Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kevinuko atėjimas į šį pasaulį
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Daisyy
Na va mergytes papasakosiu ir savo gimdymo istorija.

2009 kovo 14 diena... Ryte atsikeliau pavalgiau, susitvarkiau kambarius...atejo pietu metas, galvoju reikia prigulti popietuko...atsiguliau 1 val ir ismiegojau iki 5 valandos vakaro.Atsikeliau nuo skausmo pilvo apacioje, galvoju reikia pasekti laika kas kiek cia man skaudena, nes skausmas buvo toks kokio dar niekada nejauciau tai pasidare neramu, kad gal jau saremiai smile.gif . Ziuriu, kad kartojasi kas puse valandos 17.00 17.30 18.00 18.30. Paskambino anita sako atvaziuokit cepelinu pavalgyti, vyras sako varom, o as sakau turbut jau siandien gimdysiu...Vyras pradejo juoktis sako tai koks skirtumas is kur vaziuoti i gimdykla ar is anitos namu ar is savo lotuliukas.gif . Apsirengiau, nuvaziavom suvalgiau 2 didelius cepelinus, uz stalo juokaujam, kad su saremiais atvarem dar cepu pavalgyti lotuliukas.gif . Pavalgius sakau vyrui negaliu jau kenteti tu skausmu, varom namo, paimsim tases ir nuvaziuosim i RK (ten planavau gimdyti).
Taip ir padarem, kai namo jau gryzom, saremiai pradejo kartotis kas 15 min. Sedom i masiniuka ir vaziuojam, sakau uzsuk i degaline nusiperkam atsigerti vandenuko, vyras nuejo pirkt, gryzta juokdamasis sako radau 90 Lt ant zemes, pajuokavom, kad nujauciau jog reikia uzvaziuot i degaline...
21.00 Atvaziuojam i RK, ziurim is ten iseina nestuke visa susirietus u pilvuko laikosi, vyras sako turbut neprieme jos, galvoju tai jei jos nepaeme manes tikraj nepaims nes man dar tik kas 15 min skaudena...Uzeinam islenda sena sesute kazkokia ir aiskina, kad visos gimdyklos uzimtos, nera vietu, vaiuokit i VGN. Nu ka gi susinervinom apsisukom ir nuvarem i VGN. Tik uzeje pagulde mane paklausyti toniuku, pakviete ginekologa, tas pasodino ant lektuvo ir sako ogi jau 5 cm atsidarymas...Eisim i gimdykla. Nu sakes galvoju viskas, supakavo mane... 22.00 val. nuejom su vyru i gimdykla, ten pajunge laseline, saremiu fiksatoriu. Saremiai vis stiprejo, daresi nepakenciami, galvojau isprotesiu....vyras padejo, laike uz rankutes, padejo kvepuoti...23.00 atejo gydytojas paziurejo sako atsidare 6 cm...dieve, galvoju kiek as dar kankinsiuos kol iki 10 cm atsidarymas bus...paprasiau nuskausminamuju, tai suleido per kateteri puse dozes, galva tik apsvaigo 2 min ir vel skauda...nieko jie man nepadejo...24.00 vel ateina gydytojas sako nuleisim vandenis, kai nuleido toks palengvejimas pasidare...bet skausmai prasidejo nerealus, galvojau lubom pradesiu vaikscioti...Jau ir stumti norisi, gydytojas sako dar negalima, pakentek...jau 1 valanda nakties..gydytojas paziuri jau 10 cm, sako na dabar jau galesi stumti kai bus saremis...na ir ka..prasidejo saremiu gaudymas ir nezmoniskas stumimas, pavyko is 5 karto!Vyras dirbo taip pat kaip ir ginekologas, padejo daug smile.gif Ir stai Jau Kovo 15 d. 1.35 nakties gime musu mazasis Kevinukas 3260 gr, 51 cm...Kai padejo man ji ant krutines iskart apeme ramumo jausmas, vaikelis jau pas mane thumbup.gif. Vyras pradejo dekoti uz suneli (pasimetes buvo) is to dziaugsmo...Asaros tik kad rieda abiems skruostais...Laimingi kaip niekad, juk tai pirmagimis musu angeliukas smile.gif

Stai tokia musu Kevinuko atejimo i si pasauli istorija... ax.gif
Marinaąčęė
QUOTE(Daisyy @ 2009 03 24, 11:00)
Na va mergytes papasakosiu ir savo gimdymo istorija.

2009 kovo 14 diena... Ryte atsikeliau pavalgiau, susitvarkiau kambarius...atejo pietu metas, galvoju reikia prigulti popietuko...atsiguliau 1 val ir ismiegojau iki 5 valandos vakaro.Atsikeliau nuo skausmo pilvo apacioje, galvoju reikia pasekti laika kas kiek cia man skaudena, nes skausmas buvo toks kokio dar niekada nejauciau tai pasidare neramu, kad gal jau saremiai smile.gif . Ziuriu, kad kartojasi kas puse valandos 17.00  17.30  18.00  18.30. Paskambino anita sako atvaziuokit cepelinu pavalgyti, vyras sako varom, o as sakau turbut jau siandien gimdysiu...Vyras pradejo juoktis sako tai koks skirtumas is kur vaziuoti i gimdykla ar is anitos namu ar is savo lotuliukas.gif . Apsirengiau, nuvaziavom suvalgiau 2 didelius cepelinus, uz stalo juokaujam, kad su saremiais atvarem dar cepu pavalgyti lotuliukas.gif . Pavalgius sakau vyrui negaliu jau kenteti tu skausmu, varom namo, paimsim tases ir nuvaziuosim i RK (ten planavau gimdyti).
Taip ir padarem, kai namo jau gryzom, saremiai pradejo kartotis kas 15 min. Sedom i masiniuka ir vaziuojam, sakau uzsuk i degaline nusiperkam atsigerti vandenuko, vyras nuejo pirkt, gryzta juokdamasis sako radau 90 Lt ant zemes, pajuokavom, kad nujauciau jog reikia uzvaziuot i degaline...
21.00 Atvaziuojam i RK, ziurim is ten iseina nestuke visa susirietus u pilvuko laikosi, vyras sako turbut neprieme jos, galvoju tai jei jos nepaeme manes tikraj nepaims nes man dar tik kas 15 min skaudena...Uzeinam islenda sena sesute kazkokia ir aiskina, kad visos gimdyklos uzimtos, nera vietu, vaiuokit i VGN. Nu ka gi susinervinom apsisukom ir nuvarem i VGN. Tik uzeje pagulde mane paklausyti toniuku, pakviete ginekologa, tas pasodino ant lektuvo ir sako ogi jau 5 cm atsidarymas...Eisim i gimdykla. Nu sakes galvoju viskas, supakavo mane... 22.00 val. nuejom su vyru i gimdykla, ten pajunge laseline, saremiu fiksatoriu. Saremiai vis stiprejo, daresi nepakenciami, galvojau isprotesiu....vyras padejo, laike uz rankutes, padejo kvepuoti...23.00 atejo gydytojas paziurejo sako atsidare 6 cm...dieve, galvoju kiek as dar kankinsiuos kol iki 10 cm atsidarymas bus...paprasiau nuskausminamuju, tai suleido per kateteri puse dozes, galva tik apsvaigo 2 min ir vel skauda...nieko jie man nepadejo...24.00 vel ateina gydytojas sako nuleisim vandenis, kai nuleido toks palengvejimas pasidare...bet skausmai prasidejo nerealus, galvojau lubom pradesiu vaikscioti...Jau ir stumti norisi, gydytojas sako dar negalima, pakentek...jau 1 valanda nakties..gydytojas paziuri jau 10 cm, sako na dabar jau galesi stumti kai bus saremis...na ir ka..prasidejo saremiu gaudymas ir nezmoniskas stumimas, pavyko is 5 karto!Vyras dirbo taip pat kaip ir ginekologas, padejo daug smile.gif  Ir stai Jau Kovo 15 d. 1.35 nakties gime musu mazasis Kevinukas 3260 gr, 51 cm...Kai padejo man ji ant krutines iskart apeme ramumo jausmas, vaikelis jau pas mane thumbup.gif. Vyras pradejo dekoti uz suneli (pasimetes buvo) is to dziaugsmo...Asaros tik kad rieda abiems skruostais...Laimingi kaip niekad, juk tai pirmagimis musu angeliukas smile.gif

Stai tokia musu Kevinuko atejimo i si pasauli istorija... ax.gif
*

Grazi istorija, taip ramiai viskas.. Aukite sveikuciai 4u.gif
nekaltoji*mergele
Labai grazi istorija 4u.gif
sedziu visa apsiasarojusi....

Sveikatytes Jums ir graziu akimirku 4u.gif
Daisyy
Aciu! smile.gif
saule08
sveikinam su sunelio gimimo. labai grazi, aukit dideli, sveiki ir daug pienelio mamytei dar palinkesim 4u.gif
Radmile
Grazi istorija, aukit sveikuciai 4u.gif
Zemil
aukit diduciai 4u.gif
soonaataa
labai graži istorija wub.gif wub.gif wub.gif ..aukit ramučiai ir stiprūs 4u.gif
Beautiful Life
Aukite sveikuciai 4u.gif

uztrauktukas1
labai grazi istorija, sveikinu 4u.gif
Bretane
Gražu wub.gif wub.gif wub.gif
lincia_pincia
aukit diduciai, bukit sveikuciai 4u.gif
Lotyna
Daug sveikatos jus seimynai ir ramiu nakteliu 4u.gif
Kryklė-Žuvėdra
Saunuoliai smile.gif
Sekmes Jums smile.gif
aaistulis
Eilini karta susigraudinau doh.gif sveikatytes ir daug graziu akimirku jusu seimynai 4u.gif
Daisyy
thumbup.gif
liolia79
Labai grazu 4u.gif Sekmes seimynai smile.gif
Daisyy
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 24, 02:04)
Labai grazu 4u.gif Sekmes seimynai smile.gif
*

dekui thumbup.gif
doviliuke
Tikrai graži istorija wub.gif ir įdomiai papasakota thumbup.gif aukit sveikučiai 4u.gif
vi78
sekmes auginant 4u.gif
Daisyy
QUOTE(vi78 @ 2009 10 29, 19:56)
sekmes auginant 4u.gif
*

drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.