Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 3D vaisiaus echoskopija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
motinyste_veza
QUOTE(stuleju @ 2011 05 04, 17:11)
Mes kai registravomes 3D sake panasia kaina, apie 95-97 litus. Bet kai nuejome gydytojas visai kitaip sake, jau net neatsimenu bent lyg apie 150 litus ivardino kaip tikra kaina. Bet kadangi musu 3D nepavyko, vyras dave 100 litu. Ir pinigelius nustebino, kad ne kasoje reikejo moketi, o daktarui. Tai net nzn, gal kaina pasako paziurejus i zmones. Nelabai as supratau sistemos, tiek kad tikrai labai maloniai prieme smile.gif Bet informacijos pernelyg daug kita vertus nesuteike...
*

ka reiskia nepavyko? vaikas buvo nusisukes, ar kaip?
stuleju
QUOTE(motinyste_veza @ 2011 05 04, 21:52)
ka reiskia nepavyko? vaikas buvo nusisukes, ar kaip?
*

Uzsidenges rankomis veiduka buvo smile.gif Ir kad ir kaip bande gydytojas, netrauke rankyciu ir viskas smile.gif Sake galime bandyti po savaites dar karta, bet nusprendeme, kad nera reikalo kankinti leliu smile.gif
Alekto
Aš dariausi "Motina ir vaikas" klinikoje nesenai.Nesigailiu tikrai thumbup.gif Su pirma irgi ten darėmės. Tik vat su antra mergyte laiko neradom blush2.gif
Šitoj klinikoj 290lt kainuoja. Šiaip daugoka. Bet netyčia radau akcija,tad kainavo 139lt thumbup.gif
Ir nuotraukų, ir video sočiai turim. Mergytės bruožai labai panašūs į sesyčių wub.gif
Vienareikšmiškai sakau - jeigu tik leidžia finansinės galimybės - verta pasidaryti ax.gif
inga325
Kas 3D daretes Malio namuose, noreciau paklausti, pas kuria daktare geriausia eiti? Mes netycia ten buvom pakliuve pas nelabai jau kokia, tai nusivylem. Aciu uz info...
((Smilte))
Mergytes, tai visdelto.... Gal zinot ar Klaipedoje daro 3D? 4u.gif
Laiminga M.
Sveikos,
buvau ir as siandien 3D 4u.gif ispudziai neapsakomi smile.gif buvau Vilniuje, Bonus eventus. Padare 15 graziu nuotraukyciu, 9 popieriuje atspausdino o kitos buvo irasytos i cd kartu su video.. Is tikruju verta pasidaryti, jei aisku finansai leidzia. Nesigailiu nekiek, ir pinigu negaila, nes tikrai verta! Mokejau 170lt ( be med.israso). Suzinojau ir vaikelio lyti smile.gif mergyte 98% smile.gif
((Smilte))
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 05 11, 22:49)
Sveikos,
buvau ir as siandien 3D  4u.gif  ispudziai neapsakomi smile.gif buvau Vilniuje, Bonus eventus. Padare 15 graziu nuotraukyciu, 9 popieriuje atspausdino o kitos buvo irasytos i cd kartu su video.. Is tikruju verta pasidaryti, jei aisku finansai leidzia. Nesigailiu nekiek, ir pinigu negaila, nes tikrai verta! Mokejau 170lt ( be med.israso). Suzinojau ir vaikelio lyti smile.gif mergyte 98% smile.gif
*

Kaip faina smile.gif Jokiu pinigeliu nebutu gaila, kad pamatyti savo mazyti stebukla wub.gif
sileste
QUOTE(((Smilte)) @ 2011 05 08, 07:22)
Mergytes, tai visdelto.... Gal zinot ar Klaipedoje daro 3D?  4u.gif
*

jei kuncu klinikoj(vetrungej) dar neparsiveze, nes zadejo vasario men, tai niekur nera Klaipedoje, neieskok, 4u.gif
Damute*
Sveikos 4u.gif
Skaitau, ir jau norisi 3D darytis ax.gif Bet mums dar ankstoka
Sakykite, o kelntą savaitę geriausiai?

Laiminga M.
QUOTE(Damute* @ 2011 05 25, 22:16)
Sveikos 4u.gif
Skaitau, ir jau norisi 3D darytis  ax.gif  Bet mums dar ankstoka
Sakykite, o kelntą savaitę geriausiai?
*

28- 30 sav. kazkur 4u.gif
Damute*
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 05 25, 23:21)
28- 30 sav. kazkur 4u.gif
*

ačiū 4u.gif
lialkaa
Sveikos 4u.gif
ar Vilniuj 3D tik Lenktosios gatvej daro?
Laiminga M.
QUOTE(lialkaa @ 2011 05 30, 22:19)
Sveikos 4u.gif
ar Vilniuj 3D  tik Lenktosios gatvej daro?
*

Tiksliai nezinau, gal kur ir rasite, bet as neradau schmoll.gif Kitur tik 2D siule ir gan brangokai, (galima ir poliklinikoj padaryt 2D daugiau nei per pus pigiau negu jie siulo). O 3D daugiau niekur neradau schmoll.gif
lialkaa
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 05 30, 23:40)
Tiksliai nezinau, gal kur ir rasite, bet as neradau schmoll.gif Kitur tik 2D siule ir gan brangokai, (galima ir poliklinikoj padaryt 2D daugiau nei per pus pigiau negu jie siulo). O 3D daugiau niekur neradau  schmoll.gif
*

vadinas rasysimes cia ax.gif o kiek laiko reikia laukt? bet tikraiusiai eiliu nera..
elviuka
Musu pilvuko gyventojui dabar yra 24 savaites wub.gif . Ar neperanksti butu daryti 3D ekoskopija?
juleta
QUOTE(inga325 @ 2011 05 08, 16:55)
Kas 3D daretes Malio namuose, noreciau paklausti, pas kuria daktare geriausia eiti? Mes netycia ten buvom pakliuve pas nelabai jau kokia, tai nusivylem. Aciu uz info...
*

cia kiek suprantu apie mazyli klausiate.
Patarciau eiti pas daktara E.Sutku.
Cansado
QUOTE(elviuka @ 2011 07 03, 16:46)
Musu pilvuko gyventojui dabar yra 24 savaites wub.gif . Ar neperanksti butu daryti 3D ekoskopija?
*

mano žiniomis, idealiausia daryt 27-28sav, bet daro ir nuo 24sav..
juleta
QUOTE(Cansado @ 2011 07 05, 16:44)
mano žiniomis, idealiausia daryt 27-28sav, bet daro ir nuo 24sav..
*

kodel idealiausia 27-28sav.? nes man darys 19-20sav.3D echo.
Lyraaa
QUOTE(juleta @ 2011 08 12, 11:04)
kodel idealiausia 27-28sav.? nes man darys 19-20sav.3D  echo.
*

Kada tinkamiausias laikas 3D/4D echoskopijai? Dažniausiai tokia atliekama tarp 24 ir 34 nėštumo savaičių, o apie 27-28 nėštumo savaitę tikriausiai būtų idealiausias laikas, nes kūdikis jau užsiauginęs šiokį tokį riebalų sluoksnį ir dar turi pakankamai vietos judėti. Tai leidžia pamatyti dar negimusį kūdikį kaip niekada anksčiau. Nuostabius jausmus sukelia mojuojančio rankomis, pirštą čiulpiančio, besirąžančio, žiovaujančio ar besijuokiančio kūdikėlio vaizdai.

Majus
Klaipedoje, Kuncu klinikoje atlieka jau 4D. 4u.gif Tik rugpjucio menesiukui vietu jie jau nebeturi, o rugsejui registruos tik menesio gale. Ir siuo metu kaina pas juos 90lt, bet nuo rugsejo kainas tikriausiai pakles doh.gif
Lyraaa
QUOTE(Majus @ 2011 08 19, 15:18)
Klaipedoje, Kuncu klinikoje atlieka jau 4D.  4u.gif Tik rugpjucio menesiukui vietu jie jau nebeturi, o rugsejui registruos tik menesio gale. Ir siuo metu kaina pas juos 90lt, bet nuo rugsejo kainas tikriausiai pakles  doh.gif
*

Kiap pigiai... thumbup.gif
*panteRa*
O mes ziurejom "kina" 3D apie leliuka Vaiko ir motinos klinikoj Kaune. Tik leliuko padetis buvo nefotogeniska doh.gif biggrin.gif tai dokumentine nuotrauka neisejo, suzinojom daug visko gero ir laimingi isejom. Kainavo labai nedaug, nes beta.lt kupona turejom.
Sekmes nestuke.gif
ginciucha
Labai likau nusivylus,25/26 sav.dariausi Mazyli,likau nieko nepesus,nei jokiu israsu,nei vienos foto g.gif nei cd,tipo nesigavo,o pinigelius paeme greit...Ir taip kiek pripasakojo doh.gif Cia gal dar priklauso kokia gyd.atlieka ax.gif Man nepasiseke su ja blush2.gif
Ir labai jau skubino greit iseit,tipo laukia kiti uz duru...
verdni
Gal yra planuojanciu daryti 3D/4D echoskopija "Motinos ir vaiko" klinikoj. Butu 129 Lt, vietoj 290 Lt, nes turiu kupona, galiojanti iki gruodzio 13 d. Jei domina, rasykit i az. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.