Noreciau paklausti,gal kas susidure.Cia paveikslas atspausdintas kompiuteriniu budu ant drobes ,kazin neisblunka,dar kas nors neatsitinka
![]() Noreciau paklausti,gal kas susidure.Cia paveikslas atspausdintas kompiuteriniu budu ant drobes ,kazin neisblunka,dar kas nors neatsitinka
Labutis, gal kas ir nutapytu, bet mano manymu tai ne tapybinis, o kompiuterinis darbas. Tapytas jis vistiek atrodytu kiek kitaip, matytusi potepiai. Jei nori tapyto darbo siulyciau paiieskoti pas tuos kurie tapo, gal kas patiks. O jei butent sita issirinkai, tai interjerui jis visai tinkamas ir jo pagaminimo technika atitinka pati darba. Del patvarumo, tai galiu pasakyti kad reminimo salonuose siulo viska kist po stiklu, tada atseit ilgiau laikosi.
O kaina, tai kaip cia pasakius, kai uz tokia technika tai didoka, taciau pabandyk dabar parduotuveje ka nors pigiau isigyti. Todel daug kas ir iesko meno kuriniu internete, nes cia gali nusipirkti be visokiu antkainiu, pvm'u ir pan.
Aciu uz patarimus,pabandysiu paieskoti dar.
jei turi tokia ar panasia, kurios noretum, nuotrauka, pabandyk nueiti i dizaino imone, kuri turi placiaformati spausdintuva. jei neklystu, spausdinimas ant drobes kainuotu apie 50-70 lt/kv.m. o jau ant remo galetum uzsitempti pati, arba galeciau parasyti tel nr. zmogaus, kuris galetu tuo uzsiimti
QUOTE(adelaida @ 2009 03 28, 13:50) jei turi tokia ar panasia, kurios noretum, nuotrauka, pabandyk nueiti i dizaino imone, kuri turi placiaformati spausdintuva. jei neklystu, spausdinimas ant drobes kainuotu apie 50-70 lt/kv.m. o jau ant remo galetum uzsitempti pati, arba galeciau parasyti tel nr. zmogaus, kuris galetu tuo uzsiimti Adelaida, o tas zmogus gal Vilniuje kur ant remo traukia? As ieskau kas galetu silka remint, salonuose brangoka.
ko dabar tema mirsta
gal kas tapot su tempera dazais?
Labai graži aguona
noreciau ir as parodyt savaji,cia grafika maisyta ivariom technikom
Labai grazus visu darbeliai
O as turiu toki klausima.Ar galima ant drobes piesti su aliejiniais dazais? QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 30, 18:38) ![]() Labai idomus darbas... Ar specialybė meniška ar tiesiog meniškas žmogus esate?
Gal galėtumėt pasakyti kokias pagrindines spalvas reiktų sumaišyti, kad gauti violetinę?
sveikutes gal kam reiketu orginaliu paveikslu galiu nutapyti ivairiu didziu ir pagal jusu paeidavimus ar namu interjiera
cia dar mano vienas dabelis,misri technika ''Uzupio kede"
butu smagu pamatyt ir daugiau darbeliu,tapanciu,galetumem komentuot,tartis ,aptarinet technikas ir panasiai
mamukai, parodyk geležinkelius, man jie tokie faini, jeigu turėčiau ,kur kabinti savo susirėminčiau , kokioje baltoje studjoje su aukštom lubom, žiauriai fainai šitie darbai žiūrėtųsi
fotikas nebefotkina.......
Garvežys ir man patiko
QUOTE(cindy @ 2009 05 02, 13:37) dekui garvezys,tai mum akademijoj tokia uzduotis yra fotografuot,po to aptvarkyt foto,padaryt juoda balta,po to perkelt ant popieriaus lapo,cia fotke tik likus,pati piesini kazkur nujojus esu po piesimo perziuru dingo kazkur
gal kas dar parodys savo darbeliu
Sveiki, jungiuosi prie jūsų
QUOTE(jurave @ 2009 03 27, 23:13) Noreciau paklausti,gal kas susidure.Cia paveikslas atspausdintas kompiuteriniu budu ant drobes ,kazin neisblunka,dar kas nors neatsitinka O kokio čia dydžio tas darbas? Prisistatymui įmetu vieną darbą, poto jei priimsit prikelsiu dar Abstrakcija tema ornamentas (visas padarytas iš vienodu detalių) Aliejiniai dažai, drobe aptrauktas kartonas ![]() Beje jus kaip pastebėjau ne vien tapyba keliat, o ir kitokius darbus...tai kaip čia yra? ką galima kelti o ko ne?
po tokiu grožybių
![]() nelabai tik sugalvoju kokius rėmus jam pritaikyti QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 05 03, 23:07) Beje jus kaip pastebėjau ne vien tapyba keliat, o ir kitokius darbus...tai kaip čia yra? ką galima kelti o ko ne? na as manau galim det ivairios technikos paveikslus,nebutinai aliejiniais dazais tapytu,butu kur kas idomiau pamatyt ivairiu paveikslu ir grafikos ir akvareles ir batikos ir dar daugybe kitu tecniku,kuo daugiau tuo idomiau tad laukiam kuo daugiau paveikslu visai grazi temute turetu patapti
na keliam tema i virsu
Galiu parodyti beveik visus savo darbelius štai čia:
Savas menas Tik esu sulaukusi daug kritikos dėl kainų, profesionalumo ir t.t. šiame tinklapyje. Galite drąsiai kritikuoti - jau pripratau Niekada nesimokiau meno, nei kaip nei ant ko ir t.t. piešti.. kaip šovė į galvą, taip ir darau.. o dėl idėjų, tai daugelis mano darbų - tiesiog bandyta daryti kopija.. gal kažką pridedu savo.. kažkiek keičiu.. esmė būna dažniausiai paimta iš kito darbo QUOTE(jurga...a @ 2009 05 05, 13:58) Galiu parodyti beveik visus savo darbelius štai čia: Savas menas Tik esu sulaukusi daug kritikos dėl kainų, profesionalumo ir t.t. šiame tinklapyje. Galite drąsiai kritikuoti - jau pripratau Niekada nesimokiau meno, nei kaip nei ant ko ir t.t. piešti.. kaip šovė į galvą, taip ir darau.. o dėl idėjų, tai daugelis mano darbų - tiesiog bandyta daryti kopija.. gal kažką pridedu savo.. kažkiek keičiu.. esmė būna dažniausiai paimta iš kito darbo as manu visai saunu,lo kritikka priimk,kaip teigiama dalyka,kritikuoja vadinas gerai,jei nieks nieko nesakytu tada jau butu blogai na kas dar parodys savo darbeliu nejau man reiks traukt is spintos
na keliam tema i virsu
![]() ![]() ![]()
[quote=jurga...a,2009 05 05, 13:58]
Galiu parodyti beveik visus savo darbelius štai čia: Savas menas Tik esu sulaukusi daug kritikos dėl kainų, profesionalumo ir t.t. šiame tinklapyje. Galite drąsiai kritikuoti - jau pripratau Labai šaunūs darbeliai, tokie nuoširdūs ir šilti Mamukas Indriukas darbai labai profesionalūs ir tvarkingi QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 08, 15:57) as manu visai saunu,lo kritikka priimk,kaip teigiama dalyka,kritikuoja vadinas gerai,jei nieks nieko nesakytu tada jau butu blogai na kas dar parodys savo darbeliu nejau man reiks traukt is spintos priimu priimu na, o tavo darbai tikrai puikūs.. super Lepregonija,
[quote=Lepregonija,2009 05 11, 12:10]
[quote=jurga...a,2009 05 05, 13:58] Galiu parodyti beveik visus savo darbelius štai čia: Savas menas Tik esu sulaukusi daug kritikos dėl kainų, profesionalumo ir t.t. šiame tinklapyje. Galite drąsiai kritikuoti - jau pripratau Labai šaunūs darbeliai, tokie nuoširdūs ir šilti Mamukas Indriukas darbai labai profesionalūs ir tvarkingi [/quote] Kažkoks nesąmoningas tas puslapis, taip brangu talpinti Tai dabar sakyk ar apsimoka, ar dažnai nuperka ką nors, ir apskritai daugiau pastebi tavo darbus...? Aš mąstau kad reikia pradėti verslą sukti Ir dar vienas klausimas: o tu tikrai manai kad pagrindas+ dažai+ tavo laikas+ tavo įdėja+ tavo sielos įdėjimas verta tik 50 lt Aš pavyzdžiui labai vertinu kritiką todėl kad kai mane sukritikuoja žiauriai kad visišką šlamštą nutapiau tada visą apsižlimbus, sužlugdyta, drebančiom nuo nervų rankom čiumptu teptuką ir padarau šedevrą... Papildyta: [quote=Mamukas Indriukas,2009 05 10, 19:16]na keliam tema i virsu [/quote] įdomus tavo darbai, tokie laisvi, bet manau turi problemu su linijų įvairove...kiekvienas tavo darbas labai geras, bet ir nuobodus TIK PRAŠAU MERGINOS NEPYKIT JEI PERDAUG KRITIKUOJU
Tamsioji ugnis, niekada nevertinu savo darbų labai gerai, visada ir pati juose randu trūkumų, iš to mokausi.. na kritika lieka kritika, neverkiu dėl to, tik nuotaika kartais nusmunka.. tarkim savo šeimoje turiu labai didelę kritikę - mamą
Kas liečia tą tinklapį - www.savasmenas.lt, pradžioje, ten darbus talpino nemokamai.. žinoma, aš jau papuoliau į mokamą.. pasiryžau, juk ne milijoną kainuoja Esu sulaukusi keletą skambučių, vieną darbą pardavusi.. reiškia, žmonės žiūri, mato.. kam patinka ir tinka, tas susidomi Kas liečia kainas, tai jas nustatau "iš oro" Be to, man ne pinigai svarbu, svarbu, kad aš išmokčiau kuo geriau tapyti ir mano darbus pastebėtų Tiesiog malonu tapyti, gaila, kad tam laiko mažai būna QUOTE(Zydryne @ 2009 05 15, 14:10) Sveikutės, panorau ir aš parodyti savo "šedevrus" Tapytas akvarėle: Pirmas bandymas tapyti akriliniais dažais: Man patiko labai Patinka tai kad iš pradžiu pasirodė kad realizmas o po to pamačiau kad netgi visai originaliai sužaista, Neblogai parinktos spalvos Pirmas bandymas tapyti akriliniai dažais labai sveikintinas, man labai įspudingai atrodo gal todėl kad pati neperprantu to akrilo ir su juo darau tik abstrakcijas, o viska dažau aliejiniais Kad nepasikeltum ir toliau, ir siektum toliau tobulumo pasakysiu ko pasigedau, ogi laisvumo, darbai atrodo perspausti, truksta laisvės, nelabai jaučiamas patiriamas malonumas tapant, atrodo toks krapštymasis. Tai aišku yra ir gerai iš vienos pusės, bet viski siulau labiau atsipalaiduoti ir taip sakant pakaifuoti
Labas vakaras
Darbelių kol kas daug sukėlus į internetą neturiu, tai pasidalinsiu tik keliais.. Tapau visur ir ant visko Laukiu komentarų http://public.fotki.com/ugnja
Labas rytas, norėčiau ir aš prisijungti, vienas toks darbelis prisistatymui
aišku nieko ypatingo palyginus su jūsiškiais ![]() QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2009 05 15, 22:02) Man patiko labai Patinka tai kad iš pradžiu pasirodė kad realizmas o po to pamačiau kad netgi visai originaliai sužaista, Neblogai parinktos spalvos Pirmas bandymas tapyti akriliniai dažais labai sveikintinas, man labai įspudingai atrodo gal todėl kad pati neperprantu to akrilo ir su juo darau tik abstrakcijas, o viska dažau aliejiniais Kad nepasikeltum ir toliau, ir siektum toliau tobulumo pasakysiu ko pasigedau, ogi laisvumo, darbai atrodo perspausti, truksta laisvės, nelabai jaučiamas patiriamas malonumas tapant, atrodo toks krapštymasis. Tai aišku yra ir gerai iš vienos pusės, bet viski siulau labiau atsipalaiduoti ir taip sakant pakaifuoti Ačiū, malonu sulaukti pagyrimų O dėl krapštymosi čia man kaip kada, studijiniai darbai laisvesni Papildyta: QUOTE(Ugnycius~ @ 2009 05 15, 23:20) Labas vakaras Darbelių kol kas daug sukėlus į internetą neturiu, tai pasidalinsiu tik keliais.. Tapau visur ir ant visko Laukiu komentarų http://public.fotki.com/ugnja Akį patraukė nutapytas paveikslas su uodais. Labai jau graži, fantastiška liepsnojanti saulė. O pievose trūksta spalvų įvairovės. Orchidėjos ant šilko gražios, tik nepabaigtos? fono trūksta. Tapyk ir toliau, tobulėjimui ribų nėra QUOTE(lamella @ 2009 05 16, 11:42) Labas rytas, norėčiau ir aš prisijungti, vienas toks darbelis prisistatymui aišku nieko ypatingo palyginus su jūsiškiais ![]() Man labai gražus piešinys. Kažkuom primena mėnulį, delčią QUOTE(Zydryne @ 2009 05 15, 14:10) Sveikutės, panorau ir aš parodyti savo "šedevrus" Tapytas akvarėle: ![]() ] labai grazios vynuoges,spalvu koloritas labai grazus,jaucias kompozicijos pojutis,grazus potepis,taip ir toliau eksperimentuok su akvarele |