Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
madmuazele
Sveikos esamos ir būsimos mamytės user posted image
user posted image

Čia mes plepam ir dalinamės patirtimi apie viską, kas susiję su cukriniu diabetu ir neštuke nestuke.gif Lai ligos debesėliai netemdo mūsų džiaugsmo ir nedaužo visų mūsų vilčių ir svajonių. user posted image
Džiaugiamės mūsų svajonių išsipildymu bei remiame viena kitą, kai sunku ir neramu. user posted image

Lai mūsų šis pavasaris bus šviesus, ryškus ir laimingas wub.gif
user posted image

Naudinga info
Sveikatos apsaugos ministerijos info
Diabetas ir nėštumas

Ankstesnių temų nuorodos:

tema
1 tema
2 tema
Gvile
labas rytas 4u.gif
registruojuos naujoj gražioj temelėj wub.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 03 29, 23:01)
nesvarbu  lotuliukas.gif man pagal visus požymius pilnatis ir viskas  biggrin.gif
*

hihihi.gif niu tai linkiu, kad su mėnulio faze išeitų ir blogų cukriukų fazė 4u.gif
Shalna
Sveikos naujuose namukuose!
Madmuazelei 4u.gif uz nuostabia temuke thumbup.gif

Eudora, smagu, kad jusm viskas gerai, bet jei nervinsies del 8, tai gausi lupt tongue.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 03 29, 12:53)
tai tiek . dabar gyvenam namuciuose, bet labai sunku adaptuotis, kartais pradedu verkti. nezinau kodel. turbut del miego trukumo.
foto gmaile.

Aitii, nepergyvenk, visiems reikia laiko adaptuotis - vieniems vienaip, kitiems - kitaip, bet praeis siek tiek laikelio ir isivazouosite i vezias, patikek manim wink.gif Gali buti kiek verksniuke ir del hormonu - gi organizmas dabar nelabai susigaudo, kas ir kaip ir kodel vyksta wink.gif Didziuokis savo vyru ir krauk jam visus darbelius, kuriuos gali padaryti jis wink.gif Sakau is patirties - kai mes grizom is ligonines, as pati norejau viska daryti, vyras maziuku tik pasidziaugdavo, o visus rupestelius kroviau ant saves, nes pati to norejau, man buvo malonu rupintis savo maziuku, kol viena diena perdegiau verysad.gif Tada situacija buvo tokia, kad vyras nelabai ir mokejo maziuku pasirupunti, nes as jam kaip ir neleidau, tas periodas buvo laaaaaabai sunkus verysad.gif Tad dalinkites ir dziaugsmais, ir vargais ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Sekmytes jums 4u.gif Aukite grazus, sveiki ir laimingi 4u.gif
Jetau, kokie faini tie mazyyyyyyliai... wub.gif Fainuolis tavo Domukas wub.gif wub.gif
inguška
aitii, ilsėkis kai tik galėsi. Nepanikuok. Vaikiukui ir tau juk viskas ok. Tuo ir džiaukis. Aukit, paratinkitės vienas prie kito. Neeikvok verkdama be reikalo energijos. Galvok tik tai kas gerą. sekmės jums. ax.gif Tu juk šaunuolė. ax.gif tongue.gif 4u.gif
Gal galėčiau ir nuotraukytes pažiūrėti blush2.gif
Eudora
QUOTE(Shalna @ 2009 03 30, 12:18)
Eudora, smagu, kad jusm viskas gerai, bet jei nervinsies del 8, tai gausi lupt tongue.gif

nu jo, sutinku, kad perlenkiu lazdą (nors buvo kažkurią dieną ir 11 ir 12 doh.gif ) blush2.gif ir nors žinau, kad tokie trumpalaikiai pakilimai esmės nekeičia, ale gi norėt geresnių rezultatų tai niekas nedraudžia lotuliukas.gif ypač kai prieš tai taip puikiai sekėsi ax.gif

QUOTE(inguška @ 2009 03 30, 12:52)
Gal galėčiau ir nuotraukytes pažiūrėti blush2.gif

na, jokių problemų jei pažadi prisistatyti ir pasirodyti mirksiukas.gif tada galėsiu permesti duomenis į a.ž.
Shalna
QUOTE(Eudora @ 2009 03 30, 13:56)
na, jokių problemų jei pažadi prisistatyti ir pasirodyti  mirksiukas.gif tada galėsiu permesti duomenis į a.ž.

ets, as jau permeciau neisreikalavus jokio pasizadejimo doh.gif biggrin.gif
aitiii
aciu merginos uz palaikyma, laukiu kada atgusiu jegas, bet nesisviecia kolkas smile.gif mano Domukas vyro sunukas, pas ji labaiu miega, pas ji atsirugsta, net nezinau kaip be vyro reiketu rupintis. ax.gif

dar vis skauda krutis, ir kada jos praeis.
Eudora
QUOTE(Shalna @ 2009 03 30, 16:42)
ets, as jau permeciau neisreikalavus jokio pasizadejimo doh.gif  biggrin.gif
*

tai tu pas mus geroji fėja angel_not.gif , o aš tai bjauri tease.gif ir net galimybę bent jau pavaidinti gerą iš manęs atėmei lotuliukas.gif žlugo mano karalystė doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 03 30, 17:29)
aciu merginos uz palaikyma, laukiu kada atgusiu jegas, bet nesisviecia kolkas smile.gif  mano Domukas vyro sunukas, pas ji labaiu miega, pas ji atsirugsta, net nezinau kaip be vyro reiketu rupintis.  ax.gif

dar vis skauda krutis, ir kada jos praeis.
*

taigi taigi, sakė B. kad sūnelis - tėvelio vaikas drinks_cheers.gif tai dabar tegul jis ir rūpinasi, o kai tu atsigausi tai žiūrėk ir su tavim noriau bendraus wub.gif Arba padarykit skandinavišką variantą - tegul vyras ima tėvystės atostogas, o tu galėsi keliaut į darbą ir tuo pačiu pailsėt mirksiukas.gif
Gvile
aitii, jei ne paslaptis, kiek davėt B. už cezarį? blush2.gif nes, tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju kokia jo "stafkė", o kadangi ne kauniečiai esam, tai reikia žinot, kiek pinigėlių vežtis blush2.gif biggrin.gif
beje, mamytės, gal žinot, kokia situacija ten tam KMUK - jei leliukas sėdi, tai vistiek liepia natūraliai gimdyt ar daro cezarį?
o aš savo nuotraukėles pasistengsiu rytoj permest 4u.gif
madmuazele
Grizau is kirpyklos... sedziu patenkinta tongue.gif Kaip jauciasi pavasaris bigsmile.gif
wowavyva
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 19:36)
Grizau is kirpyklos... sedziu patenkinta tongue.gif Kaip jauciasi pavasaris bigsmile.gif
*

pasirodyk smile.gif
madmuazele
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 30, 19:36)
pasirodyk smile.gif
*

Issiunciau... foto nekokia lotuliukas.gif neprofesionalo, nemaskuota blush2.gif pati fotografavau, su chalatu prie miega cool.gif
wowavyva
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:01)
Issiunciau... foto nekokia lotuliukas.gif  neprofesionalo, nemaskuota blush2.gif pati fotografavau, su chalatu prie miega cool.gif
*

grazu, bet kazkaip dabar galvoju, tu su kirpciais ar be kirpciu pries tai rodeisi? cia tavo naturali plauku spalva?
madmuazele
Aga, as pasikeiciau visiskai... be kirpciu buvau smile.gif plauku spalva naturali.... o ka?
Siaip man reik ryskaiu dazytis su sia seveliura, ale kaip man nepatinka blush2.gif
wowavyva
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:08)
Aga, as pasikeiciau visiskai... be kirpciu buvau  smile.gif  plauku spalva naturali.... o ka?
Siaip man reik ryskaiu dazytis su sia seveliura, ale kaip man nepatinka blush2.gif
*

grazi spalva smile.gif
o as negaliu iseit is namu bent be pudros, be tuso. kaip nuoga jauciuos, trauma kazkokia lotuliukas.gif
madmuazele
Tuoj imesiu foto kaip anksciau atrodziau... o as jums rodziau foto is Italijos?
wowavyva
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:10)
Tuoj imesiu foto kaip anksciau atrodziau... o as jums rodziau foto is Italijos?
*

schmoll.gif
madmuazele
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 30, 20:29)
schmoll.gif
*

Imeciau kelias 4u.gif
wowavyva
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:37)
Imeciau kelias 4u.gif
*

bet su savim tik viena foto. nenoriu pasakyt, kad dabar sena atrodai, bet toje nuotraukoje kaip nepilnamete atrodai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
madmuazele
lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir dabar kirpeja sako-reiks pasa su savim nesiotis ir rodyti, norint alkoholi nusipirkti blush2.gif
Jau baigiu priprasti taip jaunai atrodydama...
O foto su manim nelabai yra-nepatinka man fotografuotis blush2.gif Pvz. nescios savo ne vienos foto neturiu schmoll.gif
Eudora
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 21:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai ir dabar kirpeja sako-reiks pasa su savim nesiotis ir rodyti, norint alkoholi nusipirkti blush2.gif
Jau baigiu priprasti taip jaunai atrodydama...

oi, koks pažįstamas jausmas lotuliukas.gif aš galiu kirptis ir šukuotis kaip noriu - nieks nepadeda doh.gif - kaip nepilnametė taip nepilnametė lotuliukas.gif Alkoholio po šiai dienai vis dar nenori parduot liezuvis.gif o dabar dar turbūt visi galvoja - va, dar viena nestuke.gif nepilnametė biggrin.gif
madmuazele
Man ir sako, kad ne su vaiku, o su broliuku einu lotuliukas.gif
Gvile
sveikos 4u.gif nu ir aš pasirodau.. blush2.gif 4u.gif
aister
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 14:02)
sveikos 4u.gif nu ir aš pasirodau.. blush2.gif  4u.gif
*

Malonu susipazinti mirksiukas.gif
Eudora
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 15:02)

sveika prisijungus 4u.gif
Nu bet tikrai - įtariu teks pervadint mūsų temutę - ir sakyti ne "nėštukės cukrinukės", bet "nėštukės manekenės" biggrin.gif nes tokios visos merginos rinktinės, kad net nesitiki su kokiom problemom susiduriam wub.gif
Gvile, o tu iš kokio miesto? ax.gif
Gvile
QUOTE(aister @ 2009 03 31, 15:49)
Malonu susipazinti mirksiukas.gif
*

4u.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 03 31, 16:41)
sveika prisijungus 4u.gif
Nu bet tikrai - įtariu teks pervadint mūsų temutę - ir sakyti ne "nėštukės cukrinukės", bet "nėštukės manekenės"  biggrin.gif nes tokios visos merginos rinktinės, kad net nesitiki su kokiom problemom susiduriam  wub.gif
Gvile, o tu iš kokio miesto?  ax.gif
*

ačiū ačiū 4u.gif aišku, aš savęs manekene nelaikau, bet stora irgi nesijaučiu blush2.gif tai vat, užtat ir sakau, kad pirmąkart įlindus į paštuką, galvojau, kad ne čia pataikiau, nes įsivaizdavau, kad visos kaip cukrinės ir turėtų atrodyt doh.gif hihihi.gif
aš iš Šiaulių 4u.gif
madmuazele
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 14:02)
*

Malonu 4u.gif Ale is kur jus visos tokios manekenes wub.gif blink.gif
Gvile
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 18:46)
Malonu 4u.gif Ale is kur jus visos tokios manekenes wub.gif  blink.gif
*

Jūs?? blink.gif blink.gif blink.gif o pati jau atseit ne tokia? tongue.gif
madmuazele
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 18:12)
Jūs?? blink.gif  blink.gif  blink.gif o pati jau atseit ne tokia? tongue.gif
*

Matai, kad tik veida rodau lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
wowavyva
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 18:13)
Matai, kad tik veida rodau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
*

nu gi vienoj rodaisi visa biggrin.gif
as tai visai issitryniau biggrin.gif
madmuazele
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 31, 18:25)
nu gi vienoj rodaisi visa biggrin.gif
as tai visai issitryniau biggrin.gif
*

Kodel? g.gif
wowavyva
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 20:32)
Kodel? g.gif
*

slepiuos ph34r.gif
Shalna
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 15:02)

Sveika islindus is pogrindzio wink.gif Kai pagalvoju, kad netekai lelytes tokio laiko, kokio gime mano maziukas, net siaubas suima... Isivaizduoju, ka jums teko isgyventi console.gif Nuotraukytes labai grazios, jei bogu manekeniu klubas biggrin.gif O jau vestuvines nuotraukos kokios grazios, o ta sirdis wub.gif wub.gif
aister
Shalna,kur tavo foto???
Gvile
QUOTE(Shalna @ 2009 04 01, 09:37)
Sveika islindus is pogrindzio wink.gif Kai pagalvoju, kad netekai lelytes tokio laiko, kokio gime mano maziukas, net siaubas suima... Isivaizduoju, ka jums teko isgyventi console.gif Nuotraukytes labai grazios, jei bogu manekeniu klubas biggrin.gif O jau vestuvines nuotraukos kokios grazios, o ta sirdis wub.gif  wub.gif
*

blush-anim-cl.gif 4u.gif
tai va, o dėl lėlytės tai baisiai liūdna, nes tokio laiko jau pilnai būtų išgyvenus..
monetuxe
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 31, 18:46)
Malonu 4u.gif Ale is kur jus visos tokios manekenes wub.gif  blink.gif
*

paklausk zvagulio - kor graziausias mergas yr? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
madmuazele
QUOTE(monetuxe @ 2009 04 02, 18:37)
paklausk zvagulio - kor graziausias mergas yr?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

dar vis neissiunciau-turejom bedeliu-tad iki pasto nenueinu blush2.gif
monetuxe
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 02, 21:23)
dar vis neissiunciau-turejom bedeliu-tad iki pasto nenueinu  blush2.gif
*

dar nematau bedu, taip kad nieko tokio... ax.gif

lakstau per visus gydytojus - ginekologas pasake viskas gerai, akytes mano sveikos, liko dar endokrinologas ir nugaros skausmus issigydyt (nusibodo jau vaistus visokius leist) g.gif o tada jau gales organizuot kazka panasaus "audra po kaldra" lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
madmuazele
O visiskai issigydisi nugaros skausmus?

Man beliko tik dantukus apgydyti ir pompa isbandyti...o jau tada ir pas mus audra po kaldra laukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.
Gvile
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 03, 21:03)
Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.
*

o testuko dar nebandei? blush2.gif bigsmile.gif
madmuazele
Nea blush2.gif Nes tureciau jausti, o nieko nejauciu g.gif
Gvile
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 04, 08:39)
Nea blush2.gif  Nes tureciau jausti, o nieko nejauciu g.gif
*

kantrybė pas tave, vadinas, geležinė thumbup.gif aš tai jau būčiau pabandžius.. blush2.gif o be to, su kiekvienu nėštumu ir tie požymiai gali būt šiek tiek skirtingi 4u.gif
madmuazele
Pati stebiuosi, kad nepanikuoju lotuliukas.gif
monetuxe
wub.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 03, 21:03)
O visiskai issigydisi nugaros skausmus?

Man beliko tik dantukus apgydyti ir pompa isbandyti...o jau tada ir pas mus audra po kaldra laukia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tik vat mmm tokios nereguliarios, kad sakes... normalios buvo sausi tik. Vasari templiones 3 dienas, o dabar va jau 1.5 menesio nieko.
*

tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra g.gif vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt verysad.gif stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone dry.gif

Bet tai jau kantrybe pas tave tai tikrai - man kai velavosi men su puse, kokius 7 testus sunaudojau blush2.gif ax.gif wub.gif
madmuazele
Na jau sakau, kad jei iki Velyku nesusirgsiu-tai po ju pirksiu testa blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ale dabar sugalvojau, kad vel pastorejau g.gif ot bus man, nes stebejausi stebejausi kaip viena moteris atvaziavo i ligonine su skrandzio skausmais, o pasirodo ji jau 23 savaites nescia buvo... blink.gif
Gvile
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 04, 22:04)
Na jau sakau, kad jei iki Velyku nesusirgsiu-tai po ju pirksiu testa blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ale dabar sugalvojau, kad vel pastorejau g.gif  ot bus man, nes stebejausi stebejausi kaip viena moteris atvaziavo i ligonine su skrandzio skausmais, o pasirodo ji jau 23 savaites nescia buvo... blink.gif
*

va va, tai gal jau ir nebelauk tų Velykų biggrin.gif rolleyes.gif 4u.gif
Eudora
Na, madmuazele, tu ir dalyvė blink.gif Aišku, sutinku, kad jei puskės iš raudondvario reguliarumu nepasižymi, tai panikuot gal ir anksti būtų, bet ... mūsų, t.y. cukrinukių atveju, aš tai taip nerizikuočiau schmoll.gif Nes juk pilnaverčiui lelios vystymuisi labai svarbu gera cukrų kontrolė nuo pat pradžių, o jei sužinosi tik po mėnesio ar dviejų, kad nestuke.gif , tai, bent jau aš, turbūt, paskui nagus, rankų irgi lotuliukas.gif , nusigraužčiau iš nerimo ir savigraužos doh.gif Žodžiu, tokiu atveju aš jau geriau pasidaryčiau testą, net jei ir tik tam, kad sužinočiau jog nesilaukiu, nei pavėluotai išsiaiškinčiau, kad vistik laukiuos blush2.gif Bet kiekviena turim teisę rinktis mirksiukas.gif
Nikole82
[quote=monetuxe,2009 04 04, 17:38]
wub.gif
tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra g.gif vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt verysad.gif stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone dry.gif

Sveikutes, atsiprasau, kad taip ne i tema cia pas jus lendu blush2.gif , bet norejau pasiskaityti apie cd ir nestuma, nes noreciau truputi inf sia tema, nu bet dabar ne apie tai smile.gif
Man ir budavo ziaurus nugaros skausmai, visada geriau vaistus nuo skausmo, bet kai laukiausi lelytes tai negalejau gert vaistu, tai man labai labai padejo kosmodiskas, gal juokingai skamba, bet jis mane isgelbejo, nes net paeiti negalejau, tai ji pasiskolinau is uosvienes, tai net miegoti su juo eidavau, tai jis man nerealus, nors tokomis nesamonemis netikejau. Dar galiu del nugaros patarti neurorubina, tai yra didele vitamino B doze, tai as juos gerdavau kas pusmeti, nes kiti vaistai nuo uzdegimo, labai kenkia kitiems vidaus organams. Dar aisku sportas sportas ir dar karta sportas smile.gif
monetuxe
[quote=MartaS,2009 04 05, 00:15]
[quote=monetuxe,2009 04 04, 17:38]
wub.gif

Sveikutes, atsiprasau, kad taip ne i tema cia pas jus lendu blush2.gif , bet norejau pasiskaityti apie cd ir nestuma, nes noreciau truputi inf sia tema, nu bet dabar ne apie tai smile.gif
Man ir budavo ziaurus nugaros skausmai, visada geriau vaistus nuo skausmo, bet kai laukiausi lelytes tai negalejau gert vaistu, tai man labai labai padejo kosmodiskas, gal juokingai skamba, bet jis mane isgelbejo, nes net paeiti negalejau, tai ji pasiskolinau is uosvienes, tai net miegoti su juo eidavau, tai jis man nerealus, nors tokomis nesamonemis netikejau. Dar galiu del nugaros patarti neurorubina, tai yra didele vitamino B doze, tai as juos gerdavau kas pusmeti, nes kiti vaistai nuo uzdegimo, labai kenkia kitiems vidaus organams. Dar aisku sportas sportas ir dar karta sportas smile.gif
*

[/quote]

kad sprotas tai tikiu, bet kaip dabar eit sportuot, kai nugaros nesulenkiu? g.gif
Nikole82
Tai tau yra nervu sakneliu uzdegimas, lietuviskai radikulitas smile.gif , jis buna nuo persalimo, nuo streso, nuo persitempimo. Patariu tau nueiti ir nusipirkti neurorubino, nes B grupes vitaminai pirmas vaistas, nes kitaip taip ir vargsi, nes vaistai nuo skausmo nuima skausma, bet nepanaikina priezasties, kai truputeli apmazes skausmas, reikia eiti i nugaros masaza, bet pas profesionala, kad nepazeistu daugiau. Tada jau galesi sportuoti, neisigask jei skausmas dar paumes, nes is pradziu po masazo ir sporto taip buna, bet sutvirtes nugaros raumenys ir skausmas dings. Kaip ir rasiau labai padeda kosmodiskas, nes kai buvau nescia tai jis mane isgelbejo, nes paeiti net negalejau nuo skausmo, bet su juo net eidavau miegoti. Tai po savaites devejimo man nugaros is vis nebeskaudejo ir iki siol neskauda. Bet dabar sportuoju, tai manau ir tas padeda.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.