Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šokiai bei kiti užsiėmimai mažiesiems
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Gertrudosmama
Sveiki,
mažoji (3 m.) lanko darželį, darželyje lanko šokius. Sekmadienį sudalyvavo Kodėlčiukų diskotekoje, tai ten pademonstravo visus savo sugebėjimus thumbup.gif
Kur Jūs savo mažylius vedat?

emeritaus
mano sūneliui 3,5 m. norėčiau vesti į kokį būrelį po darželio, labiausiai dimintų anglų kalbos bet nerandu jokios mokykėlės g.gif , gal kas žinote?
Tavo_Mano
Mano maziui tuoj 3 metukai. Labai aktyvus vaikis,idomu kur Vilniuje vyksta kokie sokiu, sporto bureliai.
Kitte
Musu mazajai 4,5m. ji darzelyje lanko sokius, labai patenkinta ir ji ir as thumbup.gif
saulės spindulėlis
mes esame is klp ir mums jau 3metukai, lb noretume lankyti koki sokiu ar kita judru bureli, bet net neisivaizduoju kur klp tai imanoma musu amziaus? g.gif darzelyje nieko pan nera verysad.gif gal kas galetu ka patarti? aciu is anksto notworthy.gif
julte
sveikos mamos, mano dukrytei uz menesio bus trys metai ir mes jau lankom popchora ir esam labai patenkintos ten mokomes ir dainuot ir sokt thumbup.gif thumbup.gif
Tavo_Mano
QUOTE(julte @ 2009 03 30, 23:36)
sveikos mamos, mano dukrytei uz menesio bus trys metai ir mes jau lankom popchora ir esam labai patenkintos ten mokomes ir dainuot ir sokt  thumbup.gif  thumbup.gif
*

kokiam mieste Jus lankot?
saulės spindulėlis
Kaip tik vakar pasiskundziau, kad klp niekur nerandam jokiu uzsiemimu judriu, tokiu kaip sokiu burelis, o siandien kaip tik aukletoja pasake, kad renkama grupe sokiams (pramoginiai ir disko) thumbup.gif . tai labai abu su savo pipiru apsidziaugem clap.gif sokiai.gif aisku iskart ir uzsirasem, ziuresim kaip seksis bigsmile.gif
žibutė69
Saulės spindulėli, džiaugiuosi dėl tavęs ir tavo pipiro. Smagių jums šokių. 4u.gif
Gertrudosmama
O tai kuriame mieste cia tas pop choras?
O stai kur mes lankomes ir kitus kvieciam 4u.gif
user posted image
saulės spindulėlis
aciu tau zibute 69 mirksiukas.gif
vaižgantė
Duukra lanko daželyje dainavimą ir šokius, penktadieniais važinėjam į Yamaha muzikos mokyklą. Užimtumas tikrai pakankamas smile.gif
aistule28
Mes taip pat norėtume lankyti kokį nors būreli, mum 3 metukai, bet kažin ar utenoje yra kokių nors, nieko nesu apie tai girdėjusi verysad.gif
Nikolete
Vaikas darzelyje lanko dainavima (pirmadieniais, treciadieniais) ir sokius (antradieniais, ketvirtadieniais). Grizta laimingas, issikroves. Labai jam patinka tie uzsiemimai thumbup.gif Tik teveliams per kisene kerta lotuliukas.gif
Gertrudosmama
QUOTE(Nikolete @ 2009 04 14, 15:19)
Vaikas darzelyje lanko dainavima (pirmadieniais, treciadieniais) ir sokius (antradieniais, ketvirtadieniais). Grizta laimingas, issikroves. Labai jam patinka tie uzsiemimai  thumbup.gif Tik teveliams per kisene kerta  lotuliukas.gif
*

Laimingas ir tai svarbiausia wink.gif
Danielle
Sveikos.
Mano merginai 3 metai ir 8 mėn. Labai judri. Darželyje du kartus per savaitę šoka,du kartus sportuoja,bet čia tik su savo grupe. Kadangi labai patinka šokti,norėčiau,kad lankytų rimčiau,bet pažystama šokių vadovė sakė,kad priimtų tik nuo 4 metų ir darželyje į šokių būrelį taip pat verysad.gif
zvalute
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 03 31, 19:15)
Kaip tik vakar pasiskundziau, kad klp niekur nerandam jokiu uzsiemimu judriu, tokiu kaip sokiu burelis, o siandien kaip tik aukletoja pasake, kad renkama grupe sokiams (pramoginiai ir disko)  thumbup.gif . tai labai abu su savo pipiru apsidziaugem  clap.gif  sokiai.gif aisku iskart ir uzsirasem, ziuresim kaip seksis  bigsmile.gif
*

sveikute,
saules spinduleli, gal galetum pasakyti, kur tie sokiai vyksta ar dar priima vaikus ir nuo kokio amziaus. mano vyrukui tuoj 5 su puse, o sokti labai megsta, energija liejas per krastus. bandziau vesti i karate, bet dar truputuka per mazas.kol priaugs iki karate, norim kur nors pastrikineti. buciau dekinga biggrin.gif
leleka
Labutis
Mano pipiras darželyje lankė šokius, kol neatskyrė jo su šokių partnere. Ak ta pirmoji meilė... wub.gif
SSandrute
kaip noreciau savo vaikus i kodelciuku diskoteka nuvesti wub.gif bet as kaune... gal netycia ir kaune kazkas panasaus vyksta?
saulės spindulėlis
QUOTE(zvalute @ 2009 05 13, 23:43)
sveikute,
saules spinduleli, gal galetum pasakyti, kur tie sokiai vyksta ar dar priima vaikus ir nuo kokio amziaus. mano vyrukui tuoj 5 su puse, o sokti labai megsta, energija liejas per krastus. bandziau vesti i karate, bet dar truputuka per mazas.kol priaugs iki karate, norim kur nors pastrikineti. buciau dekinga biggrin.gif
*

sveiki,
mes lankom sokius savo darželyje - "Žiogelis". Siaip nežinau ar dar priima, bet nemanau, kad prieš vasarą apsimoka kur besirašyti, nes darželis nedirbs nei liepa, nei rugpjūtį, be to, nzn ar priima iš kitų darželių. pas mus i darželį atvažiuoja mokytojas(šokantis "žuvėdroj" ax.gif ), man atrodo, kad ir kituose darželiuose jis lankosi. pas mus šokių pamokos vyksta antrad ir ketvirtad. Mano pipirui tai labai patinka thumbup.gif . ir šokių mokytojas sakė, kad visai gabus blush2.gif . labai džiaugiames kažką pan pradėję lankyti thumbup.gif .
Klajokle
as irgi noreciau savo merga i sokius vesti ar sportuoti,nes energija tryksta tiesiog doh.gif bet va i darzeli neinam,o taip turbut nera tokiem maziems bureliu...(5m mums)klp
zvalute
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 05 25, 15:35)
sveiki,
mes lankom sokius savo darželyje - "Žiogelis". Siaip nežinau ar dar priima, bet nemanau, kad prieš vasarą apsimoka kur besirašyti, nes darželis nedirbs nei liepa, nei rugpjūtį, be to, nzn ar priima iš kitų darželių. pas mus i darželį atvažiuoja mokytojas(šokantis "žuvėdroj" ax.gif ), man atrodo, kad ir kituose darželiuose jis lankosi. pas mus šokių pamokos vyksta antrad ir ketvirtad. Mano pipirui tai labai patinka  thumbup.gif . ir šokių mokytojas sakė, kad visai gabus  blush2.gif . labai džiaugiames kažką pan pradėję lankyti  thumbup.gif .
*

aciu,

as parasiau, o paskui irgi pagalvojau, kad pries vasara rasyti kur nors nera prasmes. palauksim rudens, kai pradesim eiti i darzeli. tada matysim, gal ten kas nors bus mums tinkamo.
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2009 05 27, 13:21)
as irgi noreciau savo merga i sokius vesti ar sportuoti,nes energija tryksta tiesiog doh.gif bet va i darzeli neinam,o taip turbut nera tokiem maziems bureliu...(5m mums)klp
*

klajokle, pabandykit info paieskoti www.biblioteka.lt. ten yra sarasas ivairiu kolektyvu, bureliu. aisku, kai kur priima tik vyresnius, o kai kur ir mazesnius 4u.gif , pasiskambinti ir pasiklausti reikia.
Basic
Planavau ir norejau vesti, mažoji lanke ir labai patiko, mokytoja net sake jog tikrai šokiai čia jai. smile.gif bet dėja susirgom ir nebevaikštom, nes napsimoka, tai manau tikrai lankisim nuo rugsėjo.
awiux
QUOTE(Klajokle @ 2009 05 27, 13:21)
*

vyksta vyksta ,drąsiai į puodžių gatvę galit keliaut,ten daug užsiėmimų,arba į 'draiugystės' klubą,ar į 'inkarėlį' mirksiukas.gif
mes dar tebelankom yamahą ir baseiną 4u.gif ... nuo rudens bus matyt ką keisim
Klajokle
QUOTE(awiux @ 2009 05 28, 09:35)
vyksta vyksta ,drąsiai į puodžių gatvę galit keliaut,ten daug užsiėmimų,arba į 'draiugystės' klubą,ar į 'inkarėlį'  mirksiukas.gif
mes dar tebelankom yamahą ir baseiną  4u.gif ... nuo rudens bus matyt ką keisim
*

o kur tas draugystes klubas? ax.gif Inkareli mes seniau lankem,o kokie ten uzsiemimai?galima eit tik i bureli?
kokios kainos vyrauja?
iruciucs
labux,musu dukryte siemet dainavima darzelyje lanke,tai mums visus vakarus dainuoja daineles,praeita savaite buvo koncertas,ir mazieji rode,ka per metus ismoko,super thumbup.gif na ir kantrybe tu vadoviu biggrin.gif labai noreciau kad sokiu burelis butu,bet pas mus grupeje 15 mergaiciu ir 5 vaikinai,tai tektu mergaitems su mergaitemis stripalioti g.gif nebent koks disko stiliukas rolleyes.gif
saulės spindulėlis
QUOTE(awiux @ 2009 05 28, 11:35)
vyksta vyksta ,drąsiai į puodžių gatvę galit keliaut,ten daug užsiėmimų,arba į 'draiugystės' klubą,ar į 'inkarėlį'  mirksiukas.gif
mes dar tebelankom yamahą ir baseiną  4u.gif ... nuo rudens bus matyt ką keisim
*

sveiki,
buciau labai dekinga, jei ka nors daugiau papasakotumet apie tuos uzsiemimus puodziu gatveje ir inkareli. kas inkarelyje vyksta? ar ten priima is kitu darzeliu vaikus? mums cia netoli butu, tai gal ir gerai butu... ax.gif o gal ten tik soka, kaip pas mus ziogelyje? g.gif o kur baseina lankote? ax.gif is anksto aciu mirksiukas.gif
dainoragal
Ieškančioms būrelių: www.kiemas.lt thumbup.gif galima pasirinkti pagal savo gyvenamą vietą, būrelio pavadinimą ir t.t. cool.gif
alinele
Mano mažoji lanko šokių burelį ir šoka pramoginius šokius thumbup.gif Jai labai patinka šokti ir aš tuom džiaugiuosi ir ji yra labai patenkinta thumbup.gif Nors šoka gal kokie metai, bet jau yra laimėjusi medalį blush2.gif
linejaa2012
Mano mazajai truputi virs 3metuku ,darzelio kolkas dar nelanko,bet einam i dvi estetinio lavinimo mokykleles,baseina ir gimnastika.
Gintare D.
berniukui labai aktyviam nuo triju metu kur ka lankyt savaitgaliais? mustynes ir kitiem sportam per anksti turbut g.gif kur dar jo gara nuleist?
Solemi
Dukrytei dabar 5m. darželyje nuo 4m. lanko dainavimo būrelį, o savaitgaliais nuo 3 m. lanko mados studiją.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.