taigi tas butelis vietoj kocelo buvo naudojamas...atsimenu drauge buvo nusivezus i bendrabuti pasisveciuot, tai zmones su buteliais ir tesla kociocio ir mesa muse
QUOTE(grange @ 2009 03 31, 09:10) nea. QUOTE(mmergyte @ 2009 03 31, 09:36) aha pagalba pagalbininkei
Su juokinga nuotrauka
yra įdomių nuotraukų, bet jau pavadinimai daugelio, na be ryšio visiškai. norėtusi šiek tiek originalumo
QUOTE(iKavali @ 2009 03 30, 19:24) Keista, kad patenka nuotraukos su vaiku ir alkoholio buteliu šalia, arba su produktų gaminiais , kur akivaizdžiai matosi gamintojas, paprastai tokie dalykai viešai nėra labai toleruojami. žinai,kalbant apie reklamą-o man tavo nikas primena Cavalli dizainerį,tiksiau pirma mintis,paskaičius niką,buvo apie jį-tai ką dabar daryt? tu reklamuoji dizainerį?
Bet butelis, jei nesimato nuo kokio gėrimo gal tada nėra juk reklama?
Juk daug ką buteliuose galima laikyti (pvz. šaltalankių aliejų, česnakų užpilą, savos gamybos aliejų su prieskoniais ir pan.), be to ir tie butelių turiniai gali būti naudojami virtuvėje - padažams - vynas, kepiniams - brendis, konjakas ir pan. ir pavadinimas QUOTE(Ramunita @ 2009 03 31, 06:21) žinai,kalbant apie reklamą-o man tavo nikas primena Cavalli dizainerį,tiksiau pirma mintis,paskaičius niką,buvo apie jį-tai ką dabar daryt? tu reklamuoji dizainerį? Čia jau tektu kaltint mano prosenelius, kad su panašiu sąskambiu pavarde turejo. Nors tiksliai tariant italų kalba vargu ar taip jau panašiai nuskambetu.
liko desimt dieneliu iki balsavimo pradzios. kazkaip pradedau abejoti, ar bus 200 nuotrauku, nes labai letai daugeja nuotrauku kiekis paskutinem dienom. o taip noretusi 5 balsiuku... nes tukrai matau uz ka balsuoti!
O aš tai nežinočiau ką su penkiais balsais daryt
Kokia faina nuotraukytė
tas katinas
Nesuprantu, pjausto ne burokėlius ant burokėtos lentelės
QUOTE(*Rita* @ 2009 04 01, 12:37) O aš tai nežinočiau ką su penkiais balsais daryt nu as irgi nepatau tokiu ziauriai is koto vercianciu, bet virtuveje tai ir nesitikiu kazinko. o balsiuko vertu nuotrauku matau net daugiau negu 5! Papildyta: QUOTE(Emerencija @ 2009 04 01, 14:12) o katinas turbut galvoja, kad tuoj ir mesytes eile ateis ant tos lenteles
aha,fotke su katinu tikrai liux
beje kaskas rase kad pavadidimai galetu buti ir originalesni- pritariu,nes kai kuriuos paskaicius tai ne i tvora ne i mieta ar kaip ten sako QUOTE(jovana @ 2009 04 01, 13:46) Nesuprantu, pjausto ne burokėlius ant burokėtos lentelės nu nu... jau tokia kritika, tai vapščie kaip sakoma... QUOTE(Vicious Vici @ 2009 04 01, 15:37) nu nu... na, ne po atskirą, bet burokėliai kaip čia pasakius, specifinė uždažymo sąvybėm daržovė. bent aš po jų pjaustymo lentelę visada nuplaunu bet kaip padaugėjo vaikų laižančių / kišančių burnon pagalbininkus, dar viena tendencija QUOTE(Vicious Vici @ 2009 04 01, 15:37) nu nu... jau tokia kritika, tai vapščie kaip sakoma... pati gal neturi prie ko prisikabinti? QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 01, 15:44) QUOTE(l'eau @ 2009 04 01, 17:04) na, ne po atskirą, bet burokėliai kaip čia pasakius, specifinė uždažymo sąvybėm daržovė. bent aš po jų pjaustymo lentelę visada nuplaunu
Pasididinau ir peržiūrėjau kiekvieną foto, nes kol mažos atrodo vienaip.
Apibendrinsiu savo nuomonę, jei jau visos čia reiškias Čia realios pagalbos kaip ir nematau, atvirkščiai - daauag darbo tėvams, nors ir vaikui buvo gal smagu. bet ne esmė, nes kol kas konkurso pavadinimas "pagalba" ![]() ir dar labai kliūna rankos kampas nuotraukoj... ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]() (net pavadinimas sako darkytojas ![]() ![]() ![]() ------------------------------- labiausiai patinkančios: Papildyta: ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------- ![]() --------------------- ir visos kur su gyvūnais, vien tik pipiras ar pėdutės... kažkaip ne pagalba p.s. žinau,kad mano foto netobula, bet kitų geriau matos
taigi nuotraukose yra šaukštų ir dubenėlių, o jie yra pagalbininkai
QUOTE(l'eau @ 2009 04 01, 20:11) taigi nuotraukose yra šaukštų ir dubenėlių, o jie yra pagalbininkai na aš nuo pat pradžių konkurso taip iš kart galvojau,kad mažieji pagalbininkai, t.y. vaikai, o ne įrankiai, dėl to,man anos foto nepriimtinos. kaip tai nėr pagalbininkų,taigi patys dvynukai pagalbininkai mažas pagalbininkas yra nusakytas savo dydžiu - ir vaikelis, ir dubenėlis, mažytė vituvytė (gal net), mažas kibiriukas, nedidelis tėveliukas QUOTE(syri @ 2009 04 01, 21:36) mažas pagalbininkas yra nusakytas savo dydžiu - ir vaikelis, ir dubenėlis, mažytė vituvytė (gal net), mažas kibiriukas, nedidelis tėveliukas labai teisingai, rėmėjai kaip tik taip ir sakė, nesvarbu, kas,kad tik mažas.
o kur jūs matėt aprašyme parašyta, kad būtent tuo metu turi padėti?
Grazi nuotrauka
QUOTE(Jaskolka @ 2009 04 01, 20:48) o kur jūs matėt aprašyme parašyta, kad būtent tuo metu turi padėti? tarp kitko, geras pastebėjimas QUOTE(Rustė @ 2009 03 28, 23:11) Nuotraukoje turi matytis "mažas " pagalbininkas - vaikas (dėl amžiaus), įrankis ar gyvūnas (dėl dydžio) ir t.t. kaip ten su tuo supratimu temos tiesiogiai, be interpretacijų? QUOTE(Irėja @ 2009 04 01, 22:27) na, kai kurios vis akcentuoja, kad nuotraukose "nesimato pagalbos". tai jei suprasti temą tiesiogiai (kaip dažnai raginama), tai nuotraukose ir turi būti pagalbininkas, o ne pati pagalba užfiksuota ai šita tema...supratau (nu ir man kartasi makaulė neveikia į pavakarę užsakytuose konkursuose dažnai tema būna plati, kad dalyvautų kuo dagiau narių, nes yra reklaminė konkurso esmė ir tikslas. todėl galima suprasti tiesiogiai, galima netiesiogiai ir net perkeltine prasme QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 01, 20:11) Grazi nuotrauka ![]() ir aš sustojau ties šia. Liūdna, jei ten ant rankutės nudegimas.
tikekimes, kad ten tik melyne.bent jau man taip atrodo
QUOTE(Noelle @ 2009 04 01, 23:22) QUOTE(*Dita* @ 2009 04 01, 23:53) o gal tiesiog vaikas išsitepęs rankytę? daro ten kžkokį koldūną,gal su kokia uogiene-pvz braškių, nu ir biški išsitepė
O ne apgamėlis? jei turit alkūnę omeny.
QUOTE(Valerija @ 2009 04 02, 21:29) O kaip su ta mėlynaja nuotrauka? Autorė nepaaiškino? aha, tikrai, dar neišspręstas kriminalas |