Dalinamės patirtimi toliau, improvizuojam, svajojam, diskutuojam kartu.
Svarbiausia ir toliau vienos kitas džiuginam savo rankomis sukurtais grožiais
![]() Dalinamės patirtimi toliau, improvizuojam, svajojam, diskutuojam kartu. Svarbiausia ir toliau vienos kitas džiuginam savo rankomis sukurtais grožiais
Biski vaizdeliu dadesiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ziauriai grazu Papildyta: Nu ir dar ![]() Jau kai tokie orai, tai vis norisi ir apie aplinka pasvajoti Papildyta: ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]()
tikurila- akys nuo vaizdų atsigavo
o mes ka nuveikėm šia kryptimi- tai pasendinom medines sijas, kurios turės sutūpt kaip nors palei lubas antrame aukšte... darbas klaikus- aš čia jau nesikišau, net prie namo nevažiavau- nes dulkė ir garsas nežmoniški... žodž, dieds knisosi du savaitgalius, už aparato nuomą palikom apie 400lt.
Indregu aciu uz temos atidaryma
Tikurila wau wau wau, tu su vaizdeliais pataikei - ir kiemas, ir miegamojo krastelis. Nors kiemas siuo metu pjauna mane - kazkokia vizija turiu, bet tiksliai kur kas kaip, niekaip nesusidelioja ant popieriaus Oi dar viena nuotrauka primine kad mano alyvmedis laukia persodinimo Vobla - nuotrauku nuo trau ku
O, merginos, man koks tai ikvepimas is pacio ryto
Jai ka, tai jus mane pristabdykit ![]() ![]() http://dom.dacha-dom.ru/img/sitting-2.jpg ![]() ![]() ![]() Merginos, ar dar krauti?
Aha krauk
Ups, blin, atsiprasau baisiai
Ir as registruojuosi pas jus. Dovanele "Tarp lauko ir vidaus" naujiems namuciams :
![]()
kazko nelabai leidzia paveiksliukus deti
![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nezianu ar gausis
Taigi jau senai nusprendėm, kad namas užmiestyje- tai gyvenimo būdas. taigi viskas labai į temą, ko negali sau leisti gyvendamas ant asfalto. kiemai irgi
Papildyta: QUOTE(mamius @ 2009 04 01, 09:32) nu tai, kad vaizdo dar nėr tiesa, labai ginčijames- aš sakau beicuot, dieds- alyvuoti. nu man tai nelogiška ![]() Daugiau idomybiu: http://daisypinkcupcake.blogspot.com/ Del vaizdu - Tikurila, prasome smarkiai nesikuklinti... (namu seimininke, o ir moderatoriai gal nesupyks...)
Oi, na po tokiu padrasinimu negaliu neisduoti dar porcijos vaizdeliu
![]() Kas nenoretu tokio daikciuko savo terasoje? http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g...-bed-131833.jpg O cia siaip
![]()
ale ziuriu pavasaris veikia merginas
Papildyta: ![]() Paziurekit kaip fainai skrybeles sukabintos ![]() ar cia man vienai langa SM istampo ?
oi, man irgi vaizdas - ekrano neaprepiamas. Tiesa, sulyg Voblos laisku reikalai lyg ir pagerejo. Bet idealybes - toli...
Lempečkos
![]() ![]() ![]() Veidrodėli veidrodėli, kas pasaulyje...? ![]() O čia labai fainuoliška kriauklė
Kuriniai su nuskalauta mediena man labai
QUOTE(indregu @ 2009 04 01, 12:07) Man ištampo, bet dzin QUOTE(vilmuzele @ 2009 04 01, 13:30) Pametus jus buvau Naujienos iš mano fronto-jau morališkai ir finansiškai kaupiamės sienu tinkavimui ir balinimui, gal mėnesiuko gale jau griebsimės šito malonumo
Selma,jusu dvarelio foto noretusi
Mamius,as begalo dziaugiuosi,kad pamaciau kazkada jusu virtuves foto,ir ji mane ''uzvede''ant teisingo takelio,dziaugiuosi savo virtuve,ykeliau y klasikiniu virtuviu tema,(manau nesupyksite,kad pagyriu viesai,jau kartojuosi-jusu namai QUOTE(Šelma @ 2009 04 07, 13:29) Man ištampo, bet dzin visiems ištampo. bet ta diena, kai klausė- buvo balandžio 1-oji QUOTE(elitarai @ 2009 04 07, 16:18) Mamius,as begalo dziaugiuosi,kad pamaciau kazkada jusu virtuves foto,ir ji mane ''uzvede''ant teisingo takelio,dziaugiuosi savo virtuve,ykeliau y klasikiniu virtuviu tema,(manau nesupyksite,kad pagyriu viesai,jau kartojuosi-jusu namai Dar ir kitur uzmeciau aki - labai tapetai patiko
Elitarai, labai grazu jau dabar. Ypac vonia ir virtuve patiko (graziai su Mamiaus interjeru susisaukia - kiba kaimynkos busit?). Vonioje tai tikriausiai is liuto galvos vandenukas begs
Su Mamiumi neesu kaimyne,as Marijampoleje,bet ir tai 4kart per metus(sesijoms),bet prijauciu is visos sirdies jos namuciams.Dziaugiuosi,kad laiku pamaciau ir supratau ko noriu.Rudeniop turesiu ka parodyti manau daugiau.
Elitarai, jau virtuvė
orkaite Smeg,rankeneliu tik nera(perdazomos),nes suklydau uzsakydama,aukso spalvos buvo veee
Elitarai, nuostabi virtuvė
sendinto azuolo virtuve,o kambariai paprasti,baldu nera,ir vaizdo nera dar.
Labai labai grazu
Elitarai, o jusu namai Marijampoleje ar uzsienyje? Tiesa, tie uzapvalinti kampai - nerealus geris Kazin kur Liurda dingus
Pamenate mano bra su gelytemis, kur tariausi ar jos man miegamajame tiks? jau kabo
kai galesiu - imesiu foto. Dabar truputuka ne i tema. ieskojau po google ko nepametus ir visai ne i tema aptikau viena nuotraukyte, ilindau neistverusi (blogas iprotis, ieskojau sio to apie maista, ale vel nugrybavau http://www.businessapartmentrental.com/amsterdam/apartments man tarkim tai labai patiko ![]() ![]() ![]() bijau daugiau mesti, gal vel nesimatys
[quote=mamius,2009 04 09, 20:26]
Elitarai, o jusu namai Marijampoleje ar uzsienyje? Marijampoleje
elitarai, gal galėtum pakartot to baldžiaus iš Aleksoto kontaktėlius, nes praeitas puslapis tiek ištampytas, kad man niekaip nepavyksta perskaityt ką parašei
Felise, as atrasysiu uz eltarai
"baldzius is kauno, aleksote gyvena, namu dirbtuveje daro viska, jo tinklapis atnaujinamas lyg, bet bandykite www.pjuvena.lt" QUOTE(indregu @ 2009 04 10, 10:29) Felise, as atrasysiu uz eltarai "baldzius is kauno, aleksote gyvena, namu dirbtuveje daro viska, jo tinklapis atnaujinamas lyg, bet bandykite www.pjuvena.lt" jėėėtau kaip ačiūū Toks puslapėlis neegzisuoja, tačiau jei neklystu čia tas pats tik kitu pavadinimu http://laiptai.org/Kontaktai
Taip,tas pats RYTIS Mikelskas.neseniai maciau jo darytos lovos fragmentus,patiko,labai.
grazu
draskau pati ir ranku nejauciu,niekas pagelbeti nesiruosia,bet po truputy,po truputy ir nusisveis senas lakas,beje sofos ardyti nereikes,nes pervilkinetojai nori patys nuvilkti,kad lengviau perrengti butu.
o stai sita veidrody pirkau uz 8eurus,mediny rema perdaziau baltais dazais po to prasveiciau ir bus y dukros kambary ale sendintas veidrodelis
elitarai, fainas tavo grobis
Varau per kelias temas, Relija čia nebežiūrėk
![]() ![]() Naujosios kopetėlės ![]() Laiptai į dangų kolkas geležiniai... ![]() Dangaus interjieras su dviem angeliukais
QUOTE(elitarai @ 2009 04 10, 05:58) Elitarai, o kiek daug maz tokie virtuves baldai kainuoja? ar cia gryno medzio spinteles? labai grazu, tokio stiliaus ir as noriu . labai idomu uz kiek dabar galima tureti toki grozi. ar cia jis pats drozia, ar is uzjurio veza spinteles, gal zinot QUOTE(Šelma @ 2009 04 19, 22:38) Ryt startuojam su sienu tinkavimu parodau paskutinį kartą plytinį tvartuką ir tada jau pasimaivisiu, kai bus toks apie kokį svajojam Kaip jau cia jusu viskas apgyvendinta Pasikartosiu, taciau jus - Saunuoliai! Ir toliau taip! O jau tada lauksime foto
O, senai buvau
Merginos, gal kam, benaršant po parduotuves, teko matyti tokią kriauklę? nusprendėm jau dabar tokius dalykėlius susirasti, kol kainos nurimusios, o gal ir dar nurims ![]() Šelma, jau kai yra ką rodyti - reikia per kelias temas varyt QUOTE(masajugi @ 2009 04 20, 02:32) Elitarai, o kiek daug maz tokie virtuves baldai kainuoja? ar cia gryno medzio spinteles? labai grazu, tokio stiliaus ir as noriu . labai idomu uz kiek dabar galima tureti toki grozi. ar cia jis pats drozia, ar is uzjurio veza spinteles, gal zinot 15tukst,bet dabar pigiau tikrai,ir dar su granitiniu stalvirsiu toks komplektukas butu,nes krize visur koreguoja kainas,nepaslaptis Relija,tokios kriaukles dazniausiai statomos klasikinese virtuvese,vadinasi loviais liaudiskai,o tokiomis tikrai kazkas prekiauja,panarsykite klasikiniu virtuviu temele,ten kazkuri is forumiesiu buvo ydejusi nuorodele.
šelma, kaip įsikūrę
nu miargos, as savo darza iklajavau i dienorasti. Tik nuo kedziu nenukriskit
Lilajar,ydomesnes statybininkes uz jus neradau per visa SM.taip fainai,vaizdziai viska papasakojate,kad ir nesigaudanciam visame tame-aisku pasidaro
oi,neverta,turite tik dziaugtis
QUOTE(relija @ 2009 04 20, 12:17) Merginos, gal kam, benaršant po parduotuves, teko matyti tokią kriauklę? nusprendėm jau dabar tokius dalykėlius susirasti, kol kainos nurimusios, o gal ir dar nurims sitos kriaukles dar vadinamos ukininko kriauklemis (keliuose interjero kataloguose uzvadinta taip buvo) Norejau ir as tokios, bet savo mieste neradau, puslapiuose irgi neuzmaciau, tai ir apsiraminau - turbut tiek tereikejo.... gali buti, kad atvezamos yra tik pagal atskira uzsakyma is katalogu. Tiek. Sekmes ieskoti |