Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Rustė
Naujas fotokonkursas!
"Mažasis pagalbininkas virtuvėje"

Nuotraukoje turi matytis "mažas " pagalbininkas - vaikas (dėl amžiaus), įrankis ar gyvūnas (dėl dydžio) ir t.t.

dalyvauja tiek suaugusieji, tiek vaikai, tiek gyvūnai!

Paraiškos priimamos nuo 13-03-2009 (ne daugiau 1 iš dalyvio)
Balsavimas nuo 10-04-2009 iki 15-04-2009, trys balsai iš dalyvio

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

user posted image

Emerencija
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 28, 20:26)
Bent jau pries fotografuojant galima butu pasitvarkyti  ax.gif
*

gerai, jei pozuoji nuotraukai, tada tauip, galima ir pasitvarkyti, o jei staiga pamatai "gerą kadrą" tai nejau dar pulsi tvarkyti laugh.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 29, 00:46)
lakudra is karto atpazinau sitoj foto. smile.gif  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif aš irgi mirksiukas.gif

bet, kai parašiau, kad pažįstu šitos nuotraukos autorę, ji sekančiame poste parašė, kad jai šita nuotrauka negraži, tai akimirka sudvejojau ar čia tikrai ji.
ot gudruolė Lakūdra, norėjo pėdsakus paslėpti laugh.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 03 29, 02:32)
Lakudra, ne tik siam konkurse kliuna susilamdziusios uzuolaidos ar betvarke namie.. Manau, kliuna visuose smile.gif Tik gal ne visuomet isdristama tai pasakyti... Nezinau, ar tai gerai, ar ne, bet as uz atvira kalbejima biggrin.gif
Kaip ten bebutu, esu tos nuomones, kad uzuolaidas reikia lyginti (nors pati ju neturiu), nes nelygintos atrodo baisiai... virtuve taip pat reikia tvarkyti, nes tiesiog yra nemalonu gyventi...O norint pasiekti kokybiskaa ir estetini vaizda fotografijoj, turiu nuvilti, bet reikia ir pagalvoti, pasiruosti ir papozuoti.. Kaip matom, bele koks susilamdes fonas tikrai neatrodo estetiskai.. schmoll.gif

Dar yra laiko perfotografuoti.. mirksiukas.gif
*

vat, jei visos gyventume ir mastytume vienodai būtų labai neįdu gyventi. nu užmušk man atrodo, kad mano užuolaidos nėra susiglamžiusios, nors jas ir drėgnas nelygintas pakabinau ant lango. doh.gif

laiko yra, galimybių ne
smile.gif

QUOTE(Emerencija @ 2009 03 29, 09:12)
gerai, jei pozuoji nuotraukai, tada tauip, galima ir pasitvarkyti, o jei staiga pamatai "gerą kadrą" tai nejau dar pulsi tvarkyti laugh.gif
drinks_cheers.gif  aš irgi  mirksiukas.gif

bet, kai parašiau, kad pažįstu šitos nuotraukos autorę, ji sekančiame poste parašė, kad jai šita nuotrauka negraži, tai akimirka sudvejojau ar čia tikrai ji.
ot gudruolė Lakūdra, norėjo pėdsakus paslėpti laugh.gif
*

drinks_cheers.gif kol apsitvarkysi jau ir to gero kadro nebebus .

jei man šita foto būtų visiškai patikusi nebūčiau jos išėmusi ax.gif
Sun_girl~
jau man tai cia wos ne teismas schmoll.gif
solo
Lakūdra, iškart supratau, kad tai tavo foto mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(solo @ 2009 03 29, 11:21)
Lakūdra, iškart supratau, kad tai tavo foto  mirksiukas.gif
*

matyt man ant nugaros parašyta lotuliukas.gif

ir visos supratusios, kad ji mano atlikot pilietinę pareigą pasakyt, kad ji nepatinka tongue.gif nepiktai aišku aš čia, smile.gif juk aš už laisvą žodį thumbup.gif
Irėja
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 29, 10:42)
jei man šita foto būtų visiškai patikusi nebūčiau jos išėmusi  ax.gif
*

idėja puiki, o nuotrauka išvis būtų buvusi ideali, jei būtų fotkinta virtuvėje (idealiai sutvarkytoje, aišku lotuliukas.gif ) ir matytųsi moters veidas ir įniršis jame biggrin.gif dabar atrodo, kad rožės tiesiog šiaip smulkinamos, virs arbatą iš jų, pvz. smile.gif
bet pati idėja tikrai nuostabi!

aišku, suprantama, kad ne kiekviena norėtų tą veidą rodyti visai LT. aš irgi ne smile.gif
VI-VA-VI
ir dar viena nuotrauka sumazejo doh.gif buvo 141 liko 140 ax.gif
tik kokia ne pastebejau g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Irėja @ 2009 03 29, 11:28)
idėja puiki, o nuotrauka išvis būtų buvusi ideali, jei būtų fotkinta virtuvėje (idealiai sutvarkytoje, aišku  lotuliukas.gif ) ir matytųsi moters veidas ir įniršis jame  biggrin.gif dabar atrodo, kad rožės tiesiog šiaip smulkinamos, virs arbatą iš jų, pvz.  smile.gif
bet pati idėja tikrai nuostabi!

aišku, suprantama, kad ne kiekviena norėtų tą veidą rodyti visai LT. aš irgi ne smile.gif
*

nuotrauka daryta virtuvėj, tik ant lango užmesta paklodė blush2.gif
jei jos nebūtų, tai foto su mano muiline gaunasi "apšviesta" blankios spalvos ir visa kita schmoll.gif , jei fotkinčiau nuo lango tada matytusi kriauklė, kas irgi ne kaip būtų atrodę.
ax.gif
Irėja
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 29, 11:31)
ir dar viena nuotrauka sumazejo doh.gif buvo 141 liko 140 ax.gif
tik kokia ne pastebejau g.gif
*

prisikarksėjot, komentatorės lotuliukas.gif dabar visos puls išiminėti savąsias biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 29, 11:32)
nuotrauka daryta virtuvėj, tik ant lango užmesta paklodė  blush2.gif
jei jos nebūtų, tai foto su mano muiline gaunasi "apšviesta" blankios spalvos ir visa kita  schmoll.gif , jei fotkinčiau nuo lango tada matytusi kriauklė, kas irgi ne kaip būtų atrodę.
ax.gif
*

suprantu. tiesiog primečiau tokį vaizdą, suplukusi įniršusi moteriškaitė traiško virtuvėje rožes biggrin.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Irėja @ 2009 03 29, 11:34)
suprantu. tiesiog primečiau tokį vaizdą, suplukusi įniršusi moteriškaitė traiško virtuvėje rožes  biggrin.gif
*

gal maziau reikia kabinetis prie nuotrauku ax.gif verysad.gif kol visai ne liko kokie 10 doh.gif
Irėja
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 29, 11:35)
gal maziau reikia kabinetis prie nuotrauku  ax.gif  verysad.gif kol visai ne liko kokie 10 doh.gif
*

tikrai tiek neliks. būkim ramios smile.gif be to dar laiko labai daug liko.
Cukraus pudra
QUOTE(Irėja @ 2009 03 29, 11:34)
prisikarksėjot, komentatorės  lotuliukas.gif  dabar visos puls išiminėti savąsias  biggrin.gif
*

QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 29, 11:35)
gal maziau reikia kabinetis prie nuotrauku  ax.gif  verysad.gif kol visai ne liko kokie 10 doh.gif
*

o man geriau mažiau, bet attinkančių temą ax.gif
solo
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 03 29, 11:24)

matyt man ant nugaros parašyta  lotuliukas.gif

ir visos supratusios, kad ji mano atlikot pilietinę pareigą pasakyt, kad ji nepatinka  tongue.gif  nepiktai aišku aš čia,  smile.gif  juk aš už laisvą žodį  thumbup.gif

*

ne, pamenu iš senų laikų biggrin.gif o apie tavo foto išvis nieko nesakiau, nes man ji nei patinka nei nepatinka mirksiukas.gif
Chanson
QUOTE(l'eau @ 2009 03 29, 18:45)
drinks_cheers.gif man irgi. bet suprantu kad to nebus smile.gif
*

ko gi šitaip pesimistiškai? Laiko juk dar daug smile.gif
l'eau
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 29, 17:26)
ko gi šitaip pesimistiškai? Laiko juk dar daug smile.gif
*

čia ne pesimistiškai, o realistiškai. nuotraukų ne į temą nieks nešalins, o ne itin į temą bus pritempiamos prie temos. bet ir tame galima įžvelgti pliusų smile.gif juolab kad nieko nepakeisi - pagal bendras tendencijas kuo toliau, tuo fotokonkursuose bus mažiau nuotraukų į temą, taigi nieko čia nepakeisi smile.gif
Chanson
O aš kažkaip nusiteikusi, kad dar visgi kokie vienas ar du "perliukai" atsiras g.gif
Aidulia
O man patiko Lakūdros nuotrauka, nors nepažinau jos. Patiko mintis, nestandartas. Ir pati foto visai simpatiška buvo 4u.gif
deiido
QUOTE(Aidulia @ 2009 03 29, 20:48)
O man patiko Lakūdros nuotrauka, nors nepažinau jos. Patiko mintis, nestandartas. Ir pati foto visai simpatiška buvo 4u.gif
*

tikrai gaila, kad dingo ta foto...man ji buvo viena is idomesniu.....kaip ir svar-miau ir jo didenybe pipiras...
Fleur
"Jo didenybė pipiras" ir "Švar-miau" niekur nedingo. mastau.gif
deiido
QUOTE(Fleur @ 2009 03 29, 22:31)
"Jo didenybė pipiras" ir "Švar-miau" niekur nedingo. mastau.gif
*

norejau pasakyt, kad pipiras ir svar-miau tokios pat idomios kaip ir buvo pastaroji su rozemis.... biggrin.gif
Adelle
QUOTE(l'eau @ 2009 03 29, 18:37)
čia ne pesimistiškai, o realistiškai. nuotraukų ne į temą nieks nešalins, o ne itin į temą bus pritempiamos prie temos. bet ir tame galima įžvelgti pliusų smile.gif juolab kad nieko nepakeisi - pagal bendras tendencijas kuo toliau, tuo fotokonkursuose bus mažiau nuotraukų į temą, taigi nieko čia nepakeisi smile.gif
*

Tai įdėk pati į temą - kas trukdo? Nusibodo jau tamstos komentarai. Tas negerai, anas negerai. Parodyk, kaip turėtų būti, kokiu pavyzdžiu sekti, kad į temą būtų.
Kritikuoti - lengviausia, o pasakyti kaip padaryti teisingai - juk nėra taip jau ir lengva, ar ne? Laukiame tamstos pavyzdžio. O gal jis jau yra? bigsmile.gif
Nepiktai čia aš jeigu ką, tik pasiūlymas - prieš kritikuojant pamąstyti. mirksiukas.gif
l'eau
tamsta jūs man irgi jau pabodot su kritikos įžvelgimais mano komentaruose ir siūlymu dalyvauti. jei jau kritika rodos tikrai niekuo negaliu padėti, bet kad dalyvauti nenoriu jau sakiau ir jau paaiškinau kodėl, todėl nebesikartosiu. taigi tamsta mano pavyzdžio deja nesulauks irnesakyk.gif o jei nesuprantat kaip turi būti į temą - perskaitykit temos pavadinimą ir aprašymą. nemažai yra ir puikių pavyzdžių, kurie buvo ne kartą nurodyti, taigi nesikartosiu. žodžių 'pagalba, pagalbininkas' reikšmes galite rasti čia ax.gif aš irgi nepiktai,čia tik pasiūlymas tamstai liautis visur matyti tik kritiką ir kabinėtis prie komentarų mirksiukas.gif aišku jei norėsite matyti kritiką, ir toliau ją matysite, bet jei jau tamstai 'tas negerai, anas negerai' nereiškia kad kitiems turi būti rolleyes.gif
Adelle
QUOTE(l'eau @ 2009 03 30, 05:31)
tamsta jūs man irgi jau pabodot su kritikos įžvelgimais mano komentaruose ir siūlymu dalyvauti. jei jau kritika rodos tikrai niekuo negaliu padėti, bet kad dalyvauti nenoriu jau sakiau ir jau paaiškinau kodėl, todėl nebesikartosiu. taigi tamsta mano pavyzdžio deja nesulauks irnesakyk.gif o jei nesuprantat kaip turi būti į temą - perskaitykit temos pavadinimą ir aprašymą. nemažai yra ir puikių pavyzdžių, kurie buvo ne kartą nurodyti, taigi nesikartosiu. žodžių 'pagalba, pagalbininkas' reikšmes galite rasti čia ax.gif aš irgi nepiktai,čia tik pasiūlymas tamstai liautis visur matyti tik kritiką ir kabinėtis prie komentarų mirksiukas.gif aišku jei norėsite matyti kritiką, ir toliau ją matysite, bet jei jau tamstai 'tas negerai, anas negerai' nereiškia kad kitiems turi būti rolleyes.gif
*

Tai kad aš 6,3 karto mažiau kalbu nei tu. (statistika, pagal praėjusią temutę) biggrin.gif
O temos pavadinimą ir aprašymą perskaitom visos, tik kiekviena pagal save suprantam. Man visos nuotraukos atrodo į temą. Tema labai plati. Jei pro moderatorius praeina, tai nebėra reikalo nurodinėti kas tinka, o kas netinka, kas į temą, o kas ne į temą. Tiesiog kiekviena išsirenkame labiausiai patinkančias nuotraukas. Natūralu, kad skoniai skiriasi. smile.gif
Ir labai gaila, kad pavyzdžio nebus. Parodytumėt, kaip gi reikia pagaliau, o dabar tik kritikuojat - kas yra lengviausia.
mmergyte
QUOTE(Marijai @ 2009 03 29, 22:35)
Tai įdėk pati į temą - kas trukdo? Nusibodo jau tamstos komentarai. Tas negerai, anas negerai. Parodyk, kaip turėtų būti, kokiu pavyzdžiu sekti, kad į temą būtų.
Kritikuoti - lengviausia, o pasakyti kaip padaryti teisingai - juk nėra taip jau ir lengva, ar ne? Laukiame tamstos pavyzdžio. O gal jis jau yra?  bigsmile.gif
Nepiktai čia aš jeigu ką, tik pasiūlymas - prieš kritikuojant pamąstyti. mirksiukas.gif
*

visada yra galimybe neskaityti ju lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir kiekvienas turi teise,pasakyti savo nuomone,nereikia cia pykti,nervintis.. doh.gif nejaugi dabar turi visos foto visiems patikti,as irgi galeciau kruva foto atrinkt,ne i tema visiskai,ale neturiu teik laiko schmoll.gif
Adelle
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 30, 13:43)
visada yra galimybe neskaityti ju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir kiekvienas turi teise,pasakyti savo nuomone,nereikia cia pykti,nervintis.. doh.gif  nejaugi dabar turi visos foto visiems patikti,as irgi galeciau kruva foto atrinkt,ne i tema visiskai,ale neturiu teik laiko schmoll.gif
*

Neadvokataukite mirksiukas.gif
Aš ir nesakau, kad kažkas neturi teisės išsakyti nuomonės. Kuo įvairesnės nuomonės, tuo tik geriau - juk iš klaidų mokomės. smile.gif
mmergyte
QUOTE(Marijai @ 2009 03 30, 15:02)
Neadvokataukite  mirksiukas.gif
Aš ir nesakau, kad kažkas neturi teisės išsakyti nuomonės. Kuo įvairesnės nuomonės, tuo tik geriau - juk iš klaidų mokomės.  smile.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif turit teise,man uzdrausti? g.gif

nuomoniu sutapimas,ne visada-advokatavimas doh.gif doh.gif
VI-VA-VI
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 30, 12:43)
visada yra galimybe neskaityti ju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir kiekvienas turi teise,pasakyti savo nuomone,nereikia cia pykti,nervintis.. doh.gif  nejaugi dabar turi visos foto visiems patikti,as irgi galeciau kruva foto atrinkt,ne i tema visiskai,ale neturiu teik laiko schmoll.gif
*

Isivaizduokit:juodas vamzdis apie 20cm skersmens.is vienos puses i ji ieina kate,o is kitos puses pele.kaip manot kuo viskas pasibaigs? ax.gif
mes ne matem kas atsitiko ir galim tik spelioti,teoriskai kate turi pagauti pele.bet vienaip ar kitaip atsyras zmoniu kurie teigs savo teorija,nes ne visada musu nuomones sutampa,ir ipac tada kai tiesos mes Nematom,o tik galim viska teigti teoriskai. mirksiukas.gif
syri
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 30, 14:24)
Isivaizduokit:juodas vamzdis apie 20mm skersmens.is vienos puses i ji ieina kate,o is kitos puses pele.kaip manot kuo viskas pasibaigs? ax.gif
mes ne matem kas atsitiko ir galim tik spelioti,teoriskai kate turi pagauti pele.bet vienaip ar kitaip atsyras zmoniu kurie teigs savo teorija,nes ne visada musu nuomones sutampa,ir ipac tada kai tiesos mes Nematom,o tik galim viska teigti teoriskai. mirksiukas.gif

*

visiškai tema eina į lankas doh.gif , kas dar kokią nesąmonę parašys doh.gif doh.gif .

p.s. ir kaip katė gali įeti į 20mm (= 2 cm) vamzdį doh.gif . "Božė, božė"...
VI-VA-VI
QUOTE(syri @ 2009 03 30, 14:35)
visiškai tema eina į lankas  doh.gif , kas dar kokią nesąmonę parašys  doh.gif  doh.gif .
*

20 cm mirksiukas.gif atleiskyt uz matmenu klaida-skubejau.
taip tema istikruju eina i lankas,todel ir parasiau toki pavizdi,kitaip sakant-kiek zmoniu tiek nuomoniu.Ir to niekas nepakeis. 4u.gif
Matai yra ir tokiu zmoniu kurie net prie smulkiausios smulkmenos priekabiauja... mirksiukas.gif
mmergyte
nu idomus dalykas,jei zmogui kazkas kliuva nuotraukoj,kad ir maziausias saukstelis ne vietoj,tai jis priekabiauja,o jei atsiranda amzinai nepatenkintu tokiu pastabumu,tai jau ne priekabiavimas doh.gif doh.gif doh.gif issakyti nuomone turi kiekvienas,ale issakykim apie nuotraukas,o ne apie nusibodusius kieno nors komentarus doh.gif doh.gif
Chanson
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 30, 16:24)
*

vau mastau.gif Nu suktai čia g.gif Man, kaip runkeliui, tai neįkandama... lotuliukas.gif
Rustė
pirmiausia, tai nuotraukos yra patikėtos man, ir mano nuomone yra pasitikima, jai jau būtent aš tvirtinu nuotraukas, jie manimi nepasitikėtų, aš neadministruočiau fotokonkursų ir apskritai nebūčiau moderatorė.

jei aš nepasitikiu savo nuomone, tada klausiu kitų moderatorių ir sprendimas yra priimamas kolektyviškai (dėl balsavimo trukmės kaip matėte, priėmėm daugumos balsavimų, Jūsų visų dėka).

dėl nuomonės interpretavimų tai čia jau tikrai kiekvienam asmeniškai matosi skirtingai, todėl aš stengiuosi kiek įmanoma liberaliai ir objektyviai atrinkinėti nuotraukas, o tai, patikėkite, nėra taip lengva kaip atrodo.

nuotraukų aptarinėjimas yra geras dalykas, bet kai vos ne kiekvienam komentare įžvelgiu priekaištus sau, tai taip ir norisi įdėti čia jum taisykles, kurias pažeidžiate aptarinėdamos moderatorės veiksmus viešai (čia netaikau niekam konkrečiai).

bet aš taip nedarau, nes vis tikiuosi, kad tie, kas komentuoja tam, kad įkastų, susipras ir nustos taip daryti, nes ir vienas šaukštas deguto , pagadina visą statinę medaus...

mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su jūsų, bet tai nereiškia, kad kuri nors iš jų yra klaidinga.
mmergyte
ruste,puikiai suprantu tavo sunku darba 4u.gif tik kartais nesuprantamas tevu noras idet "bile ka" ax.gif tvarka,netvarka,nesvarbu kad cia konkursas doh.gif o jei komentuoja,tai bent jau domisi zmogus konkursu,nesvarbu kad ir nedalyvauja ax.gif
Rustė
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 30, 15:38)
ruste,puikiai suprantu tavo sunku darba 4u.gif  tik kartais nesuprantamas tevu noras idet "bile ka" ax.gif  tvarka,netvarka,nesvarbu kad cia konkursas doh.gif  o jei komentuoja,tai bent jau domisi zmogus konkursu,nesvarbu kad ir nedalyvauja ax.gif
*

bet supranti, aš negaliu netvirtinto to "bile ko" jei nuotrauka yra į temą. doh.gif

yra tokių nuotraukų, kad aš išvis tokių nedėčiau į viešumą, bet ne man mokyti tas mamas, kurios mano kitaip, jos deda, nuotraukos atitinka temą, ir aš negaliu netvirtinti, nes jie neįdėsiu, reikės paskui pasiaiškinti kodėl ta nuotrauka netiko ir t.t.

komentarai gali būti taip pat visokie, o ne tik neigiami ir nemalonūs skaityti ne tik tiem, kieno nuotraukas aptarinėja, o ir kitom...galima parašyti ir gražiai, kad "va čia tas nepatinka", "o va čia man atrodo to per daug", o ne tai, kad "ne į temą", "pritempta prie temos" ir t.t.

konkrečiai šitas konkursas yra rėmėjų užpirktas, ir jie nori matyti kuo daugiau nuotraukų, ir ta pagalba gali būti tiek konkreti tiek perkeltine prasme.

kiti konkursai, kur pavadinimus galvojam, mes (jūs), gali būti kiek kitaip traktuojami, bet ir vėl, neįtiksiu absoliučiai visom.

todėl reikėtų čia daugiau tolerancijos ir supratingumo, ir nebūtinai reikia visada žvelgti plačiau, reikia bandyti suprasti ir kitus, o ne tik save.
l'eau
QUOTE(Marijai @ 2009 03 30, 12:12)
Tai kad aš 6,3 karto mažiau kalbu nei tu. (statistika, pagal praėjusią temutę) biggrin.gif
O temos pavadinimą ir aprašymą perskaitom visos, tik kiekviena pagal save suprantam. Man visos nuotraukos atrodo į temą. Tema labai plati. Jei pro moderatorius praeina, tai nebėra reikalo nurodinėti kas tinka, o kas netinka, kas į temą, o kas ne į temą. Tiesiog kiekviena išsirenkame labiausiai patinkančias nuotraukas. Natūralu, kad skoniai skiriasi.  smile.gif
Ir labai gaila, kad pavyzdžio nebus. Parodytumėt, kaip gi reikia pagaliau, o dabar tik kritikuojat - kas yra lengviausia.
*

kas kad 6,3 karto mažiau, bet kažkaip nuolat prisikabinat prie mano komentarų ir nuolat aiškinat kad neva kritikuoju ar man kažkas nepatinka. tikrai jau atsibodo. jei nepatinka - neskaitykit mirksiukas.gif jei kritikuočiau ar nurodinėčiau, pavyzdį savo gal ir parodyčiau. o dabar nematau reikalo, juolab kad nesat mažas vaikas, kurį reikėtų mokyt - perskaitykit temos pavadinimą ir aprašymą ir suprasit kas yra į temą. tema tikrai konkreti ir gan siaura, nieko nepainterpretuosi, nebent bandysi pritempti. jei jos nesuprantat- aš tikrai niekuo tamstai padėt negaliu rolleyes.gif aš tikrai nepiktai, bet jei taip kliūva mano pastebėjimai - neskaitykit mirksiukas.gif
QUOTE(mmergyte @ 2009 03 30, 16:38)
ruste,puikiai suprantu tavo sunku darba 4u.gif  tik kartais nesuprantamas tevu noras idet "bile ka" ax.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif bet kartu ir suprantu kodėl taip daroma smile.gif kuo daugiau bile kokių ir/ar pritemptų, tuo lengviau pastebėti išskirtines thumbup.gif
dzūkė
Kokia šauni foto thumbup.gif
user posted image
iKavali
Keista, kad patenka nuotraukos su vaiku ir alkoholio buteliu šalia,
arba su produktų gaminiais , kur akivaizdžiai matosi gamintojas, paprastai tokie dalykai viešai nėra labai toleruojami.
Chanson
QUOTE(iKavali @ 2009 03 30, 20:24)
Keista, kad patenka nuotraukos su vaiku ir alkoholio buteliu šalia,
arba su produktų gaminiais , kur akivaizdžiai matosi gamintojas, paprastai tokie dalykai viešai nėra labai toleruojami.
*

apie kurią nuotrauką kalbat (dėl butelio)?
Rustė
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 30, 18:27)
apie kurią nuotrauką kalbat (dėl butelio)?
*

apie šaldytuvo.

aš tai va tik dabar tai įžiūrėjau.
kažkada šita "reklamos" tema buvo kalbėta.

kiek tokių paprastų buitinių nuotraukų deda mamos į bendraamžių temas su vaikučių vežimėliais, lovelėmis, žaislais ar rūbais, visa tai irgi galima traktuoti kaip reklamą. g.gif
iKavali
tap pat nuotrauka , kur mergaite gamina koldūnus. Ant stalo matyti "Malsenos" miltai o toliau "Kalnapilio" alaus butelis. Juk yra reikalavimai , fotmato dydžiui ir jei nori kad nuotrauka dalyvautu atrandama būdu kaip tai sutvarkyti.
Adelle
Ir aš pastebėjau foto su šaldytuvu - labai gražu ir įdomi idėja biggrin.gif
Gražių nuotraukyčių konkurse yra, ir dauguma tokios šiltos ir jaukios. smile.gif
Labai mielas konkursas. wub.gif
deiido
net nebesinori nieko ir komentuoti, kai tiek pykcio cia verysad.gif....

"Tolerancija – neigimo nebuvimas. Tiesiog priimi viską kaip yra. Jei nepatinka – keitiesi pats. Ir stebuklingai keičiasi Gyvenimas..."(nezinomas autorius)

Viva la Tolerancija!!!! bis.gif
VI-VA-VI
QUOTE(iKavali @ 2009 03 30, 18:51)
tap pat nuotrauka , kur mergaite gamina koldūnus. Ant stalo matyti "Malsenos" miltai o toliau "Kalnapilio" alaus butelis.  Juk yra reikalavimai , fotmato dydžiui ir jei nori kad nuotrauka dalyvautu atrandama būdu kaip tai sutvarkyti.
*

nu stovi tas butelis ,bet ne vaikas ji isgere lotuliukas.gif tiesiog su butelio pagalba daro tuos koldunus mirksiukas.gif o saldituve, is kur tu zinai kas ten ipilta?
l'eau
marijai, tai kad nuolat, ir dar su tuo pačiu per tą patį. matyt kai kažkas pasako 'saulė yra geltona' imat tvirtinti kad kritikuojama saulės spalva irnesakyk.gif bet šiaip labai ačiū kad nebeskaitysit (ypač tarp eilučių) ir nebesikabinėsit 4u.gif
matau supratot kad be reikalo tą darėt ir ėmėt kaitalioti komentarą rolleyes.gif
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 03 30, 20:17)
o saldituve, is kur tu zinai kas ten ipilta?
*

spėju kad ne kokio acto tiek biggrin.gif
iKavali
čia gal mano išreikšta nuomonė kliūtų daugiau kitoms nuotraukoms , mergaitė gaminanti bandeles prie tuščio vyno butelio tongue.gif , bet tai tik mano pastebėjimas, kas kaip supranta.
O foto, kur berniukas atidaręs šaldytuvo duris , lyg ir nieko neminejau. Graži nuotrauka.
iKavali
Bet man vis tik berniukas mieliau atrodytu uogienių fone nei tekilos.
Cukraus pudra
QUOTE(iKavali @ 2009 03 30, 20:21)
čia gal mano išreikšta nuomonė kliūtų daugiau kitoms nuotraukoms , mergaitė gaminanti bandeles prie tuščio vyno butelio  tongue.gif , bet tai tik mano pastebėjimas, kas kaip supranta.
O foto, kur berniukas atidaręs šaldytuvo duris , lyg ir nieko neminejau. Graži nuotrauka.
*

ko gero tu apie šitą, kur butelis skirtas tešlai kočioti g.gif
iKavali
lotuliukas.gif thumbup.gif , na ne kiekvienam suprast "mažuosius virtuvės pagalbibikus", tikri lietuviškos virtuvės ypatumai thumbup.gif . Ir tušti buteliai visai į temą blink.gif bigsmile.gif . Nu nieko sau ... g.gif doh.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif... norejau pasakyt pagalbininkus blush2.gif
Cukraus pudra
QUOTE(iKavali @ 2009 03 31, 08:23)
lotuliukas.gif  thumbup.gif , na ne kiekvienam suprast "mažuosius virtuvės pagalbibikus", tikri lietuviškos virtuvės ypatumai thumbup.gif . Ir tušti buteliai visai į temą blink.gif  bigsmile.gif . Nu nieko sau ... g.gif  doh.gif
*

smile.gif
butelis-irgi mažasis pagalbininkas. new_russian.gif

aš apie konkrečią foto. šitą user posted image

user posted image
schmoll.gif atrodo kaip tešlos pėdučių kopija.

dar prieš kelias sekundes buvo faina foto su agurkais. bet vat, nebematau ir viskas doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.