Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų prekių "komisas"
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
mamuciukas77
mielos mamytes, noriu Jusu pasiteirauti, jei butu tokia komiso pagrindu parduotuve, kur galetumet sunesti visus nebereikalingus, isaugtus Jusu vaiku daiktus, nuo vezimuku, zaislu, rubeliu(aisku nevisai sunesiotu) ir juos parduoti uz Jusu norima kaina, taip pat ir isigyti visokiu reikalingu dalykeliu mazyliams uz prienamas kainas ar naudotumetes tokia parduotuve? kokia Jusu nuomone? nes siais laikais nauji daikati yra kartais sunkokai iperkami, o taip visko norisi!! smile.gif parasykit !!! smile.gif
bus_ka
Sveika ax.gif ,
manau, SM ir yra Lietuvoj pats didziausias komisas, cia ir perkam pigiau. Parduotuve, aisku, geras dalykas, bet tada reiketu atidaryti po kelias kiekvienam mieste, o cia viskas vietoj ir vaziuot niekur nereikia-kompa ijungiai ir pirmyn biggrin.gif
Zajoncek
As apsilankyciau tokioj parduotuvej 4u.gif
Internetu ne viska gali pirkti, nes daznai siuntimas gaunasi brangus (didesniu pirkiniu). zinoma del patogumo nesigincyju 4u.gif
Bet tokia parduotuve tikrai butu idomi, nes joje gali kiekviena daikteli paciupineti ir pamatyti realiai.
Idejai labai pritariu thumbup.gif
julija4ever
Visai gera ideja thumbup.gif drinks_cheers.gif Sutinku, kad parduotuveje kai kuriu prekiu kaina tikrai iseina uz sveiko proto ribu doh.gif Pati nesu padevetu drabuziu ir daiktu manjake, bet pvz. mazam vaikui, kurio drabuziu dydziai keiciasi vos ne kas 2 men., nelabai ir pripirksi nauju rubeliu uz kosmine kaina. Tokio principo parduotuve dar gera tuo, kad gali prekes apziureti gyvai, jas paciupineti, ivertinti nusidevejimo lygi. Kuo tikrai negalima padaryti, kai perki internetu ir dar siuntiesi ax.gif As tik "UZ" 4u.gif
^Braškytė^
QUOTE(julija4ever @ 2009 03 30, 11:38)
Visai gera ideja thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Sutinku, kad parduotuveje kai kuriu prekiu kaina tikrai iseina uz sveiko proto ribu doh.gif  Pati nesu padevetu drabuziu ir daiktu manjake, bet pvz. mazam vaikui, kurio drabuziu dydziai keiciasi vos ne kas 2 men., nelabai ir pripirksi nauju rubeliu uz kosmine kaina. Tokio principo parduotuve dar gera tuo, kad gali prekes apziureti gyvai, jas paciupineti, ivertinti nusidevejimo lygi. Kuo tikrai negalima padaryti, kai perki internetu ir dar siuntiesi ax.gif  As tik "UZ" 4u.gif
*

as ir uz drinks_cheers.gif
emula
QUOTE(Armani @ 2009 03 30, 19:49)
as ir uz  drinks_cheers.gif
*

Ir aš pritariu thumbup.gif
gitapita
Puiki ideja. Spina luzta nuo isaugtu rubeliu.
Paryžietė
jiegu atsidarytu tokia Kauna, tai as tikrai buciau viena is pastoviu klienciu:) tiek pardavimui, tiek pirkimui...
linytes
Puiki idėja!Aš tai Kaune irgi norėčiau tokios parduotuvės.
atnala
QUOTE(linytes @ 2009 04 06, 13:49)
Puiki idėja!Aš tai Kaune irgi norėčiau tokios parduotuvės.
*

4u.gif as taip pat uz drinks_cheers.gif
pukuotukas
jei tokiu butu zinoma eiciau , bet kolkas visas komisas vyksta CIA biggrin.gif
Beautiful Life
QUOTE(pukuotukas @ 2009 04 14, 23:44)
jei tokiu butu zinoma eiciau , bet kolkas visas komisas vyksta CIA biggrin.gif
*

As irgi eiciau, nes cia realiai drabuziu nematai, o parduotuveje ir paciupineti galima lotuliukas.gif
tviga
Aš taip pat už šią idėją thumbup.gif
Internetu perku tik naujus rūbelius, nes padėvėtų negali matyti kokybės, o realiai matant tikrai galima būtų įsigyti. Ypač mažų vaikų rūbeliai kartais kaip nauji būna, nes nespėja sunešioti ir išauga.
Sėkmės Jums 4u.gif
*dew*
jei butu Alytuje tai daznai smirineciau rolleyes.gif
Cesi
Būtų šaunu
Pika2008
Klaipedoje jau yra tokio tipo parduotuves
ingusetija
labai gera ideja thumbup.gif nezinojau kad klaipedoj jau tokia yra, gal galit pasakyti kur? ax.gif butu idomu pasidairyti.
jurkita
Buciau dekinga, jei asiustumete AZ tokiu parduotuviu adresus ir salygas Vilniuje 4u.gif
vilbur
Kaune Valančiaus g. jau yra vaikų prekių komisas smile.gif
eglieska
man tai patiktu tokios parduotuves thumbup.gif
Meduvė
as irgi karts nuo karto apsilankyciau ax.gif
Maroka**
PAskutiniu metu pastebejau, kad visuose miestuose nauja nisa atrdao, teisingiau pasakius prisimene senaja biggrin.gif
Tikrai labai geru daiktu galima rasti komisuose, Kaune, Vilniuje teko girdeti, kad labai daug nauju atsidarineja, ir mazesniuose miesteliuose galima rasti. thumbup.gif
DijaDeima
QUOTE(*dew* @ 2009 05 21, 18:04)
jei butu Alytuje tai daznai smirineciau rolleyes.gif
*

Zinau,kad tokia neseniai atsidare Alytui 4u.gif
amileta
QUOTE(Vilikė @ 2009 08 08, 10:45)
*

o kurioje vietoje tiksliau?
Izaurute
QUOTE(mamuciukas77 @ 2009 03 29, 18:39)
mielos mamytes, noriu Jusu pasiteirauti, jei butu tokia komiso pagrindu parduotuve, kur galetumet sunesti visus nebereikalingus, isaugtus Jusu vaiku daiktus, nuo vezimuku, zaislu, rubeliu(aisku nevisai sunesiotu) ir juos parduoti uz  Jusu norima kaina, taip pat ir isigyti visokiu reikalingu dalykeliu mazyliams uz prienamas kainas ar naudotumetes tokia parduotuve? kokia Jusu nuomone? nes siais laikais nauji daikati yra kartais sunkokai iperkami, o taip visko norisi!! smile.gif parasykit !!! smile.gif
*

thumbup.gif Tikrai gera mintis,aš ten ir apsilankyčiau mirksiukas.gif .
vajuta
QUOTE(Izaurute @ 2009 08 22, 20:11)
thumbup.gif Tikrai gera mintis,aš ten ir apsilankyčiau mirksiukas.gif .
*

mintis labai gera thumbup.gif tokia pati kaip mano rolleyes.gif galvojau nieks taip pat nesugalvos....... verysad.gif
beskaiste
mintis gera ,reikalinga paslauga smile.gif apsilankyciau tokiose parduotuvese kaune ,vilniuje ,jonavoje ,ukmergeje --parasykite adresus i az
Origami
Komisas yra Kaune, Mickeviciaus 23, priima ir vaikiskus 4u.gif
sigule*
QUOTE(Vilikė @ 2009 08 08, 10:45)
*

Labai sauni parduotuvele - pati ten nunesu dar nenunesiotus savo vaikuciu rubelius, o ir nuperku tikrai geru rubuku thumbup.gif
zitiene
Manau, kad siais laikais tai super tokios parduotuves 4u.gif
Zirafa09
QUOTE(Origami @ 2009 09 14, 20:14)
Komisas yra Kaune, Mickeviciaus 23, priima ir vaikiskus  4u.gif
*

Cia tai labai uzkeltos kainos...
benukomamyte1
Marijampole taip pat jau turi vaikisku prekiu komisa! thumbup.gif V.Kudirkos 47c prie bobturgio.
Jeta
aš už tokias parduotuves thumbup.gif
mergele23
Labai gera ideja, 4u.gif

zinau,kad yra tokia internetine svetainewww.mamosturgelis.lt

bet gal mamos tikrai patikimiau ziuri i apsipirkima realiai o ne virtualiai g.gif kas ten zinos...
Gaby
Vilniuje Šiaurės miestelyje Žygio g. 91 atsidarė vaikiškų prekių komisas 4u.gif Yra tikrai įdomių dalykų, o be to ir nėštukių drabužių nestuke.gif
aneckakkkk
Vilniuje atradau tokia parduotuve,nupirkau maziui neblogu dalykeliu ir pati zadu nunesti.Gerai sugalvojo ir nupirkti ir parduoti gali.Super,tik uz tai!
adresas Jasinskio 4, "komisshop"

olcik dolcik
Pastaruoju metu matau daug skelbimų apie komisus, bet vis nesusiruošiu nuvykti. Bet pati idėja labai faina lotuliukas.gif
mergele23
QUOTE(olcik dolcik @ 2009 11 19, 22:16)
Pastaruoju metu matau daug skelbimų apie komisus, bet vis nesusiruošiu nuvykti. Bet pati idėja labai faina lotuliukas.gif
*

Aas maciau net per tv laida apie komisu parduotuves tongue.gif
zydrunyte
sveikutes merginos, isiterpiu i jusu pokalbi. 4u.gif Manau tokios parduotuves labai naudingos, kodel mes turim vaikscioti po devetus ir ieskoti pigesniu rubeliu ar daiktu vaikama. Manau lietuviu sunestos prekes ir rubeliai butu daug tvarkingesni, o ir savotiski mainai vyktu tarp lietuviu, tai ir ekonomiskiau. smile.gif
Man tai pasidare labai aktualu, kadangi nestuke.gif ir turiu jau mergaite 9.5m O kiek graziu rubeliu pasilikus turiu nuo gimimo iki dabar, kaikurie tik po karta ar du uzdeti, tikrai gaila kam uz dyka atiduot, nes reiks naujus pirkta (gydytoja sako 100% berniukas). Tai kai gims ir bus matyt kas bus, tai tuos rubelius labai noreciau i komisa nest, o pirkciau berniukui. biggrin.gif
Ir manau daug panasiu situaciju yra seimose.
mergaiciuke23
QUOTE(zydrunyte @ 2009 11 23, 17:09)
sveikutes merginos, isiterpiu i jusu pokalbi.  4u.gif Manau tokios parduotuves labai naudingos, kodel mes turim vaikscioti po devetus ir ieskoti pigesniu rubeliu ar daiktu vaikama. Manau lietuviu sunestos prekes ir rubeliai butu daug tvarkingesni, o ir savotiski mainai vyktu tarp lietuviu, tai ir ekonomiskiau.  smile.gif
  Man tai pasidare labai aktualu, kadangi  nestuke.gif ir turiu jau mergaite 9.5m O kiek graziu rubeliu pasilikus turiu nuo gimimo iki dabar, kaikurie tik po karta ar du uzdeti, tikrai gaila kam uz dyka atiduot, nes reiks naujus pirkta (gydytoja sako 100% berniukas). Tai kai gims ir bus matyt kas bus, tai tuos rubelius labai noreciau i komisa nest, o pirkciau berniukui. biggrin.gif
Ir manau daug panasiu situaciju yra seimose.
*

O kodel nemeginat tu rubeliu parduoti per interneta, manau kad brangiau parduosite nei komiso parduotuveje. Kazkaip man atrodo net patogiau, ypac Kai turi vaika. Daug mamyciu parduoda CIA per forumus. Dar radau tokia svetaine www.mamosturgelis.lt, nu visai patogu ir niekur eiti nereikia. thumbup.gif
b.kite
nu idomu ir man but apsilankyt tokiame komise, tikai manau lietuviu mamyciu rubelius nesiot butu smagiau, nei is padevetu is uzsienio..
pukepuke
QUOTE(b.kite @ 2009 12 20, 19:55)
nu idomu ir man but apsilankyt tokiame komise, tikai manau lietuviu mamyciu rubelius nesiot butu smagiau, nei is padevetu is uzsienio..
*

O man labai patinka pirkti per SM mirksiukas.gif Ir niekur eit nereikia bigsmile.gif Viska atnesa pastininke i namus bigsmile.gif
beatuszka
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 27, 23:16)
O man labai patinka pirkti per SM mirksiukas.gif Ir niekur eit nereikia bigsmile.gif Viska atnesa pastininke i namus bigsmile.gif
*

sita patoguma as gerai suprantu smile.gif 4u.gif bet cia kita reikalo puse. pvz. atidarau vaiko spinta o ten drabuziu spinta luzta biggrin.gif o kiek atidaviau i globos namus ir drabuziu ir zaislu. o kai mazi vaikai taip visko nori jam pirkt. tai vat ir gime tokia ideja kas siuo metu ir aktualu smile.gif. galima ne reikalingus uzauktus vaiko drabuzius atnest i komisa ir kazkek grazint pinigeliu taip ir spinta atsilaisvina o i naujems drabuzeliams galima sukaupt pinigeliu smile.gif 4u.gif
taigi kam aktualu atiduot i komisas drabuzelius rasykit i AZ 4u.gif
j-o-o-r-a-t-e
QUOTE(pukepuke @ 2009 12 28, 00:16)
*

drinks_cheers.gif , tik kartais ne visada saziningu mamu buna, parduoda susevetus, suteptus rubus doh.gif
Irta
Sveikos,
atradau naują drabužinę komisą Vilniuje, beveik senamiestyje. Apsilankiau labai labai naudingai, patiko smile.gif Dėl info - į AŽ, mielai pasidalinsiu. 4u.gif
Monikute123
Siaip, komisas galbut neblogai, nes tikrai lieka rubeliu nuo vaiku ir neturiu kam tiek atiduoti ir ne viska pavyksta parduoti per interneta.
Fedes
QUOTE(Gaby @ 2009 11 03, 11:14)
Vilniuje Šiaurės miestelyje Žygio g. 91 atsidarė vaikiškų prekių komisas  4u.gif Yra tikrai įdomių dalykų, o be to ir nėštukių drabužių  nestuke.gif
*

užsidaro jau sad.gif
beatuszka
QUOTE(Fedes @ 2010 03 27, 17:51)
užsidaro jau sad.gif
*

o del ko uzsidaro?
saaudra
QUOTE(b.kite @ 2009 12 20, 19:55)
*

Naujas Komisas, Karoliniškėse(priešais SODRA, nuo Laisvės pr.) Sausio 13-osios 13
Tikrai daug prekių vaikučiams;vežimėliai,nešynės,lopšiai,rūbeliai ir avalynė puikios kokybės, nauji ir mažai nešioti.
taip pat ir priima
Noelė
QUOTE(Fedes @ 2010 03 27, 17:51)
užsidaro jau sad.gif
*

Komisas "Apelsinų mergaitė" dar tikrai neužsidaro. Tik atsinaujina 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.