Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žvėrynas: Linelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2
agatha
Sveikos mamos,
gal kuri vedate savo atžalėlę į šį darželį? Labai reikalinga informacija. Draugė žada vesti savo 1 metų mažylę, prašė pasiklausti 4u.gif Tai va lauksim jūsų atsiliepimų.
Iš anksto dėkavoju 4u.gif
Getter
Labai fainas darzelis, labai miela vedeja, geros aukletojos...na bent jau sunus buvo isimilejes l/d aukletoja Onute biggrin.gif sunus ejo nuo 2ju metuku, lankem 9men, isvaziavom poto...visiem rekomenduociau si darzely...
linoo
Mamytes, gal kuri vedat i "Lineli" savo vaikuti? Idomu ar patinka, kaip aukletojos, maitinimas? Labai idomu, nes i "Boruzele" labai sunku patekt, labai daug norinciu, bet gal Linelis nei kiek ne blogesnis?.. g.gif
linoo
Na negi neatsiras vedanciu i si darzeli? blush2.gif
zuza
Labai nedėkinga "Linelio" vieta - ant sankryžos kampo, o piko valandomis eismas ten nemažas unsure.gif Mus tai atbaidė.
linoo
Del sankryzos tai as suprantu.. g.gif Bet kas belieka, jei i "Boruzele" beveik be sansu kaip supratau (buvau praita savaite, tai jau nuo rudens yra kruva prasymu schmoll.gif ), o "Birute" nelabai pakeliui.. Nors kaip tik buvau "Birutej" sndn, tai ispudi paliko gera rolleyes.gif Tik kad direktore dabar atostogauja, tai nelabai ka tesuzinojau, tik pamaciau, kad ir ten vaiku LABAI daug - vien paciu maziausiu grupeje sndn buvo 19.. O nuo pavasario bus, sake dar daugiau g.gif
Agu
Bandėm mes užrašyti saviškį prieš porą dienų, kad leistų eiti nuo vasario mėn., tai pasakė, kad be šansų, mat ir taip perpildyti yra. O į Boružėlę eiti nenorim po to kai vaikas ten salmaneliozę pasigavo.
linoo
Rimtai? Salmanelioze? Bet gal ten tik tox nelaimingas atsikimas buvo, gal taip gali atsitikti bet kuriam darzeli g.gif
O i "Lineli" gal bent nuo rudens priimtu g.gif Nu reix bandyt su direktore kalbet.. O kaip direktore siaip? (kaip zmogus)
migliux
Aš vedu savo abu vaikus į tą darželį ir esu tikrai labai patenkinta ir auklėtojomis ir vedėja. Man tas darželis labai arti, tai nesugaištu laiko ėjimui pirmyn ir atgal. thumbup.gif
Getter
Jau yra tema apie si darzeli...

Va ir ten rasiau kad darzelis nuostabus sunus lanke ji nuo 2 metu. Ejo 9 men po to isvaziavom...tiesa nebuvau suzaveta tik viena l/d aukletoja atrodo Jolanta vardu...o Onute buvo nuostabi smile.gif
Getter
o vedeja labai sauni...kysiu nesiulyciau jai duoti...neatrodo kad butu tokia...mus prieme net is baltupiu...tiesiog buvo vietu...siulyciau uzsirasyti i leile kiek galima anksciau, kad po to nenusivilt smile.gif
linoo
Tai bandysim rytoj keliauti pas vedeja, gal bent nuo rudens priims, jei vietu nebus... ax.gif
Getter
QUOTE(linoo @ 2006 01 31, 17:28)
Tai bandysim rytoj keliauti pas vedeja, gal bent nuo rudens priims, jei vietu nebus... ax.gif
*

Kaip pavyko? Ar patekot i darzeli?
linoo
Deja... verysad.gif
Mes ne Zveryne gyvenam, tai sake is kitu rajonu tikrai ne, jokiu sansu ir pan. Net prasymo nesiule rasyti (na taip, kad del visa ko, jei kartais vieta atsirastu). Sake pilna prasymu, dar tik pasilikusi kelias vietas vaikams is jiems priklausancio rajono.... unsure.gif
dardari
Aš irgi savo mažulę užrašiau nuo rudens, rolleyes.gif žiūrėsim... Bet girdėjau, kad dar viena auklėtoja - Vilma - nelabai gražiai elgiasi su kai kuriais vaikais verysad.gif
migliux
QUOTE(dardari @ 2006 06 11, 11:15)
Aš irgi savo mažulę užrašiau nuo rudens,  rolleyes.gif  žiūrėsim... Bet girdėjau, kad dar viena auklėtoja - Vilma - nelabai gražiai elgiasi su kai kuriais vaikais  verysad.gif
*

Patikėk, tikrai taip nėra schmoll.gif
Iš kur tokios žinios? g.gif
Mano dukra dabar į tą grupę eina tai nėra jokių nusiskundimų. Na nebent Yra dar ir kita Vilma g.gif
Was
QUOTE(migliux @ 2006 06 11, 17:35)
Patikėk, tikrai taip nėra  schmoll.gif
Iš kur tokios žinios?  g.gif
Mano dukra dabar į tą grupę eina tai nėra jokių nusiskundimų. Na nebent Yra dar ir kita Vilma  g.gif
*

Teigti vienareikšmiškai, kad taip nėra, neobjektyvu. Mergaičių ji gal ir neskriaudžia, bet berniukus, tai patikėk manim, mačiau savo akim ir kaip mano sūnų skriaudė ir kaip kitą berniuką muštravojo. Teko atsidurti jai netinkamu laiku, tinkamoje vietoje, nors pačiai buvo labai skaudu. Aš jos auklėtoja tikrai pavadinti negalėčiau.
migliux
QUOTE(Was @ 2006 06 12, 13:48)
Teigti vienareikšmiškai, kad taip nėra, neobjektyvu. Mergaičių ji gal ir neskriaudžia, bet berniukus, tai patikėk manim, mačiau savo akim ir kaip mano sūnų skriaudė ir kaip kitą berniuką muštravojo. Teko atsidurti jai netinkamu laiku, tinkamoje vietoje, nors pačiai buvo labai skaudu. Aš jos auklėtoja tikrai pavadinti negalėčiau.
*

Nu mano dukters ji neskriaudė, užtai aš taip ir sakau. Ir negirdėjau iš kitų nusiskundimų.
Ir kaipgi ji tavo sūnų skriaudė? Ar tebelanko jis tą darželį?
Was
QUOTE(migliux @ 2006 06 12, 21:28)
Nu mano dukters ji neskriaudė, užtai aš taip ir sakau. Ir negirdėjau iš kitų nusiskundimų.
Ir kaipgi ji tavo sūnų skriaudė? Ar tebelanko jis tą darželį?
*

Darželio nebelanko. Teko atsisveikinti iš kart po įvykio, nors maniau, kad praėjus kuriam laikui užsimirš, neužsimiršo.
O kaip tu reaguotum kai jau ateidama į grupę nuo laiptų girdi vaiko klyksmą, užeini į grupę ir pamatai kaip toji atsistojusi prie jo su lėkšte maisto kiša tą lėkštę jam po nosim ir dar lenkia galvą prie lėkštės, rėkdama valgyk, o mano vaikas žviegia visa gerkle. Mane vaizdas šokiravo. Aš užrikau, tai toji atšoko kaip įgelta. Bandė man kažką aiškinti, bet aš jos nenorėjau net klausyti ir matyti.
Vaikas pribėgęs prie manęs iškart pasakė, kad mane skriaudžia ir dar apsivėmė.
Ar tai normalu?
migliux
QUOTE(Was @ 2006 06 14, 12:04)
Darželio nebelanko. Teko atsisveikinti iš kart po įvykio, nors maniau, kad praėjus kuriam laikui užsimirš, neužsimiršo.
O kaip tu reaguotum kai jau ateidama į grupę nuo laiptų girdi vaiko klyksmą, užeini į grupę ir pamatai kaip toji atsistojusi prie jo su lėkšte maisto kiša tą lėkštę jam po nosim ir dar lenkia galvą prie lėkštės, rėkdama valgyk, o mano vaikas žviegia visa gerkle. Mane vaizdas šokiravo. Aš užrikau, tai toji atšoko kaip įgelta. Bandė man kažką aiškinti, bet aš jos nenorėjau net klausyti ir matyti.
Vaikas pribėgęs prie manęs iškart pasakė, kad mane skriaudžia ir dar apsivėmė.
Ar tai normalu?
*

Nu tikrai gaila kad taip atsitiko verysad.gif
Tikiuosi kad daugiau taip nebus, gal ji jau taip nebesielgs. Bent jau mano dukra tikrai nesiskundžia g.gif Tikiuosi bus viskas gerai
Galų gale tame darželyje yra daugiau auklėtojų, ir tikrai gerų, nuostabių auklėtojų wub.gif
Ypač daug gerų žodžių galiu pasakyti apie Raimondą
dardari
QUOTE(migliux @ 2006 06 14, 21:20)
Nu tikrai gaila kad taip atsitiko  verysad.gif
Tikiuosi kad daugiau taip nebus, gal ji jau taip nebesielgs. Bent jau mano dukra tikrai nesiskundžia  g.gif  Tikiuosi bus viskas gerai
Galų gale tame darželyje yra daugiau auklėtojų, ir tikrai gerų, nuostabių auklėtojų  wub.gif
Ypač daug gerų žodžių galiu pasakyti apie Raimondą
*

Pakliuvom kaip tik pas Raimonda thumbup.gif Darija dar vis pripratineja, dar tik dvi savites lanko si darzeli, pasilieka kartais su asarom, bet kai ateinu pasiimti, ji buna visad linksma bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(migliux @ 2006 01 27, 21:45)
Aš vedu savo abu vaikus į tą darželį ir esu tikrai labai patenkinta ir auklėtojomis ir vedėja. Man tas darželis labai arti, tai nesugaištu laiko ėjimui pirmyn ir atgal.  thumbup.gif
*

O kuriose grupese tavo vaikuciai? g.gif Maniske pas Nykstukus keliauja biggrin.gif
migliux
QUOTE(dardari @ 2006 10 06, 13:33)
Pakliuvom kaip tik pas Raimonda  thumbup.gif  Darija dar vis pripratineja, dar tik dvi savites lanko si darzeli, pasilieka kartais su asarom, bet kai ateinu pasiimti, ji buna visad linksma  bigsmile.gif
Papildyta:

O kuriose grupese tavo vaikuciai?  g.gif  Maniske pas Nykstukus keliauja  biggrin.gif
*

Sveika Dardari. Mes pasirodo esam pažystamos. Aš ta pati kur kalbėjau su tavimi aikštelėje. Norėjau tau dar vasarą pasakyti, kad pakliūsit pas Raimondą bet daugiau tavęs nemačiau. Paskui mačiau tavo Dariją jau darželyje. O mano Luka yra vyresnių grupėje, man atrodo Giliukai. Bet nesu tikra kad taip vadinasi
dardari
QUOTE(migliux @ 2006 10 06, 16:14)
Sveika Dardari. Mes pasirodo esam pažystamos. Aš ta pati kur kalbėjau su tavimi aikštelėje. Norėjau tau dar vasarą pasakyti, kad pakliūsit pas Raimondą bet daugiau tavęs nemačiau. Paskui mačiau tavo Dariją jau darželyje. O mano Luka yra vyresnių grupėje, man atrodo Giliukai. Bet nesu tikra kad taip vadinasi
*

labas biggrin.gif kai vedziau Darija, galvojau, kad ji bus su taviske, bet pasirodo ji dar ne tokia didele bebe.gif Na vistiek susitiksim kada ok.gif
migliux
QUOTE(dardari @ 2006 10 06, 14:33)
labas  biggrin.gif  kai vedziau Darija, galvojau, kad ji bus su taviske, bet pasirodo ji dar ne tokia didele  bebe.gif  Na vistiek susitiksim kada  ok.gif
*

Ji 2002 metų gruodį gimus, tai pakliuvo į tų metų gimimo vaikų grupę, nors ir yra vos ne jauniausia
simonna
QUOTE(dardari @ 2006 10 06, 14:33)
Pakliuvom kaip tik pas Raimonda  thumbup.gif  Darija dar vis pripratineja, dar tik dvi savites lanko si darzeli, pasilieka kartais su asarom, bet kai ateinu pasiimti, ji buna visad linksma  bigsmile.gif
Papildyta:

O kuriose grupese tavo vaikuciai?  g.gif  Maniske pas Nykstukus keliauja  biggrin.gif
*

Sveika, ar patinka darželis? Kas ten yra gero? smile.gif As savo vaikus uzrasiau nuo kito rudens, tai galvoju, ar verta i ji vesti, ar dar ieskoti ko nors geresnio...
migliux
QUOTE(simonna @ 2006 11 26, 23:29)
Sveika, ar patinka darželis? Kas ten yra gero? smile.gif As savo vaikus uzrasiau nuo kito rudens, tai galvoju, ar verta i ji vesti, ar dar ieskoti ko nors geresnio...
*

Normalus darželis, nedidelis, jaukus. Mums labai arti namų. O tau nežinau ką ir patart g.gif Žiūrint ko geresnio tu ieškai g.gif
simonna
QUOTE(migliux @ 2006 11 27, 09:56)
Normalus darželis, nedidelis, jaukus. Mums labai arti namų. O tau nežinau ką ir patart  g.gif Žiūrint ko geresnio tu ieškai  g.gif
*

Aciu uz ispudzius, man irgi visai darzelis patiko. Ypac mano vyrui patiko smile.gif Bet kadangi be sio darzelio daugiau jokio kito nemaciau, galvoju, gal yra kas nors geresnio? biggrin.gif Man irgi darzelis nelabai toli namu ir pakeliui i darba. Renkantis darzeli, manyciau svarbiausia, kad zmones, dirbantys su vaikais, butu silti ir netingintys su jais uzsiimti, taip pat vykdoma naudinga vaiku ugdymo bei idomi laisvalaikio veikla (pavz., galvoju, ka vaikai veikia darzelio kieme, kur kelios padangos ikastos ir gelezines masinos stovi...). Bet turbut visur taip...Beje, ar geros darzely gyvenimo-buitines salygos, maistas ir etc.?
migliux
QUOTE(simonna @ 2006 11 28, 00:42)
Renkantis darzeli, manyciau svarbiausia, kad zmones, dirbantys su vaikais, butu silti ir netingintys su jais uzsiimti, taip pat vykdoma naudinga vaiku ugdymo bei idomi laisvalaikio veikla (pavz., galvoju, ka vaikai veikia darzelio kieme, kur kelios padangos ikastos ir gelezines masinos stovi...). Bet turbut visur taip...Beje, ar geros darzely gyvenimo-buitines salygos, maistas ir etc.?
*

Dėl ugdymo, tai jau nepamenu kokia ten kryptis. Dėl lauko tai ruošiamasi pirkti naują medinuką, yra vienoje aikštelėje paklota nauja veja. Šiaip viskas susiveda į pinigus verysad.gif
Maistas ir buities sąlygos geros. Mano sūnus lankė kitą darželį Birutės gatvėje, tai ten maistas buvo panašus.
Birutės gatvėje kiemas geresnis
simonna
QUOTE(migliux @ 2006 11 28, 11:15)
Dėl ugdymo, tai jau nepamenu kokia ten kryptis. Dėl lauko tai ruošiamasi pirkti naują medinuką, yra vienoje aikštelėje paklota nauja veja. Šiaip viskas susiveda į pinigus  verysad.gif
Maistas ir buities sąlygos geros. Mano sūnus lankė kitą darželį Birutės gatvėje, tai ten maistas buvo panašus.
Birutės gatvėje kiemas geresnis
*

Tai dar karta dekui uz issakyta nuomone, kuri prisidejo (sustiprino) apsisprendima leisti vaikus i si darzeli thumbup.gif Bent jau aisku kad jis bus zymiai geresnis pvz. uz pseudoprestizini "Dainoreliai", kur vien vadoves arogancija vercia susimastyti...
migliux
QUOTE(simonna @ 2006 11 28, 23:48)
Tai dar karta dekui uz issakyta nuomone, kuri prisidejo (sustiprino) apsisprendima leisti vaikus i si darzeli thumbup.gif Bent jau aisku kad jis bus zymiai geresnis pvz. uz pseudoprestizini "Dainoreliai", kur vien vadoves arogancija vercia susimastyti...
*

Linelyje vedėja thumbup.gif
dardari
QUOTE(simonna @ 2006 11 27, 01:29)
*

Labas smile.gif man darzelis patinka, ypac todel, kad mazai grupiu ir tos neperpildytos. Darija pakliuvo pas labai gera aukletoja Raimonda thumbup.gif Del maisto nesiskundzia, del uzimtumo - kiekviena savaite rubineje ant stendo vis buna iskabinti vaiku darbeliai (piesiniai, karpiniai ir pan.). Kiemas galetu buti ir geresnis, toliau nuo gatves, bet... Gali dar paziureti darzeli Birute (Birutes g.1), bet ten tikriausiai nebebus vietos.
Beje, man atrodo mes is matymo pazistamos, vasara daznai prie medinuku susitikdavom, ania? blush2.gif
simonna
QUOTE(dardari @ 2007 01 18, 18:52)
Labas  smile.gif  man darzelis patinka, ypac todel, kad mazai grupiu ir tos neperpildytos. Darija pakliuvo pas labai gera aukletoja Raimonda  thumbup.gif  Del maisto nesiskundzia, del uzimtumo - kiekviena savaite rubineje ant stendo vis buna iskabinti vaiku darbeliai (piesiniai, karpiniai ir pan.). Kiemas galetu buti ir geresnis, toliau nuo gatves, bet... Gali dar paziureti darzeli Birute (Birutes g.1), bet ten tikriausiai nebebus vietos.
Beje, man atrodo mes is matymo pazistamos, vasara daznai prie medinuku susitikdavom, ania?  blush2.gif
*

Labas! Tikrai, smagiai prabego vasarele prie medinuku, puikiai prisimenu Jusu seimynele! Gaila, kad sia vasara jau teks kulniuot i darba ir nebebus galimybes kasdien keliauti su vaikais i aikstele... verysad.gif
Kiek tenka girdeti, daug kas vargsta su uzrasymu i darzelius, nes truksta vietu ir etc. Taciau uzrasant i Lineli viskas buvo paprasta ir neproblematiska.
Taigi, uzrasiau saviskius i Lineli (pagal gyv. vieta), ir, kaip matau, visai gerai padariau, nes atsiliepimai apie si darzeli visai neblogi thumbup.gif. Aciu uz nuomone!
O Birutes g. as dar pati lankiau smile.gif Ten prisimenu, neblogas kiemas.
Kava&arbata
Mano mazius irgi pradejo eiti i sita darzeli, aukletoja Raimonda, tik kol kas nelabai jis nori zaisti su vaikais verysad.gif , bet tikiuosi viskas bus gerai.
agniux911
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 04 24, 07:17)
Mano mazius irgi pradejo eiti i sita darzeli, aukletoja Raimonda, tik kol kas nelabai jis nori zaisti su vaikais  verysad.gif , bet tikiuosi viskas bus gerai.
*

ČIA YRA BĖDA TA, KAD VĖLAI VAIKIS ĖMĖ EITI Į DARŽĄ. KAS ĮRANTA NUO MAŽUMĖS, BENDRAUJA GERIAU.SAVĄJĮ IŠLEIDAU 2,5 Į DARŽĄ IRGI NEBENDRAUJA, BET MES TEN RETI PAUKŠČIAI, NES NUOLAT SERGAM. MANASIS VISADA SAVAM KAMPE, SU SAVIMI BENDRAUJA IR ŽAISLAIS, NORS YRA PLEPUTIS BEPROTIŠKAS TARP SUAUGUSIŲJŲ
banginiukas
ir mes uzsiraseme i si darzeli, bandysime eiti nuo pavasario - mazdaug 1,5 metu i lopsiuka, o iki tol masatu leisti i namudini thumbup.gif bet siaip is pirmo zvilgsnio vedeja ganetinai maloni moteris - su dainoreliais ner ko lyginti doh.gif o ir aplinka ner ten jau bais bloga, nes masinu nelabai daug,o ir tvora nemaza blush2.gif
Cimbalimba
Gal kas zinot ar sunku patekti, jei gyvenam visai kitam rajone? ax.gif
migliux
QUOTE(Uosviene @ 2007 08 18, 11:12)
Gal kas zinot ar sunku patekti, jei gyvenam visai kitam rajone?  ax.gif
*

Manau sunku, bet jei dirbat šalia tai tada galima patekti
Cimbalimba
QUOTE(migliux @ 2007 08 18, 13:34)
Manau sunku, bet jei dirbat šalia tai tada galima patekti
*

Taip,mano darbas visai salia. Del to ir ieskau darzo kur nors salia. Patys gyvenam Santariskese, o ten nera jokio darzelio, na nebent privatus. Bet kazkaip nesinori vaiko i "siltnami" atiduoti smile.gif
migliux
QUOTE(Uosviene @ 2007 08 19, 10:05)
Taip,mano darbas visai salia. Del to ir ieskau darzo kur nors salia. Patys gyvenam Santariskese, o ten nera jokio darzelio, na nebent privatus. Bet kazkaip nesinori vaiko i "siltnami" atiduoti  smile.gif
*

Tai tai tuomet turite pirmenybę
Ieva P.
QUOTE(linoo @ 2006 02 08, 09:27)
Deja... verysad.gif
Mes ne Zveryne gyvenam, tai sake is kitu rajonu tikrai ne, jokiu sansu ir pan. Net prasymo nesiule rasyti (na taip, kad del visa ko, jei kartais vieta atsirastu). Sake pilna prasymu, dar tik pasilikusi kelias vietas vaikams is jiems priklausancio rajono.... unsure.gif
*

Ot gerai Žvėryne gyventi thumbup.gif
Niekaip negaliu išsirinkti į kurį daržą saviškį leisti. Esam sąrašuose ir Boružėlėj, ir Pušynėlyje g.gif
stebukliuke
QUOTE(Ieva P. @ 2007 08 22, 14:34)
Ot gerai Žvėryne gyventi  thumbup.gif
Niekaip negaliu išsirinkti į kurį daržą saviškį leisti. Esam sąrašuose ir Boružėlėj, ir Pušynėlyje  g.gif
*

ir kur apsisprendėt vesti?? ir nuo kada žadat išleisti savo stebuklą į darželį?
Papildyta:
QUOTE(Cimbalimba @ 2007 08 18, 11:12)
Gal kas zinot ar sunku patekti, jei gyvenam visai kitam rajone?  ax.gif
*

manau, kad nebus lengva... Mes norėjom patekti į Boružėlę, bet pagal gyvenamą vietą priklausome Lineliui, tai nukreipė į šitą darželį. Užrašymas bent jau dabar pilnas....
Cimbalimba
Musu neprieme cry.gif cry.gif cry.gif O norejom tik nuo kito rudens. Bet kadangi gyvenam ne Zveryne, nesvarbu, kad darbas visai salia, o musu rajone Santariskese visai nera jokio darzo - jokiu sansu verysad.gif
migliux
QUOTE(Cimbalimba @ 2007 09 03, 18:40)
Musu neprieme  cry.gif  cry.gif  cry.gif O norejom tik nuo kito rudens. Bet kadangi gyvenam ne Zveryne, nesvarbu, kad darbas visai salia, o musu rajone Santariskese visai nera jokio darzo - jokiu sansu  verysad.gif
*

Keista g.gif Gal visiškai vietų nėra g.gif Nes kiek žinau tai jei darbas šalia tai yra kažkokia pirmenybė
Cimbalimba
QUOTE(migliux @ 2007 09 03, 18:50)
Keista  g.gif  Gal visiškai vietų nėra  g.gif  Nes kiek žinau tai jei darbas šalia tai yra kažkokia pirmenybė
*

Paaiskino, kad lopselyje jau yra 15 vaikiuku, jie kitais metais bus darzelinukai. Tai lieka 5 vietos. Ir jas tikrai uzpildys zverynieciai....va taip va. Pasiule kreiptis i Birutes darzeli. Bet man jis paliko ne koki ispudi... kalbu apie pastata, labai apgriuves, kazkoks negyvenamas. Nors kiemas tai labai smagus
Ugnele2005
Sveikos, mamytes! bigsmile.gif visai netycia nusprendziau paskaityt apie mano mergytes darzeli, nes dar praeita savaite susitikus direktore klausiau, kodel mano vaiko grupes 5 vaikai,is kuriu ateina gal kokie 2, kai tuo tarpu kiti darzeliai luzta!!! g.gif g.gif g.gif Tai man buvo pareiksta, kad per artimiausius du menesius visa grupe bus uzpildyta g.gif Okai paklausiau aukletoju, kur gi tie vaikai, kada gi jie prades chia visi plust bigsmile.gif , tai tos man atsake, kad sarase mate tik 4 vaikus ish viso... blink.gif blink.gif Tai dabar man ir kyla klausimas, kodel staiga Jums tie sarasai atsirado perpildyti.... ... schmoll.gif ......
Papildyta:
Tiesa, pamirsau pasakyt, mes patekom visai ne ish Zveryno, gyvenam kitur, tik dirbu shalia, tai prieme.Mano mazoji lanko Daigiuku grupe (pachiu maziausiu) 4u.gif ...Gal netychia chia yra mamychiu, kas vedate i shia grupe??? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
stebukliuke
QUOTE(Ugnele2005 @ 2007 09 14, 15:09)
Sveikos, mamytes! bigsmile.gif visai netycia nusprendziau paskaityt apie mano mergytes darzeli, nes dar praeita savaite susitikus direktore klausiau, kodel mano vaiko grupes 5 vaikai,is kuriu ateina gal kokie 2,  kai tuo tarpu kiti darzeliai luzta!!! g.gif  g.gif  g.gif Tai man buvo pareiksta, kad per artimiausius du menesius visa grupe bus uzpildyta  g.gif Okai paklausiau aukletoju, kur gi tie vaikai, kada gi jie prades chia visi plust  bigsmile.gif , tai tos man atsake, kad sarase mate tik 4 vaikus ish viso... blink.gif  blink.gif Tai dabar man ir kyla klausimas, kodel staiga Jums tie sarasai atsirado perpildyti.... ... schmoll.gif ......
Papildyta:
Tiesa, pamirsau pasakyt, mes patekom visai ne ish Zveryno, gyvenam kitur, tik dirbu shalia, tai prieme.Mano mazoji lanko Daigiuku grupe (pachiu maziausiu)  4u.gif ...Gal netychia chia yra mamychiu, kas vedate i shia grupe???  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Mes pradėjom lankyti šį darželį nuo penktadienio. Pratinamės kol kas blush2.gif
Šiaip mes irgi priklausom patiems mažiausiems tongue.gif Tai ko gero mūsų mergytės kartu dieneles leis mirksiukas.gif
Kas dėl sąrašų, tai mums užsirašius mes buvom ar tai 18, ar tai 19.... Tiksliai neprisimenu. ir mes turėjom pradėti lankyti nuo spalio mėnesio. Tik ne visi tėveliai atveda vaikelius kaip planavę, kiti užsirašo į kelis darželius, taip ir gaunasi, kad nesuveda visų vaikų ir sąrašas trumpėja.
migliux
QUOTE(Ugnele2005 @ 2007 09 14, 15:09)
Sveikos, mamytes! bigsmile.gif visai netycia nusprendziau paskaityt apie mano mergytes darzeli, nes dar praeita savaite susitikus direktore klausiau, kodel mano vaiko grupes 5 vaikai,is kuriu ateina gal kokie 2,  kai tuo tarpu kiti darzeliai luzta!!! g.gif  g.gif  g.gif Tai man buvo pareiksta, kad per artimiausius du menesius visa grupe bus uzpildyta  g.gif Okai paklausiau aukletoju, kur gi tie vaikai, kada gi jie prades chia visi plust  bigsmile.gif , tai tos man atsake, kad sarase mate tik 4 vaikus ish viso... blink.gif  blink.gif Tai dabar man ir kyla klausimas, kodel staiga Jums tie sarasai atsirado perpildyti.... ... schmoll.gif ......
Papildyta:
Tiesa, pamirsau pasakyt, mes patekom visai ne ish Zveryno, gyvenam kitur, tik dirbu shalia, tai prieme.Mano mazoji lanko Daigiuku grupe (pachiu maziausiu)  4u.gif ...Gal netychia chia yra mamychiu, kas vedate i shia grupe???  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Man atrodo tu kažko nesupratai g.gif
Ugnele2005
Nu, gal kazko ir nesupratau, bet 2 vaikai grupeje man atrodo keistokai verysad.gif
Stebukliuke, o kaip Jusu mergaites vardas, nes pas mus grupej tik mergaites biggrin.gif
migliux
QUOTE(Ugnele2005 @ 2007 09 17, 08:24)
Nu, gal kazko ir nesupratau, bet 2 vaikai grupeje man atrodo keistokai  verysad.gif
Stebukliuke, o kaip Jusu mergaites vardas, nes pas mus grupej tik mergaites  biggrin.gif
*

Džiaugtis tuo reikia o ne liūdėti lotuliukas.gif
stebukliuke
QUOTE(Ugnele2005 @ 2007 09 17, 08:24)
Nu, gal kazko ir nesupratau, bet 2 vaikai grupeje man atrodo keistokai  verysad.gif
Stebukliuke, o kaip Jusu mergaites vardas, nes pas mus grupej tik mergaites  biggrin.gif
*

na, tai ta pati grupė, vadinasi smile.gif)) Mano dukrytė - Enėja, paprastai Enyte vadinam.
Abi auklėtojos pažymėjo, kad užsispyrusi, su charakteriu mano pana....... Ir čia dar kol neapsiprato, kas bus, kai apsipras g.gif g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.