  4u.gif ,  jau tikrai susitvarke.  smile.gif . Tik tai nori pasakyti kitoms, kad labai reikia del gydytojaus ziureti, kas daro valyma. Nes man dare tokia jauna, ir tikrai labai blogai isvale  doh.gif  ,  kai po 2 savaiciu prasidejo kraujavimas, tai as pamaciau savo gemaliuka (kiausinio dydzio)  verysad.gif  . Tai nelabai suprantu, ka ji man ten dare?
*

doh.gif doh.gif doh.gif na ir gydytoja,na nezinau,bet mano gydytoja auksas ir atsiliepimai tik geri,nei vieno blogo zodzio thumbup.gif

Stiprybes tau ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
akiv0414
Merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kas skaitys noriu pasidziaugti kova dare abrazija,o liepa pastojau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir pradia nestumo puiki lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif r
Varna
Man mėnesinės prasidėjo po poros dienų po abrazijos (kaip ir turėjo būti pagal grafiką) (abraziją darė dėl gimdos kaklelio polipo), o tęsėsi...5 savaites su viršum. Galvojau išprotėsiu, o dar ir gausios- 5 mėnesines ištvėriau iš eilės- jau lyg ir baigiasi vienos ir iškart kitos- kaip visada, pirmos dienos skausmingos, gausios, kitos mažiau. Vyras irgi savaime aišku kentėjo, pusantro mėnesio visgi, mums tai neįsivaizduojamai ilgas susilaikymas blush2.gif Bet pagaliau baigėsi. Ginekologė sako, kad gali būti ir gimdoj polipas, turėsiu ateit apžiūrai per sekančias mėnesines. Atrodo antros abrazijos ir tokių pasekmių neištversiu unsure.gif o taip norisi mažiuko...
Pasiguodžiau verysad.gif
toys
sveikos visos 4u.gif , dariausi abrazija del nesivystancio nestumo, praejo jau 2 savaites ir dar kraujuoju,negausiai, idomu ar tai normalu? skausmu jau savaite nera jokiu, ir nezinau ar vel kreiptis i ginekologus, nes ka sake po isvalymo nelabai ir atsimenu nes buvau labai giliam liudesi del to neisidemejau kiek laiko kraujavimas gali trukti verysad.gif o cia kiek skaitau visos sneka apie menesines, o kaip del blogai padarytu ambraziju, kokie pozymiai to ir ka tada daro,, vel valo... doh.gif
Susena
Man abrazija padarė sausio 13 d. Kraujavau dvi savaites su trupučiu. Pas ginekologe buvau praejus 5 dienom po abrazijos, tai -iūrėjo su echoskopu. Sake, kad liko keli maži krešuliukai ir neišsigasčiau kai jie pasišalins. Kai tie krešuliukai išėjo, tada ir baigėsi kraujavimas.
vjz
po abrazijos, kiek laiko yra kraujuojama? unsure.gif
*Silver*
QUOTE(vjz @ 2010 06 14, 17:28)
po abrazijos, kiek laiko yra kraujuojama? unsure.gif
*

kiek zinau 10d. kraujavimas po abrazijos yra normalu.
as ju turejau jau dvi doh.gif unsure.gif
Freila
antra savaite man jau po, o as vis dar pakraujuoju, kartais tik pateplioja 4u.gif
Mirmukė
Po A pradėjo kraujuoti antrą parą, patepliojo 3 dienas ir baigėsi. Kai tepliojo, tai šiek tiek ir pilvo apačią mausdavo.
ledo sirdis
Po A kraujavau pora savaiciu, tada buvo nuspresta daryti trecia A, nes kamavo nepaaiskinami skausmai. Po vadinamos trecios A pakraujavau apie keturias dienas ir dabar jokiu skausmu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.