Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Užmiesčio namo interjeras
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
indregu
user posted image

Dalinamės patirtimi toliau, improvizuojam, svajojam, diskutuojam kartu.
Svarbiausia ir toliau vienos kitas džiuginam savo rankomis sukurtais grožiais
wub.gif wub.gif wub.gif

Nasty Fairy
Biski vaizdeliu dadesiu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
ziauriai grazu wub.gif
Papildyta:
Nu ir dar
user posted image
Jau kai tokie orai, tai vis norisi ir apie aplinka pasvajoti blush2.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
4u.gif
vobla
tikurila- akys nuo vaizdų atsigavo wub.gif thumbup.gif
o mes ka nuveikėm šia kryptimi- tai pasendinom medines sijas, kurios turės sutūpt kaip nors palei lubas antrame aukšte... darbas klaikus- aš čia jau nesikišau, net prie namo nevažiavau- nes dulkė ir garsas nežmoniški... žodž, dieds knisosi du savaitgalius, už aparato nuomą palikom apie 400lt. doh.gif bet pasendinta apie 3 kubus medienos. rezultatas man patinka. medis toks skulptūriškas gavosi- net nesinori jo į palubę kelti- o tik glostyt ir čiupinėti... wub.gif
mamius
Indregu aciu uz temos atidaryma mirksiukas.gif

Tikurila wau wau wau, tu su vaizdeliais pataikei - ir kiemas, ir miegamojo krastelis. Nors kiemas siuo metu pjauna mane - kazkokia vizija turiu, bet tiksliai kur kas kaip, niekaip nesusidelioja ant popieriaus doh.gif o diedas jau spaudzia - kol sukals tvoros kuolus, reikia vizija "izeminti" biggrin.gif na tatai atrodo uztruks gerus pora menesiu tai yra laiko dar...
Oi dar viena nuotrauka primine kad mano alyvmedis laukia persodinimo doh.gif

Vobla - nuotrauku nuo trau ku tongue.gif
Nasty Fairy
O, merginos, man koks tai ikvepimas is pacio ryto lotuliukas.gif
Jai ka, tai jus mane pristabdykit doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
http://dom.dacha-dom.ru/img/sitting-2.jpg
user posted image
user posted image
user posted image
Merginos, ar dar krauti? blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
indregu
Aha krauk biggrin.gif Man tai irgi kiemo idejos be galo patiko, ale tema tada reiktu pataisyt ax.gif biggrin.gif
Nasty Fairy
Ups, blin, atsiprasau baisiai doh.gif Kazkaip mane uznese ne tik i interjerus, bet ir i aplinka doh.gif Tiesiog visokiu groziu uzmaciau, tai negalejau nepasidalinti blush2.gif 4u.gif
vilmuzele
Ir as registruojuosi pas jus. Dovanele "Tarp lauko ir vidaus" naujiems namuciams :
user posted image
Nasty Fairy
kazko nelabai leidzia paveiksliukus deti unsure.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Nezianu ar gausis unsure.gif
vobla
Taigi jau senai nusprendėm, kad namas užmiestyje- tai gyvenimo būdas. taigi viskas labai į temą, ko negali sau leisti gyvendamas ant asfalto. kiemai irgi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamius @ 2009 04 01, 09:32)

Vobla - nuotrauku nuo trau ku  tongue.gif
*

nu tai, kad vaizdo dar nėr g.gif guli tos sijos ant grindų dulkių pataluose... va kai sukabinsim, kai nubeicuos- tadu jau smile.gif
tiesa, labai ginčijames- aš sakau beicuot, dieds- alyvuoti. nu man tai nelogiška schmoll.gif juk ne baldai, ne grindys g.gif
vilmuzele
user posted image
Daugiau idomybiu: http://daisypinkcupcake.blogspot.com/
Del vaizdu - Tikurila, prasome smarkiai nesikuklinti... (namu seimininke, o ir moderatoriai gal nesupyks...)
Nasty Fairy
Oi, na po tokiu padrasinimu negaliu neisduoti dar porcijos vaizdeliu biggrin.gif
user posted image
Kas nenoretu tokio daikciuko savo terasoje? wub.gif
http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g...-bed-131833.jpg

O cia siaip rolleyes.gif
user posted image
vilmuzele
user posted image
user posted image
indregu
ale ziuriu pavasaris veikia merginas smile.gif thumbup.gif Kas cia gali pykti del tokiu vaizdu, juk net nuotaika pakyla i juos ziurint thumbup.gif Taip ir norisi lekt i lauka ir ka nors krapstytis... Tas daikciukas terasoje - superinis, ech kada pas mus bus tokie vaizdai g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image

Paziurekit kaip fainai skrybeles sukabintos thumbup.gif

user posted image

ar cia man vienai langa SM istampo ?

vilmuzele
oi, man irgi vaizdas - ekrano neaprepiamas. Tiesa, sulyg Voblos laisku reikalai lyg ir pagerejo. Bet idealybes - toli...
indregu
Lempečkos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Veidrodėli veidrodėli, kas pasaulyje...? biggrin.gif

user posted image

O čia labai fainuoliška kriauklė 4u.gif

user posted image
vilmuzele
Kuriniai su nuskalauta mediena man labai wub.gif
Šelma
QUOTE(indregu @ 2009 04 01, 12:07)
ar cia man vienai langa SM istampo ?
*

Man ištampo, bet dzin wub.gif

QUOTE(vilmuzele @ 2009 04 01, 13:30)
Kuriniai su nuskalauta mediena man labai  wub.gif
*

drinks_cheers.gif Vieną tokią kuvaldą gal pusantro metro iš pajūrio atostogų atsitempiau, iš Kauno autobusu vežiau biggrin.gif Bus kažkas gražaus iš jos rolleyes.gif

Pametus jus buvau doh.gif

Naujienos iš mano fronto-jau morališkai ir finansiškai kaupiamės sienu tinkavimui ir balinimui, gal mėnesiuko gale jau griebsimės šito malonumo thumbup.gif Laiptai tvartelio jau beveik atkeliavo, dar nemontuoti, bet bent jau nebe medžio šmotas, o kažkas gražaus iš jų yra biggrin.gif
elitarai
Selma,jusu dvarelio foto noretusi ax.gif kaip darbai einasi?

Mamius,as begalo dziaugiuosi,kad pamaciau kazkada jusu virtuves foto,ir ji mane ''uzvede''ant teisingo takelio,dziaugiuosi savo virtuve,ykeliau y klasikiniu virtuviu tema,(manau nesupyksite,kad pagyriu viesai,jau kartojuosi-jusu namai thumbup.gif )

vobla
QUOTE(Šelma @ 2009 04 07, 13:29)
Man ištampo, bet dzin  wub.gif

visiems ištampo. bet ta diena, kai klausė- buvo balandžio 1-oji smile.gif
mamius
QUOTE(elitarai @ 2009 04 07, 16:18)
Mamius,as begalo dziaugiuosi,kad pamaciau kazkada jusu virtuves foto,ir ji mane ''uzvede''ant teisingo takelio,dziaugiuosi savo virtuve,ykeliau y klasikiniu virtuviu tema,(manau nesupyksite,kad pagyriu viesai,jau kartojuosi-jusu namai thumbup.gif )
*

wub.gif garbes zodis labai malonu ant dusios kad jums patiko, ir as puoliau ziuret jusu virtuves - nu niam niam, o jau raizinukai wub.gif
Dar ir kitur uzmeciau aki - labai tapetai patiko wub.gif Prasom nebarstyti groziu po kitus puslapius ir viska parodyti cia bigsmile.gif
elitarai
bandau rodytis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
vilmuzele
Elitarai, labai grazu jau dabar. Ypac vonia ir virtuve patiko (graziai su Mamiaus interjeru susisaukia - kiba kaimynkos busit?). Vonioje tai tikriausiai is liuto galvos vandenukas begs g.gif (na as cia turbut uzsifantazavau). Dar tas rozines ir rudos derinys wub.gif (cia pas jus - kamstine grindu danga?). Bet kokiu atveju, lauksim foto su tolimesniais darbais tokioje DRAUGISKOJE aplinkoje (cia as taip del uzapvalintu kampu).
elitarai
Su Mamiumi neesu kaimyne,as Marijampoleje,bet ir tai 4kart per metus(sesijoms),bet prijauciu is visos sirdies jos namuciams.Dziaugiuosi,kad laiku pamaciau ir supratau ko noriu.Rudeniop turesiu ka parodyti manau daugiau.
Felise
Elitarai, jau virtuvė wub.gif išduok iš kur baldeliai? ir orkaitė iš kur? blink.gif va čiaaa tai daiktas wub.gif
elitarai
orkaite Smeg,rankeneliu tik nera(perdazomos),nes suklydau uzsakydama,aukso spalvos buvo veee doh.gif , uzsakiau internetu,nuderejau nebloga sumele-krize,bent vienoje vietoje y nauda mirksiukas.gif ,baldzius is kauno,aleksote gyvena,namu dirbtuveje daro viska,jo tinklapis atnaujinamas lyg,bet bandykite www.pjuvena.lt
raganele
Elitarai, nuostabi virtuvė thumbup.gif nereali! Tikrut tiktutėlė medinė, atrodo? Ir rožinio kambario sienos labai thumb_yello.gif
elitarai
sendinto azuolo virtuve,o kambariai paprasti,baldu nera,ir vaizdo nera dar.
mamius
Labai labai grazu 4u.gif bus tie vaizdai, su laiku, paskui vis vietos mazes ir mazes visokiems vaizdams kurt biggrin.gif

Elitarai, o jusu namai Marijampoleje ar uzsienyje? Tiesa, tie uzapvalinti kampai - nerealus geris drinks_cheers.gif saunuoliai drinks_cheers.gif

Kazin kur Liurda dingus unsure.gif
Cobre
Pamenate mano bra su gelytemis, kur tariausi ar jos man miegamajame tiks? jau kabo bigsmile.gif man labai grazu, apsvietimo nuo ju per akis. bet paveiksliukas tarp ju taip ir prasosi biggrin.gif
kai galesiu - imesiu foto.

Dabar truputuka ne i tema. ieskojau po google ko nepametus ir visai ne i tema aptikau viena nuotraukyte, ilindau neistverusi (blogas iprotis, ieskojau sio to apie maista, ale vel nugrybavau biggrin.gif ). Cia ne namai, o nuomojami apartamentai, bet man patiko apziurineti. spaudi ant nuotraukos, kad ieiti, ir tada virsuje yra Photos nuoroda. Panarsykit, jei turit laiko, man patiko, visai kitoks stilius. gal ka naudingo uzmatysite ir sau mirksiukas.gif
http://www.businessapartmentrental.com/amsterdam/apartments

man tarkim tai labai patiko
user posted image

user posted image

user posted image

bijau daugiau mesti, gal vel nesimatys unsure.gif
elitarai
[quote=mamius,2009 04 09, 20:26]
Elitarai, o jusu namai Marijampoleje ar uzsienyje?

Marijampoleje smile.gif
Felise
elitarai, gal galėtum pakartot to baldžiaus iš Aleksoto kontaktėlius, nes praeitas puslapis tiek ištampytas, kad man niekaip nepavyksta perskaityt ką parašei blush2.gif
indregu
Felise, as atrasysiu uz eltarai smile.gif Istrauka is jos posto blush2.gif
"baldzius is kauno, aleksote gyvena, namu dirbtuveje daro viska, jo tinklapis atnaujinamas lyg, bet bandykite www.pjuvena.lt"

4u.gif
Felise
QUOTE(indregu @ 2009 04 10, 10:29)
Felise, as atrasysiu uz eltarai smile.gif Istrauka is jos posto  blush2.gif
"baldzius is kauno, aleksote gyvena, namu dirbtuveje daro viska, jo tinklapis atnaujinamas lyg, bet bandykite www.pjuvena.lt"

4u.gif
*

jėėėtau kaip ačiūū 4u.gif bigsmile.gif

Toks puslapėlis neegzisuoja, tačiau jei neklystu čia tas pats tik kitu pavadinimu http://laiptai.org/Kontaktai
elitarai
Taip,tas pats RYTIS Mikelskas.neseniai maciau jo darytos lovos fragmentus,patiko,labai.
elitarai
kazkada minejau,kad gyvenu prie sendaikciu turgaus,rodausi ka nugriebiau smile.gif
user posted image
ir 2 foteliai tokie
user posted image
laukia didelis darbas
user posted image
ir paveikslas su veidrodziu
user posted image
user posted image
kazkada jie ysipaisys y mano namu interjera smile.gif
Cobre
grazu smile.gif man veidrodis labiausiai limpa smile.gif ta foteli pati jau nudraskei, ar toks buvo?
elitarai
draskau pati ir ranku nejauciu,niekas pagelbeti nesiruosia,bet po truputy,po truputy ir nusisveis senas lakas,beje sofos ardyti nereikes,nes pervilkinetojai nori patys nuvilkti,kad lengviau perrengti butu.

o stai sita veidrody pirkau uz 8eurus,mediny rema perdaziau baltais dazais po to prasveiciau ir bus y dukros kambary ale sendintas veidrodelis smile.gif
user posted image
vobla
elitarai, fainas tavo grobis blink.gif o abu veidrodžiai - išvis gėris... wub.gif
Šelma
Varau per kelias temas, Relija čia nebežiūrėk lotuliukas.gif Ryt startuojam su sienu tinkavimu parodau paskutinį kartą plytinį tvartuką ir tada jau pasimaivisiu, kai bus toks apie kokį svajojam ax.gif
user posted image

user posted image

Naujosios kopetėlės cool.gif Labai reikėjo jų, kad būtų kur užmesti drėgną rankšluostuką, nes iki šiol ant toršero džiaudavom doh.gif Taigi pasiraitojau rankoves ir surišau-MB sakė chalturnas darbas, nedašveista, net vieno baslio žievę tingėjau nudrožt, bet man tinginei-meninykei gerai irnesakyk.gif

user posted image

Laiptai į dangų kolkas geležiniai...

user posted image

Dangaus interjieras su dviem angeliukais rolleyes.gif tikiuosi ir jis greitai pajudės..Bet kolkas miegoti labai šilta ir jauku wub.gif

user posted image
masajugi
QUOTE(elitarai @ 2009 04 10, 05:58)
Taip,tas pats RYTIS Mikelskas.neseniai maciau jo darytos lovos fragmentus,patiko,labai.
*

Elitarai, o kiek daug maz tokie virtuves baldai kainuoja? ar cia gryno medzio spinteles? labai grazu, tokio stiliaus ir as noriu . labai idomu uz kiek dabar galima tureti toki grozi. ar cia jis pats drozia, ar is uzjurio veza spinteles, gal zinot blush2.gif ax.gif
vilmuzele
QUOTE(Šelma @ 2009 04 19, 22:38)
Ryt startuojam su sienu tinkavimu parodau paskutinį kartą plytinį tvartuką ir tada jau pasimaivisiu, kai bus toks apie kokį svajojam  ax.gif

Kaip jau cia jusu viskas apgyvendinta blink.gif ! Grazu paziureti - puikiai isibegejusi pradzia thumbup.gif . Matau, entuziazmas neblesta (jau tos kopeteles kaip man wub.gif ! Ir as uzsimaniau panasias pasidaryti).
Pasikartosiu, taciau jus - Saunuoliai! Ir toliau taip! O jau tada lauksime foto mirksiukas.gif
relija
O, senai buvau bigsmile.gif bet kad jau vaizdų tiek užderėjo, sakau reikia kišti nosį lotuliukas.gif

Merginos, gal kam, benaršant po parduotuves, teko matyti tokią kriauklę? nusprendėm jau dabar tokius dalykėlius susirasti, kol kainos nurimusios, o gal ir dar nurims biggrin.gif O gal jos turi kokį spec pavadinimą? g.gif

user posted image

Šelma
, jau kai yra ką rodyti - reikia per kelias temas varyt drinks_cheers.gif
elitarai
QUOTE(masajugi @ 2009 04 20, 02:32)
Elitarai, o kiek daug maz tokie virtuves baldai kainuoja? ar cia gryno medzio spinteles? labai grazu, tokio stiliaus ir as noriu . labai idomu uz kiek dabar galima tureti toki grozi. ar cia jis pats drozia, ar is uzjurio veza spinteles, gal zinot blush2.gif  ax.gif
*

15tukst,bet dabar pigiau tikrai,ir dar su granitiniu stalvirsiu toks komplektukas butu,nes krize visur koreguoja kainas,nepaslaptis mirksiukas.gif ,o meistrelis daro pats viska,ydomiausia ,kad tokia panasiai virtuve lenkijoje des lotuliukas.gif ,sako lietuviai lenkams pinigus palieka-o as is lenku imsiu.

Relija,tokios kriaukles dazniausiai statomos klasikinese virtuvese,vadinasi loviais liaudiskai,o tokiomis tikrai kazkas prekiauja,panarsykite klasikiniu virtuviu temele,ten kazkuri is forumiesiu buvo ydejusi nuorodele.
Indukė
šelma, kaip įsikūrę thumbup.gif miegamasis labai jaukus, taip ir norisi kristi į patalą biggrin.gif
Lilajar
nu miargos, as savo darza iklajavau i dienorasti. Tik nuo kedziu nenukriskit doh.gif
elitarai
Lilajar,ydomesnes statybininkes uz jus neradau per visa SM.taip fainai,vaizdziai viska papasakojate,kad ir nesigaudanciam visame tame-aisku pasidaro thumbup.gif ,visada laukiu nauju yrasu ax.gif
Lilajar
QUOTE(elitarai @ 2009 04 22, 00:44)
Lilajar,ydomesnes statybininkes uz jus neradau per visa SM.taip fainai,vaizdziai viska papasakojate,kad ir nesigaudanciam visame tame-aisku pasidaro thumbup.gif ,visada laukiu nauju yrasu ax.gif
*

Nu tai dabar jau raudonuoju blush2.gif
elitarai
oi,neverta,turite tik dziaugtis ax.gif
Bambeklė
QUOTE(relija @ 2009 04 20, 12:17)

Merginos, gal kam, benaršant po parduotuves, teko matyti tokią kriauklę? nusprendėm jau dabar tokius dalykėlius susirasti, kol kainos nurimusios, o gal ir dar nurims  biggrin.gif O gal jos turi kokį spec pavadinimą?  g.gif

sitos kriaukles dar vadinamos ukininko kriauklemis (keliuose interjero kataloguose uzvadinta taip buvo) Norejau ir as tokios, bet savo mieste neradau, puslapiuose irgi neuzmaciau, tai ir apsiraminau - turbut tiek tereikejo....

gali buti, kad atvezamos yra tik pagal atskira uzsakyma is katalogu. Tiek. Sekmes ieskoti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.