mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit.
Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu?
Gal kas vedati vaikutį į šį darželį?
mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit. Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu?
Na, aisku pirmiausia reiketu pasakyt apie musu patirti - mes,kai pradejom eit (maziui buvo metai ir 10 men), tai tris dienas paeinam, pusantros savaites gydomes... persalimas, sloga, kosulys ir t.t., ir panasiai.... ir taip keturis kartus, kol galiausiai susirgom laringitu ir asidurem infekcinej ligoninej...
mamos, patarkit,gal as blogai darau kad vel bandau ji vest??? einam mazdaug savaite, kol kas nieko tolio, tik pora kartu per diena sukosejo vakar ir uzvakar, bet stebiu ir dar bandau vest, jauciasi tik tai, kad pavargsta labiau ir nervingesnis pasidare. o gal vistik pakeisti darzeli?? kokia kitu patirtis?
ka tik ir mes pradejome lankyti si darzeki, kazkodel pa kol kas nesusidariau labai gero ispudzio apie ji.
QUOTE(Simpathy @ 2005 08 19, 14:32) Na, aisku pirmiausia reiketu pasakyt apie musu patirti - mes,kai pradejom eit (maziui buvo metai ir 10 men), tai tris dienas paeinam, pusantros savaites gydomes... persalimas, sloga, kosulys ir t.t., ir panasiai.... ir taip keturis kartus, kol galiausiai susirgom laringitu ir asidurem infekcinej ligoninej... mamos, patarkit,gal as blogai darau kad vel bandau ji vest??? einam mazdaug savaite, kol kas nieko tolio, tik pora kartu per diena sukosejo vakar ir uzvakar, bet stebiu ir dar bandau vest, jauciasi tik tai, kad pavargsta labiau ir nervingesnis pasidare. o gal vistik pakeisti darzeli?? kokia kitu patirtis? Apie si darzeli nesu girdejusi labai prastu atsiliepimu, bet ir labai geru, deja... Darzeliu pasirinkimas aplinkui yra: gal bandei i "Silinuka" eit, ar i "Smalsuti". Salia "Girstupio" "Malunelis" yra Tiesa, del ligu tai pirmameciai darzelinukai dazniau serga nei senbuviai. uzsigrudinsit
Maniškis lanko "Girstutį". Su ligom tai ir mums prastai, per pusę metų jau 8 kartus laringitas buvo. Ir šiaip vis sloga prisikabina. Bandysiu vesti gal kas antrą dieną, nes jau pavargau nuo to sirgimo. Bet manau čia bet kurį darželį pradėjus lankyti taip būtų. Šiaip normalus tas darželis, nusiskundimų neturiu. Viskas nuo auklėtojos priklauso.
Mes vasarą atėjom šitą darželį palankyt , nes mūsiškis 2 mėnesius atostogauja . Gavom "Dobiliukų" grupę ............. nu jau auklėtoja .......... FANTASTIŠKA ........ manoji net nebenori grįžti į senąjį darželį
Sveikutes
Aciukas
Mamytes, negi nieko negalit pasakyti apie "Girstucio" lopselines grupes?
Apie lopselio grupes nieko negaliu pasakyti, nes dukra eina i darzelio grupe-jai 4 metai neseniai suejo. Anksciau lankem Silinuka Pasiles gatvej, o kai vasara isejo atostogu, ejom i Girstuti, tai patiko daug labiau Girstuty, tai ejau pas direktore labai prasyti:) . Vien kiemas koks- tikrai yra ka veikti, o dar ir bureliu visokiu- sokiai, dainavimas ir t.t. Silinuka kai lankem, tai mergina tiesiog kliedejo sokiais, bet tik priesmokykliniam sokiai ....Aukletoja normali- negaliu nieko sakyti. taigi, lyginant su silinuku-, girstutis daug geresnis. Direktore sako, kad norinciu labai daug, bet....siek tiek dirbtinas aziotazas manyciau- kodel tada mamu eile prie kabineto su maisiukais stovi, o iseina be ju visos
QUOTE(ravesa @ 2006 10 12, 14:25) Apie lopselio grupes nieko negaliu pasakyti, nes dukra eina i darzelio grupe-jai 4 metai neseniai suejo. Anksciau lankem Silinuka Pasiles gatvej, o kai vasara isejo atostogu, ejom i Girstuti, tai patiko daug labiau Girstuty, tai ejau pas direktore labai prasyti:) . Vien kiemas koks- tikrai yra ka veikti, o dar ir bureliu visokiu- sokiai, dainavimas ir t.t. Silinuka kai lankem, tai mergina tiesiog kliedejo sokiais, bet tik priesmokykliniam sokiai ....Aukletoja normali- negaliu nieko sakyti. taigi, lyginant su silinuku-, girstutis daug geresnis. Direktore sako, kad norinciu labai daug, bet....siek tiek dirbtinas aziotazas manyciau- kodel tada mamu eile prie kabineto su maisiukais stovi, o iseina be ju visos Aciu,Ravesa,uz atsakyma P.S. Jei nenori rasyti cia, gali i AZ. Aciukas QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 12, 21:22) Aciu,Ravesa,uz atsakyma P.S. Jei nenori rasyti cia, gali i AZ. Aciukas Maniskis pradejo sia savaite lankyti lopseli. Del kysiu, tai galiu pasalyti, kad mes nesem ir neeme, bet is karto ir neprieme... Prieme po 2 savaiciu, tai kysio nenunesiau... galvoju nunest ka nors atlygiui, bet kol kas niekaip neprisiruosiau... Mes lankom "vytureliu" grupe, tai bent jau man tai visai patinka kol kas aukletojos. Dar noreciau pasakyt, kad siuo metu grupes yra pilnos, jei labai reikia darzelio, tai reikia butinai paskubet.
Jei užsirašai prieš kokius metus - jokių problemų su patekimu. Aš irgi labai derėjausi, nes pernai nenorėjo pagal metus sūnaus į darželio grupę priimti siūlė į lopšį. Bet aš jau geriau iš viso būčiau nevedusi. Nu kur jau 2,8m protingą vaiką vesti į lopšelį - būtų žingsnis atgal. Bet kažkaip susišnekėjom be jokių kyšių. Sūnus dabar grupėj jauniausias, bet tikrai nepasakysi. Pilna keturmečių švepluojančių ir žioplesnių.
Mamytes, dekoju jums uz atsakymus. nu reik man prisiruost ir nueit pas direktore.tikiuosi,susisnekesim. as pusantru metu galeciau laukti
Na, mes tai daugiau kaip pusmeti palankem ir pabegom is sito darziuko i kita...
QUOTE(Simpathy @ 2006 10 24, 21:51) Na, mes tai daugiau kaip pusmeti palankem ir pabegom is sito darziuko i kita... Sympathy, gal galetum placiau?.. jei nenori viesinti, prasau parasyk i AZ, kokia grupe lanket (kaip suprantu lopseline? QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 25, 22:33) Sympathy, gal galetum placiau?.. jei nenori viesinti, prasau parasyk i AZ, kokia grupe lanket (kaip suprantu lopseline? Grupe vadinosi "Vyturelis"-lopseline. Is esmes, buvo labai daug priezasciu, kodel nusprendeme ieskotis kito darzeliuko: na, prieziura tikrai nebuvo pati geriausia (pvz. - vaikutis buvo truputuka pasales slapimtaki, tai labai papraseme kad neleistu lauke sisioti. Gavom atsakyma-"ne ne, mes niekad neleidziam lauke daryt vaikam", o ta pacia diena atejes pasiimt is darzelio mano vyras rado sunu lauke pasisiojusi ir ramiai besimaunanti kelnes-ir cia tik vienas is daugelio tokiu atveju). Is pradziu keleme tokius reikalus, sakydavom aukletojom, bet rezultatu tai nesimate. Palyginimui - is ano darzelio visada gryzdavo stipriai apsiterlines, rankos purvinos, nosis snargliuota, veidas irgi (jei sloga sirgdavo kazkiek), ir visi vaikai kas ten kiek sloguodavo, matydavoji, kad valosi kaip kas sugalvoja... Naujam darzelyje dar NEI VIENO karto nera gryzes toks terlinas, kaip ten kasdien pareidavo. Veidas ir rankeles visalaik svaruteles, dabar ir pats vis kviecia eit praustis mus
Simpathy, aciu, kad pasidalinai ispudziais
QUOTE(Spragtukas @ 2006 10 27, 11:48) Simpathy, aciu, kad pasidalinai ispudziais Nera uz ka QUOTE(Simpathy @ 2006 10 27, 12:30) Nera uz ka Aciukas dar syki
Kiek teko girdeti, tai atsiliepimai apie Silinuka nekokie... Yra cia forume tema apie ji, gali pavartyti
Sveikos , mamytes.Apie Girstuti negalėciau pasakyt tikkrai nieko gero, mano mazoji neišbrenda iš ligų, dvi dienos darželyje, savaitė namuose. Mums šis darželis jau antras ir tikrai kai buvo 2 metuku ejo i kita darzeli daug maziau sirgo(i mėnesį karta ar dar reciau). Kadangi persikraustem teko ieškoti naujo darzelio. Girstutį rinkomės dėl būrelių gausos: šokiai, dailė ir MUZIKA (muzikos mokytoja labai nemiela, pensininkė ir daugeliui vaikų nepatinka). Net ir nezinau, kiek dar busim tam darzeli...?
Mamytes, nebijokite ieskoti info ir keisti darzeli, jei manote, kad vaikuciui jusiskiame negerai... Reikia pirmiausia pasiskaityti kiek imanoma atsiliepimu, tada nueiti apsiziureti - nes nuejus i darzeli pirmas ispudis gali buti labai apgaulingas... Mes pakeitem darzeli, ir esam LABAI patenkinti
Tikrai buvo verta, kol kas per 2 menesius sirguliavom tik karta, ir tai tik del savo kaltes - susalom per velines. Aukletojos nuostabios, rupestingos, medikai ir specialieji aukletojai (daile, dainavimas, kuno kultura ir t.t.) puikus, kol kas viskas SUPER, ziuresime kaip toliau bus, bet manau nemaloniu staigmenu nesusilauksim...
Pasiskaicius pastaruosius pasisakymus, kuo toliau tuo labiau mastau ieskoti kito darziuko savo pupytei
Mes tik pradėjom lankyti Girstučio lopšelio grupę.Kol kas tikrai nusiskundimų neturim.O ir gyvenu šalia darželio tad dažnai tenka matyt vaikučius žaidžiančius su auklėtojom lauke.Neteko girdėt kad ant vaiko šauktų.Na kad sudrausmina tai nieko baisaus tame nematau. O dėl ligų ..Manau kad nuo vaiko organizmo dar daug kas priklauso o ne nuo draželio ar grupės auklėtojų.
QUOTE(vitaliux @ 2006 12 29, 14:18) Mes tik pradėjom lankyti Girstučio lopšelio grupę.Kol kas tikrai nusiskundimų neturim.O ir gyvenu šalia darželio tad dažnai tenka matyt vaikučius žaidžiančius su auklėtojom lauke.Neteko girdėt kad ant vaiko šauktų.Na kad sudrausmina tai nieko baisaus tame nematau. O dėl ligų ..Manau kad nuo vaiko organizmo dar daug kas priklauso o ne nuo draželio ar grupės auklėtojų. O kuria grupe pradejot lankyt? Nes mes irgi jau beveik puse metu lankom...
sveikos:) o as planuoju vest savo maze nuo rugsejo i darzeli, labai man jos gaila, bet... norejau paklaust kada i ji reikia uzrasyt, ar dar nepervelu?
Aš savo dukrą jau užrašiusi, kad eis nuo rudens. Bet dar nežinau ar leisiu. Perrašyti pareiškimą manau nebus sunku.
Atsiliepimus bent jau apie lopšelinukų grupę girdėjau neblogų. Dabar tai mano mažė su aukle po darželį vis eina pasivaikščioti, tai iš auklės negirdėjau, kad būtų matę blogai elgiantis su vaikais, rėkiant ant jų ar pan.
dabar galiu jau pasigirti... Maniškis net nenusirengęs lekia į grupę, ieško "lelių". Patinka jam daržely.Ir valgo ir miega gerai. Tik kartais dar ašarėlę nubraukia atsisveikinant, bet ir kai tėvelį į darbą išlydi namuose ašarėlė skruostu nurieda.Vos uždarius duris ašaros baigiasi.
QUOTE(Saron @ 2007 01 22, 15:58) Aš savo dukrą jau užrašiusi, kad eis nuo rudens. Bet dar nežinau ar leisiu. Perrašyti pareiškimą manau nebus sunku. Atsiliepimus bent jau apie lopšelinukų grupę girdėjau neblogų. Dabar tai mano mažė su aukle po darželį vis eina pasivaikščioti, tai iš auklės negirdėjau, kad būtų matę blogai elgiantis su vaikais, rėkiant ant jų ar pan. Jusiski vaikuti maciau - man visa laika atia sako, kai ateinu QUOTE Jusiski vaikuti maciau - man visa laika atia sako, kai ateinu , visa laika linksmas buna... Ačiū ačiū. Aš jau žinau, kad maniškę jau pusė rajono pažysta.
Maniske jau darzelio grupej-vikas tikrai puiku, jei ne ejimas i lauka- savite ir daugiau neina i lauka. gerai dar, kad pasnigo, tai pradejo eiti, o lig tolei - "ka jie ten veiks"
QUOTE(ravesa @ 2007 02 01, 11:05) Maniske jau darzelio grupej-vikas tikrai puiku, jei ne ejimas i lauka- savite ir daugiau neina i lauka. gerai dar, kad pasnigo, tai pradejo eiti, o lig tolei - "ka jie ten veiks" tai , kad per balas tikrai menkas malonumas kokius 15 vaiku 2 aukletojom issivest. Reikia ir apie jas pagalvot Siaip tai as dziaugiausi, kad neveda, nes per tokiusd regnus orus, tik liga gali pasigaut
Girstuti lankome nuo rudens (lopseli Vyturelis). Kol kas nusiskundimu lyg ir nera. Svarbiausia, kad mazyle noriai eina, o tai, manau, svarbiausias rodiklis, jog ten viskas tvarkoje.
QUOTE(vyge @ 2007 03 08, 16:54) Girstuti lankome nuo rudens (lopseli Vyturelis). Kol kas nusiskundimu lyg ir nera. Svarbiausia, kad mazyle noriai eina, o tai, manau, svarbiausias rodiklis, jog ten viskas tvarkoje. Vyge, pries kiek laiko uzsiraset i lopseli? Ar "ilgos" eiles Girstutyje? Mums butu visai salia. Noretume pabandyti pradeti eiti i lopseli. QUOTE(shapaliux @ 2007 03 22, 18:48) Vyge, pries kiek laiko uzsiraset i lopseli? Ar "ilgos" eiles Girstutyje? Mums butu visai salia. Noretume pabandyti pradeti eiti i lopseli. Iskeliu tema i virsu Siandien buvau "Girstutyje", uzrasiau savo pupa i eile. Greit mums devyni men., norim nuo dvieju metuku pradet lankyt. supratau, kad viskas "normoj" - atejau laiku QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 28, 22:19) Iskeliu tema i virsu Siandien buvau "Girstutyje", uzrasiau savo pupa i eile. Greit mums devyni men., norim nuo dvieju metuku pradet lankyt. supratau, kad viskas "normoj" - atejau laiku Maniškis labai noriai eina į darželį, tik ožiai labai pradėjo lysti... Bet manau kad čia toks amžius vaikų .... Labai neklauso maniškis, ožiuojasi kaip[ mažas ožiukas
Na mes si darzeli lankom nuo spalio men. Sekasi normaliai, siuo metu labai dekinga esu aukletojoms ir auklytei, kad padeda atpratinti nuo pampersu, per menesi padarem tokia pazanga, kad net sunku patiket... Dabar net budamas su pampersu, kartais pasipraso...
Dar vienas dalykas - labai sunku vaika issivest namo, visai nenori eit, patinka jam ten QUOTE(aaagnex @ 2007 04 05, 13:28) Na mes si darzeli lankom nuo spalio men. Sekasi normaliai, siuo metu labai dekinga esu aukletojoms ir auklytei, kad padeda atpratinti nuo pampersu, per menesi padarem tokia pazanga, kad net sunku patiket... Dabar net budamas su pampersu, kartais pasipraso... Dar vienas dalykas - labai sunku vaika issivest namo, visai nenori eit, patinka jam ten Na, jei nenori namo eiti, reiskia, tikrai
sveikos mamos,
esu baisiai pasimetusi del tu darzeliu.mums prie namu arciausiai Smalsutis , bet ten patekti labai sunku ir be to kiek zinau ten lyg tai viena lopselinuku grupe.todel pradesime lankyti nuo birzelio Girstuti.Mano pipirui ti liepa bus du metukai,ir i kokia lopselinuko grupe papulsime nezinau.I viena trumpam buvau uzejusi , bet nepastebejau i kokia .tik atsimenu kad vidury grupes yra didelis plastikinis namelis zaidimui.Mamytes ,gal galit rekomenduoti kokia lopselinuku grupe pasirinkti , kur yra mielesnes ir supratingesnes aukletojos? daug kas giria Vytureliu grupe, o kaip kazin istiesu? patarkit , aciu.
O mums Smalsutis toleliau, bet as nenoriu ten vesti, man direktore kiek mistiska (sorry, nieko asmenisko
QUOTE(zose1 @ 2007 04 18, 15:14) sveikos mamos, esu baisiai pasimetusi del tu darzeliu.mums prie namu arciausiai Smalsutis , bet ten patekti labai sunku ir be to kiek zinau ten lyg tai viena lopselinuku grupe.todel pradesime lankyti nuo birzelio Girstuti.Mano pipirui ti liepa bus du metukai,ir i kokia lopselinuko grupe papulsime nezinau.I viena trumpam buvau uzejusi , bet nepastebejau i kokia .tik atsimenu kad vidury grupes yra didelis plastikinis namelis zaidimui.Mamytes ,gal galit rekomenduoti kokia lopselinuku grupe pasirinkti , kur yra mielesnes ir supratingesnes aukletojos? daug kas giria Vytureliu grupe, o kaip kazin istiesu? patarkit , aciu. Mes Vytureliu grupe lankom, o pasirinkt niekas nedave Siaip skirtumas manau yra tik tas, kad kita grupe dirba ilgiau - anksciau pradeda dirbt ir ilgiau dirba...
[QUOTE] Vyge, pries kiek laiko uzsiraset i lopseli? Ar "ilgos" eiles Girstutyje? Mums butu visai salia. Noretume pabandyti pradeti eiti i lopseli.
Mes ruosemes pradeti eiti nuo rudens, o uzsirasyti nuejome tik rugpjuti.
[quote=vyge,2007 05 06, 17:08]
[QUOTE] Vyge, pries kiek laiko uzsiraset i lopseli? Ar "ilgos" eiles Girstutyje? Mums butu visai salia. Noretume pabandyti pradeti eiti i lopseli. Mes ruosemes pradeti eiti nuo rudens, o uzsirasyti nuejome tik rugpjuti. [/quote] Galimas daiktas...
Na, maniškis lanko Girstutį. Mažosios dar nevedu, nes nonoriu į lopšelį, gaila kažkaip, plauksim, kol darželinio amžiaus sulauksim. O kas rinksitės lopšelio grupę, tai patarčiau tą, kur auklėtoja Teresė dirba. Kurį laiką ji pas vyresnius buvo, tai esu bendravusi. Nuostabus žmogus:švelni, dėmesinga, kasdien papasakos apie vaiką net neprašoma. O šiaip tai liuks darželis
Terese dirba mano mazyles grupeje. Nei pridesi, nei atimsi -
man šiame darželyje patinka tai, kad yra pakankamai papildomos veiklos- vaikas gali eiti šokti, gali dainuoti, gali lipdyti iš molio. O šokių vadovė klube zepelinus kokį konkursą suorganizavo mokslų pabaigai- tiesa "konkursiškumo" tikro gal ir nelabai buvo, bet kaip tikri šokėjai poromis su numeriais ant nugaros šoko- kiek džiaugsmo vaikams! : Šį darželį rinkausi būtent dėl papildomos veiklos ir nemažo kiemo- yra kur vaikams žaisti. O ir eilėraštukų per savaitę bent vieną išmoksta- ir viskas žaidimo formoj, be jokios prievartos.
|