sveikos ir sveiki,
turiu šimtečio senumo savo prosenelės nuotrauką, bet ji atlaikiusi kelis karus,perversmus ir pan. jau nekaip atrodo,reikia parestauruoti....galkas žinote kur tai galima padaryti Vilniuje?
Ačiū.
sveikos ir sveiki,
turiu šimtečio senumo savo prosenelės nuotrauką, bet ji atlaikiusi kelis karus,perversmus ir pan. jau nekaip atrodo,reikia parestauruoti....galkas žinote kur tai galima padaryti Vilniuje? Ačiū.
Pasižiūrėk fotofabrikas.lt
o man sunus su vandens sautuvu tokia grazia nuotrauka remeliuose sugadino... nesiau marijampolej tai rezultatas: cituoju "nuotraukos pataisyt neimanoma" gal sakau kur vilniuj sugebetu?
Nuotraukas visaip pataiso Akropolio fotoservise. Yra jų psl.
http://www.fotoservisas.lt/index.php?page=...paslaugos_kitos Pabandyk,gal padės. Nors ne viską ir šiuolaikinė technika gali. QUOTE(introdusa @ 2005 08 18, 21:28) sveikos ir sveiki, turiu šimtečio senumo savo prosenelės nuotrauką, bet ji atlaikiusi kelis karus,perversmus ir pan. jau nekaip atrodo,reikia parestauruoti....galkas žinote kur tai galima padaryti Vilniuje? Ačiū. Aš irgi turiu šimtmečio senumo proprosenelės nuotrauką.O gal žinote kur tokias nuotraukas restauruoja Kaune?
Pas mane netgi prosenelių nuotraukos kabo ant sienos. Aš su senom nuotraukom padariau štai ką. Pirmiausia jas nuskanavau, po to su tokia liuks programke Paint Shop Pro 8 pakoregavau (na, tipo "pasendinau", kad kuo natūraliau atrodytų) ir pasinaudojau Fotofabriko paslaugomis. Žodžiu, įsirėminau ir visus savo protėvius susikabinau ant sienos. Niekas net neįtaria, kad kabo tik nuotraukų kopijos. O originalus geriau pasaugosiu ateinančioms kartoms....
QUOTE(Veronika @ 2006 02 28, 19:06) Aš irgi turiu šimtmečio senumo proprosenelės nuotrauką.O gal žinote kur tokias nuotraukas restauruoja Kaune? Galiu rekomenduoti
Fausra, o tavo mama restauruoja tą pačią seną nuotrauką?Nes aš klausiau viename iš fotosalonų, tai sakė, kad gali tik padaryti dublikatus tos senos nuotraukos, o pačios senosios nuotraukos nerestauruoja.
žinau Vlniuje žirmūnuose "minsko" dabar "iki" parduotuvėj yra foto servisas kur restauruoja senas nuotraukas, tik nžn ar jie perfotografuoja ar restauruoja originalią.
kiek zinau fotosalonuose tai perfotografuoja ir su fotoshopu nuima demes yplyshimus ir ttt o vilnietems patarchiau pasiskambinti i Valstybini restauracijos centra kur muziejams paveikslus restauruoja ir kitas muziejines vertybes tarp ju ir nuotraukas kiek zinau jie priima ir privachius uzsakymus tik kiek tai kainuotu ash nezinau bet speju nepigiai bet turetumet labai kokybishka darba mano pazystamai paveiksla lope liko labai patenkinta
Paprasciausias budas-nuskanuot ir pagerint vaizda fotochop pagalba.Manau dauguma sia programa naudoja.
QUOTE(mlomsa @ 2006 05 10, 19:54) Paprasciausias budas-nuskanuot ir pagerint vaizda fotochop pagalba.Manau dauguma sia programa naudoja. bet chia jau nuotraukos kopijavimas o ne restauravimas ir orginalo photoshopas neishgelbes ypach jei nuotrauka sena kaip dinozauras proseneliu ir pan tada tik y restauracija ir pas profesionalus jie atrestauruoja ir padenfia spec medziaga kuri apsaugo ir nuo ultravioletu ir ttt |