Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žingsniuoklis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2
Spurga577
Labas, merginos smile.gif Atėjo ir man laikas "prisiregistruoti" šiam forume.

Labai norėčiau įsigyti žingsniuoklį (steperį).

Ar verta? Namuose vietos labai mažai, reikia galų gale svorį susireguliuoti blush2.gif

Žodžiu, pasiūla nemaža, gal patartumėt iš praktinės pusės?
Kimberley
Labas 4u.gif

As turiu steperi namie. Toki maziuka, be pribambasu ( buna tokiu kur galima ir rankas mankstint zingsniuojant). smile.gif

Geras daiktas tai tikrai. Vienintele beda kad tiesiog sunku prisiverst man buna ant jo uzsiropst. Pragulejo puse metu nepaliestas, nes po 5 min buvo nuobodu. galiausiai atradau kaip mankstintis. Isijungiu idomu filma ir varau be sustojimu. Tai ir laikas lekia, ir pati sau bunu pasakius, kol nesibaigs - tol nenulipu. Taip ir 2h "pravaikstau". thumbup.gif

Saunu, kad pakisu po kede ir viskas. Vietos tikrai mini uzima. Tad jei nusiteikus sportuot - pirmyn 4u.gif
astor
QUOTE(braskel @ 2009 05 10, 18:57)
Aš ir žingsniuoju  ax.gif

Kaip, tau Astor sekasi, kiek laiko be pertraukėlių pražingsniuoji?  4u.gif
*

Nusipirkau Aleksoto sendaikčių turgui steperį tik už 40 litukų ,toks paprastas,bet man užtenka,vietos mažai užima biggrin.gif Žingsniuoju jau mėnesį kasdien bent po 30min ant sunkesnės padalos.Dar šiaip darau visokius pratimus presui ir su dviračiu pavažinėju vakare kai vyras grįžta,mažiukui kėdutę ant dviračio įsigijom.Tai rezultatai puikūs ir užpakaliukas toks lieknesnis ir riestesnis pasidarė ir kojytės tokios tvirtos,tiesiog dienom gražėju thumbup.gif Birželį einu į vyro brolio vestuves ir noriu puikiai atrodyti,tai vat ir stengiuos dabar,atsikeliu ryte ir pasistatau ant tako,kad nepamirščiau padirbėt biggrin.gif
renoska
Sveikos smile.gif
turiu ir aš steperį Ketler firmos - paprastas, bet tvirtas.
Ilgą laiką gulėjo po lovą nejudinamas, neseniai vėl išsitraukiau, išsinešiau į balkoną ir kvėpuodama gaivesniu oru žingsniuoju.
Neseniai sužinojau, kad norint numesti svorio, per dieną rekomenduojame nueiti 15 tūkst. žingsnių, kad palaikyti gerą fizinę formą užtenka 10 tūkst.
braskel
QUOTE(renoska @ 2009 05 21, 10:01)
Neseniai sužinojau, kad norint numesti svorio, per dieną rekomenduojame nueiti 15 tūkst. žingsnių, kad palaikyti gerą fizinę formą užtenka 10 tūkst.
*

blink.gif aš 1800 žingsnių žingsniuoju puse valandos, tai norint mesti svorio, reiktų 4 valandas man žingsniuoti.... schmoll.gif ne ne, nesamone čia kažkas doh.gif

mano žingsniuoklis girgždėti pradėjo, tai kaip nervina blush2.gif
tanneraz
Kardio treniruotes tikrai ne zingsniais reikia skaiciuoti doh.gif Tiesiog stengtis pasportuot kokia 45-60min,nes tik po kokiu 25min organizme isijungia riebalu deginimo rezimas gun_rifle.gif
braskel
QUOTE(tanneraz @ 2009 05 21, 12:48)
Kardio treniruotes tikrai ne zingsniais reikia skaiciuoti  doh.gif Tiesiog stengtis pasportuot kokia 45-60min,nes tik po kokiu 25min organizme isijungia riebalu deginimo rezimas  gun_rifle.gif
*

4u.gif būtent.. aš į treniruotes iįjungiu ir svarelius, tai ir rankos mankštinasi, ir po 30 min būnu aš jau šlapia blush2.gif ateity po truputi pridėsiu laiko, o pradžiai ir tiek užteks blush2.gif
S@msara
As zingsniuoju jau apie menesi. Zingsniuoju 5 x savaiteje po valanda. Sustangrejo slaunys ir uzpakaliukas. Net MB tai pastebejo thumbup.gif . Aisku dar daug darbo, bet ir apleidus buvau. O laikas praeina irgi greitai. Pasistatau savo stepper'i prie kompo. Pasiimu kompiuterio pele i rankas( tik turi buti su ratuku) ir skaitau SM (stovedama zingsniuojant). Kadangi as esu SM maniake biggrin.gif , tai nepatikesit kaip laikas greitai pralekia bigsmile.gif thumbup.gif . Ypatingai pirmas pusvalandis. Vaizdelis tai griuk negyvas lotuliukas.gif blink.gif tongue.gif , bet laikas prabega nepastebimai cool.gif + nauda thumbup.gif

Beje, mano stepper'is yra paprastas, nedidelis. Laikau ji po lova.
inetule22
Kuo toliau tuo geriau man sekasi su juo zingsniuoti, tikrai nenusibodo - sportuoju kiekviena diena. is pradziu miniau kokias 5 min, bet dabar jau "numinu" visas 15 min thumbup.gif

Nors neseniai tik pradejau sportuoti, bet jau siek tiek jauciasi sutvirtojusios slaunys, dailiau atrodo ir manau tai geras budas sumazinti celiulita.. o gumos rankoms tempti labai efektingos, nes tada dirba visas kunas mirksiukas.gif

Pasiseke nugriebti masinu turguje, nors ir radau prie sendaikciu, bet jis kaip naujas, bukle puiki, nes rode, kad numinta tik 200 zingsneliu.. o ir kaina juokinga 53 lt thumbup.gif
mazuliukas
QUOTE(hifi @ 2009 09 20, 00:44)
Labukas, tai pasakok kas per steperis, kur pirkai, po kiek laiko sportuoji per dieną? tongue.gif  ax.gif
*

Steperis panasus i ta kur cia mergiote ikele nuotrauka, minamas istrizai. Pirkau ji is skelbiu uz 140 lt, dabar maciau, kad parduoda uz 125 lt. Tas zmogus is vokietijos veza, jei ir neatlaikys visu metu, nors negaila bus lb. O sportuoju po 20-25 min per diena, zinoma porcijas sumazinau per pus, bet valgau viska ka noriu, kartais jei neturiu ka veikti ir vakarais dar paminu. Labai dziaugiuosi,kad sita daikta isigijau, nes iseit i lauka pabegioti ar i sporto kluba nera galimybes, nes neturiu kam vaiko palikti. Na vienu zodziu daug matau tame pliusu. Be to jei dar lanka pasukciau nors po 10 min i diena is vis butu gerai, bet po mynimo bega prakaitas upeliu ir jau nelabai norisi ta lanka sukti. smile.gif
Relaks
QUOTE(mazuliukas @ 2009 09 20, 09:47)
Steperis panasus i ta kur cia mergiote ikele nuotrauka, minamas istrizai. Pirkau ji is skelbiu uz 140 lt, dabar maciau, kad parduoda uz 125 lt. Tas zmogus is vokietijos veza, jei ir neatlaikys visu metu, nors negaila bus lb. O sportuoju po 20-25 min per diena, zinoma porcijas sumazinau per pus, bet valgau viska ka noriu, kartais jei neturiu ka veikti ir vakarais dar paminu. Labai dziaugiuosi,kad sita daikta isigijau, nes iseit i lauka pabegioti ar i sporto kluba nera galimybes, nes neturiu kam vaiko palikti. Na vienu zodziu daug matau tame pliusu. Be to jei dar lanka pasukciau nors po 10 min i diena is vis butu gerai, bet po mynimo bega prakaitas upeliu ir jau nelabai norisi ta lanka sukti.  smile.gif
*

Jungiuosi i zingniuojanciu gretas smile.gif
Manau, butent ta as ir nusipirkau pagal skelbima 4u.gif
Kol kas tik savaite zingsniuoju, is pradziu 5-10min, dabar jau apie 20min per diena. Dar i takta kilograminius hanteliukus pakilnoju ax.gif
Kol kas patenkinta, po uzsiemimo prakaitas upeliais bega ir jauciuosi tokia tvirtesne, lieknesne biggrin.gif tik nezinau, ar ir vizualiai taip yra blush2.gif Juk svarbiausia, kaip mes jauciames smile.gif
Idealiausia zingsniuoti ziurint koki filma ar laida per TV, laikas greit praeina.
Relaks
Tylu rolleyes.gif Tai zingsniuojat kas ar tik dulkes nuo zingsniuokliu valot mirksiukas.gif
As dar neapleidau savojo, pats ikarstis, nes tik beveik menuo kai ji turiu ax.gif . Pirma savaite max 10min istempdavau, o dabar jau atsipratau su kruviu, tai po 40-50min zingsniuoju. Kasdien nesigauna, tai stengiuosi butinai 4-5 kartus per savaite pazingsniuoti. Prisiskaiciau visur, kad efektyvus kaloriju deginimas tik panasiai po pusvalandzio prasideda, tai nusprendziau, kad geriau ne kasdien, bet po ilgiau. Bandysiu iki valandos istempti savo zingsniavima ax.gif
Kas del rezultatu, tai jauciasi jau akivaizdziai - slaunys, klubai, visas liemuo daug tvirtesni, stangresni ir manau jau vizualiai kazkiek lieknesni thumbup.gif Tik svarstykles kazkokiu pokyciu nelabai dar rodo g.gif
O kaip kitoms sekasi? mirksiukas.gif
mazuliukas
va va man su tuo zinksniuokliu per savaite po 2kg nukrito,opo to jau stop, bet jei kalbant apie apimtis ar kuna tai lyg ir geriau, be to pati puikiai jauciuosi
Bet kaip ta svori isjudinti, a, mane net nervas ima, kai drauge laikosi dietos ir pas ja kilai tai tirpsta nesportuojant, jau atsikrate 18 kg, o as sakau judedama numesiu, nors valgau tikrai normaliai, jei skaiciuojant kcal tai gaunasi per diena 1100 iki 1300 kcal, o svoris ne is vietos
Relaks
QUOTE(mazuliukas @ 2009 10 16, 16:05)
va va man su tuo zinksniuokliu per savaite po 2kg nukrito,opo to jau stop, bet jei kalbant apie apimtis ar kuna tai lyg ir geriau, be to pati puikiai jauciuosi
Bet kaip ta svori isjudinti, a, mane net nervas ima, kai drauge laikosi dietos ir pas ja kilai tai tirpsta nesportuojant, jau atsikrate 18 kg, o as sakau judedama numesiu, nors valgau tikrai normaliai, jei skaiciuojant kcal tai gaunasi per diena 1100 iki 1300 kcal, o svoris ne is vietos
*

Na ner teisybes gyvenime biggrin.gif
Matai, raumenys yra sunkesni uz lasinukus. Tai jei mes pvz sportuojam, musu lasinukai pamazu virsta i raumenukus, nes viskas tvirteja. Apimtys nors ir mazeja, bet raumenukai priduoda svorio. Taip kad svarbiausia vaizdas, o ne svarstykles mirksiukas.gif Ypac ant drabuzu pasijaucia kai sumazeja apimtys.
O del kg metimo, tai man irgi jis krenta nuo mazo ir nekaloringo valgymo. Bet as esu mesede biggrin.gif , nors irgi stengiuosi prisiziureti ka valgau. Salotomis gyva nebuciau, tai geriau pasportuosiu, nei su gurgianciu pilvu sedesiu schmoll.gif
Be to tai tikrai sveikesnis budas padailinti savo figura smile.gif
O po kiek laiko mini?
astor
QUOTE(mazuliukas @ 2009 10 16, 16:05)
*

Jai nori,kad kristų svoris turi skaičiuot kalorijas,nesvarbu ką valgai,svarbu kiek kalorijų ir anglevandenių iš maisto gauni,reik derint produktus,kad sumakaluotas maistas nepūtų skrandyje.Turi iš maisto energijos gaut mažiau nei jos sudegini per diena,tada organizmas ima naudot energija iš ant šonų esančių riebalų.Jai normaliai valgysi ir sportuosi tai tik palaikysi esamą svorį ir stangrinsi kūną.Sportuojant reik žiūrėt į veidrodį o ne į svarstykles. mirksiukas.gif
pole
Turiu ir aš žingsniuoklį thumbup.gif pirkau jį papigiai,vos už 40lt.tikrai labai neblogas treniruoklis,ypač sportinimuisi žiūrint tv,ar šnekučiuojantis su kuo nors.Žingsniuoti lengva, prakaitas žliaugia upeliais:super Ko daugiau ir norėt,tik svarbiausia reikia prisiverst sportuot.
Libre
Sveikutės, žingsniuotojos mirksiukas.gif

Kaip sekasi sportuoti? smile.gif Bežingsniuodama pastebėjau vieną dalyką lotuliukas.gif
Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai blush2.gif Maniau, gal batukai nepatogūs, tačiau pakeičiau porą kartų, bandžiau netgi žingsniuoti basomis, tačiau vis tas pats... doh.gif Niekada neturėjau jokių problemų dėl kojų ax.gif Taigi klausimuks: ar įmanoma kažkaip neteisingai žingsniuoti? lotuliukas.gif
erax8
Sveikos 4u.gif
Planuoju ir aš pirkti žingsniuoklį. Turiu klausimą, o jis blauzdų nestorina? rolleyes.gif
mazuliukas
QUOTE(erax8 @ 2009 11 05, 21:47)
Sveikos 4u.gif
Planuoju ir aš pirkti žingsniuoklį. Turiu klausimą, o jis blauzdų nestorina? rolleyes.gif
*

Na manau ziurint, kaip sportuosi, jei sportuosi taip, kad raumenis augintum tai zinoma, kad stambes, bet tai bus raumenys o ne lasinukai smile.gif , o jei tam kad sudegintum kalorijas, tai nemanau, kad storina kojas be to uzpakaliukas bus daug grazesnis smile.gif
astor
QUOTE(erax8 @ 2009 11 05, 21:47)
Sveikos 4u.gif
*

Jaigu nenaudosi steroidų ar kokių kitų preparatų kuriuos vartoja kultūristai,tai tikrai neimanoma,nes vyrai sportuodami ir nenaudodami jokių preparatų labai sunkiai siekia apimčių padidėjimo ir prakaituoja ne po vieną valandą,dar reikia nepamiršti fakto,kad moteris niekada ne[pasieks tokių rezultatų kaip vyras net jai tiek pat valandų sportuos ir tokius pat pratimus darys nieko nevartodama,todėl,kad šiek tiek skiriasi mūsų organizmai,raumenynas ir hormonai.Tad būkit ramios,galit sportuot ir nesibaimint,šlaunys nuo to tikrai nesustorės,tik raumenukai gali išsiryškint labai daug sportuojant.
inetule22
QUOTE(Libre @ 2009 11 05, 20:37)

Kaip sekasi sportuoti? smile.gif  Bežingsniuodama pastebėjau vieną dalyką lotuliukas.gif
Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai blush2.gif  Maniau, gal batukai nepatogūs, tačiau pakeičiau porą kartų, bandžiau netgi žingsniuoti basomis, tačiau vis tas pats... doh.gif  Niekada neturėjau jokių problemų dėl kojų ax.gif  Taigi klausimuks: ar įmanoma kažkaip neteisingai žingsniuoti?  lotuliukas.gif
*

gal pries lipant ant zingsniuoklio reiktu daugiau apsilti, pratimuku kojom padaryti smile.gif
astor
QUOTE(Libre @ 2009 11 05, 21:37)

Kaip sekasi sportuoti? smile.gif  Bežingsniuodama pastebėjau vieną dalyką lotuliukas.gif
Kažkur po 10 minučių mano viena pėda nutirpsta lėtai lėtai, ir aš toliau visą likusį laiką žingsniuoju taip va šitaip keistai blush2.gif  Maniau, gal batukai nepatogūs, tačiau pakeičiau porą kartų, bandžiau netgi žingsniuoti basomis, tačiau vis tas pats... doh.gif  Niekada neturėjau jokių problemų dėl kojų ax.gif  Taigi klausimuks: ar įmanoma kažkaip neteisingai žingsniuoti?  lotuliukas.gif
*

Gali būt,kad stuburo slankstelis koks pakrypes ir sportuojant gaunas apkrova ir spaudžia nervą,dėl kojų ar rankų nutirpimo reiktų kreiptis pas gyditoją,kad pasiūstų pas neurologą.Gali būt sakykim viena koja neženkiliai,bet keliais milimetrais trumpesnė,(žmogaus kūno dalys yra nevienodos) ir todėl pasvyra stuburas į vieną pusę taip užspausdamas nervą.Bandykit labai tiesiai laikyti nugarą.Man tai pėdos užtirpdavo,bet paskui išsiaiškinau,kad dėl avalynės,tai darau basa ir labai išsitiesus.
astor
QUOTE(Relaks @ 2009 11 12, 11:25)
blink.gif 
Ir man aptirpsta pedos zingsniuojant, bet panasiai po kokio pusvalandzio pradedu tai jausti. As zingsniuoju basa, t.y. su kojinem. Kai aptirpsta, tada trumpam nulipu, pamankstinu, palankstau pedas ir praeina. Taip kokius kelis kartus tenka nulipti.
O su stubu tai turiu problemele, bet nepagalvojau, kad tai nuo to gali buti  g.gif 
O cia jau taip labai blogai? Kazin, ar galima ir toliau sportuoti su zingsniuokliu?
*

Ar blogai ar ne pati juk jauti.Gerai būtų su kokiu specelistu pasitart.Tačiau jai nugaros jums neskauda po treniruotės,tai gal tos pėdos nutirpsta,nes raumenukai pavargsta ir nuo judėjimo vienu kampu,tas pats kas gulėt ar dar kažką daryt ilgą laiką vienoj padėty.Dėl savo sveikatos,turint problemų su stuburu galima kokį įtvarą,gorsetą naudot.Aš tai po gimdymo ortopediniam pirkau tokį gorsetą nugarai suveržt,nes dubens kaulai buvo "išėja iš vietos" vaikščio buvo sunku,bet ir šeip turiu problemų su nugara,tai kai turiu kokį didesnį fizinį krūvį ar skaudėt nugarą pradeda tai panešioju.Galima ieškot ir vaistinėj,bet geriau ortopediniam,ten ir patars geriau.
Relaks
QUOTE(astor @ 2009 11 12, 15:54)
Ar blogai ar ne pati juk jauti.Gerai būtų su kokiu specelistu pasitart.Tačiau jai nugaros jums neskauda po treniruotės,tai gal tos pėdos nutirpsta,nes raumenukai pavargsta ir nuo judėjimo vienu kampu,tas pats kas gulėt ar dar kažką daryt ilgą laiką vienoj padėty.Dėl savo sveikatos,turint problemų su stuburu galima kokį įtvarą,gorsetą naudot.Aš tai po gimdymo ortopediniam pirkau tokį gorsetą nugarai suveržt,nes dubens kaulai buvo "išėja iš vietos" vaikščio buvo sunku,bet ir šeip turiu problemų su nugara,tai kai turiu kokį didesnį fizinį krūvį ar skaudėt nugarą pradeda tai panešioju.Galima ieškot ir vaistinėj,bet geriau ortopediniam,ten ir patars geriau.
*

Kad zingsniavimas kazkokia zala man nugarai darytu, tai nepastebejau, kaip tik priesingai. Kai pradejau minti, tai praktiskai nebeuzeina nugaros skausmu, o budavo taip, kad nepatogiai keliantis net surakina skausmas kuriam tai laikui verysad.gif Man yra osteochondroze, jei teisingai parasiau. Kaip gyd sake, vienintelis vaistas - sportas, kad sutvirtetu nugara ir tvirciau laikytu stubura.
Kazkada bandziau joga lankyti, ir kaip tik nuo tada paastrejo ta problema. Stengdavausi saziningai viska daryti, tai jei susisukdavo per daug, tai surakindavo skausmas, kad nuo zemes pasikelti negaledavau blink.gif
O dabar kaip tik priesingai smile.gif Pastebejau, kad pati jauciuosi daug tvirtesne, nesuglebusi, o nugaros problemas baigiu pamirsti thumbup.gif
As galvoju, kad gal pedos tirpsta del to, kad zingsniuojant didziaja laiko dali peda buna uzlenkta i virsu, gal maziau apsirupina krauju galunes ir patirpsta g.gif
širlė
o per kiek laiko jau pastebejote kazkoki rezultata su juo sportuodamos? g.gif ir po kiek laiko sportuojat? nes man kadngi siandien dar tik pirma diena tai pradziai daeiau 7min, o per jas 300stepu padariau, ir sakiau vis kas diena didinsiu laika ax.gif
inetule22
QUOTE(wilioke_ @ 2009 11 17, 15:46)
o per kiek laiko jau pastebejote kazkoki rezultata su juo sportuodamos? g.gif ir po kiek laiko sportuojat? nes man kadngi siandien dar tik pirma diena tai pradziai daeiau 7min, o per jas 300stepu padariau, ir sakiau vis kas diena didinsiu laika ax.gif
*

man asmeniskai per menesi tikrai matesi sustangrejusios kojos, dailiau atrode. aisku ne vien nuo sporto: dar + suderinta mityba thumbup.gif beje minu beveik kasdien po 25 min
fitness3.gif
inetule22
QUOTE(wilioke_ @ 2009 11 18, 15:25)
na as dar po tiek neplesiu iskart, po biskuti didinu laika, nes dar tik antra diena sportuoju, o kad ir tos 10min man dar irgi gana sunku padaryti, tik is pradziu atrode lengva, bet kojos oj kaip iskausta, raumeneliai jauciasi kai pasportuoji thumbup.gif  na as dar ir atsilenkimus darau, ir mityba bandau derinti, bet tie saldumynai man vis pakisa koja biggrin.gif
*

as pradzioje mindavau po 5 min, paskui vis po truputi didindavau. stai dabar 25 min, o dar po kurio laiko zadu ir 30 pasiekti mirksiukas.gif
širlė
QUOTE(inetule22 @ 2009 11 19, 10:53)
as pradzioje mindavau po 5 min, paskui vis po truputi didindavau. dar po kurio laiko zadu didinti iki 30 mirksiukas.gif
*

na as pirma diena 7min, vakar 10, o siandien 12, ryt jau iki 15, ir taip kas diena vis didyn ir didyn smile.gif
na tikiuosi sulauksiu po keliu menesiu rezultatu
širlė
na pas mane tai su rankenom, bet buna pasileidziu ir darau be rankenu, irgi visai geras jausmas thumbup.gif
miglėsmiglė
Sveikos, mergaitės 4u.gif

ilgai svarsčiau ir nusprendžiau įsigyti treniruoklį. Perskaičiau daugelį nuomonių, išbandžiau viską sporto salėj ir nusprendžiau, kad tinkamiausias man būtų būtent šis - steperis ax.gif

Tik norėjau jūsų paklausti, ar yra didelis skirtumas tarp tiesiai ir įstrižai žingsniuojančio steperio ? Ir ar naudingas yra gumos? Gal vietoj jų naudojant svarmenėlius gautųsi tas pats rezultatas, kaip manot? g.gif
inetule22
QUOTE(Indrute_20 @ 2010 02 06, 17:22)
Negi nieks neturi steperiu??? Man irgi idomu, kuris geriau ar tiesiai zingsniuojami pedalai ar truputi i sonus?

turim turim tongue.gif bet juk turi pati isbandyti abu ir tada nuspresi, kuris geresnis mirksiukas.gif man asmeniskai geriau istrizas, ir smagiau zingsniuot, ir manau kazkiek efektyvesnis uz tiesiai zingsniuojanti steperi smile.gif
hifi
Nu vienas minusas kad nesireguliuoja sunkumas, bet rodo nueitus žingsnius, kcal, laiką ir dar kažkokį velnią. Buvo dar pitkt paprastas žingsniuotis tai tenai reguliavosi stiprumas. Bet manau pradžiai tiks ir toks, o beje ir gumos tikrai sunkios tai bus ir rankom gera mankštelė.
Nu šiandien pabandysiu užlipti pasportuoti, tai paskui parašysiu kaip sekėsi. ax.gif
hifi
Nu a užlipau šiandien ant savo steperio padariau 300 žingsnių kažkur apie 10min. , tai kaklas jau buvi sušilęs. ir dar dešim pratimų rankoms su gumom, ale gumos tai labai jau stiprios pasirodė. Tik vat man viens klausimas iškilo rodo ekranėlį cal t,y kalorijas kcal? Nes po 300 žingsnkų rodė kad sudeginta 42 cal. Nes nesuprantu ar čia tos mūsiškės lietuviškos kcal ar užsienietiškos?
hifi
Sveikos, mergaitės, nu va sportuoju jau antra diena, vakar praleidau diena, o šiandien jau atidirbau. Padariau 1001 žingsnį per 19,22 min ir sudeginau 140cal. Dar plius skirtingus tris pratimus po 20 kartų rankom. Nu ir ką galiu pasakyti, šlapia kaip reikiant, kojos dreba. Žiūrėsiu kaip seksis kitom dienomis.
Pasidalinkit ir Jūs, kaip sekasi žingsniuoti smile.gif
miglėsmiglė
sveikos, na, pasidalinsiu ir aš savo patirtimis 4u.gif
ilgai galvojau, ar pirkti treniruoklį (nes iš esmės nemėgstu sporto klubų bei neturiu jokio noro juose lankytis; nemėgstu ir bėgiojimo, kurį riboja ir mūsų oro sąlygos...) bei kokį jį pirkti... kol galutinį sprendimą priėmiau perskaičiusi šią temą ax.gif

Pirkau iš pigu.lt (čia jau ne itin smagi istorijos pusė) už 145lt, žingsniuojantį tiesiai ir be gumų. Norėjau irgi žingsniuojančio į šonus ir su gumom, bet pirmiausiai niekur tokio neradau, antra, su gumom žingsniuokliai žymiai brangesni, jei perki naują... tad pagalvojau, kad pasitreniravus su paprastu bet kada galėsiu nusipirkti aerobikos svarmenėlius, paimti juos į rankas ir kartu pradėti mankštinti rankas mirksiukas.gif Tikiuos, jo pagalba patobulinti problemiškiausią savo kūno dalį - kojas... unsure.gif nesitikiu, tapti liekna kaip nendrė, to ir nenoriu, bet labai norisi tvirto ir stangraus kūno.

O pirmoji treniruotė buvo ketvirtadienį - 20min. smile.gif penktadienį irgi. Vakar treniravausi 40 min. nužingsniavau virš 2000 žingsniukų... Dabar po truputį ketinu ilgintį teniruotės laiką iki 1 val. Žinote, man jis labai patinka wub.gif užsidėjau smagios, užvedančios muzikos, pasistačiau prieš langą ir taip smagu buvo treniruotis - žiūri, kas vyksta lauke, klausais muzikos. Nulipau nuo jo visa šlapia, bet labai patenkinta blush2.gif šiandien jaučiu visus užpakaliuko raumenis doh.gif bet jausmas malonus. Visiškia nesigailiu nei savo sprendimu, nei savo pirkiniu tongue.gif
hifi
Nu o pas mane treniruoklį tai nėra reguliatoriaus, bet minami žingsniai tai įstrižai. Ir aš kai minu tai stengiuosi kuo daugiau tą dupcių pasukinėt. Kai pirkau saviškį tau užkliuvo kad nesireguliuoja stiprumas, bet labai norėjau įstrižo. Nes buvo paprastas steperis, bet ten jau reguliavosi stiprumas.
O gal žinot kai ant ekrano užrašyta cal, tai skaitosi kaip mūsų kcal.? ax.gif
miglėsmiglė
o aš šiaip žingsniuoju tris ar keturis kartus per sav. Anksčiau po 45min. intensyviai žingsniuodavau, dabar pasididinau krųvį iki valandos, bet iš tiiesų, tiek jau sunkoka... smile.gif žingsniavau taip mėnesį. Svorio kilogramais nenumečiau, bet manau, dėl nesubalansuotos mytybos. Už tai akivaizdus rezultatas matosi ant užpakaliuko - neliko nei vieno riebliuko, pasidarė stangrus ir tvirtas, man atrodo, kad ir celiulitas sumažėjo ant kojų kažkiek... tikiuos, toliau mankštinantis pagražės ir kojos (kas yra didžiausia mano problema).

Man jis vis dar neatsibodo, ypač, jei užsileidžiu užvedančios ir linksmos muzikos, tada taip smagu sportuot ir jaust, kaip visas kūnas juda smile.gif visad kiloju rankas ir stengiuos, jog ir jos judėtų.

Sėkmės ir Jums sportuojant 4u.gif
vabite
Sveikos žingsniuotojos,
Pagelbėkit man, blondinei.
Įsigijau žingsniuoklį. Viskas kaip ir ok, bet į tą kompiuteriuką kažkaip reikia baterijas įdėti. Aš jį atidariau, tai ten kažkokia skylė, laidukas ir tiek. Kur jūs dedat baterijas?
inetule22
QUOTE(vabite @ 2010 04 12, 09:45)
Sveikos žingsniuotojos,
Pagelbėkit man, blondinei.
Įsigijau žingsniuoklį. Viskas kaip ir ok, bet į tą kompiuteriuką kažkaip reikia baterijas įdėti. Aš jį atidariau, tai ten kažkokia skylė, laidukas ir tiek. Kur jūs dedat baterijas?
*

sveika 4u.gif

baterijas reikia deti i ta "kompiuteriuka":
* reikia laido kistuka istraukti is "kompiuteriuko",
* atsukti du "kompiuteriuko" varztelius, atidaryti ir ten ideti baterijas biggrin.gif
gerdute50
o jus merginos girdejote ,kad yra negerai taip ilgai minti steperi.tipo patariama tik 5 min.per diena .as seniau mindavau apie val.bet poto kaip isgirdau ,kad tipo kenkia sanariams.vienai moterelei pradejo kauptis vandenys keliu sanariuose tai gydytoja pasake ,kad nuo steperio. dabar bijau ,nezinau atrodo braska man kelienai biggrin.gif
inetule22
QUOTE(gerdute50 @ 2010 05 07, 19:10)
o jus merginos girdejote ,kad yra negerai taip ilgai minti steperi.tipo patariama tik 5 min.per diena .as seniau mindavau apie val.bet poto kaip isgirdau ,kad tipo kenkia sanariams.vienai moterelei pradejo kauptis vandenys keliu sanariuose tai gydytoja pasake ,kad nuo steperio. dabar bijau ,nezinau atrodo braska man kelienai biggrin.gif
*

minant valanda ar daugiau + dar kiekviena diena gal ir pasireikstu kokios pasekmes, bet jei sportuotji su saiku, nemanau kad tai labai kenkia. o apie tas 5 min. tai visiskai nepritariu. per 5 min net susilti nespetum, tai kam tada isvis tas 5 min minti... biggrin.gif
ir apskritai jeigu pradetum ziureti, kas kenkia, tai praktiskai butu viskas - begimas, atsilenkimai, lanko sukimas... gal paprasciausiai reikia maziau kreipti demesi i tai, maziau klausytis, ka viena moterele sake, ir svarbiausia sportuoti pagal savo galimybes smile.gif
brigitauskas
Sveikos,
As irgi isigijau zingsniuokli, toki mazuti be gumu be rankenu. Nesuprantu kaip jus istveriat puse valandos ant jo. as penkias minutes vos ne vos praminu. labai sunku. kojos paskausta. turiu treniruokli dviraty, a isu juo valanda liuosiai pravaziuoju. nu bet abu derinant gal pasieksiu norimu rezultatu g.gif
F
Labas vakaras, steperių naudotojos.
Kaip manot, steperis gali padėti, jei moteris nors ir liekna, bet užpakaliuko oda nestangri ir lašiniai liūliuoja?
O gal labiau tinka kitos procedūros, ar koks nors kūno kremas stangrinamasis?
skaidre11
as pries minant stepery pasitepu problemines vietas nuoceliulito kremuku thumbup.gif man padeda. Naman sutvarke steperiuka mano vel sportuoju varau po 60 minuciu sako kad pilnai ustenka g.gif
gitushke
sveikos, merginos, planuoju įsigyti žingsniuoklį, tačiau svarstau, ar užtenka paprasto, ar geriau pirkti su rankena, kad būtų lengviau išlaikyti pusiausvyrą? Ką manote Jūs? Ar kuri nors turėjote progos palyginti, kas geriau? cool.gif
Florexile
sveikos zingsniuotojos thumbup.gif
jungiuosi i Jusu buri, isigijau ir as si geri doh.gif
bet susiduriau su tokia problema, pazingsniavus labai pradeda kaisti keliai, ir kita diena toks nemalonus jausmas.. lauksiu Jusu komentaru.. unsure.gif
labai liudna bus jei cia kokia problema su sanariais lenda, tai negalesiu sportuoti verysad.gif
siandien bandysiu su mbt avalyne, gal mazesne apkrova bus sanariams unsure.gif
aroonele
Na ir kaip sekasi? man sanariu neskaudejo, bet ziauru buvo su blauzdomis, jau maniau, kad raumenis pasitempiau.... bet po keliu dienu praejo, prasivaiksciojau bigsmile.gif

25gelyte
Sveikos, nuo siandien ir as prisijungiau prie jusu. Po sporto ziuriu labai karsti tie cilindarai ir pas jus cia taip buna? Issigandau gal koki s.... nusipirkau
Guotė
QUOTE(Florexile @ 2011 12 13, 10:26)
sveikos zingsniuotojos  thumbup.gif
jungiuosi i Jusu buri, isigijau ir as si geri  doh.gif
bet susiduriau su tokia problema, pazingsniavus labai pradeda kaisti keliai, ir kita diena toks nemalonus jausmas.. lauksiu Jusu komentaru..  unsure.gif
labai liudna bus jei cia kokia problema su sanariais lenda, tai negalesiu sportuoti  verysad.gif
siandien bandysiu su mbt avalyne, gal mazesne apkrova bus sanariams  unsure.gif
*

Man pakaito ir dabar jau geriau, manau, kad per lėtai pratinausi.

Dar klausimas, jei ant steperio užrašytas svoris max 80, ką tai reiškia, apart to, kad mano svorie neturi būti daugiau kaip 80 kg, ar jis lengvesnis, ar nesulūš, gal plonesnio metalo...gal slydinėja?
Labai nusivyliau pigiais treniruokliais, nes teko virinti jau du kartus, kai trečią kartą nulūžo, nebevirinsiu.
Papildyta:
QUOTE(25gelyte @ 2012 02 20, 16:13)
Sveikos, nuo siandien ir as prisijungiau prie jusu. Po sporto ziuriu labai karsti tie cilindarai ir pas jus cia taip buna? Issigandau gal koki s.... nusipirkau
*

Kaista ir man...
wicked

! 
Komercinio pobūdžio žinutės šiame skyrelyje yra draudžiamos ir bus trinamos. Už pakartotinius skelbimus bus skiriamas įspėjimas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.