Sveikos, busimos ir esamos mamytes! Mes su vyru jau beveik viską nupirkome mūsų mažylei. Bet užstrigome renkant lovytę. Patirties neturime jokios, draugai pataria skirtingai. Patarkite, prašau, kokia lovytė yra geriausia! Aš tai norėjau, kad būtų su visom funkcijom: lovos galas nusileidžia, dugno nusileidimo mažiausiai 3 padėtis, kad išsiimtų keletas strypų (paaugusiam vaikui pačiam išlisti iš lovos), kad būtų su lingiais. Tačiau susidurėme su tokia problema: lietuviškos lovos su visom funkcijom, išskyrus strypų išsiėmimą, bet masivesnės, iš išvaizdos patikimesnės, o lenkiškos lovos - strypus galima išimti, bet lovos šonas nenusileidžia. Kokios lovos geresnės? Pasidalinkite patirtimi. Kokia Jūsų nuomonė apie tuos išimamus strypus? Ar ta funkcija tikrai tokia reikalinga? Ar gera funkcija, kad nusileidžia lovos šonas? Gal ji taip pat nebūtina? Lauksiu Jūsų pagalbos!
Tik tak
2005 03 11, 12:02
Mes turėjome pintą iš vytelių lovytę  , kurios vienas šonas buvo nupintas su išlinkimu, kad kūdikėlį būtų lengviau iškelti ir paguldyti... Atrodo ji daug gražiau už tradicines su "grotomis" ir buvo visai patogi - nors ir nedaug naudojomės. Beje, dabar mes šią lovytę nebrangiai parduodam Manau, kad lingės prie lovytės nebūtinos, kad nekiltų pagunda supti
Mes pirkom Panevezio gamybos lovyte, o isimami strypai man atrodo nesamone, kai vaikas pats mokes islipt is lovos taigi jau bus visas sonas nuimtas, mokejom 200 buvo linge ir ratukai kuriu net neprireike, o del siu papildomu dalykeliu as su vyru labai pykausi. Bet galiu psakyt, esu patenkinta , kad nuo pat pirmuju dienu nesupau vaiko lovyteje, tai jis paguldytas i ja is kart ir uzmiega, o ratukai tai keliant vaika is lovytes, lovyte truputi pavaziavo ir pati vos neapsiverciau su vaiku, tad jie tarnavao tik 2val.
Me sirgi pirkom gal uz kjokius 200. Lietuviska, su pakeliamu dugnu ir nuleidziamu sonu. O del lingiu tai pritariu pries tai rasiusiai. Po to bus sunku vaika atpratinti vaika nuo supimo. Mes imeme su ratukais, nes nakciai prisistumiam prie savo lavos tad neriaikia lakstyti. Tad tokia mano nuomone. Maciau dar tokias vokiskas kur po to kai vaikas isauga is jos pasidaro normali lova. Mums netiko, nes ji yra stacionari.
Mes turim seno tarybinio tipo lovyte, ten kilnojasi dugnas ir nusileidzia sonas. Kai sonas nusileidzia yra patogiau vaika guldyt, kai kilnojasi dugnas patogu velgi del tos pacios priezasties. Del isimamu strypu nesutinku su Staarm, Manoji jau moka islipt ir ilipt i lovyte, bet krasto mes nenueme, nes ji labai vartosi miegodama ir baisu, kad iskris. Butu labai gerai jei issiimtu tie keli stypai ir vaikas galetu pats ilipti ir islipti . Tai aktualu, nes pvz. maniske bijo lipti per lovytes krasta, todel nubudus visada verkia. Jei paguldau miegoti i savo lova, tai nubudus islipa ir ramiai ateina. Idealiausias variantas butu : pakeliamas dugnas+ nuleidziamas sonas+ isimami strypai. Visu kitu priedu , manau, nereikia. Ratukai patogu, kai reikia mobilios lovytes(ant musiskes yra, bet tik 2, todel pati lovyte tikrai nevazineja, tam , kad pastumtum, reikia kilstelti viena gala).
QUOTE(vilkeS @ 2005 03 23, 20:54) ar tikrai pakeliamas dugnas tosk reikalingas? mum vat tokia pinta lovyte pasiule faina, bet tai ten dugnas nepasikelia. bet tai nesumastau, kaip be patirties, ar cia lbai jau blogai? siaip kas del jaukumo, tai pinta man daug labiau jaukesne  Šiaip pakeliama dugnas geras dalykas tau pačiai, nes kol mažutis vaikas reikia kilnot jį dažnai ir yra lengviau. Na bet kadangi jie auga taip greit tai žinoma, galima apsieit Šoną buvom nuėmę ir pristūmę lovytę prie savo lovos, tada naktį  pamaitint net neišėmus . O va pagaliukai išimami būt neblogai, nes pas mane tik šonas nusileidžia, tai vyras pažadėjo iškrapštyt kelis strypus kai  paaugs. Na, kad neiškristų su nuimtu šonu  .
ai nezinau, as tai jau apsisprendziau del pintos. kas is to, kad dugnas kilnojasi - vis tiek visa diena pastoviai i lovyte neguldysi, lankstytis amzinai nereikes. drauge tai pvz skundesi, kad medinej lovytej galvyte uzkisdavo tarp strypu, kojas uzsukdavo jos mergaite, kai jau pati pajudedavo, pasliauzdavo, tai del to gal ir pinta geriau - ten nesukisi jau galvos. stalciai visokie tai man rodos nera butinybe. na aisku, kiekvienai mamai savas apsisprendimas. pinta gana didele lovyte, ilgai tilps vaikas.. siaip ar taip, mes asmeniskai po poros meteliu kraustysimes, tai jau tada ir normalia lovyte nupirksim, taip kad neaktualu tas, kad vienas sonas nusiimtu.. taip kad rodos pasirinkau jaukuma
Aš tai sakyčiau, kad lovytei nei ratukai, nei lingės nereikalingi - su jais labai nesaugu, kai vaikas paauga ir pradeda aktyviai judėti. Geriau jau priklijuoti ant kojelių (ar dugno) tokius minkštus daikčiukus, kur ant kėdžių kojyčių klijuoja ir jei reikia galima lovytę pastumti. O supimas lovelėje - iš viso nesąmonė - kuo mažiau leliukus supsit, tuo geriau jie miegos. Na žinoma, kai jau pripranta prie supimo, tai be jo - vienas vargas...
QUOTE(jurgeleuogele @ 2005 04 21, 22:31) na as turiu lietuviska lovyte is Lugnes...  na musu loveles ir sonas nusileidzia ir dugnas. kai maze buvo dar kudikis tai gerai buvo, kai dugnas buvo auksciau nereikia tai lektis guldant, o kai paaugo tai be vargo ji nuleidom...  ir dabar nors ji stovi loveleje bet neiskris nes aukstis liuks dar pirkom stalcius po lovele tai dabar labai pravercia zaislams sudeti o lovyte tai mes Panevezyje issirinkom padare nemaza nuolaida ir uz ta pacia kaina i Kauna atveze net i namus uznese siaip tai jie turi savo puslapiuka gali nueiti ir paziureti, gal tau patiks telefonu uzsisakysi ir atvez...nes jie savo produkcija po visa lietuva pristatineja tai todel ir atveza be vargo... www.lugne.lt... sekmes, mes nenusivylem  Na Lugnės produkcija gal ir gera, nieko apie tai negaliu pasakyti, bet pats firmos aptarnavimas siaubingai prastas. Lovytę mes užsakėme kovo 8 d., firma prižadėjo, jog į Vilnių ji atkeliaus iki balandžio mėn.pradžios. Šiandien jau mėnesio pabaiga, tačiau lovytės vis nėra. Pati skambinau į firmą keletą kartų pasiteirauti ar vis jos dar laukti, jie mane patikindavo, kad iki savaitės galo lovytė atkeliaus. Na, o prieš gerą savaitę kaip dingo taip dingo ... Kiek žinau su atvežimo problemomis yra susidūrusi ne viena forumietė. Bet dabar man jokio skirtumo. Apvaikščiojusi Gariūnus radau, kad tos pačios lovytės parduodamos 10 Lt pigiau + nereikia mokėti už jokį pristatymą. O su jų viliojamomis nuolaidomis nereikėtų žavėtis, nes iš pradžių buvo žadėta jų, bet pateikus užsakymą (apie 3000 LT) jokių nuolaidų nebeliko
mes pirkom lovyte su pakeliamu dugnu, stalchiumi, ratukais ir lingemis (kad suptusi, reikia nuimti ratukus). del ratuku saugumo - viskas labai tvarkoj. ratukai su stabdzhiais, kai jie uzhfiksuoti, lovyte pastumti sunku. ratukai buvo visai patogu - pvz, valant kambari lengva pastumti i shali ir ishvalyti grindis. lingiu niekada ir nenaudojom. stalchius buvo patogu - susidedavau vaiku patalyne, pampersus ir pan. bet jeigu namuose pakankamai vietos pasidejimui, stalchius visishkai nebutinas. pakeliamas dugnas - butinas. nereikia lankstytis guldant ir ishimant vaika. be to, ir mazhiau shansu, kad dvi valandas neshiotas ir per vargus uzhmigdytas mazhius atsibus guldant. kad kojos, rankos ir galva nestrigtu tarp virbu yra labai paprasta priemone - apsaugeles  nuleidzhiamas shonas ir ishimami virbai, manau, irgi turetu buti patogu, bet mes to neturejom. ir, jei atvirai, galiu pasakyti, kad su dabartine patirtimi, grotuotos lovytes ash ish vis nepirkchiau. mano antras vaikas lovyteje miegojo gal pora menesiu ir tik diena (ish esmes, ji i lovytye guldydavau tik tam, kad vyresnysis mazhiaus nesutryptu.). dar metus lovyte tarnavo zhaislu sandeliu ir joje niekas nemiegojo.
Constansa
2005 04 24, 13:51
norėčiau pritarti ir papildyti Sano. Mes darėm tą patį bendrą užsakymą į Vilnių už 3000 lt. tikrai buvo žadėtos nuolaidos. bet... lovytę mes gavome gana greitai, tik negavome jokio čekio, garantijos ar panašiai. aš tuo metu pakankamai blogai jaučiausi, tad dar pagalvojau, gal visi reikiami dokumentai yra dėžių viduje (taip pat užsakinėjome ir stalčių). išpakavus pasirodė, kad ne. neturim nieko, net neaišku kokia pirkinio garantija. o dėl nuolaidų, tai kadangi mes užsakinėjom lovytę su priedais, tikslios kainos aš nežinojau, tik apytikslią. kai paklausiau kainos pas atvežusį vyriškį, jis atšovė, kad man kaina turi būti geriau žinoma. bendrą kainą jis pasakė daugiau nei aš tikėjausi, taigi vietoje nuolaidos dar sumokėjau viršaus. bet kadangi iš tiesų vos galėjau išstovėti, tai nesidėrėjau - vienintelis noras buvo, kad jie kuo greičiau išvyktų.
O mes turejom pacia paprasciausia lenkiska lovyte uz 99 lt. tik su pakeliamu dugnu  Mums jinai nebuvo labai ilgai reikalinga, nes dabar jau vaikas miega isskleidziamam fotelyje  Kai maniskis buvo kokiu 1.5 metuku jis nakti atsibusdavo rekdamas is siaubo  matyt jam tos grotos nepatiko  Dabar tokiu problemu nebeturim, jei atsibunda tai be problemu perlipa pas mus i lova
Auriella
2005 04 25, 11:27
Aš ir buvau susidomejus Lugnes lovyte  Kaune "Vaiku mieste" ji kainavo net 399LT :verysad.Tai as nusprendžiau užsisakyti iš pačios Lugnes.Ten ji kainavo 280LT,bet taip ir neužsisakiau(ir gerai nes turbut bučiau sulaukus pristatymo, kai maže  išaugs).taigi Kaune Urmo bazej ta pati lovyte kainavo 255LT  Na, aišku likau labai patenkinta, bo sutaupiau belekiek pinigeliu  Ir lovyte labai faina ir kokybiška,ir lelyte ja pamilo.  .Tai va ,mamulytes,tereikia tik paieškot ir tikrai rasit.
Siaip tai is kai kuriu teveliu patirties issiklausinejau ir nusipirkau pigiausia varianta gariunuose:)Tas lugnes lovytes patvarko maziai, ypac tie kurie labai judrus!Jie kai moka atsistoti, uzsikabina uz tu lingiu ir davai maskatuotis, jos ir neatlaiko:)Savo akim maciau kaip tai daroma:)
Labutis mamytes, dar toks klausimelis del nuleidziamo sono. Tokiu lovyciu kaip seniau negamina, o tas nuleidziamas sonas tvirtinasi ant tokiu plasmasiuku, man viena pardaveja tvirtino kad tie plasmasiukai nelaiko, o lovytes as noriu butinai su nuleidziamu sonu  O gal yra dar koks variantas tik as tokio dar nemaciau?
Kristin
2005 05 23, 14:59
niekada nepirkciau pintos lvytes  ,prilenda i tas skylutes dulkiu,murzinumo ir niekaip neisvalysi  . Drauges sunus lovytej valge sausainuka,sutryne ir visa lovyte istryne,tai po to ji dantim gramde ta sausainiu is tu skyliuciu
Forume mamos skundesi, kad su lugne tiesiogiai neverta prasidet. Mes irgi uzsakem Lugnes lovyte tiesiai is fabriko, nes norimos neradom pardavime, - pristate per zadetas 3 sav. be jokiu papildomu rupesciu.  - Labai dziaugiuosi.
QUOTE(veidax @ 2005 05 16, 13:09) Labutis mamytes, dar toks klausimelis del nuleidziamo sono. Tokiu lovyciu kaip seniau negamina, o tas nuleidziamas sonas tvirtinasi ant tokiu plasmasiuku, man viena pardaveja tvirtino kad tie plasmasiukai nelaiko, o lovytes as noriu butinai su nuleidziamu sonu  O gal yra dar koks variantas tik as tokio dar nemaciau?  Pirma karta girdiu, kad nelaiko - visi naudoja ir dziaugiasi. Galu gale garantija yra, pakeistu, jei kas suluztu. Tos pardavejos ir reikia klaust, ka ji tada siulo? Matyt, kazka is vitrinos labai prastumt norejo.
QUOTE(mucka @ 2005 05 05, 16:27) Gal galit kas nors parasyti kiek mokejot uz Lugnes lovyte su stalciumi (linges ar ratukai nesvarbu). ruosiuos tokia pirkti, bet net neisivaizduoji kiek ji kainuoja. Dekoju kazkur buvau forume anksciau radus, kad lugnes lovytes kainuoja nuo 200-280lt. kadangi, sitas variantas su lingem ir stalciais, pats mandriausias, tai itariu jis ir bus apie 280lt. beje jei tu esi kaune, tai lugnes lovytes galima nusipirkti urmo bazej, dar pigiau iseina, nei is fabriko uzsisakyti.o del visu lenkisku is turgu turiu savo nuomone is drauges praktikos, tai labai atsargiai ziuriu.zodziu jos vaikas, kai pradejo dantys kaltis, vis pagriauzdavo lovytes krasta, tai kaip jus manot apsinuodijo, nes kai padare ekspertize, tai paaiskejo,kad ta lovyte buvo kazkokiu nuodingu laku padengta. o"lugnes" produkcija bent jau turi sertifikatus ir yra ekologiska
LOCKETS
2005 06 08, 21:08
Aš labai norėjau Lūgnės lovytės, jos tikrai žymiai tvirčiau atrodo nei tos lenkiškos po 90lt... Bet kadangi vyras sumąstė nupirkti su stalčium, tai paėmė DREWEX - irgi neblogas variantas. Tiesa, kol buvo mediena pigesnė - lovytės kainavo pigiau Bet šiaip antram gal ir Lūgnės įsigysim, nes jos tikrai
persefone
2005 08 12, 12:18
Turiu Lugne Lukrecija. Labai patenkinta. Pirkau Mažylio pasaulyje Antakalnyje tai gavau gerą nuolaidą. Gal tik lingės man per mažai supa. Čia gal tik man...  O tos naujos Lugnes su stalčiais kokios geros. Gaila, visai norėčiau
Sveikos mamytės ir tėveliai! Rašo  iš Kauno. Pasidalinkite savo patirtimi ir žiniomis, kur pirkote savo mažiausiems loveles. Ieškau geros patvarios medinės ir lietuviškos , bet nelabai brangios  lovelės, bet kol kas tokios nepavyksta rasti Buvau Bazėj, bet ten tik kažkokios lenkiškos, man jos kaip popierinės Žinau apie "Lugnės" produkciją, bet prekiauja tik "Kotrynoj", o ten kainos kandžiojasi Gal kas žinote kur galėčiau rasti idealiausią variantą? Ne bais brangią ir gerą lietuvišką?? Ačiū už pagalbą
jurga_m
2005 10 20, 19:23
Sveikutė, mes pirkome lietuvišką Lugnės lovelę bazėje 10 sandėly prie raudono pasažo. Ten kur vežimėlių labai daug yra. Lovelės būna supakuotos tai reikia paklausti. O riki2 parduotuvėj ar žiūrėjai? Ten mačiau lovelių nuo 80Lt. Be to čia SM skelbimų skyrelyje pasiūlo kartais visai neblogų ir šiek tiek naudotų.
jurga_m
2005 10 20, 20:37
QUOTE(Nordex @ 2005 10 20, 21:09) Tiesa, o kur ta parduotuvė RIKI? Joje dar nebuvau Ačiū už patarimus  Pirkom lovelę prieš beveik metus, tai tiksliai kainos neprisimenu, bet atrodo virš 100Lt mokėjom, modelių buvo gal kokie keturi, o ten pat ir draugė pirko dar pavasarį. Lovele esam tikrai patenkinti, tai tavo pasirinkimas tikrai geras dėl Lugnės. Derėtis tai neteko, nes mums ir taip didelę nuolaidą padarė (pažintys  ). Tiesa, praeitą savaitę buvau bazėj kitoj vietoj kur irgi Lugnės produkcijos buvo (4 sandėlis), tai sakė kad tipo Lugnė atsisako tiekti menkiems pirkėjams prekes kadangi pasirašė sutartį su užsienio pirkėjais ir nespėja gaminti  . O riki2 parduotuvę tikrai žinai, ji yra Kalniečių prekybos centre 1 aukšte, Merkurijuj 2 aukšte ir Dainavos pc berods. Čia tai prašyk nuolaidos, jei dar ką nors su lovele pirksi tikrai duos
Mes lovele pirkom pacioje Lugneje Panevezyje. Modeli issirinkome bazeje, tada skambinomes i Lugne ir mums pasake, kokia bus kaina, beje baze pakankamai nemaza antkaini deda ir dar Lugnes darbuotoja pasake, kad dazniausiai baze ima siek tiek brokuotas lovytes ir jas perka pigiau. Gali tau Lugne pristatyti i namus papildomai sumokesi berodz 20lt. mes Lugneje uz lovyte Renata sumokejom 210 lt cia jau kartu ir su linge ir su ratukais, o baze siuos dalykus dar atskirai ikainuoja, tiksliau linge, nes ratukai ten lyg 10 lt kainuoja
O gal kas žinot, kur gražių dviaukščių lovelių Kuane yra...??? Nes keliose parduotuvėse apsilankėm, tai tik tokias pačias - standartines matėm...  Nu šiaip ji tokia normali, bet norėtųsi didesnio pasirinkimo  Ai, ir dar vieną tokią iš laminuotų plokščių SBA balduose, bet man nepatiko Internete nieko rasti nepavyko... Ai, tiesa. radau vieną gražią - kažkokie Pamario baldai gamina, bet čia Klaipėdoj, tai nei apžiūrėt nėra kaip, o kituose miestuose sakė nepardavinėja ir kol kas net neveža...
Gabrielė Milda
2005 10 21, 11:45
mano pirmas sūnus užaugo toje pačioje lovelėje, kaip ir jo tėvas. Iš tikrųjų. Anyta lovelę išsaugojo. Tiesa, ji buvo šiek tiek apsinešiojusi, tačiau vyras ją nušveitė, o ant medinių galų (tokie nepermatomi), aš priklijavau gražaus audinio - lovelė atrodė puikiai. Pačiai buvo miela..
Skorpione
2005 10 22, 10:27
Mes taip pat pirkom "Lugnes " lovyte, " Laurynas.Siaip tikrai labai grazi, patogi, kilojasi vienas sonas. Jie turi savo svetaine http://www.lugne.lt/lov.htm , galima elektroniniu laisku susitart del kainos ir pristatymo.Kai as norejau uzsisakyt maitinimo kedute, kuri pas juos kainuoj 90Lt , o Kotrynoj , lygtais 140-150Lt, tai sake , kad atvezimas i Vilniu tekeinuotu 5Lt.Tai tikrai apsimoka. Tai jei kas domina, parasyk jiems , ar pasiskambink, ir suzinosi viska detaliau. Sekmes
mes savo pirkom kalnieciu "riky" kaina 385lt, su stalciais, bet man labiau patiko uz "lugnes" analogiska. be to su dvigubom lingem ir lingiu fiksatorium, ir tvirtesne.
knielita
2005 10 24, 09:59
O mes pirkomes Drevex medine lovyte Kotrynoj, nes tokios pacios bazeje kainavo brangiau  Man patiko, paprasta, bet ja patobulinom  Padarem, kad nusileistu sonas, pritvirtinom ratukus. Tevelis padare stalciu po lovele  Nauja, grazi lovyte su visais patogumais tik uz 89 Lt. O patvarumas... patvari ji, tik kai drauges 6-metis sunus ant jos gerai pasokinejo neatlaike keli dugno pagaliukai, bet cia vel pagelbejo tetis  Esu visiskai tokia lovele patenkinta, o be to jos taip trumpam reikia, o jei dar lelius nemiega joje
Astuleee
2005 11 16, 19:53
O as nusiziurejau va sita lovyte: http://www.lukasima.lt/gaminiai.php?p=91kaip manot? Lyg ir racionalu, vaikas paaugs ta pati lovyte pavirs tachta ir spintele prie lovos...
Ramsius
2005 11 28, 09:52
QUOTE(knielita @ 2005 10 24, 07:59) Esu visiskai tokia lovele patenkinta, o be to jos taip trumpam reikia, o jei dar lelius nemiega joje  Kaip tai trumpam?  Mano bambliai iki 6 metų beveik miegojo...Kam pirkti lovą kūdikiui, o po to dar kitą jau paaugusiam vaikui, jei galimą pirkt tik vieną  Va ir dabar dairaus tokios, kuri nebūtų "kaip šiaudinė" ( mačiau turguj tokias lenkiškas, kur ir rėmai ir virbai plonyčiai kaip kokie šiaudeliai), būtų pakankamai ilga (būna iki 140 cm), ir tvirta.
QUOTE(serafine @ 2005 12 05, 23:14) Idomu butu kokia kaina.Siaip labai geras dalykas  Kiek teko girdeti tai tikrai nepigiai... Kazkuri mamyte jau domejosi, jei nelystu apie 1000Lt, bet bijau pameluoti... Zinau kad pasirode labai daug:)
Vilniuj atsitiktinai radom vaikiškų lovyčių "Baldų rojaus" išparduotuvėj (Kalvarijų g.) Lietuviškos, baltos spalvos, tik be priedų (stalčių, ratukų, lingių), kiek sužinojau, gamintos eksportui į Prancūziją. Yra įvairių išmatavimų (tiksliau, buvo - dabar nžn.) Už 100Lt galima išsirinkti labai neblogą, ką mes ir padarėm
Siandien aptikau, kad "Lugnes" lovytes siulo puslapyje www.mazius.lt Kainos visai neblogos:) Reikes rytoj paskambinti, kaip ten is tikruju.
Sveikutes,gal galite patarti,kur galima isigyti nebrangia dviaukste lovyte su staliuku ir spintelem.Maciau kelias normalesnes,bet kainos kosmines.
QUOTE(Astuleee @ 2005 11 16, 20:53) O as nusiziurejau va sita lovyte: http://www.lukasima.lt/gaminiai.php?p=91kaip manot? Lyg ir racionalu, vaikas paaugs ta pati lovyte pavirs tachta ir spintele prie lovos... Sveikos, ši lovytė tikrai graži ir praktiška, domėjomės neseniai , kaina - 1200 lt. Na , kai vaikas paauga , spintelė ir kraštai nusiima, pasidaro 170 cm ilgio lova... Bet mes vis dėlto pasirinkome Lugnę, užsisakėme tiesiai iš gamyklos, atvežė per kelias dienas į Kauną.
persefone
2006 02 16, 12:04
--------
2006 02 18, 12:20
Kaip tik ieškojau temos apie dviaukštes lovas. Aš vis pagalvoju, kokių ji turi privalumų ir kokių trūkumų Gerai yra tai, kad susitaupo vieta namuose... bet, kaip sakoma lazda turi du galus - manau, kad vaikas, kuris miega apačioje kvėpuoja dulkėmis, kurios krenta iš viršaus Kas turite tokias lovytes, pasidalinkite patirtimi
blondine
2006 02 18, 13:53
Pas mane yra dviaukštė. Džiaugiuosi ir aš ir vaikai, ypač vyresnysis. O dėl dulkių  , pas mane čiužiniai dedasi ne ant grotelių, o ant ištiso medinio dugno, nežinau ar labai tų dulkių daugiau nei miegant atskirose lovose. O gamino lovą mums meistrelis - auksarankis, nes pirktinių kainos kosminės ir aš dar norėjau, kad apatinė lova būtų su grotelėmis, o tokių pirkti nematėme. Beje, buvo didelė tema apie dviaukštes lovas, paieškok.
QUOTE(blondine @ 2006 02 18, 14:53) Pas mane yra dviaukštė. Džiaugiuosi ir aš ir vaikai, ypač vyresnysis. O dėl dulkių  , pas mane čiužiniai dedasi ne ant grotelių, o ant ištiso medinio dugno, nežinau ar labai tų dulkių daugiau nei miegant atskirose lovose. O gamino lovą mums meistrelis - auksarankis, nes pirktinių kainos kosminės ir aš dar norėjau, kad apatinė lova būtų su grotelėmis, o tokių pirkti nematėme. Beje, buvo didelė tema apie dviaukštes lovas, paieškok. PAPRASTESNIU dviauksciu lovyciu yra JYSK ir THOMAS PHILIPS parduotuvese
blondine
2006 02 19, 11:35
QUOTE(VILIMA @ 2006 02 18, 22:01) PAPRASTESNIU dviauksciu lovyciu yra JYSK ir THOMAS PHILIPS parduotuvese Bet kokybė  . Atrodo, kad po pirmos nakties suluš. O juk vaikai tose dviaukštėse ( būkim atviros), ne tik miega. Laipioja, šokinėja, vien žo - dūksta.
akvilyte
2006 02 19, 13:16
QUOTE(blondine @ 2006 02 19, 11:35) Laipioja, šokinėja, vien žo - dūksta. tas tai tiesa  mes su broliu tokioj užaugom  dulkių tikrai nejaučiau.. nors miegojau apačioj  prieš kelias savaites mačiau neblogą lovą (tokią kokią mes turėjom) kaune, prie aleksoto turgaus esančiame baldų komise  kainavo 150lt
c@stell
2006 02 27, 09:17
Mes taip pat pirkom Lugnes lovyte "Renata". Bet mes pirkom ne is fabriko, o Gariunuose. Ten viena savaitgali nuvaziavom, pasidomejom, tai tokia lovyte kainavo 250 lt. pagalvojom, kad is fabriko uzsisakyti bus pigiau, tai dar nepirkom. As paskambinau i fabrika, tai man pasake, kad tokia lovyte kainuoja 300lt, plius pristatymas 10 t. Tai va, tai isejo, kad turguj visgi pigiau buvo, tai teko sekanti savaitgali vel vaziuot. Tada jau ta paca lovyte radom dar pigiau, jau tik 240 lt.  Ten ir nusipirkom... Deja, negaliu dar pasakyt, tvirta ji ar ne, nes dar nesurinkta..  Bet is paveiksliuko, tai man labai patiko.
*Madmozela*
2006 03 03, 16:29
verkiu g.29 "norfos" antrame aukste rasite dideli loveliu pasirinkima ir kitu prekiu.cia vilniuje,siaures miestelyje
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
2006 03 14, 19:34
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 03 03, 16:29) verkiu g.29 "norfos" antrame aukste rasite dideli loveliu pasirinkima ir kitu prekiu.cia vilniuje,siaures miestelyje  Vaiku prekes vadinasi tik kad ten daugiausia tokios mano akimis netvirtos tos loveles, o lugnes tai gal kokia viena ir buvo, o gal ir ne  pries koki menesi buvau. Bet siaip tai loveliu gal 20, jei ne daugiau ir visokiu spalvyciu Papildyta:QUOTE(GZA @ 2006 02 07, 20:22) Siandien aptikau, kad "Lugnes" lovytes siulo puslapyje www.mazius.lt Kainos visai neblogos:) Reikes rytoj paskambinti, kaip ten is tikruju. labai nedaug kainos nuo lugnes tesiskiria, tik brangiosios siek tiek pigiau (20 Lt), o pigiosios net brangiau kokiais 5 Lt.
Bagira_
2006 03 16, 17:22
QUOTE(Natali @ 2005 03 09, 21:55) Sveikos, busimos ir esamos mamytes! Mes su vyru jau beveik viską nupirkome mūsų mažylei. Bet užstrigome renkant lovytę. Patirties neturime jokios, draugai pataria skirtingai. Patarkite, prašau, kokia lovytė yra geriausia! Aš tai norėjau, kad būtų su visom funkcijom: lovos galas nusileidžia, dugno nusileidimo mažiausiai 3 padėtis, kad išsiimtų keletas strypų (paaugusiam vaikui pačiam išlisti iš lovos), kad būtų su lingiais. Tačiau susidurėme su tokia problema: lietuviškos lovos su visom funkcijom, išskyrus strypų išsiėmimą, bet masivesnės, iš išvaizdos patikimesnės, o lenkiškos lovos - strypus galima išimti, bet lovos šonas nenusileidžia. Kokios lovos geresnės? Pasidalinkite patirtimi. Kokia Jūsų nuomonė apie tuos išimamus strypus? Ar ta funkcija tikrai tokia reikalinga? Ar gera funkcija, kad nusileidžia lovos šonas? Gal ji taip pat nebūtina? Lauksiu Jūsų pagalbos! 
2006 03 29, 08:45
Noriu pirkti Lugnės lovytę, bet man riešuto salva per tamsi, medaus- per ryža. Kriaušės spalvos lovelių pardavime nesu mačiusi, bet Lugnė gali pagaminti, tik nežinau, ar man ta kriaušės spalva tiktu, o nesinori pirkti, taip sakant, kate maiše. Gal kas galite detaliai nupasakoti, o dar geriau- parodyti kokią nors foto būsiu be galo dėkinga Čia daug medienos pavyzdžių, kriaušės net 3, kuri iš jų panašiausia i Lugnės kriaušę?
2006 03 30, 10:14
tai niekas nesate pirke Kriauses spalvos?
persefone
2006 03 30, 14:00
Kai aš pirkau Lugnes lovytę tai buvo trys spalvos : Tamsi, tokia kaip Kronopol Vyšnia Medaus, tokia kaip Kronopol Alksnis Šviesi, tokia kaip Wodego balinta laukinė kriaušė. Tik mano parodymais labai nepasikliauk, nes medaus ir tamsią aš turiu prieš akis namie, o vat tą šviesią apibūdinau iš atminties
|
|