Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek ilgai sterilizuoti buteliukus ir čiulptukus?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2
ELWOOD
pupai 6 men, vis dar sterilizuoju...
Bluebell
su pirmagime iki 6men saziningai, poto eme rankiot visoki slamsta nuo grindu, valgyt zemes is vazonu tai manau prarado prasme, nustojau.

dabar kadangi antrai lelytei viska sterilizuoju, tai tuo paciu ir vyresneles buteliukus
biggrin.gif
gal ir kvaila, [del didesnes dukros] bet kazkaip man patinka visai
Smeltė
Kiekvieną rytą visus indelius, buteliukus, šaukštelius, išplaunu ir išsterilizuoju, kokias 15 min. Nežinau, man patinka, kažkaip švieži jie man tada... biggrin.gif ir žadu iki metukų tą daryti rolleyes.gif o dėl bakterijų, dar spės jų "prisiragauti" tongue.gif kol dar galiu, nors kažkiek - saugau rolleyes.gif
burtininkė
ax.gif As sterilizuoju dar...
valgomedumeskinai
2val viridindavau puode,nes turejau 2spec.puodus buteliukams ir ssss nepatenkinta as jeis,man geriausia sumesti i vandeni ir isvirint.bent jau zinai kad sterilus
ledoksne
dukrai 1,5 mėn, tai gal 3 kartus buvau sumerkus į verdantį vandenį. o šiaip, tik čiulptuką nuplaunu tekančiu vandeniu kasdien po kelis kartus, buteliukų retai prisireikia.
mylimukeA
Aš kasdien sterilizuoju su sterilizatorium, bet man taip net lengviau - porą minučių ir viskas smile.gif
ligorija
Sterelizuoju (geriam arbata, kartais MP nutraukta) visa laika garu sterelizatoriuje mikrobangineje 3 min 4u.gif
zefyriukas
Maniskiui 1,7m. ir as po tekanciu vandeniu plaunu buteliukus ir ciulptukus tada praskalauju virintu vandeniu, retkarciais isvirinu 4u.gif
snekute
as kartais po 5min (tiek raso instrukcijoje smile.gif)
balcia
niekad nesterilizavau, anksciau dar virindavau, paskui nebe, kai berniukas gimė ligoninėj turėjau nauja čiulptuka, paprašiau sterilizuot, seselės sakė nereikia, užtenka po kranu nuplaut, tai taip ir padariau ir nieko neatsitiko
Sella
Ir aš naudoju garinį sterilizatorių, labai patogu.O iki kada viską sterilizuosiu, net nežinau. g.gif
Deimantuke*
Sterilumo ir sintetikos amzius. Jau senokai yra irodyta, kad kuo sterilesne ir svaresne aplinka, tuo labiau serga ir vaikai. Nenoriu pasakyti, kad reikia gyventi kaip tvarte ir nesitvarkyti. Tik patariu labai neuzsiciklinti ant tokiu klausimu. O maziukui maitinamam mamos pienuku, juk stiprus imunintetas vystosi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.