tai kad aš turiu siuntimą darytis būtent vandenų tyrimui, bet kaip ten patekti anksčiau
sitas mano pasisakymas ne tau buvo skirtas. As kaip tik pabandziau pasakyti, kad gaila, jog tau reikia o negali patekti laiku ir be pinigu. Sekmes, ir tvirtybes. Gaila kad nieiko neglaiu padeti
Sveikos
Dabar kai jau viskas praeity galiu pasidalint savo isgyvenimais,pergyvenimais nes tos dvi paskutines savaites tai buvo kosmaras Pas genetike uzsiregistrinau " Sveikatos namuose" nes i Santariskes nebespejau pagal laika,padariusi echoskopa gyd nieko blogo nepamate,vienzo echo buvo geras,bet kadangi patenku i rizikos grupe pasiule pasidaryt kraujo tyrima. Nuvaziavau,tiksliau nuskridau i Santariskes visa apsipatenkinus nes dar vis dziaugiausi kad geras echo,kad turesim mergyte QUOTE(dijanat @ 2009 04 10, 14:55) gal kas gali pasakyti kaip būtų galima greičiau patekti į Kauno klinikas genetiniams tyrimams. Mane priregistravo tik gegužės 15 d., o man jau 19 sav. nėštumas ir turiu padidintą riziką. O kas atliko Priscą? Šiaip tai iškart po kraujo tyrimo pasako ( jei yra būtinybė), kad apie 20-21 savaitę daryt reikės vandenų tyrimą. Tavo vietoj aš eičiau tiesiai į kabinetą pas gydytoją. usineščiau turimus rezultatus gal dar kokį vokelį QUOTE(uzi @ 2009 04 10, 16:17) Šiurpas ir jaudulys krėtė skaitant tavo žinutę.... Smagu, kad viskas gerai. Aš irgi nuo vakar pietų išsišiepus sėdžiu, kad viskas gerai.
taigi prisiskaičiau , kad echo tyrimas ir iš kraujo, tai remiasi statistiniais skaičiavimais ir 100 proc. neduoda, o vandenų tyrimo tikslumas siekia maždaug 100 procentukų, taip kad tikrai atlikus pirminį , pilnai suprantu tas mamytes , kurios puola į neviltį, bet tikrai daryti to neverta, nes tik atlikus vandenų tyrimą galima žinoti.aš tiesiog nzn ką dayti, geriau būčiau nesigilinus taip,nesiuntė manęs gydytoja vandenis tirtis, bet mane dabar neramina procentai
Dar klausimukas, o kraujo tyrimą darėtės nevalgę,aš tai pasisotinau drūtai, o kiek žinau tai darant biocheminius tyrimus nevalima valgyti... čia dėl tyrimo rezultato tikslumo žinoma QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 04 10, 17:52) taigi prisiskaičiau , kad echo tyrimas ir iš kraujo, tai remiasi statistiniais skaičiavimais ir 100 proc. neduoda, o vandenų tyrimo tikslumas siekia maždaug 100 procentukų, taip kad tikrai atlikus pirminį , pilnai suprantu tas mamytes , kurios puola į neviltį, bet tikrai daryti to neverta, nes tik atlikus vandenų tyrimą galima žinoti.aš tiesiog nzn ką dayti, geriau būčiau nesigilinus taip,nesiuntė manęs gydytoja vandenis tirtis, bet mane dabar neramina procentai Dar klausimukas, o kraujo tyrimą darėtės nevalgę,aš tai pasisotinau drūtai, o kiek žinau tai darant biocheminius tyrimus nevalima valgyti... čia dėl tyrimo rezultato tikslumo žinoma As buvau ryte kavos su sumustiniu suvalgiusi,man genetike nieko nesake del valgymo QUOTE(irutav @ 2009 04 10, 15:13) tas ir yra pikciausia, kad kam yra padidinta rizika negali patekti pas genetikus laiku, ir turi ieskoti kitu rysiu, moketi papildomai uz tai pinigelius. Nejau pati pas genetikus, nors turbut kaip ir visos bijojau, bijau. Taciau kaip mano daktare pasake: as negaliu uzdraust tau eit pas genetikus, taciau tu nepapuoli i jokias rizikas, rauksle ideali, ar neuzimsi kazkieno vietos kam labai ten reikia buti? Tuomet nusiraminau, supratau, kad nieko gero nebus jei paskaiciuos man tik tuos procentukus. Jei jau pasiryzti eiti pas genetikus reikia eit iki galo, tai yra imti ir vandenis. O ne lakstyti pacioms nezinant ko ieskote, nezinant ka parodo tos tikimybes, ar jos geros ar blogos, ir uzminant nesciuju moteru vieta kurioms to taip reikia.. 100 procentu pritariu jums. QUOTE(violeta_151 @ 2009 04 09, 17:45) gyvenimebunavisko 14 sav. tirtis man gyd. pasakė, kad ne per vėlai. Vaisiaus chromosominių ligų rizikos nustatymas (PRISCA tyrimas) PIRMO trimestro - 11-12 + 6d. nėštumo savaitę ANTRO trimestro - 14 - 22 nėštumo savaitę Aišku geriau pakliūti kai 11 - 12+6d bet kai neišeina tai galima gi ir 14-22 Aš sužinojau, kad PRISCA tyrimą mokamai galima padaryti Vilniuje Karoliniškėse Biomedicinos tyrimų centre.Ten nėra didžiulių eilių,o dirba ta pati gydytoja kaip ir Santariškėse. Papildyta: QUOTE(uzi @ 2009 04 10, 17:17) Sveikos Dabar kai jau viskas praeity galiu pasidalint savo isgyvenimais,pergyvenimais nes tos dvi paskutines savaites tai buvo kosmaras Pas genetike uzsiregistrinau " Sveikatos namuose" nes i Santariskes nebespejau pagal laika,padariusi echoskopa gyd nieko blogo nepamate,vienzo echo buvo geras,bet kadangi patenku i rizikos grupe pasiule pasidaryt kraujo tyrima. Nuvaziavau,tiksliau nuskridau i Santariskes visa apsipatenkinus nes dar vis dziaugiausi kad geras echo,kad turesim mergyte Džiaugiuosi, kad Tau viskas gerai.Sveikinu. O kaip Tavo draugei toliau susiklostė?
Sveikos. Norejau paklausti, o kiek laiko pries reikia uzsirasyti i genetikos centra isistirti?
QUOTE(uzi @ 2009 04 10, 16:17) Sveikos Dabar kai jau viskas praeity galiu pasidalint savo isgyvenimais,pergyvenimais nes tos dvi paskutines savaites tai buvo kosmaras Pas genetike uzsiregistrinau " Sveikatos namuose" nes i Santariskes nebespejau pagal laika,padariusi echoskopa gyd nieko blogo nepamate,vienzo echo buvo geras,bet kadangi patenku i rizikos grupe pasiule pasidaryt kraujo tyrima. Nuvaziavau,tiksliau nuskridau i Santariskes visa apsipatenkinus nes dar vis dziaugiausi kad geras echo,kad turesim mergyte as irgi lankiausi pas gyd.Butkeviciene ir mano situacija buvo panasi oi kiek buvo asaru sekmes visoms bukime optimistem ir viskas bus gerai QUOTE(rutao (sigita) @ 2009 04 13, 23:01) Tik pastojus jau reikia uzsirasinet kad pakliut laiku,nes ten eiles 2-3 men i prieki Bet juk nezinai kaip vaikelis vystysis, ar viskas gerai, ir jau uzsirasineti QUOTE(uzi @ 2009 04 10, 14:17) Dabar kai jau viskas praeity galiu pasidalint savo isgyvenimais,pergyvenimais nes tos dvi paskutines savaites tai buvo kosmaras Taigi drebanciom rankom sian surinkau Butkevicienes mobilu telefona..traukiau iki paskutines minutes,l bijojau skambint....ir ka uzi džiugu, kad jums viskas gerai baigėsi
Tai va ir as noriu pasidalinti savo isgyvenimais. Pasidariau ta kraujo tyrima ir man Edvardo sindromas 1:546, kai pagal amziu turi buti 1:3600, iskart nusiunte koncultuotis su genetike, genetike pasiziurejo hormo santykius ir paske, kad gali cia dar kazkas buti nes du hormonai nesiekia ribos. Pagal Edvardo sindroma man vaisiaus vandenu tyrimas kaip ir nepriklausytu, bet tie du nenormoj hormonai gali buti kitu nevertinimau ligu rodikliai. Todel uzsiregistravau vaisiaus vadenu tyrimui, kuris vyks tik balandzio 28 d., kazkoks kosmaras, man tada bus apie 20 savaite, kaip suzinosiu atsakyma bus jau 21. Kazkokia nesamone visiska, jau spanuoju visas imanomas blogas baigtis, zinau kad nesinervinti reiktu bet jau nebeiseina. Gal kam buvo panasi situacija?
QUOTE(Viktina @ 2009 04 14, 14:06) Tai va ir as noriu pasidalinti savo isgyvenimais. Pasidariau ta kraujo tyrima ir man Edvardo sindromas 1:546, kai pagal amziu turi buti 1:3600, iskart nusiunte koncultuotis su genetike, genetike pasiziurejo hormo santykius ir paske, kad gali cia dar kazkas buti nes du hormonai nesiekia ribos. Pagal Edvardo sindroma man vaisiaus vandenu tyrimas kaip ir nepriklausytu, bet tie du nenormoj hormonai gali buti kitu nevertinimau ligu rodikliai. Todel uzsiregistravau vaisiaus vadenu tyrimui, kuris vyks tik balandzio 28 d., kazkoks kosmaras, man tada bus apie 20 savaite, kaip suzinosiu atsakyma bus jau 21. Kazkokia nesamone visiska, jau spanuoju visas imanomas blogas baigtis, zinau kad nesinervinti reiktu bet jau nebeiseina. Gal kam buvo panasi situacija? Pas mane situacija kaip ir pas tave, bet pas mane tie hormonai issikraipe, nes pradzioj embrionai buvo du, tik tiek kad vienas nustojo vystytis, bet organizmas visvien iskraipo ta skaiciu hormonu, o be to tyrimas buvo darytas 13 savaiciu kas ir atseit netikslinga, nu zodziu perdare kraujus, bet uzrase ir vandenu tyrimui 28 diena, tai man atrodo sedesim kartu ir lauksim. As beje klinikose, dar pries tai echoskopuos, o kita diena vandenis tirs, nu zodziu linksma bus, man is vis sitie tyrimai mistiniai , kam tuos kraujus daryti, jei pastoviai visom ikraipytas vaizdas QUOTE(IsaDora* @ 2009 04 14, 13:48) Bet juk nezinai kaip vaikelis vystysis, ar viskas gerai, ir jau uzsirasineti Paskui jei ka gali paskambint ir atsaukt vizita,bet jei dabar neuzsirasysi tikrai nepateksi laiku Papildyta: QUOTE(Viktina @ 2009 04 14, 15:06) Tai va ir as noriu pasidalinti savo isgyvenimais. Nesinervuok anksciau laiko nes vistiek nieko nepakeisi,yra kaip yra bet su nervais vaikeliui kenki...as iki vandenu tyrimo visaip save raminau ir nuteikinejau kad viskas bus gerai,aisku minciu buvo visokiu...man gine sake kad tie skaiciu iskraipymai priklauso ir net ka suvalgei ta diena,gal kokia sloga ar kosulys kankino,gal koku cistu ar miomu turit, visa tai daro itaka, taip kad nereikia perdaug pergyventi,pas mane skaiciukai buvo kelegubai mazesni,o edvardso sindromas matosi per echo,ne taip kaip dauno gali nepastebet..taip kad viskas bus gerai pamatysit
Sveikutes
gal kas gali pasakyt - pirmadieniai gyd.Butkevičienė santariskese dirba po pietu QUOTE(sonatute @ 2009 04 16, 08:35) Sveikutes gal kas gali pasakyt - pirmadieniai gyd.Butkevičienė santariskese dirba po pietu Taip, pirmadieniais ji dirba po pietu. QUOTE(vestinukas @ 2009 04 15, 08:27) Pas mane situacija kaip ir pas tave, bet pas mane tie hormonai issikraipe, nes pradzioj embrionai buvo du, tik tiek kad vienas nustojo vystytis, bet organizmas visvien iskraipo ta skaiciu hormonu, o be to tyrimas buvo darytas 13 savaiciu kas ir atseit netikslinga, nu zodziu perdare kraujus, bet uzrase ir vandenu tyrimui 28 diena, tai man atrodo sedesim kartu ir lauksim. As beje klinikose, dar pries tai echoskopuos, o kita diena vandenis tirs, nu zodziu linksma bus, man is vis sitie tyrimai mistiniai , kam tuos kraujus daryti, jei pastoviai visom ikraipytas vaizdas Mane taip pat diena pries tirs klinikose ekoskopu. Man toks itarimas kad ir is tos pacios daktares esam. QUOTE(uzi @ 2009 04 15, 10:23) Nesinervuok anksciau laiko nes vistiek nieko nepakeisi,yra kaip yra bet su nervais vaikeliui kenki...as iki vandenu tyrimo visaip save raminau ir nuteikinejau kad viskas bus gerai,aisku minciu buvo visokiu...man gine sake kad tie skaiciu iskraipymai priklauso ir net ka suvalgei ta diena,gal kokia sloga ar kosulys kankino,gal koku cistu ar miomu turit, visa tai daro itaka, taip kad nereikia perdaug pergyventi,pas mane skaiciukai buvo kelegubai mazesni,o edvardso sindromas matosi per echo,ne taip kaip dauno gali nepastebet..taip kad viskas bus gerai pamatysit Siaip jokiu sutrikimu neturiu gerai jauciuosi, dar ir spardosi pas mane QUOTE(Viktina @ 2009 04 16, 10:29) Mane taip pat diena pries tirs klinikose ekoskopu. Man toks itarimas kad ir is tos pacios daktares esam. Siaip jokiu sutrikimu neturiu gerai jauciuosi, dar ir spardosi pas mane Pamatysi viskas bus gerai dziaugsies nestumu,pirkaliosi maziukui rubelius ir visas malonias smulkmenas taip kaip as dabar darau
Sveikos, man ir šį antradienį padarė vaisiaus vandenų tyrimą, labai bijojau, bet procedūra užtruko vos 5 min ir visai neskaudėjo
O kas darėtės jau šitą tyrimuką tai visom pasako vaikiuko lyti, ar tik tom kurios paprašo? Aš iš to jaudulio net pamiršau paklausti daktaro.
sveikos , norejau pasidometi,kaip cia del tu genetiku, man dabar 4sav tai pagalvojau kad reikia uzsiregistruot jau dabar, kad nereiktu ilgai laukt
o gal galetumet kas nr atsiust, nes kazkaip neradau internete, arba nezinojau kur ieskot. ir dar labai idomu kiek kainuoja tie visis tyrimai? QUOTE(Viktina @ 2009 04 16, 09:29) Mane taip pat diena pries tirs klinikose ekoskopu. Man toks itarimas kad ir is tos pacios daktares esam. Siaip jokiu sutrikimu neturiu gerai jauciuosi, dar ir spardosi pas mane Aha as ir itariu kad pas ta pacia Pas mane judesiai jau buvo nuo 16 savaites, gal kad antras vaikas anksciau jaust pradejau.
sveikos
as irgi jungiuos prie laukianciu genetiniu tyrimu. kai pagaliau pastojau (po 1.5 metu), tai pirmiausia buvo begalinis dizaugsmas, o is kitos puses lydi baime, o kas jei vel... mano pirmajam vaikeliui buvo edvardso sindromas, tai isgyvenau toki kosmara, kurio didziausiam priesui nelinkeciau. tad dabar labai laukiu 12 savaiteliu, kai vaziuosim pasirodyt genetikei. labai labai labai tikuosi, kad viskas bus gerai. QUOTE(TiAmo @ 2009 04 17, 12:48) sveikos as irgi jungiuos prie laukianciu genetiniu tyrimu. kai pagaliau pastojau (po 1.5 metu), tai pirmiausia buvo begalinis dizaugsmas, o is kitos puses lydi baime, o kas jei vel... mano pirmajam vaikeliui buvo edvardso sindromas, tai isgyvenau toki kosmara, kurio didziausiam priesui nelinkeciau. tad dabar labai laukiu 12 savaiteliu, kai vaziuosim pasirodyt genetikei. labai labai labai tikuosi, kad viskas bus gerai. As zinok isknisau visa interneta apie tuos chromosominius issigimimus,tai kiek isskaiciau jog antra karta tas pats tikrai nepasikartoja QUOTE(uzi @ 2009 04 17, 13:24) As zinok isknisau visa interneta apie tuos chromosominius issigimimus,tai kiek isskaiciau jog antra karta tas pats tikrai nepasikartoja tai va, ir genetike mane tada labai itikinejo, kad sekanti karta tikrai viskas bus gerai. uz tai labai laukiu apsilankymo ir kad tiesiog patvirtintu. man reikia ta isgirsti. QUOTE(TiAmo @ 2009 04 17, 13:48) sveikos as irgi jungiuos prie laukianciu genetiniu tyrimu. kai pagaliau pastojau (po 1.5 metu), tai pirmiausia buvo begalinis dizaugsmas, o is kitos puses lydi baime, o kas jei vel... mano pirmajam vaikeliui buvo edvardso sindromas, tai isgyvenau toki kosmara, kurio didziausiam priesui nelinkeciau. tad dabar labai laukiu 12 savaiteliu, kai vaziuosim pasirodyt genetikei. labai labai labai tikuosi, kad viskas bus gerai. O kada vaikui jį nustatė? QUOTE(irutav @ 2009 04 10, 16:13) tas ir yra pikciausia, kad kam yra padidinta rizika negali patekti pas genetikus laiku, ir turi ieskoti kitu rysiu, moketi papildomai uz tai pinigelius. Nejau pati pas genetikus, nors turbut kaip ir visos bijojau, bijau. O ne lakstyti pacioms nezinant ko ieskote, nezinant ka parodo tos tikimybes, ar jos geros ar blogos, ir uzminant nesciuju moteru vieta kurioms to taip reikia.. pritariu. kakziap keistai skamba, kad vos pamaciau 2 juosteles ir uzsiregitravau... jie seimoj neikas nesirgo, jei normalus pastojimas, ir nestumo pradzia- kam genetikai? aisku, kiekvienos reikalas. as su pirma nejau. ginekologe apziurejo spranduka ir viskas, man to pakako, o va dabar kita situacija... siandien einu i santarus vandenu tyrimui... paskui siaubinga savaite laukimo... QUOTE(uzi @ 2009 04 10, 17:17) Sveikos Dabar kai jau viskas praeity galiu pasidalint savo isgyvenimais,pergyvenimais nes tos dvi paskutines savaites tai buvo kosmaras jei echo geras,vidinis balsas sako kad viskas bus gerai tai ir BUS GERAI matyt visoms taip buna - sparnai, kad echo supper, paskui bac per galva kad kraujo tyrimas negeras. o tada...
kodel mrgaites nesidalinat info? nelabai priimat naujus narius i skyreli, gaila....
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 16, 21:13) sveikos , norejau pasidometi,kaip cia del tu genetiku, man dabar 4sav tai pagalvojau kad reikia uzsiregistruot jau dabar, kad nereiktu ilgai laukt o gal galetumet kas nr atsiust, nes kazkaip neradau internete, arba nezinojau kur ieskot. ir dar labai idomu kiek kainuoja tie visis tyrimai? Registruotis tikai bandyk dabar jei tau reikia siu tyrimu, nes santariskese laisvas laikas tik liepos men. Tyrima siulo daryti del amziaus nuo 35m moterims arba jei vyras vyresnis nei 40m (atrodo). Ar del stimuliaciju padideja rizika tai as neatsakysiu. Tel. Santariskiu genetikos centre su siuntimu nemokamai 8-5 2365116 , jei VIP kabinete be siuntimo kainuoja 600lt -8-5 2365316. QUOTE(SaDa @ 2009 04 21, 12:06) Registruotis tikai bandyk dabar jei tau reikia siu tyrimu, nes santariskese laisvas Tel. Santariskiu genetikos centre su siuntimu nemokamai 8-5 2365116 , jei VIP kabinete be siuntimo kainuoja 600lt -8-5 2365316. O kokia gydytoja Santariskese VIP kabinete konsultuoja? Ir aplamai kuria genetike rekomenduotumet, Krasovskaja ar Butkeviciene? Katastrofa Kas zinot kiek vaisiaus vandenu tyrimas kainuoja privaciai? QUOTE(Pinavia @ 2009 04 21, 13:24) O kokia gydytoja Santariskese VIP kabinete konsultuoja? Ir aplamai kuria genetike rekomenduotumet, Krasovskaja ar Butkeviciene? Katastrofa Kas zinot kiek vaisiaus vandenu tyrimas kainuoja privaciai? aš irgi nespėjau į vilnių, bet spėjau į KMUK, ten irgi genetikai yra QUOTE(Pinavia @ 2009 04 21, 12:24) O kokia gydytoja Santariskese VIP kabinete konsultuoja? Ir aplamai kuria genetike rekomenduotumet, Krasovskaja ar Butkeviciene? Ir ta ir ta gydytoja gera Papildyta: QUOTE(Pinavia @ 2009 04 21, 12:24) Daug
[quote=Pinavia,2009 04 21, 14:24]
O kokia gydytoja Santariskese VIP kabinete konsultuoja? Ir aplamai kuria genetike rekomenduotumet, Krasovskaja ar Butkeviciene? as irgi girdejau kad abi gydytojos geros. QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 16, 20:13) sveikos , norejau pasidometi,kaip cia del tu genetiku, man dabar 4sav tai pagalvojau kad reikia uzsiregistruot jau dabar, kad nereiktu ilgai laukt o gal galetumet kas nr atsiust, nes kazkaip neradau internete, arba nezinojau kur ieskot. ir dar labai idomu kiek kainuoja tie visis tyrimai? jei tu tikrai iš pajūrio, paprašyk savo ginės siuntimo ir nemokamai gausi genetiko konsultaciją Klaipėdos universitetinėj ligoninėj, ten tam tikrom dienom atvažiuoja genetikė iš Kauno. Bent mano atveju eilių nebuvo, pakliuvau po savaitės, tiesa vandenų tyrimo nedariau..
labai nuosirdziai visoms dekoju
QUOTE(Pinavia @ 2009 04 21, 13:24) Katastrofa Kas zinot kiek vaisiaus vandenu tyrimas kainuoja privaciai? aš lankiausi pas Butkevičienę, ji siūlau skambintis jai arba kita asmeniškai į mobilų, tartis, sumokėsi už "paslaugą" kokį šimtuką, ar pora, bet juk ne 600 jei reikia telefono, parašyk man až- atsiųsiu QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 21, 17:56) labai nuosirdziai visoms dekoju Matai, as einu privaciai pas ginekologe ir ji man pasiule pasidaryti is kraujo tuos tyrimus (siulo visiem), ten nuo 3 genetiniu ligu. Ji pati nedaro tu tyrimu, tai ji tik krauja paeme ir isiunte i Vilniu. Atsakymas atejo per savaite laiko, nors gyvenu siaurineje Lietuvos dalyje. Kraujo atsakymai parodo tik rizika, bet mano rizika nustate padidejusia. Todel gavau siuntima pas genetikus koncultacijai ir vandenu tyrima, nemokamai, nes pagal kraujo tyrimus jei jie nera labai geri duoda nemokamai. QUOTE(Viktina @ 2009 04 22, 11:48) Matai, as einu privaciai pas ginekologe ir ji man pasiule pasidaryti is kraujo tuos tyrimus (siulo visiem), ten nuo 3 genetiniu ligu. Ji pati nedaro tu tyrimu, tai ji tik krauja paeme ir isiunte i Vilniu. Atsakymas atejo per savaite laiko, nors gyvenu siaurineje Lietuvos dalyje. Kraujo atsakymai parodo tik rizika, bet mano rizika nustate padidejusia. Todel gavau siuntima pas genetikus koncultacijai ir vandenu tyrima, nemokamai, nes pagal kraujo tyrimus jei jie nera labai geri duoda nemokamai. Bet ten jau seniausiai vietu nera.Registruoja liepos men. O vandenu tyrima daro tik iki 22 savaites, tai jei i ta laika netilpsit, tai veliau jau nera prasmes jo darytis. Galiu perleisti savo nemokama vizita Vilniaus genetikos centre, nes dar neatsakiau jo,jei jums nepervelu bus birželio 25d. Parašykit i až. QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 04 22, 12:07) Bet ten jau seniausiai vietu nera.Registruoja liepos men. O vandenu tyrima daro tik iki 22 savaites, tai jei i ta laika netilpsit, tai veliau jau nera prasmes jo darytis. Man reikejo laukti 3 savaites, jau baigiu sulaukti. Kaune, bent jau 3 savaiciu eile prie vandenu tyrimo. QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 21, 17:56) labai nuosirdziai visoms dekoju Tu gal geriau pasitark ir galbūt, jei nėra rizikos faktorių tai aš nesidaryčiau tų tyrimų. Nes aš taip pat buvau pati nusprendusi pasidaryti tuos tyrimus ir tikrai pasigailėjau, nes prisigadinau nemažai nervų ir išliejau nemažai ašarų
Norejau jusu paklausti, del ko ginekologe galejo pasiulyti siusti mane pas genetikus?
Tai jau turiu uzsiregistravus kitai savaitei. O cia nemokamai tas echoskopas ar reiks kazkiek moket? QUOTE(goldmine @ 2009 04 23, 09:52) Norejau jusu paklausti, del ko ginekologe galejo pasiulyti siusti mane pas genetikus? Tai jau turiu uzsiregistravus kitai savaitei. O cia nemokamai tas echoskopas ar reiks kazkiek moket? Del Kauno kainu nezinau...o kas liecia genetinius tyrimus tai jei buna pirmas nesivystantis tai tskant gamta pati atsirenka,gal buvo koks apsigimimas del to atmete,tai daktarai tokiu atveju siuncia pas genetikus...kartais net amzius nesvarbu QUOTE(goldmine @ 2009 04 23, 09:52) Norejau jusu paklausti, del ko ginekologe galejo pasiulyti siusti mane pas genetikus? Tai jau turiu uzsiregistravus kitai savaitei. O cia nemokamai tas echoskopas ar reiks kazkiek moket? Su siuntimu mokėti nereikia |