QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 16:29)
tai stai kokia istorija, tikras detektyvas
ir dar autore nori yrodyti savo nekaltuma
neee,nu RUSTE saunuole
geda...ir dar taip elgiasi mamos
Tikrai gėda.......ir dar apsimeta idiote ant viso forumo
QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 17:29) va ir paaiškėja, kokiais metodais čia viskas veikė, reiškia tos nuorodos kažkur dar buvo, greičiausiai į AŽ kažkam išsiųstos, kas dar nebuvo pasijungęs, o dabar atsidarė ir rado prašymą, ir žinomą "įvykdė pareigą". tai va jums ir detektyvas QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 14, 17:35) na, kaip supratau, ji savo nekaltumą nori įrodyti nurodom į taisykles, kur, anot jos, neuždrausta agituoti per až. įdomu, kada tos až išsiųstos... atrodytų, čia ji pasiskaitė ir mintis apie až, kad jų niekas neskaito ir tada ėmėsi veiksmų. QUOTE(Žanė @ 2009 04 14, 18:19) na, kaip supratau, ji savo nekaltumą nori įrodyti nurodom į taisykles, kur, anot jos, neuždrausta agituoti per až. įdomu, kada tos až išsiųstos... atrodytų, čia ji pasiskaitė ir mintis apie až, kad jų niekas neskaito ir tada ėmėsi veiksmų. pagal balsavimo laiką matosi, kad nubalsuota vienos temos narių pirmąją dieną valandos bėgyje. tada '"antra banga" kitą dieną buvo, irgi panašius laiku. nemanau, kad po šitų aiškinimųsi ji dar dėjo, nes nuotrauka buvo pašalinta. nemanau kad verta toliau diskutuoti, faktas kaip blynas.
nesuprantu as jusu
kas garantuoja kad kitos dalyves neagituoja??? pasiziurekit kas skelbiu.lt, one.lt ir pan. darosi ir apsiraminsit QUOTE(alina @ 2009 04 14, 15:24) o aš norėčiau užstoti kropą pamenu, kai vaikai buvo maži ir ištisai "mirkdavau" bendraamžių skyreliuose, net minties nebūdavo, jog reikėtų balsuoti "už nuotrauką", visada balsuodavau už pažįstamą veidelį, net jei mamytė ir žodeliu neužsimindavo dabar taisyklės sugriežtėjo iki absurdo, ieškoma ir sekama, net per až, skaičiuojama iš ko gauti balsai ir pan. beje, nepamenu, jog kada laimėtų foto, už kurią buvo agituota, visuomet išskirtinės, akį traukiančios nuotraukos laimi prizines vietas nors viena protingai pagaliau parase aisku kai aplankai konkursa ,tai mielai balsuoji uz pazistama veida,juk pazistamas ir mielesnis,uz kitus vaikus(jau nekalbu apie dabar esanciam konkurse pipirus ,puodukus ,ir .t.t) as irgi vienam konkurse cia dalyvavau,galvojau kaip smagu dalyvauti,kol nepaskaiciau cia jusu susirinkusiu-supratau tema is temos tos pacios dalyves,viena kita pazista ,o ka jau kalbeti,kad savo viena kitos nuotraukas iskart atpazistat(pacios temos pradzioj raset apie tai),tai koks cia anonimiskumas ir dar noriu paklaust,o tai kas jusu manymu turetu balsuot uz tas nuotraukas,jei ne tie zmones ,kurie yra SM ? is gatves atejjo ,prisijunge prie SM ,atsiverte konkursa-ir VAU kokia foto!!!!!!! puolu balsuot ir jei kalbeti apie tai draudziama,tai tada tikrai kas balsuos????? as atsakysiu-jus mielosios,kurios va cia sedit,ir leidziama tris balsus viena uz kita atiduot. aciu,kad perskaitete mano komentara
Tai, kaip suprantu, šiandien po dvyliktos jau bus rezultatai?
QUOTE(sigasss @ 2009 04 14, 17:47) nesuprantu as jusu kas garantuoja kad kitos dalyves neagituoja??? pasiziurekit kas skelbiu.lt, one.lt ir pan. darosi ir apsiraminsit prie ko tai? cia visai kitoks forumas Labai daznai dalyvauja nuotraukos is bendraamziu skyrelio, ir tikrai uz jas nebalsuoju vien del to, kad atpazinau Sis konkursas- ne isimtis
aš kartais balsuoju, nes atpažinau ir foto mielesnė pasidarė.
bet čia yra mano pasirinkimas, ir nereiškia, kad ir kitos turi taip daryti QUOTE(sigasss @ 2009 04 14, 18:47) nesuprantu as jusu kas garantuoja kad kitos dalyves neagituoja??? pasiziurekit kas skelbiu.lt, one.lt ir pan. darosi ir apsiraminsit į mūsų konkursus agituoja? prašom informuoti, pašalinsim visas, kas nesilaiko taisyklių. beje už čiatinimą ir spaminimą temoje, ir už oftopikus yra baudžiama pagal bendrąsias fotumoa taisykles, tad prašau čia nerašyti to, ko nereikia.
o man balsuoti neleidzia
agituoti balsuoti negalima pačioj SM,o ne kituose forumuose. o krupa negudriai padarė
QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 11:45) už agitacijas balsuoti šalinama nuotrauka sutikrinus balsavusių už šią foto nikus, paaiškėjo, kad iš 27 balsų, 21 balsas yra iš kaimynių temos ir bendraamžių temos, kuriose bendrauja šita narė. turiu kitos moderatorės patvirtinimą dėl balsavimo sąrašo. (išsaugotas) Jooo, pabalsavau vakar, ir rami kaip belgas, tik kazkoka nuojauta matyt priverte paskaityti komentarus QUOTE(Ramunita @ 2009 04 14, 19:32) agituoti balsuoti negalima pačioj SM,o ne kituose forumuose. o krupa negudriai padarė niekur negalima. kad ir kokiu kitu "nematomu" metodu bus tai padaryta, tai bus nesąžininga. kad ir nepagausim, kaži kaip ten bus smagu tai, kuri tokiu būdu laimės... čia jau buvo puikus palyginimas su trasa per mišką.
jo, komentarai vienas už kitą protingesni...
kai nebėr ką pasakyt, tai kaltinama, kad "iš pavydo" QUOTE(sagnesa @ 2009 04 14, 12:44) Elgiates tai labai vaikiskai... Salinti foto vien del to kad prabalsavo kazkas is tu temu kuriose tariamai bendrauja nuotraukos autore... Cia dar viena is priezasciu kodel tokiuose konkursuose nedalyvauju ne, tai tu parašei labai vaikiškai, kaip tai galima tariamai kur nors dalyvauti? QUOTE(Ramunita @ 2009 04 14, 19:39) su šansais kaip matote randu, tas tikiuosi, kad paprasčiausiai to daryti nereikės, o bus sąžiningas balsavimas, juk ne limuziną laimėti čia galima...na šitas kartas ypatingas, prizas - mikseriukasi, kas gi nenorėtų, bet jei forumo taisyklės reikalauja sąžiningumo, tai kodėl galima to nepaisyti? ir nesvarbu koks prizas..
Ko bobos dėl blenderio tik nepadarys - pamiršta apie sąžinę, savigarbą galų gale... Horizonte ponas Blenderis ir eina per galvas link jo. Akys žiba, galvose intrigos verda, laibi kūneliai taip ir dreba dėl vargano prizo... Kiba Kašpirovskis tą blenderį užvaražyjo?
QUOTE(Ramunita @ 2009 04 14, 20:32) agituoti balsuoti negalima pačioj SM,o ne kituose forumuose. o krupa negudriai padarė deje ne, matet pasake, kad negalima niekur platinti, nei kituose forumuose, nei el pastu, nei skypej o as nesutinku, kad jos zinute viesai parasyta reiskia agitavima, cia jus tikriausiai skaitote tarp zodziu, tiesiai sviesiai niekas nera pasakoma. Ir kaip jus pacios prabalsave, pasakote uz ka balsavote, tai koks cia anonimiskumas, juk paskui galima susidaryti nuomone, kas uz ka balsuoja ir taip paremti, ta kam reikia. QUOTE(*Rita* @ 2009 04 14, 19:46) Ko bobos dėl blenderio tik nepadarys - pamiršta apie sąžinę, savigarbą galų gale... Horizonte ponas Blenderis ir eina per galvas link jo. Akys žiba, galvose intrigos verda, laibi kūneliai taip ir dreba dėl vargano prizo... Kiba Kašpirovskis tą blenderį užvažyjo? rėmėjų vietoje supykčiau nors aišku, jie niekuo dėti, žmonės nesąžiningi, nusižengia taisyklėms ir paskui pyksta, plėšosi, dar ir draugams užrodo
Bet juk blenderis prizas. Juk dėl jo čia vyksta tie sukčiavimai, ar ne?
Ko čia pykt, jeigu tokia realybė? Papildyta: Tik nesuprantu, kas ten do stebuklas tokis, kad per galvas kitų šitaip lipt verčia...
jolituka,bent jau aš tai nesakau už ką balsavau,nes nematau prasmės. o Kruopos mergytė,tai tikrai graži ir foto graži,būtų ir taip tų balsiukų susirinkus
Ruste,kaip manai,gal visai nebereikia tų aptarimų ir pan? Va,kaip buvo padaryta su greitojo regavimo padaliniu-jokių diskusijų-tik pranešimai apie neatitikimus ir nebėr galimybės koentuot moderatorių veiksmus ir pan? Nes... nu tos diskusijos-ar jos naudingos?
Bet juk smagu aptarti nuotraukas
QUOTE(kruopa12 @ 2009 04 14, 13:08) o as nesitikejau nieko laimeti QUOTE(kruopa12 @ 2009 04 14, 13:16) pacituok konkreciai, kur as rasiau, kad mes dalyvaujam konkurse ir i az parasysiu uz kokia foto balsuoti, nes kiek atsimenu as taip tikrai niekur nerasiau QUOTE(kruopa12 @ 2009 04 14, 13:21) tai jus cia spejate vadinasi, o spejimas vadovautis neina, siam gyvenime labai daug ir sutapimu buna QUOTE(kruopa12 @ 2009 04 14, 13:28) su "bukais" dar galime pasigincyti, o po sluota net neketinu sleptis Mažvaikės išsisukinėjimai,negražu...Čia kaip tas teiginys aš nekaltas aplinka kalta QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 14, 20:54) jei balsavimas anonimiskas to daryti, taip pat negalima, nes kita zmogu gali tai paskatinti taip pat balsuoti uz ta nuotrauka QUOTE(*Rita* @ 2009 04 14, 21:04) Bet juk blenderis prizas. Juk dėl jo čia vyksta tie sukčiavimai, ar ne? Ko čia pykt, jeigu tokia realybė? Papildyta: Tik nesuprantu, kas ten do stebuklas tokis, kad per galvas kitų šitaip lipt verčia... kodel jus taip galvojate QUOTE(Ramunita @ 2009 04 14, 20:12) jolituka,bent jau aš tai nesakau už ką balsavau,nes nematau prasmės. o Kruopos mergytė,tai tikrai graži ir foto graži,būtų ir taip tų balsiukų susirinkus Ruste,kaip manai,gal visai nebereikia tų aptarimų ir pan? Va,kaip buvo padaryta su greitojo regavimo padaliniu-jokių diskusijų-tik pranešimai apie neatitikimus ir nebėr galimybės koentuot moderatorių veiksmus ir pan? Nes... nu tos diskusijos-ar jos naudingos? mnau reikia. o dėl krupa12 esmė ne tame, kad ji kažką baisaus padarė, o tai, kad išsigynė kaip nekalta. na nutiko, tai prisipažintų bent jau, kad nežinojo apsimestų... kitos pašalintosios nesigina, na kaltos, prisipažįsta, arba išvis tyli... QUOTE(Ramunita @ 2009 04 14, 21:12) jolituka,bent jau aš tai nesakau už ką balsavau,nes nematau prasmės. o Kruopos mergytė,tai tikrai graži ir foto graži,būtų ir taip tų balsiukų susirinkus Ruste,kaip manai,gal visai nebereikia tų aptarimų ir pan? Va,kaip buvo padaryta su greitojo regavimo padaliniu-jokių diskusijų-tik pranešimai apie neatitikimus ir nebėr galimybės koentuot moderatorių veiksmus ir pan? Nes... nu tos diskusijos-ar jos naudingos? taip grazi, as galiu prisipazinti as uz ja balsavau, bet niekas man nesiunte jokio agitavimo tik tiek kad ji viesai cia pasake, kad nesijaucia nieko kalta, tai taip ir gavosi, kad visos ja uzsipuole, o ji istikruju nieko blogo nepadare, sutinku su tavimi
bet aš nustebusi, kaip žmonės painioja sąvokas, žodžių reikšmes, prasmes
o greito reagavimo tema buvo panaikinta todėl, kad žinutės skirtos tik moderatoriams, o čia mes aptariame nuotraukas, dalijamės gražiais kadrais, kitaip tariant, bendraujame forume, ne tik moderatoriams sakome žinią. laukiu rezultatų balsavimo, įdomu, kas laimėjo ir ar didelis atsiplėšimas Papildyta: QUOTE(jolituka @ 2009 04 14, 20:40) o kaip čia taip? ar jūs tikite, kad ji nesiuntinėjo až skatinančius balsuoti už ją, ar jūs manote, kad agitacija ir skatinimas už savo foto balsuoti nėra nusižengimas taisyklėms?
niekas per tuos begalinius aiškinimusis, taip ir neatsakė man - ar jau šiandien po dvyliktos bus rezultatai?
QUOTE(Žanė @ 2009 04 14, 20:47) o greito reagavimo tema buvo panaikinta todėl, kad žinutės skirtos tik moderatoriams, o čia mes aptariame nuotraukas, dalijamės gražiais kadrais, kitaip tariant, bendraujame forume, ne tik moderatoriams sakome žinią. nu taip,žinutės GRP buvo ir yra skiriamos tik moderatoriams,taigi moderatorių sprendimai šiuo atveju viešai nediskutuojami. Taip pat, netinkama temą paskelbęs žmogus negauna nei galimybės pasiaiškinti,nei akių drąskyt, kiti forumiečiai irgi nebetenka teisės moralizuot,kad vaje,vaje,kaip tu čia taip gali... Jei jau norisi nuotraukų aptarimo,tai gal tik jis ir turėtų būti, be jokių SM forumiečių moralės verinimų ir pan. Gal realiai reiktų atskiros temos apie pašalintas foto, nes dabar tikrai ne gražių/negražių kadrų dalybos vyskta. QUOTE(Žanė @ 2009 04 14, 21:48) o kaip čia taip? ar jūs tikite, kad ji nesiuntinėjo až skatinančius balsuoti už ją, ar jūs manote, kad agitacija ir skatinimas už savo foto balsuoti nėra nusižengimas taisyklėms? mes galime diskutuoti kiek tik norime, bet ir jus sakote ar as manau, as daug ka galiu manyti, o jus visai kitaip manyti, va cia ir yra skirtumas, kiekvienas zmogus mano pagal save. nenoriu daugiau plestis, nes cia tu zmoniu "manymu" ir per TV jau parode cia tik palyginimas, jei ka. QUOTE(Ramunita @ 2009 04 14, 20:58) Jei jau norisi nuotraukų aptarimo,tai gal tik jis ir turėtų būti, be jokių SM forumiečių moralės verinimų ir pan. Gal realiai reiktų atskiros temos apie pašalintas foto, nes dabar tikrai ne gražių/negražių kadrų dalybos vyskta. o čia mintis, galiu nuo kito konkurso padaryt atskirą temą, bet irgi ne moralizavimui, o tiesiog informavimui
o kai nuotrauka pašalinama ar už ją atiduoti balsai grįžta juos atidavusiems ar tiesiog nuplaukia?
kriminalai
ale cia dar baikis vienam forume uz kelias foto (tame tarpe ir mano) kazkokia mamyte specialiai kazkaip tai balsavo istisai (sako, yra kazkokios programkes kur ip keitineja), ir del to pasalino tas foto matyt pasirode konkurentes josios foto o prizas- knygute vaikui buvo visokiu yra, visokiu reikia - linksmiau gyventi QUOTE(sagnesa @ 2009 04 14, 12:44) Elgiates tai labai vaikiskai... Salinti foto vien del to kad prabalsavo kazkas is tu temu kuriose tariamai bendrauja nuotraukos autore... Cia dar viena is priezasciu kodel tokiuose konkursuose nedalyvauju va šita vieta ir man kliūva, pagal tai nusprendžia, kad neva prašyta QUOTE(alina @ 2009 04 14, 14:24) o aš norėčiau užstoti kropą pamenu, kai vaikai buvo maži ir ištisai "mirkdavau" bendraamžių skyreliuose, net minties nebūdavo, jog reikėtų balsuoti "už nuotrauką", visada balsuodavau už pažįstamą veidelį, net jei mamytė ir žodeliu neužsimindavo dabar taisyklės sugriežtėjo iki absurdo, ieškoma ir sekama, net per až, skaičiuojama iš ko gauti balsai ir pan. beje, nepamenu, jog kada laimėtų foto, už kurią buvo agituota, visuomet išskirtinės, akį traukiančios nuotraukos laimi prizines vietas Aš irgi jei konkurse nesvarbu kokiam pamatau pažįstamą veidą ir prabalsuoju, nors niekas ir neprašo |