man dar tik 12 sav. bet butu smalsu suzinoti kur tai atliekama, kokiame mieste...
kokia kaina...
gal jau kas ir buvo uzvedes ta tema, bet as neradau.
tad kvieciu pasisakyti apie 3D echoskopija
gal kas jau turiti patyrimo del 3D vaisiaus echoskopijos.
man dar tik 12 sav. bet butu smalsu suzinoti kur tai atliekama, kokiame mieste... kokia kaina... gal jau kas ir buvo uzvedes ta tema, bet as neradau. tad kvieciu pasisakyti apie 3D echoskopija
Jei neklystu, tai genetikos centre, Vilniuje, yra toks echo. Draugei darė, kai nėštumas tebuvo 12 savaičių, o sakė vaiką matė kuo puikiausiai, lūpas, veidą, akis...paprastas echo taip aiškiai nerodo.
3D yra Vilniuje Vilniaus Gimdymo Namuose
3D echoskopijos klaipedoj nedaro kiek girdejau, mes daremes uzsieny, ne tik 3D, bet ir 4D, tai super tai tiek. mums kainavo apie 100 doleriu, bet tada negaila tikrai buvo, del to vienintelio karto, o apziuraq detali tokia truko koki 40 minuciu
Pasirodo Kauno klinikos turi toki aparata - tik reikia gydytojo siuntimo, man sake duos po dvieju savaiciu, nes reikia issitirti virksteles bukle - gali buti labai trumpa ir su mazgais, tai gimdymo metu rizika yra siokia tokia.
o įmanoma Vilniuje kokioje nors klinikoje be siuntimo 3D foto gauti?
3D yra vilniuje, kaune ir klaipedoje QUOTE(juanita @ 2006 01 24, 08:38) vilniuje man dare genetikos centre, kainos nezinau nes buvau su siuntimu. nuotraukyte daro nuo 28 savaites, tada jau galima joje matyt kudikio odos pavirsiaus foto. as turiu veiduko nuotrauka, labai faina nuotraukyte gali padaryti bet kuria savaite QUOTE(Ispanė @ 2006 09 01, 17:44) santariskese be siuntimo gali gauti
dariausi Genetikos centre. su siuntimu eiles buvo, registravausi į mokamą. 13 sav pasakė netgi lytį. Tik echoskopija kainuoja apie 40 lt, kraujo tyrimas daug brangiau. Siaip jau labai rekomenduoju.
Ačiū, labai laukiu:)
QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 22:00) Ačiū, labai laukiu:) mano daktaras nedave siuntimo, bet nuejau be siuntimo
Aš siuntimą turėjau, bet iš jo naudos......... Pirmus 2 kartus mokėjau, kraują man darė pirmą kartą, tai buvo kažkoks pirmo trimestro testas, net dar ne triple. Jo (triple) jau nebedarė, nes pirmasis labai geras buvo.
Nežinau, gal yra šaltų nervų žmonių, bet mane tie tyrimai labai nuramino. Aišku buvo faina ir lytį sužinot taip anksti. Dar galiu patart kaip mano draugė patarė. Pasidaryt echoskopiją GC visus 3 kartus, nes jie tikrai geriau mato pvz ar vaikas auga ar ne, nes ją taip Panevėžio daktarai iškankino sakydami kad vaikui nelabai gerai kažkas, o gimė sveikas vaikelis, gero svorio. Tik dėl to aš ir važiavau pas genetikus visus 3 kartus. Sėkmės ir sveikatos! QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 22:17) Aš siuntimą turėjau, bet iš jo naudos......... Pirmus 2 kartus mokėjau, kraują man darė pirmą kartą, tai buvo kažkoks pirmo trimestro testas, net dar ne triple. Jo (triple) jau nebedarė, nes pirmasis labai geras buvo. Nežinau, gal yra šaltų nervų žmonių, bet mane tie tyrimai labai nuramino. Aišku buvo faina ir lytį sužinot taip anksti. Dar galiu patart kaip mano draugė patarė. Pasidaryt echoskopiją GC visus 3 kartus, nes jie tikrai geriau mato pvz ar vaikas auga ar ne, nes ją taip Panevėžio daktarai iškankino sakydami kad vaikui nelabai gerai kažkas, o gimė sveikas vaikelis, gero svorio. Tik dėl to aš ir važiavau pas genetikus visus 3 kartus. Sėkmės ir sveikatos! o kaip suprast "Pasidaryt echoskopiją GC visus 3 kartus " kokiom cia savaitem priklauso daryti ? pas kokia genetike buvai ? as pirma kart buvau 16 sav pas Krasovskaja, bet sekancia sav ji atostogauja, tai eisiu pas kita.
Aš lankiausi pas Benušienę. Tai nepasakysiu tiksliai kuriom savaitėm reikia, nes ji pasakydavo, kada registruotis kitam kartui. Manau pasakytų jų registratūroje kokiom savaitėm reikia darytis. Toliau tai jie daro tik echoskopiją, bent jau man taip darė.
va Danijoje girdejau kad padaro daugybe nuotrauku ir plius gauni DVD su irasu.Laukiu nesulaukiu kada galesiu pamatyti mazuleli.Ar LT taip pat duoda irasa?????
QUOTE(cuname @ 2006 09 04, 22:18) va Danijoje girdejau kad padaro daugybe nuotrauku ir plius gauni DVD su irasu.Laukiu nesulaukiu kada galesiu pamatyti mazuleli.Ar LT taip pat duoda irasa????? Lenkijoje irgi padaro daug nuotrauku ir iraso i CD arba DVD, kai buvom 2D tai gavom 9 nuotraukas, dabar eisim 3D, tai paziuresim kiek nuotrauku duos ir irasys i DVD
Sveikutes,
o gal kas zino kaip ir kur Kaune galima papulti 3D tyrimui. Na as zinau, kad klinikose yra, bet kur kreiptis jei be siuntimo ir kiek tai kainuoja, ir ar reikia ilgai laukti.
Bukit geros mamytes parasykit kurioms jau pasitvirtino, kad lyti teisingai pasake genetikos centruose ar kur kitur per 3D echoskopija. Butu idomu zinot ar tikrai pasitvirtina
QUOTE(doviliuxss @ 2006 10 08, 19:06) Bukit geros mamytes parasykit kurioms jau pasitvirtino, kad lyti teisingai pasake genetikos centruose ar kur kitur per 3D echoskopija. Butu idomu zinot ar tikrai pasitvirtina 3D vaizda jungia tik nuo 22 savaites siaip gydytojai nemato tikslo to daryti , nebent mato koki sklaidos defekta ir nori ji apziureti geriau.bent jau man taip sake gydytoja is genetikos centro.o jei nestumas mazesnis daro iprasta echo. QUOTE(doviliuxss @ 2006 10 08, 20:06) Bukit geros mamytes parasykit kurioms jau pasitvirtino, kad lyti teisingai pasake genetikos centruose ar kur kitur per 3D echoskopija. Butu idomu zinot ar tikrai pasitvirtina mano draugei pasitvirtino tikiuosi man taip pat
manau kad kalba eina apie sita genetikos centra.
http://www.mf.vu.lt/katedros/zmgk.htm http://www.geneticahumana.lt/VU/index.htm QUOTE(meduke @ 2006 10 10, 11:39) 3D vaizda jungia tik nuo 22 savaites siaip gydytojai nemato tikslo to daryti , nebent mato koki sklaidos defekta ir nori ji apziureti geriau.bent jau man taip sake gydytoja is genetikos centro.o jei nestumas mazesnis daro iprasta echo. man genetikos centre echo dare 23 sav su puse, bet 3D neijunge. o as naivuole taip tikejausi, kad man su 3d ziuri Pasake lyti - 100 proc mergyte.. bet ka as zinau ar tiket, jei su paprastu echo ziurejo QUOTE(*lavista* @ 2006 10 13, 12:19) man genetikos centre echo dare 23 sav su puse, bet 3D neijunge. o as naivuole taip tikejausi, kad man su 3d ziuri Pasake lyti - 100 proc mergyte.. bet ka as zinau ar tiket, jei su paprastu echo ziurejo na man sake gydytoja kad tas apratas ne visai paprastai tai 2D vaizdas , skiriasi nuo tu kur poliklinikose.mums taip pat sake kad dar viena mergyte , tai kazkaip ir tikim.
Norejau suzinoti, ar galima siaip nueiti i genetikos centra i ta 3D echoskopa, ar butinai turi buti priezastis,kad jie paziuretu, labai jau noriu pamatyti savo mazyli
QUOTE(kalinka1980 @ 2006 10 14, 15:08) Norejau suzinoti, ar galima siaip nueiti i genetikos centra i ta 3D echoskopa, ar butinai turi buti priezastis,kad jie paziuretu, labai jau noriu pamatyti savo mazyli jei nori gali drasiai skambint ir uzsirasyt tik echoskopijai QUOTE(mija28 @ 2006 09 02, 22:00) Ačiū, labai laukiu:) O kiek tie tyrimai kianuoja?
jei tik 3D echoskopija, tai prieš mėnesį mokėjau 112lt. (80 lt. gydytojo konsultacija, o visa likusi suma - echoskopija). BET be konsultacijos nepriima ir ji privaloma. Dariausi Santariškėse, laukiau 2 dienas.
Nuotraukos, dėja, nepadarė (3D), nes lėliukas buvo susikrovęs rankytes ir kojytes ant savo galvos (super patogu gyventi Bet ėjau ten kad tiksliai nustatytų lytį, taigi jau žinau, tai man nereikėjo ir fotkės, buvau ir taip laiminga
Gal kas išbandėte 4D Live echoskopą Kravčenkos klinikoje? Kaip suprantu, kad jis turėtų būti dar kažkoks ypatingesnis nei 3D...
QUOTE(spurrga @ 2006 10 20, 14:36) Gal kas išbandėte 4D Live echoskopą Kravčenkos klinikoje? Kaip suprantu, kad jis turėtų būti dar kažkoks ypatingesnis nei 3D... ypatingesnis tik tuo, kad gydytojas gali apsukti vaizda, ta prasme, kad jei vaikiukas guli zemyn galva, tai apska, kad matytum nezemyn galva, nezinau ar suprantamai paaiskinau
Kiek kainuoja echoskopija jau supratau, gal zinot, kiek tie genetiniai tyrimai kainuoja?
O gal kuri bandete 3D echoskopija Kaune? QUOTE(spurrga @ 2006 10 20, 13:36) Gal kas išbandėte 4D Live echoskopą Kravčenkos klinikoje? Kaip suprantu, kad jis turėtų būti dar kažkoks ypatingesnis nei 3D... 3D echoskopas fiksuoja tik statini vaizda, t.y. 2D vaizda (kaip skaidre) aparatas vercia trimaciu vaizu, tad informacijos gavimas yra gana sudetingas ir ne super efektyvus, nes norint gauti geresni vaizda, reikia ji "gaudyti". Tuo tarpu 4D fiksuoja trimati vaizda judesyje, kitaip tariant 4D pagalba matysit kaip maziukas ziovauja, ciulpia pirsta ir t.t. Gruodzio men. atidaromas naujas echoskopijos kabinetas, teiksiantis tokias paslaugas QUOTE(kalinka1980 @ 2006 10 29, 18:56) sekmes papasakosi kaip ten su 3D yra . Kada ji jungia, o kada ne jei nesunku paklausk koks patikimumas del lyties, jei ziurejo tik su 2D ? man nebutu taip svarbu, bet kad pradejau ruzavus rubelius pirkt, negaliu sustot QUOTE(*lavista* @ 2006 11 01, 12:08) sekmes papasakosi kaip ten su 3D yra . Kada ji jungia, o kada ne jei nesunku paklausk koks patikimumas del lyties, jei ziurejo tik su 2D ? man nebutu taip svarbu, bet kad pradejau ruzavus rubelius pirkt, negaliu sustot aciu pas mus gims sunelis kaip as supratau ziurejo turbut su 2D, nes vaizdas buvo juodai baltas, as kazkaip ir nepagalvojau kad reikia prasyti kad ijungtu 3D,nes kai suzinojau kad bus berniukas, tai apie viska pamirsau bet dabar galvoju kad reikejo iskart paprasyti kad paziuretu su 3D, nes butu vaizdas fainesnis, nors ir taip buvo viskas gerai matoma,ir kaip ziovauja, ir pirstuka ciulpa QUOTE(godaiva @ 2005 08 22, 08:20) gal kas jau turiti patyrimo del 3D vaisiaus echoskopijos. man dar tik 12 sav. bet butu smalsu suzinoti kur tai atliekama, kokiame mieste... kokia kaina... gal jau kas ir buvo uzvedes ta tema, bet as neradau. tad kvieciu pasisakyti apie 3D echoskopija Labukas visoms sioje temoje. Apie lt nieko nzn, bet Godaiva, gyveni Danijoje, tai tau info bus naudinga. www.graviditetsscanning.dk Cia raso kad kaina 1000 dkk vienam kartui skanuojant 3d ir 4d, o jei du skanavimus nori darytis tai kaina skiriasi jau. As eisiu vasario menesi. O uzsirasyti reikia jau pries kelis menesius, nes vietu gali nelikti. QUOTE(Nele @ 2006 12 15, 17:53) Bus Žvėryne Pala,pala, aš jau nebesusigaudau...Kam čia visko tiek daug? Kas yra 2D, 3D, 4D...? QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 28, 14:30) Pala,pala, aš jau nebesusigaudau...Kam čia visko tiek daug? Kas yra 2D, 3D, 4D...? Tai butu issamiausias tyrimas, koks tik gali buti. Ne visi vaisiaus vystymosi parametrai tikrinami 4D, daug informacijos gydytojas gauna tirdamas 2D (tai mums zinomas tyrimas, kuri atlieka ginekologai). Visapusiskam tyrimui reikalingos abi echoskopijos. O 3D tai nejudantis 4D vaizdas. Jei populiariai 4D - judantis vaizdas, jo nuotrauka jau vadinama 3D. Kaip Beatuk raso, kad Danijoje kartu atliekama 3D ir 4D, vadinasi, gydytojas ziures judanti trimati vaizda, o paskui ji fotografuos
O as savo baby siandien maciau !!! Kai buvau nescia pirma karta manes neskanavo, tad sis kartas man naujiena. Ir tai nuostabu ... labai fainas jausmas, labai fainas reginys kaip juda, kai reaguoja i skanerio galvutes paspaudimus ir tt. nu fainai ... !!!!
QUOTE(Beatuk @ 2007 01 02, 21:49) O as savo baby siandien maciau !!! Kai buvau nescia pirma karta manes neskanavo, tad sis kartas man naujiena. Ir tai nuostabu ... labai fainas jausmas, labai fainas reginys kaip juda, kai reaguoja i skanerio galvutes paspaudimus ir tt. nu fainai ... !!!! o kur tu dareisi? Ir 4D ar koki dareisi?
ai, as tai ne lt dariausi, o Danijoj. Sis kartas dar 2D. Ir kitas kartas 2D, o jau trecias tai 3d ir 4D bus. Paskutinysis yra mano uzgaida, kai babiui bus apie 19-20a savaite, kad matytu viska;jei ka jau ne taip pamatys. Bet tikiuosi to nebus. Ziurejo kaip vaisius ar viska isoriska turi, ziurejo kaklo rauksles storuma Ir siandien dar krauja paeme, kad sake jei ras kazka ne taip tai jau tada man bus lakstymai po ligonine
Vilniuje 4 D vaisiaus echoskopija atliekama, kainuoja 400 Lt.
placiau skaitykite, ten yra tel nr, kuriais galima suzinoti daugiau info. Eiles dideles nera. http://www.sveikamoteris.manosvetaine.lt/i...3&Itemid=15 QUOTE(garbaniukee @ 2007 01 08, 12:23) Vilniuje 4 D vaisiaus echoskopija atliekama, kainuoja 400 Lt. placiau skaitykite, ten yra tel nr, kuriais galima suzinoti daugiau info. Eiles dideles nera. http://www.sveikamoteris.manosvetaine.lt/i...3&Itemid=15 na as dariausi ne LT, bet isvertus tai butu apie 250 Lt. uz tai gavau 4D irasyta i DVD, kelias nuotraukas, na ir aisku gydytojo konsultacija
o gal žinote kiek kainuoja 3D vaisiaus echoskopija Genetikos centre be siuntimo ?
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 08, 12:36) na as dariausi ne LT, bet isvertus tai butu apie 250 Lt. uz tai gavau 4D irasyta i DVD, kelias nuotraukas, na ir aisku gydytojo konsultacija Labukas. O kur dareisi? Sakai daugoka? QUOTE(biscuit @ 2007 01 09, 13:08) niekur nerandu info apie 4D echo Stai cia 3D vaisiaus nuotrauka ![]() O kai vaizdas juda, pvz.: matome kaip vaikas ziovauja, tai jau yra 4D Daug info apie tai anglu kalba, tiesiog paieskok per kokia paieskos sistema
gal galetumete parasyti telefono numerį, kuriuo registruotis genetikos centre.
kazkaip stringa mano internetas. is anksto dekoju |