Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tortas ,,Malkos po sniegu"
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
lucja
cia mano Naujametinis variantas ax.gif
user posted image
Limit
Dariau ir aš šitą tortą smile.gif Nepasakyčiau, kad labai skanus g.gif Man labiausia tešlos skonis kliuvo g.gif Bet svečiai buvo sužavėti, o man pačiai tai vaizdas prapjovus tikrai gražus, bet dėl skonio tai dar pagalvočiau, kaip jį patobulint reiktų.

Ta pačia proga parašysiu, kad vakar pasidariau kefyrinė riccotą. Čia tai tikrai thumbup.gif dalykas, ir saldžiai, ir pikantiškai smile.gif
Limit
Ricotta, pasitaisau rolleyes.gif
oge
Man šitos malkos su džiovintomis slyvomis skaniausios thumbup.gif Su vyšniomis man truputį per rūgštu
lucja
Man tai jis pirma karta buvo pats skaniausiai, kitais kartais tai per daug kremo tai per rugstus ax.gif atrodo kad visos proporcijos islaikytos bet va skonis kitoks
vija
QUOTE(oge @ 2010 02 21, 20:42)
Man šitos malkos su džiovintomis slyvomis skaniausios  thumbup.gif Su vyšniomis man truputį per rūgštu
*

Kokia netikėta minti! Labai mėgstu džiovintas slyvas kepiniuose.
O jas tik nuplaut ir vyniot?
oge
QUOTE(vija @ 2010 02 21, 22:21)
Kokia netikėta minti! Labai mėgstu džiovintas slyvas kepiniuose.
O jas tik nuplaut ir vyniot?
*

Taip. Dar bendradarbės su džiovintais abrikosais, slyvomis ir ananasais, man atrodo, daro, bet vien su slyvom man labiausiai patinka smile.gif
Šį tortą darbe vadina proktologiniu smile.gif
vija
QUOTE(oge @ 2010 02 22, 07:44)
Šį tortą darbe vadina proktologiniu smile.gif
*

biggrin.gif turėtų gerai veikti, kas paprastai nebūdinga konditerijos gaminiams
sabatini
gaminau malkytes antra karta, si karta buvo skanesnes nei pirma... vysnias buvau uzpilusi cukrumu, nes pirma kart buvo perrugsrtu ir i tesla dejau truputi cukraus, man ji buvo skanesne, o su kremu ir vel turejau bedu.. doh.gif mane domina kurios krema daret su ricota suriu, kaip suprantu jo idejot i grietine ir kartu plaket? ax.gif kitakart noreciau pabandyti...
Anita5
Aš malkas pirmą kartą dariau Naujiems metams, tai draugės jau tiek zirzė, kad rytojui vėl pažadėjau iškept doh.gif doh.gif kremą dariau perpus grietinė su jogurtu ir dėjau želatiną. Šįkart turiu naminės varškės, tai galvoju, kaip būtų jei šiek tiek įdėčiau į kremą?
irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Lusasita
vysniu metas tuoj prasides. Vel populiarus bus sis torciukas mirksiukas.gif
Geriuke
Sveiki.
Einu kept ir aš malkas.Į vidu dedu vyšnių iš kompoto,tai skonis thumbup.gif
Preita karta gavosi gerai,nors ir pirma kart gamintos buvo,tai tikiuosi ir šį kart nenusivilsiu ax.gif
vaiduliuke21
stai mano malkos labai skanuuser posted image
*caffe macchiato*
Turiu saldytu raudonuju serbentu, gal visai nieko butu skonis?? g.gif
Suviliojot mane su situo tortuku, noriu iskepti, o kadangi kepat ir su melynem, ir su dziovintom slyvom, tai gal ir serbentai tiktu ax.gif
Rimuselis
Issikepiau ax.gif ir visiem patiko thumbup.gif .
Nova
QUOTE(Barbaryta @ 2010 11 09, 20:19)
Turiu saldytu raudonuju serbentu, gal visai nieko butu skonis?? g.gif
Suviliojot mane su situo tortuku, noriu iskepti, o kadangi kepat ir su melynem, ir su dziovintom slyvom, tai gal ir serbentai tiktu ax.gif
*

Itariu, kad bus laaaaaaabai rugstu smile.gif Nors... jei i krema cukraus pakankamai idet, tai gal saldumas atsvers rugstuma.
*caffe macchiato*
QUOTE(Nova @ 2010 11 11, 15:27)
Itariu, kad bus laaaaaaabai rugstu smile.gif Nors... jei i krema cukraus pakankamai idet, tai gal saldumas atsvers rugstuma.
*

visko jau nupirkau tortukui, rytoj eisiu vysniu biggrin.gif isbandysiu pirma karta originalu receptuka, o veliau pagal skoni bus galima eksperimentuoti rolleyes.gif
Rimuselis
QUOTE(Nova @ 2010 11 11, 15:27)
*

Dariau viska pagal recepta, kas valge tam patiko bigsmile.gif .Niekam nebuvo rugstu ax.gif .
Sypsaliukas
o sakykit, kepėjėlės, kiek laiko jis stingsta?
*caffe macchiato*
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 11 13, 15:07)
o sakykit, kepėjėlės, kiek laiko jis stingsta?
*

Vakar vakare idejau i saldytuva, tai siandien pats tas thumbup.gif
man visi tortai skanesni kai kita diena valgai...

pagaliau prisiruosiau ir as iskepti sita tortuka, tai pasirodau kas gavosi... ax.gif
beje, man nebuvo per rugstus schmoll.gif gal tik to kremo daugoka g.gif
user posted image
user posted image
Kalnietė
QUOTE(Barbaryta @ 2010 11 14, 19:13)
pagaliau prisiruosiau ir as iskepti sita tortuka,
*

thumbup.gif vaizdelis
surmute
skaiciau as ilgai ta puslapiuka ir galvoju isikepti bet turiu vysniu prisisaldzius ir turiu vysniu uzpiltu su brendziu,galvoju pamaisyti. Kaip jus manote kas gautusi
JOLKA999
QUOTE(vaiduliuke21 @ 2010 09 06, 13:43)
stai mano malkos labai skanuuser posted image
*

labai grazios malkos 4u.gif
Mamyciukass228
Sveikos, prisiziurejau as jusu grozybiu ir neatsispyriau pagundai blush2.gif Visas gaminomo procesas man pasirode labai lengvas (nors kepeja is manes prasta), tik vat bekepant visos sultys vysniu isbego (kiekvienas pagaliukas plyso per visa ilgi g.gif ), bet galutinis rezultatas man vistiek atrode graziai thumbup.gif Kita karta uzpila bandysiu su jogurtu ir kiek rugstesni, nes sikart, buvo persaldu, o ir vysnios be rugsteles kazkodel buvo.
Rodau rezultata blush2.gif

user posted image

user posted image

(geda, bet tik dabar pastebejau, kad lekstes nepavaliau pries fotografuojant, bet skubejau, nes ragautoju daug, kad speciau iamzint rolleyes.gif )
Rimuselis
Viskas thumbup.gif
redared
Tikrai viskas thumbup.gif paziurejau, prisiminiau ir vel uzsinorejau doh.gif o kaip krema darei, viska pagal pirmaji recepta? g.gif
Žuvelė
Išbandžiau ir aš šitą grožį thumbup.gif Šian vėl kepsiu mažės gimimo dienai, tikiuosi, per porą valandų sustings smile.gif

Tik man truputį ta grietinė aptepimui netinka... g.gif gal ką kita galima naudoti???
Visgi
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 11 19, 23:59)
labai grazios malkos 4u.gif
*

Papildyta:
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2010 12 22, 13:59)
Sveikos, prisiziurejau as jusu grozybiu ir neatsispyriau pagundai blush2.gif  Visas gaminomo procesas man pasirode labai lengvas (nors kepeja is manes prasta), tik vat bekepant visos sultys vysniu isbego (kiekvienas pagaliukas plyso per visa ilgi g.gif ), bet galutinis rezultatas man vistiek atrode graziai  thumbup.gif  Kita karta uzpila bandysiu su jogurtu ir kiek rugstesni, nes sikart, buvo persaldu, o ir vysnios be rugsteles kazkodel buvo.
Rodau rezultata blush2.gif

user posted image

user posted image

(geda, bet tik dabar pastebejau, kad lekstes nepavaliau pries fotografuojant, bet skubejau, nes ragautoju daug, kad speciau iamzint  rolleyes.gif )
*

o kaip ji issikepti? labai skaniai atrodo 4u.gif
Nova
QUOTE(visgi @ 2010 12 26, 13:12)
o kaip ji issikepti? labai skaniai atrodo 4u.gif
*

Receptas pirmam psl. Tema juk visa apie ta pati.
redared
Kepiau Kaledoms malkas rolleyes.gif
nu bet geda ir sakyt, per ta skubejima ir neapsiziurejima, iskepiau ne 15, o 12 malku. Kai atejo laikas jas deliot, kraunu kraunu ir niekaip nesigauna doh.gif nu bet valgytojai liko patenkinti, dziaugesi, akd tortas gaivus ax.gif
Tik kazi, ar as kada ji iskepsiu tobulai. Pirma karta nestingo kremas, dabar malku pritruko doh.gif
Visgi
QUOTE(Nova @ 2010 12 26, 16:30)
Receptas pirmam psl. Tema juk visa apie ta pati.
*

Labai labai aciu ir atsiprasau kad buvau nepastabi blush2.gif 4u.gif
graazke
laba diena malkų kepėjos , norėčiau pastebėti ,kad ""malkos", kaip ir "medutis", skaniausi mažiausiai po paros , jiems reikia laiko "subręsti" , tada atsiskleidžia tikrasis jų skonis . thumbup.gif
Mamyciukass228
QUOTE(redared @ 2010 12 22, 23:06)
Tikrai viskas  thumbup.gif  paziurejau, prisiminiau ir vel uzsinorejau  doh.gif o kaip krema darei, viska pagal pirmaji recepta?  g.gif
*

Dariau pagal pirmaji recepta, bet naujuju sutikimui bandysiu su jogurtu pertept, man labai jau riebu buvo. Receptas kaip tik ziemos sventem kvepia, tai reikia pakartot (tik man paprastai bandant savo skoniui kazka pritaikyt, kaip tik ir nesigauna kazkas verysad.gif )
redared
As nesuprantu, kaip pirmam recepte nurodyta, kad ta pertepima pila ant tu malku, jis toks skystas g.gif bet jeigu imi grietine 40 proc (irgi pagal recepta), tai ji niekad taip nebegs doh.gif
Lusasita
QUOTE(redared @ 2010 12 28, 15:48)
As nesuprantu, kaip pirmam recepte nurodyta, kad ta pertepima pila ant tu malku, jis toks skystas  g.gif bet jeigu imi grietine 40 proc (irgi pagal recepta), tai ji niekad taip nebegs  doh.gif
*

kai grietine sumaisysi su cukrumi, tai ji skysta paliks, o paplakus ilgiau pasidarys kremas mirksiukas.gif
Alacka
Labas rytas,
tks klausimas,o ar galima ir kitas uogas deti i sita tortuka? dariau su vysniom,tai tikrai skanus isejo. Norejau Naujiems padaryti,bet paziurejau labai mazai turiu uzsaldytu vysniu,neuzteks man,nes noriu du tortukus kepti. Gal kas dejo ir kitas uogas? Kaip iseina? Turiu uzsaldytu braskiu, raudonu ir juodu serbentu. Jei ne,tai reikes tada eiti i parda pirkti vysnias. doh.gif
redared
QUOTE(Alacka @ 2010 12 30, 10:52)
Labas rytas,
tks klausimas,o ar galima ir kitas uogas deti i sita tortuka? dariau su vysniom,tai tikrai skanus isejo. Norejau Naujiems padaryti,bet paziurejau labai mazai turiu uzsaldytu vysniu,neuzteks man,nes noriu du tortukus kepti. Gal kas dejo ir kitas uogas? Kaip iseina? Turiu uzsaldytu braskiu, raudonu ir juodu serbentu. Jei ne,tai reikes tada eiti i parda pirkti vysnias.  doh.gif
*

maximoj vysnioms kaip tik akcija, du pokeliai apie 5 lt kainuoja mirksiukas.gif
Lusasita
QUOTE(redared @ 2010 12 30, 11:42)
maximoj vysnioms kaip tik akcija, du pokeliai apie 5 lt kainuoja  mirksiukas.gif
*

reiks uzsipirkt thumbup.gif
Jovita 35
Mergytes idomu ar gautusi,jei kepciau is bemieles pirktines teslos ax.gif .Labai tingiu tesla minkyti blush2.gif
akb
Kiek cia ~ gramu miltu reikia? Ar tinka extra miltai (tokie smulkus labai) ar reikia paprastu?
redared
Stikline = 160 g. Man extra tiko 4u.gif
Ruciake
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 12 30, 18:50)
Mergytes idomu ar gautusi,jei kepciau is bemieles pirktines teslos ax.gif .Labai tingiu tesla minkyti blush2.gif
*

Aš visada tik iš bemielės šaldytos tešlos ir kepu šį tortą, tikrai gaunasi, tik nereikia labai plonai iškočiot, nes tada suplyšta bekepant pagaliai tie 4u.gif
mercedes
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 12 30, 19:50)
*

Skonio reikalas,bet as antra karta su pirktine tesla nekepsiu,niekam nepatiko,nors kai gaminau pati,pyragas nuo stalo dingo labai greitai.
Alacka
Sveikutes,
iskepiau ir as tortuka,si karta is ivairiu ouogu. isejo netoks grazus kaip pirma karta,bet tada pamirsau nufotkinti,tai va dabar rodau. blush2.gif

user posted image
jurgice
QUOTE(Alacka @ 2010 12 31, 14:33)
Sveikutes,
iskepiau ir as tortuka,si karta is ivairiu ouogu. isejo netoks grazus kaip pirma karta,bet tada pamirsau nufotkinti,tai va dabar rodau.  blush2.gif

*

o as meduti pagal Jusu imesta recepta kepu ,liuks ,kito ir nemeginu dar mirksiukas.gif
Labanga
Prisijungiu ir as prie Jusu, kepusiu "malkini" torta.

Super gaminukas. Tikrai rekomenduoju.
Tik man kremo mazoka buvo... As ir taip pridejau dar kokius 200 gr. jogurto - ir vis tiek truko smile.gif Sito, zinoma, niekas nepastebejo, bet man norejosi, kad malkos butu labiau apsnigtos smile.gif

O siame tortuke - tikrai viskas idealiai subalansuota.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.