Kokie atsiliepimai apie naujus lašiukus Colinox (simentikonas plius bakterijos). Mums lyg ir pasiteisino, bet įdomi ir kitų mamyčių nuomonė. Kol kas jokios info apie patirtį niekur nerandu.
nebandem situ vaistu. mums uztenka espumisan, o sitie labai brangus, berods, 35 lt kainuoja.
sveikos
kadangi jau buvome su vyru pavarge nuo vaikiuko neramumo tai nusprendem isbandyti siuos lasiukus. jie nera nauji, tik kad maziau reklamuojasi ir uztat pediatrai jo nekisa. lakstem po miesta kol radom kur yra, kadangi kitos vaistines sake galincios uzsakyti jei norim. kainavo 32lt. jie kad ir brangesni uz espumizanus ir sabus bet ju reikia lasinti tik 10lasiuku ir per diena galima tik 2-4kartus. mes jau menuo kaip vartojam ryte ir pries naktini miegiuka ir vaikiukas tikrai daug ramesnis, ir tustinasi kasdien (valgom misinuka atpylinejantiems, nuo kurio vaikiukai paprastai nebeprakakoja). tai man dukart per diena naudojant menesiui pakako... QUOTE(Leonora_ @ 2009 03 30, 20:45) sveikos kadangi jau buvome su vyru pavarge nuo vaikiuko neramumo tai nusprendem isbandyti siuos lasiukus. jie nera nauji, tik kad maziau reklamuojasi ir uztat pediatrai jo nekisa. lakstem po miesta kol radom kur yra, kadangi kitos vaistines sake galincios uzsakyti jei norim. kainavo 32lt. jie kad ir brangesni uz espumizanus ir sabus bet ju reikia lasinti tik 10lasiuku ir per diena galima tik 2-4kartus. mes jau menuo kaip vartojam ryte ir pries naktini miegiuka ir vaikiukas tikrai daug ramesnis, ir tustinasi kasdien (valgom misinuka atpylinejantiems, nuo kurio vaikiukai paprastai nebeprakakoja). tai man dukart per diena naudojant menesiui pakako... mum 1 men labai pdejo, dziaugiausi, bet turbut pateko buteliukas su isdvesusioms bakterijoms, gal vaistinej blogai laike, nzn. Mum uztekdavo 1 buteliuko 1 savaitei
Gal galit pasakyti, kurioj vaistineje pirkot (Vilniuje)
Mes visa panevezy isvazinejom kol ju gavom, euro vaistines tai is vis nusivyliau, turi vaistu ti tuos kur reklamuoja... o colinox musu isigebijimas, espuimiizanas saba simplex mums nepadeda, ti colinox, ramus vaikas ir nieko neskauda ir kasdiena pasitustima,, saunumelis tas colinox
QUOTE(Kituliux @ 2009 04 02, 13:30) Gal galit pasakyti, kurioj vaistineje pirkot (Vilniuje) kad pradingo net tose, kur buvo..vakar vaistininke pasidomejo, tai sake, mindaugo urovaistineje yra
kas zinot kur Kaune ju galima rasti ?????
Panevezy buvau keliose vaistinese tai siulesi ju uzsakyti kitai dienai bet radau viena vaistine kur turi visad
Papildyta: ei, vienam vaistu tinklalapyje radau kad nuo 2009.04.01 netiekiamas sis preparatas QUOTE(Leonora_ @ 2009 04 25, 18:28) Panevezy buvau keliose vaistinese tai siulesi ju uzsakyti kitai dienai bet radau viena vaistine kur turi visad Papildyta: ei, vienam vaistu tinklalapyje radau kad nuo 2009.04.01 netiekiamas sis preparatas as kazkada ieskojau nete vaistu kainos paziuret ir irgi buvo parasyta,kad netiekiamas preparatas.bet nuejus vaistinen-buvo
As irgi vakar nusipirkau ir pabandziau colinox.Mano dukrytei jau beveik 4 men. bet vis dar labai pucia pilvuka.Nezinau ar tai sutapimas, bet paryciui isgirdau kaip mano vaikas be perstojo purpsi,ir kas keisciausia jokio verksmo
QUOTE(skripka123 @ 2009 04 27, 15:41) As irgi vakar nusipirkau ir pabandziau colinox.Mano dukrytei jau beveik 4 men. bet vis dar labai pucia pilvuka.Nezinau ar tai sutapimas, bet paryciui isgirdau kaip mano vaikas be perstojo purpsi,ir kas keisciausia jokio verksmo butinai parasyk QUOTE(skripka123 @ 2009 04 27, 15:41) As irgi vakar nusipirkau ir pabandziau colinox.Mano dukrytei jau beveik 4 men. bet vis dar labai pucia pilvuka.Nezinau ar tai sutapimas, bet paryciui isgirdau kaip mano vaikas be perstojo purpsi,ir kas keisciausia jokio verksmo Taigi, po savaites rasau....vaikui kaip pute pilva taip ir pucia,bet istikruju dujos lengviau iseina, be to mano vaikas pradejo tustintis 2-3 kartus per diena(pries tai buvo 1 kartas per diena, o kartais ir per 2 dienas), taigi su pilvu bedeles sumazejo.Manau kad musu atveju labai pagelbejo gerosios bakterijos esancios colinox vaistukuose, nes jos mums sureguliavo viduriukus,nes turbut logiska, kad jei vaikas dazniau tustinasi tai ir dujos geriau iseina...Taigi gali buti , kad toki pati rezultata gautume gerdami gerasias bakterijas.
Is tikruju colinox yra geriausias is visu simplexu ir espumizanu, nes jame be viso to kas yra anuose lasuose, dar yra geruju bakteriju. Jau pasirode jis vel vaistinese, taigi ieskokite is naujo
o mums jokio ypatingo poveikio jis nedave
Naudojam jau trečią dieną, tai džiaugiamės kad nebeklykia mažius. Matos, kad pučia, bet jau išsispardo ir išsibezda. Tas tiesa, kad tuštintis daugiau pradėjo. Kol kas džiaugiuosi, bet dar tik pradžia tai žiurėsiu, ar ne sutapimas koks.
Bet visigi problema nusipirkt šių vaistukų Kaune. Eurovaistinės neprekiauja, gerai, kad CAMELIA vaistinėje pasiūlė, kad galima pas juos užsakyti ir kitą diena jau atvežė. QUOTE(vitali8 @ 2009 05 15, 11:26) Naudojam jau trečią dieną, tai džiaugiamės kad nebeklykia mažius. Matos, kad pučia, bet jau išsispardo ir išsibezda. Tas tiesa, kad tuštintis daugiau pradėjo. Kol kas džiaugiuosi, bet dar tik pradžia tai žiurėsiu, ar ne sutapimas koks. Bet visigi problema nusipirkt šių vaistukų Kaune. Eurovaistinės neprekiauja, gerai, kad CAMELIA vaistinėje pasiūlė, kad galima pas juos užsakyti ir kitą diena jau atvežė. Na mum irgi bedos su pilvu, snd daktare rekomendavo colinox pabandyti, tikiuosi, kad pagelbes siek tiek.
Rekomandavo pažįstami iš farmacijos kompanijos tai skubam nusipirkt
Ko gero mamikės jūs reklamos aukos - paskaitykit - ta pati veiklioji medžiaga (simetikonas) ir espumizane ir colinoxe ir sab simplexe. Colinoxa duodam jau visas mėnuo, dabar nusipirkau sab simplex, kaina trigubai skiriasi, bus proga palygint, tos bakterijos tai bus reklaminis - marketinginis triukas skirtas jums apgauti. Čia kaip su tuo shoodu danonu
Naudojome Colinox, na tikrai geras daiktas
na reiks pabandyt ir man, nes atskirai vien perkant gerasias bakterijas ir sab simplex ar espumizana iseina zymei brangiau nei jusu paminetas uz colinax 32lt...
tai idomu jeigu duoddant Colinox jau geruju bakteriju Bifolac atskirai duoti nereikia kazin
Na gerem ir espumizana ir sab simplex
Sveikos,
turim ir mes bedeliu su pilvuku, nors mano maziukei rytoj bus dar tik savaitele. Daktare parekomendavo colinox lasiukus, tai upirkom. O dabar klausimas kaip juos vartot - ta prasme ar pries ar po zindimo? Ar jo metu?
Nepadejo mums jokie vaistai,kad ir kaip netikejau,bet sulaukus 3men.diegliukai kaip ir dingo.
Sveikos, mes taip pat naudojam colinox, nelabai jie padeda, tik gal dazniau tustinasi ir iseina dujos, beto jie mazyliui nelabai skanus, spjauna lauk juos- nes kazkokie rukstus
kiek kartu galima naudoti colinox lasiukus?
QUOTE(ErikutE kiek kartu galima naudoti colinox lasiukus? Galima naudoti ir kiekviena maitinima. Mes naudojome juos ir mums labai padedavo. Knsultavomes su gydytoja, tai sake galima su kiekvienu maitinimu. As maitinu misinuku, tai i ji ir ilasindavau
Mes ji nusipirkome, taciau kai norejau 'ivarvint' tuos 10 lasiuku, tai pasirode, kad jis kazkokios kietokos konsistencijos - nevarvejo o tiesiog spaudesi tokia kosyte...
Cia pas visas toks? Ar cia mums koks nekokybiskas pateko... bijau ir duoti QUOTE(Ingrida114 @ 2010 01 15, 16:54) Galima naudoti ir kiekviena maitinima. Mes naudojome juos ir mums labai padedavo. Knsultavomes su gydytoja, tai sake galima su kiekvienu maitinimu. As maitinu misinuku, tai i ji ir ilasindavau Papildyta: tirstas tirstas yra, ir as nustebau kai lasinti pradejau ....
mes irgi turejom, bet man jis nepatiko... nepadedavo...
Sveikos, mamos, pasidomejau sab simplex ir colinox sudetimi-ju veiklioji medziaga (tas dalykas, kuris putima mazina) ta pati, vadinas nera skirtumo ka vartot. Tik colinox dar turi geruju bakteriju ir yra 3 kartus brangesnis
ir dar prie to pacio, visi lasiukai nepanaikins diegliu, o tik palengvins duju isejima, kol mazyliu zarnynas mazai brandus ir paciam vaikui sunkiai ir skausmingai tai sekasi QUOTE(archia @ 2009 07 29, 18:31) Ko gero mamikės jūs reklamos aukos - paskaitykit - ta pati veiklioji medžiaga (simetikonas) ir espumizane ir colinoxe ir sab simplexe. Colinoxa duodam jau visas mėnuo, dabar nusipirkau sab simplex, kaina trigubai skiriasi, bus proga palygint, tos bakterijos tai bus reklaminis - marketinginis triukas skirtas jums apgauti. Čia kaip su tuo shoodu danonu QUOTE(Busiukas @ 2009 11 02, 17:58)
Mums irgi nepatiko, kad per tirštas, nes skystas greitai vaikui nubėga, o va tiršto jis nemokėjo nuryt, o vis išspjaudavo. nepasiteisino mums Colinox'as
Kadangi Espumisan mums visiskai nepadeda, siandien nusipirkom ir mes siuos vaistukus, ziuresim koki stebukla jie padarys
as net nezinau ka daryti, vienos giria colinox kitos peikia, bet gal butent vaikuciui ir truksta tu geruju bakteriju zarnyne, todel ir lengviau issitustina ir issipirscioja, manajam nei espumizanas nei sabsimplex nepadeda, atrodo tik bereikalo kisu tuos vaistus jam... dabar sprendziu pirkti ar nea ta colinox?
beje internete skaiciau kad tas pilvo putimas gali atsirasti jei i zarnyna patenka kokia blogoji bakterija ir jei truksta geruju bakteriju
Na mums kai buvo bedu su pilvelio diegliais tai nepadejo nei espumizanas, nei colinox. Tuo metu, man is vis atrode, kad jie net kenkia vaikui. Tai kas labiausia padejo, tai gerosios bakterijos gefilus plius. BAndem ir kitu bakteriju, bet kazkaip efectas buvo butent po gefilus plius. DAr bandem bakteriofaga nuo auksinio stafilokoko, tai gal ir jis padejo.
nuo 6dienio duodu Colinox. 6dienį atrodė, kad padėjo, dieglių nebuvo, bet vakar kas dėjosi
Kiek kartų jūs duodate?
Sveikutes,mes taip pat kankinomes su digliukis,espumisan mums nepadejo ir taip ten viena sintetika,tai nusipirkom colinox lasiuskus aisku nebuvo taip kad visiskai dingo skausmai bet juos tikrai lengvindavo,skaitinejau ir radau jog nuo pilvuko skausmu padeda krapu seklu arbatele(virem,gerem abi,nes tada dar maitinau ir tikrai padejo, aisku ir vaistukus vartojom,bet diegliukus pamirsom)taip kankinomes 2pirmuosius menesius.Dabar kai buna jog paskauda pilveli pirmieji vaistukai arbatele,aisku nenoriai geria,bet uz tai skausmas dingsta
merginos, klausimas del colinoxo. ant pakuotes raso kad tai lasai, bet man jie neatrodo kaip lasai, bandziau i sauksteli uzlasinti tai lenda tirstas skystimelis kaip koks kremas
Sveikos
mes naudojame colinox
nuo pirmadienio ir mes pradejom ji vartoti , pirmiem bandymam duodu tik pries miega viena karta atrodo uzmiega ramiai nebesiraito bet jau i ryta prasideda raitymasis nuo putimo turbut reikes ivesti koki rytini dar viena ir stebeti maziuke
pavartojus colinox 3 savaites mano mazoji pradejo kaikintis tik kas 5 dienas.kazkaip keista, iki tol varydavo kasdien.dauguma raso, kad tustintis pradejo dazniau, o mums atvrksciai.ir taip jau 2 men.
mano mazylej labai pagelbejo, tustindavosi kas trecia para, kitom dienom pragaras, pavartojus colinox, tustinasi kiekviena diena, o kas antra ir du kartus, ir neverkia o juokiasi kai purpsi mano mergicka 3men
Papildyta: QUOTE(inetum @ 2010 10 07, 12:27) nuo pirmadienio ir mes pradejom ji vartoti , pirmiem bandymam duodu tik pries miega viena karta atrodo uzmiega ramiai nebesiraito bet jau i ryta prasideda raitymasis nuo putimo turbut reikes ivesti koki rytini dar viena ir stebeti maziuke siaip ji patarciau is anksto pavartot, nes veikia jis ne iskart, jei vakare pilvo putimas kankina, tai pavartokit per piet.....mano gyditojos nuomone, man pasiteisino. Papildyta: QUOTE(-Anna- @ 2010 09 14, 18:03) merginos, klausimas del colinoxo. ant pakuotes raso kad tai lasai, bet man jie neatrodo kaip lasai, bandziau i sauksteli uzlasinti tai lenda tirstas skystimelis kaip koks kremas is leto aukstai iskelus virs saukstelio spausk turi istyzt lasai, as zirnio didzio kruvelia isspaudziu ir to pakanka.
vartojam colinox jau porą dienų, negaliu teigti bet lyg ir geriau
mums irgi espumizanas neveike... tai pabandem colinox, geriam ryte ir vakarop. As ilasinu biski pienuko ir tada lasiuku, bet ne visada nuo saukstuko nukeliauja sunui i burnyte
Labukas mielosios,
Del diegliuku musu niekas taip gerai negelbejo kaip semper "magdropar" (vaistinese sake kad jie dar naujiena lt) man sie lasiukai patiko jau vien tuo kad reikia tik 5 lasu per diena (nes pvz sab simplex reikia vartoti 15 lasu ir beveik per kiekviena maitinima) Dabar nusipirkome colinox, nes diegliuku kaip ir neturime bet va su tustinimusi prasciau. Mums ji pasiule del geruju bakteriju. Del espumizano: nu mamytes pykit nepykusios, bet espumizane gan daugoka sintetikos, tai mano nuomone yra geriau brangiau sumoket o ne sintetika kudikiui kisti... Neskau kad kiti lasai vien natur produktas, bet.... |