Atsirado tyreles Milupos firmos.Labai skanios,nes maniskis anksciau valge tik HIPP ir kartais BEBIVITOS persikus.Bet ziuriu pasirinkimas ju ne koks
Ar jus neperkate tyreliu?
Tokia tema gal aktualesnė "Mažylio meniu iki 1 metukų" subforume- pasiskaitinėk, yra ten apie tyreles
Maniske dabar valgo Milupos 1 morku tyre
O mano mazutei patinka darzoviu tyreles su mesyte, kur is ivairiu saliu virtuviu serijos!
o mano mesishkas tik hipp valgo
Tos ivairiu virtuviu patiekalai labai skanus!!!!!
BEBIVITOS IRGI NEPATIKO-VALGOM TIK PERSIKUS IS JU.
Mano tai valgo Milupos visokius desertus, kerta net ausys linksta, . Nors maniškės valgo ir desertus Mažas, Hame, Hipp.
Dabar tai mes labai retai pirktinius valgom
Pirktinių košių nevalgėm, nevalgom ir nevalgysim. Kaip mano vyras sako ,,kombikormu" vaiko nemaitinsim. Šitaip šilta tose parduotuvėse, išpupsėję tos tyrelės, net ne šaldytuve jos stovi. Kas ten gali būti gero vaikui. Juolab dabar vasara, viskas šviežia, vitaminai.
Dabar MAXIMOSE (nuo 01-23 iki 01-30) Milupa tyrelės 2 už 1 kainą
as tai perku milupos tyreles, skaniai valgo, ir mesiskas, ir vaisines
mes tai nelabai
Mes tai valgom milupa tyreles,jos labai patinka.va o naminiu ne pro kur,paragauja sauksteli ir viskas.
Maniske su mesyte milupa tyreles taip pat valgo...tik manau kad ji per didele jau joms,jai 2.6 metuku,bet retais atvejais,kai nera galimybes padaryti mesytes(tarkim jei kur isvaziuojam)tai suvalgo milupos tyrele su mesa,jai jos patinka...bet retai duodu i dvi tris savaites 1 karta gal taip gaunasi
Oj valgom milupa ir su zuvim, ir su mesa labai patinka jai
MANISKIUI VISOS MILUPA TYRELES PATINKA
Mano vaikas labai mėgo Milupos su miežinėmis kruopomis, užpilamą košę Saldžių sapnų, vaisines tyreles, o dabar labai patinka sultys, žodžiu mums buvo ir yra gėris
|