bumbulas
2009 09 30, 16:51
QUOTE(kuuzia @ 2009 09 29, 19:01) Tai aš jau taip ir supratau, kad patekau į tą procentą, kurioms nelabai pavyksta tyrimas  Kaip gaila, kad skaudėjo. Man kai dūrė, tai adatos nemakalavo, tiesiog įdūrė ir pritraukė 2 ml. Jausmas buvo kaip vaistukų suleidimo į užpakalį. O aš labai bijau visokių procedūrų. Aišku, po procedūros maudė dūrio vietą ir patį pilvą. Tikriausiai ne visoms taip sklandžiai pavyksta. Man darė Santariškėse Butkevičienė.
-Neužmirštuolė-
2009 09 30, 20:50
Sveikos merginos, aš užsiregistravau Santariškių genetikos centre pas gydytoją Eglę Butkevičienę. Tuomet bus aštuonios nėštumo savaitės. Noriu paklausti tų, kurios lankėtės pas šią gydytoją, kokia ji Jums pasirodė (nes registravausi spėjimo būdu)
LaimingaMamyte
2009 09 30, 21:30
QUOTE(Liepa10 @ 2009 09 30, 21:50) Sveikos merginos, aš užsiregistravau Santariškių genetikos centre pas gydytoją Eglę Butkevičienę. Tuomet bus aštuonios nėštumo savaitės. Noriu paklausti tų, kurios lankėtės pas šią gydytoją, kokia ji Jums pasirodė (nes registravausi spėjimo būdu)  As pas ja su abiems nestumais buvau. Man ji labai faina  kitu gyd. nepazytu, bet zinau kad Beniusiene irgi daug kas giria. Tik man atrodo 8 sav. dar nieko jums nepasakys... kiek zinau sprando raukle matuoja nuo 10-14 sav. tada buna tiksliausias rezultatas Sekmes
Hopeidea
2009 09 30, 22:13
Pritariu LaimingaMamyte Vakar su MB buvome pas ją konsultuotis Vilniaus sveikatos namuose : viską paaiškino, buvo dalykiška, bet kartu ir neatšiauri  Bųtent tokios gydytojos man ir patinka- neperdaug lipšnios, bet ir neperdaug susireikšminusios  Svarbiausia, kad paaiškino viską nuo A iki Ž  na, aš jau daug ką žinojau,buvau prisiskaičiusi  Bet maniškis klausėsi labai įdėmiai Mums 16 sav. kol kas augam sveiki ir jokių nukrypimų  Net Priska du kraujo tyrimo paklausėme jos nuomonės ir nebedarėme..sakė antrame trimestre jis dar mažiau tikslus ir ji vistiek labiau remiasi echo.. Tik įsijungusi echoskopa, iškart pasakė: "Oj, koks berniukas, neįmanoma nepamatyti"  Tai tokia linksma nata pradėjusi , viską išmatavo, apžiūrėjo, vėlgi, viską paaiškindama
-Neužmirštuolė-
2009 10 01, 12:24
Labai ačiū už atsakymus, mamytės Nuvažiuosiu 8 savaičių, jei ką, pasakys gydytoja, kad atvykti vėliau.
QUOTE(kuuzia @ 2009 09 29, 19:01) Tai aš jau taip ir supratau, kad patekau į tą procentą, kurioms nelabai pavyksta tyrimas  o dieve man tai net nieko panasaus i tai nebuvo.nemaloni procedura,bet truko gal 1 ar dvi minutes ir tiek.is kart po to pamaude pilva kokia valanda,o dar po val turejau eit i darba,ir nebejauciau jokiu nemalonoi pojuciu.matai kaip visoms skirtingai
LaimingaMamyte
2009 10 01, 22:54
QUOTE(Hopeidea @ 2009 09 30, 23:13) Pritariu LaimingaMamyte Vakar su MB buvome pas ją konsultuotis Vilniaus sveikatos namuose : viską paaiškino, buvo dalykiška, bet kartu ir neatšiauri  Bųtent tokios gydytojos man ir patinka- neperdaug lipšnios, bet ir neperdaug susireikšminusios  Svarbiausia, kad paaiškino viską nuo A iki Ž  na, aš jau daug ką žinojau,buvau prisiskaičiusi  Bet maniškis klausėsi labai įdėmiai Mums 16 sav. kol kas augam sveiki ir jokių nukrypimų  Net Priska du kraujo tyrimo paklausėme jos nuomonės ir nebedarėme..sakė antrame trimestre jis dar mažiau tikslus ir ji vistiek labiau remiasi echo.. Tik įsijungusi echoskopa, iškart pasakė: "Oj, koks berniukas, neįmanoma nepamatyti"  Tai tokia linksma nata pradėjusi , viską išmatavo, apžiūrėjo, vėlgi, viską paaiškindama  Smagu kad viskas gerai  Sekmes
QUOTE(Liepa10 @ 2009 09 30, 21:50) Sveikos merginos, aš užsiregistravau Santariškių genetikos centre pas gydytoją Eglę Butkevičienę. Tuomet bus aštuonios nėštumo savaitės. Noriu paklausti tų, kurios lankėtės pas šią gydytoją, kokia ji Jums pasirodė (nes registravausi spėjimo būdu)  siaip pirmas vizitas pas genetika priklauso 12 savaiciu  anksciau nera ko ten eit
indrutee
2009 10 04, 16:42
QUOTE(Liepa10 @ 2009 09 30, 19:50) Sveikos merginos, aš užsiregistravau Santariškių genetikos centre pas gydytoją Eglę Butkevičienę. Tuomet bus aštuonios nėštumo savaitės. Noriu paklausti tų, kurios lankėtės pas šią gydytoją, kokia ji Jums pasirodė (nes registravausi spėjimo būdu)  man inai patiko  buvau pas ja du kartus su pirmuoju
-Neužmirštuolė-
2009 10 05, 18:26
QUOTE(indrutee @ 2009 10 04, 17:42) man inai patiko  buvau pas ja du kartus su pirmuoju  Tuomet labai gerai. Dėkoju už nuomones
sveikos, mamos. mums 12 sav. , ginekologe dare echo, tai lialiuko sprando raukslyte 1,7mm. man 29 metai, kazkokiu didesniu riziku neturiu, bet visgi nusprendziau pasidaryti PRISCA. si tyrima darysiuosi privaciai SOPRO sentre. Jei kartais sulaukciau nelabai geru rezultatu, tai kaip supratau i Santariskiu genetikos centra laiku nebesuspesiu? tada belieka su siuntimu kreiptis i Vilniaus sveikatos namus turbut? Kai pasiimsiu PRISCA rezultatus, tai man ju neiaskins tenai niekas? Gal galite nurodyti kazkokias ribas? Aciu labai uz atsakyma.
linka777
2009 10 07, 16:40
QUOTE(kuuzia @ 2009 09 29, 16:08) Aš šiandien po vaisiaus vandenų tyrimo... Labai bijojau ir tikrai buvo labai baisu. Kiek skaitau čia SM, tai rašo, kad nėra nei labai skausminga nei ką, bet kai makalavo su adata po pilvą tai sakiau mirsiu  Ir be to dūrė antrą kartą. Nors kiek buvau supratusi, kad tik vienas dūris būna. Ar aš klystu. O dabar guliu per dieną lovoj, o iki tualeto tik susirietusi galiu nueiti, nes skauda pilvą... Man kažkaip dabar jau įdomu, ar tiesiog man pats tyrimas nepavyko kažkas, ar čia tik visos rašo, kad neskauda ir t.t. Man tas pats buvo (tik dure viena karta), bet skausmelis buvo toks kokio nesitikejau.. bet viskas praejo, ir atsakymu geru sulaukem  man cia atrodo galejo buti del to kad isitempus buvau..
Wild Pearl
2009 10 09, 20:36
as noriu paklausti o ten santariskese echoskopu daktares negali klysti del leliuko lyties?ar ten jau skaitosi geras echoskopas ir jos jau tiksliai gali pasakyti kas gims?siaip esu buvusi ten nes turiu rizika padidinta,bet aciu dievui tyrimai geri ir vandens tyrimu atlykineti nereikia...bet va eisiu kita savaitele pakartotiniam tyrimui pastebeti vaikiuko sirdele nes daktarei ten kazkas uzkliuvo tai labai nerimauju...gal kam toks atvejis buvo?labai neramu...ir is viso sis nestumas kazkoks kitoks nei ankstesni...vis del visko pergyvenu ir nerimauju  ...
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 09, 20:36) as noriu paklausti o ten santariskese echoskopu daktares negali klysti del leliuko lyties?ar ten jau skaitosi geras echoskopas ir jos jau tiksliai gali pasakyti kas gims?siaip esu buvusi ten nes turiu rizika padidinta,bet aciu dievui tyrimai geri ir vandens tyrimu atlykineti nereikia...bet va eisiu kita savaitele pakartotiniam tyrimui pastebeti vaikiuko sirdele nes daktarei ten kazkas uzkliuvo tai labai nerimauju...gal kam toks atvejis buvo?labai neramu...ir is viso sis nestumas kazkoks kitoks nei ankstesni...vis del visko pergyvenu ir nerimauju  ... Absoliučiai tiksliai lytį pasako tik vaisiaus vandenų tyrimas. Echoskopas bet kokiu atveju yra tik šešėliai.
LaimingaMamyte
2009 10 09, 21:23
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 09, 21:36) as noriu paklausti o ten santariskese echoskopu daktares negali klysti del leliuko lyties?ar ten jau skaitosi geras echoskopas ir jos jau tiksliai gali pasakyti kas gims?siaip esu buvusi ten nes turiu rizika padidinta,bet aciu dievui tyrimai geri ir vandens tyrimu atlykineti nereikia...bet va eisiu kita savaitele pakartotiniam tyrimui pastebeti vaikiuko sirdele nes daktarei ten kazkas uzkliuvo tai labai nerimauju...gal kam toks atvejis buvo?labai neramu...ir is viso sis nestumas kazkoks kitoks nei ankstesni...vis del visko pergyvenu ir nerimauju  ... QUOTE(kuuzia @ 2009 10 09, 22:14) Absoliučiai tiksliai lytį pasako tik vaisiaus vandenų tyrimas. Echoskopas bet kokiu atveju yra tik šešėliai. 100% duoda tik vandenu tyrimas, bet manau kad ir echiskopuojant gan tinksliai pasako patyrusi gyd. genetike. O aparatai Santariskese patys geriauseji  . Nors echoskopuojant 100% neikas neduos. Kai man ziurejo ir atsuko ekrana tam, kad parodyti kas yra tarp kojiciu - tai ir sakyti nieko nereikejo, pati viska pamaciau  bet aisku gyd. dar patvirtino mano spelione, bei nuotrauka su irodymais gavom  Tai tuo tikiu 98%  , o tie 2 % - na visko buna P.S. Bet cia apie apziura ne anksciau nei 16 sav. Manau kad ankstesniam  laike speliojimai gali buti klaidingi
Wild Pearl
2009 10 11, 06:58
aiskutis tada  na ziuresim..kita savaitele dar pakartotinai eisiu tai paziuresiu ar si karteli ka pasakys,o tada jau lauksime ir matysime ar pasitvirtins daktares prognozes ar ne  aisku visu didziausias noras kad butu viskas gerai  aciu:)
Babylove
2009 10 11, 11:07
Sveikos, busimo ir esamos mamytės, turiu klausimą, kuris labai kankina  . Prieš porą dienų gydytoja patvirtino stebukliuką - mums 8 sav., bet iš karto pasiūlė kreiptis į ŽGC. Jos siūlymas nenustebino, jau pati apie tai svarsčiau, kadangi mūsų stebukliukas užsikabino po 1.5 metų bandymų ir po to, kai jau pradėjom ruoštis dirbtiniam, nes vyrui nustatė oligospermiją - maža spermos koncentracija. Gal kuri su tuo susidūrėte, kokiai rizikos grupei priklausome?  Labai neramu, o vizitas pas genetikus tik po mėnesio  , nes, žinoma, anksčiau nieko ir nematys.
QUOTE(Babylove @ 2009 10 11, 11:07) Sveikos, busimo ir esamos mamytės, turiu klausimą, kuris labai kankina  . Prieš porą dienų gydytoja patvirtino stebukliuką - mums 8 sav., bet iš karto pasiūlė kreiptis į ŽGC. Jos siūlymas nenustebino, jau pati apie tai svarsčiau, kadangi mūsų stebukliukas užsikabino po 1.5 metų bandymų ir po to, kai jau pradėjom ruoštis dirbtiniam, nes vyrui nustatė oligospermiją - maža spermos koncentracija. Gal kuri su tuo susidūrėte, kokiai rizikos grupei priklausome?  Labai neramu, o vizitas pas genetikus tik po mėnesio  , nes, žinoma, anksčiau nieko ir nematys. Nа, aš tai siūlyčiau pasikalbėti dar bent su vienu daktaru apie tai, ar tikrai reikia genetinių tyrimų. Ir kai nueisi pas genetikus visų pirma gerai išsiaiškinti, ar tai turi kokios nors įtakos toms genetinėms ligoms nuo kurių tiria, nes tiria tikrai nedaug, ir tik tada spręsti ar darytis tyrimus ar ne. Nes patikėk manim, jeigu pradės kraujo tyrimai rodyti kokią nors negerą tikimybę, o realaus pavojaus nuo tos oligospermijos kaip ir nėra, tai prasinervuosi tiek, kad neturėsi ramybės pusantro mėnesio iki vaisiaus vandenų tyrimo atsakymo. Man darosi panašu, kad tie eiliniai ginekologai ir t.t. mažai visgi nusimato apie tuos genetinius tyrimus ir siūlo juos tam, kad tik apsidraustų.
jurgytia
2009 10 12, 13:08
QUOTE(linka777 @ 2009 10 07, 17:40) Man tas pats buvo (tik dure viena karta), bet skausmelis buvo toks kokio nesitikejau.. bet viskas praejo, ir atsakymu geru sulaukem  man cia atrodo galejo buti del to kad isitempus buvau.. Turbut tikrai isitempusi buvai arba nuo gydytojo priklauso. Nes as visiskai nieko nejauciau, net maziausio prisilietimo nei nieko
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 12, 13:08) Turbut tikrai isitempusi buvai arba nuo gydytojo priklauso. Nes as visiskai nieko nejauciau, net maziausio prisilietimo nei nieko  Po to genetikas manęs klausė apie tą procedūrą, tai kai pasakiau paklausė, ar nesakė, kad gal vandenų mažoka buvo. Tai gali būti, kad jeigu vandenų mažoka, tai ir kankino ilgiau, kol išsiurbė kiek reikia. Ech ačiū dievui man jau viskas praeity ir rezultatai geri.
Wild Pearl
2009 10 12, 13:43
na manau tas labiausiai ir dziugina,geri tyrimai ir atsakymai  saugok save ir savo pilveli...
aukse80
2009 10 15, 11:51
Sveikutės, gal kuri nors žinote Natalijos Krasovskajos mobilųjį telefoną? Būčiau labai dėkinga
milennaa
2009 10 17, 17:53
Sveikos mamytes,as dariausi genetini tyrima ir rezultatai yra nekokie bent kraujo..edvardso sindromas 1:50 padidinta rizika  pergyvenu ir laukiu echoskopa kad butu aiskiau,ar tikrai tai didele rizika,si liga tokia sunki,kad negalvot ir nesinervuot neina..
Kraujo tyrimai dažnai būna klaidingi, todėl labai nesijaudink. Vien dėl to mano genetikė jų man nerekomendavo. Iš karto siuntė vaisiaus vandenų tyrimui ir jie rodė, kad chromosomos nepakitę  . 1:50 JUK DAR NĖRA 1:1. Tad nosį aukštyn!
LaimingaMamyte
2009 10 18, 22:28
QUOTE(milennaa @ 2009 10 17, 18:53) Sveikos mamytes,as dariausi genetini tyrima ir rezultatai yra nekokie bent kraujo..edvardso sindromas 1:50 padidinta rizika  pergyvenu ir laukiu echoskopa kad butu aiskiau,ar tikrai tai didele rizika,si liga tokia sunki,kad negalvot ir nesinervuot neina..  Manau kad tavo atveju tau pasiulys darytis vaisiaus vandenu tyrima, ir tik po jo zinosi 100% atsakyma. Kraujo tyrimu rezultatai yra statististiniai ir labai daznai neatitnka tikroves. Pazystu neviena mamyte kuriai kraujas parode labai blogus rezultatitus, bet po vandenu tyromo paaiskejo, kad visas gerai ir jos jau dabar supa savo mazulelius. Linkiu tau sekmes, ir tikiu kad viskas bus gerai
MyliuTave
2009 10 19, 15:54
sveikos  siandien KMUK buvau genetiniams tyrimams. pagal UG viskas normose, tik sprando rauksle 2,6 mm (man 27 m), tai nelabai nudziugino  ir pridaviau krauja, bet ats bus tik kita sav, nes kompas sugedes tipo  tai dabar kazkaip susibiesinus sedziu del tos raukslytes, nors ginekologe sake nepergyvent
kumpiene
2009 10 19, 19:34
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 19, 16:54) sveikos  siandien KMUK buvau genetiniams tyrimams. pagal UG viskas normose, tik sprando rauksle 2,6 mm (man 27 m), tai nelabai nudziugino  ir pridaviau krauja, bet ats bus tik kita sav, nes kompas sugedes tipo  tai dabar kazkaip susibiesinus sedziu del tos raukslytes, nors ginekologe sake nepergyvent  O pas mane atvirksciai kai buvau 12 savaite echo tai rauklse buvo gera o kraujas kazka parode... tai laukiu dabar penktadienio... tada pas genetikus KMUK priregsitruota
O per kiek laiko buna vaisiaus vandienų tyrimo rezultatai?
QUOTE(Mergiona @ 2009 10 19, 20:58) O per kiek laiko buna vaisiaus vandienų tyrimo rezultatai? Po savaitės.
O tikrai vaisiaus vadienų tyrimas gali sukelti persileidimą, ar tai tik teoriškai?
QUOTE(Mergiona @ 2009 10 20, 11:18) O tikrai vaisiaus vadienų tyrimas gali sukelti persileidimą, ar tai tik teoriškai? Sakyčiau, kad tai tik teoriškai. Bet... 100% garantijos niekas neduoda. Tie 2% palikti kaip apsidraudimui. Juk nežinai, kaip gali sureaguoti organizmas ar atsirasti dar kokių nenuspėjamų dalykų.
Kananga
2009 10 20, 21:19
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 19, 16:54) sveikos  siandien KMUK buvau genetiniams tyrimams. pagal UG viskas normose, tik sprando rauksle 2,6 mm (man 27 m), tai nelabai nudziugino  ir pridaviau krauja, bet ats bus tik kita sav, nes kompas sugedes tipo  tai dabar kazkaip susibiesinus sedziu del tos raukslytes, nors ginekologe sake nepergyvent  Mano buvo 2.3 mm , E. Butkevieciene sake viskas liuks net kraujo pasiule nedaryt. (man 27 m) Lentele
MyliuTave
2009 10 21, 10:32
QUOTE(Kananga @ 2009 10 20, 22:19) Mano buvo 2.3 mm , E. Butkevieciene sake viskas liuks net kraujo pasiule nedaryt. (man 27 m) Lentelena, as papuoliau pas tokia gyd, kuri nelabai megsta aiskint, tai apie ta rauksle pasake, kad "i normas telpa" ir viskas, idave lapeli kraujui (net nepazurejau, ar trgubas, ar dvigubas tas tyrimas  ) ir ate ate...
augustella
2009 10 21, 13:45
Mergaites,
kaip papult i ta genetikos centra i santariskes be sansu. Gal kas daret genetinius tyrimus pries planuojant nestuma ir po dvieju persileidimu. Lauksiu komentaru.Itariu,kad man reiktu pas gydyoja Evelina Dagyte, gal kas kartais turite jos mob.Jei kas turit,parasykit i az.
Hopeidea
2009 10 21, 18:18
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 21, 11:32) na, as papuoliau pas tokia gyd, kuri nelabai megsta aiskint, tai apie ta rauksle pasake, kad "i normas telpa" ir viskas, idave lapeli kraujui (net nepazurejau, ar trgubas, ar dvigubas tas tyrimas  ) ir ate ate...  Kuri čia tokia? man patiko, kad Butkevičienė viską paaiškino.. QUOTE(augustella @ 2009 10 21, 14:45) Mergaites, kaip papult i ta genetikos centra i santariskes be sansu. Gal kas daret genetinius tyrimus pries planuojant nestuma ir po dvieju persileidimu. Lauksiu komentaru.Itariu,kad man reiktu pas gydyoja Evelina Dagyte, gal kas kartais turite jos mob.Jei kas turit,parasykit i az. Turiu tik E.Butkevičienės
*Smiltele*
2009 10 21, 19:29
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 21, 20:18) Kuri čia tokia? man patiko, kad Butkevičienė viską paaiškino.. Turiu tik E.Butkevičienės  o as turiu Benusienes  as uzvakar pasiskambinau jai, ir mane y santariskes priims uz savaiteles, mums viskas gerai.(dariausi tyrimus pas ja).. ji tokia nuostabi genetike, tai vaziuosim dar karteli, profilaktiskai pasiziureti kaip augam
MyliuTave
2009 10 21, 20:37
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 21, 19:18) Kuri čia tokia? Armaitiene  na, ji labai gera gydytoja, tik kad nelabai i kalbas leidziasi  pasako esme, kiek reikia ir jokiu lialia ir aiskinimu issamiu...  na bent jau kiek as su ja susidurus, tai ji konkrecai, trumpai ir aiskiai, gal kitoms r aiskina, nezinau.. .  nors as ir pati labai i kalbas nemegeja leistis, tai man uztenka trumpai ir konkreciai... tiesiog siaip kiek skaicius buvau, kad kitoms gydytojai labai issamiai viska aiskina...
ESLAUDA
2009 10 21, 20:45
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 21, 21:37) Armaitiene  na, ji labai gera gydytoja, tik kad nelabai i kalbas leidziasi  pasako esme, kiek reikia ir jokiu lialia ir aiskinimu issamiu...  na bent jau kiek as su ja susidurus, tai ji konkrecai, trumpai ir aiskiai, gal kitoms r aiskina, nezinau.. .  nors as ir pati labai i kalbas nemegeja leistis, tai man uztenka trumpai ir konkreciai... tiesiog siaip kiek skaicius buvau, kad kitoms gydytojai labai issamiai viska aiskina... Nu taigi pas tave viskas ok su ta rauksle, norma Mano gine sake, patologija nuo 3. Nepergyvenk
augustella
2009 10 22, 07:24
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 21, 18:18) Kuri čia tokia? man patiko, kad Butkevičienė viską paaiškino.. Turiu tik E.Butkevičienės  sveika, bet tu laukiesi,tikriausiai. o jus i mobilu skambinot ir asmeniskai taretes ir kiek tada mokejot jai.Jei gali parasyk jos tel i az.
Norincioji
2009 10 22, 15:21
Mano irgi kraujo tyrimas buvo 1:50, bet as kazkaip nesinervavau, tikejau, kad viskas yra gerai, nes tas kraujo tyrimas yra labai jautrus. Santariskese pries menesi laiko eme man vaisiaus vandenis, visai neskaudejo, gavau atsakymus, vaikutis sveikas  Ir gydytoja Kraosvskaja sake, kad vaisiaus vandenu emimas visai nepavojingas, jei butu pavojinga nedarytu. Taigi, kam 1:50 nesijaudinkit
-Neužmirštuolė-
2009 10 22, 17:50
QUOTE(Kananga @ 2009 10 20, 22:19) Mano buvo 2.3 mm , E. Butkevieciene sake viskas liuks net kraujo pasiule nedaryt. (man 27 m) LenteleLabai garai, kad viskas liuks Aš antradienį taip pat pas gyd. E. Butkevičienę važiuosiu. Kažin, kaip man seksis
dublis2
2009 10 23, 06:35
Labas mamytės, padėkit man....pas genetikus Vilniuje užrašinėja tik kitiems metams  ,ir man jau stipriai per vėlu  ar yra kokių šansų anksčiau pakliūti nemokamai? ką man dabar daryti?
QUOTE(dublis2 @ 2009 10 23, 07:35) Labas mamytės, padėkit man....pas genetikus Vilniuje užrašinėja tik kitiems metams  ,ir man jau stipriai per vėlu  ar yra kokių šansų anksčiau pakliūti nemokamai? ką man dabar daryti?  bandyk Kaune Papildyta:QUOTE(Norincioji @ 2009 10 22, 16:21) Mano irgi kraujo tyrimas buvo 1:50, bet as kazkaip nesinervavau, tikejau, kad viskas yra gerai, nes tas kraujo tyrimas yra labai jautrus. Santariskese pries menesi laiko eme man vaisiaus vandenis, visai neskaudejo, gavau atsakymus, vaikutis sveikas  Ir gydytoja Kraosvskaja sake, kad vaisiaus vandenu emimas visai nepavojingas, jei butu pavojinga nedarytu. Taigi, kam 1:50 nesijaudinkit  džiugu girdėti  o gydytoja Krasovskaja labai šauni moteris - buvau pas ją abu kartus ir dar mielai aplankyčiau
LaimingaMamyte
2009 10 23, 14:21
QUOTE(dublis2 @ 2009 10 23, 07:35) Labas mamytės, padėkit man....pas genetikus Vilniuje užrašinėja tik kitiems metams  ,ir man jau stipriai per vėlu  ar yra kokių šansų anksčiau pakliūti nemokamai? ką man dabar daryti?  Visai nemokamai abejoju kad gausis. Bet gali kainuoti labai nedaug gal apie (100Lt) jei gausite genetikes mob. tel. ir paskambinus tiesiai sutarsite del laiko i pirmine konsultacija t.y. echoskopija. Jei bus reikalas genetike jums israsytu siuntima kraujo arba vandenu tyrimams ... Manau mergytes siam forume turi privacius genetikiu mob. paklausinekite.... O papuolat i rizikos grupe???
Hopeidea
2009 10 23, 16:14
QUOTE(MyliuTave @ 2009 10 21, 21:37) Armaitiene  na, ji labai gera gydytoja, tik kad nelabai i kalbas leidziasi  pasako esme, kiek reikia ir jokiu lialia ir aiskinimu issamiu...  na bent jau kiek as su ja susidurus, tai ji konkrecai, trumpai ir aiskiai, gal kitoms r aiskina, nezinau.. .  nors as ir pati labai i kalbas nemegeja leistis, tai man uztenka trumpai ir konkreciai... tiesiog siaip kiek skaicius buvau, kad kitoms gydytojai labai issamiai viska aiskina... Taip, čia matyt kaip kam  Ištikrujų , man būtų užtekę ir mažiau info nes buvau apsiskaičius ir praktiškai viską , ką sakė jau žinojau  Bet vat maniškis sėdėjo išsižiojęs  jam viskas buvo įdomu ir nežinoma...Todėl vertinu šiek tiek iš šalies, ir manau kad nežinančiam Butkevičienė patiktų būtent dėl smulkaus ir aiškaus reikalo išdėstymo  man matyt būtų ir Armaitienės užtekę, svarbu viską padaro ir pamatuoja, pažiūri ką reikia, išvadas parašo..o jei dar lytį pasako- tada iš vis pasaka QUOTE(augustella @ 2009 10 22, 08:24) sveika, bet tu laukiesi,tikriausiai. o jus i mobilu skambinot ir asmeniskai taretes ir kiek tada mokejot jai.Jei gali parasyk jos tel i az. Taip, ąš  laukiu berniuko kovo men. Dariau Priska tyrimą ir buvo negeras atsakymas, gavau siuntimą, bet aišku su siuntimu tai pasaka be galo sulaukt eilės  Apskambinau visur kur dirba Butkevičienė ir Beniušienė..Tik Vilniaus Sveikatos Namuose gavau prisiregistruoti, laukiau vieną mėn eilėje, kai nuvykau , mums buvo 16sav. Echoskopas ir konsultacija kainavo 249,-lt Bet ramybė , kad viskas gerai- neįkainuojama Rašau tel.nr , i AŽ..manau susitarus asmeniškai tikrai nereikės ilgai laukti ir tokių babkių mokėti
augustella
2009 10 26, 09:27
QUOTE(Hopeidea @ 2009 10 23, 16:14) Taip, čia matyt kaip kam  Ištikrujų , man būtų užtekę ir mažiau info nes buvau apsiskaičius ir praktiškai viską , ką sakė jau žinojau  Bet vat maniškis sėdėjo išsižiojęs  jam viskas buvo įdomu ir nežinoma...Todėl vertinu šiek tiek iš šalies, ir manau kad nežinančiam Butkevičienė patiktų būtent dėl smulkaus ir aiškaus reikalo išdėstymo  man matyt būtų ir Armaitienės užtekę, svarbu viską padaro ir pamatuoja, pažiūri ką reikia, išvadas parašo..o jei dar lytį pasako- tada iš vis pasaka Taip, ąš  laukiu berniuko kovo men. Dariau Priska tyrimą ir buvo negeras atsakymas, gavau siuntimą, bet aišku su siuntimu tai pasaka be galo sulaukt eilės  Apskambinau visur kur dirba Butkevičienė ir Beniušienė..Tik Vilniaus Sveikatos Namuose gavau prisiregistruoti, laukiau vieną mėn eilėje, kai nuvykau , mums buvo 16sav. Echoskopas ir konsultacija kainavo 249,-lt Bet ramybė , kad viskas gerai- neįkainuojama Rašau tel.nr , i AŽ..manau susitarus asmeniškai tikrai nereikės ilgai laukti ir tokių babkių mokėti  labai aciu uz info.
augustella
2009 10 26, 11:29
O cia yra tokiu,kurios daresi genetinius tyrimus pries planuoajnt nestuma,budamosnenescios? lauksiu pasisakymu.
Loterija
2009 10 26, 12:37
QUOTE(augustella @ 2009 10 26, 12:29) O cia yra tokiu,kurios daresi genetinius tyrimus pries planuoajnt nestuma,budamosnenescios? lauksiu pasisakymu. Ar Jus turit omeny genetinius ar chromosominius tyrimus? Jei genetinius- tai reikia turėt konkrečių įtarimų (žinot konkrečią ligą) ir tai LT nedaug kas gali būti ištirta, ir kitur tai nebūtų lengva, jei liga paveldma kelių genų/ genų grupių kelių tai praktiškai neįmanoma. Jei chromosominius tyrimus turit omeny- nemažai ilgai nepastojančiųjų daro.
augustella
2009 10 26, 14:48
QUOTE(Mirėja @ 2009 10 26, 12:37) Ar Jus turit omeny genetinius ar chromosominius tyrimus? Jei genetinius- tai reikia turėt konkrečių įtarimų (žinot konkrečią ligą) ir tai LT nedaug kas gali būti ištirta, ir kitur tai nebūtų lengva, jei liga paveldma kelių genų/ genų grupių kelių tai praktiškai neįmanoma. Jei chromosominius tyrimus turit omeny- nemažai ilgai nepastojančiųjų daro. tiksliai nezinau,ar tai genetiniai ar chromosominiai.Su pastojimu problemu lyg ir nera.Idomu butu suzinoti,kokius tyrimus daro pries planuojant nestuma.
Ryt keliauju pas Krasovskają. Turėtų būti paskutinis apsilankymas, jei tik viskas gerai( tfu tfu tfu, iki šiol taip ir buvo). Įdomu, ką dabar pamatys.
|
|