Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viktorijos victory!
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
aira1979
Is karto atsiprasau moderatoriu, bet rasau Anglijoje ir neturiu lietuviskos klaviaturos.....

Istorija zemiska ir tuo paciu magiska tiek man tiek mano vyrui tiek mano vyriausiajai dukrelei mirksiukas.gif

Po seseriu metu pertraukos nusprendeme pagausinti savo seimyna dar viena gyvybe, nors bandymai uzsitese net pusantru metu... Po ilgu skaiciavimu, temperaturos matavimu, nesekmingu bandymu pastoti nutareme tiesiog palikti viska taip kaip yra ir sauniai atsvesti tecio 40meti... o nakti ivyko taip ilgai lauktas stebuklas.... graziausia dovana teciui jubiliejaus proga!

Kiek buvo padaryta nestumo testu net nezinau..... dariau testus vien tam kad ir vel pamatyciau tas taip ilgai lauktas dvi juosteles ax.gif

Nestumas buvo lengvas, jauciausi gerai jei neminesim pakraujavimo nestumo pradzioje, kas yra gana normalu. Kai suzinojau kad laukiuosi dukrytes, nusvitau is laimes, nors ir auginu dukra giliai sirdyje tikejausi antros ciauskutes smile.gif

Nestumo pabaigoje vyrui kartojau, kad antroji mergyte pilvelyje daug ramesne uz pirmaja, kadangi numatyta gimdymo data buvo vasario 26, tai vadindavau ja zuvyte.... tylia ir ramia lyg zuvyte ir net nepagalvojau, kad galbut jau tada prasidejo musu bedos....

Darba baigiau penktadieni atsisveikinau su bendradarbiais ir su kruva dovanu grizau namo laukti mazyles atejimo, bet jau kita ryta prabudau anksti apie 5 val ir niekaip negalejau uzmigti.... kalbinau savo zuikuti, atbegusi ryte i mano lova vyresnele taip pat bande pazadinti savo sesute, bet iki pat 8 val nesulaukem nei vieno judesiuko, nei vieno nors ir maziausio bumptelijimo.... Pajutusi kazka negero daukra palikau namie ziureti televizoriaus (galvojome kad uztruksim daugiausiai pusvalandi), o mes su vyru nuskubejome i Newham ligonine pasitikrinti vaiko toniuku. Isgirdusi sirdeles plakima nusiraminau...taciau manes kazkodel neskubejo isleisti....

Aplanke vienas gydytojas, antras...paskui atejo dar du.... o zinant kaip nelengva prisikviesti gydytojus dideleje ligonineje pasidare kazkaip neramu.... Pagaliau pranese kad ko gero reikes daryti cezari. Nelabai issigandau kadangi ir pirmoji dukra gime padarius cezario pjuvi, netgi sakyciau siek tiek apsidziaugiau, kad nebus jokiu ilgu nepakeliamu skausmu.... masciau ateis vasario 26 ir sulauksiu savo angelelio ir tik kai pradejo mane rengti suvokiau kas vyksta, kad operuos cia ir dabar, kad mano vaikas likes vienas namie, kad vyras skambina visiems pazistamiems ir aiskina kuriame komodos stalciuje mano pogimdyviniai paketai ir kad juos skubiai reikia atvest i ligonine.... situacijos absurdiskumas mane prajuokino, o gal tiesiog is isgascio taip sureagava, kad net sesele paklause 'Are you ok?'

Cezaris buvo skubus, suleido epidurini ir is baimes ar is salcio ar del vaistu poveikio pradejau drebet kaip epuses lapas.... viskas vyko labai greit, atrode kad viska stebiu is sono... ir tik meldziausi kad mano vaikeliui viskas butu gerai... deja ne visos maldos isklausomos....

Pajutau kaip iseme kudiki, as stipriai kraujavau... jauciausi kaip sapne, vyro vis klausiau kaip mazyle... gydytojai buvo is visu pusiu apstoje kudiki ir mes jos negalejom matyti.... supratau kad kazkas negerai, klausiau kaip ji, bet man niekas nieko nesake.... Isvezant is operacines spejau pamatyti jos rankyte... tokia mazulyte ir keistai balta... balta kaip popieriaus lapas....

Reanimacijos palatoje mane lanke gydytojai ir seseles vis kartojo kad nieko nezino... vyras panikavo, as verkiau....Pagaliau pasigaileje musu atvede viena is keliu gydytoju kurie buvo su musu mazyte... zinios buvo liudnos. Musu uogyte gime nukraujavusi tiek kad reikejo dvieju kraujo perpylimu, du kartus buvo sustojusi sirdele - du kartu ja reanimavo... itare sepsi... Bet galutine zinia suteike vilties - ji gyva, ji kovoja... nors ar isgyvens net tris paras niekas mums to negalejo pasakyti....

Lankeme ja 'Special Care Baby Unit' laikeme uz rankytes, glosteme galvyte... tik tiek tegalejome jai padeti.... 12 paru Viktorija kovojo uz savo gyvybe ir laimejo! Didziuojames savo dukra!

Daug tyrimu, MRI Scan mums reikejo pereiti... Niekas nezino kaip ir kodel vaikas nukraujavo, itaria kad is placentos.... Tik dabar pagalvoju kad skausmai pilvo apacioje ne visada reiskia raisciu tempimasi... Kad 10 judesiu i para nepakanka, kad butum rami jog kudikis jauciasi gerai....

Ziuriu dabar i savo kruopyte priglausta prie kruties ir tiesiog esu laiminga!

zoroboba
dieve, kokia graži Jūsų istorijos pabaiga wub.gif cray.gif linkiu tokio pat viso gyvenimo 4u.gif
Upjora
Saunuolyte kovotoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mamytei ir visai seimai linkiu sveikatytes 4u.gif
cytrynka
Kaip gerai, kad viskas laimingai baigesi bigsmile.gif Aukit sveikos 4u.gif
Bleirinka
QUOTE(aira1979 @ 2009 03 31, 13:02)
Ziuriu dabar i savo kruopyte priglausta prie kruties ir tiesiog esu laiminga!
*

stipruole dukryte, nuo pirmu gyvenimo valandu tikra kovotoja wub.gif wub.gif wub.gif
bambiram
niu jus saunuoles wub.gif wub.gif labai grazi istorija wub.gif aukite sveikos ir stiprios 4u.gif
_2good4U_
Saunuoliai jus, mamyte, tevelis, vyresne dukryte ir, zinoma, kruopyte Viktorija! wub.gif Mazytes atejimas i si pasauli nebuvo lengvas, bet ji nepasidave! wub.gif Didziausios sekmes jusu seimai! 4u.gif

O dukrytes vardelIs puikiai atspindi, kokia ji yra is tiesu - MAZOJI KOVOTOJA! wub.gif
spygliuliukas
saunuole mergyte smile.gif tikra kovotoja wub.gif
Jurguzia
QUOTE(aira1979 @ 2009 03 31, 14:02)

stipri jusu mergyte. svarbiausia kad viskas baigesi gerai. 4u.gif
Dykuma5
Sveikinimai 4u.gif
Šaunuolė jusų DUKRYTĖ, kuri viską ištvėrė ir išgyveno 4u.gif
Tahoe
Gerai, kad viskas gerai baigesi... Sveikatytes jums ir stiprybes 4u.gif
Beje, labai grazus dukrytes vardas ax.gif
yoyo75
Susigraudinau wub.gif
Linkiu,kad Viktorija visus gyvenimo sunkumus taip sėkmingai nugalėtų,
sėkmės visai jūsų šeimai 4u.gif
zana33
Saunuole Viktorija!!! (labai prasmingas vardelis!). Saunuole mamyte,kad paklause savo nuojautos 4u.gif 4u.gif .Dideles sekmes Jums!!! 4u.gif 4u.gif
Sadika
Laaabai gražu, šaunuolės jūs... 4u.gif Bliaunu dabar... cray.gif
asarytex
Grazi istorija smile.gif Stiprybes jums 4u.gif
Angeliuxxx
Saunuoles 4u.gif sveikinimai didziausi 4u.gif
Bluebell
saunuolytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
parissweet
labai grazi istorija!sekmes i r stiprybes mazajai kovotojai!!! 4u.gif
kucci_kucci
beskaitant net ir siurpuliukas nukrete - labai sujauino istorija wub.gif aukit ir stiprekit greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jolitukas29
Labai šaunu,kad viskas gerai baigėsi.Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif smile.gif
aira1979
Aciu mergaites uz tokius siltus komentarus! 4u.gif
EdAn
labaigraziai aprasyta... wub.gif saunuoliai jus visi 4u.gif o ypac viktorija wub.gif aukit sveikos ir stiprios wub.gif
Cioperiuke
Viskas gerai, kad gerai baigiasi. Sekmes Jums 4u.gif
gite72
Šaunuolė mergaitė..ir labai graži... blush2.gif
- hal -
kovotoja wub.gif wub.gif
mammka
Aukit sveikos ir stiprios wub.gif wub.gif .Jei būtų gimus mergaitė,būčiau davus Viktorijos vardą wub.gif wub.gif wub.gif .Sėkmės visai šeimynai 4u.gif
alita.
nu saunuoliai visi, kad atlaiket sunkumus ir mergyte kokia kovotoja! 4u.gif aukit laimingi ir sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Em@
Aira, kaip sauniai kad viskas taip graziai uzsibaige. O as taip susigraudinau dar neipusejusi skaityti istorijos.

Saunuole jusu Viktorija!!! Ir vardelis labai labai labai tinka. Aukit sveikos ir grazios dabar wub.gif
asta0218
smile.gif verysad.gif wub.gif
Šaunuolė mažutė kovotoja wub.gif
Aukit ir stiprėkit 4u.gif
Casual
na nieko sau istorija blink.gif Kaip gerai kad viskas taip laimingai baigesi thumbup.gif thumbup.gif
sunkus buvo atejimas - gal bus lengvas gyvenimas mirksiukas.gif
Su geriausiais linkejimais 4u.gif
Dinulia
Is tokios kruopos reik mokintis, kaip kabintis i gyvenima wub.gif thumbup.gif Aciu Dievui, kad suspejot, ir mazyle issikapste, sekmes dideliausios, aukit stiprus ir sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
brukniukas
cray.gif teko ir mums toje pačioje ligoninėjė ir tam pačiam SCBU pabūt mėnesiuką..
Džiaugiuosi dėl jūsų, kad mažiukė tokia stpri buvo nuo pat pradžių.. Aukit didutės ir sveikutės 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jumsn dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zebre
paskaiciau ir va... verkiu.... labai sveikinu jus abi, tiksliau visa seima su mazutes atejimu... O Viktutei palinkesiu ir toliau taip kovoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bim-bam
Saunuole jusu kovotoja wub.gif

Sekmes 4u.gif
*Selma*
Saunuoles, tiek daug istveret, belieka palinketi augti ir ir stipreti! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
LaimingaMamyte
Sekmes Jusu seimai 4u.gif 4u.gif
Milera
labai grazi istorija wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.