Mano mama dirba siame darzelyje ir pati ji lankiau
Rugpjūčio 30d. darželis vėl dirbs po atostogų. Maniškis vis praeidamas pro daželį klausia kur vaikai...
Jau 2 men, kai maniske nebeina i si darzeli, bet vis dar prisimena vaikucius, aukletojas ir tai, kaip darzelyje sportuodavo
QUOTE(shapaliux @ 2007 03 22, 18:48) Vyge, pries kiek laiko uzsiraset i lopseli? Ar "ilgos" eiles Girstutyje? Mums butu visai salia. Noretume pabandyti pradeti eiti i lopseli. na nors ir ne manes klause QUOTE(daima @ 2007 09 04, 10:47) na nors ir ne manes klause Nežinau kaip su eilėm, bet dabar lopšelyje vienoje grupėje yra 6 berniukai, o kitoje gal 8 vaikučiai. Kiek klausiau auklėtojos tai sakė tikisi jog grupė pasipildys su laiku naujais vaikučiais
Mano Eimantukas jau trecia diena lopselyje. Patekom i Varpelio grupe.
Vaikui nauji ispudziai, nauji zaislai, nauji draugai, tai eina noriai. Ir auklytes Eimuciui patiko. Ryte atsikeles sako: einam pas auklyte. O kai nuvedu, sako, mama, eik namo, as pabusiu su vaikais. Direktore normali. Nieko nenesiau. Uzsirasyti nuejau kovo pradzioj, tai is karto pasake, kad nuo rugsejo pradesim. tai ir pradejom.
Gal lankosi čia mamytės kurių vaikiukai lanko "Vyturėlių" grupę?
Deja, nuo vasaros jau nebeinam i vytureli ir i girstuti apskritai, nes issikrausteme is kauno. siaip labai pasiilgo mazyle darzelio, ypac mingailes
Sveikos mamytes,
mes katik pradejom lankyti darzelio grupe "Rutele". Gal kas lanko sia grupe kartu su mano mazium? Noreciau suzinoti atsiliepimu apie aukletojas ir siaip atmosfera grupeje bei drazelyje. Labai labai aciu uz bet kokia nuomone
sveikos mamytes
na as apsiziurejau tai aplink musu gyevnama vieta sis darzelis geriausias turbut.pagal atsiliepimus. turbut keliausim ir mes ten.tik reik eiti uzsiregistruoti ir nzn kaip cia daryt. ar jau iskart kazka nest ar tusciom eiti ir kada bus eile tada...
As, jau kaip minejau anksciau temoje, nieko nenesiau. Siulau nueiti kuo anksciau ir "stoti i eile", tada bus ramu...
QUOTE(BABY @ 2007 12 02, 12:19) na as apsiziurejau tai aplink musu gyevnama vieta sis darzelis geriausias turbut.pagal atsiliepimus. turbut keliausim ir mes ten.tik reik eiti uzsiregistruoti ir nzn kaip cia daryt. ar jau iskart kazka nest ar tusciom eiti ir kada bus eile tada... Kaip ejau as pas direktore tai nesiausi pinigu,nes ji ir klause kiek galim paremti darzeli,tiek ir duot QUOTE(dorelina @ 2007 12 04, 13:08) Kaip ejau as pas direktore tai nesiausi pinigu,nes ji ir klause kiek galim paremti darzeli,tiek ir duot direktorė ta pati. Ji dirba ten bene 20metų... Dėl parėmino finansiškai tai pilnai suprantu... Švietimas juk neskiria lėšų darželių remontui, o pačiam darželiui jau per 40 metų.
sveikos mamos, tai va dabar labai abejoju i katra darzely vesti nes i smalsuti prasima senei padaviau kai mergytei vos 3 menesiai buvo. bet va girdejau kad girstuti yra geriau nes ten yra dailes, keramikos, sokiu, dainavimo pamokos.
Mes važinėjam į šį darželį važiuojam kas ryta apie 20 km, ir kai jau baigėsi kantrybė, nutariau užeiti į netoli namų esantį rajoninį darželį, tai iš karto pamačiau skirtumą. "Kokie dar būreliai? pradės eiti į mokyklą ir galės lankyti, pas mus nėra jokių burelių". O Girstutyje šokiai, dainavimo studija, keramika. ir ne dėl pliusioko tie būreliai- keramikoj patys lipdo, patys spalvina molio darbelius. Vaikui, norinčiam veiklos, yra tikrai kuo užsiimti.
QUOTE(ravesa @ 2007 12 18, 17:44) Mes važinėjam į šį darželį važiuojam kas ryta apie 20 km, ir kai jau baigėsi kantrybė, nutariau užeiti į netoli namų esantį rajoninį darželį, tai iš karto pamačiau skirtumą. "Kokie dar būreliai? pradės eiti į mokyklą ir galės lankyti, pas mus nėra jokių burelių". O Girstutyje šokiai, dainavimo studija, keramika. ir ne dėl pliusioko tie būreliai- keramikoj patys lipdo, patys spalvina molio darbelius. Vaikui, norinčiam veiklos, yra tikrai kuo užsiimti. nu nz man tokia nuomone kad vaikas eis i mokykla ir bus tie bureliai nu ka as zinau
gal kas irgi jau rugsejo mensi zigiuos idarzely sita
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 17, 18:27) sveikos mamos, tai va dabar labai abejoju i katra darzely vesti nes i smalsuti prasima senei padaviau kai mergytei vos 3 menesiai buvo. bet va girdejau kad girstuti yra geriau nes ten yra dailes, keramikos, sokiu, dainavimo pamokos. Pas mus situacija lygiai ta pati,tik girstutis salia, o smalsutis toliau
Mes nuo praeitų metų rugsėjo turėjom eiti į lopšelį, bet dar persigalvojom ir pasilikom su aukle. Tai jau nuo šio rugsėjo mergina galės žygiuoti
Kažin kaip ten su "paskyrimais" į kokią grupę. Ar leidžia pasirinkti, ar pasiūlo.
Jei nori pasirinkti, tai ir leidžia. Nuo rugsėjo trimečiai bus priimami į Ąžuolėlio (sūnus lanko) ir Ramunėlės grupes.
O aš saviškės nevedžiau į lopšelio grupę (kaip kad priklausė pagal metus), bet tiesiai į darželio pradėjau vesti vien dėl nuostabios auklėtojos iš Saulutės grupės
sveikos, mamytes
QUOTE(Simpathy @ 2005 08 19, 15:24) Gal kas vedati vaikutį į šį darželį? mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit. Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu? gal kas zadat eit rasyt prasyma i si darzeli del vaikuciu priemimo?
sa jau parasius
Nu va
QUOTE(Simpathy @ 2005 08 19, 15:24) Gal kas vedati vaikutį į šį darželį? mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit. Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu? Mes lankom si darzeli nuo 2metu 8 men,ir tikrai esu patenkinta.Is pradziu vasara lopsi palanke,o veliau i darza.Lankom grupe LINELIS.Aukletojos nuostabios,kiek daug visko ismoko daineliu,eilerastuku....Darzeli yra papildomos pamokeles sokiu,dainavimo,daile ir visus lankom.Nes dukra labai judri.Visko buvo kai ir nenorejo eiti i darza,su asarom akyse pasilikdavo,ir as su skaudancia sirdim eidavau i darba.Bet priprato ir labai gerai ten.Aisku nuo ligu nepabegsi,virusai visur siaucia,bet nieko nepadarysi. QUOTE(Agnieshkute @ 2008 04 10, 14:20) Nu va Nu bet įdomu, kad priima pašalinius. Nes jau pergyvena, kad tiek vietų nebus pagal dabar lankančius ir žadančius į priešmokyklinę eiti. Į priešmokyklinę grupę negali priimti daugiau kaip 20 vaikų. O db penkiamečiuose net perdaug vaikų yra. Nebent tikisi, kad kažkas eis kur nors kitur. QUOTE Jei nori pasirinkti, tai ir leidžia. Nuo rugsėjo trimečiai bus priimami į Ąžuolėlio (sūnus lanko) ir Ramunėlės grupes Gal apie auklėtojas gali ką papasakoti? Ar griežtos, ar rūpestingos, kokio amžiaus? Ačiū.
Abiejų grupių auklėtojos vyresnio amžiaus, Ąžuolėlio apie 50, Ramunėlės dar vyresnė. O su antra grupės auklėtoja, tai ir ten, ir ten problema, nes nėra pastovios.
Dėl rūpestingumo galiu konkrečiai kalbėti tik apie Ąžuolėlio. Nėra labai jau rūpestinga, bet kai mano bernas, tai per daug neimu į galvą. Ir darbelių atžvilgiu, kažkaip mažai man jie visko daro, mažai mokosi kažko naujo. Kai palyginu su sesės grupe, tai kaip diena ir naktis. Tiesa, porą kartų per metus vaikai vis dalyvauja kur nors su liaudiška programėle, apsirengę piemenukais, bet man gan silpnas tas jų pasirodymas, kaip tokio amžiaus vaikams, galėtų ir labiau paruošti. Šiaip grupė sutvarkyta, remonto kaip ir nereikės, tai piniginiu atžvilgiu tikrai ramu.
Mano sunus Girstuti pradejo lankyti nuo 2m. Galiu tik teigiamai apie ji atsiliepti ir aukletojos ( Vyturelio grupe lankom) labai garos ir auklyte super
na, mes irgi uzsirasemi sita darzeli, eisim nuo rugsejo, bet kad dabar nuo direktores niekas nepriklauso, nes priemima pereme tvarkyti savivaldybe, eileje esam 50, bet sarase sake yra nemazai pagal gyvenama vieta nepriklausanciu vaiku, tai juos pirmiausia turetu atmesti o pirmenybe skirti tieks kurie priklauso, o mes kaip tik priklausom, darzelis vos ne kieme ir aplinka labai patiko, na ziuresim ka ta savivaldybe nuspres
oi kaip tylu cia
Na mes jau lankome lopselio grupe Vyturelis, esam labai patenkintos. Vaikas greit priprato, negirdejau ir is savo paneles jokio blogo zodzio. Aukletojos Ramune ir Irina malonios, ir siltos asmenybes, visada geros nuotaikos, o tai daug ka pasako. Aisku del maisto, mums prastokai, truputuka nedavalgius, bet cia jau turbut musu kalte, nes ja islepinome, tokio "daikto" kaip zemaitisku blynu, ar pieniskos sriubos, kiausiniu manoji nevalgo
Su ligom tai turbut kaip visur, jei kazkas susirgo tai butinai praeis pro dauguma, ypatigai silpnesnio imuniteto, ar neuzgrudintu Del ko esu nustebusi, tai del svaros, niekaip nesuprantu, per 3 savaites jokio purvino drabuzio, kai buna namuose, gal kokius 2 kartus perengiu, o cia Buna spektakliai, kainuoja 3-4 litai, bet gerai kad neperdaznai, tik ispudzio vaikui nepadaro, manau jai padarytu tai pasakotu
Aš irgi kol kas tik gerai galiu atsiliepti apie darželį. Del valgio manoji taip pat išlepinta ir būna kad lieka nevalgius, nes nebuvo to ko nori. Pareina daugiau pavalgo.
Dar kas maloniai nustebino - palyginus nedidelės rinkliavos.
Svarstau tarp "Smalsucio" ir sio l/d. Gal kam teko palyginti?
O gal galit kuri nupasakot tiksliau kur sis darzelis randasi
Turbut kalbi apie l/d "Silinukas", jis yra Pasiles g 34, o "Smalsutis" randasi netoli Sodziaus Rimi pard., Taikos pr.
jis kovo 11-osios-25a
va as sito ieskau, gal zinot pavadinima?
Papildyta: ![]() pirmai nepavyko ideti paveiksliuko
as ir galvoju apie si darzeli,bet paskaicius galvoju gal mociute geriau paaugins dar truputi,kai iseisiu i darbeli
QUOTE(linulia40 @ 2009 04 30, 09:27) as ir galvoju apie si darzeli,bet paskaicius galvoju gal mociute geriau paaugins dar truputi,kai iseisiu i darbeli bet anksčiau ar vėliau vaikutis pradės lankyti darželį... O jei baiminiesi dėl ligelių tai pradžioj visi vaikučiai labiau serga, dažniau. Maniškis tai su dideliu noru eina į darželį.
mano sūnus lankė šį darželė prieš šešis metus.ir patys geriausi
Siandien buvo pirma diena (kol vasara lankysim liepos menesi) siame darzelyje, tai mano merginom (o ir man) paliko nebloga ispudi. Kol derinom del darzelio, tai is balso ir kalbos manieros direktore taip pat paliko nebloga ispudi. Tai nuo rudens mes irgi noretume pereiti i si darzeli, tik nezinau ar turesim tokia galimybe. Ar ras vietos grupese, nes kiek girdejau ten ir taip nemazai vaiku jose
O lopselinukai is visu darzeliu per vasara i viena grupe eina? liepos menesi ir musiskis ten keliaus...
O gyvenamos vietos deklaracija reikalinga?
|