Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fabijoniškės: Vėrinėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
currant
eisim ir mes i si darzeli. Turim galimybe rinktis - sis, ar kitas. Todel noreciau pasitart su tomis mamytemis, kuriu vaikai jau lanko si darzeli. Mano zuikiui metai ir 10 menesiu, kviecia mus i 4 grupe pas aukletoja Dana. Gal kas buvo susidure, pakomentuokite prasau, kokie jusu atsiliepimai. Kiek demesio skiriama vaiko ugdymui, kokios pamokeles vyksta, ar daznai vaikai serga?
Is anksto dekinga
Mariux
QUOTE(currant @ 2009 09 09, 16:48)
eisim ir mes i si darzeli. Turim galimybe rinktis - sis, ar kitas. Todel noreciau pasitart su tomis mamytemis, kuriu vaikai jau lanko si darzeli. Mano zuikiui metai ir 10 menesiu, kviecia mus i 4 grupe pas aukletoja Dana. Gal kas buvo susidure, pakomentuokite prasau, kokie jusu atsiliepimai. Kiek demesio skiriama vaiko ugdymui, kokios pamokeles vyksta, ar daznai vaikai serga?
Is anksto dekinga
*

Mano dukra lanke tą grupę daugiau nei metus. Šiemet jau pervedė į vyresnių vaikų grupę.
Galiu parašyti tik tiek, kad auklėtoja Dana mano dukrai buvo LAAABAI svarbus žmogus, net mama negalėdavo kai ko nuginčyti, nes Dana taip daro smile.gif
Super auklėtoja, man labai patiko.
Per tuos metus išmoko visko: valgyti, rengtis ir pan.
Vaikų sirgimai priklauso nuo individualių vaiko savybių.

4u.gif Sėkmes darželyje 4u.gif
vilmusis
Sveiki, ar yra užrašytų vaikų į lopšelio (4 gr.) nuo 2010 kovo? Man kyla kai kurių įtarimų dėl eilės. Labai lauksiu žinių.
slonko
na ir mes pradedam lankyti, kazin kaip bus..
Ivoncikas
QUOTE(vilmusis @ 2009 05 13, 11:08)
Nejau niekas nelanko?
*

lankom lankom ir labai patenkinti mirksiukas.gif
aika
Sveikos mamytes, mes lankeme 3 menesiukus rolleyes.gif . Buvome grupeje "Gaidelis". Tikrai, nuo visos dusios sakau, kad neverta. Direktore yra tikrai nuostabus zmogus, labai stengiasi del darzelio ir vaikuciu ir apie kitas auklytes ir ju padejejas girdejau daug geru atsiliepimu. Taciau apie mineta grupe liko baisus prisiminimai. Aukliu padejeja visiskai nemylinti vaikuciu ir pastoviai prikaistinejanti del alia mazos algos, kad valytu svetimu vaiku uzpakalius. Ir ne duok dieve, ka nors jai pasakyti!!!! Tavo vaikas ispradziu "atsigers karstos arbatos" o veliau gali buti pastoviai pravardziodamas. Na ir jaunesnioji aukle nepasizymi vaiku pedagogikos ziniomis (bet ziauriai megstanti valerjonke blink.gif ), labai prijaucianti savo padejejai.
Beabiejo cia yra tik mano ir mano labai geros pazistamos atvejai. Jums gali buti visai kitaip. Tiesiog, mamytes bukite atidzios. blush2.gif ax.gif
zhanna
Beabiejo cia yra tik mano ir mano labai geros pazistamos atvejai
va-va tik jusu atvejai!O mes lankom ta grupe ir labai patenkinti thumbup.gif
aika
Labai dziugu ZHANNA kad jums gerai sekasi sitoje grupeje. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu (ir karcios patirties), ir Jusu, gerbiamojo, nebutinai, kaip ir mano turi tikti visiems. mirksiukas.gif
Tam yra atitinkamas savivaldybeje skyrius.Yra poliklinika kur uzfiksuojamas vaiko sumusimas. Tikiuosi neprireiks verysad.gif verysad.gif verysad.gif
lika495
Man net keista skaityti tokius niekus,kaip vienai mamytei kaškas netiko ir jau puola smerkti darželi ir aukletojos,o kitos ,kurias dar neveda savu vaiku,jau aklai tili. Jei klausyčiau tokiu mamyčiu tai sedečiau iki šiol su vaiku namie.Mano dukra lanko šita grupe ir esu be galo patenkinta ir noriu pasakyti ačiu aukletojams.
zhanna
QUOTE(lika495 @ 2009 11 28, 20:15)
Man net keista skaityti tokius niekus,kaip vienai mamytei kaškas netiko ir jau puola smerkti darželi ir aukletojos,o kitos ,kurias dar neveda savu vaiku,jau aklai tili. Jei klausyčiau tokiu mamyčiu tai sedečiau iki šiol su vaiku namie.Mano dukra lanko šita grupe ir esu be galo patenkinta ir noriu pasakyti ačiu aukletojams.
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
slonko
kaip jau rasiau, pradejom lankyti "Kodelciuku" grupe. kol kas esam patenkinti, ten vaikuciai jau didesni, todel turbut ir aukletojos ramesnes, malonios. visada skirtingu laiku atvaziuoju sunelio pasiimti, tai nei karto negirdejau kad ant vaiku rektu ar pan. nes mazesniu vaikuciu grupeje pasitaiko (drauge skundesi..)
aika
Mielos mamos Zhanna ir Lika495, labai dziugu, kad taip ginate sia grupe. Taciau cia vyksta neapkaltos procesas, o paprasta diskusija. Ir apie patirti sioje vaiku istaigoje noriai dalinuosi.
Man asmeniskai rupi- mano vaikas, jo sveikata, kad akytes laimingai blizgetu. Aciu Dievui, mes jau lankome superini (valstybini) darzeli, su tikrais pedagogais ir labai siltu zmoguciu, musu seimininkele.
Dar karta rasau, linkiu sekmes Gaidelio grupei 4u.gif

p.s. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Moteris negalima buti tokiom piktom...o tai gali kilti itarimu su kuo tenka susirasineti mirksiukas.gif
zhanna
QUOTE(aika @ 2009 11 30, 01:47)
Mielos mamos Zhanna ir Lika495, labai dziugu, kad taip ginate sia grupe. Taciau cia vyksta neapkaltos procesas, o paprasta diskusija. Ir apie patirti sioje vaiku istaigoje noriai dalinuosi.
Man asmeniskai rupi- mano vaikas, jo sveikata, kad akytes laimingai blizgetu. Aciu Dievui, mes jau lankome superini (valstybini) darzeli, su tikrais pedagogais ir labai siltu zmoguciu, musu seimininkele. 
Dar karta rasau, linkiu sekmes Gaidelio grupei 4u.gif 
p.s.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Moteris negalima buti tokiom piktom...o tai gali kilti itarimu su kuo tenka susirasineti mirksiukas.gif
*

o man atrodo,jusu mergaitei buvo labai gerai grupeje bigsmile.gif mano dvynukes klauso:"O kur Kamile?"tikrai,jiems buvo smagu ir idomu kartu 4u.gif Sekmes,jums!
mamaana
Sveikos mamytes, perskaiciau atsiliepumus apie 4 grupe, ir noriu pasakyti savo nuomone: mano sunus vaiksciojo i Gaideliu grupe, aukletoja Dana super zmogus, bet zinoma kaip ir rase mamyte, "niania" tai nelabai, ji man irgi nepatikdavo, bet vaikui buvo normaliai, nesiskunde.r
Dabar mes 3 grupei, cia aukles SUPER, ir nianai gera. Sunui labai patinka, eina noriai , net namo nenori eiti smile.gif
jekaterinar
mano vaikas lanko šį darželį,esame patenkinti šiuo darželiu.Gerai tai,kad čia yra skirtingos grupes,galima pasirinkti rusų,lietuvių arba lenkų grupe.Auklės labai demėsingos vaikams,nepalieka vaikų be veiklos.Geriausias darželis!!!!!!!! smile.gif)) smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Snezana
Sveikos, mamytės 4u.gif
Lankėm šį darželį, pradėjom nuo lopšelinės grupės "Boružėlės" su nuostabia auklėtoja Ale. Vaikui adaptacijai užteko 2 dienų, nei ašarų, nei isterikų. Isterikos būdavo namie, kai išgirsdavo, jog rytoj neis į darželį. tongue.gif Su vaikais kalbėjo ta kalba, kokia jie supranta.

Auklėtoja Laima iš grupės "Nykštukai" thumbup.gif

Grupėje"Gintarėliai" dirba auklėtoja Danguolė - apie ją mano dukrą gali kalbėti ir kalbėti: ir kokia ji nuostabi, ir kaip mus (vaikus) myli, o auklėtoja pasakė taip, ir padarė kitaip smile.gif . Ji vaikams autoritetas thumbup.gif.

Išeinam į mokyklą su šiltais įspūdžiais ir prisiminimais. Drąsiai galite patikėt savo aukselius šiom nuostabiom moterims ir pedagogėms.
+Burbulė+
QUOTE(jekaterinar @ 2010 02 26, 14:24)
mano vaikas lanko šį darželį,esame  patenkinti šiuo darželiu.Gerai tai,kad čia yra skirtingos grupes,galima pasirinkti rusų,lietuvių arba lenkų grupe.Auklės labai demėsingos vaikams,nepalieka vaikų be veiklos.Geriausias darželis!!!!!!!! smile.gif)) smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Na, lietuviška grupė yra tik nuo 4 m.
Mano mažasis dabar Gaideliuose, tai panašu, kad jis vienintelis iš pilnai lietuviškos šeimos, bet nematau tame didelės problemos. Vyresnėlis dabar Nykštukuose, tai išliko įgūdžiai ir puikiai supranta rusiškai, gali ir pakalbėti.
Violeta Gaideliuose labai šauni 4u.gif .

QUOTE(Snezana @ 2010 05 12, 20:53)
Auklėtoja Laima iš grupės "Nykštukai"  thumbup.gif
*

Sutinku thumbup.gif , Danguolė taip pat liuksiška.
noraxxx
Mes eisime nuo rugsejo i si darzeli, i rusu grupe, idomu kaip vadinasi grupe jei mums 2,5 metu?
lika495
QUOTE(noraxxx @ 2010 07 08, 15:38)
Mes eisime nuo rugsejo i si darzeli, i rusu grupe, idomu kaip vadinasi  grupe jei mums 2,5 metu?
*

aš žinau kad vaikai nuo 2 iki 3 metu eina į gr.,,Boružele'' ir į gr.,,Gaideliai''
Mano dukra buvo gr.,,Gaideliai'' Jai dabar 2m.11m. ir mes nuo rugsejo eisim į kita
grupe į gr.,,širdele''
noraxxx
QUOTE(lika495 @ 2010 07 08, 18:12)
aš žinau kad vaikai nuo 2 iki 3 metu eina į gr.,,Boružele'' ir į gr.,,Gaideliai''
Mano dukra buvo gr.,,Gaideliai'' Jai dabar 2m.11m. ir mes nuo rugsejo eisim į kita
grupe į gr.,,širdele''
*

Gal galite apie Gaideli papasokoti, nes kazkaip prigasdio mania toji baisioji niania, kuri ant vaiku rekia....
lika495
QUOTE(noraxxx @ 2010 07 09, 23:05)
Gal galite apie Gaideli papasokoti, nes kazkaip prigasdio mania toji baisioji niania, kuri ant vaiku rekia....
*

Apie niania aš negaliu pasakyti neko blogo,mano vaikas darželyje jaučiuosi rami ir tai svarbiausia.Galiu pasakyti kad labai geros aukletojas.Aukletoja Dana tikrai nuoširdžiai dirba su vaikais,ir mano mažoji kiekviena ryta su džiaugsmu keliauja į darželi,ir Violeta man taipat labai patinka.Labai gaila kad mes eisim į kita grupė.
noraxxx
QUOTE(lika495 @ 2010 07 10, 12:53)
Apie niania aš negaliu pasakyti neko blogo,mano vaikas darželyje jaučiuosi rami ir tai svarbiausia.Galiu pasakyti kad labai geros aukletojas.Aukletoja Dana tikrai nuoširdžiai dirba su vaikais,ir mano mažoji kiekviena ryta su džiaugsmu keliauja į darželi,ir Violeta man taipat labai patinka.Labai gaila kad mes eisim į kita grupė.
*

Aciu, nuraminote ax.gif Nes jau norejau prasytis i kita grupe rolleyes.gif
Žaislų Karalienė
Dar pries koki menesi as galeciau parasyti, kad viskas buvo nuostabu.... g.gif bet deja.... verysad.gif Gerai, kad jau baigem.... unsure.gif

Rytais dukrai prasidejo isterikos, kad nenori eiti i darzeli schmoll.gif Deja, as pagalvojau, kad tai eilinis mamos isbandymas nono.gif
Kol tokia isterika nepasikartojo sutikus viena niania uz darzelio teritorijos cry.gif Va tada jau issigandau...
Po ilgu ikalbinejimu , verkdama dukra papasakojo, kad buvo baisiai aprekta del to , kad atsisedo valgyti i savo viena, o pasirode po grupiu sujungimo, vaikas turejo pats suprasti, kad tai daryti draudziama gun_rifle.gif
As zinau gerai savo vaika g.gif Neisivaizduoju kaip buvo galima ja taip isgasdinti....

Nors ir planavom dar iki mokyklos lankyti darzeli , bet nuejau ir parasiau prasyma iseiti verysad.gif

Gaila, kad del tokiu nianiu nukencia viso darzelio reputacija verysad.gif
nes as esu labai dekinga visoms musu aukletojoms,
ypac Danai ( musu pirmai) ir Kristinai ( kuri mus ruose mokyklai ) ir padejejoms Aniai, Liusiai wub.gif

Aciu jums 4u.gif

Busimos pirmokes mama

Žaislų Karalienė
Bet manau rugsejo 1 d. uzeisim i darzeli ax.gif
Raganiute
nuo rugsėjo mano 5metis eis į šį darželį. Įdomu, kaip jam seksis unsure.gif
noraxxx
Mes eisime rugpjucio 30d. i boruzele, ziauriai pergyvenu, patiks, nepatiks..
Akapulko
Sveikos,
ir mano sunus eis nuo rugsejo i si darzeli, grupe "Sirdele".
Gal kas zinote kokios ten aukletojos? ar tai nauja grupe ir aukletojos naujos?

Aciu 4u.gif
Mong
QUOTE(Akapulko @ 2010 08 27, 23:27)
Sveikos,
ir mano sunus eis nuo rugsejo i si darzeli, grupe "Sirdele".
Gal kas zinote kokios ten aukletojos? ar tai nauja grupe ir aukletojos naujos?

Aciu 4u.gif
*

Mes lankom sia grupe. Mano sunus nuo pat pirmu dienu su noru ten eina ir net nenori namo eiti smile.gif Aukletojos man labai patinka, o svarbiausia kad ir vaikui. Kai ateinu pasiimt ji, aukletoja visa laika ateina papasakot kaip jam sekesi, o mano vaikas pribega paima ja uz rankos ir veda ja atal i grupe. thumbup.gif 4u.gif
+Burbulė+
Raganiute, mano penkiametis lanko Gintarėlių grupę (paruošiamoji prieš mokyklą, lietuviška). Esame patenkinti.
Mažiukas lanko Gaidelius. Įtariu, kad jis ten vienintelis lietuvis, nes jau rusiškų žodžių vis daugiau parsineša, bet čia ne trūkumas, nes vyresnėlis viską suprato ir galėjo kalbėti rusiškai, kai lankė Gaidelius ir Boružėles, tik užsimiršo, kai perėjo į LT grupę Nykštukai.
Jei neklystu - Širdelės yra lenkiška grupė.
Raganiute
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 09 21, 13:54)
*

patekom į "Nykštukus", priešais jus mirksiukas.gif Kartu šventes švęsim smile.gif
O jūs kitąmet eisit į mokyklą? Ar dukart į tą pačią grupę eisit?
Direktorė mums sakė, kad į "Gintarėlius" eina tik prieš mokyklą vaikai

O nebeliūdi eidamas į darželį tik dabar, gerą mėnesį palankęs rolleyes.gif Šiaip viskuo labai džiaugiuos, auklėtojos man ir mano vaikui patinka. Užsiėmimai įvairūs ir įdomūs.
Tiesa, kai mūsų auklėtoja sirgo, ją pavadavo kažkokia baisokai besielgianti, grasinanti, gąsdinanti (mano penkiametis pripasakojo man). Po jos ir prasidėjo visokios baimės darželiui. Panašu, kad dabar, po mėnesio, tos baimės nyksta.
smartuke
Sveikos mamytes,

Gal zinot kuri ar butu galima pakliuti 2011 09 i darzeli, jeigu dabar uzsirasytume, vaikui butu beveik 2 metukai?
karl
L-D VERINELIS Šiame vaikų darželyje yra pažeidžiamos ne tik vaikų, jų tėvų, bet ir pedagogų tiek kaip darbuotojų tiek kaip žmonių, teisės . Nauja Direktorė pastoviai terorizuoja darbuotojus!!!!!!!!!!!!!! schmoll.gif doh.gif g.gif
karl
QUOTE(smartuke @ 2010 12 01, 18:08)
Sveikos mamytes,

Gal zinot kuri ar butu galima pakliuti 2011 09 i darzeli, jeigu dabar uzsirasytume, vaikui butu beveik 2 metukai?
*

Šiame vaikų darželyje yra pažeidžiamos ne tik vaikų, jų tėvų, bet ir pedagogų tiek kaip darbuotojų tiek kaip žmonių, teisės . Direktorė pastoviai terorizuoja pedagogus!
karl
JI PAKEITE 4 DARZELIUS(DIRBO AUKLETOSJOS ).KAS JA PASTATE NEKS NEZINO, SU DRBUOTOJAIS NESISKAITO VISISKAI. ATLEITA 10 DARBUOTOJU- MENESIO BEGIJE. AR CIA NORMALU!? doh.gif
spaNguolė
O jus irgi atleido? gal yra kokia priežastis kodėl buvo atleisti žmonės? gal jie patys išėjo? g.gif
Tik naujos temos kažin ar reikėjo doh.gif .

Ir dar idomu, kaip yra pažeidinėjamos vaikų ir tėvų teisės?
žilė
QUOTE(karl @ 2010 12 16, 14:25)
JIPAKEITE 4 DARZELIUS(DIRBO AUKLETOSJOS ).KAS JA PASTATE NEKS NEZINO, SU DRBUOTOJAIS NESISKAITO VISISKAI. ATLEITA 10 DARBUOTOJU- MENESIO BEGIJE. AR CIA NORMALU!? doh.gif
*

Skaitau ir stebiuosi? Matomai esate tiek pagiežinga naujam vadovui, kad rašydama pridarėte tiek klaidų.Nėra ko pykti ir skleisti paskalas, kiekvienas naujas vadovas tinkamai įvertina realią situaciją su kokiais darbuotojais teks dirbti ir tai sprendžia,o " rėkti" forume apie savo nepasitenkinimą ir tikėtis dar didesnio " šmeižimo" nemandagu.Leiskite žmogui dirbi.
žilė

Ir dar idomu, kaip yra pažeidinėjamos vaikų ir tėvų teisės?
*

[/quote]

To paties ir man norisi paklausti.būtent kaip???????
Virdi
Norėčiau pasakyti TIK savo nuomonę apie naują vadovę - jei kalbama, kad tai konfliktiška asmenybė, tai nėra namų be dūmų. Kodėl apie kitus vadovus nėra taip kalbama? Kad atėjusi pradėjo "šluoti" žmones iš darbo vietų - tai faktas. Atleisti žmones tik todėl, kad jai kažkas netinka, tai pažeidžiamos žmonių teisės ir darbo kodeksas. Darbo teisės advokatė sakė, kad pas ją kreipėsi keli atleisti darbuotojai iš to darželio. Tikiuosi, kad jie bus grąžinti į darbą. ir dar-tai jau sakau tai, ką pati tikrai žinau - šita vadovė LABAI KONFLIKTIŠKA ir kad lopšelyje-darželyje "Puriena" tiek "gero" pridarė, kad keista, kaip "Purienos" direktorė atlaikė jos "gerus darbus" ir nesusirgo.
Vilniaus miesto l/d vadovai tikrai apie ją žino ir tikrai ne iš gerosios pusės.
Pooke
QUOTE(karl @ 2010 12 16, 12:25)
JIPAKEITE 4 DARZELIUS(DIRBO AUKLETOSJOS ).KAS JA PASTATE NEKS NEZINO, SU DRBUOTOJAIS NESISKAITO VISISKAI. ATLEITA 10 DARBUOTOJU- MENESIO BEGIJE. AR CIA NORMALU!? doh.gif
*

Jei Tie 10 darbuotojų tokie beraščiai, gal ir gerai, kad atleido. Juolab, iš ugdymo įstaigos.

Išties - puikus žmogus, vaikai ją beprotiškai mylėjo. Nepaprastai aktyvi, iniciatyvi, kūrybinga.
Sėkmės Jai darbuos!
Džinė

! 
Temos yra sujungtos. Nereikia atidarinėti visai naujos temos tik dėl darželių direktorių.
Pavardė yra pašalinta. Kam reikės ir domėsis, pagal darželį susižinos ir direktorės pavardę.
makrial
laba, mums jau kovo men. sukaks 2 metukai, norejau paklausti gal kas turit kokis info. ar pvz. nuo pavasario galetu priimti mum i darzeli?
greit turesim antra lialiuka, tai visai butu gerai kad viresnelis nors po puse dienos butu darzelije, ir jam butu linksmiau , ir mamai gal lengviau siek tiek
aciu lauksiu atsakymo
Baunty
musu 2 vaikai lanko si darzeli, nuo rudens ir maziausias ten keliaus, labai NUOSTABI aukletoja Dana "gaideliu' grupeje, mano vaikinas kiekviena vakara sako: "myliu Dana ir mama" thumbup.gif ...kas del naujos direktores, tai ji kazkokia nesava, cia turiu omeny ne tai kad ji visai dar visai mazai dirba , o siaip kazkokia jinai keista, bent jau man sausa ir kategoriska...
xuliganka
Sveikos. taip, as pritariu Baunty, kad Labai NUOSTABI yra aukletoja Dana ir aukletoja Violeta is gaideliu grupes. taip pat ir ju seimininkele. maniskis dabar lanko ta grupe ir labai noriai eina i darzeli ir myli aukletojas. mes patenkintos.
Jolantukas@
sveikos,mes irgi lankom si darzeli.sunus ejo 2,5 metu dukra irgi. tik vat sia ziema labai sirgom tai beveik nelankem.dukra varpeliu o sunus ramuneliu grupeje,del vidaus reikalu nezinom,o aukletojos geros,stengiasi.negirdejau kad kuri skriaustu ar uzgautu vaika.
soalina
Na va, nuo rugsejo menesio eisim ir mes i si lopseli/darzeli "Varpelio" grupe 4u.gif Tik vat idomu kokia auklyte bus g.gif Gal kas irgi eis, arba kazka daugiau zino apie tai? smile.gif
Mariux
Sveikos mamytės,

Jau antroji mano dukra sėkmingai lanko šį darželį 3 metus. Auklėtojos visos puikios, sąlygos geros.
Darželis yra rusų-lenkų, tik priešmokyklinė grupė - lietuvių.

Drąsiai leiskite vaikučius į šį kolektyvą thumbup.gif
Baunty
Mariuxs, neklaidinkit: yra 3 kalbu grupiu, priesmokykliniu taip pat: musu vyresnis siais metais baige "kodelciuku" grupe rusu kalba, pagal isleistuves matesi kad yra priesmokyklinuku ir lenku ir lietuviu grupiu
Mariux
QUOTE(Baunty @ 2011 06 29, 16:00)
Mariuxs, neklaidinkit: yra 3 kalbu grupiu, priesmokykliniu taip pat: musu vyresnis siais metais baige "kodelciuku" grupe rusu kalba, pagal isleistuves matesi kad yra priesmokyklinuku ir lenku ir lietuviu grupiu
*

Laba diena,
Matyt ne tiksliai parašiau: Darželis yra rusų-lenkų, tik priešmokyklinė grupė - lietuvių.
Turėjau omeny, kad jaunesnės grupės rusų-lenkų, o priešmokyklinukų yra ir lietuvių 4u.gif
Jaunesnių lietuvių grupių nėra, bent jau kol kas.
Ugnies_liepsna
Uzrasiau ir as savo vaika i si darzeli, maciau diskutavot paie nauja vadove... g.gif Nezinau man ji pasirode faina, viska issamiai paaiskino, papasakojo, su vaiku pabendravo, bet matesi kad ne del akiu o nuosirdziai, nieko blogo negaliu pasakyti tikrai g.gif
Rokile
Laba,

mes lankom si darzeli, esam lopselinukai. Bent as labai patenkinta thumbup.gif Saunios aukletojos o ir direktore man nepasirode bloga. Nzn, gal kazko nepastebejau, bet kol kas viskas liuks thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.