Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Milupa tyrelės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Gulia
Atsirado tyreles Milupos firmos.Labai skanios,nes maniskis anksciau valge tik HIPP ir kartais BEBIVITOS persikus.Bet ziuriu pasirinkimas ju ne koks cry.gif (vaisiu)Gal Prastai ziuriu???Darzoves irgi niam-niam tongue.gif
Gulia
Ar jus neperkate tyreliu? g.gif Ar neidomi tema g.gif
Agnė
Tokia tema gal aktualesnė "Mažylio meniu iki 1 metukų" subforume- pasiskaitinėk, yra ten apie tyreles mirksiukas.gif
boruzka
Maniske dabar valgo Milupos 1 morku tyre thumbup.gif
sanatorija
O mano mazutei patinka darzoviu tyreles su mesyte, kur is ivairiu saliu virtuviu serijos! wub.gif tongue.gif Ir kaina ju nebloga, ir idomesnes nei Hipp, nes mazutei jau turbut jos pabodo... g.gif O del Bebivitos, tai nieko gero negaliu pasakyti: pabandem - mums nepatiko... sad.gif
Liorka
o mano mesishkas tik hipp valgo rolleyes.gif o hipp vaisiniu tyreliu tai tikrai be gaaalo didelis pasirinkimas, kitu tiek tikrai nera, tik reik dideliam PC zhiureti. galetu ir darzovieniu daugiau but, nes mesa tai bent mano virta valgo, o darzovienes tik hippines sad.gif
Gulia
Tos ivairiu virtuviu patiekalai labai skanus!!!!!
BEBIVITOS IRGI NEPATIKO-VALGOM TIK PERSIKUS IS JU.
sssaule
Mano tai valgo Milupos visokius desertus, kerta net ausys linksta, . Nors maniškės valgo ir desertus Mažas, Hame, Hipp.
Gulia
Dabar tai mes labai retai pirktinius valgom mirksiukas.gif
Krisliukas
Pirktinių košių nevalgėm, nevalgom ir nevalgysim. Kaip mano vyras sako ,,kombikormu" vaiko nemaitinsim. Šitaip šilta tose parduotuvėse, išpupsėję tos tyrelės, net ne šaldytuve jos stovi. Kas ten gali būti gero vaikui. Juolab dabar vasara, viskas šviežia, vitaminai. biggrin.gif Aš pati pagaminu skaniau biggrin.gif
Pingvinukas
Dabar MAXIMOSE (nuo 01-23 iki 01-30) Milupa tyrelės 2 už 1 kainą ax.gif Nusipirkome, nors sūnus jau didelis, bet kartais mėgsta pasmaližiauti 4u.gif
patiko
as tai perku milupos tyreles, skaniai valgo, ir mesiskas, ir vaisines thumbup.gif
*ssuzzi*
mes tai nelabai schmoll.gif
sara26
Mes tai valgom milupa tyreles,jos labai patinka.va o naminiu ne pro kur,paragauja sauksteli ir viskas.
tvini
Maniske su mesyte milupa tyreles taip pat valgo...tik manau kad ji per didele jau joms,jai 2.6 metuku,bet retais atvejais,kai nera galimybes padaryti mesytes(tarkim jei kur isvaziuojam)tai suvalgo milupos tyrele su mesa,jai jos patinka...bet retai duodu i dvi tris savaites 1 karta gal taip gaunasi
Mamamvika
Oj valgom milupa ir su zuvim, ir su mesa labai patinka jai wink.gif
marmelade
MANISKIUI VISOS MILUPA TYRELES PATINKA thumbup.gif
Wild Pearl
QUOTE(marmelade @ 2009 09 10, 23:03)
MANISKIUI VISOS MILUPA TYRELES PATINKA thumbup.gif
*

Keliu temute i virsu ir atsakau kad ir mano vaikams patinka milupos kosytes 4u.gif mirksiukas.gif
Vijali
Mano vaikas labai mėgo Milupos su miežinėmis kruopomis, užpilamą košę Saldžių sapnų, vaisines tyreles, o dabar labai patinka sultys, žodžiu mums buvo ir yra gėris thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.