Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Coneco Solar
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
PATAPSA
mamytės,gal kas naudojat Coneco Solar skėtukus 4u.gif pasidalinkite patirtimi,kokie pliusai ir minusai 4u.gif
Labai juo susižavėjau,bet iš paveikslėlio negaliu spręsti,ačiū už bet kokią info 4u.gif
delas
Turėjo draugai Solar, tai didziausias minusas - kai vaikas guli, tai vežimukas griūna atgal, žodžiu gali išgriūti su vaiku ir ai ai ai ....

Tiek gerų žodžių smile.gif

Beiker
QUOTE(delas @ 2009 04 04, 14:50)
Turėjo draugai Solar, tai didziausias minusas - kai vaikas guli, tai vežimukas griūna atgal, žodžiu gali išgriūti su vaiku ir ai ai ai ....

Tiek gerų žodžių smile.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif nu nesamone, niekas ten niekur negriuna, gal ten koks brokas. Mes juo labai patenkinti, turbut nesugalvociau nei vieno minuso schmoll.gif
Musu va toks:
user posted image
PATAPSA
Būtent man toks modeliukas ir patinka kaip Jūsiškis wub.gif
Gaila,pas mus provincijoj nėra tokių, taip norėčiau pačiupinėti:lol: ir gyvai pamatytio Gal galit išmatuoti sėdynės plotį ir visos gulimos dalies ilgį notworthy.gif O jis turi apklotuką ir lietaus apsaugą? g.gif blush2.gif
Jei npaslaptis kur pirkot ir kiek mokėjot ax.gif

Nesuprantu kodėl už tokius padėvėtus tiek daug prašo g.gif
Beiker
QUOTE(PATAPSA @ 2009 04 06, 15:41)
Gaila,pas mus provincijoj nėra tokių, taip norėčiau pačiupinėti:lol: ir gyvai pamatytio Gal galit išmatuoti sėdynės plotį ir visos gulimos dalies ilgį notworthy.gif   O jis turi apklotuką ir lietaus apsaugą? g.gif  blush2.gif
Jei npaslaptis kur pirkot ir kiek mokėjot  ax.gif

Nesuprantu kodėl už tokius  padėvėtus tiek daug prašo g.gif
*

ok, galiu pamatuot smile.gif
plotis sedimos dalies: 38cm, atsiremimas biskiuka siauresnis apie 30cm, gulima visa dalis 87cm.
Turi ir uzklojima ir apsauga nuo lietaus. Pastarosios niekad nenaudojau g.gif
Mes pirkom kaune, urmo bazej. Kiek kainavo tai nelabai atsimenu, bet kazkur apie 500Lt, gal 470. Nu panasiai, dabar jau tiksliai nepasakysiu
_ugnyte_
QUOTE(PATAPSA @ 2009 04 06, 17:41)
Gaila,pas mus provincijoj nėra tokių, taip norėčiau pačiupinėti:lol: ir gyvai pamatytio Gal galit išmatuoti sėdynės plotį ir visos gulimos dalies ilgį notworthy.gif  O jis turi apklotuką ir lietaus apsaugą? g.gif  blush2.gif

*

Sveika, mano draugė tokį nusipirko už 400 lt visiškai naują mirksiukas.gif jei reikia info tai parašyk man smile.gif
delas
QUOTE(Beiker @ 2009 04 04, 18:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu nesamone, niekas ten niekur negriuna, gal ten koks brokas. Mes juo labai patenkinti, turbut nesugalvociau nei vieno minuso  schmoll.gif
Musu va toks:
user posted image
*

Griūna - bent jau kai didesnis vaikas tas labai gerai pastebima - kai miega, šiek tiek pajudini rankenas ir labai lengvai lenkiasi atgal. Čia ne brokas, jau ne vieną tokį atsiliepimą girdžiu.......

ŠANTEL
QUOTE(delas @ 2009 05 09, 13:56)
Griūna - bent jau kai didesnis vaikas tas labai gerai pastebima - kai miega, šiek tiek pajudini rankenas ir labai lengvai lenkiasi atgal. Čia ne brokas, jau ne vieną tokį atsiliepimą girdžiu.......
*

As pirma kart girdziu blink.gif kad griutu mano vaikas sveria 10kg ir nieko nieks negriuna tikrai brokas koks
Galiu pasakyt super vezimas thumbup.gif ,jau vien del to kad ratai taip tyliai per asfalta vaziuoja ,nedarda thumbup.gif ,nzn as minusu irgi nelabai galiu ivardint mirksiukas.gif ,jis be to yra beveik kopija BBC loola,gerai apziurejus net kur bagazine toks remas sujungtas lygiais taip pat kaip loola.
Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2009 04 04, 19:55)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu nesamone, niekas ten niekur negriuna, gal ten koks brokas. Mes juo labai patenkinti, turbut nesugalvociau nei vieno minuso  schmoll.gif
Musu va toks:
user posted image
*

Pas mus lygiai toks pat thumbup.gif drinks_cheers.gif
Jolna
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 05 10, 10:45)
As pirma kart girdziu  blink.gif kad griutu mano vaikas sveria 10kg ir nieko nieks negriuna tikrai brokas koks
Galiu pasakyt super vezimas thumbup.gif ,jau vien del to kad ratai taip tyliai per asfalta vaziuoja ,nedarda thumbup.gif ,nzn as minusu irgi nelabai galiu ivardint mirksiukas.gif ,jis be to yra beveik kopija BBC loola,gerai apziurejus net kur bagazine toks remas sujungtas lygiais taip pat kaip loola.
Papildyta:

Pas mus lygiai toks pat thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

Turbut nera labai super, jei parduodate g.gif
ŠANTEL
QUOTE(Jolna @ 2009 05 11, 21:25)
Turbut nera labai super, jei parduodate  g.gif
*

lotuliukas.gif ,nu jau tu mamu fantazijos beribes,kad bele ka susigalvos doh.gif ,neprivalau aiskintis del ko ,kaip ir ka darau g.gif , galvokit ka norit
Jolna
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 05 11, 21:21)
lotuliukas.gif ,nu jau tu mamu fantazijos beribes,kad bele ka susigalvos doh.gif ,neprivalau aiskintis del ko ,kaip ir ka darau g.gif , galvokit ka norit
*

Tikrai neprivalot smile.gif
As cia nepiktai - tik siaip pastebejau ir tiek ax.gif
Sekmes parduodant! 4u.gif
ŠANTEL
Atsiprasau pagalvojau kad kabinejates blush2.gif
austteja
QUOTE(PATAPSA @ 2009 04 06, 16:41)
Gaila,pas mus provincijoj nėra tokių, taip norėčiau pačiupinėti:lol: ir gyvai pamatytio Gal galit išmatuoti sėdynės plotį ir visos gulimos dalies ilgį notworthy.gif  O jis turi apklotuką ir lietaus apsaugą? g.gif  blush2.gif

*

www.vaikams.eu jis kainuoja 350lt pati zadu toki pirkti Turguje apziurejau tai r medziagyte ir pats vezimelis super Gal jau nusipirkot ar patiko kokie pliusai ir minusai
Amica
Jau visi metai turim Coneco Solar, dardam kiekvieną dieną. Jei reikėtų rinktis iš naujo, neabejotinai vėl imčiau Coneco Solar. Pradžioje nusipirkus kabinėjausi, atrodė ir tas gal galėtų būti kitaip, ir anas, o kai pavažinėjom truputuką, tai žiūriu kad be reikalo kabinėjuosi, viskas čiki rolleyes.gif . Dėl to virtimo atgal. Jei vaikas didesnis (maniškis dabar sveria apie 14kg), tai gulimoje padėtyje už rankenų pavertus vežimą atgal jis šiek tiek virsta, bet jei palieku vežimą su gulinčiu vaiku, tai niekas niekur nevirsta net ir vaikui judant krutant tame vežime. Beje, mano vaikis kasdien pietų miego miega vežime, nes migdau lauke. Nu nebuvo dar atvejo, kad išvirstų aukštielnikas. Aišku, prisegu diržais, nes maniškiui jau 1,5 metų, tai segu dėl saugumo, kad aplamai nubudęs iš vežimo lipdamas neišvirstų. Žodžiu, aš patenkinta tikrai, nors šiaip jau gan priekabi būtybė esu blush2.gif
Daisyy
Sweiki, na o mes labai norejom loola vezimuko, bet kadangi naujas brangokas, nusipirkom jo dvyni coneco solar! thumbup.gif labai fainas vezimukas, esame patenkinti siuo pirkiniu, drinks_cheers.gif
Daisyy
Niekur vaikas negriuna net kai miega, labai stabilus ir geras vezimas!!! thumbup.gif
perla30*
QUOTE(Amica @ 2009 05 18, 00:28)
Jau visi metai turim Coneco Solar, dardam kiekvieną dieną. Jei reikėtų rinktis iš naujo, neabejotinai vėl imčiau Coneco Solar. Pradžioje nusipirkus kabinėjausi, atrodė ir tas gal galėtų būti kitaip, ir anas, o kai pavažinėjom truputuką, tai žiūriu kad be reikalo kabinėjuosi, viskas čiki  rolleyes.gif . Dėl to virtimo atgal. Jei vaikas didesnis (maniškis dabar sveria apie 14kg), tai gulimoje padėtyje už rankenų pavertus vežimą atgal jis šiek tiek virsta, bet jei palieku vežimą su gulinčiu vaiku, tai niekas niekur nevirsta net ir vaikui judant krutant tame vežime. Beje, mano vaikis kasdien pietų miego miega vežime, nes migdau lauke. Nu nebuvo dar atvejo, kad išvirstų aukštielnikas. Aišku, prisegu diržais, nes maniškiui jau 1,5 metų, tai segu dėl saugumo, kad aplamai nubudęs iš vežimo lipdamas neišvirstų. Žodžiu, aš patenkinta tikrai, nors šiaip jau gan priekabi būtybė esu  blush2.gif
*

Pilnai sutinku drinks_cheers.gif , katik nusipirkau si vezimuka ir isitikinau, kad jis niekur nevirsta vaikui gulint, manoji dabar sveria 12kg. viskas kolkas puiku. O svarbiausia, kad jis gerai susilanksto ir kur bevaziuotume visur jis telpa, nera labai jau lengvas (maniskis 6 ratu sveria mazdaug apie 11 kg ), bet esu juo dabar patenkinta , anksciau turejau X Lander XA tai ypac puikus vezimas (gailiuosi kad per anksti ji pardaviau) nes buvo labai lengvai stumiamas, o sis Coneco solar reikia daugiau jegos ji stumiant su vaiku, o ypac zvirkeliu.
Mylia
QUOTE(PATAPSA @ 2009 03 28, 22:01)
mamytės,gal kas naudojat Coneco Solar skėtukus 4u.gif pasidalinkite patirtimi,kokie pliusai ir minusai 4u.gif
Labai juo susižavėjau,bet iš paveikslėlio negaliu spręsti,ačiū už bet kokią info 4u.gif
*

Pasiziurekit sketuku temoje, buvo laaabai issamus vienos mamytes Solar aprasymas 4u.gif
*Mila*
Turime ir mes jau daugiau kaip metai Coneco Solar, negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Patogus, manevringas, lengvai susilanksto, nedarda, ir nepasakyciau, kad sunku stumti 4u.gif

Merginai jau 1.5men bet tikrai dar puikiai jame telpa, ir manau, dar iki ziemos vezinesim drasiai!

Kalbant apie ziema-puikiai riedejom sniegu, atrodo, nepravaziuojamais keliais, tik uzfiksuodavom priekinius ratus.
Silta panelei buvo, nes koju apsauga su pasiltinimu, stora.
Ir dar-apsauga nuo lietaus thumbup.gif

Zodziu, geresnio varianto uz 340lt nebuciau radus biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.