Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lopšelis - darželis "Girstutis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
MartiKarti
Mano mama dirba siame darzelyje ir pati ji lankiau lotuliukas.gif ta pati aukletoja Terese ir mane priziurejo (tik labai trumpai),o dabar ketinu savo dukryte, kai siek tiek paaugs, ten leisti bigsmile.gif Zodziu as ten augau, o dabar ir mano dukryte auks thumbup.gif lotuliukas.gif
vitaliux
Rugpjūčio 30d. darželis vėl dirbs po atostogų. Maniškis vis praeidamas pro daželį klausia kur vaikai...
vyge
Jau 2 men, kai maniske nebeina i si darzeli, bet vis dar prisimena vaikucius, aukletojas ir tai, kaip darzelyje sportuodavo smile.gif
daima
QUOTE(shapaliux @ 2007 03 22, 18:48)
Vyge, pries kiek laiko uzsiraset i lopseli? Ar "ilgos" eiles Girstutyje? Mums butu visai salia. Noretume pabandyti pradeti eiti i lopseli.
*

na nors ir ne manes klause smile.gif bet mes ten uzsuko 6 men. uzsiregistruti i eile. tai sake, kadangi is taip anksti registruojates, tai tikrai patexit biggrin.gif o direktore labai maloni moteriske pasirode, paaiskino kas ir kaip, nes su pirmu vaikuciu tai as dar zalia tuose reikaluose. zodziu direktore tikrai thumbup.gif pasirode
vitaliux
QUOTE(daima @ 2007 09 04, 10:47)
na nors ir ne manes klause smile.gif bet mes ten uzsuko 6 men. uzsiregistruti i eile. tai sake, kadangi is taip anksti registruojates, tai tikrai patexit biggrin.gif o direktore labai maloni moteriske pasirode, paaiskino kas ir kaip, nes su pirmu vaikuciu tai as dar zalia tuose reikaluose. zodziu direktore tikrai  thumbup.gif pasirode
*

Nežinau kaip su eilėm, bet dabar lopšelyje vienoje grupėje yra 6 berniukai, o kitoje gal 8 vaikučiai. Kiek klausiau auklėtojos tai sakė tikisi jog grupė pasipildys su laiku naujais vaikučiais
sole mio
Mano Eimantukas jau trecia diena lopselyje. Patekom i Varpelio grupe.
Vaikui nauji ispudziai, nauji zaislai, nauji draugai, tai eina noriai. Ir auklytes Eimuciui patiko. Ryte atsikeles sako: einam pas auklyte. O kai nuvedu, sako, mama, eik namo, as pabusiu su vaikais. smile.gif Kol kas miegeliui nepalieku. Nu cia gal taip noriai eina, kol dar nenusibodo. smile.gif
Direktore normali. Nieko nenesiau. Uzsirasyti nuejau kovo pradzioj, tai is karto pasake, kad nuo rugsejo pradesim. tai ir pradejom.
vitaliux
Gal lankosi čia mamytės kurių vaikiukai lanko "Vyturėlių" grupę?
vyge
Deja, nuo vasaros jau nebeinam i vytureli ir i girstuti apskritai, nes issikrausteme is kauno. siaip labai pasiilgo mazyle darzelio, ypac mingailes biggrin.gif ir ilgu kamiles kasu lotuliukas.gif kartas nuo karto pasiziurim bendra grupes nuotrauka, bet mazyle jau pamirsta tai vieno, tai kito vaikucio varda verysad.gif o vat tereses varda po siai dienai kartoja thumbup.gif
sapo
Sveikos mamytes,

mes katik pradejom lankyti darzelio grupe "Rutele". Gal kas lanko sia grupe kartu su mano mazium? Noreciau suzinoti atsiliepimu apie aukletojas ir siaip atmosfera grupeje bei drazelyje.

Labai labai aciu uz bet kokia nuomone 4u.gif
dorelina
sveikos mamytes 4u.gif Mano berniukas lanke si darzeli nuo lopselinuku grupes ir mums jis patiko,o ir aukletojos visos buvo thumbup.gif thumbup.gif .Patikdavo,kad vaikuciai daug idomaus nuveikia,darbelius visokius darydavo,o per sventes visada budavo vaidinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Na mums jis tikrai patiko,nors maniskis buvo ir mamyciukas.Aukletojos jau perejus i darzeli buvo Danute ir Birute,nors jau gal jos ir nebedirba,nes maniskis vigi jau treciokas mirksiukas.gif ,bet noriu pasakyti,kad abi thumbup.gif thumbup.gif
BABY
na as apsiziurejau tai aplink musu gyevnama vieta sis darzelis geriausias turbut.pagal atsiliepimus. turbut keliausim ir mes ten.tik reik eiti uzsiregistruoti ir nzn kaip cia daryt. ar jau iskart kazka nest ar tusciom eiti ir kada bus eile tada... g.gif
sole mio
As, jau kaip minejau anksciau temoje, nieko nenesiau. Siulau nueiti kuo anksciau ir "stoti i eile", tada bus ramu... smile.gif
dorelina
QUOTE(BABY @ 2007 12 02, 12:19)
na as apsiziurejau tai aplink musu gyevnama vieta sis darzelis geriausias turbut.pagal atsiliepimus. turbut keliausim ir mes ten.tik reik eiti uzsiregistruoti ir nzn kaip cia daryt. ar jau iskart kazka nest ar tusciom eiti ir kada bus eile tada... g.gif
*

Kaip ejau as pas direktore tai nesiausi pinigu,nes ji ir klause kiek galim paremti darzeli,tiek ir duot ax.gif .Bet galbut dabar jau pasikeitusi tvarka,o gal ir direktore kita ax.gif
vitaliux
QUOTE(dorelina @ 2007 12 04, 13:08)
Kaip ejau as pas direktore tai nesiausi pinigu,nes ji ir klause kiek galim paremti darzeli,tiek ir duot ax.gif .Bet galbut dabar jau pasikeitusi tvarka,o gal ir direktore kita ax.gif
*

direktorė ta pati. Ji dirba ten bene 20metų... Dėl parėmino finansiškai tai pilnai suprantu... Švietimas juk neskiria lėšų darželių remontui, o pačiam darželiui jau per 40 metų.
ritperliukas
sveikos mamos, tai va dabar labai abejoju i katra darzely vesti nes i smalsuti prasima senei padaviau kai mergytei vos 3 menesiai buvo. bet va girdejau kad girstuti yra geriau nes ten yra dailes, keramikos, sokiu, dainavimo pamokos. smile.gif o smalsuti nera verysad.gif be vaisiu ir mankstos ten daugiau nieko(nes sesuo veda savo dukra i ta darzely). noriu kad vaikas biski ir meniskai lavetu. smile.gif tai nubegau i girstuti ir parasiau prasyma bet eiliu nieko nebuvo ir lengvai priieme.nieko nedaviau. smile.gif tai dabar galvoju i katra vesti darzely nes smalsutis tik uz namo , o va girstutis biski toliau. g.gif mes va planuojam nuo rugsejo jau zigiuoti. ie labai didelis klaustukas?
ravesa
Mes važinėjam į šį darželį važiuojam kas ryta apie 20 km, ir kai jau baigėsi kantrybė, nutariau užeiti į netoli namų esantį rajoninį darželį, tai iš karto pamačiau skirtumą. "Kokie dar būreliai? pradės eiti į mokyklą ir galės lankyti, pas mus nėra jokių burelių". O Girstutyje šokiai, dainavimo studija, keramika. ir ne dėl pliusioko tie būreliai- keramikoj patys lipdo, patys spalvina molio darbelius. Vaikui, norinčiam veiklos, yra tikrai kuo užsiimti.
ritperliukas
QUOTE(ravesa @ 2007 12 18, 17:44)
Mes važinėjam į šį darželį važiuojam kas ryta apie 20 km, ir kai jau baigėsi kantrybė, nutariau užeiti į netoli namų esantį rajoninį darželį, tai iš karto pamačiau skirtumą. "Kokie dar būreliai? pradės eiti į mokyklą ir galės lankyti, pas mus nėra jokių burelių". O Girstutyje šokiai, dainavimo studija, keramika. ir ne dėl pliusioko tie būreliai- keramikoj patys lipdo, patys spalvina molio darbelius. Vaikui, norinčiam veiklos, yra tikrai kuo užsiimti.
*

nu nz man tokia nuomone kad vaikas eis i mokykla ir bus tie bureliai nu ka as zinau schmoll.gif juk didesni vaika yra sunkiaus sudominti kokiais nors bureliais. a tai prasideda vyresniems vaikams visokie kompai ir beju jie neko nenori daryti. g.gif . o cia darzely eina viskas vaikui nauja ir idomu. nori viska isbandyti ir vaiko net versti neriekia. smile.gif manau tie bureliai ir yra darzeliuose kad vaikas isbandytu kas jam aptinka o kas- ne . tada jau ir mokykloje kai vaikas eis zinosi koky bureli nukreipti. bigsmile.gif man ja ugeriau akd kuom nors uzsiimtu nei, po pamoku gatvemis slankiotu ir visokiu nesamoniu prisigalvotu.
ritperliukas
gal kas irgi jau rugsejo mensi zigiuos idarzely sita blush2.gif
Astulka*
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 17, 18:27)
sveikos mamos, tai va dabar labai abejoju i katra darzely vesti nes i smalsuti prasima senei padaviau  kai mergytei vos 3 menesiai buvo. bet va girdejau kad girstuti yra geriau nes ten yra dailes, keramikos, sokiu, dainavimo pamokos. smile.gif  o smalsuti nera  verysad.gif be vaisiu ir mankstos ten daugiau nieko(nes sesuo veda savo dukra i ta darzely). noriu kad vaikas biski ir meniskai lavetu.  smile.gif tai nubegau i girstuti ir parasiau prasyma bet eiliu nieko nebuvo ir lengvai priieme.nieko nedaviau.  smile.gif  tai dabar galvoju i katra vesti darzely nes smalsutis tik uz namo , o va girstutis biski toliau.  g.gif mes va planuojam nuo rugsejo jau zigiuoti. ie labai didelis klaustukas?
*

Pas mus situacija lygiai ta pati,tik girstutis salia, o smalsutis toliau ax.gif tas kad mes dar turim gerus 1.5metu iki apsisprendimo g.gif
dangute
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 22, 10:57)
gal kas irgi jau rugsejo mensi zigiuos idarzely sita  blush2.gif
*

Zygiuosim ir mes. I lopsiuka ir i darzeli mirksiukas.gif
ritperliukas
QUOTE(dangute @ 2008 03 01, 18:44)
Zygiuosim ir mes. I lopsiuka ir i darzeli  mirksiukas.gif
*

mes jau i darzely
Saron
Mes nuo praeitų metų rugsėjo turėjom eiti į lopšelį, bet dar persigalvojom ir pasilikom su aukle. Tai jau nuo šio rugsėjo mergina galės žygiuoti 4u.gif
Kažin kaip ten su "paskyrimais" į kokią grupę. Ar leidžia pasirinkti, ar pasiūlo. g.gif
Aikutė
Jei nori pasirinkti, tai ir leidžia. Nuo rugsėjo trimečiai bus priimami į Ąžuolėlio (sūnus lanko) ir Ramunėlės grupes.
O aš saviškės nevedžiau į lopšelio grupę (kaip kad priklausė pagal metus), bet tiesiai į darželio pradėjau vesti vien dėl nuostabios auklėtojos iš Saulutės grupės biggrin.gif
kometa14
sveikos, mamytes smile.gif na as ruosiuos nueit kita savaite uzrasyt savo dukryte i si darzeli, kokia ten tvarka ir kaip ten viskas yra tikrai nezinau, bet galiu pasakyti, kad visuose darzeliuose vaikai vienodai serga ir cia tikrai ne aukletojos kaltos. sakau, nes pati dirbau darzelyje aukletoja. kartais mamos vieno vaiko negali suziureti, tai jus isivaizduokit kaip vienai aukletojai suziureti 15-20 vaiku vienu metu unsure.gif
kometa14
QUOTE(Simpathy @ 2005 08 19, 15:24)
Gal kas vedati vaikutį į šį darželį?
mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit.
Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu?
g.gif
*

gal kas zadat eit rasyt prasyma i si darzeli del vaikuciu priemimo?
ritperliukas
sa jau parasius
AisLu
Nu va tongue.gif uzsirasem ir mes i si darziuka (preismokyklinuku grupe). Eisim nuo rugsejo 1 d. Ziuresim kaip bus. Siaip lankem kita, bet sis tiesiog pro langa matyti, tai labai patogu ax.gif
kamilytesmama
QUOTE(Simpathy @ 2005 08 19, 15:24)
Gal kas vedati vaikutį į šį darželį?
mes anksčiau bandėme eiti, tai laaabai susirgome. padarėme pertraukėlę dviejų mėn, dabar vėl bandom eit.
Labai įdomu kokia patirtis mamyčių,kurioms teko susidurt su šiuo darželiu?
g.gif
*

Mes lankom si darzeli nuo 2metu 8 men,ir tikrai esu patenkinta.Is pradziu vasara lopsi palanke,o veliau i darza.Lankom grupe LINELIS.Aukletojos nuostabios,kiek daug visko ismoko daineliu,eilerastuku....Darzeli yra papildomos pamokeles sokiu,dainavimo,daile ir visus lankom.Nes dukra labai judri.Visko buvo kai ir nenorejo eiti i darza,su asarom akyse pasilikdavo,ir as su skaudancia sirdim eidavau i darba.Bet priprato ir labai gerai ten.Aisku nuo ligu nepabegsi,virusai visur siaucia,bet nieko nepadarysi.
Aikutė
QUOTE(Agnieshkute @ 2008 04 10, 14:20)
Nu va  tongue.gif  uzsirasem ir mes i si darziuka (preismokyklinuku grupe). Eisim nuo rugsejo 1 d. Ziuresim kaip bus. Siaip lankem kita, bet sis tiesiog pro langa matyti, tai labai patogu ax.gif
*

Nu bet įdomu, kad priima pašalinius. Nes jau pergyvena, kad tiek vietų nebus pagal dabar lankančius ir žadančius į priešmokyklinę eiti. Į priešmokyklinę grupę negali priimti daugiau kaip 20 vaikų. O db penkiamečiuose net perdaug vaikų yra. Nebent tikisi, kad kažkas eis kur nors kitur.
Saron
Jei nori pasirinkti, tai ir leidžia. Nuo rugsėjo trimečiai bus priimami į Ąžuolėlio (sūnus lanko) ir Ramunėlės grupes

Gal apie auklėtojas gali ką papasakoti? Ar griežtos, ar rūpestingos, kokio amžiaus?
Ačiū.
Aikutė
Abiejų grupių auklėtojos vyresnio amžiaus, Ąžuolėlio apie 50, Ramunėlės dar vyresnė. O su antra grupės auklėtoja, tai ir ten, ir ten problema, nes nėra pastovios.
Dėl rūpestingumo galiu konkrečiai kalbėti tik apie Ąžuolėlio. Nėra labai jau rūpestinga, bet kai mano bernas, tai per daug neimu į galvą. Ir darbelių atžvilgiu, kažkaip mažai man jie visko daro, mažai mokosi kažko naujo. Kai palyginu su sesės grupe, tai kaip diena ir naktis. Tiesa, porą kartų per metus vaikai vis dalyvauja kur nors su liaudiška programėle, apsirengę piemenukais, bet man gan silpnas tas jų pasirodymas, kaip tokio amžiaus vaikams, galėtų ir labiau paruošti.
Šiaip grupė sutvarkyta, remonto kaip ir nereikės, tai piniginiu atžvilgiu tikrai ramu.
Enriko mama
Mano sunus Girstuti pradejo lankyti nuo 2m. Galiu tik teigiamai apie ji atsiliepti ir aukletojos ( Vyturelio grupe lankom) labai garos ir auklyte super thumbup.gif Jos deka mano sunaitelis per savaite nuo pampersu atprato thumbup.gif .Kas labiausiai patiko kad ryte atvedus sunu i darzeli aukletoja ji pasiima ant keliu pasnekina,daznai matau kaip vaikuciai sedi joms ant keliu,mazesnius pasinesioja.Maniskis labai lengvai priprato prie darzelio,pacia pirma diena palikau pusdieniui tai kai isejau tik tada uzverke o toliau linksmai zaide,ryte visalaik patenkints bega i grupe,o namo eiti nenori ir jis ne vienintelis toks. lotuliukas.gif Todel mano atsiliepimai bent jau apie sia grupe patys geriausi. thumbup.gif Nuo rugsejo pradesim lankyti jau Azuoliuko grupe,gal kas zinot kokios ten aukletojos ir auklyte? g.gif
spin2liux
na, mes irgi uzsirasemi sita darzeli, eisim nuo rugsejo, bet kad dabar nuo direktores niekas nepriklauso, nes priemima pereme tvarkyti savivaldybe, eileje esam 50, bet sarase sake yra nemazai pagal gyvenama vieta nepriklausanciu vaiku, tai juos pirmiausia turetu atmesti o pirmenybe skirti tieks kurie priklauso, o mes kaip tik priklausom, darzelis vos ne kieme ir aplinka labai patiko, na ziuresim ka ta savivaldybe nuspres g.gif unsure.gif
spin2liux
oi kaip tylu cia blink.gif na mes jau priimti i sita darzeli, tik dar neaisku i kuria grupe, mamytes, gal pasidalinkit nuomonem apie si darzeli 4u.gif
angelelis
Na mes jau lankome lopselio grupe Vyturelis, esam labai patenkintos. Vaikas greit priprato, negirdejau ir is savo paneles jokio blogo zodzio. Aukletojos Ramune ir Irina malonios, ir siltos asmenybes, visada geros nuotaikos, o tai daug ka pasako. Aisku del maisto, mums prastokai, truputuka nedavalgius, bet cia jau turbut musu kalte, nes ja islepinome, tokio "daikto" kaip zemaitisku blynu, ar pieniskos sriubos, kiausiniu manoji nevalgo schmoll.gif
Su ligom tai turbut kaip visur, jei kazkas susirgo tai butinai praeis pro dauguma, ypatigai silpnesnio imuniteto, ar neuzgrudintu blush2.gif Na bet ka padarisi, vedam gi, ne pas aukles.
Del ko esu nustebusi, tai del svaros, niekaip nesuprantu, per 3 savaites jokio purvino drabuzio, kai buna namuose, gal kokius 2 kartus perengiu, o cia g.gif , ka jos ten daro, kad jie neissiterliotu, tai nezinau smile.gif
Buna spektakliai, kainuoja 3-4 litai, bet gerai kad neperdaznai, tik ispudzio vaikui nepadaro, manau jai padarytu tai pasakotu bigsmile.gif , ka ten rodo as neissivaizduoju.
Saron
Aš irgi kol kas tik gerai galiu atsiliepti apie darželį. Del valgio manoji taip pat išlepinta ir būna kad lieka nevalgius, nes nebuvo to ko nori. Pareina daugiau pavalgo.
Dar kas maloniai nustebino - palyginus nedidelės rinkliavos.
Bumbukliaska
Svarstau tarp "Smalsucio" ir sio l/d. Gal kam teko palyginti?
RaimaS
O gal galit kuri nupasakot tiksliau kur sis darzelis randasi blush2.gif , nes ieskau vieno darzelio kur netoli girstupio daubos, bet mano galva jis Salu gatvej turetu but, bet nerandu pagal gatve jokio darzelio g.gif
Bumbukliaska
Turbut kalbi apie l/d "Silinukas", jis yra Pasiles g 34, o "Smalsutis" randasi netoli Sodziaus Rimi pard., Taikos pr.
zitulele
jis kovo 11-osios-25a 4u.gif
RaimaS
va as sito ieskau, gal zinot pavadinima? blush2.gif
Papildyta:
user posted image
pirmai nepavyko ideti paveiksliuko doh.gif tai va sito kur juodas kvadratas
vitaliux
QUOTE(RaimaS @ 2009 02 11, 19:06)
va as sito ieskau, gal zinot pavadinima? blush2.gif
Papildyta:
user posted image
pirmai nepavyko ideti paveiksliuko doh.gif  tai va sito kur juodas kvadratas
*

Girstutis čia tikrai tikrai
RaimaS
QUOTE(vitaliux @ 2009 02 11, 21:00)
Girstutis čia tikrai tikrai
*

aciu 4u.gif tada skaitysiu atsiliepimus, nes zadu savo maziuka cia uzrasyti smile.gif
zitulele
smile.gif sveikutes ko taip tylu?
linulia40
as ir galvoju apie si darzeli,bet paskaicius galvoju gal mociute geriau paaugins dar truputi,kai iseisiu i darbeli g.gif
vitaliux
QUOTE(linulia40 @ 2009 04 30, 09:27)
as ir galvoju apie si darzeli,bet paskaicius galvoju gal mociute geriau paaugins dar truputi,kai iseisiu i darbeli g.gif
*

bet anksčiau ar vėliau vaikutis pradės lankyti darželį... O jei baiminiesi dėl ligelių tai pradžioj visi vaikučiai labiau serga, dažniau.

Maniškis tai su dideliu noru eina į darželį.
Taika75
mano sūnus lankė šį darželė prieš šešis metus.ir patys geriausi thumbup.gif ir gražiausi thumbup.gif žodžiai apie šį darželį, ir apie aukėtojas.vaikas lankė ,,ąžuoliuko,,ir,,paruošiamąją,,grupes-nuostabios auklėtojos,nuostabi direktorė thumbup.gif ,daug vaikams įvairiausių veiklų ,būrelių.o kas svarbiausia mano vaikas mylėjo savo auklėtojas...
Brudi
Siandien buvo pirma diena (kol vasara lankysim liepos menesi) siame darzelyje, tai mano merginom (o ir man) paliko nebloga ispudi. Kol derinom del darzelio, tai is balso ir kalbos manieros direktore taip pat paliko nebloga ispudi. Tai nuo rudens mes irgi noretume pereiti i si darzeli, tik nezinau ar turesim tokia galimybe. Ar ras vietos grupese, nes kiek girdejau ten ir taip nemazai vaiku jose doh.gif .
Demesio19ta
O lopselinukai is visu darzeliu per vasara i viena grupe eina? liepos menesi ir musiskis ten keliaus...
Agniska
O gyvenamos vietos deklaracija reikalinga? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.