labas rytas registruojuos naujoj gražioj temelėj QUOTE(Eudora @ 2009 03 29, 23:01) nesvarbu  man pagal visus požymius pilnatis ir viskas   niu tai linkiu, kad su mėnulio faze išeitų ir blogų cukriukų fazė
Sveikos naujuose namukuose! Madmuazelei  uz nuostabia temuke Eudora, smagu, kad jusm viskas gerai, bet jei nervinsies del 8, tai gausi lupt QUOTE(aitiii @ 2009 03 29, 12:53) tai tiek . dabar gyvenam namuciuose, bet labai sunku adaptuotis, kartais pradedu verkti. nezinau kodel. turbut del miego trukumo. foto gmaile.
Aitii, nepergyvenk, visiems reikia laiko adaptuotis - vieniems vienaip, kitiems - kitaip, bet praeis siek tiek laikelio ir isivazouosite i vezias, patikek manim  Gali buti kiek verksniuke ir del hormonu - gi organizmas dabar nelabai susigaudo, kas ir kaip ir kodel vyksta  Didziuokis savo vyru ir krauk jam visus darbelius, kuriuos gali padaryti jis  Sakau is patirties - kai mes grizom is ligonines, as pati norejau viska daryti, vyras maziuku tik pasidziaugdavo, o visus rupestelius kroviau ant saves, nes pati to norejau, man buvo malonu rupintis savo maziuku, kol viena diena perdegiau  Tada situacija buvo tokia, kad vyras nelabai ir mokejo maziuku pasirupunti, nes as jam kaip ir neleidau, tas periodas buvo laaaaaabai sunkus  Tad dalinkites ir dziaugsmais, ir vargais ir viskas bus gerai Sekmytes jums  Aukite grazus, sveiki ir laimingi Jetau, kokie faini tie mazyyyyyyliai...  Fainuolis tavo Domukas
inguška
2009 03 30, 11:52
QUOTE(Shalna @ 2009 03 30, 12:18) Eudora, smagu, kad jusm viskas gerai, bet jei nervinsies del 8, tai gausi lupt nu jo, sutinku, kad perlenkiu lazdą (nors buvo kažkurią dieną ir 11 ir 12  )  ir nors žinau, kad tokie trumpalaikiai pakilimai esmės nekeičia, ale gi norėt geresnių rezultatų tai niekas nedraudžia  ypač kai prieš tai taip puikiai sekėsi QUOTE(inguška @ 2009 03 30, 12:52) Gal galėčiau ir nuotraukytes pažiūrėti  na, jokių problemų jei pažadi prisistatyti ir pasirodyti  tada galėsiu permesti duomenis į a.ž.
QUOTE(Eudora @ 2009 03 30, 13:56) na, jokių problemų jei pažadi prisistatyti ir pasirodyti  tada galėsiu permesti duomenis į a.ž. ets, as jau permeciau neisreikalavus jokio pasizadejimo
aciu merginos uz palaikyma, laukiu kada atgusiu jegas, bet nesisviecia kolkas  mano Domukas vyro sunukas, pas ji labaiu miega, pas ji atsirugsta, net nezinau kaip be vyro reiketu rupintis. dar vis skauda krutis, ir kada jos praeis.
QUOTE(Shalna @ 2009 03 30, 16:42) ets, as jau permeciau neisreikalavus jokio pasizadejimo  tai tu pas mus geroji fėja  , o aš tai bjauri  ir net galimybę bent jau pavaidinti gerą iš manęs atėmei  žlugo mano karalystė QUOTE(aitiii @ 2009 03 30, 17:29) aciu merginos uz palaikyma, laukiu kada atgusiu jegas, bet nesisviecia kolkas  mano Domukas vyro sunukas, pas ji labaiu miega, pas ji atsirugsta, net nezinau kaip be vyro reiketu rupintis. dar vis skauda krutis, ir kada jos praeis. taigi taigi, sakė B. kad sūnelis - tėvelio vaikas  tai dabar tegul jis ir rūpinasi, o kai tu atsigausi tai žiūrėk ir su tavim noriau bendraus  Arba padarykit skandinavišką variantą - tegul vyras ima tėvystės atostogas, o tu galėsi keliaut į darbą ir tuo pačiu pailsėt
aitii, jei ne paslaptis, kiek davėt B. už cezarį?  nes, tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju kokia jo "stafkė", o kadangi ne kauniečiai esam, tai reikia žinot, kiek pinigėlių vežtis beje, mamytės, gal žinot, kokia situacija ten tam KMUK - jei leliukas sėdi, tai vistiek liepia natūraliai gimdyt ar daro cezarį? o aš savo nuotraukėles pasistengsiu rytoj permest
madmuazele
2009 03 30, 19:36
Grizau is kirpyklos... sedziu patenkinta  Kaip jauciasi pavasaris
wowavyva
2009 03 30, 19:36
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 19:36) Grizau is kirpyklos... sedziu patenkinta  Kaip jauciasi pavasaris  pasirodyk
madmuazele
2009 03 30, 20:01
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 30, 19:36) pasirodyk  Issiunciau... foto nekokia  neprofesionalo, nemaskuota  pati fotografavau, su chalatu prie miega
wowavyva
2009 03 30, 20:04
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:01) Issiunciau... foto nekokia  neprofesionalo, nemaskuota  pati fotografavau, su chalatu prie miega  grazu, bet kazkaip dabar galvoju, tu su kirpciais ar be kirpciu pries tai rodeisi? cia tavo naturali plauku spalva?
madmuazele
2009 03 30, 20:08
Aga, as pasikeiciau visiskai... be kirpciu buvau  plauku spalva naturali.... o ka? Siaip man reik ryskaiu dazytis su sia seveliura, ale kaip man nepatinka
wowavyva
2009 03 30, 20:10
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:08) Aga, as pasikeiciau visiskai... be kirpciu buvau  plauku spalva naturali.... o ka? Siaip man reik ryskaiu dazytis su sia seveliura, ale kaip man nepatinka  grazi spalva o as negaliu iseit is namu bent be pudros, be tuso. kaip nuoga jauciuos, trauma kazkokia
madmuazele
2009 03 30, 20:10
Tuoj imesiu foto kaip anksciau atrodziau... o as jums rodziau foto is Italijos?
wowavyva
2009 03 30, 20:29
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:10) Tuoj imesiu foto kaip anksciau atrodziau... o as jums rodziau foto is Italijos?
madmuazele
2009 03 30, 20:37
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 30, 20:29) Imeciau kelias
wowavyva
2009 03 30, 20:38
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:37) Imeciau kelias  bet su savim tik viena foto. nenoriu pasakyt, kad dabar sena atrodai, bet toje nuotraukoje kaip nepilnamete atrodai
madmuazele
2009 03 30, 20:45
 tai ir dabar kirpeja sako-reiks pasa su savim nesiotis ir rodyti, norint alkoholi nusipirkti Jau baigiu priprasti taip jaunai atrodydama... O foto su manim nelabai yra-nepatinka man fotografuotis  Pvz. nescios savo ne vienos foto neturiu
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 21:45)  tai ir dabar kirpeja sako-reiks pasa su savim nesiotis ir rodyti, norint alkoholi nusipirkti Jau baigiu priprasti taip jaunai atrodydama... oi, koks pažįstamas jausmas  aš galiu kirptis ir šukuotis kaip noriu - nieks nepadeda  - kaip nepilnametė taip nepilnametė  Alkoholio po šiai dienai vis dar nenori parduot  o dabar dar turbūt visi galvoja - va, dar viena  nepilnametė
madmuazele
2009 03 30, 21:14
Man ir sako, kad ne su vaiku, o su broliuku einu
sveikos  nu ir aš pasirodau..
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 14:02) sveikos  nu ir aš pasirodau..  Malonu susipazinti
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 15:02) sveikos  nu ir aš pasirodau..  sveika prisijungus Nu bet tikrai - įtariu teks pervadint mūsų temutę - ir sakyti ne "nėštukės cukrinukės", bet "nėštukės manekenės"  nes tokios visos merginos rinktinės, kad net nesitiki su kokiom problemom susiduriam Gvile, o tu iš kokio miesto?
QUOTE(aister @ 2009 03 31, 15:49) Malonu susipazinti  QUOTE(Eudora @ 2009 03 31, 16:41) sveika prisijungus Nu bet tikrai - įtariu teks pervadint mūsų temutę - ir sakyti ne "nėštukės cukrinukės", bet "nėštukės manekenės"  nes tokios visos merginos rinktinės, kad net nesitiki su kokiom problemom susiduriam Gvile, o tu iš kokio miesto?  ačiū ačiū  aišku, aš savęs manekene nelaikau, bet stora irgi nesijaučiu  tai vat, užtat ir sakau, kad pirmąkart įlindus į paštuką, galvojau, kad ne čia pataikiau, nes įsivaizdavau, kad visos kaip cukrinės ir turėtų atrodyt aš iš Šiaulių
madmuazele
2009 03 31, 17:46
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 14:02) sveikos  nu ir aš pasirodau..  Malonu  Ale is kur jus visos tokios manekenes
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 18:46) Malonu  Ale is kur jus visos tokios manekenes  Jūs??  o pati jau atseit ne tokia?
madmuazele
2009 03 31, 18:13
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 18:12) Matai, kad tik veida rodau
wowavyva
2009 03 31, 18:25
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 18:13) nu gi vienoj rodaisi visa as tai visai issitryniau
madmuazele
2009 03 31, 20:32
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 31, 18:25) nu gi vienoj rodaisi visa as tai visai issitryniau  Kodel?
wowavyva
2009 03 31, 20:33
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 20:32) Kodel?  slepiuos
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 15:02) sveikos  nu ir aš pasirodau..  Sveika islindus is pogrindzio  Kai pagalvoju, kad netekai lelytes tokio laiko, kokio gime mano maziukas, net siaubas suima... Isivaizduoju, ka jums teko isgyventi  Nuotraukytes labai grazios, jei bogu manekeniu klubas  O jau vestuvines nuotraukos kokios grazios, o ta sirdis
QUOTE(Shalna @ 2009 04 01, 09:37) Sveika islindus is pogrindzio  Kai pagalvoju, kad netekai lelytes tokio laiko, kokio gime mano maziukas, net siaubas suima... Isivaizduoju, ka jums teko isgyventi  Nuotraukytes labai grazios, jei bogu manekeniu klubas  O jau vestuvines nuotraukos kokios grazios, o ta sirdis  tai va, o dėl lėlytės tai baisiai liūdna, nes tokio laiko jau pilnai būtų išgyvenus..
monetuxe
2009 04 02, 18:37
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 18:46) Malonu  Ale is kur jus visos tokios manekenes  paklausk zvagulio - kor graziausias mergas yr?
madmuazele
2009 04 02, 20:23
QUOTE(monetuxe @ 2009 04 02, 18:37) dar vis neissiunciau-turejom bedeliu-tad iki pasto nenueinu
monetuxe
2009 04 03, 19:14
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 02, 21:23) dar vis neissiunciau-turejom bedeliu-tad iki pasto nenueinu  dar nematau bedu, taip kad nieko tokio... lakstau per visus gydytojus - ginekologas pasake viskas gerai, akytes mano sveikos, liko dar endokrinologas ir nugaros skausmus issigydyt (nusibodo jau vaistus visokius leist)  o tada jau gales organizuot kazka panasaus "audra po kaldra"
madmuazele
2009 04 03, 20:03
O visiskai issigydisi nugaros skausmus? Man beliko tik dantukus apgydyti ir pompa isbandyti...o jau tada ir pas mus audra po kaldra laukia Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 03, 21:03) Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko. o testuko dar nebandei?
madmuazele
2009 04 04, 07:39
Nea  Nes tureciau jausti, o nieko nejauciu
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 04, 08:39) Nea  Nes tureciau jausti, o nieko nejauciu  kantrybė pas tave, vadinas, geležinė  aš tai jau būčiau pabandžius..  o be to, su kiekvienu nėštumu ir tie požymiai gali būt šiek tiek skirtingi
madmuazele
2009 04 04, 13:18
Pati stebiuosi, kad nepanikuoju
monetuxe
2009 04 04, 16:38
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 03, 21:03) O visiskai issigydisi nugaros skausmus? Man beliko tik dantukus apgydyti ir pompa isbandyti...o jau tada ir pas mus audra po kaldra laukia Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra  vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt  stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone Bet tai jau kantrybe pas tave tai tikrai - man kai velavosi men su puse, kokius 7 testus sunaudojau
madmuazele
2009 04 04, 21:04
Na jau sakau, kad jei iki Velyku nesusirgsiu-tai po ju pirksiu testa Papildyta:Ale dabar sugalvojau, kad vel pastorejau  ot bus man, nes stebejausi stebejausi kaip viena moteris atvaziavo i ligonine su skrandzio skausmais, o pasirodo ji jau 23 savaites nescia buvo...
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 04, 22:04) Na jau sakau, kad jei iki Velyku nesusirgsiu-tai po ju pirksiu testa Papildyta:Ale dabar sugalvojau, kad vel pastorejau  ot bus man, nes stebejausi stebejausi kaip viena moteris atvaziavo i ligonine su skrandzio skausmais, o pasirodo ji jau 23 savaites nescia buvo...  va va, tai gal jau ir nebelauk tų Velykų
Na, madmuazele, tu ir dalyvė  Aišku, sutinku, kad jei puskės iš raudondvario reguliarumu nepasižymi, tai panikuot gal ir anksti būtų, bet ... mūsų, t.y. cukrinukių atveju, aš tai taip nerizikuočiau  Nes juk pilnaverčiui lelios vystymuisi labai svarbu gera cukrų kontrolė nuo pat pradžių, o jei sužinosi tik po mėnesio ar dviejų, kad  , tai, bent jau aš, turbūt, paskui nagus, rankų irgi  , nusigraužčiau iš nerimo ir savigraužos  Žodžiu, tokiu atveju aš jau geriau pasidaryčiau testą, net jei ir tik tam, kad sužinočiau jog nesilaukiu, nei pavėluotai išsiaiškinčiau, kad vistik laukiuos  Bet kiekviena turim teisę rinktis
Nikole82
2009 04 04, 23:15
[quote=monetuxe,2009 04 04, 17:38] tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra  vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt  stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone Sveikutes, atsiprasau, kad taip ne i tema cia pas jus lendu  , bet norejau pasiskaityti apie cd ir nestuma, nes noreciau truputi inf sia tema, nu bet dabar ne apie tai Man ir budavo ziaurus nugaros skausmai, visada geriau vaistus nuo skausmo, bet kai laukiausi lelytes tai negalejau gert vaistu, tai man labai labai padejo kosmodiskas, gal juokingai skamba, bet jis mane isgelbejo, nes net paeiti negalejau, tai ji pasiskolinau is uosvienes, tai net miegoti su juo eidavau, tai jis man nerealus, nors tokomis nesamonemis netikejau. Dar galiu del nugaros patarti neurorubina, tai yra didele vitamino B doze, tai as juos gerdavau kas pusmeti, nes kiti vaistai nuo uzdegimo, labai kenkia kitiems vidaus organams. Dar aisku sportas sportas ir dar karta sportas
monetuxe
2009 04 05, 11:09
[quote=MartaS,2009 04 05, 00:15] [quote=monetuxe,2009 04 04, 17:38] tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra  vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt  stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone Sveikutes, atsiprasau, kad taip ne i tema cia pas jus lendu  , bet norejau pasiskaityti apie cd ir nestuma, nes noreciau truputi inf sia tema, nu bet dabar ne apie tai Man ir budavo ziaurus nugaros skausmai, visada geriau vaistus nuo skausmo, bet kai laukiausi lelytes tai negalejau gert vaistu, tai man labai labai padejo kosmodiskas, gal juokingai skamba, bet jis mane isgelbejo, nes net paeiti negalejau, tai ji pasiskolinau is uosvienes, tai net miegoti su juo eidavau, tai jis man nerealus, nors tokomis nesamonemis netikejau. Dar galiu del nugaros patarti neurorubina, tai yra didele vitamino B doze, tai as juos gerdavau kas pusmeti, nes kiti vaistai nuo uzdegimo, labai kenkia kitiems vidaus organams. Dar aisku sportas sportas ir dar karta sportas  [/quote] kad sprotas tai tikiu, bet kaip dabar eit sportuot, kai nugaros nesulenkiu?
Nikole82
2009 04 05, 15:38
Tai tau yra nervu sakneliu uzdegimas, lietuviskai radikulitas  , jis buna nuo persalimo, nuo streso, nuo persitempimo. Patariu tau nueiti ir nusipirkti neurorubino, nes B grupes vitaminai pirmas vaistas, nes kitaip taip ir vargsi, nes vaistai nuo skausmo nuima skausma, bet nepanaikina priezasties, kai truputeli apmazes skausmas, reikia eiti i nugaros masaza, bet pas profesionala, kad nepazeistu daugiau. Tada jau galesi sportuoti, neisigask jei skausmas dar paumes, nes is pradziu po masazo ir sporto taip buna, bet sutvirtes nugaros raumenys ir skausmas dings. Kaip ir rasiau labai padeda kosmodiskas, nes kai buvau nescia tai jis mane isgelbejo, nes paeiti net negalejau nuo skausmo, bet su juo net eidavau miegoti. Tai po savaites devejimo man nugaros is vis nebeskaudejo ir iki siol neskauda. Bet dabar sportuoju, tai manau ir tas padeda.
|
|