Na štai pabaigėm dar vieną temą. Išlėto, bet mūsų daugėja- daugėja dalyvaujančių ir nuostabių jų darbų. Papildyta: Perkeliu ellos žinutę Su tavi jau susiskambinau o Enijos až pilna neišsisiunčia pranešimas todėl rašau čia. Enija aš paimsiu siuntinuką nes man labai pakeliui ir aš jau susitariau
Registruojuos naujoje temoje Tavi ačiū už temos pratęsimą ir už žinutės perkėlimą
QUOTE(tavi @ 2009 03 23, 15:55) Na štai pabaigėm dar vieną temą. Išlėto, bet mūsų daugėja- daugėja dalyvaujančių ir nuostabių jų darbų. Papildyta:Perkeliu ellos žinutę Su tavi jau susiskambinau o Enijos až pilna neišsisiunčia pranešimas todėl rašau čia. Enija aš paimsiu siuntinuką nes man labai pakeliui ir aš jau susitariau  Dėkinga labai. Kaip tik galvoju kieno iš judviejų paprašius tokios pagalbos. Ir už naują temą dėkoju. Papildyta:QUOTE(~ella~ @ 2009 03 23, 15:26) Su tavi jau susiskambinau o Enijos až pilna neišsisiunčia pranešimas todėl rašau čia. [B]Enija aš paimsiu siuntinuką nes man labai pakeliui ir aš jau susitariau[/B] Dėkoju. Tik nebesusigaudau pas kurią iš judviejų bus mano siuntinukas. AŽ prasitryniau,
upytele
2009 03 23, 17:23
Reda 21
2009 03 23, 19:01
Labas, registruojuosi ir as su savo nauju kaklaraisciu. Turejau uzsakymuka nupiest logo ant kaklaraiscio, tai va kaip gavos http://i676.photobucket.com/albums/vv124/D...as/P1060079.jpghttp://i676.photobucket.com/albums/vv124/D...as/P1060075.jpghttp://i676.photobucket.com/albums/vv124/D...as/P1060073.jpgTik laukiu kad konturas labai gerai isdziutu, tai dar nelyginau Nebarkit del to labai
Nu gražus chameleonas gavos, gražiai padarytas.
QUOTE(tavi @ 2009 03 23, 17:24) Tai gal meetą ta proga pasidarom? Reda 21 labai kruopštus ir mielas darbas.
Ir as prie jusu jungiuosi Sveika Tavi, Enija, cia ir buvo ta temele, prie kurios norejau prisijungti, bet pamaciau kad uzdaryta
Reda 21 eik tu sau  koks kaklaraištėlis fainas  ir taip viskas tvarkingai atlikta  nugi labai labai butybe sveika prisijungusi
Reda 21
2009 03 24, 09:20
tavi, ella Enija ciu labai  Tikiuosi ir uzsakovams patiks Bet tik vakar ne per merliuka lyginau, tai konturas sugalvojo istirpt ir patepliot. Bet nieko jau.Atrodo siaip taip sutvarkiau. Tik va kaip kita ta pacia tema padaryt  Niekaip neateina jokia mintis i galva...
Butybe, seniai taip reikėjo
Aciu, kad priimat i savo buri
Butybe, marš savo dabų įkėlinėt.
QUOTE(tavi @ 2009 03 24, 14:23) Butybe, marš savo dabų įkėlinėt. Tai kad mano visus jau matet
būtybe matė Tavi gal dar kas nors (nu ir aš neslėpsiu mačiau kitam forume  ) bet čia viskas iš naujo  taip, kad prašom pasirodyti  laukiam
QUOTE(~ella~ @ 2009 03 24, 16:12) būtybe matė Tavi gal dar kas nors (nu ir aš neslėpsiu mačiau kitam forume  ) bet čia viskas iš naujo  taip, kad prašom pasirodyti  laukiam  Vaje, galvojau kad nieks is kitur ten neziuri Tiesa sakant susimasciau tuo klausimu ar galima i skirtingus forumus tuos pacius darbus deti  Turbut reiketu susikurti kazkoki savo puslapi ir talpinti nebent nuoroda (tiesa, neisivaizduoju kaip tai daroma, nors maciau daugelis turi kazka panasaus), man kazkaip negrazu pasirode visur savo darbus kaisioti
Butybe, gražius darbus reik rodyti visur
QUOTE(tavi @ 2009 03 24, 17:18) Butybe, gražius darbus reik rodyti visur Aciu Tavi uz palaikyma. Bandziau ikelt, bet nepavyko, labai cia kazkoks sudetingas procesas. Pazadu, kai turesi daugiau laiko pasedesiu prie kompo ir ismoksiu nuotraukas kiloti. O kolkas tai nezinau kaip spet dar viena darba iki balandzio 1d. nupiesti
Butybe, kelk per radikal.ru, viskas bus gerai
Dorifore
2009 03 24, 19:43
QUOTE(butybe @ 2009 03 24, 20:37) O Dieve, koks grožis
Aciu Dorifore, labai malonu grazius zodzius girdeti, kad tik neispuikeciau
QUOTE(butybe @ 2009 03 24, 19:37) Labai patiko erdviškumas ar kaip tai pavadinti. Šviesos pajautimas fantastiškas. Akvareliškas priėjimas prie šilko.
Butybe, fantastiskai  . jau kitam forume maciau  . tik ka pradejai, o jau genialu  . matyt kitoje tapybos srity esi ne pradinuke
Aciu Enija ir Naca, jusu darbelius taip pat esu maciusi, labai jais zaviuosi ir jauciuosi baisiai pgerbta tokiu jusu ivertinimu. Sianakt nesimiega, tai nors smagu kad kas gera zodi pasako  Piest nuo vaikystes sekesi, lankiau mokykloj piesimo bureli, specialiai kazkokiu mokslu nesu baigus, nes nejauciau tam didelio potraukio. Piesdavau tik siaip i sasiuviniu galinius lapus per nuobodzias paskaitas  Galiu paatviraut siek tiek. Mano a.a. Mama rase grazius eilerascius, visi jai artimi zmones be galo norejo isvysti eilerasciu knygele. Isties neturejau supratimo kaip tai galima butu igyvendinti, taciau po truputi surinkau eilerascius, pamaniau, kad butu grazu iliustracijos, pradejau piesti. Knygute jau yra, tik spausdinta ne spaustuvej, o paprastu printeriui, paskui nesiau vienam zmogui irisineti. Labai graziai padare, neatskirsi kad ne leidykloj. Tuo metu isgyvenau gan sunku laikotarpi. Atrode, kad viskas ka darau (darbas, kazkokie mokslai) yra tarsi ne mano, kazkaip beprasmiska. Norejosi kurt, kazkur isreiksti savo jausmus, ir meldziau Dieva, kad atsirastu tai, kame galeciau tai isreiksti. Netiketai is drauges suzinojau apie silko tapyba. Toliau rezultatus matote siuose forumuose  Dziaugiuosi, kad darbeliai patiko, gal but jie tokie del to, kad tai man nera siaip pomegis, tai yra atsakas i mano maldas, lyg Mamytes rupestis is anapus. (Na, cia jau labai lyriskai prirasiau. Man tai turi gilia prasme, bet paprasciau ziurint, tai yra tiesiog smagu  ) Na, o dabar ruosiuosi ir toliau tapyti, gilinuos i technika, zvalgausi ivairiu pamokeliu internete. Nebutinai silko tapybos, tiesiog kartais pravartu pasiziureti pvz. kaip nupiesti koki erdvini kuna, kur det blikus ir pan.
kaip įdomu- iliustruota knygelė Rašau vaikiškas pasakas ir eiles vaikams, bet kol kas platinu tik internete. Irgi svajoju papuošti savo iliustracijomis, tačiau knygos pavidale nesitikiu paleist į pasaulį. Šiais laikais tai neįmanoma. kartais pasvajoju apie dekupažo pamokas, nes namie yra daiktų laukiančių būtent tokio prisilietimo, bet viskas vė atsiremia į pamokų kainą.
Na, isleist knygute nera pigu, bet jei nori, galiu patart kaip tai nelabai brangiai padaryti savo jegomis. Tiesiog butu tau, artimiesiems ir vaikuciams miela dovanele. Pasigamintum tiek kiek nori egzemplioriu, o jei poreikeis butu, veliau ir spaustuvei isspausdintum. Na, cia turbut nukrypom i lankas, pokalbis apie silka visdelto Tai va knygytes virseliui panaudojau ant silko piesto paveikslelio nuotrauka. http://i035.radikal.ru/0903/c3/151f57d16fb2.jpgo del dekupazo, taigi pilna forumu su pamokelemis, nieko ten sudetingo, tikrai nebutina i kursus eiti. Pati bandziau , bet neuzsikabinau, ne mano, nerandu tam laiko, nors pasidaryt daug ka taip pat noreciau. Esam tiesa su drauge ant sienos piese. Ikelsiu kada nuotrauku, tik kokioj kitoj temelej.
butybe ačiū už paatviravimą  Nepaprastai gražus tas paveikslas kurį panaudojai knygos viršeliui. Narcizai taip pat nuostabūs Kartais ištiesų ateina laikas kai sąmoningai ar nesąmoningai pradedi kažko ieškoti kažko norėti. Buvo ir man, tiesa ir dabar vis tebesitęsia  Gal tai nebuvo išdava kažkokio sunkaus periodo gyvenime daugiau turbūt tam tikro gyvenimo etapo "rubikonas" prieini ribą ir jauti; turi, reikia kažką keisti savo gyvenime  Pradžioje atradau dekupažą, man tai buvo kaip lobį surasti  pasinėriau visa galva, mokiausi tik iš interneto ir manau jog jame pasiekiau viską kas įmanoma. Pradėjo trūkti erdvės savo sugebėjimams realizuoti. Kartu su dekupažu derinau kiek tik pavykdavo ir tapybą bet visvien labiau ir labiau stiprėjo nepasitenkinimas tuo, kad naudojau kitų sukurtus darbus, o norėjosi savo. Va tada kažkaip visai atsitiktinai atradau šilko tapyba  nu ir viskas....paskendau  Dabar po truputėlį jau plaukiu, bet dar dirbti ir dirbti Senai neturėjau tokių atradimo džiaugsmų  Aš kartais kaip mažas vaikas vos nešokinėju iš džiaugsmo kai pavyksta ką nors atrasti šilke, kad ir pirmi bandymai su vašku man buvo toooks kaifas  Visiems kaišiojau šilko skiautę kaip kokį milijoną laimėjusį loterijos bilietą. Na va ir aš čia kažkaip nuplaukiau su savo pamąstymais į šoną  Kažkokia nuotaika šiandien lyriška Enija, gal ir ne į temą, bet dekupažo ištikrūjų nėra sunku išmokti ir pačiai. Galim kai atšils ir kokį susitikimą suorganizuoti  pagrindus parodyčiau o vienu kartu ir pabendrauti būtų smagu. Tavi manau irgi prisijungtų
Sveikutes, kazkaip nerandu, kur dingo ta silko temele kuria jus kaiptik uzbaiget pries man ateinant? Ten graziu jusu darbeliu buvo ir siaip galvojau pasiskaityt kaiko naudingo, kad visko is naujo jusu neklausinet. Nerandu...
QUOTE(butybe @ 2009 03 25, 16:21) Sveikutes, kazkaip nerandu, kur dingo ta silko temele kuria jus kaiptik uzbaiget pries man ateinant? Ten graziu jusu darbeliu buvo ir siaip galvojau pasiskaityt kaiko naudingo, kad visko is naujo jusu neklausinet. Nerandu...  Žiūrėk čia
Registruojuosi ir as naujoje temeleje  . Sveikute butybe-nuostabus tavo darbai  . O del nuotrauku dejimo i skirtingus forumus,tai juk tik tavo reikalas,kur tu juos rodai  ,nes tai tavo asmeniniai darbai,tavo kuryba Reda21,tavo kaklaraistis labai zaismingas  .O kodel tu ji per merliuka lyginti norejai?Ar visa silka per merliuka is gerosios puses tvirtini  ? Tavi,~ella~,Enija,dziaugiuosi,kad susikoperavot siuntinelio paemimui. ~ella~ar i namus vaziavai paimt? Lengvai radai? Ai ir dar norejau pasakyt,kad faina,kada mes cia paatviraujam,juk taip geriau viena kita suprantam ir pazistam  .Malonu ir ,kad naujai prie musu prisijungusios piesejos taip draugiskai isilieja i musu rateli  .
erica, aš iš skolos tau turbūt niekas neišlysiu, nes man vis visko reikia
QUOTE(tavi @ 2009 03 25, 13:58) nes man vis visko reikia  Cia tikriausiai musu visu bendra liga  . Tavi,o kodel savo darbeliu cia neberodai  ?????
Tuoj įkelsiu tik man nelabai patiko   ir užsakymas, kaip mergaitė norėjo taip ir padariau
Sveikutes, dziaugiuosi, kad mane cia taip draugiskai prieemet, tai visai tampu internetine ziurke, kai tik laisvesne minute, tai sedziu, skaitineju, groziuosi jusu darbukais. Kad tik priklausomybe nesusiformuotu  Aciu, Tavi, kad idejai nuoroda i buvusia temele. O jei ka siusites tai ir mane i kompanija priimkit.
Butybe, priklausomybė tau nesusiformuos... tu jau ją turi
Butybe,cia mes visos kazkaip priklausomos nuo kompo  ,nors as paskutiniu metu stengiuosi kuo maziau laiko prie jo prasedeti,bet kartais vis tiek  . tavi,o ko tau tavo tie darbai nepatinka  ? man tas geletas tikrai labai grazus darbelis,o antrasis tai liudnokas(spalviskai),bet skaiciau,kad uzsakove taip norejoir jai patiko.
tas gėlėtas, man nelimpa, ko gero, nes ne mano spalvos. O pilkas natūroj visai gražus, kadangi ant šifono, ta tilka spalva kaip dūmas ir vietomis violetinis prasimuša.
Oi ir Tavi nauju darbeliu atsirado, Valio  kad nepatinka savi darbai, tai kaip ten man saket... Labai grazus pavasarelis O is kur jus tu uzsakovu randat?  as ir mielai pagal uzsakyma kam nors ka nors nutapyciau, nes labai jau mane i bankrota tas piesimas varo.
Butybe,savo darbelius gali siulyti skelbimu lentoje,prie rankdarbiu.Ten turi atsidaryti savo tema,apsisarvuoti kantrybe ir laukti pirkeju.Uztrunka,nes zmones dazniausiai turi isideje megiamiausias tems i savo favoritus ir nelabai i naujas temeles lenda,bet per laika atsiranda gerbeju  . Ai,dar turi buti surinkusi atitinkama kieki zinuciu(100),kad galetum nauja tema atidaryt. Rankdarbiu skelbimu lenta
Tavi , man labai ta rozine  . tokia naciska Butybe, kokios mes cia kelios panasios  . As nors ir nelabai moku literaturiskai, bet esu isleidusi vaikiska metodine knygele su savo iliustracijomis. ir dar 2 metodines knygeles iliustravau kitos autores
upytele
2009 03 25, 19:10
Ach, Upytėle, tavo darbai manę varo į neviltį. Ar kada nors išmoksiu
upytele
2009 03 25, 20:23
tavi, tu jau moki  o tobulejimui ribu nera
Upytele,sakes,kaip grazu  . O kodel jus beveik visuomet tapot ant sifono  ?Man jis toks skystalas-nemyliu as jo kazkaip
erica, man šifonas žavi savo lenvumu,, skaidrumu ,jis nesilamdo beveik
upytele
2009 03 25, 21:00
O kodel jus beveik visuomet tapot ant sifono  ?Man jis toks skystalas-nemyliu as jo kazkaip  [/quote] Ant ponge smagu tapyti, bet man jis nemielas nesioti... Siaip tas sifonas prabangiau ir atrodo (lyginant su ponge), zinoma jei imsime aukstesnes klases silka tai jau kita kalba
|
|