turiu tokia bedele,mano mergyte labai kamuoja sloga,kaip tik naujas menesis taip ir is naujo sloga uzpuola
laba diena mamytes,
turiu tokia bedele,mano mergyte labai kamuoja sloga,kaip tik naujas menesis taip ir is naujo sloga uzpuola
Lankomės pas Inesa, labai gera homeopatė, manau, kad padėjo išsikapstyti iš alergijų, jeigu ir sualergizuoja kas, tai labai nedaug. Atlieka ji vega testa, kazkas panasaus i foli. Man ji labai patinka
QUOTE(vaidulis @ 2010 08 19, 15:58) Lankomės pas Inesa, labai gera homeopatė, manau, kad padėjo išsikapstyti iš alergijų, jeigu ir sualergizuoja kas, tai labai nedaug. Atlieka ji vega testa, kazkas panasaus i foli. Man ji labai patinka Gal jos kontaktus gali parasyti? Mums reikia del nuolatiniu slogu ir gerkliu pasikonsultuoti su kokiu padoriu homeopatu ...
Ar kas lankotės Kaune pas gydytoją Žiugžlienę ar yra kokie gydymosi rezultatai?
QUOTE(sveikuolyte @ 2010 08 19, 17:58) Lankomės pas Inesa, labai gera homeopatė, manau, kad padėjo išsikapstyti iš alergijų, jeigu ir sualergizuoja kas, tai labai nedaug. Atlieka ji vega testa, kazkas panasaus i foli. Man ji labai patinka ar tiesa kad uz vizita 250lt ir dar + vaistai?
Gal kas Pas E. Krikstanaviciu lanketes?
gal kuriai mamai teko kreiptis į homeopatą su autistuku?? Gal turite įspūdžių?
QUOTE(mama Danutė @ 2011 02 15, 17:08) Gal ir man galėtumėt info apie Vaidilutę ir kontaktus į AŽ. Gydomės Emedoj, žirnius geriam saujom, bet kažkaip pagerėjimas sustojo vietoj Nuoširdžiai galiu patarti: atsisėskit ir apmąstykit visus fizinių simptomų kabliukus (net menkiausius neįprastumus - fizinių simptomų pagerėjimus/pablogėjimus), emocinius kabliukus, kurie padėtų homeopatui tiksliau susiorientuoti. Net ir toks dalykas, kaip vaikas migdosi ar koks maistas patinka, kaip elgiasi su draugais ar nepažįstamais gali duot homeopatui daug informacijos, pagal tai ir atsiranda diagnostikos tikslumas. Nesakau, kad keisti neverta - būna situacijų, kad viskas užstringa kažkuriam taške, kita akis ir kitas protas gali pamatyti naujai ir padėt išsirutuliot. QUOTE(mama Danutė @ 2011 02 15, 19:08) Gal ir man galėtumėt info apie Vaidilutę ir kontaktus į AŽ. Gydomės Emedoj, žirnius geriam saujom, bet kažkaip pagerėjimas sustojo vietoj Bučiau labai dėkinga jei Vaidilutės kontaktus galėtumėte persiųsti ir man
laba diena,mano sunu pradejo labai daznai kamuoti persalimo ligos,nespeja pasveikti ir vel,gal kartais kreiptis i homeopatus?kaip manot,ar padetu?
QUOTE(*gitagita* @ 2011 04 29, 14:17) laba diena,mano sunu pradejo labai daznai kamuoti persalimo ligos,nespeja pasveikti ir vel,gal kartais kreiptis i homeopatus?kaip manot,ar padetu? Manyčiau verta. Gal tie peršalimai kažkas rimčiau arba imunitetas nusilpęs. Tik pasidomėkit atsiliepimais apie homeopatus, kad ir šioje temoje. Sžinosit ir kainas, ir kokiais metodais dirba
[quote=Kirkė,2011 05 05, 16:25]
Labutis
Labukas,kirke noreciau irgi suzinoti gera vaiku homeopata kaune...pirmadieni vykstam i biofirst klinika kaune,pas klasikini homeopata vizitas 200lt....parasyk jei nesunku....lauksiu
Sveikos, gal zinote tikrai gera homeopata Kaune? Labai aciu. AZ
Papildyta: perskaiciau daug geru atsiliepimu apie Vaidilute Zakarauskiene, ar ji paskiria jautrumo gydyma ir nevalgymo problemas? Gal galima butu kontaktus i AZ |