Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: METAM RŪKYTI NUO RUGSĖJO 1 D.
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Linuute
[quote=Girl from Ipanema,2005 11 23, 13:22]
As tai jauciu,kad nicorete smile.gif ,dabar,kazkur uz kampo pasislepus smile.gif ,kad mes nematytume tongue.gif pesa dumeli biggrin.gif .Kaip manai? wink.gif
Girl from Ipanema
Ačiū ačiū, tau Linuute, jau žinok visai buvau ant ribos. Ėjau jau su mergom rūkyti, bet tik dūmus pauosčiau, pauosčiau ir kažkaip palengvėjo...
Bet dabar taip apsidžiaugiau tavo posta pamačius, kad ir vėl lengviau smile.gif
Alia kavos tai turbūt 100 - ąjį puodą geriu.. Oi nugi laukiu nesulaukiu jau to pažadėtojo palengvėjimo ir nenoro rūkyti. Kolegė sakė kažkokią knygą internetinį variantą permes, atseit: "liogkij sposob brositj kurit", tai galėsiu ir tau nusiųst jei skaitai rusiškai..
O draugei paskambinau, ji taip nustebo: "tai ko tu metei?"... Pagalvojau ir tikrai, kogi mečiau? blink.gif blink.gif blink.gif
Gal parūkyt? Tik vieną, a?
Girl from Ipanema
Aha, užuodžiu ir aš kvapnųjį nicorette dūmelį... biggrin.gif drinks_cheers.gif
Adrianna

Dabar jau 9 menuo bis.gif kaip nerukau!

PANOS;APSIMELAVAU!!!! doh.gif blush2.gif blink.gif
Gi ne 9 men...,o dar tik 6 !!!
PERSIPRASAU uz melaginga informacija!!!
Pamasciau,pamasciau,kodel taip ilgai dar vis rukyt norisi,ogi persistengiau beskaiciuodama blush2.gif 4u.gif
Siaip man pirma kart metus,norejosi uztraukt dumeli dar 7 men.(nedaug beliko) rolleyes.gif
Adrianna
Del pleistriuku...
Panaudojus stipresnius savaite ar dvi,reiktu pereiti ant silpnesniu,kad organizmas atsipratintu palengva nuo nikotino!!!
Aisku,cia dar ir nuo valios priklauso,bet,manau,kad jus STIPRIOS friends.gif
Linuute
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 23, 15:16)
Ačiū ačiū, tau Linuute, jau žinok visai buvau ant ribos.  Ėjau jau su mergom rūkyti, bet tik dūmus pauosčiau, pauosčiau ir kažkaip palengvėjo...
Bet dabar taip apsidžiaugiau tavo posta pamačius, kad ir vėl lengviau smile.gif
Alia kavos tai turbūt 100 - ąjį puodą geriu..  Oi nugi laukiu nesulaukiu jau to pažadėtojo palengvėjimo ir nenoro rūkyti. Kolegė sakė kažkokią knygą internetinį variantą permes, atseit: "liogkij sposob brositj kurit", tai galėsiu ir tau nusiųst jei skaitai rusiškai..
O draugei paskambinau, ji taip nustebo: "tai ko tu metei?"... Pagalvojau ir tikrai, kogi mečiau? blink.gif  blink.gif  blink.gif
Gal parūkyt? Tik vieną, a?
*

Aha,gerai butu pasiskaityt.
Zinok,kai vaziavau i airija,galvojau,kad va,cia cigaretes kainuoja 6eurus,tai tikrai nerukysiu.Bet jau antri metai kai esu cia ir nepavyksta.Dabar va pirmas kartas kai tiek laiko nerukau.
Su tom parukymo progom mane irgi daug kas gundo.Tai viena drauge,tai kita,bet vis dar atsilaikiau,o sunku doh.gif ,tai ne tas zodis doh.gif .
Linuute
QUOTE(Adrianna @ 2005 11 23, 19:10)
Del pleistriuku...
Panaudojus stipresnius savaite ar dvi,reiktu pereiti ant silpnesniu,kad organizmas atsipratintu palengva nuo nikotino!!!
Aisku,cia dar ir nuo valios priklauso,bet,manau,kad jus STIPRIOS friends.gif
*

Aciu tau labai uz palaikyma thumbup.gif ,ir labai aciu uz informacija apie tuos pleistriukus.leksiu ryt i vaistine,nes parukyt noriu,tai ziauriai,nors nusisauk gun_bandana.gif
Linuute
As cia dabar tik tarpkitko pagalvojau g.gif ,juk girdejau,kad buna,kad zmones uzsikoduoja nuo iserimo adzno,tai sakau gal yra koks uzkodavimas nuo rukymo g.gif ?Kaip manot?Ar as cia klystu?
kaledom grystu i Lietuva,tai jauciu reiks pereit kelis reabilitacijos centrus biggrin.gif ir pasidomet.Siaubas iki ko daejau doh.gif smile.gif .
Man tai vakarais sunkiausia,o jums? nono.gif
Linuute
panelytes,didelis sorry uz klaideles tongue.gif ,turejo buti perdidelio isgerimo.Laikau maziu ant keliu,tai sunkoka rasyti tongue.gif
Adrianna
QUOTE(Linuute @ 2005 11 23, 21:56)
As cia dabar tik tarpkitko pagalvojau g.gif ,juk girdejau,kad buna,kad zmones uzsikoduoja nuo iserimo adzno,tai sakau gal yra koks uzkodavimas nuo rukymo g.gif ?Kaip manot?Ar as cia klystu?
kaledom grystu i Lietuva,tai jauciu reiks pereit kelis reabilitacijos centrus  biggrin.gif ir pasidomet.Siaubas iki ko daejau doh.gif  smile.gif .
Man tai vakarais sunkiausia,o jums? nono.gif
*

Koduoja lygtai,bet,kol Kaledos ateis ,kol tu parvaziuosi ir susirasi,kas tuo uzsiima,tai jau ir nebereikes... ax.gif Busi jau visus kryziaus kelius praejus mirksiukas.gif
O tu ar dedi i soniuka nerukymo pinigelius??? Jei kasdien po pakeli sutraukdavai,tai jau nemaza kruvike kapeikiuku turetu buti susidariusi(kasdiek po 6 svarus...oho!) g.gif
As tai Vokietijoj po 4 eurus(uz pokeli) masiniuka susirinkau...
Cia PASKATINIMAS... 4u.gif
*Julyte*
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 23, 17:16)
knygą internetinį variantą permes, atseit: "liogkij sposob brositj kurit", tai galėsiu ir tau nusiųst jei skaitai rusiškai..
O draugei paskambinau, ji taip nustebo: "tai ko tu metei?"... Pagalvojau ir tikrai, kogi mečiau? blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

Buk gerutė permesk ir man, plyyz.
julals@one.lt

QUOTE(Adrianna @ 2005 11 24, 00:58)
Koduoja lygtai,
*

Ir aš girdėjau, kad koduoja, tik nžn. kur g.gif
Mašiniukas - geras dalykas, aš mašiniuką turiu, tai galėčiau ką nors kitką nusipirkti, arba apsidrausti kokį kaupiamą draudimą.... biggrin.gif naivuolė, Julyytė biggrin.gif
Linuute
QUOTE(Adrianna @ 2005 11 23, 22:58)
Koduoja lygtai,bet,kol Kaledos ateis ,kol tu parvaziuosi ir susirasi,kas tuo uzsiima,tai jau ir nebereikes... ax.gif Busi  jau visus kryziaus kelius praejus mirksiukas.gif
O tu ar dedi i soniuka nerukymo pinigelius??? Jei kasdien po pakeli sutraukdavai,tai jau nemaza kruvike kapeikiuku turetu buti susidariusi(kasdiek po 6 svarus...oho!) g.gif
*

Labux smile.gif
As per diena puse pakelio surukydavau,tai dedu nevisa pakelio suma i taupykle,t.y.po 3eurus,bet manau jau truputi susirinko,bet kiek negaliu paziuret mirksiukas.gif ,nes taupykle neatsidaro tongue.gif .
kai sutaupysiu dar nezinau ka pirksiu g.gif ,masinyte jau turiu,na bet pinigeliai papildomi niekam nemaiso tongue.gif
Manyje zinokit gyvena turbut velniukas devil.gif tongue.gif ,kuris vis sako:na,eik parykyt,kam gi tu cia kankiniesi doh.gif ,o manasis angeliukas vis kartoja,nebandyk,taip jau daug atkentejai bash.gif .
Tai va,jau matot,stogas vaziuoja umn.gif ,pradejau apie velniukus ir angeliukus kalbet tongue.gif doh.gif
Na nieko,tiek atsilaikiau,tikiuosi uzteks valios ir ateityje.
kaip jums sekasi?
Linuute
As tai va,galiu pasigyrti smile.gif ,nerukau jau antra savaitele clap.gif .Jau dabar kazkaip lyg ir normaliau jauciuosi.Bet vis dar tuos pleistriukus klijuojuos.Bet dabar rytais jau praejo noras atsikelus iskart eit parukyt.jau ir apetitas toks didelis lyg ir pradingo tongue.gif .Gerai,kad nieko ir nepriaugau tiek valgydama tongue.gif ,bet manau todel kad valgiau dauguma vaisius,visokias darzoviu salotas,miusli su pienuku valgiau tongue.gif .Na kita savaitele pabandysiu be tu pleistriuku gyvent g.gif ,idomu ar pavyks g.gif ?
Alia musu iniciatore nicorete prapuole,matyt neatsilaike ir dabar geda prisipazint blush-anim-cl.gif
kaip kitoms sekasi irgi butu idomu suzinoti smile.gif
neues
Labu, visoms 4u.gif

Veluojantys (bet ne per veliausi, tikiuosi?) sveikinimai shvenchiu proga. Linkiu, kad ugninis raudonas shuo butu itin geras draugas visus metus bigsmile.gif

Kaip sekas, ar yra dar fronte kas nors? as siandien skaichiuoju 7 nerukymo diena (naujas bandymas blush2.gif ). gal yra dar kas kovoja su shituo blogiu. Niu kaip norechiau buti stipresne.
TEKS gun_smilie.gif su savimi
*Julyte*
Gal ir man pabandyti iš naujo? g.gif Nesuprantu, kaip žmonėms pavyksta nerūkyti? Turiu literatūros, viską žinau, o nesigauna. Silpna aš boba doh.gif
Kojinės
Zdraste devochki cool.gif

Neūrūkau nei vienos nuo sausio 13d, t.y. trečia diena.
Stažas... daug.
Surūkydavau iki 10 cig/d. Darbe ni-ni (nelygis). Per balius -aūūūūūūūūū.....
Vyras deja rūko, nors gali nerūkyti namie (pliusas).

Motyvas - gaminuosi baby rolleyes.gif
Būčiau pusgalvė jei traukčiau tokiu atveju, ane? smile.gif

Ieškau stiprių asmenybių (Jūsų) biggrin.gif , kurios įkvėps savo pavyzdžiu!

Laikykim ryšį, sėkmės visoms.
Linuute
As tai jau nerukau,jau lygtai antras menuo(jau nebeskaiciuoju).Tikrai pradzioje buvo labai sunku.Dabar sunku tik tada,kai einu i koki baliu:).Visi aplink tik traukia dumeli,tai taip ir norisi vel imtis seno iprocio. ax.gif
Kur pradingai tu nicorette ir kitos,kur su manimi bande mesti si bjauru iproti???
Zinokit panos sunkiausia budavo nerukyti masinoje,nes budavo tik atsisedu uz vairo,iskart prisidegu cigarete,po to kuriu masina,ir taip kiekviena karta.Dabar beveik visada pasiimu savo maziu kartu,tai kai jis kartu,tai net minties nera prisidegti cigaretes.
Istikruju,tai jauciu nebus taip niekada,kad nekils pagundos parukyt.Tai tikrai labai didele psichologine priklausomybe manau.
Sekmes jums visoms.Iki

Motyvas - gaminuosi baby rolleyes.gif

As tai kai tik suzinojau,kad laukiuosi(tada buvo nestumo antra savaite),iskart atsisakiau rukymo,nerukiau ir po gimdymo keleta menesiuku,o po to buvo baliukas geras ir tada vel pradejau. blush2.gif
Kojinės
[quote=Linuute,2006 01 16, 19:19]
As tai jau nerukau,jau lygtai antras menuo(jau nebeskaiciuoju).

Šaunuolė! Vyras pagiria bent?

Taip, baliai pats sudėtingiausias dalykas... Viena ką galiu pasakyt - savo akim matau žmonių kurie nerūko net ir jau stipriau pasivaišinę (buvusių rūkorių). Taip kad jei gali jie, "xulia" negalim mes? biggrin.gif

Man mašinoj nebuvo įpročio - nebent po darbo prieš važiuojant namo praktikuodavau. "Pavojinga zona" - namai. Ypač kai vyro ner namie ar jaučiuosi dėl ko nors nelaiminga.

Šiaip pastebėjimą turiu - man nėra jokių lomkių, galvos svaigimų, pykčių (kas būdavo anksčiau - kai kitas nusiteikimas buvo - lyg ir noriu bet nenoriu mesti). Atvirkščiai - jaučiuosi lyg kokių geros nuotaikos tablečikių išgerusi biggrin.gif Ir valgau su diiiiideliu apetitu.

laikykis!
Linuute
[quote=Kojines2,2006 01 16, 20:40]
[quote=Linuute,2006 01 16, 19:19]

Šaunuolė! Vyras pagiria bent?

Taip,pagiria.jis ir pats nori mesti,bet kiek bande,tai tiek neiseina verysad.gif .J u o k a u d a m a s sako,kad jam vienintelis budas mesti rukyti,tai butu pastoti tongue.gif ,tai sako,kad geriau jau gal rukys toliau blush2.gif .

As tai zinok,istikruju,neesu visai tikra,kad meciau visam laikui.Man vis tokia nuojauta yra,kad kada nors vistiek uztrauksiu blush2.gif

O kaip tau sekasi su tuo metimu?
Linuute
Su tuo pavalgymu,tai pas mane beda siokia tokia yra.Nuo tos dienos,kai meciau parukymus,priaugau tris kg.Noras pavalgyti yra islikes ir dabar.Ir ne tai,kad pavalgyti,bet paryti,noras sakyciau blush2.gif
Rudaakė
Uo, labas, Kojines2, kazkaip vis prie rukymu temu mudvi traukia tongue.gif Tai kaip sekasi nerukyti? Ar nesugriesijai?
Saviski siandien iskomandiravau ir sakiau, bandysiu neberukyti smile.gif Kazkaip to potraukio rukyti kaip ir nebera ir siaip, tik kai matau po akim besivoliojanti pakeli tai ir pesu doh.gif
Bet cigareciu jau nebeperku 2 savaites smile.gif Ismokau nebepirkti, gal ismoksiu ir neberukyti lotuliukas.gif
Tai va - nuo rytojaus neberukau smile.gif
Hmmm, kazin kelinta karta as taip sakau g.gif
Kojinės
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 24, 21:23)
Uo, labas, Kojines2, kazkaip vis prie rukymu temu mudvi traukia  tongue.gif  Tai kaip sekasi nerukyti? Ar nesugriesijai?

Tai va - nuo rytojaus neberukau smile.gif
Hmmm, kazin kelinta karta as taip sakau  g.gif
*

Sveika sveika smile.gif Neberūkau - žr. liniuotę. Buvo noro, kai nerealiai susinervavau devil.gif frusty.gif
Bet kažkaip nenorėjau visko sugadinti - manau kad užtektų 1 ir viskas prasidėtų iš naujo.

O kaip tau sekasi?
Rudaakė
QUOTE(Kojines2 @ 2006 02 18, 15:57)
Sveika sveika  smile.gif  Neberūkau - žr. liniuotę. Buvo noro, kai nerealiai susinervavau  devil.gif  frusty.gif
Bet kažkaip nenorėjau visko sugadinti - manau kad užtektų 1 ir viskas prasidėtų iš naujo.

O kaip tau sekasi?
*

Sveika, nu saunuole thumbup.gif As deja, dar negaliu saves taip pavadinti... ax.gif Bet tikiuosi, kad jau greit, greit.... Parukau karts nuo karto dar doh.gif
Amu
Sveikutės. Buvau užsukus kai tik šitas skyrelis atsidarė rudenį, bet tada tai mano bandymas mesti truko pusdienį ir...eee, tai iš tos gėdos nebesirodžiau. O šiandien gi bandau vėl... Šį kartą pabandžiau su pleistru. Ir ką, efektas nuostabus - tokių baisių "lomkių" kaip tada - nėra. Liko tik psichologinė priklausomybė. Kurią man ištverti lengviau... Jau 16 valandų nei vienos cigaretės! (aišku, gal juokinga toms kurios JAU kelis menesius ar savaites.... bet aš dar pratemptomis minutėmis didžiuojuosi smile.gif smile.gif ... ). Ir šiaip, jau 8 metai kai nebuvo tokios dienos kai neparūkyčiau.... Tai čia jau kaip ir stebuklas gaunasi smile.gif smile.gif smile.gif Palaikykit mane kas nors prašauuuuu smile.gif wink.gif Bo darbe visi tik šaiposi ir laukia kiek gi ištempsiu
Kojinės
QUOTE(Amu @ 2006 02 20, 15:25)
Sveikutės. Buvau užsukus kai tik šitas skyrelis atsidarė rudenį, bet tada tai mano bandymas mesti truko pusdienį ir...eee, tai iš tos gėdos nebesirodžiau. O šiandien gi bandau vėl... Šį kartą pabandžiau su pleistru. Ir ką, efektas nuostabus - tokių baisių "lomkių" kaip tada - nėra. Liko tik psichologinė priklausomybė. Kurią man ištverti lengviau... Jau 16 valandų nei vienos cigaretės! (aišku, gal juokinga toms kurios JAU kelis menesius ar savaites.... bet aš dar pratemptomis minutėmis didžiuojuosi smile.gif smile.gif ... ). Ir šiaip, jau 8 metai kai nebuvo tokios dienos kai neparūkyčiau.... Tai čia jau kaip ir stebuklas gaunasi smile.gif smile.gif smile.gif Palaikykit mane kas nors prašauuuuu smile.gif wink.gif Bo darbe visi tik šaiposi ir laukia kiek gi ištempsiu
*

Žinai kada būna geriausias jausmas? Kai atsikeli ryte ir supranti kad VAKAR nerūkei nei vienos! O tada jau imi galvoti - o tai kokio velnio man 6iandien nuodytis, galiu gi apseit smile.gif

Sėkmės. Rašyk.
Amu
Niu jausmas man panašus, nors ir surūkiau vieną... - bet surūkiau 3 nakties, po to kai 5 val prakosėjau ir liko tik 3 val miegoti, ir jau nebežinojau kaip kitaip sustabdyt tą kosulį.
Tai nesijaučiu viską sugadinus, nes visai nenorėjau, ir šiandien net nebėr jokio kankinimosi, nesinori.... Stebuklas tie pleistrai, bent jau man. Jau visai tvirtai tikiu kad mesiu smile.gif wink.gif

Beeet - ka daryti su tuo kosuliu? Jis nenormalus kažkoks bliamba. Žinau, kad turi plaučiai išsivalyti, bet.... Nu man dabar ne atostogos, as nusibaigsiu jei nemiegosiu, nes dienomis krūvis didžiulis - darbas/mokslai ir t.t.

O dar tik pirma para nerūkymo buvo, bijau pagalvoti kas bus po kelių dienų sad.gif
Kaip jus gelbėjotės nuo to?
Kojinės
QUOTE(Amu @ 2006 02 21, 13:23)

Beeet - ka daryti su tuo kosuliu?
O dar tik pirma para nerūkymo buvo, bijau pagalvoti kas bus po kelių dienų sad.gif 
Kaip jus gelbėjotės nuo to?
*

Iš ankstesnių pastebėjimų - budavo jei nerūkai nerūkai, ir bac sutrauki vieną - mirtis ... Kosulys ir visa kita.
O jei stabiliai - nerukai, tuomet kosuliuks visvien yra, sausas toks, epizodinis, rytais dažniausiai. Bet po poros savaičių praeina.
klopedija
Ahaaa, rūkalės! Vis dar rūūūūkoteeee?! Su Jumis vėl sveikinasi buvusi rūkalė lotuliukas.gif. Pasiskaitykite čia! Gal kam pasiseks rolleyes.gif ...
P.s. Nerūkau mirksiukas.gif jau šešerius metus bebe.gif didis.gif , ir esu tuo laaaabai patenkinta.
Rudaakė
che, che, o as isitikinau kaip geriausia mesti rukyti tongue.gif
Ogi reikia nestuke.gif lotuliukas.gif
Ta ir padariau tongue.gif Nerukau jau trys menesiukai thumbup.gif Ir man smirdi dabar, fe schmoll.gif
Šiurpė
Bandau mesti rūkyti doh.gif Ieškau chebros biggrin.gif tongue.gif prisijunkit mirksiukas.gif
virugie
mečiau rūkyt prieš keturis metus, tiešiog labai padėjo reklama kur virtuvėj susirietęs vyras naktį pučia kažkokį vamzdelį pagalvojau tikrai labai kvaila per lietų, vėją eit rūkyt, o jei dar baigės cigaretės tai net daryt nieko negali mintys sukas kur jų nusipirkt. Tada iškot ėmiau motyvacijos pagrindinė buvo kad labai smirda ir negražu, nepatogu. NUSIPIRKAU BRANGIUS KVEPALUS PASIKVEPINAU IR DAUGIAU NEBESISMARDINAU CIGAREČIŲ DŪMAIS ax.gif kartais kai norisi užteka praeit pro rūkančius dvokia ir vėl ramu ax.gif manau mažinant ar klijuojant pleistrus tai padaryt sunku, pirmiausia turi rasti viduje motyvaciją ar tikrai to nori, tada lengva. taip kalbėdama įkvėpiau ir savo MB jau 1,5 nerūko ir jis. Net gyvenimas atrodo visai kitos be dūmų, linkiu ir norinčioms mest atraskit priežastį kodėl norit mest ir pasiseks sėkmės ax.gif
Linuute
Sveikutes

neberukau jau penktas menuo,ir labai tikiuosi,kad jau nebepradesiu.Is pradziu buvo labai sunku,dabar jau lengviau.Tik vienas super didelis minusas.Priaugau 5 kg verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

p.s.patarimas visoms norincioms mesti:esu bandzius ne viena jau karta,visus kartus bandziau visokius ten pleistrus,tabletes,gumas ir t.t.-NESAMONE ,tai yra ir tiek.
Paciu paciausias vaistas yra galvoje,tai yra nusiteikimas 100%.Si karta meciau be jokiu papildomu priemoniu,ir pirma karta atlaikiau visus beveik 5 men.
Ne taip,kaip budavo su preparatais apie savaite atlaikydavau.
+ man ta visu skaitoma knyga taip pat visiskai nepadejo.Absurdiska ji man.......
Sherbet
QUOTE(Linuute @ 2009 09 10, 20:16)

Tik vienas super didelis minusas.Priaugau 5 kg  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

*

Va, va. Man tai pats didžiausias minusas. Jei ne tai: mesčiau jau šiandien.
lyrute
Linkiu visoms paskaityti knyga - Lengviausias budas mesti rukyti, Allan Carr.
Kas tingi skaityt, tokios tiesos:

1. Mesti rukyti yra labai lengva. Mums yra teigiama, kad mesti rukyti yra labai sunku, tam reikalingi pleistrai, tabletes, elektronines cigaretes, kodavimai. Pamastykime, tai irgi industrija, kuri is rukaliu nemazai uzdirba. Nes jie vis meta ir meta rukyti... Is tikruju mesti rukyti yra labai lengva, visos kancios yra isikalbetos. Kai ta suvoksime, tada bus perpus lengviau.

2. Fizinei priklausomybei nugaleti reikalinga savaite, per ta laika nikotinas pasisalina is organizmo, veliau lieka tik psichologinis prisirisimas. Cia jau reiketu sau prisiminti, kad kafrtais del ivairiausiu priezasciu mes negalime rukyti, ir nerukome. Tuo metu netgi uzsimirstame, kad reikia rukyti. Nesikankiname. Ir nakti niekas neruko. Taigi, galima jau pradet tiket kad visa ta kancia, tik tavo galvoje.

3. Lengviausias budas - neberukyti isvis. Jokie mazinimai, ir kt. saves apgaudinejimai neveikia biggrin.gif

4. Svarbiausia yra jaustis gerai nerukant, t.y. jaustis laimingu nerukanciuoju. Suvokti, kad nera ko pavydet tiems kas ruko. Kad jie verti uzuojautos, o ne pavydo.

SEKMES

P.S. Rukiau daugiau nei 10 metu, neberukau 2 metus
miurdock
Semkitės idėjų smile.gif

http://www.facebook.com/#!/pages/Neruk...si/400848395158
viktner
Sveikos.Ir aš mečiau rūkyti prieš 3 mėn. thumbup.gif Tik ojojoj kaip kartais norisi valgyti doh.gif bet reikia turėti valios, tada saldainiuką ar kokį sausaini sukramtau ir praeina..... Tikiuosi, kad viskas bus ok thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.