Siulau sugalvoti kuo daugiau motyvacijų norint mesti rūkyti. Po to nuo rugsėjo 1d pradėti mažinti ir kovoti su to įpročiu. Pasidalinkim mintymis ir palaikykim vieną kitą. Manau kartu bus lengviau....
O kam laukti tos rugsėjo 1-osios? Jei PATI to nori ir sieki, pradėk jau dabar, šiandien.
vienai sunku, jau bandžiau.... Tikiuosi, kad susirinks keli žm iki rugs 1 d, o po to kartu ir pradėsim darbuotis.
Siūlau prieš metant rūkyti nusipirkti ACOTINUM.Mano vyras geria šį preparatą ir šiandien lygiai 3 savaitės kaip nerūko.(rūkė gal 15 metų)
Nors jis sako, kad noras nedingo, bet jam tai padeda
Prisidėčiau
Žiauriai reikėtų ir man prie šios akcijos prisijungti. Tik dar krūvą bendradarbių prikalbinti (mamulią pirmoj eilėj), kad didesnis tolkas būtų
Įtariu, kad prisijungčiau ir aš. Noras jau yra, reikia tik galutinai apsispręsti.
Sveikos Rida_R, Smurka, zosse tikrai bus labai malonu jei prisidėsit, tikiuosi kartu mes atlaikysim
QUOTE(lolakola @ 2005 08 21, 18:02) Siūlau prieš metant rūkyti nusipirkti ACOTINUM.Mano vyras geria šį preparatą ir šiandien lygiai 3 savaitės kaip nerūko.(rūkė gal 15 metų) Nors jis sako, kad noras nedingo, bet jam tai padeda Nenoriu dėl šio vaisto nieko blogo sakyti, bet man jis labai šlikštaus skonio, dar labiau susinervinu ir rūkau, gaila sumokėtu (40lt), bet čia tik man...
as irgi prisijungsiu, nors kelis kartus bandziau tai tik svoris nuo to augti pradejo, o ir taip niekaip jo nenumetu, tai cigaretes man geriausia dieta...
jsiugzdi, tai gi galima su grupe mesti rūkyti, o po to visu tabūnu perlėkti į dietininkių forumą
Dėl svorio kol kas neimkit į galvą, juk svarbiausia MESTI RŪKALUS, T.Y. jų nevartoti. O jau paskui, galim ir į dietininkus persimesi.... nors galim bandyti abu dalykus sinhronizuoti
mėn atsistatė. MUMS LIKO 10 DIENU, BAISOKA DAROSI QUOTE(Julyyte @ 2005 08 22, 11:02) Dėl svorio kol kas neimkit į galvą, juk svarbiausia MESTI RŪKALUS, T.Y. jų nevartoti. O jau paskui, galim ir į dietininkus persimesi.... nors galim bandyti abu dalykus sinhronizuoti mėn atsistatė. MUMS LIKO 10 DIENU, BAISOKA DAROSI tai per 10 dienu reiks atsirukyti, kad daugiau nesinoretu... QUOTE(Julyyte @ 2005 08 21, 01:40) Siulau sugalvoti kuo daugiau motyvacijų norint mesti rūkyti. Po to nuo rugsėjo 1d pradėti mažinti ir kovoti su to įpročiu. Pasidalinkim mintymis ir palaikykim vieną kitą. Manau kartu bus lengviau.... Nerūkau nuo vakar, tai gal jau netinku kompanijai?
Aha, arba pasipasakok kaip nesekasi, gal kam ir apskritai noras atšoks mesti per tą savaitę
oi, ir aš prisijungiu! Labai gera akcija, vienai taip sunku prisiruošti ir atsilaikyti paskiau...
Rūkau kaip kaminas, minimum po pakelį į dieną ... ghm nelengva bus
Beje, dėl metimo rūkyt ir svorio didėjimo - kadangi vietoj vieno įpročio atsiranda kitas (kažką kramsnoti visą laiką
Nuuu.
QUOTE(Amu @ 2005 08 22, 12:59) Beje, dėl metimo rūkyt ir svorio didėjimo - kadangi vietoj vieno įpročio atsiranda kitas (kažką kramsnoti visą laiką
man skaiciavimas kaloriju nepadeda, kai tik uzsinoriu rukyti ir stengiuosi nerukyt, is karto tada noras prisiryti atsiranda... ir nors tu ka, taip ir rukau, kad valgyti nenoreciau...
Oi kaip man reiktų mestu rūkyt...šiaip nerūkau nuo vakar, nes baisiai apsinuodijau, į cigaretes net pažiūrėt negaliu.
O mest rūkalus nemanau, kad man bus sudėtinga, aš galiu nerukyt, man tai nesunku, bet jei geriu alutį (o jį aš mėgstu QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 22, 15:31) Oi kaip man reiktų mestu rūkyt...šiaip nerūkau nuo vakar, nes baisiai apsinuodijau, į cigaretes net pažiūrėt negaliu. O mest rūkalus nemanau, kad man bus sudėtinga, aš galiu nerukyt, man tai nesunku, bet jei geriu alutį (o jį aš mėgstu va va man lygiai tas pats... QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 22, 14:31) ...[]...bet jei geriu alutį (o jį aš mėgstu Va va, man tas pats. Ir dar stebėdavausi, ko čia nuo poros alaus baisiausias pachmielas ryte - ogi nuo persirūkymo... Šiaip paskaitinėjau internete rūkalių forumus - labai daug kas sako, kad metimo periodu alkoholio irgi reikia atsisakyt QUOTE(Amu @ 2005 08 22, 15:38) sako, kad metimo periodu alkoholio irgi reikia atsisakyt bet kaip tai padaryti, kai vakare po darbo norisi atsigaivinti stikline alaus, ar nueini i baliu, o ten simta gramu padarai ir varai i balkona kaip paravozas. siaip tai man tas parukymas tai daugiau pripratimas, iseini i balkona, papliotkini su mergaitem ir faina... as galvojau kol niescia buvau ir maitinau pora menesiu atprasiu, nes nerukiau ir nevartojau alkoholio, ir visai nebuvo sunku, o tik nustojau maitinti ir noras kazkaip atsirado vel...
Iš knygos "Patikimas būdas mesti rūkyti": Tik nustojus rūkyti, kol medž apykaita dar neprisitaikė prie daug geriau įsisavinamų neapnuodytų maisto medžiagų, svoris iš pradžių 1-2kg padidėja.
12% - svori nepakito ar sumažėjo (daugiau judėjimo), 8 %- padidėjo 1 kg, 23 %- 2 kg, 16 %- 3 kg, 10 %- 4 kg, 7% - 5 kg, 5% - 6 kg, 1% - 7 kg, daugiau priaugti nepavyko nei vienam. Jei turite polinkį tukti, sveikiau maitindamiesi porą kg galite numęsti iš anksto. Kuo daugiau vaisių ir daržovių (tik ne obuolius!). Bus dar daugiau įdomių ir naudingų patarimų (jei reikia). Dėl alaus ir aš sutinku, geriau jo negerti
nu mamulios tai ruosiames didziajai dienai mesti rukyti, gerti ir valgyti
aha, gudruolės norėjot be manęs grykintis?
Man irgi reiktu mesti rukyti, bet as neturiu kantrybes. Be to dauguma draugu ruko, todel be sansu mesti
O jus saunuoles
Iš knygos : "Kiekvieno rūkaliaus kūne gyvena dvi sielos. "Viena vertus, labai norėčiau neberūkyti, nes..." "O kita vertus, man tai patinka..." metant rūkyti sėkmę lemia ne valios stiprybė, o motyvacija- sveikata, pinigai, santykiai su sutuoktiniu, vaikais, draugais, bendradarbiais.
Sunkiausia yra ne pripratimas prie nikotino, o psichologinė priklausomybė cigaretei.
pasidarykite analizės lapą KADA IR KODĖL AŠ RŪKAU?
DATA.................................(ĮRAŠYTI PRIEŠ RŪKANT) Kelinta Laikas Vieta Su kuo/ Potraukis(1) Nuotaika(2) Dirgiklis(3) cigaretė (kada) (kur) Vienas ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (1) silpnas- 0..1...2...3...4...5- baisiai stiprus (2) ++ lab gera; + gera; 0 neutrali; - šiap sau; -- lab bloga; (3) 1 kava, 2 valgis, 3 telefonas, 4 džiaugsmas, 5 atlygis, 6 problemos, 7 alkoholis, 8 kompanija, 9 nuobodulis, 10 nervingumas, 11 be priežasties (automatiškai), 12 tiesiog norėjosi cigaretės, 13 kita Aš rytoj bandysiu pasidaryti, kam nesuprantama - klauskite. Prie tos lentelės bus patarimų.....
ogp, kaip pasirodo sudetinga mesti, reikia visokius testukus dar daryti.. aga reiks pabandyti
Sveikos, moterytes!!!! Ziuriu, cia daug is grikinetoju pulkelio, tai ir as atnesiau savo uzpakaly cia. Ka cia as norejau A! Buvau irgi uzkietejusi rukale...20 suvirs meteliu... Zinot, nuo N. Metu meciau. Rimtai! Priaugau nerealiai. Tikriausiai idomu, kodel meciau? Taigi : - pastebejau, kad viena po kitos sutraukt 6-8-cigaretes darosi juokai... - sunus pradejo l. ikyriai klausinet, KODEL as tai darau... - paskaiciavau, KIEK pinigu tam isleidziu... Svarbiausia, kad kartu mestu ir vyras, jei jis ruko, zinoma. Ypac tragiska buvo 1-a savaite Jei ja istrauki, toliau - jau paprasciau... ****************** O po to seka didysis ziaurusis aptekimas lasiniais Taigi, siuo metu esu laaabai aktyvi pokalbiu apie dietas dalyve, slamsciu nesiraukydama kazkokias puzzales kruopas, svajoju apie grazia figuryte ir apie sveika gyvenimo buda. ****************** O zinot, merginos, ALU AS VIS VIEN LAAAABAI MEGSTU !!!!
Tiesą sakai- pirma savaitė sunki, bandžiau kelis kartus, neištvėriau antros dienos, nieko nematai, nieko negirdi, tik RŪKYTI.....Baisūs dalykai, bet kartu mes įveiksim.
Ačiu Ilna už patirtį. QUOTE(ilna @ 2005 08 23, 16:52) Priaugau nerealiai. ****************** O po to seka didysis ziaurusis aptekimas lasiniais Taigi, siuo metu esu laaabai aktyvi pokalbiu apie dietas dalyve, slamsciu nesiraukydama kazkokias puzzales kruopas, svajoju apie grazia figuryte ir apie sveika gyvenimo buda. ****************** O zinot, merginos, ALU AS VIS VIEN LAAAABAI MEGSTU !!!! tikrai aciu uz savo skausminga patirti, del to ir bijau mesti nes ir taip per nestuma ne mazai lasaiku prisiauginau, o dar jei mesiu rukyti tai 100 proc. tikrai priaugsiu, nes kazkaip kai parukau tai ir tuoleta uzsimanau "dideliam", o jei ne tai nenoriu... arba kai parukai tai ir alkis dingsta ... zodziu, moraliskai reik nusiteikti, kad busiu stora, bet nerukanti
Baikit, jus, moterytes, taip beviltiskai pesimistiskai ziuret i ateiti be nikotino! Tipo: aciu, aciu, bet as geriau plonesne, by tik su cigarete
Zinokit, pries kelias dienas buvau baliuskoj, ir sugalvojau siaip sau prisimint buvusias dieneles, ir, nors noro nebuvo, sugriesijau...1 cigariuka... Kaaaip man po to dvoke is burnos... O uz sutaupytus pinigelius( ~300LT per ta laika pribego O jau ka sakyt, kai ryte atsikeli geros nuotaikos ir energinga, kaip Ignalinos AES! Taigi, nekvailiokit! Nuo rugsejo as idemiai seksiu, kaip ten jus laikotes zodzio.
Man jau baisu darosi
Nu itariu, reikes rimtai tuos analizes lapus pildyt Man sunkiausia tai vakare namie. Darbe aš nerūkai, iš ryto taip pat. Vyrą išvariau rūkyti į balkoną, kad nerūkytų namuose , tai vakar pati nuslinkau iš paskos. QUOTE(ilna @ 2005 08 24, 09:28) Baikit, jus, moterytes, taip beviltiskai pesimistiskai ziuret i ateiti be nikotino! Tipo: aciu, aciu, bet as geriau plonesne, by tik su cigarete Zinokit, pries kelias dienas buvau baliuskoj, ir sugalvojau siaip sau prisimint buvusias dieneles, ir, nors noro nebuvo, sugriesijau...1 cigariuka... Kaaaip man po to dvoke is burnos... O uz sutaupytus pinigelius( ~300LT per ta laika pribego O jau ka sakyt, kai ryte atsikeli geros nuotaikos ir energinga, kaip Ignalinos AES! Taigi, nekvailiokit! Nuo rugsejo as idemiai seksiu, kaip ten jus laikotes zodzio. dekui uz palaikyma ilna, tikrai nuotaika net pakelei man
Aš šiandien dar nerūkiau. Nes esu žiaaaauriai pachmieliga ir net pagalvoti bijau apie cigaretas bet kokias. Tai jeigu ištempsiu iki vakaro nerūkiusi, tai ir rytoj pabandysiu... jei išeis....
Žodžiu, tam tikroms aplinkybėms padiktavus, pasiankstinu sau akciją
Nu, tik nepradėkite rūkalių plaučių nuotraukų skelbt, kad geriau save įtikinti, koks brudas tos cigaretės. Plyyyyyz
Aš vis dar negaliu apsispręsti. Buvau susilažinusi žiemą, kad nerūkysiu savaitę. Buvo labai blogai. Ne dėl valgymo/storėjimo, o fizinė savijauta buvo klaiki. Susikoncentruoti buvo siaubingai sunku, todėl dirbau sukandusi dantis ir lėtai lėtai, kaip vėžlys. Galvos skausmas nuo trečios dienos prasidėjo siaubingas, nors šiaip man galvą skauda kartą per penkmetį. Nu dar kartais kai vyno persidegustuoju, bet čia kitas skausmas Žinau, kad iškart 100 proc. neatsisakysiu, nenoriu "lomkių", kitaip reiktų imti atostogas, o man jų niekas neduos. Pradėsiu mažindama dienos kvotas, o kai priprasiu nuodytis po kelias per dieną, bandysiu rišt visai. Gal taip "lomkės" bus mažesnės
na o ka as galiu pasakyti, as niekada negeriau kavos, o dabar kai tik uzsimanau cigaretes is karto pasidarau kavutes ir mmmmm taip skaniai isgeriu, kazkaip noras rukyti praeina.... gal atrasiu buda savo kaip mesti
Iš knygos : "Kol vis dar teberūkote ir Jūsų nekankina abstinencijos požymiai, reikia ištarti ryžtingą NE visoms mechaniškoms sąsajoms su rūkymu.
Manau reikės nuo rytojaus pradėti ir man bandyti mažinti ir tarpais susilaikyti....
[QUOTEzosse Paskelbta Šiandien, 15:23
Nu, tik nepradėkite rūkalių plaučių nuotraukų skelbt, kad geriau save įtikinti, koks brudas tos cigaretės. Plyyyyyz Aš vis dar negaliu apsispręsti. Buvau susilažinusi žiemą, kad nerūkysiu savaitę. Buvo labai blogai. Ne dėl valgymo/storėjimo, o fizinė savijauta buvo klaiki. Susikoncentruoti buvo siaubingai sunku, todėl dirbau sukandusi dantis ir lėtai lėtai, kaip vėžlys. Galvos skausmas nuo trečios dienos prasidėjo siaubingas, nors šiaip man galvą skauda kartą per penkmetį ][/QUOTE] Mieloji zosse, juk tai ne kas kita, kaip organizmo DETOKSIKACIJA!!! Visi brudai lenda lauk, o zmogus, neapsikesdamas prastos savijautos, griebiasi senu blogu iprociu. P.S. Ziurejot filma "svetimas"?- nu, kai toks slykstus kirmeliukas lindo is zmogaus viduriu... Bet taip yra. MESKIT , MERGOS , RUKYT ! : |